Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7781-7782. rész

2016. február 25. 12:00 - Gillotte

Juli feldolgozza a Gedeontól hallottakat, miszerint úgy tűnik, nincs választás, mindenképp börtönben marad. Gedi szerint nem kellett volna megfognia Julinak a gyilkos fegyvert, ott se kellett volna lenni, hozzá se kellett volna érni, még akkor sem, ha a fia segíteni akart a valódi gyilkosnak (kinek kilétét fedje homály). Az ügyvéd elpakol, és távozik, mert ha Juli nem akarja magával rántani a fiát, és marad a vallomásánál, miszerint ő volt a gyilkos akkor másik ügyvédet kell keresnie Julinak, mert Gedi nem vállal vesztes ügyet.

bk_februar15_1.png

Attila próbálja kiszedni Petiből, hogy mit titkolnak az anyjával, de Peti ellenáll, csak beszólogat Attilának amiért nem segített Julin. Mit tehetett volna, reszelőt kellett volna rejtenie a Bibliába?

bk_februar15_2.png

Miki csodálkozik, hogy Ági nem tudott a Herr szexvideós múltjáról, de Ági állítja, hogy tényleg csak annyit tudott, hogy a Herr videókat árul, azt nem tudta, hogy miféle videókat. Miki kiszedi belőle, hogy ez nem pont így van, s hogy Ági valóban tudta, hogy az üzleti pókerpartikon voltak a csajok akik bájukkal kényeztették az urakat. Viszont Ági szerint ez is más, és az is, hogy megöli valaki a saját fiát, ráadásul a lányokat senki nem kényszerítette erre, mindegyik magától tette amit tett és még pénzt is kapott érte. Miki elgondolkozik ezen, megmutatja Robi volt menyasszonyának a fotóját, és felteszi a költői kérdést: biztos ez, hogy senki nem kényszerítette? Ági erre elmeséli, hogy a lány rengeteg adósságot örökölt, és Robi próbált segíteni rajta, megkérte a Herrt, hogy hadd költözzön a lány hozzájuk. A Herr nem engedte, s hirtelen minden megváltozott, nem sokkal később Robi szakított a lánnyal a videó miatt. Miki le is zongorázza magában Robi tragédiáját: Robi börtönbe juttatta a Herrt a volt menyasszonya miatt, ezen vesztek össze Robi halálának napján, s a Herr ütött. A mesedélután után Ági hazaindul. Miki tart tőle, hogy nehogy Ági rosszul játssza a szerepét, de Ági megnyugtatja, hogy elég motiváló, hogy a Herr visszakerülhet a börtönbe, ugyanis élete legboldogabb időszaka volt, mikor a Herr nem volt láb alatt. Miután Ági hazaér a Herr beszámolót kér, de Ági szerint Miki csak blöffölt, semmit nem tud. A Herr szerint azonban inkább Ági blöfföl, túl sokáig volt el ahhoz, hogy kevesebb információval jöjjön haza mint amennyivel elment. Ostoba vagy áruló, na vajon melyik a kettő közül az ő felesége? – kérdi.

bk_februar15_3.png

Ádám próbálja szórakoztatni Zsófit és Tóbiást, de ezek ketten csak célozgatnak egymásnak arra, hogy míg az egyiknek a baba-mama klubban kéne lennie, s a másiknak otthon hogyhogy mindketten Ádámnál kötöttek ki. Ádám leállítja őket, mert ugyebár arról volt szó, hogy buli lesz. Nem igazán sikerül jobbá tenni a hangulatot, Zsófi menne, de végül marad, hisz marad egy halom pizza, és nincs rosszabb az állott pizzánál. Kitalálják, hogy játszanak ivósat, az alkoholtilalomra kényszerített Zsófi legnagyobb örömére. A fiúk hamar lerészegednek, hatosával isszák a feleseket, mert a kocka dönt. A fiúk jól elvannak, finoman lökdösődnek, s egy pohár esik ennek áldozatául. Tóbiás rosszul nyúl érte, az üveg vág, s Tóbiásnak bibis lesz az ujja. Jaj, Ádi nézd, nagyon fáj, fújjad – mutatja Ádámnak. Ádám jóbarát módjára fújja, s Zsófi segítségével ellátja a sebet. Tóbiás puszit nyom hálája jeléül Zsófi arcára, majd Ádám is jelzi, hogy hé, neki nem jár köszönet? Kínos csend áll be, Zsófi tényleg menne, de Tóbiás kérdő tekintetére Ádám kijelenti, hogy Tóbi még marad, még eliszogatnak.

bk_februar15_4.png

Krisztiánt jól megverik amiért hiányzik a pénzből. Fasírt indítványozza, hogy halálbüntetés várjon Krisztánra e tettért, de Nikol kibulizza, hogy be öljék meg most rögtön, kapjon időt Krisztián, hogy visszaszerezze a pénzt. Haller, a bandavezér hallgat rá, s ad Krisztiánnak 48 órát a pénz visszaszerzésére. Krisztián alig áll a lábán, de hazamegy, Alíz nyavalyog neki, hogy beszéljék meg, mi legyen Alíz jövőre, de Krisztián nehezen kezeli, és elhagyja a száját, hogy nem csodálja, hogy minden pasi menekül tőle. Nem kellett volna, Alíz megsértődik. Krisztián ezután pálinkát rendel a Rózsában, de Alíz nem hajlandó kiszolgálni. Krisztián kéri a mobilját, hátha úgy Rudi felveszi a telefont, ha Alíz hívja, de a lány csak beszél és ki van akadva, hogy Krisztián sosem figyel rá. Krisztián megerősíti, hogy bármit vissza tud mondani amit az utóbbi két hétben mondott Alíz, csak adja oda a telefont. Alíz nagy nehezen így tesz, de Rudi így sem veszi fel a telefont – mert egy bunkó, állapítja meg Alíz.

bk_februar15_5.png

Attila beszélőre megy Julihoz, letámadja, hogy mi a fenét művelnek ők ketten Petivel? Választ nem kap, úgyhogy tovább kérdez: miért kellett azt vallani Julinak, hogy ő gyilkolta meg Robit? Mert ez az igazság – állítja Juli. Attila próbálja meggyőzni hitvesét, hogy semmi nem szól ellene, miért akarja meggyőzni Juli, hogy ő tette, de Juli állítja, Attila nem ismeri őt, nem tudhatja, mit csinál pánikhelyzetben, és higgye el, hogy ő tette és kész. Kéri Attilát menjen el, és kezdjen új életet nélküle. Attila ezután Olíviát keresi meg, s a segítségét kéri, hogy csináljon valamit, mert Juli biztos nem ölt embert, csak véd valakit. Olívia mindent megtesz, de nem az ő véleménye számít. Semmi biztatót nem tud mondani, azok után, hogy Juli bevallotta a gyilkosságot nagyon nehéz lesz kimagyarázni.

bk_februar15_6.png

Reggel Zsófi kávét készít, szólítja Tóbiást az asztalhoz, de nem reagál. Zsófi átmegy Hannához érdeklődni, hogy Tóbiás ott aludt-e, és igen, nemhogy aludt, még mindig alszik Ádám és Tóbiás is, egymás társaságában.

bk_februar15_7.png

Rudi ittasan tántorog haza, Alízba fut az udvaron aki nehezen bocsájtja meg az előző napi nemtörődömségét Rudinak. A srác azzal vigasztalja, hogy egész éjjel játszott, és rengeteg pénzt nyert, és Alíz mindent meg fog kapni amit szeretne.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.02.26. 10:27:52

Én emlékszem rosszul, hogy Ági minden követ megmozgatott, hogy a Herr kijöjjön a börtönből, és sírdogált? Most meg azt mondja ez volt a legboldogabb időszaka? Hát nem könnyű a színészeknek megformálni a szerepüket, ha folyton más a felállás. :-D

julie0812 2016.02.26. 17:21:53

@hannamontanna: szerintem Agirol nem tudjak eldonteni, hogy pozitiv vagy negativ szereplo legyen. Egyszer retteg a Herrtol, maskor romantikazik vele, egyszer segiti a Berenyieket, maskor szovetkezik ellenuk... De amugy azert annyira nem szomorkodott, ott volt neki Zsolti bacsi :)

hannamontanna 2016.02.29. 08:29:50

@julie0812: Ja télleg :-D ezeket a liezonokat mindig elfelejtem. Ki tudja ezt már észben tartani?? Azt könnyebb lenne, hogy ki kivel nem feküdt össze.

Gillotte 2016.03.01. 23:42:37

@julie0812: Szerintem olyan ez, mint mikor nincs munkád: sóvárogsz utána, hogy legyen, amikor meg van, akkor rájössz, hogy nem jó dolgozni, és rühelled. Ági is így járt a Herrel. De ja tényleg, ott volt Zsolt, tarthatott volna tovább a románcuk, annyira nem illettek össze, de valahol mégis.
süti beállítások módosítása