Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8063-8064. rész

2016. szeptember 11. 11:00 - Gillotte

Megvan a diagnózis: Juli terhes. Ó jaj. Attilának még nem mondja meg, bár Attila sejti, hogy valami nem stimmel, de Juli megszabadul tőle, inkább leviszi a szemetet, ahol összefut Ágival, de rosszul lesz sógornője parfümjétől, úgyhogy öklendezve elrohan. Ági behívja magához Julit, és egyből azzal a kérdéssel indít, hogy ,,hány hetes?” Nem lehet átvágni, de Julinak kell is, hogy ki tudja beszélni valakivel, ugyanis nem egyszerű a helyzet. Pár hét eltéréssel két palival is volt, az egyik Attila, a másik kilétét fedje homály Ági előtt (mi tudjuk, hogy Miki az). A lényeg, hogy jó lenne tudni, kitől van a gyerek. Hát Julikám, aki korpa közé keveredik… Ági orvoshoz kíséri Julit, hátha tévedett a teszt, de nem, feketén-fehéren ott van az ultrahangon, hogy egy Berényi magzat tartózkodik Juliban, már csak azt kéne tudni, hogy Attiláé, vagy Mikié. Mindenesetre családban marad, akárhogy is. Julinak egyelőre nem áll szándékában elmondani senkinek, hisz még nem tudja, mi lesz a gyerek sorsa, de ebben a sorozatban semmi nem marad titokban, pláne, ha ész nélkül beszéljük meg a kényes kérdéseket a bejárató ajtó előtt. Ahogy kell, az ajtó félig nyitva, Peti pedig szépen meghallja, amint anyja kitárgyalja Ágival, hogy terhes, és fogalma sincs, mit csináljon.

bk_szeptember5_1.png

Natasa gyakorolja a vendéglátást a Rózsában, de van még mit tanulnia, ugyanis a Krisztiánnak csapolt sörben több a hab, mint a sör. Hamar elmegy a lány kedve az egésztől, de örömhírre ér haza: Dr Fazekas Máté, a modern pszichológia legnagyobb ászának kutatócsoportjába kapott meghívást. Nehéz elhelyezni, hogy vajon ez mekkora dolog. Mintha egy fizikus Stephen Hawking kutatócsoportjában dolgozhatna, vagy csak Sheldon Cooperében? Mindenesetre Natasha nagyon boldog a hírtől, viszont felmerül a kérdés, hogy mi legyen így az el sem indult vállalkozással, hisz egy fenékkel nem lehet két lovat megülni. Hanna szerint Mr Menő Pszichológus tutira nem várja meg, a vállalkozás pedig igen, úgyhogy semmi nyomás, de tán egyértelmű, hogy melyiket kéne választani. Natasa választ is, ám a fiúk annyira lelkesek, hogy nincs mersze megmondani nekik, hogy mégsem szállna be.

bk_szeptember5_2.png

Jön valami főmufti kikérdezni Mikiéket a pályázatukról amit írtak a kút miatt, s Nóra javasolja, hogy Roland, a falusi is legyen jelen, mégiscsak ő ismeri azokat, akik a projekten fognak dolgozni. Nóra meg is kérdezi Rolandot a dologról, aki szívesen bólint rá. A vigyorgós-bénázós beszélgetéssel arra utalnak a készítők, hogy Roland és Nóra tovább fog menni szimpla magázódásnál. Roland panziót bérel éjszakára, de a reggeli kávét Nóra meghívására a lakásban fogyasztja, úgyhogy Miki nagyokat pislog, amikor Roland nyit neki ajtót, csak nem ott aludt a szégyentelen?! Nóra vihorászik, és lazán rátámaszkodik Roland vállára, hogy Mikit még jobban ütögesse a guta. Átvonulnak az irodába a pályázatvizsgálóhoz, aki kiemeli, hogy a pályázat hangsúlyt fektet arra, hogy a helyi flórát és faunát védeni kell a kialakítás során. Nos, a kút környékén a homoki árvalányhaj terjedt el, és vigyázni kéne rá, de hogyan? Miki próbálja poénnal elsütni a dolgot (,,egyetlen árva lányhaj sem fog meggörbülni a projekt alatt”) de a fickó pokrócot reggelizett, nem vevő a humorra. Roland a nap hőse, megmenti a helyzetet, ugyanis ő gyerekkora óta a környéken él, és az a bizonyos növény nem homoki árvalányhaj, hanem bozontfű, ami nem védett, úgyhogy gyakorlatilag mehet neki a kasza. Az ürge így már elfogadja, ezek szerint nem lesz gond a pályázattal. Nóra és Roland visszamegy a lakásba örömködni, Nóra a kezénél fogva húzza be Rolandot, és rendkívül hálás neki. Roland is örül, olyannyira, hogy szájon csókolja Nórát, aki pilláit rebegtetve eltolja a férfit. Nóra, mégis mire számítottál, ha indokolatlanul fizikai kontaktust teremtesz, persze, hogy azt gondolja a nyomorult, hogy nyílt a pálya!

bk_szeptember5_3.png

Mivel Julinak kisebb baja is nagyobb annál, hogy rendbe hozza Bözsi egykori menyasszonyi ruháját, Luca áll neki a rendbetételnek, mégpedig úgy, hogy a ruhából combközépig bevág, és ebben a formában kéne Bözsinek felvennie. Természetesen nagyanyónak nem tetszik, gyászolja is a ruhát, jaj, Cukikám, de kis hülye vagy, hogy ráugrottál…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása