Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7881-7882. rész

2016. május 21. 10:00 - Gillotte

Miki hívja az emberét: gáz van, ugyanis nem jött be a csel, mert Ági és Attila is vállalja, hogy felteszik az ingatlanjaikat fedezetként. Még a végén Laciban és Nórában is feléled a csordaszellem, és ők is belemennek. Miki úgy tudja, hogy az ürge máshogy is tud megoldást találni bizonyos dolgokra, így kéri, győzze meg Lacit, arról, hogy mi a jó döntés. Eközben a másik oldalon Ági azért nem biztos a dolgában a kölcsönt illetően, de Attila szerint Miki is kockáztat, és sosem vállalna olyan kockázatot, amiben nem teljesen biztos, hogy sikeres lesz.

bk_aprilis28_1.png

Ádám és Hanna beszólogat egymásnak mialatt ötleteket kéne adni Tóbiás toborzójához. A terv az, hogy olyan gyakorlatokat csináltatnak párokkal, amiknél segíteni tudják egymást, például a súlyemelés esetében. A párokat kisorsolnák, és 5-10 percenként váltanák egymást az emberek, hogy mindenkivel találkozhassanak. Hanna önérzetét bántja, hogy ezekből egynek sem ő az ötletadója, úgyhogy hazaszáguld. Útközben nekimegy Natasának, úgyhogy beszédbe elegyednek. Hanna elcsábítja újdonsült ismerősét az aznapi Fittrandira, ahol Ádám is jelen van, így rögtön rárepül Natasára, alig várja, hogy kisorsolják őket egymáshoz. Hannát egy Rókus nevűhöz sorolják, aki épp akkor érkezik a terembe, s nini, nem más, mint a játszótéren felszedett apuka, Emánuel!

bk_aprilis28_2.png

Peti kitámolyog a szobájából, és meglátja, amint Máté Juliról nézeget képeket. Menne be az anyjához látogatóba, de Attila nem viszi be, úgyhogy Peti pattan föl, hogy elmennek ők ketten, nem várnak Attilára. Juli nagyon megörül rég nem látott magzatainak, és az ajándék dobozos feketeribizli-italnak. Máté kimegy az automatához, hogy Juli és Peti felnőttes dolgokról beszélhessenek. Peti elmeséli, hogy Attila nem vitte be Mátét, és míg Juli bent ül Attila az irodában kényelmesen dolgozgat, és elhanyagolja a feleségét. Juli elmondja, hogy igazából ő kérte Attilát, hogy ne menjen be, mert kicsit betett a kapcsolatuknak a távolság. Peti magyarázza a bizonyítványát, hogy ő se nagyon jár be, de megvan az oka. Juli közben nincs jól, izzad és lihegve veszi a levegőt. Azt hinné az ember, hogy pánikroham. Máté is visszajön, Peti csak mesél, s Juli egyre rosszabbul van. Elérkezik a látogatási idő vége, Juli utolsó erejével küldené ki csemetéit, majd feláll, és összeesik.

bk_aprilis28_3.png

Bözsi meséli a legújabb hírt Gizinek: a virágboltost előző este megtámadták, sőt, a közeli pékséget is kirabolták. Nyilván ez az a sorozatrabló, akiről ír a helyi krónika. Gizi ezután beparázva lép be a kisboltba, de kiderül, hogy csak Laci matat a pult alatt. Gizi megy a Rózsába pénzt keresni, mert menni akar Peruba, és Zsolt jobban fizet, mint Novák. Laci egyedül marad a kisboltban, mikor meglátogatja Miki baltaarcú ,,befektető” ismerőse, és érdeklődik, hogy döntött Laci a kölcsönről. Laci azt mondja, nem engedhet meg magának ekkora kölcsönt, de a fickónak vannak érvei, hogy Laci meggondolja magát, majd jól orrba vágja, továbbá jelzi, hogy nehogy szóljon a rendőrségnek, különben a cégtársak is hasonló sorsra jutnak. Elmegy az ürge Mikihez dicsekedni tettével, és kéri az extra díjazást. Miki örvend az üzletnek, hisz Laci majd rohan a többiekhez, akik ennek hatására visszalépnek azon szándékuktól, hogy feltegyék letétbe a kecójukat. A tipp jó, Laci már fent is van Nóránál, aki rendesen ki van borulva amiért Miki egy ilyen uzsorást hozott a nyakukra. Eközben Gizi egyedül van a kisboltban, továbbra is betojva egy esetleges rablótól. Úgy tűnik, félelme nem alaptalan, hisz mikor zárna, egyszer csak nyikordul a raktár ajtaja, és elkezd kinyílni…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása