Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8213-8214. rész

2017. január 07. 11:00 - Gillotte

Ági meglátja a Herr telefonjának kijelzőjén, hogy egy Ducsai Klára nevű nő volt az, aki hívta a Herrt, csak Ági hangját hallva letette a telefont. Herrné megnézi az üzeneteket, amik közt szintén megtalálja a nő nevét, s az üzenetben egy képet egy házról, és a kérdést, hogy jó-e az úgy, és meglesznek majd a rácsok is. Ági átrohan az infóval Mikihez: a Herrt egy olyan telefonon hívták, aminek a létezéséről nem is tudott Ági, és egy Ducsai Klára nevű nő kereste. A képek is megvannak neki, amit a nő küldött, és Miki beazonosítja, hogy ez az a ház ahol Szomszédok János fogva tartotta őt. A ház belsejéről is van kép, aminek fala tele van tapétázva Robi képeivel. Mit akar a Herr, talán egy szentély ez, ahol elmélkedhet? Hamar kiderül, ugyanis Ági elmegy az elhagyatott házhoz, és szerencséjére megtalálja a kulcsot a nem túl nagy fantáziára valló rejtekhelyen, egy virágcserép mögött az ablakban. Betér a házba, és sokkoló látvány fogadja: a ház falai Robi arcképével vannak kiposzterezve, az asztalon a gyilkos gyertyatartó, ami miatt Robi meghalt, a bevetett ágyban pedig újabb fényképre talál: Liza képére.

bk_december21_1_1.png

Gigi és Ádám túlvannak az első szexen, a nő rendkívül boldog, Ádifiú kevésbé, hisz megcsalta Zsófit elég rendesen. Gigi találkozóra készül, úgyhogy kiveszi a széfből a drágább smukkját, Ádám rákérdez a széfre, és kiderül, hogy Gigi a Herr javaslatára rendszeresen változtatja a kódot. Legalább kiderült, miért nem működött a múltkor. Ádámnak van még egy sikertelen próbálkozása a kód meglesésére, de Giginek rohannia kell a fodrászhoz, nincs idő széfet nyitogatni. Ádám még hazaérés után is össze van omolva, Hanna próbálja biztatni, hogy mindjárt a dolog végére ér, és hagyhatja Gigit a fenébe, de folytatnia kell, mert ha nem jár sikerrel, feleslegesen csalta meg Zsófit.

bk_december21_2_1.png

Attila a Kisszékbe viszi randizni Szilviát, és hamár, rákérdez Petinél erre a csónaklopás-közmunka dologra, aki értékeli az aggódást, de felnőtt embernek tartja magát, vállalja a felelősséget. Attilának ez nagyon szimpatikus, Peti felnőtt végre. Leülnek Szilviával egy asztalhoz beszélgetni, amikor Ági érkezik, és Attilához fordul: ,,szeretnélek meghívni titeket az esti bankettre, már mindenki visszajelezte, hogy jön”. Szilvia lelkesen válaszolja, hogy persze, mennek, de jó, Attila pedig lapul, mint szar a fűben, hisz ultra ciki a helyzet, Ági nyilván azért nézett csak Attilára, mert Szilviának nem szól a dolog, és ebben az esetben a ,,titeket” az továbbra is Attila és Juli. (Egyébként Ági össze-vissza ugrál a részben, egyszer a villában van, aztán Mikinél, majd Attiláéknál, aztán a lakatlan háznál, úgyhogy sok minden belefér egy napjába). Attila átmegy Julihoz, hogy szóljon, hogy Szilviát kell vinnie Ági bulijára egy félreértés miatt, ám elkésett, ugyanis Juli már sminkel. Nem fúj visszavonulót, elmondja, mi a helyzet, Szilvia félreértette a meghívást, Attila nem mert szólni, hogy nem neki szólt, úgyhogy mi lenne, ha Attila Szilviával menne, Juli pedig egyedül. Öcsém, ez aztán lovagias! Végül győz a józan ész, Attila toporzékol kicsit, mert sehogy se jó ez így, együtt lettek meghívva, együtt mennek, lemondja Szilviát. Na, ezt a meccset Juli nyerte! Mire Attila leér az udvarra, Szilvia pár puccba vágva várja, és hiába a szép előadás, sértetten vonul el, pedig ő nézte be ezt az egészet.

bk_december21_3_1.png

A bankett előtt Gigi vendégségbe várja Mikit és a Herrt, akik persze nem tudnak egymás érkezéséről, különben el sem mentek volna. Mivel a Herr Gigi tanácsadója, Gigi szeretné, ha tippet adna, hogy mennyiért adja el Mikinek a Vízügyet. Megy a kakaskodás, amit Gigi nem visel el, úgyhogy hazazavarja mindkét felet a fenébe, kár volt ezért fodrászhoz menni és pezsgővel készülni.

bk_december21_4_1.png

A bankettre Ági késve érkezik, pedig már nagyon várja a fő meghívott, aki támogatná ezt az egészet. Ági végül nagyon zaklatottan esik be az ajtón, még jó, hogy Emília odamegy hozzá. Mivel a Herr még nincs ott, Ági beavatja Emíliát: nagyon nagy gáz van, a Herr börtönt épített Lizának!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása