Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Terror: Gyalázat 2X08 – Édes kisfiam

2019. október 17. 10:00 - Bruti

Új-Mexikóban folytatjuk a történetünket, ahol Chester menedéket talált Luz családjánál. Elvégez minden munkát a birtok körül, de az ismerős, baljós szél ide is követi. Persze ő még nem tudja, hogy Yuko már a nyomukban jár. Luz örül, hogy velük maradt, és kapcsolatuk is kezd rendeződni, már az éjszakákat is együtt töltik.

vlcsnap-2019-10-05-16h16m20s172.jpg

1945 januárjában végre szabadon engedik az internáló tábor lakóit. Chester mostohaszülei is elhagyják lassan a tábort, csak még Amy sorsa bizonytalan, hisz mindenkinek kell egy pártfogó. A lány egyébként kissé ideges, és minden oka meg is van rá, hisz az őrnagyot berendelték Washingtonba, amiben Amy-nek is nagy szerepe van. Ugyanis névtelenül elküldte a Ken gyilkosságát bizonyító hangfelvételt az ügyészségre. Viszont meglepetésre meglepően jókedvűen tér vissza az őrnagy.

vlcsnap-2019-10-06-16h49m38s108.jpg

Chester és Luz úgy döntenek, nincs értelme tovább titkolózni, és egybekelnek. Csak Luz rokonai és barátai vannak jelen, de az egyik vendég, Donna Maria igen furcsán viselkedik. Nem kell nagy tehetség hozzá, hogy felismerjük benne Yuko-t.
A tábor lassan felszabadul, de még visszaérkeznek azok a japán-amerikai fiatalok is, akik bevonultak a seregbe, köztük Amy bátyja is. Tud a húga magánakciójáról és nem örül neki, mert szerinte az ilyen őrnagy félék sérthetetlenek.
Most, hogy Chesterék túl vannak az esküvőn, tervezgetik a jövőjüket. Ekkor toppan be a helyi seriff egy rossz hírrel: Luz apját nyomtalanul elnyelte a föld. Ez nem annyira frankó, Chester rosszat sejt és vele együtt Abuela néni is. Róla egyébként kiderül, hogy ért valami latin mágiához, és el tud jutni halott lelkekhez. Luz nem engedi, hogy kipróbálják az apjával, viszont Chesternek más ötlete támad: ő az öccsét szeretné meglátogatni.

vlcsnap-2019-10-06-16h50m56s676.jpg

A táborban az őrnagy feltűnően kedves Amy-vel, most éppen kávéval kínálja, de a lány retteg tőle, így próbál nem beleinni az italba. A bátyja közben toborozza a fiatalokat, de mikor Furuya fia, Tosiro is jelentkezik, megpróbálja lebeszélni. Az őrnagy egy pillanatra sem hagy békét Amy-nek, most megkéri, hogy jöjjön vele kocsikázni, mert estére partit szervez, és a kellékekkel elakadt a teherautó. A lány végigremegi az utat, hisz egy erdei autókázásnál nincs jobb alkalom az eltüntetésére, de az úton tényleg ott vesztegel egy teherautó, így átpakolnak és visszatérnek a táborba. Új-Mexikóban hőseink elkezdik a szertartást. Chesternek valami főzetett kell lenyelnie, meg megy a hókusz-pókusz, és úgy néz ki hatásos, mert egyszer csak a fényképről ismert öccse előtt áll. Viszont, ha találkozott vele, akkor ez azt jelenti, hogy Jirou már halott. Kicsit elbeszélgetnek, majd még dobálnak is párat, mikor valami furcsa történik. Yuko, aki eddig is ott ólálkodott már a környéken, átveszi Chester felett a hatalmat, így most ő áll a gyermeke előtt. Próbálja neki elmondani, hogy ő lenne az anyja, de a gyerek nem ért japánul. Végül Yuko átöleli a gyermeket és lehúzza a mélybe, az ő tökéletes világába. Ezzel együtt elengedi Chestert, aki végre rájön, hogy az anyja követte élete minden pillanatában.

vlcsnap-2019-10-06-16h51m19s183.jpg

Amy kissé megnyugodva látogat el a partira, ahol a tesóval beszélgetve puncsot iszogat, és próbál pozitívan tekinteni a jövőbe. Pár pohár után viszont már nem érzi annyira jól magát, főleg, mikor egy pincében ébred megkötözve, az őrnagy társaságában. A tiszt éppen a hegyi beszédet nyomja, meg, hogy mennyire csalódott a lányban. Kiderül, hogy a bűnösségét bizonyító felvétel egy jó barátja kezébe került, így el sem jutott az illetékesekig. Egy kis lelki terror következik, amit csak a folyamatos áramkimaradás zavar meg. Chester miután visszatért a halottak világából mindent elmesél Luzéknak. Azt, hogy a szellem, igazából az anyja, aki követi mindenhová, nyomában pedig halál jár. Luz levágja, hogy akkor az ő bábája is Yuko volt, majd arra is rájönnek, hogy az esküvői képen, csak Donna Maria feje van elmosódva, tehát a bakemono itt volt. Chester átrohan a Maria házába, de ott már csak a halott öregasszonyt találja.

vlcsnap-2019-10-06-16h51m47s122.jpg

Amy folyamatosan szövegel, hogy jobb belátásra bírja az őrnagyot, miközben próbálja kiszabadítani az összekötözött kezét. Eteti a szellem legendájával, és ugye az őrnagyot ez igen kellemetlenül érinti, hisz egyszer már összefutott Yukoval. Közben újra elmegy az áram, Amy kiszabadul, és egy székkel leüti a férfit, aki összecsuklik. De nem a menekülést választja, hanem megfolytja a majdnem magatehetetlen férfit. Chester visszaér a házba és közli a halálhírt. Elhozott onnan egy kis babaruhát, amit az öregasszony kezében talált, és Luznak egyből összeáll a kép. Yuko nem Chesterért jött, hanem egy újabb csecsemőért, ugyanis Luz újra terhes. Az utolsó snittben Jirou ugyanabban a szobában ébred, amiben Yuko is, az öngyilkossága után. Most az anyja nyitja az ajtót, reggelit hoz neki, miközben boldog hisz nemsokára együtt lesz az egész család...

Címkék: the terror
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása