Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8143-8144. rész

2016. november 08. 14:00 - Gillotte

Natasa meglátja Milánt, amint a Rakparton Shakespearet olvas, hisz a fiatal sznobok ezt csinálják. Leül mellé, és megkéri, hogy legyen kicsit normálisabb Emíliával, hisz senkinek sem könnyű az összezártság. Később, mivel Milán hiányolta a házirendet, Emília függelékkel ellátott házirendet biztosít átmeneti lakójának, mely tartalmazza a lábtörlő használatát különböző évszakokra lebontva. Sheldon Cooper 2.0. ,,Az a két hét, amit nálunk töltesz biztosan elég, hogy végigolvasd” – mondja Emília. Hú, rossz lehetett a vonal, mikor atyámmal beszéltél – mondja Milán -  ugyanis két évről van szó, nem két hétről. Remek, új srác kétéves szerződéssel, most már ezt is tudjuk.

bk_november2_1_1.png

Zsófi és Tóbiás közt olyan a viszony, mintha az utóbbi időben mi sem történt volna. Tóbiás kicsit kimereszti a szemét a havi rezsi láttán, pedig még tél sincs, hát igen, sokat eszik egy ilyen dög nagy villa. Zsófi rámondja, hogy átvállalják a havi rezsit, mert már ott laknak egy ideje, és így korrekt. Valóban. Tóbiás befizeti a csekket, s közben kifejti Kristófnak, hogy oké, hogy közös gyerekfelügyelet, de ez nem jelenti azt, hogy egy fedél alatt lakni, szóval nem lenne baj, ha Zsófi meg Ádám odébbállna lassan. Ez nem lesz egyszerű, hisz a másik vonalon Zsófi épp elkéri Ádámtól a rezsi felét, de a fotós csak egy Széchenyivel tud beszállni, ugyanis nem vállal el minden munkát, épp ezért nincs is pénze. Zsófinak nem igazán tetszik a dolog, el is mondja rossz érzéseit régi-új legjobb barátjának, Tóbiásnak, aki szerint finoman rá kéne kérdezni, hogy Ádám hogy képzeli a jövőjét, mert azért ez így elég nagy luxus, hogy csak azt a fotózást vállalja el, ami tetszik neki. Ja, jól néznénk ki, ha én is csak arról a Barátok közt epizódról írnék Hogyvoltot, ami tetszik… Nem sokkal később Ádám ismét lemond egy munkát, mert rá ne sózzanak minden szart, úgyhogy Zsófi kap is a témán, hogy bocs Ádám, de tán picit felelősségteljesebbnek kéne lenni, és elvállalni olyan munkát is, amihez esetleg nem fűlik a fogad. Persze nehéz ez, és Zsófi tökre átérzi, mert ő is lemondott a festészetről. Én meg nem mondom már, miért hagyta abba, de feltételezem, hogy ha akkora ász lenne, nem lett volna rá szükség, úgyhogy rossz a példa, de mindegy, a lényeg, hogy hasson.

bk_november2_2_1.png

Rudi hazatér az éjszakai műszakból, lefeküdne pillanatnyi hajlékára, Hannáéknál a nappaliba, de a fiatalok folyton a Kisszékről beszélnek és örömködnek a remek ötleteken, úgyhogy a fáradt munkásember próbálja visszakérni magát Krisztiánhoz, hogy hadd költözzön vissza hozzá, hogy tudjon aludni. Krisztián nem bánná, de Alízzal is meg kell beszélnie, hogy bevállalja-e az exszel lakást. Alíz ugyan nem örül az ötletnek, de Krisztián biztatására belemegy a dologba, hisz Rudi általában éjszaka dolgozik, szinte nem is találkoznának.

bk_november2_3_1.png

Juli nagyra értékeli, hogy Peti kiállt mellette, mégis megkéri, hogy maradjon ki ebből, majd ő rendezi az életét úgy, ahogy jónak látja. Eközben Attila és Miki az együttélést próbálgatják egy reggeli bundáskenyérrel. És végre, igen, van rajtam kívül más is, aki késsel-villával eszi a bundáskenyeret! Kaja után Miki az irodába megy, és érdeklődik ,,Szevasz Bélám!”-tól, hogy megvolt-e már János hagyatéki tárgyalása. Türelem, Miki, nyomorult még ki sem hűlt… Juli is érkezik, és hamár ott van, Miki megkéri, hogy szálljon ki egy időre a munkából, mert úgy nem fogják tudni rendbe hozni a helyeztet Attilával, ha napközben ők ketten folyton együtt vannak. Juli biztos magában, neki nem gond együtt lenni Mikivel, de Miki (és Attila) másképp gondolja, így Julinak nemigen van választása, hisz ő csak egy üzlettárs. Juli elmondja aggályait Áginak, miszerint ő szeret dolgozni, és nem túl fair ez a férfiaktól, hogy kitalálták neki, de Ági sógornője kezét fogdosva biztosítja róla, hogy benne mindig számíthat. Ja, kivéve, amikor nem.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása