Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

ER 13x10 - Titkok és hazugságok

2007. december 12. 13:11 - zaphodbeeblebrox

Közepébe csapunk rögvest, Pratt készülődik otthon, öcsi tanul a nappaliban, a szobájából hirtelen egy nő bukkan elő. Pratt arcán széles vigyor, jólvan öcsi, csak kiegyenesedtél, ez a dolgok helyes útja a bátyó szerint. Kórházban, új fiút mutatnak be nekünk: Ben, aki egy jóképű nővérke lesz és akire a kedves kollégái egyből fogadásokat kötnek, mennyi ideig bírja. Weaver az öltözőben, Pratt megy oda hozzá, örömködik, hogy nem homo az öcsije, amitől meg Weaver besértődik. Hát igen, Pratt most kicsit mellényúlt, talán nem egy leszbi nőnek kellene boldogan újságolni, hogy az öcsi végre normális lett. Kovac otthon, Ames néz az ablak alatt. Luka síkideg, lerohan, elütteti magát egy busszal aztán egy autóval nagy igyekezetében. Najó, csak majdnem. Ames persze már sehol. De még mindig nem mondja el Abbynek, hogy mivan. Nagy hiba barátom.

A kórházba vérző lányt hoznak, az iskolában találtak rá, úgy tűnik megerőszakolták. Sikerült megint egy vidám témát felhozniuk a készítőknek, őrülök már meg tőlük. Ray és Katey együtt dolgoznak egy ember térdén. Ray gyöngyöző homlokkal próbálja titkolni, hogy együtt vannak, de elég szarul megy neki, saját magát buktatja le állandóan a hebegésével.

A pultnál Pratt és Hope, aki bődületes baromságokat írt recept helyett egy influenzára. Pratt már igen nagyon fáradt ettől. Őrült arcú kockás inges ember közeledik ordibálva Hope háta mögött, aztán hirtelen megtépi már Hopebabát, ha már arra jár, de Ben nővér leszedi róla, mert ő kemény fickó.

Gates és Neela együtt vizsgálnak egy beteget, kissé fagyos a hangulat, ne ölelgesd Tony, ez most konkrétan nem az a pillanat. Neela be van rágva az szexelős este miatt. Hajrá Neela, rúgd szét a seggét, mi veled vagyunk. Ugrunk a kevésbé vidám témára, kiderül, hogy a szexuálisan bántalmazott kislány anyukája a kórház ügyvédje, akit már Kovac tárgyalásán megismerhettünk. Ez gáz. Tragédia, sírás, minden van. Következik Abby, síkhülye szőkenővel, aki lenyelte bosszúból a pasija mobilját, mert valami nő hívta a fickót, a csaj meg féltékeny tipus. Felajánlja, hogy lenyúl a torkán, úgyis olyan pici az a mobil, szerinte ki tudná hányni. Abby arca egy tanulmány. Közben neki is bemutatják Bent és bejön hozzá Eddie a múltkori kocsmás fickó. Vizsgálat, asztmás, Kovac gyanakodva nézegeti a pasit, nekünk is gyanús. főleg mivel fingja sincs róla, hogy milyen barátjáról kérdezi őt Abby, pedig mi is emlékszünk, hogy a múltkor a kocsmában azt mondta, hogy egy haverja itt fekszik a kórházban. Az összes pszichopata idegyűlik lassan már.

Rayt mindenki megtalálja, hogy mióta vannak együtt Katey-vel, még a pácienseknek is teljesen világos, hogy ő meg Katey járnak. Jóvanmá, nem olyan izgi ez, két ember lefekszik egymással. Ilyet se látott még a világ. Ray épp számonkéri Samen, hogy mijazhogy pletykált róluk, pedig Sam nem is, amikor a kockás őrült elkezdi turhabombákkal köpködni a dokikat, Ben nővér megint jön, lát, győz, és a pali szájára tesz egy gerincmerevítő nyakörvet. Morris kárörvend erősen, de elrángatja Hope egy faszihoz, aki migrénnel jött be, és akinek kurva nagy valami áll ki a fejéből. Így nem annyira csodálkozunk, hogy fáj a feje neki.

Luka elkapja a zsarut, aki a megerőszakolt kislány miatt van ott, hogy Amesről értekezzenek egy kicsit. Persze Ames nem tett még semmi kézzel foghatót, így Lukát nézik megint hülyének, hogy mit parázik. A rendőrség mindig csak akkor bír rámozdulni bármire is, ha már vér folyik.  A rendőr már megy is széttárt kezekkel, Angelát kell kikérdezni. Közbejön Kovac és rossz hírt hoz, egy éles tárggyal erőszakolták meg a kislányt, borotva okozta a sérülést. Rögtöndeazonnal a mostohaapját gyanusítják, ha már kéznél van. Angela a kislányt faggatja, hogy ki tette ezt vele, tudja ki tette, de nem meri elmondani, merthogy akkor anyu mérges lenne. Ezzel most már mindenki hevesen kezd gyanakodni a mostohapapára, de szerintem lesz ebben valami csavar. még ne tekerjük le a tökeit. Ugrás Morrisékra, a fejben valamisnek nézegetik a röntgenjét, lesokkol mindenkit, egy jégcsákány van a fejében, beállította a fülén keresztül az agyába, mert hangokat hallott és gondolta így elhallgattatja őket. Jujjj. Hatalmas mázlival úgy tolta agyba magát, hogy nem sértett meg semmilyen fontos cuccot odabent.

Pratt öcsije jön, dumálni akar valamiről. A csajjal ma reggelről csak barátok, nem történt semmi, még mindig homi vagyok brádör. Pratt arca átalakul vigyorból valami egészen idegessé. Na, most már megint nem nagy haverok, a kő visszagördült. Én nem egészen értem, hogy mit bír ezen ennyit problémázni a mi Pratt barátunk. Miért olyan nagy ügy ez? Visszatérünk Kovachoz, aki átveszi a kocsmás fickót Abbytől. Nem túl kedves Eddie-hez. Főleg akkor vág mindjártmegfejellek arcot, amikor a fiáról kérdezi. Vissza a jégcsákányoshoz, nem tudják mit csináljanak vele, inkább neurológiára való az eset de senki se veszi át, még a sebészet meg a fülészet se. Nos, akkor majd ők kihúzzák a jégcsákányt, dönti el Morris. Hope vállalja, de kihúzás közben beletörik a jégcsákány feje a pali fülébe. Broáf.

Megerőszakolt kislányhoz vissza, Neela épp megvizsgálni készül, hogy milyen mélyek a vágások, elszólja magát a kislány és kiderül, hogy magának csinálta a vágásokat, de ne mondjátok el maminak. Nabazmeg. Kovacot követjük Ames melóhelyére, azért jött, hogy szálljon le róluk. Ames nagyon meggyőzően alakítja az énnemtudoksemmirőlsemmit arcot, majdnem hiszünk neki. De mi láttuk, amit láttunk, Ames hiába meresztgeted a szemed. Kovac befenyegeti, hogy minimum legyilkolja, ha bántani meri a családját.

Vissza a kórházba, Morris és a főgeci sebészdíszfasz összevitatkoznak a jégcsákányos eseten, Morris durván beolvas a főgecinek, még a végén meg is sajnáljuk a kicsi kopasz gonosz embert, mert eléggé érzékenyen érinti, hogy Morris azt feszegeti, hogy mi történhetett az életében, amitől ilyen kis seggfej lett. Traumája van neki biztos. A pultnál közben Ben nővér és Sam randizni készül máris. Első nap első műszakja után, jó kis tempó. Ugyanitt Pratt figyelmezteti Rayt, hogy ne randizzon Katey-vel, mert az csak problémát okoz, ha egy medikával jár, jó nem sül ki belőle. Ezt később Neela is elismétli neki, de ugye mivel ő meg egy gyakornokkal jár, így bagoly mondja, Ray be is sértődik látványosan a Gates-es pitty-putty miatt. Weaver otthon a nőjével, a tévét nézik és benne Weavert, mert neki már saját műsora van, bizonyám. Smárparti ON. Színésznek lenni se lehet könnyű.

Kórházban: Kovac elmondja a mamának, hogy a lánya saját magát vágta meg. Kiderül, hogy azért vagdossa magát, már sokadszorra, mert anyut évekkel ezelőtt megerőszakolta valaki és ő látta. A kislány erre a sokkra úgy reagált, hogy azóta, ha valamilyen szexuális élmény éri (ebben az esetben egy csókról és egy kis tipitapiról beszélünk csak), akkor össevagdossa magát. Jó kis vidám téma már megint, ebben a kórházban mindenkivel csak hatalmas tragédiák történnek, elrabolják, megkéselik, megerőszakolják őket. Jó kis hely ez. Neela vágtat haza, Gates a nyomában lohol, magyarázkodik, állítólag már lakást keres. Neela zabos rohadtul, de ez a szőrösképű a bús kutya szemeivel úgyis meglágyítja a szívét. Neela  végül tényleg megenyhül és behúzza Gatest a vonatra maga mellé, ahelyett, hogy hagyná odarohadni a peronra a jóképűjét.

Pratt is hazafelé megy már, öcsivel meg annak a pasijával fut össze a kapu előtt. Öcsi épp költözik a fiújához, kis lelkizés, ne menj el brada, de muszáj, mert ez így nem cool. blabla. Kovac és Abby a kórháznál, ők is végeztek. Luka elmeséli neki végre az Ames dolgot, ezen jól össze is vesznek gyorsan, mert Abby berág rajta, hogy nem mondta el rögtön akkor és ha már veszekednek, akkor előhozza, hogy milyen is a kapcsolatuk. Nem mintha a tárgyhoz tartozna, Luka se ért egészen mindent. Mi megmondtuk, hogy ebből ez lesz, ej Luka, legközelebb halgass ránk. Jövő héten is biztos lesz pszichopata baltásgyilkos és szívszorító, könnybelábadásos kisgyerek sztori is (ha szerencsénk van, még egy kiskutyája is lesz, akit elgázolnak vagy valami, de nem hal meg), ki ne hagyjuk!

Címkék: vészhelyzet
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Micsike · http://verzse.blog.hu/ 2007.12.12. 15:42:07

"..hagyná odarohadni a peronra..." :D De kész vagy!!! :))) Jó volt amúgy!(de annak a producer nőnek a haja akkoris nagyon gáz!!)

Erzo 2007.12.12. 16:55:02

Nem tudom számít-e de a Kerry Weaver-t játszó Laura Innes rendezte a részt. MInt a hogy a múlt heti DR. House-t is. Hiába, már őt se elégíti ki a leszbikus orvos szerepe...

Faby 2007.12.12. 20:40:22

Az csak nekem tűnt fel, hogy a fickó fejébe beleékelődött eszköz inkább jégvágó (lásd Elemi Ösztön), mint jégcsákány?

Ha már csákány:
www.mallory.hu/WEBSET_TERMEKEK/544/HU/images/1018279_n.jpg

Ha egy ilyennel csiklandozzák meg a fickót, akkor az nem igazán megy sehova!

Tudom, tudom káka meg az a csomója, meg hasogatom a szőrszálat, de akkor is.

zaphodbeeblebrox 2007.12.13. 07:15:44

igazad van, angolul jégvágót mondtak a filmben, de az esti szinkronosban jégcsákának fordították. Ezért írtam én is jégcsákányt, a tévés szinkronhoz igazítom a dolgokat. de igaz ami igaz, ez az elemi ösztönös cucc volt az, ami a fejéből kiállt.

Llew 2007.12.13. 09:29:51

Kicsit kezd túl politikailag korrekt lenni a sorozat. Először csak Kerry volt leszbikus, aztán a kolegína is, majd a fekete tűzoltó csaj. Most meg megint itt egy fekete leszbikus, meg egy fekete meleg. Nincs elenük semmi kifogásom, de ez így szerintem erőltetett. Ellenben nincsenek ferde szeműek, meg latinok (talán Csúni akrhogy is írják).

asztrov 2007.12.13. 17:02:09

most éppen nincs ázsiai, de volt: li ning

volt latin is, nem is olyan rég... hmmm?

az összes er-szereplőből 4 meleg, az még kevesebb is az átlagnál, úgyhogy miről is van szó?

Neocon 2007.12.15. 00:11:14

Szerintem nem hangsúlyozzák túl a meleg témát. Néha hangosan röhögtem, jó a hogyvolt, csak a végén az a "halgass" ne lenne...

zaphodbeeblebrox 2007.12.15. 09:06:34

a halgass természetesen elírás, tudom ám, hogy hallgass:)csak már miután időzítve van, nem tudom javítani, későn vettem észre, bocs.

Consuela 2007.12.17. 13:26:12

Tegye fel a kezét, aki elhitte, hogy
a srác nem forrróóóóó, mikor belibbentette a csajt a fürdőszobából!
Muszáj ilyen baromságokkal megpakolni
a részt?

Adamm23 (törölt) 2007.12.17. 15:47:14

Őszinte legyek Consuela? Ha az én fürdőszobámból libbenne ki egy ilyen csaj, még a maradék homofobiám is szertefoszlana (ha lenne):))) Szóval én bíztam a srácban... de sajna hiába...

Amúgy zaphodbeeblebrox, rászoktam a blogodra, rohadt jól fogalmazol! :) Van valami közöd a magyar FIFA oldalhoz?

zaphodbeeblebrox 2007.12.17. 16:17:38

Adamm23: kösz, hogy tetszik:) messziről sincs kapcsolódásom a FIFA oldalhoz, miért?
süti beállítások módosítása