Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 2x11 - A ló túloldalán

2008. március 15. 11:03 - C21

Ebben a részben nem lesz Mary, amit mélyen sajnálunk, viszont lesz Ivana Milicevic, kemény mexikói maffiózók, cowboyok, és egy komly lovas üldözés. Ráadásként, pedig egészen más oldalát ismerhetjük meg Sam-nek.

A Montecito-t egy cowboy bolygatja fel, körülötte egy falkányi lánnyal, de Mike a mennyiségi fogyasztás helyett a minőségire fekteti a hangsúlyt. Olyan lányt keres, akivel a termodinamika tételeit nyálazhatnák végig. Ekkor be is toppan Angie, aki természetesen menet közben bontja ki a haját, és veszi le a szemüvegét. Mike totál rápörög, és meg is hívja egy italra, de az egyik kedves ügyfél odadobja neki a Ferrari-a kulcsát, hogy jó helyre parkoljon vele. Úgylátszik nem mindenkihez jutott el az előléptetés híre.

Delinda a cowboynál próbálkozik, mert bejönnek neki azok a pasik, akik lovagolva egy bikát is leterítenek. O yeah! D elhívja vacsorázni, és a kedves feleségét is, aki mint kiderül, csak a menedzsere. A vacsorán a lovas srác azt ecseteli, ahogy simogatja, majd négy ujjával a pacik hasa alá nyúl, finoman. Delinda odáig van, el is zavarja az akadékoskodó menedzsert, aki lefeküdni küldené a western hőst.

Samantha-nak kicsit döcög a biznisz, Ed fel is hívja a figyelmét, hogy nyereségorientált üzemmódra kapcsoljon át, mert ez így sovány. Erre Sam kifakad, hogy máshol is tudna dolgozni ám! Jön is egy új kuncsaft, Alex (szökés rajongók hello!), aki általában kevés pénzzel játszik, de most 1milliót hozott a kofferekben, amit ital automaták működtetésével szedett össze. Mivel ez nyilván kamu, Sam elbeszélget vele, és kiderül, hogy a Huarez kartell drog bevételeit mossa tisztára, önkéntes munkában, mivel tartozik nekik. Felajánlja, hogy ha a széplány nem szól az FBI-nak, kap részesedést, amit Sam el is vállal. Innentől az ő szabályai szerint fehérítenek. Ejnye ejnye!

Mike elkapja a mérnök lányt, hátha több esélye lesz most. Majdnem ad is szájra puszit, de amikor a biztonsági tiszt fején már kiduzzad a szex-ér, Angie közli, hogy nem randizni jött, hanem koferenciára. Ez nem tántorítja el az MIT-n végzett barátunkat, megzoomolja, hogy a lány vektor mechanikát olvasgat, és mellé heveredik a saját könyvével. Majd elmondja a dielektromos állandó fogalmát, amit ugye csak az űrlények meg a hiper agyak tudhatnak (nálunk, középiskolában is szerepel már), és meg is szerzi első jó pontját.

Közben Delinda-t felcsigázzák a póni simogatós szövegek, úgyhogy megy is megnézni a konkurenciát. Vagyis nézné, ha meglenne, ugyanis ellopták. Futás apuhoz, aki először aggódva kérdezi, hogy „Mit akarsz tenni egy lóval, drágám?”. (Ed ravasz róka, az interneten biztos sok mindenbe beleszaladt már.) A lány viszont csak segíteni akar, valamint érzékelő is van a lóban, és cselesek apa beosztottjai, így Danny-t és Mike-ot kapja a lóvátett állat felkutatásához.

Sam közben újdonsült barátjával járja a casino-kat, és kis címleteket beváltva tisztítják a pénzt. Ed kapja is a drótot a kollégáitól, majd Danny megy társalogni az erő sötét oldalát megérző hölgyeménnyel, aki állítása szerint csak beépülni akar, majd feladni a bandát. Szegényem szeretne Mr. Deline-nál egy vállveregetést elérni. A nagyfőnök [azonban] FBI-os kollégáit már értesítette, akik bedrótóznák Samantha-t. Ő bele is megy, és miután levetítettek neki egy videót bátorításként, amin a Huarez vezér előző partnerei láthatóak eléggé szétlőve, már készen áll az akcióra.

Samantha és szökés-Alex kocsiba ülnek, majd nagyon sötét autók leszorítják őket, és elviszik a gengszterhez az újdonsült kémet. A kartell feje a medencében pihen, miközben H kosras mellű csajok kényeztetik. Barátnönket is beinvitálja, de az elutasítja a csábító ajánlatot. Ed rájön, hogy tudják a mexikóiak a lehallgatót, ezért beront a kommandósokkal, akik egyből lelőnek minden fegyveres gonoszt, a főnöknek viszont a puszta keze a fegyvere, azzal hatástalanítja őket.

Ezalatt Delinda-ék megtalálják a keresett ló jelét, amin egy lovas vágtázni kezd. Miután Danny átesik egy kerítésen és a ló túloldalára, leterítik a tolvajt, aki a menedzser. Féltékeny lett a kedvenc szöszinkre. Kár a gőzért, mert a cowboy olyan érzelmekkel paskolja lovát, hogy valószínűleg Delinda sem zökkenti ki ebből túlságosan.

Mike, mindenhol kamerázva figyeli szerelmét, akit be is juttat egy iszapfürdőre, ahol végre egymásra találnak.  Esti romantikus vacsorájuk után, a srác munkahelyének egy irodájában egymásévá válnának, de a jócsaj meglátja az aktát, és a videókat magáról, amit Danny dobott ki a kukába, hogy nehogy baj legyen. Jó ötlet volt! Úgy felkapja a vizet ezen Angie, hogy nem csak az aktusnak, de a kapcsolatnak is egyből véget vet.

Sam-nek megköszöni Ed a segítséget, és megerősíti pozíciójában. A lány könnyes szemmel kérdi, hogy ugye nem hinné, hogy bármikor is ártana neki? Big Ed annyira nem hiszi, hogy a következő pillanatban, egy kellően gonosz tekintetű ázsiai kémet állít rá. Tehát a bizalom megingott, Mike elkeseredett, Delinda hoppon maradt, de Las Vegas-ban gyorsan fordulhat még a kocka.

Címkék: las vegas
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.03.16. 14:33:21

Hát ez szopás, Mike. Egy jól felépített stratégiát a végén így elcseszni...

És egy teljes epizód Mary és Nessa nélkül :-(
süti beállítások módosítása