Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8219-8220. rész

2017. január 13. 10:00 - Gillotte

Szép, nappalt és éjjelt váltó képsorokkal indítjuk az új évet. Na meg egy új főcímmel, aminek kapcsán több kérdés eszembe jut, de az egyik az, hogy vajon Hannát és Petit miért Emíliáéknál helyezték el a főcímben. Narrálással kezdünk, most éppen a Herr intéz egy levelet a fiának, mialatt képsorokat látunk a szereplőkről, miközben a Herr, orrában csővel fekszik egy feltételezhetően kórházi ágyon. A Herr elmondja Robi fiának, hogy mindig ő volt számára legfontosabb, még annak ellenére is, hogy ellenségként tekintett Robi az apjára, holott számos közös dolog volt bennük (itt Mikit mutatják, utalván arra, hogy benne és a Herrben is sok közös dolog van). Sosem tetszett a Herrnek amikor látta, hogy Robi rossz irányba megy, de belátta, nem irányíthatja örökké (itt Rudi épp pakol a csempészakcióra – hát igen, őt nem figyelmezteti senki, hogy baromságot csinál) de reménykedett, hogy van esély, hogy javuljon a kapcsolatuk (itt mutatják amint Attila új  tányérokat visz Julinak). A Herr azzal zárja a szóbeli levelet, hogy elengedi Robit, búcsúzik tőle. Lehet, hogy fent (vagy lent?) beszéltek egymással, és a Herrt ,,visszaküldték”? Visszatérünk, jön a doki, és elmondja Áginak, hogy a Herrt mesterséges kómában tartják addig, míg nem csökken a nyomás az agyában. Egyelőre bármi lehet, akár teljes felépülés is.

bk_januar2_1.png

Szex ide, vagy oda, Attila kimondja, hogy kezdjék el intézni a válást, mert Juli átrendezte a konyhaszekrényt, mondván, Attila úgysem lakik ott. Bántja ez az átrendezés a férfiúi hiúságot, itt válni kell. Juli sajnálja, hogy vége Attilával, hisz volt egy pillanat, de el kell engedni, ez van. Attila is megkezdte az őrlődést Juli és Szilvia között, de hamar rábeszéli magát Szilviára, elvégre Julival már vége. Nézegeti azért a régi családi képeket, úgyhogy nem jön a legjobban, mikor Szilvia beállít azzal, hogy étterembe most azonnal, mert van kuponja, de azért kénytelen-kelletlen belemegy a dologba.

bk_januar2_2.png

Ági bemegy a kómás Herrhez, és undorral beszél neki a kiszolgáltatott helyzetről, és hogy de jó őt így látni. Virágot is visz neki, de váza helyett inkább a Herr szőrös mellkasára helyezi, jelképezvén, hogy reméli, legközelebb csak a Herr temetésén találkoznak. Liza aggódik, hogy mivel lehet tudni, hogy a Herr hogy bánt Ágival, esetleg elkezdenek kombinálni az emberek. Habár Ági nyugtatja lányát, igazából ő is tart attól, hogy nem is kell kombinálni, ugyanis Gizi látta, amint Ági megrántotta a kötelet, és így ráestek a Herre a csövek. De szerintem ez simán önvédelem volt, elvégre a Herr begőzölve rárontott.

bk_januar2_3.png

Félix megadja annak a nőnek a nevét, akinek oda kell adni a festményeket Szerbiában. Ugyan nem tetszik neki, hogy Rudi viszi magával Alízt és Krisztiánt, de Rudi leállítja, hisz mivel nem Félix viszi vásárra a bőrét, nincs beleszólása. Luca is érdeklődik a dolog iránt, szívesen menne, de mivel a fiúk állítják, hogy vadvízi evezésre mennek, ez gyerekeknek nem való, viszont míg elvannak, lakhat fent egyedül a lakásban, mint egy felnőtt. Tudják, hogy kell lekenyerezni egy tinit. Míg pakolnak, Milán jön vigasztalni Lucát és azt találja ki, hogy ne hagyják lerázni magukat, hanem bújjanak el a lakóautóban, és menjenek ők is.

bk_januar2_4.png

A Berényiek isznak arra, hogy Gigi sorsolása alapján Nóráé lett a Vízügy, és egyúttal isznak a Herr felépülésére is. Míg tart az ünneplés, Gigi becsempész egy rózsaszín borítékot Nóra cuccába, amit a címzett otthon meg is talál. A borítékban a sorsolást eldöntő nevek vannak felírva, öt kártyán: ,,Nóri, Nóri, Nóri, Nóri, Nóri”. Gigike ezek szerint beleszólt egy picit a sorsba…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása