Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló, avagy mit nézzél a TV-be' ezen a héten, ha jót akarsz

2018. október 07. 21:02 - Dzsudibí

Mostantól ajánlókat is olvashattok majd a Hogyvolton, amolyan személyes véleményen alapuló iránymutatást; hogy miért érdemes a TV távirányítóján azt a nagy piros gombot benyomni, zsíros-tocsogós egészségtelen szarokat ölbe venni, kanapéba besüppedni, és maximum azért felállni, hogy a pizzafutárt beengedd. Aki olvasott már a Hogyvolton tőlem korábban bejegyzéseket, az tudja, hogy írásban mindig könnyen őszinteségi rohamom támad, nincs ez másképpen mostan sem: eddig a napig Netflix szűz voltam. Igen, ér röhögni, mert majomkakával megdobálni, szánalmas, én is tudom, az első pár percben rájöttem, hogy én enélkül soha többet nem fogok tudni egy percet sem élni, és hogy pontosan annyi értelme volt letöltögetni a sorozatokat, mint a Spotify mellett válogatás CD-kel buziskodni az autóban. Na de, ha sikerült megnyugodni a percekig tartó kacarászás után, hogy mekkora balfasz ez a Dzsudibí, akkor íme, szerintem mit nézzetek, de nagyon.

Szóval nem tudom, ki hogy van vele, én szeretem az őszt, de elfogadom azt is, ha valaki rühelli a taknyos nyálas időjárást, nekik ideális választás lehet valami nevetős kacagós, mint az HBO Go-n Jim Carrey sorozata, a Most Nevess!, melyben Carrey egy gyermek műsor házigazdáját játssza, aki igyekszik megőrizni józan eszét, mialatt családja darabjaira hullik szét. Ha már HBO Go, akkor elérhető a Gattaca is, ami egy nem mai film, cserébe van benne Uma Thurman, Jude Law és Ethan Hawk, meg mesterségesen megtervezett szuperegészséges társadalom. És akkor természetesen semmiképp ne feledkezzünk meg a hét durranásáról, az Aranyéletről, melynek harmadik és egyben harmadik évada október 14-én rajtol az HBO-n, még pont egy hét áll rendelkezésére mindenkinek, hogy az első két évadot gyorsan újranézze vasárnap estig. Netflix pártiaknak mindenképp ajánlanám az egyik kedvenc stand-up komédiásom, Russell Peters Almost Famous című előadását a Netflixen, aki egy Kanadába kivándorolt indiai család sarja, ami már önmagában remek alapot jelent, ha az ember szórakoztatni akar. 

russell_peters.jpg

És ha már Netflix és jókedv, akkor mindenképp kezdjétek el nézni a Big Mouth című sorozatot, amihez sajnos nincs magyar felirat, de ha valaki ismeri a vagina, penis és jerk off szavak jelentését, akkor nagy baj már nem lehet. Akik az idő miatt borongósabb hangulatra vágynak, azoknak remek választás lehet a Netflix saját gyártású sorozata, a Maniac, melyről korábban már itt is regéltem nektek. És ha már egyszer végre felfedeztem én is a Netflixet, engedtessék meg, hogy innen is ajánljak még filmeket, amiket akkor nézel meg, amikor jólesik (a jóisten áldja meg a Netflixet és hogy végre én is felfedeztem): az Ex Machina egy 2015-ös film, egy fiatal programozó kapja azt a megtisztelő feladatot, hogy teszteljen egy szuperokos, szuperérzékeny, szuper emberi robotot, akit Alicia Vikander testesít meg, illetve a végére egy igazi nagy klasszikus, amihez magyar felirat is elérhető szerencsére, a Blues Brothers, az aranyhangú Aretha Franklin emlékére, még azért, mert ezt legalább egyszer (de inkább többször) mindenkinek látnia kell.

netflixs-maniac_1.jpg

Ugorjunk a kereskedelmi csatornákra gyorsan, azon belül is kezdjünk a délelőtti kínálattal. Ha valakinek több volt a vodkanarancs a hétvégén, mint kellett volna, akkor érdemes 8-án hétfőn beteget jelentenie és reggel 7-től a Nevem Earl-t nézni reggel 7-kor a Humor+-on, majd 8 órakor átkapcsolni RTL II-re, ahol a Vészhelyzettel egészen 9.50-ig elbaszhatja az időt. Itt van idő egy kiadós reggelire, majd a Comedy Central-ra kell navigálni, ahol 10.55-től egészen 12.55-ig csak Modern Család megy véges-végestelen, aztán egy frissítő bjuti szlíp után 13.40-kor Jóbarátok maraton egészen 15.35-ig.

modernfamily-banner-poker_1.jpg

Az esti kínálat még ennél is prímább, a Viasat 3-on hétköznap esténként 21.00-kor folytatódik a 200 első randi, melyben Luca (Gáspár Kata) nagy kihívás elé állítja magát, és megpróbálja 200 nap alatt felkutatni az igazit. Szintén minden napos elfoglaltásogt jelenthet az RTL Klubon este 7 órától a Survivor negyedik évada, hátha erőt ad, hogy vannak, akiknek még nálunk is szarabbul alakulnak a dolgaik. Akiknek sikerült kihúznia valahogy szerdáig, azok mindenképp kapcsoljanak a Duna TV-re 22.30-kor, ahol az On The Spot, Diktátorok Gyermekei: Kambodzsa című epizódját adják, aki lemarad, pótolhatja szombaton 23.50-kor, amennyiben az éjszakát nem egy sörhabtól ragacsos bárpultra borulva tölti ismét. A TV2 egyébként szintén elkezdte vetíteni az Aranyéletet péntek esténként 23.10-től, melynek előnye, hogy nem kell hozzá HBO Go előfizetés, nagy hátránya, hogy egészen biztos nem tudod újranézni a harmadik széria indulásáig az első két évadot. 

200_elso_randi_1.jpg

Hogy egy kicsit filmekről is legyen már végre szó, 13-án, szombat este az RTL Klub-on este 8-tól az X-Faktor 8. évadának második válogatóját kuncoghatjuk végig, majd Ünneprontók Ünnepe  21.55-kor, tudom régi, tudom limonádé, de én valamiért marhára csípem Vince Vaughn-t, Isla Fisher pedig szintén kurva nagyot alakít benne. 8-án este a TV2 műsorra tűzte a Viszkis című filmet 23.25-től, mely a 90-es évek kedvenc magyar bankrablójának alkotói csúcskorszakát öleli fel, aki a film címe illetve a leírás alapján nem tudná, kiről van szó, az szerintem mindenképp nézze meg Antal Nimród alkotását. Még mindig TV2, egy másik nap és egy kicsit más műfaj is, ámde szintén kötelező darab: 10-én 23-50-kor A Diktátor, Sacha Baron Cohen főszereplésével, aki szereti magát összepisálni a röhögéstől, annak mindenképp javasolt.  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása