Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7793-7794. rész

2016. március 08. 12:00 - Gillotte

Kertészék még mindig a szobakiadásos ötleten gondolkoznak. Igen ám, de ahhoz kicsit ki kéne pofozni a kecót, hát hogy néz már ki! Vili szerint kicsit túlzás hozzányúlni csak azért, hogy idegenek járkáljanak a lakásban, de emlékeztetik, hogy az egész az ő halastava miatt van. Annyit nyavalyog az öreg, hogy a végén újra aktivizálja magát a lakosság, aki Isaura felszabadítására is gyűjtött. Azt a tippet adja Bözsi, hogy legyen egy jelszó amivel titokban figyelmeztetik egymást, ha valaki gyanús. Legyen az, hogy meghúzzák a bal fülcimpájukat és azt mondják, ,,alacsonyan szállnak a darvak”. Bözsi kéri Alízt, hogy demonstrálja a jelszó helyes használatát, de őt ez nem érdekli, csak próbálja elérni Rudit vagy Krisztiánt. Áthidaló megoldásként Luca azt javasolja, Alíz kérdezze meg Krisztiánt és Rudit, hogy felköltözhetnének-e hozzájuk, és akkor felszabadulna egy szoba a kiadásra. Alíz így is tenne, ha bármelyik fiú reagálna a hívására, de felmegy, és megnézi őket. A lakásban eszik némi maradékot, majd Nikol csenget, érdeklődik a fiúk hogyléte felől.

bk_februar23_1.png

Peti rosszkedvűen gubbaszt otthon a tévé előtt, Ági zavarja meg a lövöldözős film nyugalmát. Már lenyugodott, megkérdezi, miért Lizát vallotta elkövetőnek Peti. Azért, mert látta, hogy ott guggol Robi mellett a gyertyatartóval a kezében. Sokkos állapotban volt, elvette Peti a kezéből a gyertyatartót és elvitte. Ági szerint magyarán nem látott semmit Peti, hisz azt nem látta, hogy Liza fejbe vágja Robit. Újra felidegesíti magát, hazugnak nevezi Petit, aki csak azért fogja rá Lizára a gyilkosságot, hogy mentse az anyját, hisz ha tényleg Liza volt miért csak most jutott Peti eszébe, mikor az anyja bajban van? Ági hazamegy, kitárgyalják a dolgokat a férjével. A Herr szerint az is egy opció, hogy Peti igazat mond, és tényleg látta Lizát, és azt nehéz bizonyítani, hogy a lány kezében volt a gyertyatartó, de nem ő ütött. Viszont Liza ujjlenyomata nincs rajta a gyertyatartón, nyilván mert valaki, mondjuk Peti letörölte, ezzel letörölve a valódi gyilkos ujjnyomát is. Aztán oda lyukad ki Ági, hogy mi van, ha Peti mégis igazat mondott, lehet, hogy mégis Liza volt a tettes. Elvégre nagyon zaklatott volt, a gyógyszereit sem szedte. Akkor adtuk el a zongorát – teszi hozzá a Herr – vagy lehetett valami más oka is? És akkor kapcsol Ági, hogy ő az esküvő napján elmondta Lizának, hogy Robi a felelős Ottó apjának a haláláért. Nyilván a lány elmondta Ottónak aki begőzölt, és megölte Robit.

bk_februar23_2.png

Tóbiás nyúzottan tér be a Rózsába, elmeséli Gizinek, hogy megszületett a kisbaba, és a körülményekhez képest ő is és Zsófi is jól van. (Az előző részben még azt mondta Tóbiás, hogy élet és halál közt lebeg a kisbaba.) Tóbiás nekiáll pánikolni, még kellett volna neki a két hónap, még nem érzi késznek magát egy gyerekre. Még jó, hogy időben jutottak eszedbe ezek az aggályok, Tóbiás… Gizi el, s mikor nem sokkal később Tóbiás hazaér egy horrorbaba várja a sötét lakásban. Gizi és Laci bukkan elő a takarásból, ez az ő meglepetésük. Apa gyakorló szett Tóbiásnak szeretettel. Az újdonsült apa nem örül neki, küldené Giziéket a fenébe a babával együtt, de Gizi csak akkor engedi, ha Tóbiás normálisan megfogja a játékbabát. Ez nem megy, úgyhogy csak szükség van az órákra!

bk_februar23_3.png

Ádám még mindig a fotós barátjával dumálja meg a Liliről készített fotót. A hozzáértő szerint jobb drogos, vagy hallott csöveseket fotózni, de ez Ádámnak elég meredek. Legalább kevesebben lesznek az 5000 forintos díjra – örvendezik a kolléga, de a pénz hallatán Ádám is álláspontot vált. Ezután Ádám megy zárni a Fittlabort, s felvezeti a fotótémát az aludni készülő Lilinek. Cserébe azért, hogy fotózhatja megfelezi vele a nyeremény angol fontot, és még a szállás problémát is megoldja Ádám a lánynak. Tóbiás másnap reggel a szörnyszülött műanyag babával próbálja kinyitni a Fittlabor ajtaját, a gyereket nem a leírásnak megfelelően tartva. Nem tudom, tőlem hallod-e először Tóbiás, de egy kisbabát hordozóban is lehet ám tartani. Ádám lecsap a szállás témával kapcsolatban, nem maradhatna-e ott Lili éjszakára. Tóbiás engedné, de Zsófi tuti nem, és nem akar több konfliktust, bocs Ádám, oldd meg. Így is tesz, a lakásban szállásolja el Lilit, amit Hanna sem bán. Vissza a Fittlaborba, ahová Giziék érkeznek kiskáddal meg mindennel ami a kisbabához kell. Tóbiás halál idegesen nekiáll átpelenkázni a műgyereket, de Gizi és Laci folyton beleköt, se popsikenőcsöt nem használ Tóbiás, se semmit, amit ilyenkor illendő lenne, és még a fürdőkádba is úgy rakja bele a gyereket, mint követ a Balatonba. (Tán ezért van a gyereknek egy anyja, akinek a védőnő töviről-hegyére elmond mindent.) Tóbiás nem bírja a hosszas cseszegetést, a szülei nem ilyen kritikusak – mondja, s szeretné, ha ott lenne az anyukája. Haza is vágtat tök idegesen, de nem sokáig élvezheti a magányt, mert csöngetnek. Az ajtó mögött legnagyobb örömére Tóbimama áll, mintha csak tudta volna, hogy szükség van rá.

bk_februar23_4.png

Attila érdeklődik Petitől, pontosan mit látott, s Peti neki is elmondja. Mikor látta Peti Lizán, hogy sokkolva van Liza, elvette tőle a gyertyatartót, és megkérte, hogy tűnjön el. Attila szerint ez viszont nem elég az üdvösséghez, ettől még Juli börtönben marad. Peti kimegy a Pusszancsos kocsihoz tenni-venni rajta. Ági találja meg, immáron higgadtabban, és megkérdezi, nem lehet-e, hogy még volt valaki a szobában, akit Peti nem látott, mert Lizára koncentrált. Például Ottó.

bk_februar23_5.png

Nikol ismét kérdezi Alíztól, hogy hol vannak a fiúk, miért nem veszik fel a telefont? Alíz a nyomás hatására felhívja Krisztiánt, ám Rudi veszi fel. Alíz elmondja, hogy Nikol ott áll mellette, és keresi Krisztiánt, jó lenne tudni, hogy hol van. Rudi odabúgja Pintyőjének a telefonba, mondja azt, hogy Rudi és Krisztián majd mennek, és lépjen le, bújjon el, s amint tud, Rudi érte megy. Alíz veszi az üzenetet, elköszön Ruditól, mindjárt itt lesznek a fiúk – mondja Nikolnak, majd menne Lucához, de Nikol egy pisztoly segítségével adja tudtára, hogy nem mehet sehova. Nem sokkal később csengetnek, Luca az. Alíz kinyitja az ajtót, hátában Nikol pisztolyával. Luca a legnagyobb természetességgel bemegy, s megpillantja Nikolt. Ja, Alíz nem egyedül van – állapítja meg. ,,Milyen jó a szemed…vigyázz rá” – így Nikol, aki pillanatok alatt átmegy magába a Maffiába.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása