Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8289-8290. rész

2017. március 06. 13:00 - Gillotte

Szamár és Herr sakkoznak. A gondozó a szokásos módszert várja barátjától: megérinti a bábukat, és a Herr majd pislog annál a bábunál ahol Szamár keze éppen tart. A Herr viszont már másképp játszik, ő maga tolja a királyt eggyel előrébb, Szamár hatalmas örömére. Már-már édes a Herr, ahogy büszke magára, és úgy mosolyog. Ezen felbuzdulva Szamár odaadja neki Liza asztalon felejtett tabletjét, hogy azon gépelgessen a működő ujjával. A Herr kapva kap az alkalmon, beírja, hogy ,,Ági”, amitől Szamár barátja teljesen elalél, hisz mi ez, ha nem az igaz szerelem? Mire Ági hazaér, Szamár már elüget a dolgára, de a tablet ott marad, és addigra kiegészül egy másik szóval is: ,,Ági volt”. Na Ágikám, lassan oda a jó világnak!

bk_februar20_1.png

A nagypapa-style Miki, és Judit könnyes búcsút vesz egymástól. Látszik a leheletük, úgyhogy most az egyszer, úgy tűnik, sikerült kimenni a hidegbe forgatni. Miki Nórának panaszkodik arról, hogy már megint magányos, de volt felesége megállapítja, hogy legalább most a másik fél szúrta el, úgyhogy csak pozitívan.

bk_februar20_2.png

Natasa döntésképtelen helyzetben van azért, mert Hanna megkérte, beszélje rá Petit, hogy csatlakozzon hozzá, és menjen külföldre. Natasának ugye az lenne a jó, ha Hanna elhúzna külföldre, ő pedig közben elcsábíthatná az itthon maradt összetört szívű Petit. Annyi igazságérzése van, hogy tudja, ezt nem teheti meg velük, úgyhogy inkább kimarad belőle. Végülis nem is baj, mert Peti annyira boldogan meséli Hannának, hogy egy közmunkás hajlandó szerepelni a filmjében, és két hónapig minden hétvégén forgatni fognak, hogy Hannának nincs szíve elmondani neki, hogy más tervei vannak. Elmondja Natasának, hogy hiába van másnap a jelentkezési határidő, ő inkább hagyja a fenébe az egészet, mert Peti többet ér – legalábbis azt hiszi, de közben azért nézegeti a beborítékolt pályázatot. Nem hangzik túl magabiztosnak, úgyhogy amint lepihen, Natasa dönt helyette: fogja magát, kimegy a hóesésbe, és bedobja a postaládába a borítékot.

bk_februar20_3.png

Stella még ebédnél is a telefonját cseszteti, ráadásul idő hiányában, inkább kiissza a tányérból a levest, mint kanalazza. Gizi teljesen kitér a hitéből, hát hogy fognak ilyen neveletlen lányt felvenni egy elit iskolába?! Gondoskodik a dologról: meghívatja magukat Ágival vacsorázni, ami remek alkalom arra, hogy kinevelje Stellát. Áginak púp a hátára a dolog, de Gizi emlékezteti arra, mekkora szívességet tett azzal, hogy kimentette Ágit a vallomástétellel, így nincs mit tenni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása