Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 9X03 – Kiábrándító józanodás és Nagy Lecsódráma

2018. november 07. 16:15 - Bruti

1_12.png

vlcsnap-00006.jpg

Ez még csak a harmadik adás, de nekem folyamatosan azon jár az eszem, hogy ugye nem ezeknek kell majd megkeresni a nyugdíjamat, mert, ha igen, kurva nagy bajban leszek húsz év múlva. Külön gratula a castingért, mert ilyen alpári büdösgyökereket tényleg gondosan válogatni kell. Ezért bizony keményen meg kellett küzdeni, mert még a mai beteg világban sem jönnek csak úgy velünk szembe az utcán, az ilyen világnyomorultjai. Nagy levegő, vágjunk bele!
Érkezik Suttogó Pornóbajusz, akivel egyszer találkoztam vagy tíz éve a debreceni Friss Rádióban. Illedelmesen köszönt és elmondta, hogy ő Puskás Peti. Mondtam neki, hogy nem baj, csak állj arrébb, mert nem férek a hűtőhöz. De azóta sok víz lefolyt a Dunán, a homlokomon meg pláne, mikor látom műsort vezetni a jobb sorsra érdemes Pétert. Állítása szerint nem érte különösebb sokkhatás a beköltözőshow alatt. Kurva jók az idegeid Bajszi, vagy faszák a cuccok, amit szedsz, mert szerintem nincs az országban még egy ember, aki ne tragédiaként élte volna meg, te ráadásul fél méterre voltál tőlük. Még hadovál valamit a csoportdinamikáról, meg taktikáról, majd kapjuk az első adagot a villából.

pornobajusz.jpg

csungo.jpg

Egy rózsaszín pizsamába öltöztetett, szőke, csüngőhasú kisdisznó visít a hálóban, de olyan intenzitással, hogy Zuzu, meg a nemzet Ken Babája (ezentúl csak Kebab) riadtan rezzennek össze egy sarokban. Miközben a két legszolidabb lakó kibeszéli Csüngőhasút, az cigit lop a néger dzsekijéből. Jön Krisztián, leteperi, majd rövid enyelgés után smárolásba fognak. A srác, a riportban elmondja, hogy őt aztán kurvára nem érdekli a malactestű, csak gondolta kipróbálja, hogy nyáladzik. Érdekes, hogy Krisztiánnak valamiért az egész fején csak a szája körüli izmok mozognak. Lehet lefejelt egy botoxos tűkkel teli orvosi szekrényt, vagy egyszerűen csak sztrókot kapott, mikor Pumped Gabó seggbe kurta abban a bizonyos meleg pornóban. Csüngőhasú másnap már állítja, hogy nem tudja, hogy ez a smár álom, vagy valóság volt. De mindegy is, mert KrisztiÁnusz már az orrkarikást fűzi: „Ha lekurlak, kiszeded ezt a szart az orrodból ok?” próbál meg úriember módjára udvarolni. Még bókként felröppen egy két „rohaggyámeg” és Szinti már omlik is Ánusz karjaiba. Azt est, egy kiadós értelmetlen részeg üvöltözéssel ér végett, amit Csüngőhasú és barinője a Táncos Rúdlény lány abszolvál nekünk, és a minden bizonnyal hálás szobatársaiknak.

Reggel Csüngőhasú ugyanúgy üvölt, mint az éjjel. Szerintem még mindig részeg, vagy csak egyszerűen egy kibaszott idióta. A többiek fejében egyetlen érzés motoszkál: Nincs akkora szívlapát, mint amilyennel legszívesebben pofán basznák ezt a szerencsétlent, de azért kizárás jár. Szinti a riportban egyértelműen gyűlöli a visítozót, pláne, mikor kiderült, hogy csókolózott Krisztiánusszal. Számon is kéri a lovagját, de az mindent tagad. Orrkarikás viszont nem hagyja annyiban, mert fél, hogy a kisdisznótól elkapja a száj és körömfájást. Így, egy darabig nincs smaci, megvárja a lappangási idő leteltét.
Visszakapcsolunk a stúdióba, ahol Pornóbajusz egy idióta szemüveggel a fején téblábol a virtuális díszletben. Nem véletlen, mert az első feladat az lesz, hogy a lakóknak fordított szemüvegben kell megkeresni két aranyvillát. A megtalálók közt dől el a Villamesteri cím. Ki tudja mióta bénáznak, mikor Krisztiánusz rálel az elsőre a jakuzziban. A második villa Szintié lett, szóval jöhet a párbaj.
Nem bántóan nehéz kérdésekre kellett helyesen válaszolniuk. Krisztiánusz gond nélkül vette az akadályokat, míg Szinti egy első osztályos matekpéldát is simán elbukott, szóval a Villamester mától Krisztiánusz.

krisztianusz.jpg

Reklám után jön az első dráma. A lakók lecsót főznének, amiből Zuzu is kivenné a részét. Ő a paprikát szeleteli, és bár senki nem várta tőle, hogy julienre vágja, de az öt centis szeletek, kicsit durvának tűnnek. Rúdlény (aki mielőtt táncolni kezdett, konyhán dolgozott) meg is szólja a kézilányt, Csokifasz meg úgy röhög, hogy majdnem megfullad a szendvicstől, amivel éppen tömi a kerek fejét. A büki séf csak nem hagyja annyiban, MERT Ő IGENIS TUD FŐZNI! Sajnos ezt rajta kívül senki nem gondolja, így mikor már mindenki rajta röhög, elvonul a nyugiba sírni. De nem sokáig lehet nyugta, mert segítségére siet a villa két motivációs trénere, Csoki Gy. (aki saját bevallása szerint már 21 éve néger), és Dr. Krisztiánusz a meleg belügyek szakértője. És végre közel három epizód után, én is tiszta szívvel és tele szájjal röhögök, mert ahogy ez a két balfasz próbál segíteni, úgy senki más nem tud.
Pro tipp Csokitól: - Ha leoltanak, én még jobban még leoltom magam! Krisztiánusz: - Ha kicsi a faszom, nem várom meg, amíg más mondja, én nyomom, hogy milyen kicsi a faszom. - Sőt még kisebbnek mondja! –tromfol rá Csoki Gy., akkora húsfasszal, mint amekkorát legutóbb a Róma c. sorozatban láttam. Zuzunak, ez a gondoskodás sokat jelent, kicsit meg is hatotta. Deviszontközbenmeg a Rúdlény is érzékeli, hogy fordult a kocka, most Csokiék őt tüntetik fel rossz színben. Mondja ezt úgy, hogy a villában elmaradhatatlan rózsaszín köntösben, pacuhán, kidüllesztett hassal főzi a lecsót, amitől úgy néz ki, mint egy nyolcgyermekes, negyvenes cigányasszony. Mutatom:

rudleny.jpg

Zuzu némi bőgés után kimerészkedik a nyugiból, egészen a fürdőig, ahol rátalál Rúdlény és leülnek megbeszélni a dolgot. Kijelenthetjük, hogy a Lecsódráma hamar lecsengett, mindenki lenyugodhat a picsába!
Érkezik Pornóbajusz bejelenti az új lakót, aki VV Radics néven látta meg a napvilágot. Valami trendi jutyuber a lelkem, és ennek megfelelően végtelen önbizalommal, és a villára kipattintott felsőtesttel érkezik. Páran megismerik, amitől még magabiztosabb, és egyben tuskóbb is lesz. A bemutatkozások után Csoki Gy. és Ánusz megmutatja hol fog aludni. Ők a Csüngőhasú ágyára mutogatnak, és felajánlják neki reszelésre, de emberünk inkább a villa nőinek és javainak újrafelosztását szeretné. Kebabnak és Szintinek kurvára nem jön be Jutyuber, mert a tavalyi prosztó, VV Tivy jut róla az eszükbe. Csoki a néger valahol örül is, meg nem is, de szerinte csalamádé a srác, akkor meg mi baj lehet?


„Mán akkor tudtam, hogy nekem jóban leszünk nagyon.” /Csoki a néger/

Jutyuber kijön a hálóból és egyből beleáll Zuzuba, akinek szerinte furcsán áll a szeme. Tanulva a lecsókalandból, Zuzu most nem szívja tüdőre, inkább próbálja viccesen lereagálni, mondanom sem kell, hogy kevés sikerrel. Szegény arcán látszik, hogy mindjárt szétbassza az ideg. Kebab meg szánakozva konstatálja, hogy kurvára nem ő lesz itt a legfurább alak, pedig előzetesen minden esélye megvolt rá.

trash.jpg

zuzukebab.jpg

Ma Anikó konferálja fel az új lakót olyan suttogós sztájlban, amit csak Pornóbajusztól tanulhatott. A kilencedik lakó nem más, mint VV Dzsinu, aki így kinézetre tovább erősíti a villa kreol közösségét. Kisfilmje szerint VV Dzsin egy igazi ribanc, ezt bizonyítván két büdös nagy csöccsel kezdi a bemutatkozást. Majd jön a kemény csaj, aki letolja az útról a köcsög BMW-t, meg cserbenhagyja a zebrán járókeretező mamikákat. Saját bevallása szerint kurva jó nő, így mindent elér a testével, amit akar. Pénzt, ruhát, telefont, bármit. De ez nem azt jelenti, hogy kurva, inkább hívjuk a Nagy Manipulátornak. Cserébe a saját apja se veszi fel neki a telefont, amin egy kicsit sem tudok csodálkozni. Anikó suttogva engedi útjára, a Villa Dzsinje pedig bebújik a palackba. Holnap friss kalandokkal és két új agyhalottal jelentkezünk.

Címkék: 18+ vv9
641 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2018.11.07. 16:24:31

Köszi Bruti,ütős lett! :-)

2018.11.07. 16:53:40

Köszi Bruti ! :)))) #tapsvihar

A vezérmondat kimaradt: "Szép a pinád!"

2018.11.07. 16:58:40

Minden vágyam igy teljesüljön

2018.11.07. 17:00:01

Kopasz pin@val, szerteszét szopott mellbimbókkal és CsászárM heggel lehet-e VV-t nyerni ?
Szerintem legfeljebb trippert... (Aztán hun van a mamája után síró gyerek?)

Az orrpíííírszing, meg olyan, mintha a taknya lógna állandóan.

WICKEDWITCH 2018.11.07. 17:00:33

Köszi Bruti, ez zseniális lett! :)))

É2I 2018.11.07. 17:01:45

Yep! És most olvasom is :D

Angora Cardi 2018.11.07. 17:02:29

hi Bruti, de jó, hogy vagy!
Nekem a Kebab név nem tetszik, ez a trash jutyúber sem lesz kedvencem, úgy várnék már valami jó arcot akinek lehet drukkolni.

Oh my... 2018.11.07. 17:07:54

Basszus Bruti, ne csináld már! Az egy dolog, hogy a szörvis hogyvoltodat olvasva félrenyeltem a kávémat, oké, egyszer belefér, de hogy most másodszor is!? Az életemre törsz, bakker! xDD Amúgy gratu, állatjó hv-ket irsz (csak, mint rendesen;)

Oh my... 2018.11.07. 17:27:37

És hát vessetek meg, de nekem PornóBajusz műsorvezetése egészen bejött a mostani öfiben (most nézem, tegnap kimaradt), lényegesen jobb, mint, Ancsa; persze erőlködik ő is, de legalább viccesen teszi, vagy legalábbis én jól szórakozom rajta... Különben írtam már, tartom most is, hogy trash műsorba trash műsorvezető - ez alap, csak az a fránya élőzés ne lenne, mert az nagyon nem megy egyiküknek se.

Más: ez az együgyű kis Zsuzsu-lány, ez szefós..? Mert nagyon az jön le, kb minden megnyilvánulásából... Rendesen sajnálom, annyira nem megy neki ez a VV-dolog, valószínűsíthetően ő lesz az első, aki feladja a játékot, fogadni már csak arra lenne érdemes, hogy hány napig bírja még. Szegényke... rossz nézni, ahogy kicsinálja saját magát, ill. a többiek is őt, szinte Zsú-fílingem van tőle a 7-es szériából, amikorra az már tökig elmerült a mártír szerepébe...

Lynette21 2018.11.07. 17:29:12

@Bruti: Naggyon brutal jo lett Bruti! Nekem tetszik a Kebab nev, es az osszes tobbi is! Pornobajusz suttogo Peterke egy balfek. Nekem borzaszto kinos ahogy benazik. Semmi humor semmi onallo gondolat, tett vagy poen. Mondjuk elhiszem azt is hogy ezt mar Bence nem akarta bevallalni...Az agyhalottak szornyuek, koszi hogy az elejen megnyugtattal, hogy azert ez nem az atlag, es hogy azert ez a felhozatal egy kemeny casting eredmenye!

Oh my... 2018.11.07. 17:30:31

@Bruti: ;) Jó vagy, na! Tudod te is.. ;)

É2I 2018.11.07. 17:35:04

Csak nekem vvDinka hasonmás a vvZuzuPetals?
Az viszont tény, hogy ez az eddigi legmélyebbre menő válogatása az ilyen-olyan pornóban jártas gyökerek válogatása. Első este majd mind meztelen, kiskifli-nagykifli fekvés, fasz/pina mutatás...

Lehet érződick a vvzsóti befolyásolás? Mindegy trashbe ez gyó lösz, meg útalapba - kár, hogy tényleg ezek hordk össze majd a nem létező nyögdíjjamat. :broáf:

Oh my... 2018.11.07. 17:40:44

@Lynette21: Balfék, balfék, de nézd másképp... először is, hiába reklamálunk itt, úgysem kapunk mást, másodszor pedig, viszonyítsd a celebes-dzsungeles ámokfutásához, amit ott a Ramónával műveltek le, na az, az bűntett volt a jóízlés, és a szórakozni vágyó egyszeri néző ellen, ehhez képest most....... Ugye hogy jobb? ;)

É2I 2018.11.07. 17:47:12

@oh..my..gosh!: Ramóna az X-fuctorban van, nem? Amúgy oltári szobanövény ott, egy vicces-, vagy akármilyen megnyilvánulása sem volt eddig. De annyira nem is csodálkozok, mert színésznek is duplanulla... Aranyosan mosolyogni meg már lassan öreg :P

É2I 2018.11.07. 17:48:23

@É2I: Jah, hogy volt PBP-vel ott, na azt nem láttam - asszem szerencsémre ;)

Oh my... 2018.11.07. 17:53:50

@É2I: Utóbbi miatti aggodalom jogos, mert nekem nem rémlik, hogy a pornó és egyéb szexipari tevékenységhez legális, bejelentett, leadózott jövedelem tartozik-e, márpedig ha nem, abból minket aligha tartanak el nyögdíjas korunkra...

É2I 2018.11.07. 18:03:07

@oh..my..gosh!: Majd tökmindegy, mert ezekből nem nézem ki, hogy akár bolti eladóként, vagy postásként tudnának funkcionálni, vagy ha mégis, akkor még be is adóznának.
Mind1, ez a generáció erre van nevelve, én meg addig röhögök a gyökérségükön amíg tehetem. Aztán majd szépen, csendben beledöglök :D

Oh my... 2018.11.07. 18:07:49

@É2I: De, de, most igen... De azt én nem követem. Viszont a dzsungelben nyújtott siralmas teljesítményük sajnos maradandó károsodást okozott bennem, pláne úgy, hogy az a show eleve Balázsék miatt volt szórakoztató mindig is, erre legutóbb megkaptuk azt a minden pillanatban kínosan erőlködő, szerencsétlen párost Bajusz és Ramóna személyében.... Semmi különös, csak a lényeget veszítette el a műsor ezzel; és kb ugyanez volt a Farmnál is, a küszködő Ancsával és Fördös Zével... Egyre csak vártuk, hogy az idő, meg a gyakorlat csak meghozza a fejlődést, de nem. És azóta sem, ami Ancsát illeti.

Costanza 2018.11.07. 18:08:00

A pornos akinek csak a szaja mozog olyan mint a szegeny ember Dopemanje.

hereverő heverő 2018.11.07. 18:15:24

Köszi Bruti, a megszokott színvonal.

Oh my... 2018.11.07. 18:17:09

@É2I: Én is, kb... bár, azt nem tervezem, hogy a nyögdíjas kort itt várjam be, valahogy nem vonz se a királyság, mint államforma, sem az alapvető létbiztonság hiánya, és még oldalszám sorolhatnám, mennyi minden nem, de minek..?

Oh my... 2018.11.07. 18:19:39

@Costanza: Majkája, ha már VV.. ;)

Visceroid 2018.11.07. 18:21:35

Csak a képeket elnézve az ember kijelentheti, hogy ennek az országnak végleg lőttek. Vitya! Ez neked konzervativizmus? Minél jobban nyomatod a hülyeségeidet, az emberek annál lejjebb csúsznak az igazi liberális mocsokban! Ezt érted el!

2018.11.07. 18:23:36

Ez a VV9 most a boszorkánycsöcs, metro-pán-homo-emo szexről fog szólni ????
Már az első 2 epizóddal is begyűjtött az RTL 500 megaforint büntikét ! :)))))

ZsuZsu mikor mélytorkozza majd a Mandingó Harcost ???
Nagy, és szabálytalan v@laga van... Ebből rendes dugás nem lesz...

Ken Adams79 2018.11.07. 18:42:06

Ez az KÁnusz úgy néz ki a felső képen, mint Pique-t a Barca-ból... nem csoda, hogy nem szimpi nekem...

Nem Penny hajója 2018.11.07. 18:45:58

Csak az eddigi bemutatkozó videókat néztem meg, illetve a tegnapi részt, de engem sokkolt, hogy ennyire alja embereket vadásztak össze. Komolyan, a két-három évaddal ezelőtti csapat szinte MTA tagnak tűnik ezekhez képest.

Bruti megint zseniális hogyvoltot írt... :)

Csak egy apró javítás: az a csaj nem bükki, hanem büki. A bemutatóvideója alapján ugyanis Bükfürdőről érkezett.

Costanza 2018.11.07. 19:01:32

@oh..my..gosh!: inkabb arra ertem ahogy beszel, es gesztikulal. Ugyanaz a ghetto stilus (fiatal dopeman).

Lynette21 2018.11.07. 19:05:32

@oh..my..gosh!: MeaCulpa! Sokkal jobb valoban! Es igerem befejeztem a musorvezetok kritizalasat! Igazad van. Mast ugysem kapunk. Sajnos.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2018.11.07. 19:06:19

Én az RTL helyében egy negerrel vagy arabbal nyeretnem meg a versenyt. Plusz ne legyen magyar állampolgár sem.

Sanda.Ipse 2018.11.07. 19:09:52

Mitől hegylakó egy bükfürdői lány? Nem lehet elírás, többször is szerepel a posztban. A Bükk hegység az ország másik felén van.

É2I 2018.11.07. 19:10:30

@oh..my..gosh!: Hát na, a fos9-nek több esélyt kapott már, de ha megnézzük gőzekét azsenem lett több saját magánál. Nem mentség ez,de mindinkább a trash-re ez kell -szerintük...
Na én megyek, by! :D

ascii 2018.11.07. 20:01:59

@mentolos lecsó: nem gyűjtött:
comment.blog.hu/2018/11/04/jonnek_a_gyokerek_megint#comment-form
"...nem felelt meg a 12-es korhatárbesorlásnak, ráadásul az előzetesekben is mutogattak ilyesmit az akkor még RTL Klubon látható műsorból. Ma ez már nem probléma, az RTL II, ha minden igaz, a luxemburgi médiatörvény hatálya alatt működik, ahogy a többi RTL-csoportos kábeladó is (előtte meg a romániai szabályozás vonatkozott rá)."

Le 2018.11.07. 20:19:11

Pornóbajusz Sáfrány Emesét azaz Aleksa Diamond- szúrta egy időben. Nyílván ennek emlékére az új dizájn, vagy a játékosok bizalmát akarja elnyerni, hogy a pornó tőle sem áll távol. 100% hogy a castingon a pornós múlt kötelező feltétel volt.

Cérnahuszár 2018.11.07. 20:32:15

Segítsetek már, vvradics ugye nem a radics peti?? :S
nem találok sehol videót

Cérnahuszár 2018.11.07. 20:36:05

jaj hála az égnek radics attila... levert a víz most először

Gia 2018.11.07. 20:37:28

@Cérnahuszár: A face-n Radics házi pornó vidijét is belinkelte valaki.. :-o

Cérnahuszár 2018.11.07. 20:40:38

@Gia: már megállt a szívem, elég ennyi mára XD

Zabkása 2018.11.07. 20:48:08

@ascii: ez a csávó teljesen nívótlan... 48E feliratkozó nem sok, de nem is kevés, ilyen igénytelen kontantre mondjuk hatalmas... Azt hittel először a Bajusz keveri a név miatt és majd jól le lehet oltani...

Dirty Dettiy 2018.11.07. 20:50:40

@Sanda.Ipse: Csüngőhasú, Kebab, Táncos rúdlény, Bükki séf, Hegylakó, Picsagatya, Csalamádé, Sztipper, PUA Nagymester, Kenbaba
Te meg találd ki melyikről van szó.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.07. 20:51:33

a suttogó pornóhuszárig jutottam, azóta zokogok

úgymond olvasó mmkk 2018.11.07. 20:52:24

@úgymond olvasó mmkk: izé, pornóbajusz. nem látom a billentyűzetem se

ascii 2018.11.07. 21:46:53

@Gonosz Thorpe: egyértelmű:

Csüngőhasú, PUA Nagymester=Adri
Kebab, Kenbaba=Greg
Táncos rúdlény, Sztripper=Reni
Bükki séf, Hegylakó=Zsuzsu
Picsagatya=Cintike
Csalamádé=Csoki

Androido 2018.11.07. 22:01:51

Nemár, Fos9 védi a Pornósbajuszt....

Mók_Ica 2018.11.07. 22:02:02

sziasztok :))))

Bruti, "állat" vagy :))))) jóóóóóóóóóóóóóó volt :))))

fos9-es pornóbajuszban suttog!!! hihihihiihihihihihi

Oh my... 2018.11.07. 22:03:08

Ancsa, cuki vaaagy!!!!! De komolyan, értékelem az iróniát, hát még az öniróniát!

Lynette21 2018.11.07. 22:03:36

@Mók_Ica: Szia Moki! Koszi a segitseget, bejott a negy nulla! ;)

Mók_Ica 2018.11.07. 22:04:16

xandírt bírom: egyelőre ne hívj sehogy..... - beszólt radicsnak :)))))))

Oh my... 2018.11.07. 22:04:30

@Androido: szerintem óriási volt! xD

Mók_Ica 2018.11.07. 22:04:55

@Lynette21: de jó :)))) akkor ma már nézheted joséármándóóóóóót velünk :))))

Androido 2018.11.07. 22:05:08

@oh..my..gosh!: csak a végét kaptam el, és nem tudtam mire vélni :D

Androido 2018.11.07. 22:05:57

@oh..my..gosh!: na, most lehet duplikálok, a blogmoci benyelte a válaszom...
szóval:
csak a végét kaptam el, nem tudtam mire vélni :D

Lynette21 2018.11.07. 22:06:03

Greg aki VV Kebab, okos. Jol lattuk ezt eddig is.

Oh my... 2018.11.07. 22:06:51

@Mók_Ica: Móki, hiányoltunk a Survivor topikban, komolyabb kereslet mutatkozott ma gogantikus méretű konténetekre... ;)

csincsilla72 2018.11.07. 22:07:16

"Kezdjünk már el taktikázgatni" - ó, anyám :-)

WICKEDWITCH 2018.11.07. 22:07:44

Nincs rajtuk a kotonruha, oszt tessék :D :D :D

Oh my... 2018.11.07. 22:07:50

Eh, most jön majd a sürgősségi beavatkozás?

Lynette21 2018.11.07. 22:07:55

@Mók_Ica: Titokban am tegnap is lattam Evat! ;) Csak akkor irni nem tudtam, mert ipadrol neztem. ;)

Androido 2018.11.07. 22:08:09

Rúdlény most miért van a halálán?

Mók_Ica 2018.11.07. 22:09:28

@oh..my..gosh!: küldök nektek :)))) sajnos azt nem tudom nézni, 7re még nem érek haza.... :((((

3 nap, oszt már mennyi keksz van a vellában..... besza-behu..... idióták

Mók_Ica 2018.11.07. 22:10:22

@Androido: pornóbaleset.... sztem kiment a válla.....

Mók_Ica 2018.11.07. 22:10:46

no, szintikét is leírtam.....

Lynette21 2018.11.07. 22:11:32

@Mók_Ica: Most akkor Cintike kiveszi az orrpiercingjet?!

Oh my... 2018.11.07. 22:11:51

@Androido: semmi különös, csak mentek a kommentek, hogy PornóBajusz jobb volt tegnap, mint tegnapelőtt Ancsa, és miután olvadsa a komikat, gondolom, erre reagált - sztem tökcukin.. ;)

Mók_Ica 2018.11.07. 22:13:06

intonáció és szókincs..... no, ebben nem bővelkednek a vella-lakók....

csincsilla72 2018.11.07. 22:14:12

Bammeg, egy szót nem értek ebből a motyogásból.
Cintike ügyesen szétrakta a patáit. 3. nap.

Mók_Ica 2018.11.07. 22:14:57

@Lynette21: jah... télleg.... ki kéne vennie :))))

@Commodore: puszi :)

krisztián semmire sem emlékszik.... sem a csókra a másik nővel, sem a kekszre szintikével....

csincsilla72 2018.11.07. 22:15:04

@oh..my..gosh!: Egyetértünk. Ancsa ma cuki :-)

Mók_Ica 2018.11.07. 22:15:33

@csincsilla72: óóóóó, az csak maszatolás volt, most mondta szintike :))))

Mók_Ica 2018.11.07. 22:16:26

@oh..my..gosh!: @csincsilla72: ma sokkal jobb, mint tegnapelőtt és jobb mint suttogópornósbajusz :)))

Mók_Ica 2018.11.07. 22:18:31

xandír szponzorsapijából műtincs lóg ki.... fekete.... hát nem szép

Lynette21 2018.11.07. 22:19:43

@Mók_Ica: Tudom hogy oreg vagyok es hulye, de amig elek nem fogom megerteni, hogy mire jo ez a szarsag az orraba, es hogy fujja ki az orrat...!?

WICKEDWITCH 2018.11.07. 22:19:47

Xandírnak mi van a fején??? Azt értem, hogy sapka, de mi lóg belőle?

Lynette21 2018.11.07. 22:20:30

Csokinak is van pornos szemuvege, vagy az a Cintikee?!

Oh my... 2018.11.07. 22:20:42

Jól látom, hogy itt valami "powered by sex (vagy goverent?)" edition látszik körvonalazódni? Mindenki, mindenkivel, különösebb válogatás nélkül...? Oké csökken a népesség, no nyögdíj majd nekünk (ezt már du Bruti felvetése nyomán konstatáltuk), családok éve meg minden.... na de ennyire direktbe' kell ezt?

Oh my... 2018.11.07. 22:21:49

@oh..my..gosh!: *akarommondani: goverment* xDD

Lynette21 2018.11.07. 22:22:37

Mit tett aZuzu amivel felcseszte Radics agyat? Pont nem lattam, hallottam.

WICKEDWITCH 2018.11.07. 22:22:41

@Mók_Ica: ó, köszi. Tényleg nem szép.

csincsilla72 2018.11.07. 22:22:52

@Lynette21: Azért jó, amiért a szarrárongyolt nadrág is. Mert szerintük szép. Mondjuk nem, de pszt.:-)

Androido 2018.11.07. 22:23:16

@Lynette21: Hát, nekem személy szerint bejön (az már kérdés, hogy szerintem ennek a "hölgynek" nem áll jól...) Hidd el, lehet vele kulturáltan orrot fújni :D

Mók_Ica 2018.11.07. 22:23:53

@Lynette21: ekg :))) ugyanez a helyzet az orrpiercing-gel is ..... mindig ez jut az eszembe

@WICKEDWITCH: műtincs....vagy éjszaka levágott vkinek a hajából :)))))

csincsilla72 2018.11.07. 22:24:34

@oh..my..gosh!: Családok éve :-)))
Ja, előbb egy hétre odaadnám nekik azt a műcsecsemőt papás-mamást játszani. Utána levehetik a kotonpizsit és kopulálhatnak.

perszepolisz 2018.11.07. 22:25:28

Hogy fognak kinézni ennek a Radicsnak a felfújt izmai, ha esetleg hónapokig benn dekkol a villában?

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 22:25:56

@oh..my..gosh!: fejlődik a műsor és nincs már idő jerzy, Krisztián, Gergő féle románckodásra, átszenvedett összefoglalókra

Lynette21 2018.11.07. 22:26:14

@Androido: Koszi! Megnyugodtam. :) Mondtam en hogy oreg vagyok es hulye. ;) Nekem marhara nem tetszik, es meg soha nem lattam olyat, akinek jol allt volna.

Mók_Ica 2018.11.07. 22:26:36

@Lynette21: nem ugrott és nem adott neki enerdzsidrinket a hűtőből

Oh my... 2018.11.07. 22:26:59

@csincsilla72: ugyehogy? (lehet, itattak vele adás előtt kötelezően valami szolgálati védőitalt, hogy oldódjon kicsit?)

Commodore 2018.11.07. 22:28:27

@csincsilla72: Karácsony hetében lesz sírás , feladás, hazamenéses.

Androido 2018.11.07. 22:29:18

@Lynette21: Kinek a pap, kinek a paplan :)
@Mók_Ica: a sima orrpiercing meg méginkább nem okoz gondot :)
Ez a legkisebb baja a lyánynak, hogy át van szúrva a szeptuma. :D Már ha át van. Vannak ilyen fake cuccok is.

Lynette21 2018.11.07. 22:29:44

@Mók_Ica: A! Koszi! Komoly. Nnna ezt nem gondoltam volna hogy innen indult ez a konflikt.

tvbuzi 2018.11.07. 22:29:48

aaaaaa
Rádics megalázza a többieket?
Lekéstem az elejét, mert a Harapó mókusban voltam.

Oh my... 2018.11.07. 22:30:01

@Lynette21: jaj nekem se jön be, sőt, annyira viszolyogtató valamiért, kb mint egy hegtetoválás, a hideg is kiráz tőle...

Oh my... 2018.11.07. 22:34:45

@csincsilla72: hatalmas EKG!! Az kéne nekik, tényleg, hogy kapjanak kis ízelítőt a várható következményekből is... xD

Mók_Ica 2018.11.07. 22:35:35

@Androido: én már öreg vagyok hozzá, de van olyan akin teCCik.... szintikén ez a macikarika nem jön be

WICKEDWITCH 2018.11.07. 22:35:48

Ezek az épületes beszélgetések...

Commodore 2018.11.07. 22:35:51

Megint cigizős műsor! Á !

Lynette21 2018.11.07. 22:36:00

Ezeket feliratozni kene...

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 22:37:02

Zsuzsut azért castingolták be, hogy legyen első kieső, vasárnap

Oh my... 2018.11.07. 22:37:14

Ez a "parittyázás" amúgy az új "kárszeg"?

Esküszöm, életemben nem találkoztam vele irl...

Mók_Ica 2018.11.07. 22:37:19

@csincsilla72: de jó lenne :)))

no csokika.... nyugodtan ugorj ginura..... most mondja a gyerekem, hogy érden "híres" a jány.... az egyik fele már megvót neki

Lynette21 2018.11.07. 22:37:45

Ginu hamar levette hogy Zuzuval vigyazni kell, es nem baratkozni, mert tok hulye.

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 22:37:52

@Lynette21: mindenképp, Krisztián pimasz úr műsorain nőtt fel

csincsilla72 2018.11.07. 22:38:09

@Angora Cardi: Látni mi sem láttuk, csak a paplant :-) Bár másnap aszonta a csaj, hogy csak maszatolás volt. :-)
@Commodore: Ja :-)
@oh..my..gosh!: Ezt kéne neki mindig. Így jó lesz.

Anyám, ezek beszélgetnek... 2 koherens mondat nem áll össze, megy a motyogás a sustorgás.

Mók_Ica 2018.11.07. 22:38:20

zsuzsu mit jópofizik ginuval, amikor az úgy pattintja, mint a sz@rt

Lynette21 2018.11.07. 22:39:05

@oh..my..gosh!: Igen. En is csak onnan tudom, mert mar valamelyik hogyvoltban egyertelmuve tettek szamomra is hogy ugyanaz a ketto.

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 22:39:36

@tvbuzi: be is veti az egyetlen fegyverét

Mók_Ica 2018.11.07. 22:40:05

@csincsilla72: meg izé, hogyhíjják és micsoda meg a bigyó.... komolyan nem értem sokszor mi a téma

zsuzsu buta, ámde nem okos....

Oh my... 2018.11.07. 22:40:26

@Ay Mama, Que paso: Má' mé'? Full retard, amilyen a vv8-as csillámf.szpóni volt, aztán ő is simán finalista lett... ;)

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 22:40:33

vajon mi történt 2017.12.07.-én Ginuval?

Androido 2018.11.07. 22:40:40

Csak én nem értek egy k*va szót se?

tvbuzi 2018.11.07. 22:40:45

Az új nő kedvenc szava a rivalizálás?

Lynette21 2018.11.07. 22:40:58

Ez a Ginu aztan nem kocolt! Meg mindig tud lejjebb esni az allam, pedig azt hittem mar lehetetlen meglepni.

Mók_Ica 2018.11.07. 22:41:08

@tvbuzi: lehet még annyi sincs....

Angora Cardi 2018.11.07. 22:41:25

@csincsilla72: Lesz ott még más is, mindig így kezdődött :DD

Rozsgyi 2018.11.07. 22:41:47

Ez a vv9 ilyen kisebbségi edisön vagy mi? Mintha mindegyikben lenne egy kis vonóval, vagy csak olyanok mint Amerikában a whiggers, csak ezek whipsies :)

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 22:41:54

@oh..my..gosh!: VV Józsi is benne volt minden bejátszásban aztán mi lett e vége :/

Mók_Ica 2018.11.07. 22:42:14

@Ay Mama, Que paso: aznap váltak el a szülei....

tvbuzi 2018.11.07. 22:43:48

Puskás kb annyira gáz mint a játékosok

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 22:44:12

Puskás Péter az értelmiség utolsó erkelferenci szikrája a hazai kereskedelmi televíziózásnak

Mók_Ica 2018.11.07. 22:44:13

@Androido: az még hagyján, hogy nem intonálnak szépen, de egyetlen összefüggő épkézláb mondatot nem tudnak elmondani.....

@tvbuzi: meg az is

Oh my... 2018.11.07. 22:45:09

@Mók_Ica: uhh.... újabb szexipari szakmunkaerő, great! Mást már ne is várjunk ezek szerint...

tvbuzi 2018.11.07. 22:45:11

Uram irgalmazz, honnan szerválták ezt a szőke nőt??

Commodore 2018.11.07. 22:45:44

NA! A beköltöző talán nem pornós prosti!

Lynette21 2018.11.07. 22:45:54

Ez a ket kovetkezo agyhalott Bruti utan szabadon, kicsit ertelmesebbnek tunik. Legalqbbis nem annyira elvetemultnek mint a mar beutaltak. Szegenyek! Mar most sajnalom oket.

Mók_Ica 2018.11.07. 22:46:38

eskü elkezdtem sajnálni xandírt (ken/greg), mindegyik lakó retardált körülötte
olyan mintha most mindenki csillámfaszláma lenne.... vivinek ebben a szériában lett volna a helye

Oh my... 2018.11.07. 22:46:39

@tvbuzi: márpedig szerintem adekvát ide, punktum :P xDD

tvbuzi 2018.11.07. 22:47:52

Ez a barátnő bemutatós cucc ott volt

perszepolisz 2018.11.07. 22:48:26

Ez a Roland kicsit ki fog lógni a közösségből. Ennek van munkája, meg egzisztenciája - nem is értem mit keres itt.

csincsilla72 2018.11.07. 22:48:28

@Lynette21: Rolika csatlakozhat az agyhalottakhoz. Era meg a hűtőre van rákattanva. Ebből még balhé lesz :-)

Mók_Ica 2018.11.07. 22:49:06

@oh..my..gosh!: mesélt még szebbeket is.... egyik osztálytársa ismeri....

Commodore 2018.11.07. 22:49:55

Kamu arc, ez a térd nélküli.

Mók_Ica 2018.11.07. 22:50:08

@perszepolisz: majd barátkozik pánszexuálissal :)))

csincsilla72 2018.11.07. 22:51:38

@Mók_Ica: Á, Csillámpóni elszürkült volna ebben a közegben.
Akkó most kezdem a szokásos sírást: VV Attilákat kérek! Vagy valami halvány utánzatot.

tvbuzi 2018.11.07. 22:52:07

Na, megyek fürdeni

Schlomo Goldberg 2018.11.07. 22:52:23

Összeállt a nemzeti tizenegy.

Mók_Ica 2018.11.07. 22:52:31

bakker.... az öfi volt most olyan, mint máskor a belevaló.... mi lesz most a "kemény" belevalóban??? óóóóó

Pillecukor 2018.11.07. 22:53:37

Mit mondott Petyka? Bajuszként emlegette magát, de nem értettem a mondat második felét.
Ő is olvassa a hogyvoltot :)

csincsilla72 2018.11.07. 22:53:40

@Mók_Ica: Megalapítják a vellaértelmiség baráti körét.

Mók_Ica 2018.11.07. 22:53:54

@csincsilla72: Atti..... őt nem fogja senki überelni

tvbuzi 2018.11.07. 22:54:29

Egy kukkot nem értettem Radicsból banyek

Mók_Ica 2018.11.07. 22:54:39

radics sztem alakul..... lehet, hogy jó lesz :)))))

Mók_Ica 2018.11.07. 22:55:47

@tvbuzi: csokit kutyázta a csajoknak, mondta hogy csak arcoskodik.... és krisztán jobb, mint csoki

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 22:55:58

vannak bent erős karakterek, mint láthattuk ma is a villatartásban
Adri kicsit eltűnt mert fáj a háta, hiszen hátán vitte az első adásokat
Greg valamiért úgy beszél, mint VV Zsolti
és korai még szurkolni bárkinek is
stream lesz?
nem lesz

2018.11.07. 22:56:49

A Kebabot olvasva úgy visítottam, hogy mondtam is utána, hogy Ómájgád jesztödéj.

Lynette21 2018.11.07. 22:57:43

@Mók_Ica: Lehet. De ez az uvoltozes! Szerintem o nem fog rola leszokni, en viszont nem tudom megszokni... Mert egyszer uvoltenek, Radiccsal az elen, utana meg sutyorognak. Akkor felhangositom a tevet, aztan meg rafaragok ha jon az uvoltes. Aaaaaaaaaaaaa!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.07. 22:59:24

@Nem Penny hajója: Óbasszus tényleg, valamiért azt hittem a Bükkben lakik... Bükfürdő valahol Dunántúl vége, tavaly jártam arra fellépni. :/
Akkor sorry mindenkitől a "felvidéki" "hegyi" jelzők Zsuzsu esetében törölve.

perszepolisz 2018.11.07. 23:01:11

@Bruti: Nyugi nem sokaknak tűnt fel.

Mók_Ica 2018.11.07. 23:01:39

a szememet kiverte az a cipő....

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 23:02:46

merre van a Móré Zsigmond körtér?

Mók_Ica 2018.11.07. 23:03:25

@Bruti: ne aggódj Bruti, a posztcsiból ez mit sem von le :))))) sztem zsuzsu is hamar törölve lesz....

@Lynette21: mert nem is lehet megszokni :(((

Mók_Ica 2018.11.07. 23:04:13

@Ay Mama, Que paso: a hozéármándó suKárút végén :)))))

Mók_Ica 2018.11.07. 23:05:45

éhezők diadala műsorba ment..... ármándó is bevette a fogalmazásgátlót

Mók_Ica 2018.11.07. 23:07:37

radics 13 évesen vesztette el a szüzességét..... khmkhm.... erre nem mondok semmit.....

Lynette21 2018.11.07. 23:08:11

@Mók_Ica: hahaha! Es kimondta Gyoziiiii! fogalmazasgatloooo

Lynette21 2018.11.07. 23:09:01

@Mók_Ica: Romaknal ez nem akkora csoda. Mondhatni altalanos.

Lynette21 2018.11.07. 23:11:02

Jol lattam, hogy Radics kozben magahoz nyult?

Mók_Ica 2018.11.07. 23:12:28

@Lynette21: csak rosszul mondta, nem az a baj, hogy nem vette be, hanem pont hogy bevette :)))

radics kukkol és kézimunkát kér

szintike... ez bizony nem maszatolás volt....... hiába tolt kotonpizsit a szponzor......

mijafrancaza szexdecibel??????

Androido 2018.11.07. 23:13:18

mot akkor Renit úgy meghajtogatták, hogy kiugrott a válla? :'D

Mók_Ica 2018.11.07. 23:14:10

fa szállító.... hihihihihi

uramatyám 2018.11.07. 23:14:39

Hehe, Natasha Atlasra kureltak?

Lynette21 2018.11.07. 23:14:58

Hogy hivtak Jolikat? Káká?! :DD Gyozi ártikulál! Ez nagyon jo! Lehet Gyozit szidni, meg utalni, de legalabb laza.

Mók_Ica 2018.11.07. 23:17:02

megmutatod? bekapom..... - by reni

Oh my... 2018.11.07. 23:17:19

Móré Zsigmond körtér, basszus, sírok-zokogok, nyerítek.... ilyen nincs! xDDDD Szégyellem piszokul, de én ezen a Hozé Ármándun szakadok, nagyon kész, esküszöm, szórakoztató!

Lynette21 2018.11.07. 23:19:01

@oh..my..gosh!: Hat ezzel en is igy vagyok. Szegyenlem is. :(

nicu71 2018.11.07. 23:19:43

@Mók_Ica: radics egyébként jo,tehát felesleges az aberrált kretén tivtivyvel hasonlitgatni,nem egy kategória.A veszte szerintem a tulságosan és feleslegesen heves reakcioi lehetnek.
Amúgy én is ledöbbentem ,ennyi csöcsöt és eksönt /sőt még a csokifasz is rosszul volt kiblőrözve egykét minutáig / összefoglalóban még nem láttam.
és a végére csak előkerült a kotonpizsama!

Mók_Ica 2018.11.07. 23:20:03

xandír lábát láttátok? csajos :))))

uramatyám 2018.11.07. 23:20:35

Ejnstelynt tanultatok már?

Lynette21 2018.11.07. 23:21:05

@oh..my..gosh!: De a haja?! Csak azt tudnam feledni. Szerencse hogy a cipojet csak az elejen mutattak.

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 23:21:34

Andante írta az Isteni Színjátékot?

Mók_Ica 2018.11.07. 23:22:47

@oh..my..gosh!: @Lynette21: azér' a tegnapelőttiben sz@r volt.... olyan, mintha feléledt volna mára

@nicu71: tivtivy kretén volt, radics sztem jó lesz.....

iq huszárok beszélgetnek..... szökőév, olimpia, oh máj gád!!!!

csincsilla72 2018.11.07. 23:23:12

@Mók_Ica: Jövő héten kéri majd a terhességi tesztet, erre simán fogadnék. :-)

uramatyám 2018.11.07. 23:23:31

Aztakurva! A sportemberek!

Mók_Ica 2018.11.07. 23:23:38

@uramatyám: több évig :))))

@Ay Mama, Que paso: há' ki más, ha nem ő :))))

uramatyám 2018.11.07. 23:24:49

@Mók_Ica: Tényleg szökőévben van olimpia. Nyári.

tvbuzi 2018.11.07. 23:25:04

Az anyámat megpatkolom

Mók_Ica 2018.11.07. 23:25:34

@csincsilla72: remélem beoltatta őket a retek....olyan bőr alá beültethető gátlóval....

na a végére megborult hozéármándó... boldog karácsonyt..... höhöhöhö

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.07. 23:26:03

Szerintem egyébként:
Zuzu: ferkós, kicsit buta, de nem rosszindulatú
Csoki: kb. Fekete Pákó szint
Krisztiánusz: lényegesen értelmesebb, mint amit hoz a villában. Mintha kicsit szégyellné
Csüngőhasú: Mióta kijózanodott hangját nem hallani, szóval kamu
Rúdlény: egyszerű, mint a faék
Kebab: Tök korrekt, ha nem affektál.
Szinti: Tudna értelmesen viselkedni, de tényleg ő hülye picsa szeretne lenni
Radics: Túltolt lófaszjóska, kibaszott nagy egóval
Dzsin: Faszt tuggya, majd kialakul
A két új talán normális lesz

Mók_Ica 2018.11.07. 23:27:28

@uramatyám: olimpia budapesten, nem moszkvában ..... csak címszavakat írtam :)))

Lynette21 2018.11.07. 23:28:20

@Mók_Ica: Szegenyem amugy nagyon hatterbe van szorulva. Azt hittem sokkal harsanyabb lesz, na de ebben a tarsasagba nehez ervenyesulni.

Pillecukor 2018.11.07. 23:28:20

@uramatyám: Na de melyik? A vizi vagy a világolimpia? :)

Mók_Ica 2018.11.07. 23:29:58

@Bruti: télleg PUA ma nem is látszott, dzsinu sem túl bonyolult, csokival szép pár lesznek

Mók_Ica 2018.11.07. 23:31:38

@Lynette21: nem baj, pár nap és mindenkiből előjön az igazi énje :)))

@Pillecukor: egyszer az egyik, utána a másik :)))

Oh my... 2018.11.07. 23:33:55

@csincsilla72: igen, igazad van, az ő szuperképessége az volt, hogy pucéran futkosott teljesen indokolatlanul, egy rámászott minden kárszeggel rendelkezőre, még Zsoltira is; hát, ezekkel itt valóban nem tűnne ki, ebben a mezőnyben alap a pucérkodás és a bármikor, bárhol egymás megmászása is... Vivike itt hamar Zsuzsu sorsára jutna.

csincsilla72 2018.11.07. 23:34:07

@Bruti: Csoki nekem már VV Pákó.:-) Ha megszólal, mindig azt hiszem, Pákó végül megtanult magyarul és odafújta a szél.

Malacka ebben az öfiben nem szerepelt. Lehet, a szerkik is sokallták és kicsit jegelik? Vagy még tart a macskajaj.:-)

csincsilla72 2018.11.07. 23:37:02

@oh..my..gosh!: Itt alapból erre castingoltak. :-) Mondjuk ha az első héten megvan mindenki mindenkinek, akkor miről fog szólni a többi? Túl hamar ellövik a puskaport, tattikára ebből a garnitúrából meg alapból nem számítok.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.07. 23:38:11

@Mók_Ica: Zuzu-t nem szabad hagyni lecserélni, mert hihetetlen faék, nagy rácsodálkozásokkal de kemény bizonyítási vággyal. Ez ideig-óráig tud szórakoztató lenni. :-)

uramatyám 2018.11.07. 23:38:20

@Mók_Ica: Ja, az más. Bocs! Vizesolimpia a margitszigeten, meg moszkvába.

Mók_Ica 2018.11.07. 23:39:30

a belevaló zenéjéhez tartozó klipp.... most mutatta meg a gyerekem :)))

igazi quality content, besírtok: www.youtube.com/watch?v=mDFBTdToRmw

Oh my... 2018.11.07. 23:39:35

@Lynette21: az egész ember egyetlen gigantikus méretű poén, rég röhögtem ennyit, mint ezen a mai Belevalón, ezek a szövegek.... nagy nyelvújító a mi Hozénk! xDDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.07. 23:40:38

@csincsilla72: A Pákó hasonlatot tegnap, vagy tegnap előtt már hoztam kommentben. Vissza lehet keresni. :-)

Oh my... 2018.11.07. 23:40:57

@Mók_Ica: igenigen, ott még döcögött, de mára bejáratódott :DDD

Mók_Ica 2018.11.07. 23:41:26

@VV Erőlegény: ááááá.... gyenge a lelke, sokat fog sírni

@uramatyám: úgy-úgy :)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.07. 23:42:19

@uramatyám: Moszkvában biztos esett néha az eső a foci VB-n. Ezt rakták most valahogy össze mozaik kocka szerűen. :-)

Ay Mama, Que paso 2018.11.07. 23:47:48

van bent alapanyag! már csak gyúrni kell!

Always look on the bright side of valovilag!

Oh my... 2018.11.07. 23:49:43

@csincsilla72: az biztos is, ilyet véletlenül nem lehet elkövetni :DD
És simán lehet, hogy majd fordítottan működnek.. most letudják gyorsan az egész szériára előirányzott népességnövekedési projektet, azután gyöhet a tattika! Ha már nem lesz más érdekesség... mint a kisgyerekek a karifa alatt, előbb a csilivili vijjogó játékokat célozzák be, és csak ha ráuntak, akkor fedezik fel az építőkockákat is.. ;)

Costanza 2018.11.08. 00:52:51

VV Trampli, VV Rikacs, VV Kurva, VV Hulladek. Csak egy par otlet.
Nomen est omen. Ja, forditva.

Oh my... 2018.11.08. 00:55:15

@Ay Mama, Que paso: És költséghatékony is egyben, nem kivinni őket drága hotelekbe, nem kell hotelszponzort se kajtatni, és ami a legjobb: nekünk se kell adásról adásra végigszenvednünk ezeket a kínos, ámde mindennél uncsibb és érdektelenebb kamuromcsizós epizódokat... Részemről minden csak jobb lehet, és ha így erőltetik ezt a túltolt kekcualizácios projektet, úgyis hamar kiégünk és immunisak leszünk erre, és az alpáriságra is. Ahogy ők is, win-win. Jöhet a tattika, vagy nemtom, valami. ;)

Oh my... 2018.11.08. 01:01:10

@Mók_Ica: úúú, ez pusztító... xDDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.08. 08:41:58

Az új beköltöző csajnál kissé érthetetlen az PR vezérfonal, ráadásul már-már kényszeresen ismételgetve, hogy csak attól az egytől fél, hogy mindig legyen megfelelő mennyiségű ennivaló, mert ő MMKK eszik. Vagy ezzel lehet, hogy a piknikus rajongótábornak akar üzenni? Ha viszont tényleg MMKK fog enni a villában, és bennmarad legalább 60 napot, akkor garantált nála is a +15 kg súlygarapodás. Hát nemtom ez kinek lesz jó...

hereverő heverő 2018.11.08. 09:00:02

Lóreggelt. Ha Szintikének ez csak maszatolás, akkor milyen a rendes b_szás?

,, 2018.11.08. 09:00:28

@VV Erőlegény: piknikus:) milyen diszkréten fogalmaztál:)
szerintem pozitív, hogy valaki végre nem a jó csaj/csodasuna szerepét akarja betölteni, abból már van elég. Sok jövőt nem jósolok neki, mert a lakók/nézők őt fogják felfalni élve, pont emiatt.

,, 2018.11.08. 09:02:25

@VV Erőlegény: "piknikus":) milyen diszkréten fogalmaztál:)
szerintem pozitív, hogy végre valaki nem a jó csaj/csodasuna szerepét akarja betölteni, abból már van elég. Sok jövőt nem jósolok neki, mert a lakók/nézők őt fogják elevenen felfalni, pont emiatt.

,, 2018.11.08. 09:04:07

a blogmotor mondjon le baszki!

Marcsee 2018.11.08. 09:29:28

Köszi Bruti! A világ legunalmasabb vátosában, csupa megrökönyödött savanyúuborkákkal körülvéve hangosan röhögtem a buszon. Jól esett :D
Alig várom, hogy kiessen a fèl bagázs és nézhessem néha néha. A tömegszállásos részek sztem rohadt idegesítőek, ráadásul olyan egygormák a csajok, hogy képtelen vagyok megkülönböztetni őket.

É2I 2018.11.08. 09:37:59

Áhh, jók voltatok az este! :D Szét röhögtem magam.
És még talán hozéármándó műszarát is hajlandó leszek nézni. Tavaly még néztem, de akkor is inkább debiliót, mert akár még vicces is tudott lenni, gyökérkének ez nem annyira megy... Ez a baunkóéva meg irritál, mint csirke toll.

scz_hun 2018.11.08. 09:58:12

Ez a Csoki gyerek koppra úgy néz ki, mint Ray Donovan féltestvére, Daryll. :D

korxi 2018.11.08. 10:13:58

Nem nézem ezt a szart, ezt a posztot is csak egy darabig olvastam, de ez van benne:
"Illedelmesen köszönt és elmondta, hogy ő Puskás Peti. Mondtam neki, hogy nem baj, csak állj arrébb, mert nem férek a hűtőhöz."
Ennek alapján úgy látom hogy az alpári büdösgyökérség magára a posztolóra is ráillik

hereverő heverő 2018.11.08. 10:26:24

@korxi: Nem olvasod, ha nem tetszik. Szóval, Bruti egy humorista, és ez a mondat egy úgynevezett vicc volt.
Mi szeretünk a magunk mocskában heverészni, sőt egymásra kenni, de ehez némi humorérzék is kell ám.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 10:31:34

@csincsilla72: szerintem nem egy VV Attila és Péter szintű lesz a társaság, de lehet, hogy lesz értelme nézni ha a beköltözési sokk véget ér...

Zacskóstej 2018.11.08. 10:35:40

Olvastam, hogy bemegy a villába A RADICS!!!!! Neee!! Mondom, legnagyobb királyság!!! :D:D:D

Erre bejön ez a Radics. Mondom ez ki a faszom???:D:D:D Ez egy másik Radics.

zorja 2018.11.08. 10:46:15

@korxi: és @ hereverő heverő:

Érdekes, kinek, hogy jön le ez a mondat. Nem mondanám, hogy egy PuskásPetiForever fan vagyok, de a zenei- és a színházi munkásságát is értékelem VV Bajusznak. A Celeb vagyokban, szereplőként nekem szimpatikus volt, műsorvezetőként egy idő után meg tudtam szokni, X faktort nem nézek, ahhoz nem tudok hozzászólni, VV még alakul.... De ebben a mondatban én semmi dehonesztálót nem éreztem PP-re nézve, sőt, az jött le, hogy köszön, bemutatkozik, tök normális, és mellé el van sütve egy poén, ami a valóságban vagy elhangzott így, vagy nem, de ha el is hangzott, nem tudom elképzelni, hogy bántóan....A büdösgyökérségtől bőven messze áll, ne vegyük már magunkat és egymást ennyire komolyan :)

csincsilla72 2018.11.08. 10:46:37

@Brigante: Nekem az ő szériájuk volt a top. Onnantól már mélyrepülés.

nookedli 2018.11.08. 10:50:44

Csak nekem tűnt fel, hogy ez a VV Zsuzsu Anikónak az eltitkolt kishúga? :) Amúgy szerintem jó és őszinte lett az írás a villáról. Tényleg ez van bent, ezen szocializálódnak a fiatalok. Egy rakás cigány, kurva, buzi, néger. Semmi ami magyar. Nyilván a nézőközönség is full cigány. Nekik ez kell.

nookedli 2018.11.08. 10:51:38

@Zacskóstej: Miért van minden hím cigánynak olyan szemöldöke, mint a ribancoknak? Felvesz egy parókát és máris eljátszhatja a lányt.

nookedli 2018.11.08. 10:55:05

@Mók_Ica: zsidó olimpia lesz 2019-ben, az kóser mindenkinek, a magyar olimpia nem!

Zacskóstej 2018.11.08. 10:56:33

@nookedli: Mert "olaszosak". "forró a vérük"...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 11:03:21

@csincsilla72: a VV4 és a VV5 volt a legjobb. A VV4-ben nekem Olivér volt a kedvencem, VV5 Attila és a Péter valami rettenetesen szórakoztatóak voltak.

csincsilla72 2018.11.08. 11:08:08

@nookedli: Tudom, kinek a pap, kinek a paplan. Részemről inkább egy jó kis trash, mint a politika.

csincsilla72 2018.11.08. 11:08:57

@Brigante: Hát igen, más generáció. A négyessel az a bajom, hogy Alekoszt nagyon nem viseltem el.

zorja 2018.11.08. 11:30:45

@nookedli: muszáj cigányozni, négerezni és buzizni? Most komolyan. Legalja szín- és mélymagyarokat /heterókat te sehol se látsz? Te milyen nézőközönség vagy? Ha az előbb felsoroltak egyike, miért vered a nyálad itt? Üdv, Zorja, aki egynegyedrészt sváb, többi részben magyar (bár elsősorban európai), heteró és családanya. Az iskolázottságot nem keverted még ide, diplomám is van, de ki nem szarja le, tévém meg tényleg nincs. (És célközönség vagyok, na akkor mi van? Semmi, ezt is letojom :D)

jóképűkirály 2018.11.08. 11:47:42

rossz helyre írtam b.. a meg:)

szóval:

Azért a sok extra mellett amit kaptunk itt az elmúlt napokban , valamiben még szintet lépett ez a évad.A 28 éves , Szintike kapott egy igen komoly matematikai kérdést.A nyereményt kellett felszorozni kettővel majd osztani néggyel (vagy eleve felezni de lényegtelen).Azt ugye tudta,hogy 36m a nyeremény.Tehát a szintlépés.Vártam ,hogy elkezd vergődni (biztos voltam benne,hogy egy kétjegyű számot -36-ot és majd a milliót hozzáteszi a végén - nem lesz képes ilyen módon kiszámolni) számolgatni és a végén hát sajnos nem tudom.Ok, ezzel nincs gond, ezért vagytok itt.De hogy a kérdés elhangzása után azonnal feláll és kimegy :) :) ilyet még itt sem tapasztaltam.Vagy nem értette a kérdést, vagy igen ,de 2 alapvető matematikai művelet elvégzése olyan szintű terhelés neki ezek szerint,hogy meg se próbálja.Nice.A másik a mindenki által intelligensnek tartott Greg, a reggel 13fok este 17fok van akkor mennyi az átlag feladatnál amikor a hörcsögszájú bemondta a jó megoldást (bombameglepetés) akkor úgy nézett mintha a féreglyukakról tartott volna előadasát Krisz barátunk.Félelmetesen buták.

VV9 Velőtrázó Vélemény 2018.11.08. 11:48:38

Nos, végre áptudét vagyok ezzel a szériával is. Érdekes, hogy a maguk kis egotripje így együtt mekkora káoszt generál a képernyőre. Azt viszont értetlenül veszem, hogy Radicsra itt többen is pozitív szavakat vesztegelnek. Szerintem az "undorító nő vagy" résznél ért számára véget ez a műsor, innen már csak egy harsány agónia lesz, amíg bent tartják. Nem ér annyit mint Tivy, így hamar elengedik majd. Eddig nagyon a csajok szériájának tűnik nekem, a fiúk a pinamámorban észre sem veszik, hogy a jutipunciért cserébe ők csak statiszták lesznek. Ahogy Cintike mondta, nála van a pina. Hát akkor még szép, hogy használja is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.08. 12:04:47

@csincsilla72: Baukó Évát igen? Amúgy a későbbi szériák szereplőinek szempontjából igazából nagyon hálátlan dolog a szériákat összehasonlítani. Ha pl. a VV4 (vagy az előtte levő szériák) helyett anno a VV9-es jött volna ezzel a mostani hard trash nyitással és a még nem ismert folytatással, akkor lehet, hogy ez a 9-es csapat hatalmas megbontránkoztatás mellett sokkal nagyobb nézettséget hoz, mint az akkori szériák, vagy fordítva, lehet, hogy a VV5-ös széria Attilai pszichoterror (de nagyjából szexmentes) taktikázása most tök unalmas lenne egy VV8-as, vagy VV9-es porno casting, meg a VV6/VV7-es tattikázós szériák után. Nem is beszélve az időközben lejátszott Farm szériákról és egyéb reality műsorokról. Szóval az az igazság, hogy az idő előrehaladtával a közönség ingerküszöbét egyre nehezebb elérni, főleg úgy, hogy közben a produkciónak a költségtakarékossági irányelveket is be kell tartania.

Magentax 2018.11.08. 12:22:29

A Valóvilág kupleráj harmadik adását láthatták a kedves nézők...
Győzike szerint kőkemény szexjelenetet láthatunk Szintike és Krisztiánusz jóvoltából - aztán csak mozgó takarót mutigáltak, ilyet minden nap, bármilyen korhatár nélküli filmben nézhetünk.
Ezeknek a khm...játékosoknak semmi egyéb témájuk, csak a b@szás.
A fiúkat direkt úgy castingolták, hogy csak és kizárólag a pin@ jár az eszükben és undorító hangnemben beszélnek a nőkkel és a nőkről?
Ez így egy tökéletesen érdektelen évad lesz, semmi játék? Semmi tattika?
Elgondolkodtam, hogy lehet Reni rúdtáncos, ha egy laza mozdulattól kifordul a válla?
Ez a ripacs Radics nagggyon gáz. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt fogom mondani, de ehhez a gyökérhez képest Tivy egy érdekes, eredeti figura volt.
Ez a Radics csak egy nagyon gyenge másolat.
A Zsuzsutól is falramászok, ahogy nyafogó hangon, affektálva beszél.
A többiek a futottak még kategória.

ascii 2018.11.08. 12:22:46

én nem is értem, h tudnak idekeveredni olyan emberek:

- akik nem nézik,
- akik nem tudják értelmezni a hv-k miértjét,
- akik még mindig a 4-es, 5-öshöz hasonlítgatják a mostanit
- akik nem értik a trash reality működését,
- akik még mindig mérnököket és bölcsészeket várnak a lakóknak
- akik szerint ez szar?!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 12:28:58

@csincsilla72: mókás volt ő is, de ha Olivér bent marad szerintem ő viszi haza a pénzt és a paripát, csak ügy kijött belőle a férfi és az, hogy szereti a barátnőjét és mielőtt nagyon rosszat csinált volna kimenekült... ez van... mondjuk ahogy látom, megtalálták magukat a párjával az USA-ban

Magentax 2018.11.08. 12:32:27

@ascii: Azért az eddigi évadokban volt más is, nem csak a folyamatos pornó.
Akármilyen együgyűek voltak, próbáltak JÁTSZANI is. Lehetett kedvelni és lehetett utálni a szereplőket.
Na de ezek? Eddig csak a visítás, az ivás és a b@szás ment, semmi más.És még csak 3 napja voltak bent.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.08. 12:33:11

@ascii: a 4-5 más volt! Ez is más... akinek nem teszik ne nézze. Nekem maga az alapvető ötlet tetszik, mert tanúságos, bevallom nézem, de nem a helikopterezés miatt... az a része nem érdekel, hanem az emberek viselkedési mintái! Ha szétnézel egy átlag multiban dolgozó közösségben ugyan ezt látod csak pepitában...

csincsilla72 2018.11.08. 12:34:36

@ascii: Azért nem hiszem, hogy ne lehetne egy-két értelmesebb játékost összeszedni, mert erre korábban is volt példa, működött a formáció. A trashbe bele kellene férnie olyanoknak is, akik nem kőbutasággal/fasszal/pinával próbálnak nyerni, hanem tattikával. Sajnos eléggé egyensúlyt vesztett a műsor. Persze ettől nézzük, már az itteni jó társaság miatt is, de azért sajnálom, hogy csak ilyenek kerültek be.
@VV Erőlegény: jogos, Láma is iszonyat volt.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 12:49:52

@ascii: azt azért megnézném, mihez kezdene egymással egy filozófia szakos bölcsész meg egy gépészmérnök

,, 2018.11.08. 12:50:12

@zorja: nagyon köszi ezt a kommentet. A "célközönségzés" nagy öngól volt.

,, 2018.11.08. 12:51:22

@úgymond olvasó mmkk: ebből kéne írni egy fanfictiont!:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 12:53:11

@,,: hamvas tinédzseréveim kezdetén írtam egy fanfiction-szerű naplót (természetesen azóta megsemmisítettem, és tagadom) :)))

hereverő heverő 2018.11.08. 13:00:58

@úgymond olvasó mmkk: Hát b@sznának, berúgnának és egymás hátára hánynának. :)

@ascii: Azért hasonlítgatják a 4-5 szériához, mert az volt a legjobb (legalábbis a többség szerint - én azokat nem nagyon néztem ezért nem tudok nyilatkozni róluk). Ezt a szintet kellene megugrania a shownak, a legjobbat túlszárnyalni és még több ilyen gyökeret ültetni a képernyő elé mint én. De ez nem sikerül, teljesen tévúton járnak. Nem tudom, hogy a casting azért ilyen, mert direkt ilyeneket kerestek, vagy mert másmilyen jelentkező nem is volt?

Zacskóstej 2018.11.08. 13:03:37

@csincsilla72: Pontosan. Én pl azt hiányolom, hogy az összes "karakter" ugyanolyan. Debil, sikoltozó picsák és kigyúrt kanok.

Kéne valami ellenpólus....nem tudom. Egy igazi punk....egy hosszúhajú rocker, mint pl Indián volt. Egy fingadozós dagi...mint Oki volt. Valami rommá gyúrt motoros....tudom is én.....de valami ami más és nem úgy más mint Greg. :D:D

hereverő heverő 2018.11.08. 13:05:14

@úgymond olvasó mmkk: Sebaj, írunk újat! A gépész neve 'VV G' lesz, a bölcsészt pedig 'VV Sappho' néven ismerik mától. És kíváncsi természet lévén marokra fogja a szőrös narancsot, majd mégis egy banánt vesz a szájába, szigorúan a takaró alatt, de kilkátszik az eltartott kisujja miközben fogja...

,, 2018.11.08. 13:06:01

@úgymond olvasó mmkk: megfosztottad szegény utókort egy irodalmi alkotástól, kultúrbarbár!:)

hereverő heverő 2018.11.08. 13:09:25

@Zacskóstej: Küldjünk be egy kigyúrt, dagi, fingadozós punk nyugdíjast! A jacuzziban úgyse látszik, majd azt mondjuk hogy az a fertőtlenítő szaga.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 13:09:27

@,,: szégyellem magam mélységesen

,, 2018.11.08. 13:12:11

@Zacskóstej: küldjük be még 1x a hónaljszexelő Macit. (Ne!!!!)

hereverő heverő 2018.11.08. 13:14:41

@,,: És neki kelljen a nyugiban aludnia VV Pákóval!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 13:18:20

@hereverő heverő: úrinő vagyok, így fogalmam sincs, miről beszélsz

,, 2018.11.08. 13:19:57

@hereverő heverő: ez mindkettejük számára elég nagy büntetés, tetszik ahogy gondolkodsz

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 13:21:21

@,,: hát ha még tudnád, hogy komolyan is gondolja..!

ascii 2018.11.08. 13:30:54

tiszta sor, én is néznék intelligensebb lényeket, biztos érdekes is lehetne több művelt ember okfejtése hajnalig a schrödinger helyzetre, viszont nyilván ebben a stílusban ez nem értékesíthető.

hinnénk, h a világ exponenciálisan közelít a hülyék paradicsomához, valójában mindig is sok volt a hülye mindenhol, ez a műsor működőképessége nyilván mindinkább az ösztönlények bezártságán alapszik, tanult ember nem is kell, és lehet nem is nagyon találnának már, hisz a vv=a legmélyebb alpáriság, már nem az a kifinomult friss műfaj, ahol még az is belefért, h Oki könyvet olvasott.

mi úszhatunk a boldogságban, h mennyivel különbek vagyunk a benti állatoknál, elemezhetünk, hasonlítgathatunk, és kívánjuk, h valamivel ez a széria több legyen mélységben mint az előző.

az meg nettó baromság már az elején eldönteni, h ez mennyivel szarabb, mint az előzőek bármelyike, ezt még nem tudhatjuk, olyan mint megítélni egy focimeccset az első két percben, és azért sírni, h még bezzeg - csakhogy következetes legyek - puskásék milyen jól fociztak.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 13:33:42

@ascii: off: ismerek egy bácsit, aki a mennyei megyeiben a meccs első másodpercétől az utolsóig kiabálja, hogy puskás forog a sírjában :))

hereverő heverő 2018.11.08. 13:40:08

@ascii: EKG. Bár... egy focimeccsről el lehet dönteni az elején, hogy rossz vagy jó, ha pl az öszes játékos csak kóvályog a pályán, mondjuk időnként belerugnak a labdába vagy egymásba...És az se lehet jó meccs, ha a játékosok gyorsan összemelegednek és egymást hágják meg a gyepen. Itt most ez történik épp, csakhogy mi focit várnánk és nem üzekedést.
Azzal is mélységesen egyet kell értsek, hogy a régi kor árnya felé visszamerengeni mit ér?

csincsilla72 2018.11.08. 13:40:33

@ascii: Hááát, azt azért viszonylag hamar leveszed, ha egy karakter síkhülye. Nem Schrödiger elméletétről szeretnék 0/24-ben elmélkedést hallgatni, hanem értelmesebb emberek tattikázására lennék kíváncsi. Ott sem eltartott kisujjas finomkodás lenne, csak egyszerűen MÁSMILYEN játék. Ha egyetlen ilyen van a csapatban, akkor eltűnik, nem kap játékidőt, mert a szerkik a visítozást és a dugást vágják be nekünk. Az értelmesebbje meg átmegy tujába, ül a sarokba és gondolkodik.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 13:45:48

@hereverő heverő: két szócskát üzenek, vésd jól kebeledbe: ekg mmkk

,, 2018.11.08. 13:46:32

@csincsilla72: a ma este beköltöző fiú izgalmasnak tűnik, kíváncsi vagyok hogy fog érvényesülni az agyhalottak között.

WICKEDWITCH 2018.11.08. 13:49:21

@ascii: nagyrészt egyetértek, de nem egészen. :) Az idegen emberekkel való összezártság és a kiszámíthatatlanság intelligensebb emberekre is hatással van, és bár biztosan lennének komolyabb beszélgetések, ők is nyírnák egymást. Nézd meg, Gézuék is egy nap alatt kicsináltak valakit, pedig nem is akarták...
De mindegy, ez van, viszont az új csajnak örülök, egyelőre üde színfoltnak tűnik, remélem, nem kell csalódnom. És tök igaza van: a kaja nagyon fontos, és kész. :)))))
A műsorvezetőknek (Ancsának és Bajusznak) meg pacsi a tegnapiért! :)

ascii 2018.11.08. 13:53:17

@csincsilla72: mondjuk egy széria sokban függ a szerkesztők munkájától, hisz a legérdekesebb, taktikázós, zseniszintű sherlockokat is mi nézők lazán kiszavazzuk, ha nem mutatnak róla egy képkockát is.

nagy fegyverük, h a saját szájízűk szerint állítsák be a történet fonalát, ha kiadnák dvd-n random bármelyik évadot, lehetne alternatív kameraállásban - volt ilyen zenei cd-je vmelyik előadónak, h minden lejátszáskor a sávok mindig máskor és máskor csatlakoztak be, ezért mindig más zenét hallhattál - ismét megnézni a történéseket, és akkor egész más kép alakulna ki egy-egy játékosról magunkban.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.08. 13:56:08

@ascii:
"én nem is értem, h tudnak idekeveredni olyan emberek:

- akik nem nézik,
- akik nem tudják értelmezni a hv-k miértjét,
- akik még mindig a 4-es, 5-öshöz hasonlítgatják a mostanit
- akik nem értik a trash reality működését,
- akik még mindig mérnököket és bölcsészeket várnak a lakóknak
- akik szerint ez szar?!"

Az index címlapról :D

ascii 2018.11.08. 14:05:03

@Bruti: nekem alapvetően azokra a cikkekre sincs időm, amiket el szeretnék olvasni, nem hogy olyanokra pazaroljam az időmet, ami nem is érdekel, pláne, h még odabiggyesszek egy kommentet. érthetetlen.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 14:09:32

@ascii: nekik nincs is tv-jük 15 éve, de azon is csak a spektrumot meg a mezzot nézik

Angora Cardi 2018.11.08. 14:10:38

Dzsudibí melyik nap lesz?

2018.11.08. 14:21:35

Tavasz van, újra tavasz
Zöldelnek a fák
A fecskék fecsnek
A pacsirták pacsnak
A szarkák pedig... szintél jól érzik magukat.

Szóval akkor mit is várunk ettől az agyatlan bagázstól ? :)))

2018.11.08. 14:24:20

Ancsa tegnap be volt b@szcsizva ? Majdnem ment neki a műsorvezetés !!!
Dobjon be 1-2 felest mindenképp felvétel előtt, tényleg jót tesz neki (és az adásnak).

2018.11.08. 14:25:22

@úgymond olvasó mmkk: Sssszzíííííjjjaaaa Szívem Szöttye ! Örülök, hogy látlak !

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 14:51:39

@mentolos lecsó: nahát, még a végén zavarba jövök, hogy valaki örül nekem :)))

2018.11.08. 15:12:52

@úgymond olvasó mmkk: Lelkem, aranyosan fénylő, szivárványos cseppkőbarlangja ! Mikor nem örültem én neked ? :)))

2018.11.08. 15:14:45

@úgymond olvasó mmkk: Heverő tessával már megköszöntöttük egymást, most te voltál soron :))

Angora Cardi 2018.11.08. 15:14:53

@Bruti: Akkor legközelebb :)
Nemsoká kiderül, kitől kapjuk a mait, izgalmas a várakozás :D

2018.11.08. 15:17:50

@úgymond olvasó mmkk: ahogy látom/olvasom a törzsgárda kezd összeállni mint a ggghhecchis bugyi...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 15:18:04

@Bruti: veled egyszer még számolok :))

2018.11.08. 15:22:19

@úgymond olvasó mmkk: de kamera legyen a közelben ! :)))

2018.11.08. 15:28:29

Mindenki nyelvel illetheti a jobb golycimat... Én ZsuZsu Petálsz-nak drukkolok !!!
Ilyen lényt, még egy természetfilmben sem láttam.

2018.11.08. 15:32:20

@úgymond olvasó mmkk: egy jutyúb feliratkozóra már bizton számíthatsz ! :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 15:42:10

@mentolos lecsó: nyelvvel felkérdezni szoktunk, szabályosan. ezt sem tudod?

Magentax 2018.11.08. 15:46:14

@mentolos lecsó: valahol lemaradtam,,,ZsuZsu oké, de mitől Petálsz?

2018.11.08. 15:51:44

@Magentax: Ford Fairlane kalandjai c. kultfilm. Zuzu Petals szereplő után szabadon.... :)))

Magentax 2018.11.08. 15:57:35

@mentolos lecsó: Jaja, így már értem :)))
A villalét környékén keresgéltem, azért nem esett le.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.08. 16:05:03

@ascii: Egyetértek. Ha már eldöntöttük, hogy elkezdjük a szériát követni, adjunk néhány hét kifutást, mielőtt a szériát minősítjük. @mentolos lecsó: Egyelőre a legnagyobb "belső dilemmám", hogy kívánjam-e őt (Zsuzsu) a csapatba az első cserejátékostól kezdve, mert egyelőre úgy tűnik, hogy valóban 1 bites szellemi képességekkel, és komoly kinntről hozott lelki sérülésekkel terhelten, hihetetlenül nem érzi a játékot (divatosabban kifejezve vakon van, az első másodperctől kezdve (sőt már a beköltözése előtt is vakon volt), ezért szórakoztató, vagy sajnáljam annyira, hogy kívánjam-e inkább azt, hogy minél hamarabb kiszavazzák (vagy lecseréljék) mielőtt beláthatatlan következményekkel járó lelki sérüléseket szerez. Ezt a csajt nagyon ki fogják kezdeni benn, mert futószalagon dobja a magas labdákat, bár esélyt látok arra is, hogy Greg, vagy az új beköltöző srác, tattikailag bevédi majd az első párbajok során (amire már láttunk példát pl. a VV7-ben Zsu és Dani kezdeti szövetsége alkalmával), hogy a nézők együttérző szimpátiáját magának is megnyerje a grál lovag szerepében....

Magentax 2018.11.08. 16:18:17

@VV Erőlegény: Elhangzott valami félmondatos utalás, hogy a villamester kirakhat egy játékost és Ripacs Radics be is szólt Zsuzsunak, hogy őt fogja kidobni (aztán később már mondogatta, hogy ő ilyet nem tenne, mert úriember) - szóval ha ő marad a májszter, esélyes, hogy a leányzó repül.

Magentax 2018.11.08. 16:26:41

@mentolos lecsó: A bemutatkozó kisfilmecskéje és ahogy tényleg viselkedik, köszönő viszonyban sincs egymással. Engem kiráz a hideg a vontatott, modoros beszédétől. :)

ascii 2018.11.08. 16:35:41

@Magentax: ez játék, egyenrangúság vagy egyenérték van, itt le lehet dobni a gender gúnyákat, az nem úriemberség kérdése (az már inkább, hogy nem bókolunk úgy, hogy "rohaggyámeg"), hogy most nőt visz ki .

a ki nevet a végén fő stratégiai mozgatórugója nem más mint párbaj nélküli bennmaradás, vagy ha megmérettetés van, akkor a leggyengébbet viszem, akár továbbfejlődött hímneműnek, akár nem.

és bázis, 20 éve lassan műsoron a vv, és még mindig nem esett le, h is lehet ezt megnyerni.
félelmetes.
mondjuk pont ezért nézzük, mint feljebb taglaltam, hogy szembesüljünk a homállyal....és ezek szavazópolgárok, de az meg már egy másik történet

ascii 2018.11.08. 16:38:01

Zuszka egyébiránt a lecsógéttel a mártírok rögös útjára lett taszajtva, Radics meg ezt tovább hatványozza

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.08. 16:38:52

@mentolos lecsó: Nem vagyok benne biztos, hogy a trash vonal fenntartható 3,5 hónapon keresztül. Annak ellenére, hogy arra van esély, hogy Krisztián és Pákó hamarosan VV luksógorokká válnak néhány mellékszereplő tepsisegg (szextuja) keresztbe partibavágásával, és alapból kinézek egy Radics-Ginu "hosszútávú villa párkapcsolatot" is, azt jósolom, hogy ez a szál 3-4 hét alatt kifullad, de legalább is lanyhul majd, és ez a széria is nyugalmasabb tattikázós mederbe torkollik majd.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 16:48:20

@mentolos lecsó: nem a v betűn, hanem a nyelv funkcióján :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 16:48:22

@Bruti:

Hasonlítsuk az idei szereplőket pl VV Olivérral vagy VV Attilával, fény évekkel vannak lemaradva az újak, ez tényleg trash, már első nap dugnak bmg :)))))))
Azért a két új játékosban látok fantazit, a zabagép csaj meg akit mindig megcsal a csaja jófejnek tűnik, nem olyan óbégatós kretén mint ezek.
Jutubert meg első körben kikéneszavazni, de nekem nincs aplikációm, szóval helyettem is szavazzatok ellene :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 16:49:32

Telóm az van de a faszhom tölti le :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 16:51:04

@ascii:

Zsuzska keres egy sziklát és rágörgeti a jutuberre, vagy éjjel megszúrkálja egy konyhakéssel.
Iza palija kéne ide a paraszt fiú aki bebaszva konyhakéssel lavírozott a hálóban :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 16:53:03

@mentolos lecsó:

Beválogatnád Esztikét mi ? ;)
A kis vernyogós hangjával kikészítene mindenkit :P

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.08. 16:54:42

@szociál: Amikor Pákó Csoki kissé csalódottan odasúgta a baleseti sebészettől a nyugiba visszatérő Reninek, hogy "basszus, sajnos nem mi parittyáztunk először ebben a szériában", akkor eszembe jutottak a hogyvolt VV posztok hagyományos elsőzői, illetve fosch9-sei. :-D

csincsilla72 2018.11.08. 16:57:02

@VV Erőlegény: Dani intelligens, tattikára is alkalmas játékos volt, de hiányzott belőle Attila hideg számító viselkedése. Petál Zsuval összevetve is gyenge, mert nem csak buta, de kiállni sem tud magáért. A "Damsel in distress" szerep hosszú távon nem elég, mert össze fog omlani. Zsu lelkileg sokkal stabilabb volt, mint Petál.

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 16:59:11

@,,: Hunor? ehhhh. #keresztnévrasszizmus

Magentax 2018.11.08. 16:59:13

@ascii: Ebben teljesen igazad van - mondjuk a szörvájvörös Verát is felhomályosíthatták volna erről, hiszen ő mindig azon akadt ki, hogy ELLENE, egy NŐ ellen mennek a fiúk - de ez egy másik műsor. :)
Nekem teljesen rendben van, hogy kiszórják a gyengét, legyen az fiú vagy lány - bár tattikai megfontolásból inkább a legerősebbnek látszótól kéne ilyenkor megszabadulni.
Azon én is elcsodálkoztam, hogy ezek a végtelenül bölcs szavazópolgárok nem láttak eddig egyetlen VV-t sem? Netán csak az maradt meg a nyúlfarknyi agyukban, hogy a szex jó, a szex érdekli a nézőt, a szex-szel győzni is lehet akár?
Az sem akadt be, ha valakit nagyon kipécéznek, az a személy azonnal elnyeri a nézők szimpátiáját? Erre is volt már nem egy példa.

,, 2018.11.08. 17:01:47

@úgymond olvasó mmkk: az még hagyján, de kos #kosrasszizmus

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 17:03:01

@,,: még az is? halmozottan hátrányos helyzetű

csincsilla72 2018.11.08. 17:03:56

@VV Erőlegény: Á, ezek akkor még a csattogós lepkét tologatták. Ezért nem tudják, hogyan lehet(ne) megnyerni a VV-t. A tattika szó valami délutáni program lehet a szótárukban.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.08. 17:04:05

@csincsilla72: Mindenben egyetértek veled, de hátha Zsuzsu csak zseniális szinten hoz egy tattikai áldozati szerepet az első napokban. :-)

Magentax 2018.11.08. 17:06:47

@,,: Na, akkor ennek a kakadunak is a Ginu fog bejönni a leírás alapján. Lesz itt harc a nőért :)))
Kíváncsi leszek, nála mit jelent, hogy nem akar magából hülyét csinálni "indokolatlanul". Ginuka vajon elég indok lesz?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 17:08:12

@,,: megyek, kukoricára térgyeplek, és hamut szórok a fejemre vezeklésül (bár nem szeretem a rasszizmust, mert minden embert egyformán utálok)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 17:09:07

@VV Erőlegény:

:))
Sebestyénbalázs fejű beelsőzte :)
Bár a csaj szerint nem volt nagy szám :P

@Magentax:
De a Surviban nem a közönség szavazza ki a játékost, hanem a többi, szóval hiába megy ki erős ha kint a nézők döntenek sorsáról, és a sok falunapos biztos a kreténeket juttatja vissza.

csincsilla72 2018.11.08. 17:09:54

@VV Erőlegény: Úgy érted, őstehetség, csak jól titkolja? :-)
Hát, a próféta szóljon belőled, mert előbb látnám kinn a többi tepsisegget :-)), mint őt. Esküszöm, sajnálom a csajt. Télleg nagyon vakon van szegény.

Magentax 2018.11.08. 17:11:18

@szociál: Igen, de én most arra az esetre gondoltam, ha a villamester kidobhat egy játékost.

,, 2018.11.08. 17:14:56

@úgymond olvasó mmkk: büntiből meg kell nézned a mai vv-t

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2018.11.08. 17:16:28

@csincsilla72: EKG! Igen, úgy értem, mert szeretem a psychothrillereket ! Persze ez 99% csak egy vágyálom, azonban a remény hal meg utoljára. Nagy dramaturgiai csavar lenne, ha egyszercsak kitisztulna a csaj. :-D

,, 2018.11.08. 17:17:13

@Magentax: nem hiszem, ha tippelnem kéne szintike.

Magentax 2018.11.08. 17:20:30

@,,: A Szintike nem barnás bőrű - de hát majd meglátjuk :)

Magentax 2018.11.08. 17:21:22

Mennem kell, további jó hogyvoltozást. Sziasztok!

,, 2018.11.08. 17:22:27

@úgymond olvasó mmkk: szigorú de legalább igazságtalan!

,, 2018.11.08. 17:23:38

@Magentax: ez csak megérzés volt, nem az alapján tippeltem, amit leírt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.08. 17:26:17

@Magentax:
Olyan nincs, több csavar lenne mint a survivorba :)
A kiesett játékos meg röhögve visszajonne :)

csincsilla72 2018.11.08. 17:26:39

@VV Erőlegény: Na, egy ilyen csavart díjaznék :-) Ha azonban valóban akkora manipulátor a csaj, mint amekkorának lennie kellene ehhez, az már kiderült volna a castingon. Bár lehet, hogy pont ezért válogatták be. Ez esetben mea culpa a castingosoknak.
De félek, csak álmodozunk. Tegnap baromira látszott, hogy semmit nem érzékel Ginu ellenszenvéből, nyomult tovább nagy naivan. Ennyire tuti nem jó színésznő. :-(

É2I 2018.11.08. 17:50:32

izé, du öt már elmúlt, csaxolok

csincsilla72 2018.11.08. 17:52:46

@É2I: ja, én is kérdem, posztcsi nem lesz?

Hedo a nokedli szaggató 2018.11.08. 17:57:14

Krisztiánról nekem a Hannibálból Mézön jut eszembe. Rohadt ijesztő

2018.11.08. 18:40:46

Azé' annyira nem xar ez s széria (még), hogy poszt se legyen. Vagy már van, csak én nem látom?
Már most szólok, reggelre kérjük a posztokat. ;-) Poszt nélkül olyan a valóvilág (sic! csupa kisbetűvel), mint a mell bimbó nélkül!

Cimili 2018.11.08. 19:03:18

@Spitzbauer: Minyá kikapsz Sixxtől. Megmondta, h délután 5 körül lesz, vita nincs, punktum. :)

csincsilla72 2018.11.08. 19:04:08

@Cimili: Na de öt óra már elmúlt :-(

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 19:04:09

@Cimili: azt nem mondta, melyik délután :)

2018.11.08. 19:09:26

@Cimili: De most pl. ezek a survivor extra - kiesve, de törve nem #12: Robikiafaxomok a kuttttyát se érdeklik. Vagy igen? Bocs asztat nem néztem, mert abban nem szoktak taplók lenni. Meg keksz se. De olyan érzésem van, mintha lenne 10-20 Survivor és nulla VV. Mon'tam: R E G G E L R E !!! :-D

Cimili 2018.11.08. 19:10:15

@Spitzbauer: kemény vagy!! :DDDDDDDD

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.11.10. 09:56:33

@Spitzbauer: Az idén nem lesz reggeli poszt, mert este 10-kor adják, 11:30 előtt nincs fent videó az RTL-en, szóval hajnal 3-ig kéne szopni, de annyit meg nem ér a bioritmusunk. Illetve már öregek is vagyunk ehhez. :F

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 11:54:51

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): attól függ, milyen hal. van azok között is kötsög :)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 12:34:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a te profilképed még véletlenül sem egy muréna, ugye? :))

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 12:44:43

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): négy szemmel sem tudom detektálni, hiába zoomolok

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 12:53:04

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): azt mondod, az sem segít, ha leveszem a szemüvegemet?

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 12:54:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ismerek olyan embereket, akik szemüvegben alszanak. én nem tartozom közéjük

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.10. 14:36:06

@úgymond olvasó mmkk: ne nyelvelj, még megharapja egy fogakkal teli hal ;)

Chuck Νorris 2018.11.10. 15:28:13

ezt hogy birjátok nézni? még a szöveget sem érteni a 3, mpenkénti kisipolástol.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.10. 15:39:17

@úgymond olvasó mmkk: természetesen a bátorság nem egyenlő az eszetlenséggel ;)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 15:41:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): eszetlenek a kamaszlányok szoktak lenni, meg a gyalogosok a zebránál, nem? :P

Chuck Νorris 2018.11.10. 15:45:45

ez az aniko kész felüdülés, olyan mintha egy bolond nöt parodizálna aki beszökött egy studioba és összevissza beszél a mikrofonba

úgymond olvasó mmkk 2018.11.10. 15:47:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): attól függ. többféle közlekedési módban szoktam zebránál lenni

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 07:44:53

@úgymond olvasó mmkk: kilógó nyelvvel ébredni, biztos életbiztosítás? ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 07:57:45

@úgymond olvasó mmkk: Igaz, el kellett vinni a macskaméretű kutyát sétálni :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 08:00:41

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a macskaméretű kutyákat táskában szokták hordozni a tirexek :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 08:11:42

@úgymond olvasó mmkk: lehet fordítva jobb lenne, téged érdekesebb lenne megszelidíteni :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 09:47:47

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): :P valami olyan válaszra számítottam, hogy a nők sokat használják felesleges csacsogásra a nyelvüket

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 10:43:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): kimaradt az éneklés, a csúfolódás, az ízlelés

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 10:46:25

@úgymond olvasó mmkk: ízlelés evéskor van, csúfolódás a csacsogás része, éneklés meg csak, ha nem bár hang :D

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 11:24:50

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nincs neked elég bajod, még süket is szeretnél lenni? :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 11:53:28

@úgymond olvasó mmkk: ez igaz. viszont arra is van megoldás: "forró csók tömje be üvöltő szádat" :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 12:23:35

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): bármennyire is hihetetlen, kivételesen nem kellett dr gúgli :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 12:49:05

@úgymond olvasó mmkk: kicsit igen:) viszont ez esetben jöhet a bár hang:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 13:34:51

@úgymond olvasó mmkk: nem olvastam végig teljes életműved, de téged nem laza rockercsajnak tennélek az eddigiek alapján:)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 13:37:20

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hanem macskaméretű kutyát hurcibáló tirexnek.. :)))

Gia 2018.11.11. 13:40:32

@úgymond olvasó mmkk: Randizzatok és meséljétek el. :-)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 14:00:00

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): a kutyám a fajtája tisztességes méretének felső határát súroló tacskó. hosszúak a karjaim, ezért hülyén néznék ki, ha tirex módjára hordanám a táskámat. önkritikát gyakorlok, és azt mondom, hogy eklektikus a zenei ízlésem, nem azt, hogy egyedi :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 14:58:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ma kedves napom van, így azt sem :P (a raptor cuki!)

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 15:03:40

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): akkor nem mondanám meg, hogy szerintem a raptor cuki

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 15:57:38

@úgymond olvasó mmkk: tényleg szerencsére, különben irul-pirul úgymondka :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 16:04:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): úgysem tudnád az ellenkezőjét bebizonyítani :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 20:51:31

@úgymond olvasó mmkk: csak a saját kezemnek(számnak, szememnek, fülemnek, miegymás;) hiszek :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 21:25:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mert a 90,76 és a 9,24 között elég nagy arányú különbség van a javamra :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2018.11.11. 22:12:11

@úgymond olvasó mmkk: jó, általánosságban az én számaim 98, 47 százalékban legyőzik a tieidet:p

úgymond olvasó mmkk 2018.11.11. 22:16:39

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nem a számokat általánosítom, hanem a pasikat :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:03:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): annyi önbizalom nincs a világon, mint amennyit belém kellene önteni a minimális szint eléréséhez :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.12. 21:49:40

nem mindegy, hogy kókler vagy óne :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 18:22:42

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): következtetéseket vontam le a korábbi tapasztalataimból. nyilvánvalóan te is :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 19:24:48

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): és természetesen itt sem fogod kifejteni ezeket :P

úgymond olvasó mmkk 2018.11.14. 21:21:09

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szörnyet halsz, mielőtt még megvalósíthatnád :)))))
süti beállítások módosítása