Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A legbátrabb páros 2x05 - Gémóvör

2018. december 14. 11:00 - BBrigusz

Nos drága gyermekeim, elérkezett ez a mesés pillanat is, indulhat a döntő, kiderül kik  csatlakoznak a győztesek rendkívül illusztris táborához. ( Tenyát csókoltatjuk). Aurelio chocapicből kirakott „Berki” feliratával indul a reggel, ez aztán a hagyaték barátom, gratulálok.
1.jpg


Kötélmászással kezdünk,a páros mindkét tagjának a saját súlyát elbírva kell végig érnie, de ezt a pályát még innen nézni is nagyon para, nem irigylem a kis gyökereket. WF-ék kezdenek, Fanni ügyesen halad, hipp-hopp végighúzza a harminc kilóját a táv felén, aztán a férje is beéri, és sikeresen célt érnek. Berki saját bevallása szerint is az esélytelenek nyugalmával indul, persze ő az egész játékot másképp fogja fel, mint mindenki más, de legalább azt belátja, hogy az ő párosuk esetében a csaja a húzóerő. Egész jó időt futnak ők is. A hangnemtől, ahogy Guszterminátor Zsuzsival beszél, még bennem is megáll a szar is, persze, ahogy nagymamáink bölcselete is mondja, nem nekem kell vele élni. Ők is végigérnek, az idő dönt: WF-ék a harmadikak, és Gollamék nyernek, mert Berkiné simán lealázza nemhogy Laky Zsuzsit, de a férjét is. Ez a csaj egy állat. És nem csak arra gondolok most, hogy Berkivel hál. A kiesett párosok miatti gap-et az adásidőben közös főzéssel próbálják kiküszöbölni a szerkik, de ahogy már korábban említettem, engem ezek a részek teljesen hidegen hagynak. Kis romantikát is kapunk Weiszéktől (akik egyébként szerintem aranyosak), arcoskodást Berkitől, tehát semmi meglepő. Például a „párját kereső Laky Zsuzsi”-jelenetre elfecsérelt öt percet az időmből sokkal szívesebben áldoztam volna csokievésre, vagy VV-hogyvoltok olvasására, így ezeket a tevékenységeket kénytelen leszek mosogatás helyett máskor megvalósítani.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg


Ezúttal a döntőbe jutás a cél, Lakyék vagy Weiszék, Weiszék vagy Lakyék, lássuk a grafikonokat, jah várjunk, az más.  Az aktuális napi feladat a „ki bírja tovább a víz alatt?”-jellegű próbatétel, mindenkinél tele a pelus ofkorsz. A lányok kezdenek, Fanni a víziszonya ellenére remekel, le is győzi Lakyt, bár utóbbi állítása szerint csak azért jött fel a víz alól, mert azt hitte, WF már feladta. Hát jó…  A fiúk körét Guszterminátor nyeri, 1-1.  A végső kör előtt Guszti még benyomja, hogy amúgy miután megnyerte a kört, őt ne emeljék már ki, kíváncsi rá, hogy meddig bírja,  bennem meg felsejlenek azok az iskolai emlékek, amikor én küzdöttem a kettesért fizikából, egyesek meg megkérdezték, lehet-e csillagot kapni az ötösük mellé. Oké, Lakyék megnyerik, haladjunk. A  kamerába nézve tett „ hetek óta itt vagyunk „-jellegű kijelentéseket imádom, különösen annak fényében, hogy néha megfeledkeznek az adások heti rendszerességéről, és elszólják magukat, hogy valójában napról napra zajlanak az események.

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg


Esélylatolgatás, sok a blabla, ugorjunk a döntőre. Tányér-egyensúlyozással és kvízkérdésekkel nyitunk ismét, mint anno az előző szériában, csak itt most a lányoké a feladat. LZS-ék tornyát már csak a Szentlélek tartja egyben, Berkiné mégis pár másodperccel hamarabb engedi el a sajátját, így az előny Gusztiéké. A döntő feladatban az aréna két végére kikötözött nők ruháira felszerelt szíveket kell begyűjteniük a csávókáknak egy gumikötélre láncolva. Az előny annyi, hogy Zsuzsi testén több szívet helyeznek el, ami egy dolog, viszont az a tény, hogy egy MMA-s ilyen feladatot kap a végére az már más tészta. Nem tudom, hogy ez csak szerintem fura-e, majd várom az észrevételeiteket kommentben, de ez kicsit olyan, mintha Zámbó Krisztián Hamisanéneklési-versenyen indulna. Guszti a kedvese felé intézett „Fogd má’ be a szádat egy pillanatra!” illetve „ Maradjál csendbe’ azt mondtam!”- jellegű megszólalásai szerintem árulkodóak, és itt most ezt inkább nem is fejtem ki bővebben, jobb a békesség.

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg


A játék kemény, Berki fizikálisan teljesen elfogy, bár az állóképessége már eddig is hagyott kívánnivalót maga után.

 


„Hagyjad hadd szenvedjen!”

 

-lopja be magát Laky Zsuzsi is a szívünkbe, az eddig gondosan felépített jóságos és gondoskodó tyúkanyó-szerepének ellenére. Végül megnyerik,így az egész évadot is, bár én tartom, hogy nem volt feltétlenül fair az utolsó game, de hát az mennyire lett volna fair, ha Berkit még plusz tíz misivel megdobjuk. Kevés vagyok én a hasonló teológiai viták lebonyolításához, mindenesetre ezúttal is köszönöm a figyelmet, harmadik évadról (még) nincs információm, de ha jön, én is itt leszek. –kacsintósemoji-

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2018.12.14. 11:23:03

Nagyon köszi,jó lett!

É2I 2018.12.14. 11:55:15

Ez mamamaGuszti sem lopta be magát a szívembe, beképzelt gyökér, mind a mellet, hogy el-el ismergette, hogy az agytekervényei már igen kisímultak.
De annak én is szurkoltam, hogy ne gólem nyerjen. Egyszerűen forog a gyomrom tőle már, ha látom és attól is, hogy évente hozzá-hozzá vágnának x milliót, mert csak, cipelik a felfújt seggét a világban.
Igazából akkor csapkodtam volna a térdem, ha debilióval csörtéznek a végén és ez a óverszacsmó nyomja le :P

Egyébként az egész évadban a lányok voltak az igahúzók és általában a rokonszenvesek, nem mind és nem mindig, de azért lenyomták a lovagjaikat. :S

Lynette21 2018.12.14. 12:40:53

Koszi Bbrigusz a munkadat, szupcsi lett ez is! En vallalom, hogy Berkinek drukkoltam, nekem se Guszterminator se Zsuzsi nem volt szimpi. Az utolso jatek legalabb annyira igazsagtalan volt, mint Aueke, ugyhogy en mar semmin se lepodok meg. WFek ugyesek voltak, foleg Fanni a donto elotti jatekben remekelt, Zsuzsi nekem ott sem volt szimpi... Varjuk a kovetkezo evadot, bar felo, hogy nem lesz tobb tv2-s celeb, aki vallalna. (Tippem: Kucsera es neje kimaradt mert most szult Szabina, ugyhogy rajuk mindenkepp epitenek sztem meg egy evadot.)

úgymond olvasó mmkk 2018.12.14. 14:21:29

@Lynette21: azt hittem, Kucsera neje az RTL-en főz, de megnéztem, az Tomán Szabina :)

köszönjük a heti hogyvoltokat :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.14. 14:47:43

"...Az előny annyi, hogy Zsuzsi testén több szívet helyeznek el, ami egy dolog, viszont az a tény, hogy egy MMA-s ilyen feladatot kap a végére az már más tészta. Nem tudom, hogy ez csak szerintem fura-e, majd várom az észrevételeiteket kommentben, de ez kicsit olyan, mintha Zámbó Krisztián Hamisanéneklési-versenyen indulna. ..."

20 kilóval volt nehezebb Berki, tiszta izom, csak állóképessége nincs.
Sztem korrekt párbajfeladat volt, és nyertek a jók .
Berkinek ez a 36 misi túró óragyűjteménye minimum 36 milka, Cápáék legalább a kölkökre költhetik.

Aurélió meg egy napraforgó pöts.

Sanda.Ipse 2018.12.14. 17:56:46

Köszi BBrigusz az utsó öfit.
Nagyon jó és objektív. Tetszik a hasonlatod: "...ez kicsit olyan, mintha Zámbó Krisztián Hamisanéneklési-versenyen indulna." Találó!
Ketrecharcos-párék nekem végig nem voltak szimpatikusak, ebben az utolsó epizódban az antipátiámra sikerült még ráerősíteniük.

mentorosh lecsó 2018.12.14. 20:18:45

BBrigusz, jól érzed a kutyafittyet ! :D :D Köszi az öfit ! :)))))

BufláKSherkIngyenélőFocistaMédiaGhhhecci is magkapta végre a magáét ! :)))

Amúgy ki ez a "Cápa" ???? A büdös életben nem hallottam róla...
(mondjuk, túlvezérelt arca azért neki is van... mire is ???)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.12.14. 21:21:06

@mentorosh lecsó:

Azért van mire, MMA bajnok volt.
Mire játssza meg magát ha ő alapból nem olyan mint más, minek jó pofizzon ?

Lynette21 2018.12.15. 20:10:21

@úgymond olvasó mmkk: Toman Szabina, aki a Konyhafonok vip-ben fozott, Arpa Attila volt felesege. Jelenleg pedig Tornoczky Anita volt ferjevel van egyutt, es mar van egy kozos gyerekuk.

úgymond olvasó mmkk 2018.12.15. 21:16:44

@Lynette21: igen, összeraktam már én is, köszi :)
süti beállítások módosítása