Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x22 – Hondo külön utakon

2019. május 14. 11:00 - szde

Darryl még mindig a lélegeztető gépen, Hondo éberen vigyáz rá, az anyja hatására megy csak el fürdeni meg ruhát cserélni. Ha már úgyis elhagyja a kórházat, akkor beugrik Leroyhoz, a srác apjához, hogy elmondja neki, mi a helyzet. A folyosón belefut a nyomozóba, akit kirendeltek az ügyhöz, szerinte Darryl érintett volt a fegyveres rablásban, mert lássuk csak: egy elítélt bűnöző fia, akit most engedtek ki a javítóból, ahol fegyveres rablás miatt ült. Jesshez Benson FBI ügynök érkezik, a mexikói határon megint probléma van, és nemsokára érkezik egy fontos ember, akinek helyi kapcsolattartó kell. Mivel a phoenix-i adatszivárgás miatt az eredeti női ügynököt nem merik beépíteni, Jesshez fordult segítségért, mert ő nincsen az irodánál. 2 hét felkészítés, 2 hét beépülés – Jess nem tudja, hogy ennyi időre hanyagolni tudja-e a 85 kommandós felügyeletét.

vlcsnap-2019-05-12-08h55m58s489.png

vlcsnap-2019-05-12-08h56m06s156.png

vlcsnap-2019-05-12-08h56m31s444.png

Leroy már hallotta a híreket, és nem örült, hogy nem Hondo személyesen mondta el neki a dolgokat – veszekedés arról, hogy Darryl kinek a fia és felelőssége, és végül Leroy abban marad, hogy mindenki a saját módján intézi az ügyet. Hicks nem támogatja Hondo-t, milyen meglepő, és inkább legyen a kissráccal, de Leroy emberei már kint vannak az utcákon. Ha Hicks nem támogatja, akkor a szabadnapján majd utánajár a dolgoknak. Ez a főnököt meghatja, és odaszól az illetékeseknek.

Bisztróba érkezik egy elégedetlen volt alkalmazott, aki miután visszahozta a kimosott egyenruháját, kintről lövöldözésbe kezd, majd egy idős házaspár láttán kocsival menekül. Luca Kelly-nek, a diszlexiás kislánynak segít az olvasásban, nemsokára új iskolába megy, ahol van külön program az olvasási nehézségekkel küszködőknek. A probléma mindössze annyi, hogy az iskola kérte a lány magatartásjegyeit is, azok meg a diagnosztizálás előtt ugye elég rosszak voltak, és most emiatt lehet, hogy nem kerül be a suliba. Luca szerint ez nem fair, és felajánlja a segítségét.

vlcsnap-2019-05-12-08h56m41s973.png

vlcsnap-2019-05-12-08h57m01s913.png

A csipetcsapat megy a bisztróhoz, Brad, a lövész bajnok a sportágban, Jimmy-nek este pedig lehet randija volt, mert szótlan, ez láthatóan Chrisnek nem tetszik. Brad lakásánál nem találnak senkit, csak egy plüsst, ami a hároméves kislányáé, aki kilenc hónappal ezelőtt meghalt. Még ki van készítve egy ruha temetésre is, tehát Brad nem tervezi túlélni a dolgokat. A feleségét Jess és Hicks hallgatja ki, aki nem látta a pasast hetek óta, mert egy 60 napos programban vett részt kábszereseknek. Tegnap lett volna a kislányuk születésnapja, és a szülők válni készültek. Brad segített a feleségének a függőség legyőzésében, de kirúgták a menő étteremből, ahol séf volt, és így került a bisztróba, de ott nem volt elég a fizetés, így elvesztették a házukat.

Victor továbbra sem akad le arról, hogy merre volt Jimmy, de mivel Jessnek kell segítenie, a srác Chrisnek mondja el, hogy az anyját várta a lakásában, hátha felbukkan. Chris nem akar beszélgetni, csak a munkáját akarja csinálni. Hondo a nyomozóval találkozik, aki hozott egy szemtanút, a sofőrt, aki el tudja mondani, hogy mi történt. A sofőr fiatalokat alkalmaz, hogy kapjanak egy második esélyt az élettől, és sosem látott olyan fiatalt, aki jobban akarta volna ezt, mint Darryl. Hondo intézkedne, a nyomozó meg leterhelt, van még 5 másik ügye, abból három gyilkosság, és nem mindenkinek fontos Darryl – ráadásul a srác zsebében 500 dollár is volt, ugye ez a töredéke annak, amit elloptak, de azért mégis.

vlcsnap-2019-05-12-08h57m29s050.png

vlcsnap-2019-05-12-08h57m46s012.png

vlcsnap-2019-05-12-08h58m03s186.png

Az utcán lévő étterem épp nyitó pincérét fekete tagok támadták meg – Leroy emberei – és elvették az utcára néző kamera felvételeit. Szerencsére van egy hajléktalan, Disco, aki folyton ott lebzsel, hátha ő látott valamit. Victor még mindig Brad nejével beszél a lehetséges célpontokról. Hicks nem támogatja Jess beépülését, mert az 1 hónapból gyakran lehet 2, és akkor már beleszeret a melóba, és vissza sem akar jönni – a férfi is gyakran használta ezt a módszert új munkaerő szerzésére más egységektől. Ráadásul ha Jess menni akar – aki szeretné, mert izgatja a munka és hasznosnak érezte magát – akkor nem gátolja meg, de abba bele kell gondolnia, hogy a kinevezését elfelejtheti.

Megvan Brad lehetséges helye a reptér közelében, aki tényleg ott van és lövöldözik, a csapat meg biztonságba helyezik az embereket. Chris mászik egy parkolóban, hogy lekaphassa felülről Bradet, de nem jár sikerrel – mármint nem látja a tagot, aki a fegyverét otthagyta a helyszínen, amit Deac talál meg. Brad kocsit lopott a kavarodásban, és mindenki több lehetséges helyre megy – az anyóshoz, autós céghez. Hondo megtalálta Disco-t, aki fél a letartóztatásról. 50 dollárért viszont elmondja, hogy egy gyerek bemászott a kocsiba, amit Darryl észrevett, és veszekedtek a pénz felett, majd az első tag belelőtt Darryl-be.

Hondo a kórházban azon agyal, hogy vajon a srác átverte-e őket, a mamája szerint Darryl semmivel sem rosszabb, mint Hondo volt ennyi idősen és még nincsen mélyen a slamasztikában. Nyomozó hívja fő-főhősünket, hogy megjött a jelentés a golyóról, és találtak egyezést, ugyanis egyszer már elsütötték: a fegyver Darryl főnökéhez, a sofőrhöz van regisztrálva.

vlcsnap-2019-05-12-08h58m18s931.png

vlcsnap-2019-05-12-08h58m41s624.png

Luca felhívta Kelly iskoláját, akik ajánlólevelet kérnek, és ő ilyet még nem írt. Amit meg elkezdett, az mind rossz volt. Deac csak Hickset kérte meg, hogy Lila bejusson az iskolaelőkészítőbe, Victor meg szemtől szemben beszélne az igazgatóval, mert akkor kisebb a valószínűsége, hogy nemet mond. Közben megérkeztek az autós céghez, ahol van egy halott pasas, és mivel nem volt 900 dollárja a büntetés kifizetésére, nekiállt a lövöldözésnek. Közben a feleségéért is elment, és elvitte a rehabról. Deac ötlete a gyerekük sírja, oda indulnak.

Hondo és a nyomozó érkeznek Darryl főnökéhez, akinek az unokaöccse lőtte meg a srácot, aki függő. Az 500 dollár pedig azért volt a srácnál, mert a főnöke megkérte, hogy tárolja, amíg vissza nem érnek a főhadiszállásra. Az unokaöcs a barátnőjénél lehet, ott is van, Hondo-ék elfogják, Leroy emberei is befutnak, majd el is hajtanak. Darryl amúgy próbálta az unokaöcsöt lebeszélni a rablásról, nem sok sikerrel. Hondo-anyu telefonál, hogy mennie kéne a fiának, mert Darryl vérnyomása leesett, és visszavitték a műtőbe.

vlcsnap-2019-05-12-08h58m59s436.png

vlcsnap-2019-05-12-08h59m11s786.png

vlcsnap-2019-05-12-08h59m34s035.png

Brad és a felesége a temetőben, Deac szerint ez egy teljesen jó hely arra, ha valaki meg akar halni. Brad fegyvert ad a felesége kezébe, hogy legyen öngyilkos, majd meg is lövi a nőt, amikor Lucáék megérkeznek. Szerencsére a nőt nem érte komoly sérülés, Victor és Deacon meg a lövöldöző után eredtek. Deac bevallja Bradnek, hogy ő is volt a helyzetében, közben Victor is megérkezik, és ketten együtt megakadályozzák, hogy ne legyen öngyilkos. Deac meg csak a Tárgyalás kezdőknek kurzus tananyagát alkalmazta, jól van.

Hondo ki van akadva, a mamája is, de neki az a dolga, hogy támogassa, még akkor is, ha nem tudja, hogy mi a helyzet. Jön a sebész, Darryl túlélte, de egy csomó izmot el kellett távolítani a lábáról – járni tudni fog, de nem lesz sosem 100 százalékos. Luca jön az iskola igazgatónőjéhez, aki már menne haza és amúgy is levelet kért, de Luca makacs és kér egy percet. A beszéde elég ütősre sikeredett, hogy ősszel kezdhet a lány, ami nem fogja jelenteni a korrepetálások végét. Az anyuka is hálás, megfogja Luca kezét, aki csak néz, de nem húzza el.

vlcsnap-2019-05-12-08h59m44s802.png

Benson ügynök jön Jesshez, aki nem vállalja a melót. Jimmy az anyja lakásán van, amikor zajokat hall – egy nő rabolná épp ki a kecót, de Jimmy megállítja. Jimmy-anyu 200 dollárral jön neki, ráadásul ő adta el Jimmy bankkártyáját is pár résszel ezelőtt. Az információ pedig egy Blue-ray lejátszóba fog kerülni – hogy hol van az anyja. Végezetül pedig Darryl magához tér – minden rendben lesz. 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása