Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7751-7752. rész

2016. január 30. 10:00 - Gillotte

A Herr és Ági némi szóváltásba keveredik arról, hogy a Herr tett-e valamit Ági akarata ellenére, avagy nem. A Herr biztosítja róla Ágit, hogy szenvedélyes szerelemmel szereti őt, s nem érti, hogy miért hiszi azt Ági, hogy szerető férje bántotta őt, ez is Robi hibája, hogy bebeszélte Áginak. Ági bármit hoz fel, a Herr meggyőzhetetlen arról, hogy ő nem ártott egy ujjal sem a feleségének. Lefekvés előtt a Herr köntösben, a bemelegített ágy ígéretével próbálja becsábítani iratokat olvasgató feleségét a hálószobába, s továbbra sem érti, Ági miért olyan hideg, micsoda barom ötlet ez Robitól, hogy a Herr megerőszakolta Ágit. Ezután távozik a szobából, s rávágja Ágira az ajtót.

bk_januar25_1.jpg

Ádám, Hanna és Tóbiás hangulatos baráti társaságot teremtenek a Rózsában, s iszogatnak. Megérkezik Peti, s Hanna odalép hozzá, mert az egyetemről az egyik lány, név szerint Reni, a takarító üdvözli Petit, aki meglehetősen tróger stílusban fogadja mind az üdvözletet, mind az Ádámmal turbékoló Hannát, úgyhogy Hanna vissza is tér az asztalához. Gizi érkezik már erősen bekarcolva, csatlakozna a partiarcokhoz, de a kispapa Tóbiás hazalép Zsófihoz, és Hannáék is mennek, úgyhogy Laci győzködi Gizit, hogy kövessék a fiatalok példáját, és menjenek haza.

bk_januar25_2.png

Peti az udvarról felhív valakit, egy számára ismeretlent, hogy tetszik a profilja, nem találkoznak? Ismered a Rózsa bisztrót? – kérdi Peti. Persze, hogy ismeri a csaj, a világ közepe, úgyhogy ott beszélik meg a randit. Rudit valamennyit hall a csevejből, furának tartja, hogy valaki a netről csajozik, hisz ő a hagyományos módszert részesíti előnyben. Másnap reggel Peti megérkezik a randira, feltöltődik egy kávéval. Ádám is arra jár, s nyitás közben Alíz és Rudi jó hangosan kitárgyalják, hogy Petinek randija lesz, de Alíz javasolja Ádámnak, hogy adhatna Petinek pár cuccot amivel férfiasabbnak néz ki. Ádámtól nem kell semmi Petinek, úgyhogy Alíz Rudit uszítja, hogy nézzen szét a ruhatárában valami Petinek valót. Ádám eközben hazahúz, és leadja Hannának a drótot Peti átalakításáról. Nemsokára vissza is tér Rudi a Rózsába, s a Petin kifogásolt ruhákat pótolják még kifogásolhatóbbakkal. Krisztián megjön, és letolja őket, hogy miért játszanak öltöztetősdit a Rózsa közepén, de őt sem rosszfejből faragták, felajánl Petinek egy bőrdzsekit ami úgyis kicsi rá. Petinek jól áll a bőrdzseki, napszemüvegben, tökösen lép ki a Rózsa irodájából. Az öltöztetők körberajongják, de nem tart sokáig az öröm, mert Peti kapja az sms-t, hogy ugrott a randi. Krisztián fájdalomdíjul felajánlja a bőrkabátot viselőjének. Peti a Pusszancsos kocsiban dühöng a balul elsült randi miatt, s amikor kiszáll belefut valakibe, de nem derül ki, hogy kibe, csak meglepődve kérdezi az illetőtől, hogy mit keres ott.

bk_januar25_3.png

Tóbiás és Zsófi frissen érkeznek az Ikeából az összeszerelhető babaággyal. Gizi és Laci meglátja őket, Gizi lelkesen ajánlja, hogy majd ők segítenek összerakni a kiságyat. Tóbiásnak nincs sok kedve, de Zsófi szeretné minél előbb látni, hogy néz ki az ágy, úgyhogy mindenkinek jó lesz: Gizi segíthet, Tóbiás elszabadul, és Zsófi is boldog lesz. Gizinek mondjuk fáj a feje a tegnapi iszákolás után, de nem törődik vele, hisz hamár Linda babavárásánál nem lehet jelen, majd Zsófiéban segít. Kisvártatva nekiállnak a kiságynak, Gizi kezdetben napszemüvegben, mert annyira másnapos, de hogy lássa a kiságy összeszerelési útmutatóját, kénytelen levenni. Gizi esze csak a pián jár, mikor Zsófi kávéval kínálja pillanatok alatt áttérnek arra, hogy ja, a kávéról beszélsz, azt hittem, a piára gondolsz. Tegnap is lecsúszott egy kicsi, messze van Linda, és nem működött a net se, de egy kis pohárka nem árt meg. Zsófi aggódik, nem fog-e megint rászokni Gizi, de Gizi állítja, bármikor le tudja tenni a piát. Végre nekifognak a kiságy összeállításának, de hamar kiderül, hogy hiányzik egy csavar a szereléshez. Zsófi elvisz egy mintát a boltba, s otthagyja Gizit, aki egyedül áll neki a szerelésnek. A kalapács első használatánál megsínyli Gizi ujja a dolgot, rohan a fagyasztóhoz lejegelni a sérült testrészt, s nini, ott lapul egy üveg vodka. Forognak a fogaskerekek, igyak, ne igyak? Hát csak iszik Gizi, s habár halad a kisággyal, de fél üveg vodka jócskán lecsúszik. Ezt észrevéve Gizi feltölti az üveget vízzel, jó lesz az helyette, úgysem tűnik majd fel senkinek. Pont végez amikor Zsófi lép be a lakásba görnyedezve, görcsöl a hasa. Megkezdődik a pánik, kórházba kell menni, kéri Gizit, hogy vigye be a kórházba, nem tud vezetni, azt sem tudja, hogy jutott haza. Gizi csak szerencsétlenkedik és sopánkodik, mit csináljon, ilyen állapotban nem tudja elvinni Zsófit!

bk_januar25_4.png

Ági érkezik az irodába, összefut a kapuban Julival, s beszélgetnek Máté iskolába viteléről, és arról, hogy Ági megy vissza a Herrhez a kocsiba, csak szerződésekért jött. Juli érdeklődik, hogy a Herr mennyire akadt ki, hogy Ági Attila mellett szavazott, ugye nem tett semmi olyat a Herr, ami bántotta Ágit. Ági megnyugtatja Julit, boldogul a Herrel, s volt némi veszekedés, de nem volt vészes. Juli továbbhalad az utcán, s az Ágira váró Herrbe botlik. Megint nem bírja, hogy ne üsse bele az orrát mások dolgába, s elbeszélget a Herrel: figyeljen oda jobban Ágira, mert habár erős nő, nem sebezhetetlen, nem csak az üzletasszonyt, hanem a nőt is kéne látni benne. Juli szerint egy nővel egy igazi férfi gyöngéd és megbocsátó, s Robi gyászolása miatt nem tehet tönkre maga körül mindenkit. Jaj Juli, miért kellett beleugatni, csak szívni fog szegény Ági emiatt!

bk_januar25_5.png

Ági hazaérvén elhelyezkedik a dolgozószobában, s olvasgatja a szerződéseket. A Herr leül, s engedélyt kér, hogy nézze őt, ahogy olvas, ahogy létezik. Megfogja Ági kezét, s biztosítja róla, mennyire szereti, s arról, hogy nem akarta bántani, azt hitte, imponál Áginak a durvaság. A Herr kéri Ágit, engedje meg, hogy bizonyítsa a szerelmét újra, s hagyja, hogy szeresse a Herr, s egyúttal ígéretet tesz, hogy boldoggá teszi a feleségét. Hoppá! Juli mégis hatott volna?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása