Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x01 - Jöttem, láttam, meghaltam

2016. március 07. 16:00 - Hoppancs

Felszabadult hangulatú zenére libben ki a liftből Jo Wilson, a vadonatúj gyakornok, majd mellé keveredik a szintén friss hús Stephanie Edwards. Valami félelmetes Medúzáról értekeznek. Hamar kiderül, hogy ez utóbbi Meredith, akihez úgy közelítenek a leletekkel, mintha VIII. Henriknek vinnék egy újabb leánygyermek hírét. Yang eközben Minnesotában nyomul, azzal a a dr. Thomasszal, akinél korábban olyan szépen vizsgázott. A százéves bácsi az ősrobbanásig visszanyúló műtős beszámolókkal torolja meg a történteket. Derek a sérült keze, illetve egy 5 órára tervezett esemény miatt búslakodik. A nézéséből ítélve nem teázásról van szó.

bscap0000.jpg

Mirandát a pajzánkodásra éhes Ben rángatná a legközelebbi ágyba, de várniuk kell, mert a pihenőszobában Alex szeret éppen egy ifjú kollégát. Csak a szokásos. Torrest sajnálkozva bámulja a nép, mintha haldokolna, vagy nagyon rosszul lenne levágva a haja. Még jó, hogy Derek felvidítja a hírrel, hogy menőre műtött kacsóját hamarosan élesben is használni fogja. Meredith ennek kevésbé örül. Mindenki töööööök jól van, kivéve a kómás Sloant. Az ő kivégzése lesz ötkor, letelt ugyanis a harminc nap, ameddig kérésének megfelelően életben kellett tartani.

bscap0001.jpg

A tragikus fordulat hatására el is kezdünk visszaugrálni az időben, hogy együtt emlékezzünk Mark legszebb pillanataira: amikor násznagy volt Derek és a később megszexelendő Addison esküvőjén, Torresszel készített pajkos videót,  Arizonáékat köszöntötte, satöbbi, satöbbi, szipp. A jelenben Meredith is igyekszik mással elfoglalni magát, Miranda meg folyamatosan ünnepli az életet. Mer gúnynevén is jót nevet, de aztán lehervad a mosoly az arcáról, amikor megtudja, hogy őt viszont már nem Nácinak becézgetik. Yang a főnökét, Darren Parkert puhítja, hogy Thomas nélkül műthessen, Meredith-t pedig arról győzködi, hogy igenis fel mer ülni a repcsire. Pedig nem.

bscap0003.jpg

Torrest most éppen Mel Barnett, a gyereksebészet új vezetője szánja látványosan, amiért valami történt a feleségével, vagyis Arizonával. Nincs semmi baj, királyul érzem magam, közli Callie, majd elvonul bőgni, de az újabb orvosfiókát magára rántó Karev rajtakapja. Utóbbi amúgy lelépni készül a Hopkinsra, de így is érzékenyen érinti, hogy Barnett meg akar szabadulni a csereprogramtól. Shepet úgy ünneplik a műtőben, mint egy rocksztárt, esélyes, hogy valami nagyon félre fog menni. Jól ki is esik a kezéből az eszköz, úgyhogy ennyit erről. Wilson eközben vakbelet piszkál Medúzával,  de rendesen be van tojva, ezért elszúrja. Yang bekeményít, amikor Thomas bácsi le akarja nyúlni az esetét.

bscap0002.jpg

Shepnek nincs ideje az önsajnálatra, mert közeledik Sloan kikapcsolása, aminek kivitelezésben Richard segít. Az érintettek pityeregve várják a végkifejletet. Wilson a vakbeles malőr miatt sírdogál, de Hunt helyre teszi, mert ő egy sebész, és neki ilyet csak titokban szabad. Yanget eközben Parker vezeti be a csapatjáték alapjaiba és kórháza filozófiájába, miszerint nincsenek egók, itt mindenki szupersztár. Beleértve az agyhalott pácienseket is. Cristina kap egy kis szabit az infók feldolgozásához.

bscap0004.jpg

Miranda szeretné kideríteni, mi az új, cseppet sem tiszteletet parancsoló ragadványneve. A titokról a nagylelkű Karev rántja le a leplet: újabban FBB-nek, vagyis Forró Bugyi Bailey-nek hívják, mivel látványosan jól érzi magát Bennel. Alex el sem akar búcsúzni Meredith-től, annyira cefetül érzi magát attól, hogy Robbins tulajdonképpen helyette repült és zuhant. Végül mégsem húz el az ország másik felére, ahogy Meredith is hiába próbál repülőre szállni. Hunt felkutatja a cuki disznókat pátyolgató Aprilt, és visszahívja, mert nagyon nagy szükség van rá a Seattle Grace-ben. Arizonára meg Torresnek lenne szüksége, de ő most nem hajlandó felkelni, mert csak egy lába van. A másikat Callie vágta le, de biztos nem jókedvében.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása