Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8001-8002. rész

2016. július 30. 10:00 - Gillotte

Miki nagyon beszáll a családi idillbe ami Mátét és Julit illeti, és ezt Attila nagyon nem nézi jó szemmel. A hangulat csak fokozódik, amikor hazaérnek, és Juli kártyázni invitálja Mátét, aki lelkesen megy is. Attila is örül a lehetőségnek, de Juli nem akarja, hogy beszálljon, s Máté kérésére is köti az ebet a karóhoz, hogy Attilának dolga van, de Máté szerint ez így béna, ezért inkább lefekszik aludni. Ennyit arról, hogy a gyerekek előtt jófejek lesztek egymással... Másnap Attila telefont bonyolít le, annyit hallunk, hogy elég, ha lecseréli a névtáblát. Julinak felcsillan a szeme, rákérdez férjénél, hogy kivel beszélt, ám a férfi nem mondja meg, hisz maga Juli kérte, hogy ne jópofizzanak egymással, ha nincsenek ott a gyerekek. Juli rábólint, ám a kíváncsisága erősebb, úgyhogy amint Attila feláll a laptopjától, Juli odasettenkedik megnézni, min ügyködik egykor szeretett férje. A kezdődő veszekedést egy telefonhívás szakítja félbe. Az iskolából telefonálnak, hogy Máté csúnyán összeverte az egyik osztálytársát. Hoppá, látszódnak a gyereken a családi problémák?

bk_julius22_1.png

Zsolt kimondhatatlanul örül Krisztián visszatértének, elbeszélgetnek a régi időkről. Rudi is nagyon örül Krisztiánnak, még egy jó kis kolbászos rántottát is készít neki, de régi barátja elveszi a kedvét, ugyanis nem tervez sokáig maradni. Az élet nem állt meg, várja Krisztiánt a csokiszínű barátnője, Yolanda, és a csaj családja gazdag pasit akar, úgyhogy kéne vinni itthonról némi lóvét. Nem tudni, honnan lesz rá pénz, mindenesetre Krisztián lemegy Lucához dumálni, Kertészék is ott vannak. Megemlíti, hogy a szigeten, ahonnan ő jött karaoke esttel ünnepelnek egy eljegyzést, úgyhogy úgy tűnik, Kertészék is kapnak egy ilyen bulit. Rudi is nagyon lelkes, de Alíz megkéri, hogy ne menjen, mert továbbra sincsenek kibékülve. Luca nem örül ennek, és biztatja Rudit, hogy ne adja fel, hisz mindketten azt szeretnék, hogy újra szent legyen a béke.

bk_julius22_2.png

Hanna interjúra készül az alliteráló Kevey Konrád kortárs költővel, de nehéz tőle kérdezni. Natasa nagyon szenved az esszéjével, úgyhogy Hanna felajánlja, hogy csatlakozzon hozzá az interjún, úgyis kéne valaki aki képeket csinál, és a szerkesztő nem tud fotóst küldeni. Az interjút magát nem látjuk, de utána Natasa nagyon lelkes, imádta az egész interjút az elejétől a végéig. Ezt nagyanyjának is elmondja, nem kevés lelkesedéssel, mert annyira élvezte az interjúkészítést nem csak ezzel a költővel, hanem Petivel is. Irma érzi, hogy fúj valahonnan a szél, s Natasa be is ismeri, hogy elbizonytalanodott, hogy pszichológus akar-e lenni, hisz Petit is félrekezelte. Irmát ez emlékezteti arra, amikor Emília pályakezdő korában ez a bizonyos Sallai olyan szakvéleményt kért, hogy kórházba kerülhessen a börtönből, és később holtra verték a börtönben, amit a másik Sallai testvér sosem felejtett el Emíliának. Ez persze titok, de ettől még jó embereken segíteni. Natasa nem ezt szűri le a dologból, hazaérvén még inkább ott tart, hogy hagyni kéne az egyetemet, csak az anyja biztos kiakadna.

bk_julius22_3.png

Erika csalódott, amiért Ottó csak a házi feladat felét csinálta meg. A fiú javasolja, hogy csinálják meg együtt, de a házit nem a tanárral kell megcsinálni, úgyhogy Erika eléggé elégedetlen. Ottó megkapja a fejmosást Gizitől, hisz ez így nem működik, érettségi akkor is kell, ha színésznek készül az ember. Kocsmárosné aranyvirág nem hagyja, hogy Ottó elkallódjék, úgyhogy felhívja Erikát, hogy felajánlja, hogy minden leadott matekóra után beáll Erika helyett a Fittlaborba. A lány ezt nem fogadja el, semmi értelme, és csak plusz probléma Gizinek. Gizi ennek ellenére nem szeretné, hogy Ottó elkövesse ugyanazt a hibát amit ő, hogy nem tanul. Erika ígéri, hogy ad még egy esélyt a fiúnak, és kitalál valamit, amitől érdekesebb lesz a matek. Közben Ottó Petinek panaszkodik, hogy mit lehetne tenni, s a jó barát azt tanácsolja, hogy ha Ottónak bejön Erika, márpedig bejön, akkor érdemes lenne bevágni a strébert, hogy jófejnek tűnjön. Újrakezdik hát a matekozást, s Erika érdekes megoldást javasol: vetkőzős matek. Ahány jól megoldott feladat, annyi levetett ruhadarab Erika részéről, ám, ha rossz a válasz, felkerül egy ruha. Izgalmas.

bk_julius22_4.png

Juli pénzügyi tervvel állít be Mikihez, hiszen jó, ha van terv. Miki el van ájulva, s rákérdez Juli további terveire, hisz elcsattant kettejük közt egy csók, de erre Juli csak sejtelmesen, szempilláit rebegtetve annyit válaszol, hogy nem volt a csókban koncepció. Több, mint titokzatos.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.08.01. 09:13:08

Milyen csók? Istenem de szánalmas.

Gillotte 2016.08.01. 19:07:34

@hannamontanna: Hát igen, Juli, a családanya, csak ezt nem gondolta volna róla senki, hogy már lassan a harmadik Berényi testvér megy át rajta...
süti beállítások módosítása