Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 9x12 - Guardians

2019. március 06. 09:00 - hektor_

...of the Galaxy. Istenem, imádom azt a filmet, de itt király űrlények meg Chris Pratt helyett be kell érnünk a zombimaszkos őrültekkel. Alfa vallatja a lányát, na hogy is volt ez a kirándulás, én meg arra gondolok, hogy mikor nincsenek velük valódi zombik, vajon mi a fenének csoszognak az avarban.

1.png

Alexandriában Michonne polgármester veszíti el épp a szavazatait, miközben teli tüdőből osztja a kistanácsot amiért veszélybe sodorták az országot három résszel ezelőtt. Az atya felveszi a kesztyűt, oké, de szerinted már fingani is veszélyes, mondja, mindent leszavazol, ráadásul feleslegesen prédikálok, mert ha dönteni kell, a mi szavazataink a tiéd nélkül semmit nem érnek, ugyan kitől fogunk segítséget kérni, ha szarban lesz a haza? Aaron békíteni próbál, de ekkor Siddiq is ugrálni kezd: hallottam hogy Carol segítséget kért tőled a vásárhoz, arra is nemet mondtál. Egy csaj, akit még soha nem láttam, javasolja hogy vegyék fel újra a döntési pontokhoz a vásár ügyét, de Michonne persze erre is nemet mond, majd faképnél hagyja a bizottságot. Mindeközben Rosita próbálja felrángatni magára a csőnadrágját, érzékeltetik velünk hogy hiába nem látszik egyáltalán a terhesség, ami gyanítom legalább addig fog tartani, mint Maggie-é - azért ez nem olyan egyszerű. Az atya érkezik meg puffogva, amikor a lány rátesz még egy lapáttal, és beszélni kezd a gyermekről, akinek Siddiq az apja.

2.png

3.png

Henry, aki ezzel a húzással kiérdemelte az „idiótább, mint Carl” jelzőt, követte a suttogókat, persze egy árokban talál rá Alfa jobbkeze, Béta, akire rátámad ugyan egy bottal, de a csávó könnyedén leveri a kis taknyost, a botot meg nem dugja fel a seggébe kettétörve, mert mégiscsak úriember. Alfa kérdezi, hogy ki ő, a srác közli hogy Lydiáért jött, mire az emlegetett szamár leken neki egy akkora orrost, hogy a föld adja a másikat. Később Alfa folytatja a faggatózást, nahát lányom, Henryről egy szót sem szóltál, mondja, Lydia próbálja beadni hogy nem volt lényeges, de a zombimama sem hülye, átlát a szitán.

4.png

Időhúzás, de fun: az indián copfos Eugene létrehozott egy korhű excelt Gabrielnek, melyben levezeti hogy milyen függvényekben gondolkodhat a Rositával való kapcsolatán, ha közben egy másik férfi gyerekét neveli

„… viszont hosszú távon a boldogság faktor növekedési görbét mutat."

Lényeg a lényeg, hogy az atya hülye, ha elengedi Rositát, mely kijelentést Eugene megtold egy coming outtal, meg néhány ajándok kismama nadrággal.

5.png

Michonne lemegy keménykedni Neganhoz, leveszi hogy a férfi miért jött vissza inkább egy cellában ülni, a bukott vezérnek meg az teljesen világos, hogy Michonne kezéből kezd kicsúszni a gyeplő, mivel a börtön ablakában minden behallatszik. A párbeszéd kiváló, de a feka asszony paranoiája kezd az idegeimre menni; Negan felajánlja a segítségét, a nőnek persze nem kell, úgyhogy közli vele hogy innentől megkötözve várhat a napra, míg el nem rohad a dutyiban, az ablak meg zárva lesz – néz fel Michonne, és meglátja Judithot hallgatózás közben.

6.png

Közjáték: Daryl és Connie megtalálják a dulakodás nyomait, ahol elkapták Henryt, jön két zombi akiket elintéznek egy-egy nyílvesszővel, Kutya pedig meg van rá tanítva hogy hozza vissza a nyilakat. Kutyaiskolák, mi?

7.png

Alfa társai közül az egyik páros felelősségre vonja a vezért: az volt eddig hogy simán hátrahagyunk embert, bezzeg mikor a kislányodról van szó, máshogy áll a széna, hogy is van ez? Az asszony szerint úgy van, hogy Lydia kémkedett nekik, szóval kuss legyen, vagy párbaj lesz. A férfi a párbaj mellett dönt, Alfa viszont előcibálja a csaját, láttam hogy pusmogtok az erdőben, tuti te vagy a felbujtó, ha ekkora az arcod, gyere ki a hóra. A csaj nem akar kimenni, de támogatásra számítva azt beközli hogy mindannyiukat cserben hagyta a vezető, mire Alfa egy szarógalamb testtartásával járja körbe az embereit: senki nem mer felnézni sem, így hiába visszakozik a csaj, egy dróttal levágja a fejét, majd a lázadó, síró fasziját is leszúrja. Ennyi.

Közjáték 2: A Grimes rezidencián szorul a hurok: Judith mikor hazaér, a muter előveszi hogy mit sertepertél Negan körül, aztán mikor a kislány az arcába vágja hogy Negan igenis megváltozott, meg többek között Michonne maga is, a vita lezárásaként előhúzza Minden Anyukák Örök Klasszikusát, és szobájába zavarja.

14.png

Lydia mikor senki nem látja, jelentőségteljesen megvillantja Henrynek a nyakláncát, minden ok, haverom, veled vagyok lélekben. Alfa, a délutáni esetre reflektálva elmesél egy rémes sztorit Bétának, miszerint mikor Lydia kicsi volt, egyszer rátalált a szekrényben, beleakadva valami műanyag zsákba és csak nézte amíg elkékül a gyerek, a családvédelmet asszem ennél a pontnál kellett volna hívni, de most már mindegy. Miután a kislány elájult, leszedte róla a vackot, aztán jól megpofozta, hogy soha többé ne csináljon ilyet. Béta egyetért azzal, hogy meg kell védeni a szeretteinket, de magukat is meg kell, szóval jó lenne kideríteni, Alfa lánya hazudik-e a sráccal kapcsolatban, vagy sem, mert a hilltopiak nem sokára eljönnek Henryért. Jönnek bizony, míg a korábban kinyírt két embert a suttogók kirakják a zombiknak vacsira, Darylék ott kuksolnak a bozótban.

15.pngGabriel megbocsátott Rositának, Siddiq-kel hármasban vonulnak be leosztani az apaszerepeket, Michonne ezalatt átmegy Aaronhoz, és közli hogy ha újra felmerül a két nappal későbbi vásár kérdése, akkor beleegyezik hogy delegációt küldjenek rá, gondolom aztán majd jöhet az énmegmondtambazmeg, mikor megtörténik a baj. Mivel szekerekre pakolják az almás dobozokat, ezek szerint megtörtént a szavazás, és az utolsó előtti részben fogják elkapni őket a suttogók az erdőben.

16.png

Éjjel Alfa kiviszi a gyerekeket az erdőbe, és közli Lydiával hogy ideje bizonyítanod, hogy nem felejtetted el, kinek az oldalán állsz, szóval itt egy kés, öld meg a fiút. Felsorakozik a többi suttogó is nézni a párbajt, ám ekkor rájuk ront egy zombihorda a Daryl-Connie páros vezetésével, és míg a fejetlenségben mindenki az irháját próbálja menteni, bár a férfi eleinte Lydiát nem akarja magával vinni, végül mindannyian megszöknek.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2019.03.07. 21:09:27

A Suttogók vitték a hátukon ezt a részt, a többi szálról nehéz mit írni (azon kívül, hogy Eugene táblázatán meg szövegein besírtam :D). Alphától a hideg futkos a hátamon, SamMorton félelmetes volt ebben a részben is, továbbá nem semmi, hogy mekkora táboruk van, Lydia szép nagyot hazudott. A végén pont időben találtam ki, hogy Darylék is maszkot húztak, és ők küldték rájuk a hordát, de bakker, még a szimpla szereplőknél se lenne hihető, hogy a full feszült csöndben egyszer csak ott terem egy rakat zombi, nemhogy a Suttogóknál, akik _köztük élnek_ egy csomó ideje… -.-

Még 3 dolgot felírtam:
– Negan időleges kiszökésének kicsit kevés visszhangja volt – egyszer meg lett említve Gabriel hanyagsága, és ennyi.
– Felröhögtem, amikor Daryl kutyája visszahozta a nyilat, mondom milyen praktikus (csak sajnos félbetörve, még tanítani kell kicsit), vidám jelenet volt :D
– Uh, a zombimaszk-készítés olyan igazi vacsora mellé való jelenet volt (nem).

#hétidézete Eugene-é, nyilván:
“Rosita is the best thing that’s happened to you since this whole shit storm started, so you’d do well to ponder long and hard about this before tossing the literal baby out with the proverbial bath water.” :D
süti beállítások módosítása