Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7817-7818. rész

2016. április 05. 14:00 - Gillotte

Peti békülést kezdeményez Ottóval, sikeresen. Ottó rágódik, mert menne Nórához részvétet nyilvánítani Robi miatt, de mivel nem érzi úgy, hogy valóban sajnálja Robi halálát így elég nehéz a helyzet. Peti a békülés örömére meghívja Ottót egy pohár sörre a Rózsába, de a fiú inkább egy tejszínes-vodkás koktélt választ, amit meg is csinál magának a pult mögött. Már látom, hogy az lesz a vége, hogy Gizi felveszi… A hangulat idejekorán a tetőfokára hág, Peti és Ottó jó hangulatban ücsörögnek, de Gizi megszabadul tőlük, mert rontják az ingatlan értékét. A fiúk átmennek dorbézolni Novákhoz, de Laci inkább elküldi őket az erdőbe szalonnát sütni. Az erdőig nem jutnak el, az udvar közepén lévő kis virágládában gyújtanak tüzet matt részegen. Laci még asszisztálna is hozzá, de Gizi lefújja a bulit.

bk_marcius10_1.png

Alízék már át is cuccolnak a villába a lázas Lucával. Ági frissen mosott ágyneművel látja el vendégeit, kiknek jelenlétét a Herr meglepetten tapasztalja. ,,Kislány is van?” – kérdi, s megállapítja, hogy Ági nem csak szállodát, hanem kórházat is csinált a házból, hamár egy beteg gyereket is befogadott. A Herr négyszemközti audienciát kér feleségétől, s elmondja, hogy egyáltalán nem tetszik neki az ötlet, de Ági beavatja, hogy ha diszkrét feladattal bízza meg Rudit akkor az a minimum, hogy be is fogadja. Ági előadja a Herrnek a haditervet, miszerint a ház különböző pontjait felszerelik kamerákkal úgy, hogy Liza pont beleessen az egyik kamera látószögébe. Ági megkéri a Herrt, hogy tanúskodjon Liza mellett, de a Herr korántsem boldog az ötlettől, hisz járt már börtönben, és nem áll szándékában visszakerülni hamis tanúzás miatt. A beszélgetés után Ági utasításba adja Rudinak, hogy ha felszerelte a kamerákat, ne az aznapi dátumot állítsa be rajta, hanem egy másikat. A ,,szakember” szerint ez nem csak úgy megy, de van egy Flash nevű haverja, aki meg tudja csinálni. Megint valami alvilági művésznév… Ági másik utasítása az, hogy Rudi csókolózzon egy helyes fiatal nővel, és aztán ne beszéljen róla senkinek. Legyen az a pénz. Jesszus…fel akarja venni, hogy Rudi Lizával csókolózik, hogy ez legyen a bizonyíték Liza ártatlanságára? Remélem, csak elszálltam, elég beteg lenne…

bk_marcius10_2.png

Nóra új, rövid frizurával izzít, s munkába is áll a Berényi Kft-nél, sőt, Juli ügyében is segítséget ígér. Miki jelenlététől Nóra egyből elmenekül. Vilibácsi kapja el, kikéri Nóra véleményét halastó ügyben, de Nóra nem igazán van otthon halastavakban, Cuki, a kutya amúgy is jobban tetszik neki, mint a halastavas téma. Visszamegy dolgozni egészen estig, de Attila hazaküldi, hisz nem kell egy nap alatt behozni a lemaradásokat. Miután Nóra elmegy, telefonon keresik az irodában, Attila veszi fel. A hívó Nórával akar beszélni, de Attila felhatalmazást ad a telefonálónak, hogy mondja el neki, amit akar, hisz ő Nóra főnöke. Azt nem tudhatta Attila, hogy magánbeszélgetés céljából telefonált a másik fél, mégpedig egy zsámbéki ház eladása ügyében, ahová Nóra akar költözni a férjével. Attila elmondja Mikinek efölötti aggályait, már épp hívná vissza az ingatlanost, hogy többé ne hívja Nórát, de Miki kéri, hadd hívja fel ő, mert tudja, mi a helyzet Nórával, jobb, ha ő intézi.

bk_marcius10_3.png

Gizi zárja a bisztrót, de János a gazdagréti lakótelepről, alias Weintroph Tamás nyugodtan üldögél tovább, hamarosan ki is derül, miért. Ági tér be a Rózsába, találkozója van vele, a Red Dhaliáról akar beszélni. (Emlékeztetőül: a Red Dhalia a Herr és Szomszédok János cége, melynek keretében szexkazettákat forgalmaztak, és ifjú hölgyeket segítettek hozzá extra keresethez.)

bk_marcius10_4.png

Hanna nagyon be van rágva Ádámra, amiért annyi időt tölt Lilivel és a fotózással, de a művész úr megértést kér, hisz ez egy fontos sorozat. E megértős időszak alatt Hanna meglátogatja Lilit Zsolt lakásában, és nyílt kártyákkal játszik: kijelenti, hogy tudja, hogy Lili el akarja tőle lopni Ádámot. Lili szerint ez hülyeség, Ádám csak a fotósorozat miatt van sokat vele, és cserébe lakhat Lili egy darabig Zsoltnál. Hanna próbálja megérteni az érvelést, de akkor sem tetszik neki, hogy Ádám nem törődik vele. Lili szerint a művésznek csak időre van szüksége, mert most minden gondolatát a fotósorozat tölti ki. Ennek szellemében Hanna békülést kezdeményez: elmondja Ádámnak, hogy sajnálja, hogy hisztizett, hisz Ádámnak egy stabil támasz kell, hogy sikeresek legyenek a fotói. Bocsánatot kér, s kibékülnek, sőt, a fotósorozat után még el is mennek ketten valahova. Minden idilli, de ahogy szokás, mutatnak egy közelit Hanna arcáról, amin nem a teljes boldogság látszik. Aggodalma tán nem alaptalan. Követi Ádámot és Lilit az utcán, ahogy fotóznak, és nem tetszik neki az állandó nevetgélés, meg a ,,véletlenül” másikra ráesés, amit művelnek. Pláne, hogy Ádám esett véletlenül Lilire, amikor fel akarta segíteni Lilit, nem is fordítva…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása