Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7947-7948. rész

2016. június 29. 12:00 - Gillotte

Attila próbálja menteni a menthetetlent, de Juli hajthatatlan: a megcsalás megbocsáthatatlan, úgyhogy itt a vége, fuss el véle, ezentúl csak lakótársak, ugyanis a gyerekek miatt együtt kell maradniuk, hisz megígérték nekik. Ezeknek a kölköknek már annyi apukája volt, hogy egy ide, vagy oda nem számít, de persze, maradjatok együtt.

bk_junius15_1.png

Emánuel békülne Hannával, olyan jók voltak ők ketten, de Hannának a gondolattól is felfordul a gyomra. Elküldi a tanárt, aki nem mozdul, de jókor érkezik Ottó, aki meglepően bátor, és erős: hátracsavarja Emánuel karját és kitessékeli a lakásból. Hőstettéért jutalom jár: Natasa, a jövendőbeli potenciális lakótárs beleegyezésével Hanna felajánlja a fiúnak az egyik üres szobát, úgyis lakást keres épp.

bk_junius15_2.png

Miki aggódik, mert János ki akar szállni az üzletből. Juli keresi fel, ugyanis az Attilával való balhé miatt úgy dönt, hogy 20%-ért cserébe beszáll, és nem is szól senkinek arról, hogy Miki vitte csődbe a céget. Valószínűleg tárgytalan a dolog, mert ugyebár az üzlettárs kiszáll, és még a termálnak hitt víz sem az, aminek gondolták, csak sima talajvíz, úgyhogy szivattyúzni is kell a területről. Nórának ötlete van: találkozót szervez Jánosné Gigivel, hátha sikerül az üzlettárs háta mögött intézni valamit az asszonnyal.

bk_junius15_3.png

Vilibá nagyon ott van a szeren, épp a magyar EB meccs másnapján meséli Bözsinek, hogy 2-0-ra nyertek a magyarok idegenben. Igaz, hogy nem hangzott el, hogy az EB-n, és hogy ki ellen, de valóban 2-0 lett az eredmény, úgyhogy le a kalappal a BK előtt! Bözsi felveti, hogy mivel Gizi továbbra is nyilvánosan szenved amiatt nem tud Linda mellett lenni, abból a pénzből amit Alízéktól kaptak mielőtt elmentek, vehetnének Gizinek egy repülőjegyet, és adhatnának neki szállásra pénzt. Gizi nagyon örül az ajándéknak, sőt, Viliéken keresztül még Zsolttól is kap pár fontot, hogy vehessen a közös unokának valami szépet.

bk_junius15_4.png

A megvilágosodást célzó túra keretén belül Laci a réten összetalálkozik egy családdal, és egy focizni vágyó kisfiúval, és mivel a család épp táplálkozik, Laci nekiáll focizni az unatkozó gyerekkel. Ím, itt az üzenet, beérett a túra, úgyhogy húz is vissza a Mátyás király térre. A remélt fogadtatás elmarad, hiszen tök üres az udvar, a Rózsa be van zárva rágcsálóirtás miatt, Vili és Bözsi sehol nincs, a kisbolt zárva, Gizi nincs otthon… Novák biztos azt gondolja, hogy olyan sokáig távol volt, hogy elnéptelenedett a ház.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása