Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7783-7784. rész

2016. február 26. 17:46 - Gillotte

Zsófi hazaviszi a másnapos Tóbiást, aki megköszöni, hogy Zsófi milyen ,,rendi” amiért csinált kávét, de Zsófi hozzáállásából látja, hogy a lány nincs teljesen megelégedve az este kimenetelével. Előkerül, hogy ha Zsófi baba-mama klubba hazudta magát akkor mit keresett Ádámnál, és miért tagadta le, hogy ott lesz? Ezt én sem értem amúgy, hogy mit akar Zsófi hét hónapos terhesen, hogy majd Ádám hirtelen belészeret Hannát elhagyva, és ő lesz a gyerek apukája? Jól összevesznek azon, hogy mindketten letagadták, de mégis Ádámhoz igyekeztek. Zsófi szembesíti Tóbiást a kérdéssel: miért nem vallod végre be, hogy szerelmes vagy Ádámba? Igen, ez a kérdés engem is régóta foglalkoztat. Zsófi azt is kifogásolja, hogy Tóbiásnak mostanában több ideje van Ádámra, mint a születendő gyerekére. Hát, mivel a születendő gyerekről azóta semmi szó nincs, hogy megfogant, nem is csodálom. A veszekedés ajtócsapkodással és Zsófi távozásával zárul. 

bk_februar16_1.png

Peti eléggé kimért Attilával a reggelinél, ragaszkodik hozzá, hogy az anyja úgyis nemsokára hazajön, épp ezért eltesz neki müzlit. Attila kéri Petit, hogy avassa be, de nem teszi, de cserébe Attila felvilágosítja, hogy közben Juli gyilkosnak vallotta magát, úgyhogy messze van még, hogy hazatérjen. Peti nem sokkal később telefonon beszél az egyik üzletfelével, miszerint késik a joghurtszállítmány, de holnap szállít, és sajnálja. A másik fél köszönés nélkül leteszi, Petin kijön a stressz, kicsit szétzúzza a lakás berendezését az idegtől.

bk_februar16_2.png

Eközben Julit a rendőrségen faggatják. Továbbra is állítja, ő ölte meg Robit, de a rendőrök ezúttal azt próbálják bebizonyítani, hogy tényleg Juli volt, mert oké, hogy rámondja, de ezt bárki megteheti. Lépésről-lépésre végigmennének vele, hogy mi történt az esküvőn, de Juli állítja, nem volt magánál, ivott valamit, úgyhogy nem igazán emlékszik semmire. Áhá, szóval ,,csak úgy megtörtént” hogy a filmekben igen gyakran használt szófordulattal éljek. Magnum elveszíti a türelmét, úgyhogy kimegy, így Olíviára marad az ügy, aki elmondja Julinak: ha nem ő volt a gyilkos még mindig nincs késő megmondani az igazat. Juli ezután is állítja, ő volt a tettes. Visszatér Magnum, s elindulnak Julival a tett helyszínére. Mivel Peti közben hívná Olíviát, csak nem talál válaszra, elmegy a rendőrséghez, ahol meglátja a bilincsbe vert Julit. Követi a rendőrcsapatot a villába, ahol Juli előadja, hogyan ölte meg Robit. Meséje szerint összevesztek azon, hogy Juli mindig ellenezte ezt a házasságot, előjött az Ágis csók meg minden ami indulatokat szít, Robi fojtogatott, Juli pedig leütötte, hogy megvédje magát. Magnum épp belemenne további kérdések boncolgatásába, amikor jön Peti, áttöri a rendőrkordont, és azt mondja, ő tudja, ki a gyilkos. Már az eleje óta nagyobb összegben mernék fogadni, hogy ki az, jaj de izgalmas, mindjárt kiderül, ki tette!

bk_februar16_3.png

Krisztián azon kapja Alízt, hogy a lány a szemeteskukák felé halad a régi ruháival, mert majd Rudi vesz neki másikat. Ja, mert hogy Rudi közben hazajött, úgyhogy Krisztián rohan is fel hozzá és számonkéri a pénz hollétét, ugyanis Haller kinyírja ha nem adja vissza neki a pénzt. Eközben Alíz átvág egy vendéget, az ötezressel fizet, és Alíz azt mondja neki, nincs aprója, úgyhogy nem ad vissza. Ezzel elvégzettnek látja a dolgát, de Nikol jól leszúrja. Alíz átmegy naccsasszonyba, hiszen Rudinak úgyis van pénze, ő nem lesz többé szolga, úgyhogy lekezelően felmond. Krisztián váltja a Rózsában, Nikol neki is megmondja a magáét, miszerint tutira Rudi nyúlta le a pénzt, mivel Alíz épp most vágta a képébe, hogy majd a Rudi megveszi neki a bisztrót.

bk_februar16_4.png

Ági és a Herr még mindig ott tart, hogy ugye Ági nem áruló-e a Berényiek javára. Ági állítja, hogy nem az, de akkor honnan tudnak Mikiék a Red Dhaliáról? Ági nem tud válaszolni, csak biztosítja róla a Herrt, hogy Mikiék nem akarják hátba támadni őt.

bk_februar16_5.png

Zsófi megint cipekedik, ezúttal a Novák ABC-ből. Arra jár a szíveket dobogtató Ádám, felajánlja cipekedő szolgálatait, majd kicsit megbeszélik az előző estét, hogy elég gáz volt, hogy ittak úgy, hogy Zsófinak nem volt szabad. Zsófi szerint persze Ádám jófej és udvarias, Tóbiással van a baj aki nem törődik vele. Ádám ennek hatására elmegy Tóbiást jó útra téríteni, hiszen szerinte Zsófi és Tóbi a legjófejebb pár, nem veszhetnek össze hülyeségeken. Tóbiás így fülét-farkát behúzva hazamegy, békülési célzattal. Elmondja, Ádám küldte őt, hogy béküljenek ki, és ez sajnos azt jelenti, hogy egyiküknek sincs esélye. Hozzáteszi, hogy remélhetőleg legközelebb nem ugyanaz a pasi fog nekik tetszeni…mert ugyebár laza szülők lesznek, semmi kötöttség, ugye nem lesz baj, ha Tóbiás összejön valakivel? Nincs válasz, de látszik Zsófin, hogy de, baj. Tóbiás ekkor kimondja azt, aminél nagyobb parasztság nincs, ha egy sokhónapos terhes nőnek mondod: tényleg nem kellett volna együtt gyereket vállalni.

bk_februar16_6.png

Nóra érdeklődik Attilánál Juli hogyléte felől, de Attila foghegyről odaveti, hogy Juli vallomást tett, úgyhogy boldog lehetsz Nóra, hisz ezt akartad, nem? Hát, mondjuk neki sem lehet könnyű, nem kéne csesztetni, hogy nem ugrott rögtön, pláne gondolom, ingyen. Attila ezután az irodába megy megtárgyalni Ágival és Mikivel a Herr elleni merényletet. Nóra lép be, és teljesen kiakad, hogy képesek lennének lecsukatni ártatlanul a Herrt ahelyett, hogy megtudnák, ki az igazi gyilkos. Hiába védik a többiek Julit, s emlékeztetik Nórát, hogy a Herr mennyire erőszakos Nóra teljesen kikel magából, ordítja, hogy neki a gyilkos kell, nem az akit kényére-kedvére börtönbe juttat a ,,rohadt Berényi banda”.

bk_februar16_7.png

Alíz egy halom új cuccal állít be Rudihoz akinek főhet a feje, mert Alíz kifizetteti vele, hiszen Rudi úgyis vastag vagy most, add már meg az árát. Rudi azért szól, hogy fogja vissza magát Alíz, hisz azért még nem tudja, mennyi az az annyi, nem számolta meg a pénzt. Alíz egyetért, tényleg nem árt spórolni, mert felmondott a Rózsában, és jól megmondta Nikolnak, hogy majd megveszik a Rózsát Rudi pénzéből. Rudolf, Rudolf, nagy bajban vagy!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása