Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7801-7802. rész

2016. március 18. 15:37 - Gillotte

Vili Cukit, a kutyát szólítgatja az udvaron, kérdezgeti is a járókelőket, hol lehet a kutya, ugyanis Luca nyitva hagyta az ajtót, és a jószág megszökött. Miki is arra jár, Vili lecsap rá a kérdéssel: mi a helyzet, hogy Nóra a jegygyűrűjét emlegette az előző részben, hiszen nincsenek újra együtt, nem? Miki elsumákolja a választ, ő csak segít Nórának, ha egy ékszertől jobban érzi magát Nóra akkor hordja, nem téma.

bk_februar29_1.png

Gizi sokkolva meséli Tóbiásnak, hogy Nikol gyakorlatilag ráhagyta a bisztrót, de Tóbiás szerint ez jó hír. Eközben Tóbimama, és az idős hölgyek már túlzásba viszik a bulit, úgyhogy Gizi zárórát kiált, hogy mindenki elhúzzon. Eltakarítja a romokat Tóbiásékkal, és kicsit fényesítteti az önbizalmát a fiúkkal, akik szerint Gizi simán kézben fogja tartani a Rózsát, hisz Gizi annyi mindenhez ért. Egy idő után a fiúk kénytelenek menni, hisz fizetett munkájuk is van, úgyhogy Gizi átmegy Lacihoz megkérni, hogy segítsen a takarításban. Laci nem hajlandó menni, hisz a kisbolt a közös vállalkozás, és ott is helyt kéne állni. Gizi nem akar letenni arról, hogy Lacinak segítenie kéne, de Novák köti az ebet a karóhoz: Gizinek nem a Rózsát, hanem háztartást kéne vezetni (ha nem áramot). Gizi szerint a Rózsából is jön pénz, csak Zsolt zsebébe – teszi hozzá Laci. Novák végül választás elé állítja Gizit: vagy a bisztró, vagy ő.

bk_februar29_2.png

Bözsi Luca ajtaján kopogtat, mert a kislány sír, és Bözsi tudni akarja, mi a baj. Luca elmondja, hogy eltűnt a Krisztián, és fél, hogy meghalt. Alíztól tudja, de többet nem tud, és nem is szabad elmondani senkinek, csak nem bírta magában tartani. Vili hazatér a megkerült Cukival, hátha az majd feldobja Lucát. Bözsi ezután nekiáll kókuszkockát készíteni, ezt is Luca jókedve érdekében, közben kitárgyalják Vilivel a Miki-Nóra dolgot. A kitárgyalás után Vili megkeresi Mikit, és kikényszeríti belőle, hogy Nóra valójában nagyon nincs rendben, valami nem stimmel vele, és igazából Miki nem is tudja, mit kéne tennie, csak sodródik az árral.

bk_februar29_3.png

Rudi holt idegesen megy haza, ráveti magát az első piára amit meglát. Alíz próbálja biztatni, de a férfi teljesen maga alatt van, s elmondja, az ő hibája, hogy Krisztiánt lelőtték, mert ő vett el Haller pénzéből, mert azt hitte, Krisztiáné. Alíz mártírkodik, hisz ő álmodozott hangosan Rudinak arról, hogy mi lehetne, ha lenne pénzük, de Rudi nem hagyja, hisz csakis az ő hibája, nem is érti, hogy nyúlhatta le Krisztián pénzét. Ráadásul még Zsoltnak sem tudta elmondani rendesen, hogy mi van Krisztiánnal, sőt, ő sem tudja, mi van vele, ugyanis a doki nem veszi fel a telefont. Alíz próbál segíteni barátjának, de ez esetben csak úgy tud, ha magára hagyja, úgyhogy így is tesz, és visszamegy a Rózsába visszakuncsorogni magát. Tart Nikoltól, de legnagyobb meglepetésére ugyebár változott a helyzet, és Gizi örömmel fogadja vissza dolgozni. Nem sokkal később Rudi iszogat a pultnál, és Alíz kiszolgálja, mint a nem is olyan régi, nem is olyan szép időkben. Alíz megosztja az infót, miszerint Nikol amúgy elhúzta a csíkot, Haller bottal ütheti a nyomát.

bk_februar29_4.png

Zsoltot eközben visszavezetik a könyvtárba, aki a könyvek magányában könnyekben tör ki. Kétségbeesett dühöngésében a pszichonő zavarja meg, aki ugyan őrt is hívhatna, hisz Zsolt épp könyveket hajigál, de látja, hogy ennél nagyobb a baj, s Zsolt zokogva elmondja, hogy meghalt az öccse. Miután lenyugszik a dokinő lépne, de Zsolt megkéri, térjenek vissza ahhoz, amikor még normálisan voltak. Jelentsen ez bármit, a dokinő segít visszapakolni a könyveket Zsoltnak.

bk_februar29_5.png

Ági megtalálja Nórát az udvaron, és visszakéri Robi személyes tárgyait. Persze nem mindet, de a Herrnek fontos lenne, hogy legyen pár tárgya Robitól. Nóra teljesen kiakad, hisz azok a tárgyak neki is kellenek, úgyhogy nem ad semmit. De mire kellenek azok neked, Nóra? – teszi fel Ági a mindenkit foglalkoztató kérdést.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása