Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8209-8210. rész

2017. január 06. 12:00 - Gillotte

Krisztián nem tér magához annak hallatán, hogy Rudi képes elvinni Alízt és Lucát azért, hogy ártatlan család látszatát keltve át tudja csempészni Félix festményeit a határon. Meglepő mód, Alíz nagyon lelkesedik az ötletért, még párnát is képes lenne betenni a ruhája alá, hogy kismama látszatát keltse. Krisztián ezt nem hagyja, úgyhogy ő is csatlakozni szándékozik, mint nagybácsi, aki nem fogta fel, hogy a család egyedül akar lenni. Lucát viszont nem akarják vinni, nehogy bajba keveredjen, ellenben Cuki kutyát igen, hisz az ártatlan idillhez kell egy kutya is.

bk_december19_1.png

Tatarozzák a házat, ezzel mindenkinek kellemetlenséget okozva, Ági is belebotlik egy kötélbe, Zsófi pedig nekimegy egy melósnak. Persze Zsófi hibája, megy ész nélkül, ugyanis ki van akadva Ádámra amiért megcsókolt egy nőt (Gigit). Elmeséli Hannának, aki próbálja menteni a menthetőt: biztos csak fotózta Ádám a lányt, és a haját igazgatta, ezért hajolt közel hozzá. Zsófi elég naiv ahhoz, hogy elhiggye, de miután megtalálja otthon Ádám fényképezőgépét, lesben állva várja, hogy barátja hazajöjjön, majd rögtön nekiszegezi a kérdést: kivel smároltál? Ádám csak pislog, na, erre mit éne mondani. Én az őszinteséget javaslom, s Ádám így tesz, elmondja Zsófinak, hogy a Zsaru felkérte, hogy segítsen, és ő áldozatkészen azért, hogy megmentse a lányokat, ezt is vállalta, hogy udvarol egy nőnek. Zsófi megérti, és támogatásáról biztosítja Ádámot, csak azt kéri, hogy többet ne hazudjon neki. Meglepően jól fogadja.

bk_december19_2.png

Mikire hatnak Nóra szavai, úgyhogy átmegy Gigihez, hogy elmondja: lemond a vízről, a nőé lehet. Gigi nehezen hiszi el, amit hall, de Miki megnyílik: Nórát sem tudta elengedni, ezért vette el háromszor, és itt az ideje, hogy megtanulja elengedni a dolgokat, így a vízügyet is. Gigi is megnyílik, neki is volt rögeszméje, hogy gyereke legyen. Annyiszor előjön ez, hogy biztos kell még valamihez a jövőben. Gigi mindenesetre nyitott arra, hogy újra tárgyaljanak a vízről. Ennek nem tudjuk, mi a kimenetele, mindenesetre Miki lelkiismerete tisztul, és később biztosítja Julit arról, hogy támogatja a kávézó megépítésében, de ő marad a Víz projektben.

bk_december19_4_1.png

A Herr figyelmezteti Rudit, hogy szálljon le Ágiról, mert az egy dolog, hogy mit csináltak ketten együtt, míg ő nem volt itt, de már itt van. Rudi érti, de nem ér rá ezzel foglalkozni. A Herr ezzel nem elégszik meg, vacsora közben, Liza előtt tesz célzásokat Áginak arra, hogy kivel múlatta az idejét, míg ő távol volt. Vacsora után, négyszemközt Ági kéri a Herrt, hogy a gyerek előtt ne célozgasson semmire és senkire, pláne, hogy biztos a Herr is volt mással. A Herr állítja, hogy nem, mindenesetre most határozottan Ágival akar lenni, aki kap egy percet a közeledésre, különben Liza visszakerül oda, ahonnan jött. Szegény Ági nekiáll hát levetkőzni…

bk_december19_5.png

Julinak is meggyűlik a baja a tatarozással, ugyanis beleakad az állványba a kabátja, és szétszakad. Szerencsére ott van Szilvia, aki rögtön kölcsönadná a varrókészletét, amit Juli kedvesen visszautasít, hisz nem Szilvia találta fel a spanyol viaszt a varrótudományával. Cicaharc ON?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása