Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7877-7878. rész

2016. május 17. 10:00 - Gillotte

Peti nincs a topon: se pénz, se pia, se drog, és még Ottó is megosztja a fülhallgatóját Lilivel, rettenet. Lili küld Petinek sms-t, hogy hol van már, de a társaság helyett Peti inkább a négy újonnan szerzett tablettáját választja. Később Lili és Ottó a Rózsában vannak, Peti is betér, s Lili leszólítja, érdeklődik, miért ilyen búval-bélelt, hisz megmenekült a Pusszancs. Hát igen, de ettől még Peti anyja börtönben van, szétesik a család, úgyhogy így is van gond (pláne, hogy a Pusszancsnak valójában kampó). Peti el, Gizi érkezik rendelést felvenni, és jó nagymama módjára elkezd beszélni az utódjáról, aki esetünkben Linda, és jelenleg Peruban van. Ottó a tekintetével elzavarja Gizit, hogy ne rondítson már bele a randiba.

bk_aprilis26_1.png

Attila elég letargikusan ül otthon, Máté tartja szóval, megy majd erdei suliba, és kapott egy beírást, mert a tanár mögött ment be az órára. Hamár beszélgetés, Máté megkérdezi, mikor viszi be Attila Julihoz, hisz szavalóverseny is lesz, Julinak tudnia kell mindenről. Attilának nincs ideje, de ha lesz ideje, elviszi Mátét. És az mikor lesz? – kérdezi Máté amúgy gyermekmód, de Attilát fárasztja a dolog, inkább mosni kéne. Igen – helyesel Máté, ugyanis a zokniját ma már kifordítva kellett felvennie, mert nem volt tiszta a fiókban. A zoknit, ó, és ez még a jobbik eset… Peti hazaér, Attila már sehol, úgyhogy Máté bátyjától kér segítséget a matekházihoz. Máté mesél még, említi, hogy menne az anyjához a börtönbe, de Peti közben egy neki címzett levelet bont fel, melynek tartalma láttán dühbe gurul. Tör-zúz, s Máté ezt angyali nyugalommal nézi végig.

bk_aprilis26_2.png

Reggeli készülődés van Nóráéknál, Natasa elpakol a mosogatóból, de rossz helyre rakná a bögrét, Nóra szóvá teszi, de mindegy, majd ő elrakja végülis. Elindulna otthonról, csak kis híján elbotlik Natasa földre dobott táskájában, de nem gond, felakasztja. Emíliának csörög a telefonja, a nagymama az, úton van hozzájuk egy megoldással a lakásproblémájukra. Emília nekiáll takarítani, mégiscsak a másik lakása, és még az anyja is jön. Nóra közben megint szól Natasának, hogy Timinek is elmondta sokszor, hogy ha csomóban hagyja a törülközőt a földön az nem fog megszáradni. Natasa alig várja, hogy fizessen a biztosító, és elhúzhassanak. Kisvártatva megérkezik a nagyi, bemutatkoznak egymásnak Nórával. Kiderül, hogy a nagyi egy Betti nevű nőnél lakik, aki jelenleg Amerikában van, de két hét múlva jön haza. Addig Emília és Natasa szépen beköltözhetnének, és Betti úgysem rakja ki őket, ha visszajön. Igen, számoljunk mások jóindulatával… Emília és a lánya nem nagyon repes az ötletért, nem kéne így a másik nyakára költözni, inkább maradnának Nóránál. Nagyit nem lehet könnyen átvágni, biztos azért akar Emília a Mátyás király téren maradni, mert itt van az ő Zsoltja is. Felveti, hogy meghívhatnák Zsoltot vacsorára, legalább megismerné végre. Míg ezt a család megtárgyalja Attila jön, le kéne ápolni a lelkét, mivel egy nagy nullának érzi magát, amiért csődbe vitte a céget.

bk_aprilis26_3.png

Hanna és Gizi írják a felügyeleti beosztást Bencéhez, de nagyon úgy fest a dolog, hogy vagy találnak még valakit, vagy osztódniuk kell. Tóbiás pont betér, mikor Gizi azt ecseteli, hogy jól megszívta szegény Tóbiás, hisz nem egy férfinak való dolog a kisbaba gondozása, de Tóbiás kikéri magának, nem kell őt sajnálni, és igenis képes gondoskodni a gyerekéről. Hát ja, három másik nővel együtt. Nagy sértődés nincs, Hanna babusgatja Bencét, Zsolt pedig nem érti, hogy oké, hogy a nők bezsonganak egy kisbabától, de Tóbiás, meg ugyan már, egy gyereknek akkor kell apa, mikor focizni kell tanítani. Gizi majdnem felvilágosítja Zsoltot, hogy esetünkben más a kisbaba fekvése, de végül tartja a száját. Zsolt nem bírja ki, csak beszól Tóbiásnak, hogy milyen jó neki, nem kell félnie, hogy egy légyott során összejön egy gyerek, erre ő magától bevállalja. Tóbiás inkább elmegy, de Hanna azért odaszól, hogy Tóbiás egyedül áll helyt apaként, inkább támogatni kéne, mint beszólni. Zsolt próbál szépíteni: felmegy Tóbiáshoz sörözni, és bocsánatot kér, amiért beszólt, s egyúttal felajánlja, hogy ő is besegít, ha vigyázni kell Bencére. Ó szuper, ma estére pont lenne egy luk a rendszerben, jó lenne, ha Zsolt most rögtön beugrana. Mit tud tenni Zsolt hamár felajánlotta, rábólint, de az arcán nem őszinte a mosoly. Eközben Emília győzködi magát, hogy becsöngessen Zsolthoz, amit végül nem tesz meg, csak éppenhogy leporolja a csengőt, és már megy is tovább.

bk_aprilis26_4.png

Mosolyogva beállnak egy képre a Berényi kft tulajdonosai (Juli és a Herr kivételével) hiszen 25 éves a cég, ki kell rakni valamit a fogadáson, hogy lássa a nép, mekkora az öröm. Miki jelzi, hogy majd nagy híre lesz, meglepetés, s Ági rögtön találgat, vajon mit talált ki Miki, hogy megmentse a céget, de Miki későbbre hagyná, hadd filózzanak addig. Ági nagyon kíváncsi, és nem kell sokáig kíváncsiskodni, hisz véletlenül mindenki összegyűlik az udvaron: Ági, Attila, Nóra és Miki a meglepetésvendéggel, aki Ági reményei szerint egy befektető. Egy ember rontja a hangulatot: Peti, aki bedrogozva, s magából kikelve tépi szét a levelet, amiben leírják, hogy az utolsó megrendelője is bontotta a szerződést, senkinek sem kell a Pusszancs, és köszöni az előállt helyzetet a barátoknak (mutat itt Ottóra, aki idő előtt nekiállt reklámozni a vodkás joghurtot), szerető szülőknek (mutat Attilára) és végül szeretőknek (néz Nórára). Attila és Miki próbálja nyugtatni Petit, de ő csak ,,menjen mindenki a francba!” felkiáltással dühöngve elvonul. Juj de kínos, juj, de kínos, és pont egy potenciális befektető előtt… már ha az, ugyebár…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása