Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7785-7786. rész

2016. február 29. 14:00 - Gillotte

Nóra kényszeresen takarít a lakásában (még mindig feldúlva azon, hogy a Berényiék ártatlanul le akarják csukatni a Herrt) amikor Miki megzavarja. Miki próbálja menteni a helyzetet, egyúttal javasolja Nórának, hogy keressen szakembert, mert segítségre van szüksége, de Nóra mondhatni ordítva elzavarja és rávágja az ajtót. Miki (s vele én is) őszintén aggódik Nóra elmeállapotáért. Nóra ezután még Attilának is beolvas amiért a Herre kennék az egészet, úgyhogy megint mindenki jó viszonyban van egymással. Miki nem sokkal később megy még egy kört Nóránál, aki emlékezteti, hogy a Herrnek is meghalt a fia, úgy, mint egykor Mikinek, már nem emlékszik, milyen az? Miki végül azzal egyezik ki, hogy oké, ne segítsen Nóra, de akkor ne szóljon bele.

bk_februar17_1.png

Peti ugyebár beállít a Herr dolgozószobájába ahol a rendőrök és Juli épp rekonstruálják a történteket. Magnum elzavarná, de Olívia kész meghallgatni Peti mondatóját, ami nem is várat magára. Peti kimondja amit hetek óta álmatlanul várunk: Liza volt a tettes. (Takács Liza, nevezi meg a teljes nevét Peti. Hogy lett Takács? Ági nem Takács, és Liza később tudja meg, hogy nem a Herr az apja, magyarán Schneider a neve, nem?) Mikor Peti benyitott az esküvő napján a dolgozószobába sokkos állapotban találta Lizát amint a gyertyatartót fogja Robi teste fölött és csak azért nem akarta bemártani, mert Liza beteg. A várt vastaps elmarad, mert Magnum Peti egyetlen szavát sem hiszi el.

bk_februar17_2.png

Alíz a Kertész lakban játssza az úrilányt az új ruháiban, beharangozza, hogy még takarítónőt is felvesz majd Bözsinek, de a nagyanyó inkább nem akarja tudni a háttérsztorit, attól is felmegy a vérnyomása, hogy Alíz felmondott a Rózsában. Vili nincs ennyire kiakadva a hír hallatán, Bözsi hiába szeretné, de Alíz örül neki, ő önálló felnőtt, nem kell érte aggódni, tudja, mi a jó neki. Igen Alíz, erről vagy híres.

bk_februar17_3.png

Hanna idegesen készíti a kávét, Ádám kérésére elmeséli, találkozott egy volt osztálytársával, Lilivel, és kiderült, hogy a lány hajléktalan. Hannát sokkolta a látvány, ettől van ilyen rossz kedve, de megoldotta a helyzetet, s szembesíti Ádámot azzal, hogy meghívta Lilit magukhoz. Kisvártatva meg is érkezik az említett Lili, Ádám legnagyobb örömére. Annyira örül, hogy a lány üdvözlő kézfogására sem reagál, nehogy elkapja a pestist, de ha tényleg csak átmenetileg jött Lili akkor persze nem gond. Hanna csinál Lilinek egy emeletes szendvicset egy Szent István királyba csomagolva, közben eldumálnak Lili életéről. Egy éve került utcára azért, mert az apja alkoholista, és inkább lelépett otthonról. Ádám eközben számára jobb megoldásban gondolkozik, mégpedig abban, hogy Lili inkább a Fittlaborban legyen elszállásolva, mert mindenkinek kényelmesebb lenne (legfőképp Ádámnak). Átugranak hát a Fittlabor tulajdonosaihoz rákérdezni, hogy megengedik-e, hogy Lili ott éjszakázzon. Tóbiás engedné, s Zsófi anyai ösztöneit hívja segítségül, de Zsófi nem enged. Nem tudják, ki ez a csaj, és ők a Fittlaborból élnek, úgyhogy bocs Hanna, de oldd meg máshogy. Ezután Hannáék Kertészékhez mennek akiktől kuncsorognak egy plédet, de megkapják Alíz kidobott ruháit is a kukák mellől. Mire hazaérnek Lilinek már csak hűlt helyét találják. A parkban állnak neki keresni, és meg is találják a földön fekve, vérző orral.

bk_februar17_4.png

Gizi keresi a tárcáját, törlesztené Nikolnak az elivott borok árát, de épp nincs pénze. Mivel Nikol ragaszkodik a törlesztéshez, korszakalkotó megoldást ajánlj: Alíz úgyis kilépett, Gizi beállhatna és ledolgozhatná a piák árát. Laci nincs elragadtatva, ezt Gizi tudtára is adja, aki eközben a naccsasszonnyá lett Alízt szolgálja ki, aki frissen facsart narancslével öblítené le a lazacsalátát. Gizi próbálja meggyőzni Lacit, hogy ezzel bizonyít, ha sok pia közt ellenáll annak, hogy belekóstoljon bármibe, akkor mindenre képes. Laci szerint ez oké, de a Rózsa Zsolt üzlete, a konkurenciáé, arról nem is beszélve, hogy a kisboltban is vannak piák, ott is ellen lehet állni. Gizi kiviszi Alíznak a nektárt, de egy másik vendég épp megállítja, úgyhogy Alízra borul a pohár, annak az egész tartalmával együtt.

bk_februar17_5.png

Ági Mikinél borozgat, megbeszélik, hogy Nórát nem sikerült jobb útra téríteni, de Ági szerint rossz a hozzáállás: nem kérni kell Nórát, hogy segítsen, nekik kell megengedniük, hogy segítsen, ha akar, úgyhogy Ági mindent meg fog tenni, hogy Nóra önként melléjük álljon. Tesz is róla. Feltűnően üldögél pityeregve az udvaron, mikor a Robi pulóverében és órájában virító Nóra arra jár és rögtön megérdeklődni, mi a baj. Ági előadja, hogy a Herr hogyan jutott pénzhez: pókerpartikat szervezett, aminek élvezetét lányokkal egészítette ki. Ez még bele is fért volna Áginak, csakhogy kiderült, hogy az egyik lány akit a Herr kényszerített az Robi menyasszonya volt. Ági természetesen annak rendje és módja szerint megkéri Nórát, hogy ez maradjon köztük. Nóra megígéri, hogy így lesz. Habár tényleg rossz embernek találja ezek után a Herrt, továbbra sem hajlandó segíteni a börtönbe juttatásában, mert ettől még Robit nem ő ölte meg.

bk_februar17_6.png

Attila konyhatündérkedik, szaftos tésztát esznek sajttal, de Máté kifogásolja, hogy az anyja máshogy szokta csinálni, különben is hol van? Peti is hazatér, sajnálkoznak egy sort, Attila próbálja tartani bennük a lelket, Juli nemsokára hazajön, különben is jó buli lesz, csak ők hárman férfiak. Ja, a három kismalac: el lehet képzelni, hogy fog kinézni a lakás.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julie0812 2016.03.02. 16:57:25

Nem nem, a Herr Agi 3. ferje, Liza ugy tudta, a masodik ferj az apja, de kiderult, hogy az elso (Benedek, aki ongyilkos lett). Hja, nem egyszeru az elet :D

Gillotte 2016.03.02. 21:55:26

@julie0812: Ja...értem. Köszönöm szépen a felvilágosítást. Nekem ez teljesen kimaradt valahogy :D
süti beállítások módosítása