Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x10 - Young & Part Two

2016. július 20. 11:00 - Lilac Scorpion

Az előző rész félperces hogyvoltozása után Sofia keresgéli kétségbeesetten Gabit. Meg is találja a lakásukban úgy, hogy ráül – Gabi igen érett módon az ágytakaró alatt bujkál, és még mindig meg van sértődve – ahogy Sofia rávilágít, nem épp jogosan; két pasit szédíteni párhuzamosan kicsit sem fair téma. A két BFF azért gyorsan összebékül, erre meg Josh érkezik feldúltan, és mindenképp beszélni akar Gabivel, aztán Cooper fut be ugyanezzel az indítékkal, és ez a kettő szépen össze is verekszik (CsBCs pasik közt, ezt mennyire fáj már nézni is?!). Gabi ellenben megelégeli a drámát, és ajtót mutat mind a kettőnek, végleg, ahogy annak éppen itt volt az ideje. Főcím.

01.jpg

Sofia következő reggel a takaró alatt heverő alakot ébresztgeti, mire az ajtóban megjelenik a friss és vidám szöszi. Hogy miért friss és vidám? Alvás helyett sétált az éjjel, végiggondolta az életét, és jelentkezett egy híres San Francisco-i séf, bizonyos D’Arby tehetségkutató versenyére, hogy Svájcban lehessen tanonc a nagyágyú Michelin-csillagos éttermében. Wow… na igen, Joshtól jobb lesz minél hamarabb minél távolabb kerülni, bár az arca alapján úgy tűnik, Sofia nem ért egyet.

02.jpg

A Kaminsky-rezidencián Yolanda is bocsánatért esedezik, de Gabi könnyed és barátságos, még Elliotra sem haragszik. Na ja, aki sosem volt a barátod, az nem ejthetett át. Ja, és szöszi az Alan-Elliot-esküvőre sincs meghívva, de emiatt se kapja fel a vizet. Josh-sal ellenben nem akar beszélni, ennek eredményeképp jobbra-balra zsarolják két oldalról szerencsétlen Yollyt, aki végül Josh nyomásának engedve lelép. (Money’s before honeys, új mondást tanultam.) Josh meglepő módon csak egy hangüzenetet szeretne mutatni, az pedig akkor készült, amikor lefújta az esküvőjét a Caroline-kurvával, és felmászott Gabiék tűzlépcsőjére egy rózsacsokorral, mert ugye semmi eredeti ötlet nem jutott eszébe. Minthogy a romantikusnak szánt terv kútba dőlt, inkább vallomást hagyott Gabinek a telefonján.

03.jpg

Oké, ez már egészen hihető, húzza a száját a szösziséf; csak kettő a kérdés. Egy: ezt én miért nem kaptam meg soha, és kettő: hogy került ez az üzenet most a laptopodra? Csak nem manipuláltál, elvetted a mobilom és törölted az üzenetet, mert épp mással voltam együtt?! Csak de. És erre mi az alázatos, beismerő és helyes válasz? Hát tuti nem az, hogy „veled akarok lenni”, pedig Josh csak ennyit képes kierőltetni a fején! Gabi eddig tűrt, most pedig felmond, méghozzá igen heves hangnemben, és gyorsan el is dicsekszik a tanoncmunkával, amit megkaphat majd, ha elment a meghallgatásra, amire gyakorolnia kéne, szóval le is lép, Josh meg már későn akar gofrit enni, ennek annyi. Végre.

04.jpg

Sofia a híres neves tűzlépcsőn ülve találja Gabit, aki itt várja a visszajelzést a meghallgatásról. Kis latina próbálja felkészíteni a negatív visszajelzésre barátnéját, aki kissé túlzottan is hisz benne, hogy ő kapja majd meg a tanoncmelót. Na és ha nem, még mindig van állásod Josh-nál… aha, watch me, feleli Gabi, az már éppen rohadtul nincs. Mielőtt Sofia tüsire vágatná a haját a lakbér fedezeteként, a meghallgatás visszahívja Gabit, és mint kiderül, Josh helyett van tanoncmunka. Ahogy Elliot mondaná (és bizonyára mondja is, amikor megtudja, hogy Gabi már nem a kollégája): yay!

05.jpg

Gabi kissé parázik a nagy megmérettetés első napján, D’Arby konyhája elég puccos. Sofia gyors lelkesítő beszéde után a szöszi elkapja a főnök-séfet és pár rettentő széles nyelvcsapással köszöni a hálásan a melót. Ne nekem nyaljon be, Mr Kaminsky intézte magának a lehetőséget, lombozza le D’Arby, és valóban, Josh ott áll a küszöbön. Gabinek ötezer a vérnyomása, szerinted nem tudtam volna egyedül megcsinálni, bazdmeg?! Josh persze adja az ártatlan bárányt meg a kutyus-tekintettel (kész állatfarm), én csak segíteni akartam. Na persze, vissza akarsz kapni, így Gabi, mire már Joshnak is elgurul a gyógyszere. Hát hogyne, mert ha te lelépsz Svájcba fél évre, az nekem azért jó, mert…? Nincs idő válaszra, kezdődik a vizsgafeladat, ami egy tíz francia szóból álló ételkülönlegesség elkészítése, Gabi feje egyetlen neonban villogó rohadt nagy WTF, ő nem erre szerződött, de nyilván megpróbálja.

06.jpg

Az idő letelik, a séf ellenőriz, mint egy francos Konyhafőnök epizódban. A versenytársak hibátlanul csöpögő bordelaise-okat mutogatnak, Gabié meg összeállt, mint egy jó adag hígabb kutyaszar. Ennyit a melóról, off you go van, szöszi, az meg megy. Cooper otthon találja meg melegítőben, cukormázas fagyit nyalogatva dobozból, ahogy az a sztereotip amerikai heartbreak-csomagban előírás. A srác a kulcsot jött visszaadni, amúgy meg kicsit sem haragszik, hogy Gabi megcsalta, úgyis out of his league volt neki a szöszi – basszus, itt csak annak van egészséges önbecsülése, akinek marhára nem jogos?! Kötelező szomorú, szakítós körök lenyomva, a végén öleléssel és homlokpuszival, ahogy azt illik.

07.jpg

Gabi az éjszaka közepén áll neki főzni, a morc Sofiának velem együtt kizárólag annyi a kérdése, hogy MIÉRT, bár a latina határozottan kevesebb toleranciával teszi fel. Gabi a tízszavas nevű francia csodát dobja éppen össze, hogy bizonyíthasson D’Arbynak. Tanult Coopertől, és ha tudja is, hogy nem kaphatja meg a tanoncmunkát, azért helyre akarja hozni azt a gasztro-sértést, amit elkövetett a francia konyhán. Sofia tovább két miért után változatlanul tanácstalanul hagyja el a konyhát, Gabi pedig indul D’Arbyhoz. A bordelaise mártása ezúttal kiválóan sikerül, ezt a séfágyú sem tagadja. Meg is tiszteli a szöszit egy „Diamond séf” megnevezéssel (ej, de hülyén hangzik, ment volna inkább pornósztárnak a szöszi), mire egy nem kívánt ölelés a válasz.

08.jpg

Szösziséf Diamond ezek után repül, hogy köszönetet mondjon Joshnak, amiért megkapta tőle a lehetőséget, hogy elbukjon, hogy aztán bizonyíthasson, és kiérdemelje a „séf” titulust (eskü úgy viselkedik, mintha diplomát kapott volna egy francos kifejezés helyett.) Ha már itt tartunk, szeretne újra Joshnak dolgozni, de a pali persze teljesen félreérti, és a barátnőjének reméli a csajt. Csak gyere el velem egy randira, azt még sosem csináltuk, és hátha van még egy esélyünk együtt lenni. Ezen szöszke inkább gondolkodna az esti Alliot-féle eljegyzési buliig, így Josh útjára is engedi.

09.jpg

Sofia tűzvörösben, Gabi szolid kékben a parti előtt, és hál’ Istennek, hogy mielőtt Gabi nagyon belemélyedne a filozofálásba ajtók csukódásáról és ablakok nyílásáról, cseng a telefonja. D’Arby az újfent, egy ajánlattal: minthogy a verseny győztese csalt, Gabié a tanoncmunka, ha kéri. Aznap estére Zürich-ben kell lennie, és kezdődhet a meló. Oké, és akkor most mi a franc lesz Josh-sal? Túl sok ablak nyílt ki ugyebár… de Sofia tudja a választ. Julia Child a példaképed, ő mit tenne? És Gabi rábólint.

10.jpg

Az eljegyzési parti királyul alakul, csak Yolanda szomorkodik, hogy szingli, de Josh hibátlanul tereli a figyelmét egy kis piával. Aztán jelez a telefonja, de nem hallja, inkább megy bulizni, és itt szívszorítóan boldog montázs következik az egész bandáról, miközben Gabi nagyon jól tudjuk, mit mond a hangpostájára. Pakol és megy Svájcba, Sofia meg sírdogál kicsit, aztán az utcában lakó hajléktalannal beszéli meg a magányos életét, a tűzlépcsőn keresztül.

11.jpg

Ez a sorozat most már egészen biztosan fizikai fájdalmakat okoz a hülyeségeivel. És nem, nincs vége az évadnak ;)

Címkék: Young&Hungry
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása