Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x03 - Egy kicsi vágás

2008. március 14. 10:00 - leeann

Klezmer zene szól, emberek csattognak be egy házba, ahol az ajtóban Lindsay és Melanie fogadja őket. A lányok bulit szerveztek a kicsi tiszteletére. Mikeyt annyira megragadja Linds, Mel és a kicsi hármasának látványa, hogy egy pillanatra azt kívánja, bárcsak leszbikus lehetne, de ennek van néhány akadálya. Természetesen a fiúk is szerves részei a bulinak,de valaki azért hiányzik, méghozzá Brian, az apa. Hogy megtudjuk, miért nincs ott, vissza kell mennünk egy órát. Az edzőteremig megyünk, ahol Brian a súlyok alatt izzad, Michael meg öltöny-nyakkendőben győzködi, hogy legyen ott a fia buliján. Brian hevesen ellenkezik, mondván, hogy ő nem kell a lányoknak, csak a pénze. Brian az ágáló Mikey elől a gőzbe menekül, ahol rögtön elfoglaltságot is talál magának egy pasi személyében, de Michael levakarhatatlan, így ide is követi őt, viszont meggyőzni nem tudja.


Visszaugrunk a bulira. Mel videózik a család és a barátok között. Emmett hozott magával valakit. Egy japán srácot szedett fel, akinek egy szavát se érti, de igaz szerelmét látja benne. Japán fiú folyamatosan mondani akar valamit, de nem értik őt. Michael és Ted úgy dönt, kiderítik, mit akar, és Melhez fordulnak nyelvi segítségért. Japán fiú elsírja Melnek a bánatát és kiderül, hogy azt akarja, hogy Emmett fizessen neki, mert a japán csoda hím prostituált. Michaelnek nincs szíve elmondani Emmettnek, hogy a fiú mit mondogat, így szépeket hazudik neki. Emmett teljesen meghatódik. Linds és Mel Brian hollétét tudakolják Mikeytól, de pontosan tudják, hogy mi jöhetett neki közbe. Lindsay bemutatja a metélést végző rabbit a fiúknak, de Emmett nem igazán értette meg a metélés szót. A rabbi készséggel elmagyarázza mit is jelent pontosan a dolog, amire Emmett elájul, ezzel tudatva mindenkivel, hogy megértette.

Justin egy medence szélén ücsörög szomorúan, lehajtott fejjel, és nagyon göndörnek meséli, hogy Brian csak egy dugásnak tartja őt és semmi többnek. Daphne azt javasolja neki, hogy tegye féltékennyé Briant. Justin ezt jó ötletnek tartja, de megkéri Dapht, hogy menjen vele. Nagyon göndör kicsit visszakozik, de belemegy, majd belöki szöszit a medencébe. Emmett még mindig ájult, de hamarjában eszméletre térítik. Brian buli helyetti elfoglaltsága a zsebébe csúsztatja a telefonszámát, hogy majd hívja őt föl. Látszik, hogy nem ismeri Briant. Előbb lehet rávenni egy lovat arra, hogy háton ússzon, mint Briant arra, hogy felhívjon egy alkalmi pasit. És miközben öltözködik meg is szólal a telefonja, amiben Michael aggódó hangját hallja meg. Mikey röviden vázolja a lányok buliján kialakult helyzetet, és arra kéri Briant, menjen oda azonnal.


Elérkezik a bulin a körülmetélési szertartás ideje, a rabbi már mondja a szöveget, a vendégek fényképeznek. Mindenki síri csöndben van, a rabbi az asztalról felemeli a csonkító szerszámot - ha krimiben lennénk, most jönne a sejtelmes zene -, már a gyerek felé közelít vele, kinyitja, hogy körülmetélésre kész legyen, és ekkor (itt kivárunk egy pillanatot, lélegzet visszatartva) Brian hangját halljuk, amint azt mondja, hogy „bocsánat, rabbi” majd a lányoknak azt, hogy „ti ketten a konyhába azonnal”. Húúh, mit úszott meg szegény kölyök! Oké, nem tudom, hogy a pasiknak ez jó vagy nem. Mondjuk, mikor csinálják nekik ezt, akkor biztos nem jó, de utána ettől még lehet jó is akár. Szóval a konyhába érve Mel dühösen Briannak ugrik, hogy mit képzel magáról, hogy csak úgy félbeszakítja a ceremóniát. Brian szerint engedélyt kellett volna kérniük tőle is, Mel szerint viszont Briannek kuss a neve ebben a helyzetbe. Lindsay próbálja realizálni a helyzetet, de Brian és Mel a kinek mihez van joga mondatokkal, dobálják egymást. Brian végszava az „én ezt nem fogom hagyni”, majd a rabbi feje jelenik meg az ajtóban, aki folytatni akarja a vagdosást.


A fiúk kedvenc helyén, a Liberty kajáldában gyűlt össze a kis csapat, ahol Mikey anyja is dolgozik. Azt bizonygatják, hogy milyen tökösek voltak a lányok akaratával szemben. Brian elmondja, hogy a fiáért tette és nem a lányok ellen, majd a fiúk „Brianre!” felszólításra koccintanak egymással. Debbie, Mikey mamája perdül oda az asztalukhoz, hogy felvegye a rendelést. A fiúk nagy része nem éhes, de a kis japán, aki egy kukkot se tud angolul, úgy rendel, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. A nem kajálás után a Liberty Avenuen sétálnak a fiúk, mikor egy srác vállal nekimegy Theodornak. Mikeynak ismerős a srác a kondiból, még a nevét is tudja, Blake. Mikey szerint Blake Teddy után fordult, aki nem hiszi el, hogy egy ilyen helyes fiúnak ő tetszhet. A kis csapat a Woody’s felé veszi az irányt, ám ekkor két tini bukkan fel a környéken, egy nagyon göndör nagyon rózsaszínbe öltözve és egy nagyon szöszi, nagyon ezüstbe öltözve. Nagyon göndör nagyon csodálkozóra veszi a figurát és mutogatva, hangosan lelkendezik. Justin kicsit lecsillapítja a lányt, aki úgy érzi, mintha egy fura világba keveredett volna. Tinikéink is a Woody’s felé trappolnak ezerrel.


Melanie és Lindsay a buli után pakolásznak, és Mel még mindig dühöng, hogy Lindsay Brian pártját fogta vele szemben, és a gyerek sincs körülmetélve. Lindsay avval próbálja nyugtatni párját, hogy legalább az 1 milliós biztosítást aláírta Brian, de Melnek ez nem elég. Woody’s-ban vagyunk, Brian kinéz magának egy pasit, de a féltékenységtől 2 centire nem látó Mikey (aki szerelmes Brianbe gyerekkoruk óta, ha nem említettem volna eddig) észreveszi, hogy itt van az anyja és a nagybátyja is, amin azonnal kiakad és hisztizni kezd. Brian felhívja a figyelmét arra, mekkora mázlista, hogy az anyja ugyan olyan jól elvan a konyhában is, mint egy buzi bárban. Tetézendő Mikey dühét megjelennek a tinik is a Woody’s-ban. Szöszi Debbie és Vic bácsi felé tart nagyon göndörrel az oldalán. Debbie természetesen emlékszik rá. Mikey már mindenen hisztizik, most épp azon, hogy szöszi az anyjával dumál. Justin óvatosan megkérdi Debbietől, nem látta-e Briant. Dehogynem, és arra mutat, ahol Brian épp szemezik az előbb kinézett pasival. Daphne szerint Brian öreg és vékony, sőt, Justin nála jobbakat is megkaphatna.


Michael kapva az alkalmon, hogy Justin megjelenésével elterelheti Brian figyelmét a prédapasiról, elmondja, hogy szöszi itt van, és ez nem az ő gondja. Brian leinti Michaelt, hogy hagyja békén szöszit, mert aranyos. Eközben prédapasi lelépett, úgyhogy Mikey valamennyire el is érte a célját. De Brian a prédapasi után ered, így Mikey megint hoppon maradt, és minden haragját az anyjára zúdítja. Brian kirohan a Woody’s-ból, de elvesztette szem elől a prédapasit, Mikey pedig Brian után szalad, amikor egy női hang a nevét mondja. Nahát, Tracy az, a helyes csaj az áruházból, ahol Mikey dolgozik. Tracy a barátaival erre kalandozik Mikey meg hazudik arról, hogy ő mit keres erre. Azt mondja, hogy egy meleg barátját kísérte el erre bulizni, de ő erre nem igazán jár különben. Tracy meginna Mikeyval még valamit, de Mikey kamugép azt mondja, hogy már hazafelé menne inkább. Ekkor felbukkan Brian. Mikey aggódva mutatja be őket egymásnak, de Brian jó fej és nem buktatja le Mikeyt, viszont azért kényelmetlen helyzetbe hozza egy kicsit. Justin és Daphne még mindig Debbievel és Viccel beszélget, próbálják kideríteni, hogy hova is mehetett Mikey és Brian. Természetesen a Babylonba, ahova tagsági kell, Vic bácsi felajánlja az övét, hogy menjenek be azzal. Sikerül.

Na, ez egy teljesen új világ számukra. Tinikéink nem győznek körülnézni, Daphne nagyon élvezi. Brian és Mikey a wc-ben némi drogot vesznek magukhoz, és Mikey kikezd Briannel. Brian eltolja magától, Mikey a drogra fogja, hogy nem tudja, mit művel. Emmett elvesztette japán fiúját, és keresőbrigádot szervez a megtalálására.Brian megtalálja a prédapasit és rá is repül, Mikeyt magára hagyva. Ted a pultnál áll és ma sem jön össze senkivel, gondolja, mikor a kissé belőtt Michael perdül mellé. A pult másik végén meglátják Blake-et, aki Tedre kacsingat, de Teddy nem akarja észre venni ezt. Michael még rátesz egy lapáttal Teddy elkeseredettségére, amikor azt mondja neki, hogy keressen egy olyant, mint ő. Persze azonnal bocsánatot kér, hogy nem úgy értette, és magát kezdi sajnálni, hogy kutyának se kell. Teddy szerint találhatna magának valakit, ha akarna, de mivel Mikey nem veszi az adást, Teddy sarkon fordul és hazaindul.

A tinik kiszúrják Briant, Mikey meg kiszúrja a tiniket. Teddy elindul hazafelé, a Babylon előtt megszólítja őt Blake. Helyesen felajánlja neki, hogy hazakíséri, és mivel Teddynek nem jut eszébe több kifogás, szívesen fogadja Blake közeledését. Emmett megtalálja közben japán pasiját, aki épp egy ősz fickót csókolgat. Emmett mindenkit félrelökve rohan oda, és nem tudja mire vélni ezt a viselkedést, egészen addig, míg ki nem derül, hogy amit a japán fiú emleget, az a szó a pénz. Telefoncsörgésre ébred Mel és Linds, a vonal másik végén a dühös Emmett szeretné megtudni, hogyan kell japánul káromkodni. Ha már mindenki fent van, jó alkalom ígérkezik arra, hogy a lányok kibéküljenek, amit meg is tesznek. Emmett teljesen ki van bukva, Mikey vigasztalja, Brian pedig újra észreveszi a prédapasit.


Ted és Blake már Ted lakásán vannak. Blake szerint Ted szexi pasi, éppen azért, mert nem tudja magáról. A fiúk csókolózni kezdenek. A Babylonban eközben Brian a prédapasival táncol, amit Emmett, Mikey, Justin és Daphne is észrevesz, de senki nem nézi jó szemmel. Vissza Tedékhez. Blake GHB-t ad Tednek, aki úgy nyeli, mint kacsa a nokedlit, mert fogalma sincs róla, hogy mi az. Ted és Blake tovább csókolóznak csak már vízszintesebben. Újra Babylon, Mikey és Emmett tovább figyelik az alakuló eseményeket Brian-fronton, ahol épp prédapasi mellé bekerül egy másik prédapasi is. Tedéknél is forrósodik a helyzet, Tednek beütött a GHB és kezd nagyon rosszul lenni, végül összeesik.


A Babylonban szöszi leveszi az ezüst inget magáról, és Brianék mellett kezdi rázni fiatal kis testét. Két pérdapasi azonnal észreveszi szöszikét és faképnél hagyják Briant. Mikey pokoli dühösen szemléli az eseményeket. Teddy elkezd rángatózni a földön és Blake halálra rémül ettől, próbálja szólongatni, de mindhiába. Teddy egyre lassabban rángatózik. Blake szedi a cók-mókját és kiviharzik a lakásból, sorsára hagyva a már nem mozgó és alig lélegző Teddyt. Babylonban Justin élvezi, hogy mind a két prédapasi vele táncol, simogatják és csókolgatják. Teddy már csak fekszik a földön nyitott szemekkel, és nem mozdul. Brian két prédapasi közül kiragadja szöszikét és már el se engedi őt, ölelgeti, csókolgatja, Mikey bánatosan nézi őket, ahogy csókolóznak és élvezik, hogy együtt lehetnek újra. Mikey egy, mondjuk úgy, „mosolyt” erőltet az arcára, hogy Brianék azt lássák, örül nekik. Juj, szegény Ted, most mi lesz vele? Jövő pénteken megtudjuk.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunshine66 2008.03.15. 23:01:36

Na, ez már egészen pofás lett. Bár ez a "szöszizés" nekem kissé zavaró. Mért nem lehet simán Justin vagy Sunshine?
Azért tetszett. Hajrá!

leeann 2008.03.21. 19:54:47

Bocs, hogy neked nem tetszik a szöszizés, de Debbie is meg Brian is szólította Justint szöszinek nem egyszer. Persze Debbie főként aranyomnak hívta ez igaz, de nekem főként szöszi marad.
süti beállítások módosítása