Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7731-7732. rész:

2016. január 16. 12:00 - Gillotte

Alíz szólítja le Tóbiást a gangon ,,Tóbi, tudtad, hogy nem vagy otthon?!” kérdéssel üdvözölve. Tóbiás inkább nem kommentálja, nála is Robi megölése a téma, megragadja az alkalmat, hogy megkérdezze Alízt, biztos benne, hogy nem Rudi volt a tettes a tartozás miatt? Elvégre régebben katona volt. Alíz szerint ez hülyeség, mert már nem katona, és amúgy sem ölne tartozás miatt. Biztos vagy benne, hogy jól ismered? Kérdezi Tóbiás, és Alíz csöppnyi agyának ez már elég ahhoz, hogy megzavarodjon. Alíz ezután hazatér, épp kajálna, de Rudi bekeríti, mint egy ejtett vadat, vinné szobára, de Alíz teljesen be van tojva, úgyhogy eszébe jut, hogy menne fürdeni. Mikor Rudi jelzi azon szándékát, hogy fürödhetnének együtt, Alíznak más jut eszébe, úgyhogy faképnél hagyja Rudit, és inkább lemegy a Rózsába, mert most jut eszébe, megígérte Krisztiánnak.

bk_januar11_1.png

Peti és Juli felmegy Nórához a hídra elbeszélgetni. Nóra nem látta, hogy mit csinálnak lent Petiék, csak nézett ki a fejéből, azon gondolkozván, hogy amikor Robival erre sétáltak Robi arról mélázott, hogy ha megöregszik és meghal, a Dunában szeretne nyugodni. Nóra szeretné teljesíteni férje utolsó kérését, úgyhogy amint megkapja a hamvait, egyedül szórja bele a folyóba.

bk_januar11_2.png

A rendőrök vallatják a Herrt. Nem lacafacáznak, rákérdeznek, hogy tudja-e a Herr, hogy ki juttatta börtönbe, illetve hogy hogyan reagált arra, hogy Robi intim kapcsolatot kezdeményezett Ágival. A Herr elég pipás, nehezen tartja féken az indulatait, s kijelenti, az ügyvédje nélkül nem áll szándékában válaszolni a további kérdésekre. A Herr ezután hazatér, tiszta ideg, mégis hogy gondolják, hogy bántani tudná a saját fiát? Ági nem tűnik úgy, mint aki osztozik a dologban, de a Herr biztosítja, hogy attól még, hogy legutóbb kicsit szenvedélyesebb volt, szereti Ágit. Ági ezután Nórához megy, aki pont pakolássza Robi ruháit, amiket pár darab híján odapasszolna Áginak minél sürgősebben, hogy ne látogassák a következő napokban. Ági ezután megy kihallgatásra, s a Zsaru itt sem teketóriázik, rákérdez Robi és a Herr, illetve Ági és Robi kapcsolatára. Ági kimagyarázza, hisz csak nevetséges félreértés a pletyka, miszerint Robi megcsókolta Ágit az esküvő előtt, hisz szegény fiú csak megzavarodott az izgalmaktól. A Zsaru kérdésére válaszolva Ági állítja, a Herr sokkal magabiztosabb annál, mint hogy egy ilyen mondvacsinált csók felzaklassa, így nem gondolná, hogy a Herrnek volt indoka megölni a fiát.

bk_januar11_3.png

Ádám Gizinek dühöng Peti sikere miatt és megemlíti, hogy amúgy kavicsot szórt a Pusszancs termékmintákba. Gizi nagyon lecseszi az unokaöccsét, aki belátja, hogy túlzásba vitte, erre nem gondolt, hogy nagyon sokba kerülne Petinek és Hannának ha valaki beletöri a fogát a jeges csodába. Ádám ugyanakkor nem repesik az ötletért, hogy odamenjen és bevallja, hogy mit tett, mert Hanna soha többé nem állna vele szóba. Mivel Gizi látja, hogy Ádámnak még mindig fontos Hanna, és vissza akarja szerezni, mit van mit tenni, Gizi oldja meg a dolgot. A Pusszancsos kocsihoz megy, Peti pont előkészítette és nyitott fedéllel a pultra helyezte az Ádám által felturbózott termékmintákat. Gizi húzná az időt, valami kölcsön tálcát akar behajtani Petin aki nemigen ér rá, úgyhogy Gizi egy darázs elhessegetésére hivatkozva úgy intézi Petit, hogy szépen leverődjön a hűtőtáska, s odalegyen a mintáknak.

bk_januar11_4.png

Krisztián épp Zsolttal beszél telefonon, az idősebbik Bartha arra kéri öccsét, találja meg Nikolt, és beszéljen vele. Rudi érkezik, a hívás vége után kérdezi Krisztiánt, vajon mi baja van Alíznak, olyan zizzent mostanában. (Mostanában?) Krisztián ezután magához rendeli Alízt, rákérdez, mi van Rudival, miért van Alíz kiakadva rá? A zizzent lány elregéli, hogy igazából elbizonytalanodott, hisz nem tudhatják, Rudi mire képes, ha arról van szó. Valószínűleg Krisztián leadta a drótot, mert Rudi később egy szál rózsával állít Alíz elé, s megesküszik rá: nem ő nyírta ki Robit. Robi hívogatta, hogy menjen a lagziba kifizetni a tartozást, de Rudi nem találta Robit, nem is találkozott vele. Alíz elhiszi a hallottakat, s megbékél. Mivel szent a béke lemennek a Rózsába, ahol Alíz megitatja katona szerelmét egy pohár sörrel, amit Krisztián féltékenyen néz végig. Hazakullog a harmadik kerék, nyitott bejárató ajtó várja a lakásban, s odabent Nikol. Kerestél, hát megtaláltál! – így a nő.

bk_januar11_5.png

Peti visszatér a termékbemutatóról, Hanna izgatottan várja a beszámolót, Ádám kevésbé. Peti előadja magát, de csak kiderült, és aláírhatja a szerződést, ők fogják biztosítani a Pusszancsot a szupermarketnek, mert hiába nem volt termékminta, leinvitálta a népet az autóhoz akik helyben kiválaszthatták a kedvük szerint a teszt-ízeket. Hanna Peti nyakába ugrik örömében, Ádámot pedig majd’ megeszi a féltékenység. Ezután a fiatalok átviszik a szerződést Julinak aki olvasás után a hozzá nem értők magabiztosságával mondja, hogy ezt alá lehet írni. Ezután továbbállnak a Hanna-Ádám lakba ünnepelni, Ádám próbál jópofát vágni, s pezsgővel ünnepli meg az ifjú vállalkozókat. Peti ezután magukra hagyja őket, Julival is örül egy kicsit, aki biztosítja fiát: bármit megtenne érte. Mivel Peti halad Hannával úgy gondolja, mi lenne, ha a saját lábára állna, úgysem kéne mindennel Julihoz rohannia, úgyhogy elköltözik, már lassan ideje. Julinak nem lesz egyszerű menet, teljesen kétségbeesik, hogy a fiacskája kirepül. Miközben Peti így elbízza magát, a szomszédban Ádám elmondja Hannának, hogy hülye volt amiért nem bocsátott meg neki amikor lehetett volna, most már ugye késő… hát nem az, mert Hanna szájra rögvest csókra nyílik.

bk_januar11_6.png

Nóránál csenget ,,egy jó barát”, Petrik Gedeon. Részvétet nyilvánít, s javasolja Nórának az ajándék bor közös elfogyasztását, hisz most tényleg szüksége van Nórának egy igazi jó barátra, és egy piszok jó ügyvédre. Gedi állítja, hogy a legjobb szándékkal érkezett, és ne zavarja Nórát, hogy Rudinak is ő az ügyvédje, mert ha mindketten ártatlanok, ez nem gond. Nóra csak les, mi az, hogy ha, és egyáltalán, neki nem kell ügyvéd! Nem kéne? A csengető rendőrök nem éppen így gondolják…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása