Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7775-7776. rész

2016. február 22. 14:00 - Gillotte

Krisztián érkezik haza, s Fasírt bicskával a kezében várja. Előadja, hogy túlzásba vitte, és nem kellett volna keménykednie az előző részben, úgyhogy békejobbot nyújt, amit Krisztián elfogad. Hiba, ugyanis Fasírt a falhoz taszítja Krisztiánt. Még jó, hogy Rudi arra jár, elkapja Fasírtot hátulról, aki fülét-farkát behúzva elhúz.

bk_februar10_1.png

A másik oldalon is erőszak zajlik, Zsolt fojtogatja a pszichodokit. A nőnek arra is van ideje, hogy kivegyen a zsebéből valami fekete kütyüt és megnyomjon rajta egy gombot, de nem tudni, mi célt szolgált, hisz nem rohantak be lélekszakadva az őrök. Zsolt végül elereszti a nőt, aki tovább folytatja Zsolt elemzését. Eszerint azért hagyta abba a fojtogatást, mert igaz, hogy agresszív, de van önkontrollja, magyarán próbál küzdeni ellene. Persze, hogy próbál, még indulatkezelési tréningre is járt Linda miatt. Van egy lánya? Van, és egy fiam is – mondja Zsolt. Átszakad a gát, Zsolt könnyek közt elmeséli, hogy verte Zsófit, s emiatt nem láthatja Oszit, és Linda is eltávolodott tőle. A pszichonő magára hagyja a zokogó Zsoltot, majd egy idő után visszatér. Ekkorra Zsolt lenyugszik, s bocsánatot kér amiért elbőgte magát, hisz ez a gyengeség jele ugyebár. A pszichonő szerint ez márpedig a haladás jele, úgyhogy tud segíteni Zsolt fegyelmi zárkából való átszállásolásában, ha Zsolt heti háromszor őszintén beszélget vele, s komolyan veszi, hogy meg akar változni.

bk_februar10_2.png

Tóbiás és Zsófi otthoni nyugalmát egy, a Fittlaborral szemben lakó szomszéd hívása zavarja meg, miszerint megszólalt a Fittlabor riasztója. Tóbiás lóhalálában rohan el, Zsófit nem engedi magával, hiába erősködik, de a lány aggodalmát enyhítendő megígéri, hogy visz magával valakit. Így is tesz, Ádám a szerencsés, aki vele tart. Lábujjhegyen lopódznak be a Fittlaborba. Tóbiás eléggé be van kullantva, hisz hallanak valami neszt is, de Ádám magabiztosan felkapcsolja a lámpát és körülnéznek. Betörőt nem találnak, de Tóbiás nem meri így itt hagyni az edzőtermet, úgyhogy ott akar aludni. Ádám nagylelkűen felajánlja, hogy ott alszik Tóbiással, mert ha egyedül aludna, elég komolytalan lenne. (Mert ketten nem komolytalan?)

bk_februar10_3.png

Vili magába zuhanva üldögél egy levelet olvasgatva. Egy régi katonatársa, Ernő meghalt, és a levél szerint Vilinek el kell mennie a hagyatéki tárgyalásra, mert Ernő hagyott rá valamit. Bözsi egyből ráizgul a témára, kacsalábon forgó palotáról, s toronyóráról lánccal ábrándozik, de Vili nem ilyen pozitív, hisz azért annyira nem voltak jóban ezzel az Ernővel, húsz éve, ha látta. Bözsi érdeklődik miért nem találkoztak az utóbbi időben, de Vili nem emlékszik, csak összevesztek valamin, nem lényeg. Bözsit azonban nem lehet átejteni, megy Lacihoz infóért, hátha többet tud. Így lenne ötöse a lottón, Laci tényleg tudja, ki ez az Ernő. Bözsi rögvest felhasználja a kapott információkat, de azért Vilivel mondatja el a történteket. Vili katona volt és Ernő már leszerelt, amikor Vilit elküldték Csehszlovákiába katonaként szolgálni, s Vili megkérte Ernőt, vigyázzon Magdira, s tartsa benne a lelket. Ernő mást tartott Magdiba, ennek az eredménye lett Vilibá, (vagyis Ernő) legidősebb gyereke.

bk_februar10_4.png

Rudi kifaggatja Krisztiánt a Fasírtos dologról, s Krisztián be is avatja pár dologba, de csak szőrmentén. Nemsokára lesz a Halleres akció, és Fasírt nehezen viseli a dolgokat. Rudi elkísérné Krisztiánt, de Krisztián egyértelműen nemet mond az ötletre. Rudi ezután lemegy kávézni a Rózsába. Alíz kikérdezi minek akar kávét inni este, csak nem Nikolhoz megy, s ehhez kell az ébrenlét? Rudi inkább nem kommentálja a dolgot, hisz Nikol kicsit idős hozzá. Alízt nehéz megnyugtatni, de Rudi arra fogja, hogy egy régi katonatársa csak néha tud a városba jönni, most pont itt van, úgyhogy bocsássa meg Alíz, de helyette most a sráccal tölti az időt. Ebből a régi katonatárs rész valószínűleg stimmel, elvégre Krisztián is az.

bk_februar10_5.png

Krisztián nem sokkal később már ,,terepen” van és bevetésre indul a zsebében eldugott diktafonnal. Elmondatja a főnök Hallerral a tervet, miszerint Krisztián leviszi a cuccot a határhoz, átadja, átveszi a pénzt, és vonattal visszajön. Próbálna több infót is elmondatni a főnökkel, de elég kurta válaszokat kap. Fasírt persze fontoskodik, úgyhogy forszírozza, hogy kutassák át Krisztiánt, nehogy olyan legyen is nála, ami nem kell a melóhoz. Telefon se legyen, nehogy bemérjék. A főnök engedélyt ad a motozásra, úgyhogy Krisztián egy gyors mozdulattal kénytelen megszabadulni a telefontól. Mivel nincs más választása, gyorsan beledobja egy festékkel teli vödörbe. Még jó, hogy Rudi követte Krisztiánt, a régi katonatársat, s kifigyelte az egészet, ugyanis ahogy elmennek a bevetésre, és tiszta lesz a levegő Rudi odalopódzik és kiszedi a festékből a telefont. Mily hősies!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása