Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x22 - Három perc

2007. február 10. 20:40 - sixx

Hát igen, várható volt, hogy előbb-utóbb megtudjuk, hogy mi is történt Májküllel az ádör táborban, mi is ezzel kezdjük a hogyvoltot, a jelen kitárgyalása majd kicsit lejjebb. Onnan indulunk, hogy Májkül fegyvert oroz Lokkbácsitól, majd kommunikál egy kicsit Vólttal (azaz az ádörökkel) a számítógép segítségével és elindul északnak, a lyukas közepű szikla irányába. Ez valahol az üveghegyen is túl lehet.

A szigeten rohangáló Májkült végül a parittyás Rumcájsz vezette ádörök találják meg, és elsviszik a falujukba, ahol minden csupa retró, jurtában laknak, de egy heccset őriznek fegyverrel, halásznak és madarásznak, és nem válaszolnak Májkül egy kérdésére sem, viszont nekik lenne egy rakás, ki Vólt apja, milyen gyermekkora volt, mi volt az első szava, hasonlók.

Vólt végre megjelenik, és kibújik a szög a zsákból: az ádörök NemHenriGélt akarják vissza, és még hozzá négy embert a partinépségből - erre megfelelőbb személy Májkülnél nincs is, aki kap három percet a fiával, innen az epizód címe. Vólt teszteket írogat az ádörök között, annyira nem szar neki, és kiböki, hogy az ádörök nem is  azok, mint akinek mutatják magukat (homeless halászok?). Nem kellett volna pofázni, mert elviszik, de az apjának ennyi is elég: megteszi amit kérnek.

A jelenben haditanács zajlik, Dzsekk átveszi a törzsfőnök szerepét, és rögvest két zászlóaljjal akar ádörökre vadászni, ebből vita lesz, de Hörli rávilágít arra a szomorú tényre, hogy a két csajt még el sem temették, lehet ezzel kellene először foglalkozni, vagy mi. A bűntudattól marcangolt apa elindul a part felé, és Dzsekkel közli, hogy csak Katinka, SzójerDzsémszFord, Hörli, Dzsekk és ő mehet szabadítani, más út nincs. Gyanús, de a doki beleegyezni látszik.

A parton felszerel a sereg, SzójerDzsémszFord iszik egy kicsit, Májkült még a kutya sem bírja, Szájid pedig arról érdeklődik, hogy ő vajon miért nincs benne a seregben, amikor Hörli igen? Mondjuk kurvára igaza van, de Májküllel nem nagyon lehet beszélni. Ekó felfedezi magának a mágneses területet a heccsben, majd számokat nyomogat angyali vigyorral az arcán, és az időközben megérkező Csárlit arra kéri, hogy hozza fel a cuccait, mert most már küldetése van neki.

Májkül egyre idegesítőbben próbálja meg átvinni az akaratát a népre, Hörlinek kurvára nincs kedve mászkáli a szigeten, erre majdnem rohamot kap, csak Katinka jelenléte csillapítja le egy kicsit. Ennél feltűnőbben már nem is csinálhatná a dolgot a faszi, terve van, és nem egyenes. Szájid kimódolja, hogy valahogy ki kell cseszni Májküllell, mert nagyon nem stimmel vele valami, de fogalma sincs, hogy mi.

Temetünk, és a gyászbeszédeknek éppen csak vége, amikor megjelenik egy hajó a partnál. Csak úgy, a semmiből. Még az a szerencse, hogy 5 perc reklám után folytatás jön.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csadag 2007.02.10. 22:14:33

Ezután a rész után már megfogaémazódott bennem a gondolat, h az első mondat, ami a maratin végén az eszembe jut majd ez lesz: A JÓ KURVA ANYJUKAT!

Slugger 2007.02.10. 22:22:38

Hirtelen az jutott az eszembe, hogy Májknak rohadt nagy szerencséje volt, hogy AnaLüszi lelövésekor Libbi éppen arrafelé császkált. E nélkül ugyanis nem tudom, hogy Hörlit hogyan lehetett volna beszervezni a buliba. Már megint ezek a véletlenek...

OnixTitan 2007.02.10. 22:41:09

Én akkor mondtam le a véletlenekről, amikor az 1. évad pilotjában máris előkerült a stuki (amivel a jó szójer lepuffantotta jegesmacit...) mellesleg sztem az is vmi kisérlet lehet...
süti beállítások módosítása