Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8215-8216. rész

2017. január 08. 10:00 - Gillotte

Miki még egyszer meg akar próbálkozni Giginél, így ajánlatot tesz: megvenné a vizes céget, és adna Giginek 10% részesedést. Gigi elküldi Mikit az előnyös ajánlatával a fenébe. Miután Miki elmegy, Gigi Nórát hívja át, az egyik legjobb és legokosabb barinőjét, hisz nem tudja, mit tegyen, mert a férje nem azért hagyta rá a vizet, hogy ő elrontsa, és most nem tudja, kinek adja, a Herrnek, vagy Mikinek. Nóra azt javasolja, hogy Mikié legyen a cég, mert kivételesen jó ajánlatot adott. Gigi végül a sorsra bízza a döntést, mivel hiszi, hogy minden okkal történik, majd a sors eldönti, hogy kié legyen a víz. Sors… ennyi erővel várhatnád, hogy kire esik rá előbb egy tégla, és akire nem, azé a cég.

bk_december22_1_1.png

Telik a bankett, Attila meg sem próbál úgy tenni, mintha együtt lenne Julival, Szilviának küld bocsánatkérő sms-t, de semmi reakció. Miki kicsit kiokítja egy öcsköst: egy Berényi nem viselkedik így, döntsd el melyik nő kell, és repülj rá! Attila elmegy hát Szilviához, szegény Juli ezt Mikitől tudja meg, s megállapítja, hogy itt az ideje elválni. A Herr is megérkezik a buliba, így Áginak meg kell találnia a módját, hogy hogyan szöktesse meg Lizát, hisz nem meri ezzel az őrülttel egy házban tartani egy éjszakát sem. Emíliával beszéli meg, hogy fogadja be Lizát éjszakára. Lányával is megbeszéli, hogy pakolja össze a legfontosabb cuccait, dobja ki a táskát az ablakon, és míg Ági beszédet tart, lógjon meg. Liza levágja, hogy a Herr miatt van ez az egész, be is van tojva, de megteszi amit anyja kér, míg Ági beszél, és mindenki rá figyel, és a Herrt tapsolja, lelép. A buli végén, mikor már csak a pincérek szedik össze a maradékot nehezebb időkre, a Herr érdeklődik Liza holléte felől, de Ági elüti azzal, hogy már lefeküdt a gyerek, biztos fáradt volt.

bk_december22_2_1.png

Szilvia végül megbocsát Attilának, és mivel jó lenne spontánul folytatni a dolgot, Attila invitálja Szilviát, nézzen meg valamit. Oh, de cseles, csak nem felviszed őt is a padlásra, mint anno Julit? Végül csak az irodába viszi a nőt, ahol megkeres egy 2007-es cuvéet, amit nagy becsben tartottak. Kár, hogy a cuvée pont nem olyan, amit évekig lehet tartogatni, meg van pimpósodva, úgyhogy ennyit erről. Attila áttérne a szexre, de leesik az asztalról a lámpa, szúr a gemkapocs, sehogy se jó, úgyhogy Szilvia megkéri barátját, várjanak, míg tökéletes helyet és pillanatot találnak. Hát igen, egy ilyen finom nőt nem lehet csak úgy röptében!

bk_december22_3_1.png

Ahogy az sejthető volt, Tóbiásból boltvezetőként előjött a hajcsár, úgyhogy Novák nehezen viseli. Ha ez nem lenne elég, Tóbiás kitalálja, hogy non-stop nyitva tartás legyen, mert az jövedelmezőbb. Gizi szerint időt kell adni neki, hisz csak a munkába menekül a szakítás miatt. Esetleg beszélhetnének Kristóffal, hátha javulna a helyzet. Megint ez a kavarás…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása