Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x49 - Gyulának is vannak könnycsatornái

2015. május 01. 10:59 - sixx

screen_shot_2015-05-01_at_08_12_28.png

Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem jönnek be, talán azért, mert nem szőrös a mellkasom nyakig, vagy csak hülyén állna, fasz tudja. Aszongya, óriási tematikázás lesz és brutális Pandora.

Mivel a szerkesztők rájöttek arra, hogy ha Scootert tolnak a lakók fülébe ébresztéskor, akkor legalább ketten megvesznek, így ma is a szimpatikus német houseartista húzza a talpalávalót, amihez Bence és Pjotr szolgáltatja a vizuális kontentot. Aztán ennek hamar vége, mert kisüt a nap, és lehet tematikázni a nyugágyakon. P2.0 szerint Pornósbarbi fura lány. Hát, ja, így is lehet mondani. Pjotr a riportban aszongya, Loki viselkedésén gondolkodott, meg hogy tegye-e ki a picsába, de Bence hirtelen haragú, Gyula nem egy taktikai géniusz, Közellenség kiszámíthatatlan, P2.0 meg egyenesen hülye, így elég limitáltak a lehetőségei taktikai társválasztás esetén. Gyula és Botox a függőágyban P2.0-t beszélik ki, a verdikt: a csávó egy fasz, bebaszott, így nem lehet vele tematikázni, ráadásul leragadt Botox gumicsöcsénél, amit a döntőig pattogtatna. Így valóban nem fog bent maradni.

screen_shot_2015-05-01_at_08_22_59.png

P2.0 Pornósbarbit gyúrja, de nagyon amatőren, választanél engem Lokival szemben, Pornósbarbi meg terel, háááát, Loki viselkedése nem túl szimpatikus a csapatnak, nekem meg a csapatérdek a legfontosabb, szóval inkább valaki olyat választanék, aki annak megfelel. P2.0.ban feltámad a remény, engem? Pornósbarbi nem ad egyértelmű választ, úgy meg pláne nem, hogy P2.0-nak van egy “én nem tudom, ti ketten mit csináltok éjjel” megjegyzése. Alszunk, bazdmeg, mondja Pornósbarbi. Laura és Botox a nappaliban tematikázik, Botox szerint Gyula megbízható, nyugivan. Na, löevél, nézzük, hogy olvas Laura. Jól. Írnak kérdést, bárkit meg lehet szólítani. Utána punnyadás, közben Zoë a szingliben punnyadó Gyula-Közellenség párosnak visz löevelet, ilyet sem láttam még ebben az évadban. Készüljetek a Pandorára, félórátok van.

screen_shot_2015-05-01_at_08_25_03.png

Na, kezdődik a tetemre hívás, a mai dresscode sportos. Tina, miért fojtod el gyengéd érzelmeidet Bence iránt? Én? Mit? Érzelmet? Gyengédet? Nincs ilyen. Bence is aszongya, nincs köztük semmi, Tina meg a riportban azt mondja rettentő sok haja alatt motyogva, hogy ez a szerelmi szál az ő játékát megbassza, de alaposan. Adri, miért hordod Becks ruháit? Már nem jön rád más? Ezt a geci kérdést, aztakurva. Adri kiborul, húsz napot kibírtok még a nagy testemmel, bassza meg a kérdezőt egy talicska aprómajom. És bőg, mire Pjotr megjegyzi, hogy elérte a célját a kérdező, Laura meg láthatóan annyira kényelmetlenül érzi magát, mint Vona Gábor a zsinagógában.

Adri lekúrja Pjotrt, te meg miért itt mondod ezt, miért nem fent a szobában? De nem akarok én itt lenni, basszátok meg, és jönnek a nyálbuborékok, ki kérdezte? Tegye fel a kezét! Pjotr felteszi a kezét, nyomatékosítani akartam a dolgot, mondja, de petsze nem ő kérdezte, mert ennyire tajparaszt nem tud lenni, hanem Botox, csak elviszi helyette a balhét. Botox meg vigasztalja! Ez mennyire genyó már. Pjotr igyekszik magyarázni a bizonyítványt, mire folytatódik a hiszti és a sírás, lapozzunk. P2.0, van helyed itt? Van. Muhaha. Loki, veszélyben van a segged a holnapi ceremóniára? Perszehogy, de bízom a páromban, az öregasszonyon pináját pénzért nyaló Pornósbarbiban. Bence azért kérdezte ezt meg, mert szét akarja robbantani a Loki-Pornósbarbi párost. Hát, jó.

screen_shot_2015-05-01_at_09_04_37.png

Laura, az hogy esett, hogy miután két nőnek is szerelmet vallott Közellenség, utána még rád hajtott? Laura nem érti a kérdést, milyen rámhajtás? Kinek vallott szerelmet Közellenség? Botox bekérdez, Közellenség, te kinek vallottál szerelmet? Senkinek. Közellenség szerint Laura egy elkényeztetett picsa, aki lenézi. Azt mondja, hogy azért az jó volt, hogy összebújva aludtak. Laura nem érti, miről beszél Közellenség.

Nem mászott rám egyáltalán. (Laura)

Laura tisztázza, hogy Gyulával megbeszélték, hogy ha valamelyikőjük vonzódik valakihez, akkor szól, de ő nem szólt, mert nem vonzódik. De mikor aludt ez Közellenséggel? Gyula nem úgy reagál, ahogy várta, mert kiborul, nekem ez most szarul esik, mondja, szerintem az veszélybe sodor engem is, ha valakivel érzelmi viszonyt kezdenél. Nem érzelmi, mondja Laura, mire Botox lecsap, mint Cersei Lannister, hanem szexuális? Laura erre tovább magyarázkodik, de csak mélyebbre ássa magát a gödörbe, arról beszélek, HA lenne vonzalom, az sem befolyásolná a kapcsolatot.

Én nem tudtam, hogy a Pandorán nem szükséges igazat mondani. (Laura)

screen_shot_2015-05-01_at_09_05_22.png

Gyula kezdi belelovalni magát a dologba, már megint ott tartok, mint a múltkor, az ilyen szitut akartam elkerülni, faszom már. Laura egyre jobban esik szét, ennek most mi köze van bármihez is? Pjotr lassan, tagoltan magyaráz neki, mint a hülyegyereknek és a külföldi egyetemistának szokás, megrendült Gyula bizalma, fogod? És nem fog mögéd beállni. Gyula felcsattan, ne higgye már itt senki, hogy velem bármit meg lehet csinálni! Milyen műbalhé ez már megint, hát ez a szerencsétlen agyhalott Laura tényleg nem csinált senkivel semmit, nem? Mi az isten folyik itt? Gyula a riportban kemény, mint a második Moby Dick-lemez, én most megmutatom, hogy teljes értékű játékos vagyok. Közellenség szerint Gyula egy időzített bomba.

Előbb-utóbb robbanni fog, és amikor robban, én szeretnék vele, Gyulával egy kis bunkerben lenni. (Közellenség)

Ezt gondold át még egyszer szerintem. Gyula tovább hisztizik, hát már megint beleléptem abba a szartengerbe, amibe Ivarral is, mire Loki röhögve megjegyzi, hogy Gyula keresztje, hogy Közellenség minden nőjét lenyúlja. Nincs érzelem, nincs kurválkodás, párban vagyunk, kész. Na, ennyi volt a Pandora, a végére pedig itt egy összeállítás Laura arcaiból. Mert megérdemlitek.

page_1_10.jpg

page_2_11.jpg

A villába visszaérve Adri azonnal félrevonja Közellenséget, na ide hallgass nekem elegem van Pjotrból, nekem nem kell ilyen pár, tőlem ilyet ne kérdezzen senki. Közellenség szerint ez most terelés volt, és Lokiról akarta elvinni a szót, tematika, érted. Adri ezt nem veszi be. Gyula és Laura tisztázzák a dolgokat, ez egy műbalhé volt, mondja Gyula, nem érdekelnek a többiek, ez egy szükséges lépés volt, hidd el. Bizalmam töretlen, egy ilyen bagatell szarság nem állhat közénk. Laura nem veszi be a dolgot, miért lett volna műbalhé? Mert szeretném, ha valakit kiejtené a játékból. Laura bőg, Gyula öleli, na, ne sírjál. Mindenki azt hiszi, rossz ribanc vagyok, pedig ott van Pornósbarbi, az öregemberek faszát szopta! Gyula megragadja Laura fejit két kézzel, és nagyon közelről néz a szemibe, én ettől rosszul lennék. Gyulát nem érdeklik a többiek, neki Laura kell társnak.

screen_shot_2015-05-01_at_09_31_57.png

Tina a mödanszié mellett úgy dönt, hogy elkezdi saját maga kiejtetését a hotelből, és aszongya Adrinak, hogy neki ez így nem jó, mármint Bencével, és párt akar cserélni. Ez a legnagyobb baromság, amit el tudok képzelni, Bence nem az a fajta faszi, akivel ezt meg lehet beszélni józanul ugye, hát még úgy, hogy már most is ittas, és amikor Tina elővezeti neki a témát, megsértődik és elrohan, jólvanakkorcseréjjéle. Tinának az a baja, hogy Bence nem tematikázik vele, mert Pjotr seggiben lóg állandóan, és ez nem jó, mert ő beszélgetni akar. És az sem jó, hogy vonzódik hozzá. A párcserét úgy gondolják, hogy Tina-Közellenség, Adri-Bence. Na, ez nem lesz egyszerű, talán hagyni kéne Bencét vagy kijózanodni, vagy még többet inni.

screen_shot_2015-05-01_at_09_45_51.png

Adri megy Bence után, hallgass már meg, mondja, mire Bence azzal nyit, hogy dugulj mán el, ezek után nem lesz könnyű dolog rábeszélni, na mindegy. Bencét az idegesítette Sneziben is, hogy a párcsere szót tartalmazta a szótára, ő ilyen emberrel nem tud egy légtérben lenni. És beszélgetne ő Tinával, de nem szerelemrűl meg a Hortobágyrúl, hanem a játékról. De arról nem lehet vele. És holnap beáll Adri mögé, punktum. Azaza belemegy a párcserébe, de IZOMBÓL. És mostantól a Pandorán Adri nem mondhat olyat, hogy haza akar menni. Mert az ő párja az nem olyan. Odafent Laura csak nem nyugodott meg teljesen és sír, bemegy hozzá Közellenség, és részeg, ajaj. Bocsánatot kér a Pandora miatt, és aszongya neki, hogy Kiscsillag, majd nyom a fejire egy puszit. Laura a riportban aszongya, Közellenség egy gyökér.

screen_shot_2015-05-01_at_09_49_02.png

Odalent P2.0és Gyula ittasan a csajokat vesézi ki, Botoxnak a szája, meg alatta, (gondolom a csöcsről van szó) az első osztályú, mondja P2.0, és forgatja a szemét, ami könnyen lehet, hogy nála egy rendellenesség, nem is baszogatom miatta. Gyula szerint Botoxnak van cekcuális kisugárzása egyedül, hát, neked legyen mondva, barátom, ez az unott pofa sok mindent sugall, csak erotikát nem. P2.0 megkérdi hány éves Botox, Gyula mondja, 27.

Nem tudom, milyen lehetett fiatalon. (P2.0)

screen_shot_2015-05-01_at_10_03_28.png

Na, kupaktanács, Adri, Tina, Közellenség, Bence. Csere lesz, de el ne mondjuk senkinek. Pjotrnak se, senkinek se. Gyulának se. Jó. Bence nagyon komolyan beszél, ezt abból is lehet tudni, hogy nagy terpeszben áll, mint Zakk Wylde a színpadon, csak Bencének a kezében nem egy Gibson vagy Epiphone Les Paul van, hanem egy libafoszöld napszemüveg, és az oldalán sincs kútlánc. De ha már itt tartunk, Paranoid.

Na, ez kellett a lelkemnek. Vissza a diliházba, ahol Tina végre talált magának egy párt, aki tiszteli majd és megbecsüli. Ez lenne Közellenség. Utána lemennek a nappaliba és Pinket énekelnek közösen, Gyula meg sír, mert egy élethelyzethez közötte.

Itt divat a sírás, és nekem is van könnycsatornám. (Gyula)

screen_shot_2015-05-01_at_10_24_40.png

Gyulát egy székkel felemelik, Adri meg kiénekli azt a magasat a nótában, ami az utolsó kiállás előtt van, bravó. A kissé részeg, és kisgatyás Tina és Bence táncolnak egy sort, Tina szerelmet vall, Bencét ez meg hidegen hagyja. Vagy nem, mittudoménmár ezeknél. Pornósbarbi és Közellenség hullarészegen ül a terasz hugyozásmentes részén és bőgnek. Aztán meg külön-külön is. Loki is sír. Csak Botox nem, ő genetikalilag képtelen erre.

Címkék: éden hotel
381 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jimmy Tulipán Tudeski 2015.05.01. 11:04:35

Adri ma kibaszhatja Petit!!!!!

bigél 2015.05.01. 11:06:51

Botox is törölgette a szemét lefekvéskor, azaz neki is vannak csatornái, csak biztos nem tisztítja eleget, így eldugultak.

bigél 2015.05.01. 11:07:42

Amúgy klassz a poszt.

Gyökér Gátőr monológján az időzített bombáról és a bunkerről még mindig röhögök. :D :D

Jimmy Tulipán Tudeski 2015.05.01. 11:08:25

Trónok harca is bejátszik... értékelendő :)

bigél 2015.05.01. 11:11:14

@Jimmy Tulipán Tudeski: az egyelőre nehezen fog menni, tud tematikázni az istenadta és még nem jöttek erre rá a többiek

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.05.01. 11:27:15

@Jimmy Tulipán Tudeski: Hogy? Nemigen fog mögé állni, megy vissza Marcsázni.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.01. 11:27:20

Tetszett, ahogy Adrinak gúnyos félmosolyra húzódott a szája, amikor Közellenség tagadta, hogy bárkinek is szerelmet vallott volna. Ő biztosan tudta, hogy hazudik, talán még jól is jöhet ez neki.

Amúgy is, ha nem a hája töltené ki a gondolatai felét (még hogy Peti nem lenne képes ilyet kérdezni, amikor egy-két hete ugyanezt tolta a pandorán :P ...), simán riválisa lenne a saját kis elefántcsonttornyába belekényelmesedett Peti-Botox kettősnek. Peti éppen elégszer szivatta meg ahhoz, hogy a többiekkel ellentétben átlásson rajta, ráadásul a két kis manipulátor simán elhitte, hogy a többiek levegőt is csak akkor vesznek, ha ők nem csak engedélyt, hanem egyenesen utasítást adnak rá. Simán el tudnám képzelni, hogy Adri jövő héten megszervezi a parasztlázadást, és lesöprik a sakktáblát Peti vagy Botox kiejtésével, akik el vannak foglalva Lokival, aztán meg Gyula és Adri is a hátuk mögött szervezkedik.

Amúgy meg a megnyílt könnycsatornájú Gyula (tudom, milyen szar tud az lenni, ha eltömődik :) ) és a bunkeres közellenség vitte a prímet.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.01. 11:31:56

@Hooshee:
Naná, és ha ez P2.0-nak nem szúrja ki a szemét, akkor akár ma mehet a levesbe. Gyula sem véletlenül kezdte bebiztosítani magát Lauránál.

Ronni 2015.05.01. 11:40:44

A fenti képen Bence arca a pandoran LOL

adricsek 2015.05.01. 11:42:01

P2.0 , "milyen lehetett fiatalon" beszólásán eleresztettem egy laza "b@szdmeg"-et...Kikérem magamnak minden 20-as évei végében járótól, hogy most nem fiatal :)

Sanda.Ipse 2015.05.01. 11:53:37

"Nem tudom, milyen lehetett fiatalon. (P2.0)" - a legjobb beköpés a műsorban ever. Már ezért érdemes volt bemennie P2.0-nak:))))))

Sanda.Ipse 2015.05.01. 11:55:05

Köszi Sixx a portrésorozatot a szépségkirálynőről.
Na, erről beszéltem az előzőben:)

Gia 2015.05.01. 11:56:50

Kár a Bence-Tina párosért.Kint is bent is.Lehettek volna egy Schobert-Rubint2. :-)

Gia 2015.05.01. 11:58:16

Gábor nyilván úgy gondolta,hogy ha Gyula eldobja a gránátot,akkor akar mellette lenni a bunkiban,de nem tudta megfogalmazni. :-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.01. 12:06:01

@Sanda.Ipse: :D Jó de nem tudom, h kivel nem tematikázik magán kívül :D

bigél 2015.05.01. 12:06:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: erre látod nem gondoltam, pedig mindent megmagyaráz :D :D

mercsi 2015.05.01. 12:06:46

ad1: Bence nem tematikázik Bencével? nem Tinával?
ad2: "Nem tudom, milyen lehetett fiatalon. (P2.0)" - a jó édes anyját ennek a gyökérnek (mondom ezt a 20-as éveim végén járva...)
ad3: lehet, hogy azért nem mutatták azt, ahogy Közellenség Laurával alszik, mert ott is történt egysmás letagadandó esemény???
ad4: nekem ez a Gyula egyre szimpatikusabb. kifejezetten okosnak tűnik... :)

bigél 2015.05.01. 12:08:53

@mercsi: Laura túlságosan döbbent arcot vágott, amikor felhozták Gábor Gábor szerelmi vallomását, így nem hiszem, hogy történt bármi "komoly". Persze lehet, hogy kiváló színésznő ő is. (nem az)

Sanda.Ipse 2015.05.01. 12:09:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szegény szerelmetes kis Tinával. Csak gatyót cserélgetni megy a szobába és megy a Keresztapával játszani. Valami ilyesmit panaszolt a lány.

bigél 2015.05.01. 12:10:56

@Sanda.Ipse: Pedig nekem szimpatikus a kislány, kedves is, csinos is, persze nem egy nagy taktikus (de ezt többen elmondhatják magukról).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 12:13:00

@mercsi: Amikor Gyulánk határozottan leszögezte - s ezzel minden vitát megakasztva -, hogy Botoxnak van a legnagyobb cekcuális kisugárzása, el kezdtem azon gondolkozni, hogy milyen is a műanyagok, szilikonok szexuális kisugárzása, amitől megőrülnek a pasik.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 12:16:18

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Snezi miatt majdnem kipotyogtatták, mert örökké a lánnyal volt. Nem akar ugyanabba a hibába beleesni, Keresztapa közelében akar tartózkodni a biztonsága érdekében. Mondta Tinának, hogy majd kinn...

mercsi 2015.05.01. 12:16:56

@Sanda.Ipse: +1... pláne, amikor smink nélkül nyilatkozik a riportban. Nórival ellentétben neki nem szabadna smink nélkül lennie egyáltalán.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 12:18:22

@Sanda.Ipse: höhö, persze, mert így hallják ugyan, de nem értik, hogy mit mond:)

mercsi 2015.05.01. 12:19:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mivel folyton pókerarcot vág, lehet, hogy az tetszik a srácoknak, hogy titokzatos. nem?

Rayen 2015.05.01. 12:27:23

Gyulától nem volt a legokosabb húzás, hogy épp akkor kezd el tematikából műbalhézni a leendő párjával, amikor fiú esik ki, főleg úgy, hogy előtte nem magyarázta el neki a játékszabályokat. A csajnak fogalma nem volt, milyen rendezvényre került, ahogy az az első képen, Gátőr mellett jól látható az arcán. Könnycsatornásnak most az a szerencséje, hogy P2.0 egy downgrade verzió, nem kell senkinek.

bigél 2015.05.01. 12:27:46

@mercsi:
Titokzatos és elérhetetlen, emellett jól is néz ki.
Ugyanakkor vannak meglepő megnyilvánulásai (mármint ahhoz aképhez képest, amit nekünk mutat), amikor pl. Gyulánk hátán lovagolt, akkor egy teljesen más csajt láthattunk. Lokival is nagyon jól elviccelődtek.
"Több van ebben a hobbitban, mint ami kívülről látszik."

Infomaniac 2015.05.01. 12:27:59

"mondja P2.0, és forgatja a szemét, ami könnyen lehet, hogy nála egy rendellenesség, nem is baszogatom miatta" ... LIKE!!! <3

Sanda.Ipse 2015.05.01. 12:29:53

@mercsi: egy érett nőnek tartják, aki már nem fiatal, ahogy Pékettőpontnulla mondta.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 12:31:35

@Rayen: ha előtte elmondta volna neki, nem sikerült volna a jelenet. Kellettek hozzá azok a képek, amiket vágott és Sixx megjelenített.

bigél 2015.05.01. 12:35:14

@Sanda.Ipse: pontosan! így volt hiteles.

bigél 2015.05.01. 12:41:26

@Falatkányi: mi??? hoppá! ha ez tényleg így van, akkor "érdekes" lehetett az elmúlt pár napjuk.

Chuck Νorris 2015.05.01. 12:45:40

a müsoeban termékmegjelenités látható.
végül is mi volt a termék? Marcsa?

Rayen 2015.05.01. 12:45:56

@Sanda.Ipse: csakhogy a rákövetkező sírásból, meg hogy a csaj még a szilveszteri buliba se ment le, úgy tűnik túltolta a dolgot, és bizalmat vesztett. Ezért szerencséje, hogy P2.0 senkinél nem opció, nincs miért benntartani.
Azt azért szeretném látni, hogy Gyula kilép Pjotr bábjátékából. Még jobban röhögnék, ha ő ejtené ki. Gyalog ő ezen a sakktáblán, de egy gyalog is adhat mattot.

tvbuzi 2015.05.01. 12:47:40

Szegény Laurának milyen szája van...
Botox nem szexi.
Tinát megkefélném.

Gia 2015.05.01. 12:48:24

@Falatkányi: Hát ez meglepő és mulatságos.Abszolút nem illenek össze.

Zsoofka 2015.05.01. 12:52:26

@Gia: Ha ez igaz, akkor Adrinak annyi esze sincs, amennyi eddig látszott (nem sok)

hányok (törölt) 2015.05.01. 12:54:01

Laura csúnya de buta.Ezt azzal kompenzálja ,hogy nagy a feje jó taktika!

Sanda.Ipse 2015.05.01. 12:56:08

@Rayen: Egy ilyen meccsben Gyulusnak drukkolnék.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 12:58:02

@hányok: Szépségkirálynő és főiskolát végzett. Mindkettőt nehéz elhinni róla.

Gia 2015.05.01. 12:58:24

Gyula egy aranyos kis kakukktojás. :-))

jófej házisárkány 2015.05.01. 13:05:10

VV Ádinától megtudtam, hogy az 55 kilós nő kövér, most meg kiderült, hogy egy 27 éves nő nem fiatal. Azt hiszem lehúzhtatom a rolót így 27 évesen, a magam 56-57 kilójával, kövér vagyok és öreg :(
:D

beacska 2015.05.01. 13:06:28

@jófej házisárkány: :D...ez előbb-utóbb minden nő életében bekövetkezik ;)

Ditti82 2015.05.01. 13:06:48

Hajrá Gyula! Hajrá Adri! Hajrá Bence!

Kosztarika 2015.05.01. 13:07:23

hello :)

SIXX: haragszol ránk? :( Miért kaptuk ezt a büntetést? :D :D (Laura képei)

jófej házisárkány 2015.05.01. 13:07:39

Mellesleg roppantul örülök, hogy Gyulánknak megnyílt a könnycsatornája, a drága kölkömnek télen kétszer is ki kellett mosni, rém kellemetlen volt.

,, 2015.05.01. 13:09:44

@jófej házisárkány: én ma teszteltem magam:D
itt: how-old.net/#
Nagyon kedves volt ez a progi, 10 évvel fiatalabbnak nézett, igazán meKhatódtam:)
egy másik képpel azért a biztonság kedvéért nem tesztelem, maradjunk inkább ennyiben:)

Kosztarika 2015.05.01. 13:10:16

@Falatkányi: Adri és Gábor? :o Azzt sem értettem volna, ha 4 nappal ezelőttig :(
Szerintetek még mindig??
Lehet, hogy Adrit nem is Milán fogyasztotta le, hanem a suttyó?? :D ;)

jófej házisárkány 2015.05.01. 13:12:55

@foxglove (F6): na majd kipróbálom, hátha van még remény :)

Kosztarika 2015.05.01. 13:19:26

@napraforgó70: esetleg allergiás a párjára? Vagy megtudta, hogy leöregezték? :D

Sanda.Ipse 2015.05.01. 13:21:26

Gyulus for president!:)

bigél 2015.05.01. 13:21:32

@napraforgó70: :D :D
Én mindig is naiv voltam,ezek szerint maradok is, pedig már öreg vagyok és kövér. Ha a műsor szereplőinek véleményét veszem alapul, akkor már rég a föld alatt lenne a helyem, habtestem már kukacok csiliárdjainak szolgált volna remek fehérje és zsírforrásul.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 13:27:24

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): akkor 30 körül járhatsz és van rajtad 5 kg plusz:)))
Urnában a helyed!

ÉH3sZ 2015.05.01. 13:30:17

@Sanda.Ipse: Van akkora urna?:) Bocs:))

bigél 2015.05.01. 13:31:13

@Sanda.Ipse: nem talált, tényleg matuzsálem vagyok. :D :D de sebaj, jó ez így nekem.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 13:31:32

@ÉH3sZ: háj, izom elég, csont porlad:))))
Szórni is lehet, ha nem fér bele.

bigél 2015.05.01. 13:31:58

@ÉH3sZ: :D :D igazából van, már láttam ekkorákat múzeumban, úgyhogy még van remény. a zsír pedig amúgy is kisül.

bigél 2015.05.01. 13:32:33

na de hol a link Adri és Gábor románcáról????

Sanda.Ipse 2015.05.01. 13:32:45

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): 25 éves voltam, mikor a 19 éves kolleganőm jellemezte a pasiját:olyan öreg, mint te!

ÉH3sZ 2015.05.01. 13:34:52

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Szeretem a töpörtyűt:)

@Sanda.Ipse: Ja, h elégetve? Az más:))

Sanda.Ipse 2015.05.01. 13:36:51

@ÉH3sZ: Miért? Te belegyömöszölnéd?:)

bigél 2015.05.01. 13:37:01

@ÉH3sZ: pfújjjj! (te vagy az, Adri???)

bigél 2015.05.01. 13:37:44

megyek, inkább iszom egy kávét, sok ez nekem

Falatkányi 2015.05.01. 13:38:45

@Ditti82: nem tudok, privat insta :(

ÉH3sZ 2015.05.01. 13:39:41

@Sanda.Ipse: Azért nem állt össze az egész, na!:))

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Szerencsére nem!:)

Sanda.Ipse 2015.05.01. 13:41:22

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Ne félj! Nem gyömöszölünk sehová, még csak szét sem szórunk. Így vagy jó, ahogy vagy.:)

bigél 2015.05.01. 13:41:41

@Falatkányi: akkor honnan tudod, követed? és kinek az instája, Adrienné?

bigél 2015.05.01. 13:42:15

@Sanda.Ipse: most megnyugtattál! köszi! (elég szétszórt vagyok magamtól is)

Sanda.Ipse 2015.05.01. 13:43:52

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Egy jó kávé csodát tesz! Össze tudod szedni magad tőle:)))

Falatkányi 2015.05.01. 13:47:01

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Adrie, igen kovetem, sztem mindenkinek engedelyezi

adricsek 2015.05.01. 14:14:31

Druszám már a bemutatkozó kisfilmjében elmondta, hogy neki a barna hajú,barna szemű, kreol bőrű pasasok jönnek be, szó sem lehet szőke haj-kék szem kombóról. Ennek ellenére Beck azért mégiscsak tudhat valamit, ami feledteti vele, hogy nem éppen bejövős :D Na, arra akartam kilyukadni, hogy Gébriel pont megfelel a leírásnak, s így akár ténylegesen is együtt lehetnek. Mondjuk én bottal se piszkálnám meg, de kinek a pap, kinek a paplan...:D

HufnágelSteve 2015.05.01. 14:26:48

@Sanda.Ipse: Szerintem Botox a plasztikai sebészet csúcsa lehet, "fiatalon" lesőharcsaként (h=M) leledzett, felkavarta az iszapot és onnan bámult guvadt szemekkel, alig nyitott szájjal. A műtétek óta így néz ki, igazi mimikát még nem sikerült műtétileg rárakniuk.

bigél 2015.05.01. 14:32:17

@Falatkányi: Köszi. Megnéztem én is, tényleg nagyon vidámak együtt. Bár nem mondja ki nyíltan, de lehet benne valami.

HufnágelSteve 2015.05.01. 14:33:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A szilikonok "cekcuális" kisugárzása határozottan kiemelkedő, "mellesleg" a normál kisugárzásnál keményebb. "Elnyelt" sugárdózist itt még nem mérhettünk, de "kézzelfogható", Bence bizonyíthatja.

fáncsi28 2015.05.01. 14:54:47

Ezek vajon otthon is koszos cipőben ugrálnak a konyhapulton vagy konyhaasztalon? Vagy csak itt ilyen hihetetlen parasztok?

beacska 2015.05.01. 14:59:03

milyen néven van fent az instán Adri?

Bognar Klamidia 2015.05.01. 15:10:40

@beacska: asszem bencsikadri, de privát a profil

hányok (törölt) 2015.05.01. 15:27:26

@Sanda.Ipse: Olyan nehéz ,hogy meg se próbálom.

,, 2015.05.01. 16:00:25

@házisárkány, könnycsatornatisztító szakmunkás: kipróbáltam egy másik képpel és sajnos most pontosan eltalálta a koromat:)

Chuck Νorris 2015.05.01. 16:10:54

@HufnágelSteve: majdnem. az uj T-3000 es modell, élö szilikon a csontvázon. termékhirdető: Skynet :)

Mildi_Bp 2015.05.01. 16:21:06

"Bence nagyon komolyan beszél, ezt abból is lehet tudni, hogy nagy terpeszben áll" LOL!

Chuck Νorris 2015.05.01. 16:42:56

@ÉH3sZ: jaja, és sokkal jobb lenne Laurás biggyesztett szájjal+okos tekintettel

pumácska 2015.05.01. 16:59:33

Be tudnátok linkelni Gátőr instáját? (mivel Adrié privát, én meg nem vagyok regisztrálva)

ÉH3sZ 2015.05.01. 17:04:16

@Chuck Νorris: Laurának annyira nem jön át a személyisége, hogy még becenevet se lehet adni neki. Maximum azt, h "Fintor"

Gia 2015.05.01. 17:30:51

@ÉH3sZ: Vagy Grimasz,de ez meg már hosszabb,mint az eredeti neve.

ZLATAN 2015.05.01. 17:36:04

@Mildi_Bp: Ez az összefoglaló legjobb mondata. Imádom, amikor az ilyen kis surmók terpeszállnak :))

ZLATAN 2015.05.01. 17:39:18

@Chuck Νorris: A plasztika az plasztika, a szilikon meg szilikon. Nem rajongok érte, de ha valakinek ez kell és attól lesz boldog, lelke rajta. Had kérdezzem meg, hogy az anabolikus szteroid, amit Bence nyomat az mennyivel jobb, mint egy plasztika? Mennyivel jobb úgy, hogy naturalnak hirdeti magát és közben eszi/szúrja a szteroidot állítólag (szemmel láthatólag is)?

ÉH3sZ 2015.05.01. 17:42:45

@Gia: jaja, és Chuktól lopva az indián neve: Biggyesztett Száj:)
Marcsáé meg: Dinnyés Álca:)

Kosztarika 2015.05.01. 17:51:14

17 órája megosztva:
eden_farkas_gabor
Aki mindig velem.... Jóban rosszban..❤️

ÉH3sZ 2015.05.01. 18:02:40

@Kosztarika: Nem tudnád az ölelkezős képet lerajzolni?
:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 18:07:49

@mercsi: Ja, ha titokzatos - hiszen egy szót sem érteni -, akkor cekci:)

Kosztarika 2015.05.01. 18:13:41

@ÉH3sZ: be is tudnám linkelni, csak nem tudom szabad-e? :) - Több is van ;)

ÉH3sZ 2015.05.01. 18:16:02

@Kosztarika: Miért ne szabadna? Reklám? Spoiler?

Gia 2015.05.01. 18:29:03

Ne felejtsétek el,hogy elvileg ma korábban kezdődik az Éden.Nem tudom az ÉÉ-ben említették-e.

Kosztarika 2015.05.01. 18:32:36

Ha nincs instátok, úgysem látjátok, de mindjárt feltöltöm ;) :D

Zsoofka 2015.05.01. 18:39:26

@Kosztarika: Vajon az ominózus nembeszélünkróla-jelenetet édeskettesben nézték? és vajon mit tudott róla Adri és mit mondott amikor meglátta?
Pont egy Gábort nézek ki a csajból amúgy, meg sem lepődök. (De, egy kicsit.)

Gia 2015.05.01. 18:43:53

@Kosztarika: Köszi,ezek tényleg beszédes képek.

Bognar Klamidia 2015.05.01. 19:21:25

@mokamini: "Drágám, nekem hiszel, vagy a szemednek?"

Zsoofka 2015.05.01. 19:28:02

@Bognar Klamidia: :)))))) hangosan röhögök...

Zsoofka 2015.05.01. 19:41:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: mert biztos te is már öreg vagy, mint én. ma megtudtam, hogy csoda, hogy még élek.... :)

Rayen 2015.05.01. 19:59:43

@Kosztarika: ennek fényében külön mulatságos lesz majd, amikor Adri kiesik és az éé-ben jelen időben kérdezgetik Patrikkal való kapcsolatáról, hiszen 5 perce érkezett haza. :) Meg ugyanennyi idő alatt le is fogyott. :Ö

Zsoofka 2015.05.01. 20:04:44

@ÉH3sZ: Ja. Irtózom a gondolattól, hogy kukacok rágcsáljanak. Inkább a tűz. :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 20:07:35

@Rayen: Felhizlalják gyorsan előtte:)

@mokamini: Tudsz élni! Izé ... :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 20:13:20

@Rayen: Biztos nem lesz ideges gátőr botránya miatt. Olyan higgadtan tudja kezelni az ellene fellépő támadásokat. Ezt is besöpri lazán a szőnyeg alá. Megy a zsír közé.. haggyámá :)

Kosztarika 2015.05.01. 20:14:59

Ezt nem hiszem el... Loki és Mariann is egy pár :D :D

instagram.com/p/1iqjn5Czwm/?taken-by=marianna_pinter

ÉH3sZ 2015.05.01. 20:18:00

@Kosztarika: Nem arra gondolhattak, hogy a hotelben voltak párok?

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 20:19:49

@Kosztarika: Ilyen van neki Petivel is!
Ez akkor kerülr ki, amikor párok lettek a hotelben.

Ha megnézed, ezen csücsörít meg mókázik.

A Petis képen, amikor az autóban ülnek, komoly, büszke (máramennyire a botoxon átjön az érzelem)... szerintem sokkal inkább Petivel van együtt, mint Lokival.

Falatkányi 2015.05.01. 20:20:16

@Kosztarika: nem azok. Ezt akkor posztolta, mikor kint voltak egy par eppen. A ma reggeli "szerelmi vallomas" Gyula fele erdekesebb ;) ezeken a kepeken azthiszem Beus is szerepelt, harman voltak a rendezvenyen

Kosztarika 2015.05.01. 20:21:45

és a szöveg??? Párocskámmal Margitsziget, 2 hete ?!

jófej házisárkány 2015.05.01. 20:22:04

@foxglove (F6): Engem 26-nak nézett, szóval majdnem a koromnak megfelelően nézek ki. Kipróbáltam Marissal, és eltalálta, hogy 27, nagyon tud ez a program :)

Kosztarika 2015.05.01. 20:23:04

Mondjuk nekem aztán édesmindegy ki kivel van :D :D

Ditti82 2015.05.01. 20:42:14

'Stét! Változatlanul hajrá Gyula, Adri és Bence!

Ditti82 2015.05.01. 20:45:40

@Falatkányi: Beusé és SzőkeBarbié is. :(

Ditti82 2015.05.01. 20:46:30

@Kosztarika: De jó csámcsogni rajta? :D

ÉH3sZ 2015.05.01. 20:51:39

Laura ahogy fintorog:)

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 20:55:04

Bexné nem akar lefáradni a vályuansziéhez tápolni

Zsoofka 2015.05.01. 20:56:11

Na ahogy most Peti viselkedik és Adrit vegzálja, hogy menjen enni - na ez az amiért én ölnék.
Mi a f.szért nem lehet megérteni, hogy NEM akar lemenni jópofizni???????????????

Zsoofka 2015.05.01. 20:57:52

@mokamini: nekem is sok olyan napom van, amikor van 2-szer 5 perc amikor menjen mindenki a búsba - és ha ilyenkor baszoganak Hulk-ká változok. Rossz nézni Peti terrorját. Hagyja már békén!!!!!!!!!!

Haplo 2015.05.01. 20:58:31

Adrit hagyni kene a fenebe, ugyse tudja delnel tovabb megallni, hogy ne egyen,... nem hiszem el, hogy erre aldoznak 10 percet

Zsoofka 2015.05.01. 20:59:45

@Haplo: itt megint nem a kaja meg az evés volt a téma, hanem Peti irányítás-mániája....

Haplo 2015.05.01. 21:00:28

@mokamini: pont abbol van elegem :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:01:48

P2.0-át küldik el úgyis

Zsoofka 2015.05.01. 21:02:08

@Haplo: nekem is..... épp a napokban játszott velem hasonlót egy kollega.... kilépi nem tudtam a szituból, ő meg erőltette az akaratát én meg ..... ááááááááá hagyjuk.

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:02:46

Gyula beteg vagy másnapos?

jófej házisárkány 2015.05.01. 21:02:51

@Kosztarika: Az is lehet, hogy itthon is egy kommunába tömörülve élnek, és hetente sorsolással / párválasztó ceremóniával döntik rl, hogy éppen kivel alkotnak egy párt az instán :)

fran7 2015.05.01. 21:03:03

Patrik2, olyan mint Sehi vagy hogy hívták valamelyik VV arab csávót.

Haplo 2015.05.01. 21:03:26

valahogy lemaradtam, mikor valt ketsegesse a Loki Barbi kapcsolat? azon a heten mikor legyalazta Norit majd rogton utana Barbit is, akkor is fiutobbseg volt, ha akkor nem tette ki Barbi a szuret, akkor most miert fontolgatja?

Zsoofka 2015.05.01. 21:05:06

@ÉH3sZ: nekem ő csak pont egy erőszakkisérlet-hiányával szimpatikusabb Gábornál... :)

Haplo 2015.05.01. 21:05:19

@mokamini: hat nem tudom, de a jelenetben Adri helyeben kb az elso 2 perc utan elkuldom a ***-ba, de nagyon, nem ertem se Adrit se a tobbit, miert turik el tole.

Ditti82 2015.05.01. 21:05:45

Csak az a kérdés, hogy II. Patrik hova áll és ki ejti ki.

Zsoofka 2015.05.01. 21:06:19

@ÉH3sZ: nem.... de tényleg ez az a vegzálás az, ami kihozza belőlem az állatot....

adricsek 2015.05.01. 21:08:20

Azt mondja P 2.0:" teljesen fogalmatlan vagyok" :D wtf????

Mók_Ica 2015.05.01. 21:09:14

Jó estét, drágáim :) ki fog ma búcsúzni?

Haplo 2015.05.01. 21:10:24

@Ditti82: Adriek is bekevertek azzal a Bences parcserevel amirol elvleg csak ok negyen tudnak. A vicces az lenne ha a vegen Patrik egyedul maradna egy csaj mogott, es valahol mashol lesz tomegnyomor :) nagyban fugg a sorrendtol is a valasztasnal.

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:10:31

@mokamini: Nem hangzik jól

@Ditti82: PBarbihoz? Bár KCS Gyula mintha azt szeretné, h Laura ejtse ki P2.0-át

fran7 2015.05.01. 21:10:33

Nem akarlak téged meg... befolyásolni mondja Patrik2 Barbi2-nek. Freud egyet mosolygott a túlvilágon.

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 21:11:02

@Mók_Ica: talán II. Patrik háromnapos királysága ér véget ma

Mók_Ica 2015.05.01. 21:11:09

reklám után peti kiakad :)))))) erre kivi vagyok :))))

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 21:11:55

Szerintetek?

P2.0-ra tippelek.

Talán Barbi Lokit választja...

Mók_Ica 2015.05.01. 21:12:08

@Ditti82: @Schlomo Goldberg: azzal kiegyeznék :)))) bár sármőr is mehet a levesbe.....

Ditti82 2015.05.01. 21:12:14

@Haplo: És gyakorlatilag is csak ők tudnak, Pjotr ki is lesz akadva magára. :D

Haplo 2015.05.01. 21:12:46

@Mók_Ica: lehet megtudja a parcsere tervet. :)

Gia 2015.05.01. 21:14:06

Patrik érzi,hogy ég a lába alatt a talaj és szaladgál fűhöz-fához. :-)

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 21:14:18

az a kiakadás nem a ceremónia után lesz?

Haplo 2015.05.01. 21:14:46

@Ditti82: attol fugg mit tervezett. Ha valamilyen csavarral megiscsak Adri melle akart allni, arra gondolva, hogy csak o lesz ott egyedul, akkor ez rendesen bekeverhetett. Csak akkor nem tudom kit szant Botox melle es hova akarta tenni Gabort, leven hogy Botox kijelentette hogy nem viseli el meg egy ejszakara sem. Na majd mindjart kiderul.

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:15:19

@Haplo: Remélem utólag

@Mók_Ica: Jó, h itt vagy:)

Mók_Ica 2015.05.01. 21:15:43

@Haplo: most kicsit le vagyok maradva.... és most sem tudtam végigolvasni a hsz-kat..... nem vagyok otthon..... de most megnézem :) sajnos szupertv2 nincs itt, így az éé-t nem fogom nézni :(

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:16:57

@Haplo: A mellé vicces ékezet nélkül:) Adri melle akart állni:)

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 21:17:03

Peti mariann
bence andri
gátőr tinalaura
gyula lauratina
loki barbi
p2 barbi.. barbi dönt

tétre helyre befutóra

Zsoofka 2015.05.01. 21:20:58

Amit Tina most mond az kamu.

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 21:21:14

sztem lokit választja. p2 megy haza.

HufnágelSteve 2015.05.01. 21:21:27

@házisárkány, könnycsatornatisztító szakmunkás: Annyira azért nem perfekt, mert egy-egy 2 évvel ezelőtti képemre 49-et és másikra 35-öt írt. A két kép közötti különbség, hogy az elsőn röhögtem.
@AkkorlegyenPtr: II.Patrik szerintem is az esélyes. Már mindegy szerintem Pjotr mit kavar, inkább egyéni agyhalottságok keverhetnek be.

Ditti82 2015.05.01. 21:22:19

Tina szerelmet vall Bencének? :D

Zsoofka 2015.05.01. 21:23:37

@HufnágelSteve: Én is így jártam. Csak nekem a 49 az 73 volt.... szemembe sütött a nap, és totál beráncoltam a homlokom...

Mók_Ica 2015.05.01. 21:23:45

@Ditti82: hát elég bénba volt, ha ez az volt.......

Haplo 2015.05.01. 21:24:04

@mokamini: szerintem nem, belezugott Bence csudalatos himvesszejebe, de annyira azert intelligens, hogy felismerje, Bence ezt nem viszonozza, es ha vele marad es erolteti ezt a "rajongast", akkor az senkinek se jo, foleg nem neki. Ugyhogy inkabb lelep, bar az hogy Gabort szemelte ki erre, az szamomra eleg felfoghatatlan.

Zsoofka 2015.05.01. 21:25:59

@Haplo: nekem ez sántít. a metakommunikációja nem ezt mondta.

Ditti82 2015.05.01. 21:26:35

@Haplo: Másnál nem lett volna esélye.

Haplo 2015.05.01. 21:27:03

@mokamini: nem tudom, en igy lattam, foleg a tegnapi tancikalos majdnem-vallomasat is hozzaveve. De kivancsi vagyok te hogy latod, szerinted miert akarta a parcseret?

jófej házisárkány 2015.05.01. 21:27:05

@HufnágelSteve: Én az első kép után abbahagytam, nekem megfelel az a 26, az még pont nem öreg :)
(Sejtem egyébként, hogy csak a véletlen műve, hogy Botoxnál pont 27 jött ki)

Haplo 2015.05.01. 21:27:51

@Ditti82: dehogynem, ujpatrik kapva kapott volna rajta :) Bencet biztonsagban letudja Adri mogott, es behivja maga moge Patrikot.

Ditti82 2015.05.01. 21:29:10

@Haplo: Én II. Patrikban sem bíznék meg, pláne nem 2 nap után.

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 21:29:10

Botoxnak legfontosabb szövetséges Lepkés, dikk.

Zsoofka 2015.05.01. 21:29:53

@Haplo: Engem már ki fogtok b.szni innen, de szerintem csak mondták neki a szellemek, hogy akarjon, mert már túl uncsi, hogy csak Peti kavar, kell egy olyan snitt is , hogy Peti meglepődik, hogy más is tud kavarni - és ehhez jó ez a 4-es kavar, amit Tina indított el.

Haplo 2015.05.01. 21:30:10

@Ditti82: detalan jobban mint Gaborban, legalabb eddig nem akart meg megeroszakolni senkit :) De mindegy, ugyis mindjart kiderul.

Ditti82 2015.05.01. 21:31:03

Kecsegtető ajánlat. :D

Zsoofka 2015.05.01. 21:31:53

@Haplo: mokamini 2015.05.01. 21:05:06
@ÉH3sZ: nekem ő csak pont egy erőszakkisérlet-hiányával szimpatikusabb Gábornál... :)

Haplo 2015.05.01. 21:32:04

@mokamini: nem tudom... nemigen hiszem, de ettol meg erdekes gondolatmenet. Aztan ki tudja mi az igazsag.

Mók_Ica 2015.05.01. 21:32:19

laura hogy simizi gyulus mancsát :)))))) újabb szexkapcsi??? :))))

Haplo 2015.05.01. 21:33:18

na, a meglepetes :D ebreszto :)

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 21:34:18

Ha Loki esik ki II Bex ellen, a blogon érfelcsaplkodás lesz.

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:34:21

@Mók_Ica: Gyula hat a nőkre mióta megtalálta a könnycsatornáját:)

Haplo 2015.05.01. 21:34:56

megerzes a reszerol :d amit kb a fel csapat javasolt :d

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 21:35:06

@mokamini: holnap veszek :) .. ha Loki marad, hatost is :)

Ditti82 2015.05.01. 21:35:27

Mik ezek a csörgőkígyók a háttérben?

Zsoofka 2015.05.01. 21:35:55

Barbara miért kellene, hogy kiejtse Lokit és bevállalja ezt az új csókát?
Szerintem egy percig sem merült ez fel.

Mók_Ica 2015.05.01. 21:36:12

@ÉH3sZ: ez gyulus akkor megtalálta az érzékeny női szívekhez a kulcsot :))))) hihihihihihii

na, kit választ pbarbi? bár tudjuk, hogy lokit választja.......a reklám után... :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:36:41

@AkkorlegyenPtr: Ha p2 kiesik, a jokert is fizesd be!:)

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 21:37:32

Emlékszünk amikor Loki csoffadtcsöcsű kígyónak titulálta Pornósbarbit? Kíváncsi vagyok lesz-e isten nem ver bottal faktor.

Zsoofka 2015.05.01. 21:37:48

@ÉH3sZ: Nana! Uriember biztosra nem fogad!

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:37:49

@Mók_Ica: Ha nem tudnánk akkor is őt. P2-nek semmi súlya sincs még, Loki meg képes játszani

Zsoofka 2015.05.01. 21:38:06

Mellesleg ez marha uncsi.

Haplo 2015.05.01. 21:38:25

kivancsian varom, lesz-e hegybeszed bizalomrol, meg szamonkeres, hogy Bence & co miert nem arulta el a botcsinalta keresztapanak a TERVET :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:39:42

@mokamini: Csak a dörzsölt úriember:)

adricsek 2015.05.01. 21:39:47

akkor elvileg még 2 játékos fog bemenni?

Gia 2015.05.01. 21:40:17

Peti ezután majd Bencét akarja kirakni.

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:40:27

@Haplo: Mostanában fogynak a hegyibeszédek

Zsoofka 2015.05.01. 21:40:34

@Sz.Adri: húúú de egyszerre gondoltuk ez át... :))))) mi is vegyünk lottót!

Haplo 2015.05.01. 21:42:31

@mokamini: nem tudom, nem neztem meg utana, de jo lenne tudni, ha igy van akkor nem sokan jonnek mar be

adricsek 2015.05.01. 21:42:59

@mokamini: mindenképpen:) ha nyerek, csinálok egy saját rendezésű éden hotelt itt a harmadikon :D

Ditti82 2015.05.01. 21:43:42

@Sz.Adri: De Gólem benne legyen ám! :D

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:44:29

@Sz.Adri: Megyek szerkinek ha lehet:)

Zsoofka 2015.05.01. 21:44:39

@Sz.Adri: Mehetek? Nem fogok senkit megenni, se megerőszakolni és tudom kezelni a távirányítót.... :)

Haplo 2015.05.01. 21:45:25

de meglepodtunk...

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 21:46:00

veszek egy kaparós sorsjegyet is :)

adricsek 2015.05.01. 21:46:18

@Ditti82: semmiképp...az itteni gyerekek megállnának a fejlődésben :D
Meglepő módon tiszavirág életű lett pékettőpontnulla...S így persze egyre hihetőbb a kiszivárgott eredmény

Mók_Ica 2015.05.01. 21:46:23

loki boldog és jön eggyel pbarbinak..... a játékot meg is nyerik..... itt a vége, fuss el véle :)))))

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:47:01

@AkkorlegyenPtr: Megye 3-as csapatos tippmixet?:)

Zsoofka 2015.05.01. 21:47:20

Mondhassuk, hogy P. 2.0 villámlátogatást tett a hotelben :)

vadibandi 2015.05.01. 21:47:35

Mi a kiszivárgott eredmény?

Mók_Ica 2015.05.01. 21:47:48

breki szerint ez meglepi volt????? hihihihihihihihi

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:48:03

Pbarbi hegyibeszéde?

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 21:48:26

pronósbarbi tart hegyibeszédet

HufnágelSteve 2015.05.01. 21:49:03

@Sz.Adri: Ha én beköltöznék fakrokodilnak mennék, mert azokat mindig benntartják, akármennyire zavarják a játékosokat és a tájképet :).

Mók_Ica 2015.05.01. 21:49:04

pbarbi átvette pjotr szerepét.... imhol a beszéd :))))))
pbarbi feszület volt :))))))

adricsek 2015.05.01. 21:49:24

@ÉH3sZ: Számítok rád:D :D
Gyula lesz a vágó :D

Ditti82 2015.05.01. 21:49:56

@Mók_Ica: Aztán kiderül, hogy kamu volt a kiszivárgott eredmény. :D

Zsoofka 2015.05.01. 21:50:00

Bence vallja: bármi történik, tégy úgy, mintha szándékos lett volna... Ő akarta a párcserét. Ja.

Mók_Ica 2015.05.01. 21:50:41

@HufnágelSteve: az tök jó, csak tuti nem nyerheted meg a 20 milkát :)))))) az esélytelenek nyugalmával élveznéd a nyaralást.... egyhelyben :))))))))

jajjjj, lokika megemlített :))))))

adricsek 2015.05.01. 21:50:42

@HufnágelSteve: Majd tartok egy castingot :D

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:51:16

@Sz.Adri: Köszi4 Gyulát becsalogatjuk egy fél pillangóval:)

Zsoofka 2015.05.01. 21:51:41

A hegyibeszéd is tattika volt.

Mók_Ica 2015.05.01. 21:51:57

@Ditti82: még 19 nap..... oszt tényleg kiderül :))))) adrika is megmondta :))))

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:52:11

@Mók_Ica: Téged? Mikor?

@HufnágelSteve: Nem szokták őket gömbökre cserélni?

Ditti82 2015.05.01. 21:53:36

Gábor bohókás meg iszákos. Mert Bence sohase. Jól van Tina, jár a buksisimi. :D

Zsoofka 2015.05.01. 21:53:55

ÓÓÓÓ azt már láttuk, hogy Gábor milyen erős...

Szegény Tina. Bence nem akart vele beszélgetni, Gábornak meg nincs semmi a fejében :)

adricsek 2015.05.01. 21:54:03

@ÉH3sZ: Gyula ide úgyis hazajön, úgyhogy nem kell csalogatni remélem :) Mármint nem ide a lakásomba haza, hanem a városba :D

Mók_Ica 2015.05.01. 21:54:27

tina gyereknek, bohókásnak és iszákosnak tartja sármőrt..... aki nem lesz jó partner.....akkor tényleg jó választás volt...... persze, csak ha nem pénzt akar ... hihihihihihi

Mók_Ica 2015.05.01. 21:55:23

@ÉH3sZ: mondta, hogy mókus :))))

Zsoofka 2015.05.01. 21:56:02

Jáááj. GÁbor veszély. Össze akar bújni.

Haplo 2015.05.01. 21:56:11

szakadozik a stream, minden masodik szot hallok es semmit se latok... tortent valami erdekes?

ÉH3sZ 2015.05.01. 21:57:04

@Mók_Ica: :)))

Én meg tudom hová megy Laura ma este!

Zsoofka 2015.05.01. 21:57:13

@Haplo: Gábor Tinával akar beszélgetni az érzelmi vonalakról.

Mók_Ica 2015.05.01. 21:57:45

húúúúú, wazze... sármőr..... azt hiszi, hogy minden csaj beleszerelmesedett????? :)))))

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 21:57:52

Haha, Sármőr már feszeget Tinát.

Haplo 2015.05.01. 21:57:55

na, visszajott a hang, az alapjan azt szurom le, hogy Gabor mar eroszakolna megfele Tinat :)

Mók_Ica 2015.05.01. 21:58:43

@ÉH3sZ: szépségkirálynő választásra vagy hozzád???? :)))))))

Zsoofka 2015.05.01. 21:59:29

A második dobozban védettség, de mi volt az elsőben?

adricsek 2015.05.01. 21:59:33

@Haplo: Ha Gábor mellett egy női bicikli feküdne,azt is meghajtaná sztem :D

Haplo 2015.05.01. 21:59:53

ket patrikot veszitettunk el, mondja Golem, tan oket keresi azota is a palmaligetben? :)

Mók_Ica 2015.05.01. 22:00:05

új lány..... védettséget és párszakítósat adhat hétfőn.....

furmintszaraz 2015.05.01. 22:00:09

Nocsak, elsőre egész helyesnek tűnik az új bejövő hölgyemény.

Schlomo Goldberg 2015.05.01. 22:00:19

@mokamini: nem alkothantak egy párt a párválasztón, ha jól láttam

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:00:39

@mokamini: Nem alkothatnak egy párt a kövi cerin

@Haplo: :))

Gia 2015.05.01. 22:00:41

Cinthyke jajjjjjjj....................

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 22:00:43

@ÉH3sZ: Á olyat nem merek. Nagy a lutri. Bármikor megvillanhat Patrik lába és oda a 0:0 :)

adricsek 2015.05.01. 22:00:49

@ÉH3sZ: nem :D az egy másik csavesz volt...mondjuk tőle milliószor jobb pasasok is vannak itt. Biztos ugyanaz volt a zsűri, aki Laura szépségversenyén :D :D jujj, de gonosz voltam

Zsoofka 2015.05.01. 22:00:49

Jaj. Cintia. Nincsenek szavaim.

Ditti82 2015.05.01. 22:01:48

@Schlomo Goldberg: Jaja. Remélem, a védettség nem Botox kezében landol...

Mók_Ica 2015.05.01. 22:01:58

@mokamini: nem alkothat párt a mostani párjával a következő párválasztón

@ÉH3sZ: sztem is lesz belőle valami :))))) legalább gyulánk is örülhet egy kicsit, mielőtt kiesik :)))

Zsoofka 2015.05.01. 22:02:50

Értem, köszönöm. :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:03:29

@Sz.Adri: Jól csinálod, kellesz a saját ÉH-dba!:)

@AkkorlegyenPtr: P1 vagy P2?:)

Haplo 2015.05.01. 22:03:57

ha en szerkeszto lennek, meglepnek egy olyat, hogy bekuldok egy fiut meg egy lanyt egyszerre, az egyiket vedettseggel, a masikat meg egy ellen-vedettseggel, magyaran hozza nem allhat a vedett. Bentmaradna mindketto a parvalasztoig, ott eloszor a vedettet (legyen a lany) oldalra allitanam, valasszanak, egy fiuval van tobb, azzal az ujjal akit ha valaki bevallal akkor a vedett lany a masodik korben nem valaszthat, magyaran az ujfiu benttartasaval bevedi a segget... Megneznem azt a taktikazast :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:05:10

Botox az 5. lesz a végén. Rajta van a fényképe hátulján

Zsoofka 2015.05.01. 22:05:25

@Haplo: Ilyen nem lesz. Gólem nem értené meg és nem bírná elmagyarázni a többinek...

2015.05.01. 22:06:22

Beácska, pacsi!

Haplo 2015.05.01. 22:06:37

@mokamini: :DDD igen, van ebben valami :) akkor hasznaljatok fel majd a hazi-keszitesu EH-ban :D

AkkorlegyenPtr 2015.05.01. 22:07:10

@ÉH3sZ: csakis P1. Most így P2-ről még azt sem nézem ki, hogy a kezdőrúgáshoz fel tudna kocogni.

apro_marosan_petergabor 2015.05.01. 22:08:02

Van még lejjebb, a "szórakoztatás" frontján?

2015.05.01. 22:08:22

@ÉH3sZ: szia, láttam Kimit :D

Zsoofka 2015.05.01. 22:08:40

@Haplo: beveszünk Gólem 2.0-nak... :)

Zsoofka 2015.05.01. 22:09:15

@apro_marosan_petergabor: Nincs. De mi így szeretjük. Ez van. Szevasz.

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:09:44

@AkkorlegyenPtr: :)

Grimasz (Laura) ismeretlen szava az instrumentális.

Mók_Ica 2015.05.01. 22:10:07

@fosch9: szia kislány :))) nézted?
most nem vagyok otthon..... holnap este már igen :)))))

2015.05.01. 22:10:23

@mokamini: minden nap jön egy?

Haplo 2015.05.01. 22:10:30

@mokamini: inkabb otletadonak mennek, a kirakatot nem szeretem :D

2015.05.01. 22:11:07

@Mók_Ica: belenéztem a végébe :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:11:43

@fosch9: Kim il Dzsongot?:)
Csak viccelek, én meg Vettelt

@Ditti82: Patrik2 nézegette a szobában és egy nagy 5-ös volt a kép hátuljára írva

,, 2015.05.01. 22:12:03

@fosch9: szió, nézed a Prométheuszt?

adricsek 2015.05.01. 22:12:12

Gólem enyhén szólva letranszizta Laurát D

Zsoofka 2015.05.01. 22:12:27

@fosch9: nem baj, hagyjuk, tanuljon csak tőlünk fertőt és alpáriságot. Bruhahaha

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.01. 22:12:49

Amíg Peti ki nem esik, nem nézem, így döntöttem.

Mók_Ica 2015.05.01. 22:13:13

@fosch9: :)))))
viszont most lépek, mert éé-t nem tudok nézni...... pusszancs :))) holnap este!!

2015.05.01. 22:13:24

@ÉH3sZ: de most vettel nincs itt :D
@foxglove (F6): hello, igen! Fbender4eva! :D és tudod kinek van szülinapja? :)

Zsoofka 2015.05.01. 22:13:55

@Sz.Adri: Nem vagyok képes nézni. Kiégett a retinám Cintiától. Aztán elkezdett a csaj nyekeregni és elkapcsoltam. Nem tudom nála van e lejjebb :)

2015.05.01. 22:14:17

@mokamini: ja láttam egyik nap jött egy a hv szlenget fikázni, röhögtem
@Mók_Ica: szaladjál :)

Zsoofka 2015.05.01. 22:15:06

@ÉH3sZ: @fosch9: Én meg ma Sennára emlékeztem. Hihetetlen, hogy már 21 éve, hogy meghalt.

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:15:22

@fosch9: Nem most, pár éve:)

2015.05.01. 22:16:08

@mokamini: igen :(

egyébként a live gumiabroncs égetés szagát nagyon tudom ajánlani még hatása alatt vagyok :D

Zsoofka 2015.05.01. 22:17:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: már érik a meglepi...
Ma még csak Gólem lepődött meg, mondta nekünk is, hogy meg kellene, de szerintem senkinek sem sikerült.

2015.05.01. 22:17:37

@foxglove (F6): 50 :D egyébként tényleg van benne valami, egyre inkább látom :D
@ÉH3sZ: akkor két éve :) tavaly nem volt :)))) mindent tudok :DD

,, 2015.05.01. 22:18:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: egyébként akkor ne nézd, bár nevetséges mert annyira nem is gáz, viszont hetek óta bejelentgeted h "te ezt nem nézed". értettük, nem nézed

2015.05.01. 22:18:53

@foxglove (F6): vicces volt ahogy peti rádöbbent h kisbarátja bencike nem avatta be
most emberi volt peti nem játszotta pár percig a nagy tattikust
bence feljön mint a talajvíz? meglepne

Gia 2015.05.01. 22:20:30

@fosch9: Peti belátta,hogy elszálltak maguktól.

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:21:02

@mokamini: Igen, régen

@fosch9: Okos is vagy:)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:21:47

@Gia: Elég lett volna minket megkérdeznie

Zsoofka 2015.05.01. 22:21:54

@fosch9: Bence feljövetele engem is meglepne. De azért tetszik, hogy se ő, se Adri nem küldi el idegből Petit, próbálnak tematikázni vele, jópofizni előtte. Pont egy hétig sikerült is nekik...
De Petit a reggeli Adri-vegzálásért nagyon utáltam. Igazi tahó volt, de ezen már szüttyögtem, nem kezdem elölről.

Ditti82 2015.05.01. 22:22:17

@ÉH3sZ: Szerintem mást jelent az.

Gia 2015.05.01. 22:24:08

@Ditti82: Nekem fura volt,hogy Adri utána mindent elmondott Petinek..

Zsoofka 2015.05.01. 22:25:43

Mentem, dolog van reggel. Puszi! Vegyetek lottót!

,, 2015.05.01. 22:26:09

@fosch9: okééé, leesett!!:)) hahaha, nocsak-nocsak:)

2015.05.01. 22:26:30

@ÉH3sZ: hehehehe :D az is tetszett nagyon :D
@Gia: mondta? nem hallottam végig mikről beszéltek, annyit láttam a végén meglepődött rendesen
@mokamini: jaja én is néztem mit rángatja reggelizni ha nem akar, azért ha egy napot kihagy nem hal éhen... elküldtem volna h mi közöd ember
bence ha peti ellen menne az tetszene..

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:27:36

@Ditti82: Nyilván, csak akartam egy kis izgalmat okozni az arra fogékonyaknak:)

2015.05.01. 22:28:22

@foxglove (F6): tudtam h le fog esni :D

2015.05.01. 22:29:09

@ÉH3sZ: tematikázol? :DDD

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:31:49

@fosch9: Már csak 19 nap van hátra, muszáj:)

2015.05.01. 22:33:31

@ÉH3sZ: bent tartalak mint omaperverz lokit :D

Ditti82 2015.05.01. 22:35:47

@ÉH3sZ: Mondjuk én nem bánnám, ha valaki kipottyintaná most a védettséggel. Csak ne ő kapja.

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:38:23

@fosch9: Köszi a hasonlatot:)

@Ditti82: Kire gondolsz? Marcsára? Lány kapja a védettséget, ugye? Kérdés, h Peti-Marcsa kimegy-e a randira vagy nem

2015.05.01. 22:39:30

@ÉH3sZ: nem hagyhattam ki :)
megyek nézni Prometheus-t, jócakát :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:40:56

@fosch9: Neked is! Majd ne ijedj meg, amikor .... :)

fosch9 (törölt) 2015.05.01. 22:46:08

@ÉH3sZ: köszi! (direkt azért nézem h megijedjek) :DD

ÉH3sZ 2015.05.01. 22:48:29

@fosch9: Akkor kapcsolj át Cintire:)

Gia 2015.05.01. 22:50:36

Szerintem Peti ki akar majd menni randizni.

fosch9 (törölt) 2015.05.01. 22:53:02

@ÉH3sZ: reklám időben átjöttem röhögni :DDD

HufnágelSteve 2015.05.01. 23:17:00

@ÉH3sZ: Az a hasam, arra már nem kell cserélni, már csak a többi részemet kell a mellettük heverő krokodilnak láttatnom.

Ditti82 2015.05.01. 23:22:16

@Hbbm: Tuti? Ránézésre nem agysebész...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.02. 00:32:00

@Gia:
Nana, mindent elmondott, kivéve a lényeget :) ! Amikor Peti rákérdezett a párcsere okára, akkor Adri hebegett valamit arról, hogy Tina nem érezte partnernek magát Bence mellett, és esze ágában sem volt megmondani, hogy Tina milyen érzéseket táplál Bence iránt, és hogy ezért cserélt, nehogy az érzelmek gyengítsék őket.

Gia 2015.05.02. 04:38:55

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Majd visszanézem.Azt,hogy nem beszélget Tinával Bence valóban visszamondta Adri,az érzelmekre meg mintha célozgatott volna,csak nehezen lehetett érteni a zenétől.Amennyiben mégis kimaradt az nem olyan nagy baj,hiszen ezt már a vak is látta,sőt Bence panaszkodott is erről Petinek.

fosch9 (törölt) 2015.05.02. 07:10:59

@beacska: +1

,, 2015.05.02. 11:22:57

@sixx: Miért nem tudok kommentelni a Flash posztba?
süti beállítások módosítása