Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szeptemberben indul Emma Stone sorozata a Netflixen

2018. augusztus 08. 13:00 - Dzsudibí

maniac_109_unit_03444_rc.jpg

Szeptemberben indul a Netflix új, elég ütősnek ígérkező sorozata Maniac címmel, Emma Stone és Jonah Hill főszereplésével. A Maniac egy norvég sorozat adaptációja, a Netflixes verziót Cary Fukunaga rendezi. A történet szerint Annie és Owen (Stone és Hill) egy gyógyszerkísérletben vesznek részt, ami azonban hamar elszabadul, és irányíthatatlanná válik, ez már a trailerből is elég világosan kiderül. A központi szerepet egy A betűt formázó kis gyógyszer kapta, ami tök ötletes, látványos meg egyedi, csak nekem, aki a bevazelinozott advilt is 5 liter vízzel, és két közepesen erős fulladásos pánikrohammal kísérve veszem be, ez egy kicsit erősnek tűnik, má úgy praktikus szempontokat is figyelmebe véve. 

A kísérlet lényege (legalábbis amennyit az elején tudni lehet róla), hogy a kis pirula egy alternatív valóságba repíti az alanyokat, ahol kényszerítik őket, hogy nézzenek szembe félelmeikkel és mindenféle nyavalyáikkal, és hogy legyőzzék a fájdalmukat. A trailerből az is sejthető, hogy a történetben helyet kap természetesen a két főhős szirmait bontogató vonzalma, hogy az őket elválasztani igyekvő gonosz tudósokkal küzdve újra és újra egymásra találjanak a különböző valóságokban, amik között van Gyűrűk Ura világ, kertvárosi családi idill, 50-es évek, meg egy csomó olyan, amit az én szűkös agyi kapacitásommal sajnos nem is tudtam felfogni. Úgy sejtem, ezek majd valahogy kapcsolódni is fognak egymáshoz (erős Felhőatlasz áthallás). A premier szeptember 21-én lesz, én mindenesetre ezek után nagyon kíváncsi vagyok. 

Címkék: maniac netflix
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása