Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7779-7780. rész

2016. február 24. 12:00 - Gillotte

Peti tiszta ideg Juli miatt, úgyhogy átmegy Nórához, megkérni, segítsen Julinak. Nóra fáradt hozzá, most nem alkalmas, megvan a maga baja. Peti nem elégedett a válasszal, szedd össze magad Nóra, a legjobb barátnőd börtönben van! Jó, hát bent tarthatják, de ki is engedhetik, igazából bármi lehet, kapja Peti a szakszerű, ügyvéd által vázolt jövőképet. Meg is állapítja, hogy hülye volt, amiért Nórától kért segítséget. Peti ezután el akar menni az anyjához, de Attila próbálja lebeszélni, hisz nem lehet csak úgy bemenni hozzá. Peti ki van akadva, azt mondja Attilának, hogy Nórával együtt ,,érzéketlen szemétládák” mert nem törődnek Julival. Részemről ennél a pontnál kapott volna Peti egy atyai pofont, de Attila ehelyett útjára engedi, hisz megérti, hogy ki van borulva.

bk_februar12_1.png

Miki továbbra is Szelényi Jánost faggatja a Herr régi dolgairól. Megtudja tőle, hogy Robi régi menyasszonya óvónő volt, de olyan teste volt, hogy a szemérem levetkőzésével az óvodai fizetésének sokszorosát kereshette. Leszervezték hát, hogy az üzletkötő és kártyázó urakat mulattassák a lányok először tánccal, majd azzal, amire az uraknak igénye volt. Ezen igények beteljesülését felvették videóra, s így látta meg Robi, mit csinál a menyasszonya. És a legdurvább, hogy a Herr végig tudta, hogy az óvónő csaj Robi menyasszonya. Miki ezután a Herrhez megy kicsit idegelni, s utal rá, hogy bizony a Herrnek van indítéka, hogy bosszút álljon Robin, úgyhogy bizonyára a Herr a gyilkos, szóval beszélhet a Jánossal való üzletről. A Herr ehelyett elküldi Mikit a fenébe. Látszólag nyugodt, de azért Áginak aggódik egy sort a házon belül. Nincs jó kedve, azt sem veszi jónéven, hogy Ági jógázni készül, hisz annyi minden történt mostanában, és Ági csak úgy jógázgat, és különben is, Miki mintha tudna valamit, de vajon mit? Utasítja is Ágit, hogy szedje ki Miklósból, mit tud. Ági így is tesz, jóga helyett Mikitől kérdezget, de Miki felismeri a jelenséget, s emlékezteti Ágit: nem játszhat két kapura. Ezután elmondja Áginak azt, amit Ági továbbadhat a Herrnek: Miki talált egy lehetséges indítékot ami miatt a Herr is megölhette Robit.

bk_februar12_2_1.png

Krisztián a fejét fogja, mert oké, hogy Rudi kimentette a festékből a telefont, de igazán nem volt szükség a segítségére. Rudi érdeklődik, hogy amúgy fizetséget kapott-e már Krisztián, mert igazán csurranhatna valami Rudinak is, hamár segített. Fog is, ígéri Krisztián, de még nem kapott fizetést, de amint megkapja, megjutalmazza Rudit. Rudi ugyanakkor magában azt gondolja, hogy ,,meg az anyád…” mert elég sok pénzt látott Krisztián táskájában. Krisztián lemegy a Rózsába, eközben Rudi megnézi, jól látta-e a pénz mennyiségét. Alíz zavarja meg, aki ecseteli, hogy nem való neki a felszolgálói munka, sokkal többre képes ennél, akár át is képezhetné magát. Rudi eléggé idegállapotban van Krisztián miatt, úgyhogy Alíz nem talál nemhogy megértő, de még érdeklődő fülekre sem, úgyhogy megy is elpanaszolni sérelmeit Krisztiánnak, miszerint senki nem akarja támogatni abban, hogy továbbképezze magát. Krisztiánnak most nincs ideje, de megígéri, amint hazaér leülnek, és együtt megtervezik Alíz jövőjét. Krisztián nem sokkal később, immáron a hátizsákkal együtt elmegy Hallerhez perkálni. Jó nagy a gáz, ugyanis hiányzik a pénzből, nem is kevés. Krisztián nem érti, hisz megszámolta, mikor átvette, hova lett? Milyen meglepő, a következő képkockán már egy nagyobb összeget birtokló Rudit mutatnak aki éppen világgá megy (vagy valami olyasmi).

bk_februar12_3_1.png

Hanna a kisboltban veszi meg az esti betevőt, s ecseteli Gizinek, hogy az esti műszakhoz kell, ugyanis olyanok ők, mint a mentősök, náluk nem számít, hogy este van, a szerkesztőség az 24 órás munka. Zsófi ezt végighallgatja, s már vásárlás közben nekiáll elfogyasztani a Novák ABC gyümölcsös standját. Arra felfigyeltem, hogy Zsófi mióta terhes szinte csak gyümölcsöt eszik. Biztos azért, hogy felhívják a figyelmet a vitaminok fontosságára a gazdatestben. Zsófi ezután a bevásárlásból Hannáékhoz megy, az esti bulihoz vásárolt cuccokkal. Hanna meglepődve hallja, nem is mondta Ádám, hogy esti buli lesz, de Hanna számára ez mindegy, mert ő a szerkesztőségben lesz este. Jaj, te szegény – adja elő magát Zsófi. Hanna nem tud mit csinálni, mert be kell mennie, de majd legközelebb bepótolják. Zsófi sajnálkozik, mivel lassan szül neki nemigen lesz legközelebb, de Hanna van olyan jófej, hogy azt mondja, nélküle is bulizhatnak, elvégre ő bármikor megteheti.

bk_februar12_4_1.png

Tóbiás hazafelé összefut a két üveg bort szorongató Ádámmal, és elpanaszolja a napi fáradalmait. Ádám kap az alkalmon, átmehetne Tóbiás este, itt a bor, ráadásul még csokit is fognak enni, a kettő együtt a legjobb kombó. Mit vigyek magammal? – kérdezi Tóbiás, de Ádám megnyugtatja, semmi nem kell, ,,csak magadat!”. Tóbiás nagyon megörül, hisz jobb társaságban csinálni, mint otthon egyedül….tudod – mondja titokzatosan Ádámnak. Biztos a Monopolyzásra gondol, azt tényleg jobb társaságban csinálni.

bk_februar12_5_1.png

Peti Julinál van beszélőn, az ügyvéd elintézte, hogy bemehessen. Peti előzőleg megtudja, hogy Juli már vallomást tett és gyilkosnak vallotta magát, de Peti szerint ez baromság, nem kellett volna ekkora áldozatot hoznia senkiért, még érte sem. Juli márpedig bármit megtenne Petiért, úgyhogy Peti Juli magabiztosságát megingatandó elmondja, hogy igazából baleset volt Robi halála, de Juli nem akar többet tudni, így azt sem, ki volt a gyilkos. Peti ebbe nem törődik bele, nem akarja, hogy anyja ártatlanul a börtönben üljön, úgyhogy anyja fülébe súgja a gyilkos nevét. A terv szerint Juli csak megváltoztatja a vallomását és kész. Nóra most nem a legjobb választás ügyvédnek, de Peti tudja, ki az adu ász.

bk_februar12_6.png

Tóbiás hazamegy, s Zsófi letámadja a kérdéssel: melyik ruhát vegye fel, ugyanis baba-mama találkozóra megy, hú, valami ékszert is fel kéne venni, hogy kinézzen valahogy. Mielőtt Zsófi nekiállna öltözni Tóbiás megérdeklődi, van-e otthon bor, ugyanis elkortyolgatna egy kicsit otthon míg Zsófi távol van. Nem sokkal később Tóbiás átmegy Ádámhoz, s legnagyobb meglepetésére ott találja Zsófit.

bk_februar12_7.png

Peti hazatér, s bizony elég puskaporos a hangulat közte és Attila között. Peti elmondja nevelőapjának, elintézte azt, amit neki kellett volna, hagyják egymást békén. Attila nem tud kiigazodni Peti viselkedésén, érzi, hogy valamit titkolnak előle, tudni akarja, mi az. Ezalatt Julit meglátogatja Gedeon, a sztárügyvéd. Vázolja a helyzetet, miszerint visszavonná a vallomását, mert megtudta, ki az igazi gyilkos. Gedeon szerint ez érdekes lesz, tekintve, hogy Juli ujjlenyomata az egyetlen felfedezhető dolog a gyilkos fegyveren. Gedi vázolja, hogy két lehetőség van. A: Juli és Peti is vallomást tesz, ebben az esetben Petit is elítélik bűnpártolásért. B: Juli nem változtat a vallomásán, s ebben az esetben csak őt ítélik el emberölésért. Telefonos segítség nincs.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása