Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8147-8148. rész

2016. november 09. 14:00 - Gillotte

A Rózsa iránt érdeklődő Sepsi Arnold, akinek az ellenszenves fejét már láttuk hasonló témában állítja, hogy Zsolt hívta azzal, hogy eladó a bisztró, úgyhogy ő csak nézelődik, de Krisztián elküldi, hogy nézelődjön máshol. Gizinek ez elég a pánikkeltéshez, már mondja is Alíznak, hogy érzékeny búcsút vehetnek a munkahelyüktől. Krisztián próbálja hívni Zsoltot, de csak valami srácot ér el, aki Zsolt embere, és közli, hogy Zsolt nem ér rá. Kisbartha nem érti a helyzetet, hogyhogy el kell adni a Rózsát? Hát úgy drága barátom, hogy a lakást nem akartad adni, a bátyádnak meg pénz kell. Rudi nyugtatja egykori katonatársát, hogy minden rendben lesz, majd ketten megoldják, ahogy szokták. Ahogy szokták? Több, mint talányos…

bk_november4_1_1.png

Mivel Kristóf jobban van, Tóbiás nem hívja a mentőket, ugyanis Kristóf szerint csak a sok kávé az oka, ám Tóbiás nincs erről meggyőződve, így kéri barátját, menjen el egy kivizsgálásra. Nem sokkal később látjuk Kristófot, amint egy táskával járkál fel-alá egy feltehetőleg kórház előtt, és hezitál, hogy bemenjen-e, de végül erőt vesz magán, és bemegy.

bk_november4_2_1.png

Ági nagyon izgatott, ugyanis Lizának féléves felülvizsgálata lesz, s Emília azt a jó hírt mondja a kérdésére, hogy akár az is benne lehet, hogy Lizát gyógyultnak nyilváníthatják. Ugyan ritka, de előfordulhat, hogy így lesz. Áginak ez az apró reménysugár elég ahhoz, hogy elmondja Rudinak, és nyilván futótűzként terjed a hír, ugyanis Rudi aggódik, hogy ha kiengedik Lizát, akkor hatan fognak együtt lakni Zsolt lakásában: Liza, Ági, Alíz, Luca, Krisztián, és ő, Rudi. Gizinek nem tetszik a hír, egy közveszélyes gyereket nem kéne utcára engedni, pláne nem beengedni a házba. Nováknak sem tetszik az ötlet, és nem is szívbajos felhívni Ági figyelmét az aggályaira, miszerint féltenék Stellát Lizától. Ági nagyon kiborul, hogy Liza kijutása csupán elmélet, a szeretett szomszédok pedig máris máglyára küldenék a lányt. Sajnos válaszra nincs idő a szomszédok részéről, ugyanis visszatér régi barátunk, a Herr, és házbéliek szóhoz sem jutnak a meglepetéstől, s e meglepettség rendkívül imponáló a Herrnek.

bk_november4_3_1.png

Miki és Juli véletlenszerűen összetalálkoznak az üres irodában, ugyanis mindketten azoktól a rusnya kék falaktól várják a megoldást a problémáikra. Juli azon vívódik, hogy abbahagyja-e a munkát Attila miatt, s Miki biztatja, hogy tegyen így, mert jó vele együtt dolgozni, mindig lesz helye a cégnél, úgyhogy inkább oldja meg a házasságát. E szép beszéd közben még Juli kezét is megszorítja, s miután Juli úgy dönt, hogy picit abbahagyja a munkát, még jó szorosan meg is ölelik egymást amúgy búcsúzóul. Nincs még ennek a szálnak vége, már most borítékolható. Miki elmondja Attilának, hogy úgy tűnik, Juli parkolópályára teszi a munkaügyeket, s Attila nagyon örül a hírnek, boldoggá akarja tenni Julit. ,,Eddig is jól csináltad” – jegyzi meg Miki rendkívül találóan, Attila el is rohan, mert nincs egy jó riposztja sem. Bevásárol Julinak, vesz répát, tojást, joghurtot, és egyéb háztartási dolgokat. Ezalatt Mikit meglátogatja a régen látott köpcös zsaru, hogy János haláláról beszéljen vele. János a volt feleségére, Gigire hagyott mindent, és mivel János élete utolsó üzletét a Berényi kft-vel kötötte ezért felmerült pár kérdés. Míg ők beszélnek, Attila lelkesen adja át Julinak a bevásárolt cuccot, ám a nő rossz hírrel készül: nem hagyhatja abba a munkát, mert most baj van, de ez nem Mikiről szól, egyszerűen csak a munkáról és annak szeretetéről, tényleg olyan nehéz ezt megérteni?!

Címkék: barátok közt
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.10. 09:00:05

Herrt leverném, mint vak a poharat, Alizzal együtt.. vagy egymással verném őket
Juli meg szimplán hülye picsa.

Gillotte 2016.11.11. 19:02:34

Nem tudom, én kedvelem a Herrt, persze ismerősnek nem kéne, és vannak nehezen elfogadható dolgai, de alapjáraton üde színfolt a sorozatban. Juli meg Alíz, hát...igen.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.12. 11:09:14

@Gillotte: szerintem a színész hibája, hogy nem bírom Ludwigot. olyan jól játssza a köcsögöt, hogy elhiszem neki :D láttam őt egyszer színházban, ott is negatív karaktert játszott, és ott is le tudtam volna verni. a többi - Barátok köztös - színészre ez nem jellemző. szerintem.
kíváncsi vagyok, a Juli-Miki szálnak lesz-e folytatása

Gillotte 2016.11.13. 15:37:06

@úgymond olvasó MMKK: Hát akkor végülis csak jó, aki játssza! :) De biztos tudatos, hogy néha beraknak ilyen gátlástalan karaktert, mert persze, Miki is az, de van szíve, a Herr pedig legfeljebb csak nyomokban tartalmaz érzéseket, inkább egy pszichopata benyomását kelti néha.
Szerintem tuti lesz folytatása a Miki-Juli szálnak, nem véletlenül tesznek róla, hogy ne felejtsük el, hogy volt köztük valami.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.13. 16:11:53

@Gillotte: meg voltam róla győződve, hogy Juli megszüli Miki gyerekét, az a bolond Attila meg sajátjaként felneveli, mint Mátét. Juli meg kezd olyan lenni, mint Zsófi.. csak Zsófinak az egész ház volt meg, Julinak meg az egész Berényi család.
nem is emlékszem, hogy lett volna még egy ilyen karakter, mint a Herr.

Gillotte 2016.11.13. 17:14:09

@úgymond olvasó MMKK: Szerintem nyűgös egy kisbabával dolgozni, biztos kétszer is meggondolják, hogy bevonjanak-e egy gyereket, és lehet, hogy az a végső cél, hogy Juli és Miki mégis együtt legyen. Bár egy-két hónapja Ottó anyja is képbe került, de ahogy jött, úgy ment, úgyhogy nem tudom, miért játszották el, hogy ej, de szimpatikus Mikinek. Julinál az volt a fura, hogy semmivel nem védekezett, és ő volt a legjobban meglepve, hogy terhes lett, azért három gyerek után kéne tudni, hogy nem a gólya hozza...
A Herrt is mindig hozzák-viszik, lehet tudni, hogy a színész Londonban él, úgyhogy csak néha tud hazajárni forgatni. Nem tudom, hogy ha ez nem lenne, teljes szerepe lenne-e, de úgy már lehet, hogy sok lenne hosszútávon.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.13. 19:48:34

@Gillotte: szerintem Ottó anyja fog még jönni, hamar elfogy az az apanázs, amit Robi (most már Nóra) biztosít. főleg akkor, ha tényleg az lesz a vége, hogy Juli Berényit vált.
szerintem nem lenne teljes a Herr szerepe, abban már kimaxoltak mindent, amit lehetséges. jobban tudják kavarni a dolgokat úgy, hogy nincs mindig jelen. így Ági nem lehet biztos abban, hogy mikor fog alátenni.
azt nem tudom, hogy az új karakternek (akinek még mindig nem tudom a nevét, Emília és Natasa rokona) milyen szerepet szánnak azon kívül, hogy sznob, és koktélt lop a Kisszékből

Gillotte 2016.11.13. 20:30:27

@úgymond olvasó MMKK: Igen, remélhetőleg fog jönni még Ottó anyja, elvégre ismert színésznő játszotta, úgyhogy hátha azért, hogy visszajöjjön. Lehet, hogy azért jön vissza, hogy Juli nekiállhasson féltékenykedni.
Biztos most is alátesz valamivel a Herr Áginak, ha lehet tudni, hogy vissza kell mennie Londonba a színésznek. De Félix barátja hogy eltűnt, azt sajnáltam, jók lettek volna Emíliával.
Ja, a Milán gyerek, hát, igen, de ezt a sznobságot nem tudom, meddig sikerül tartania, de nyilván kellett neki valami jellemvonás, mert amúgy csak egy fiatal lenne a sok közül.

úgymond olvasó mmkk 2016.11.13. 20:43:53

@Gillotte: nem lehet, hogy a Herr likvidálta Félixet? biztos, hogy nem véletlenül akar kibékülni Ágnes asszonnyal, és nem véletlenül hozta vissza Lizát.

Gillotte 2016.11.14. 19:26:48

@úgymond olvasó MMKK: Be volt rágva Félixre, de szerintem annyira még ő sem durvul be, hogy kinyírasson valakit. Mikit is kinyírhatta volna, mégis inkább felrobbantotta az egész házat, hogy majd jól tönkretegye (ekkora marhaságot is nem tudom, hogy találtak ki neki, nevetséges az egész). Hogy mi az igazi célja a hazalátogatásnak nem tudom, de ja, biztos nem az, hogy átmenjen apukába.
süti beállítások módosítása