Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7243-7246 - Ati-kém újra bevetésen

2015. január 22. 17:14 - julie0812

1.jpg

Alíz nagy pácban van, a kutas ugyanis százezer forintot kér a kitépett tömlőért. Különben rendőrt hív. Szöszi hőzöng kicsit, de NonStop leállítja. Alíz aláír egy papírt, hogy vállalja a felelősséget, majd hazaérve gyorsan pénzt kér Barthától, előleg a következő havi fizujából. Jó kis előleg. Zsolt jó kedvében van, mert szó nélkül odaadja neki a száz ropit, persze azért némi kamatot kilátásba helyez.

2.jpg

Juli totál kivan attól, amit kihallgatott, ezek szerint mégis csak több van Atikám és a rejtélyes nő között, mint munkatársi barátság. A gangon picsog Zsófinak, közben Atikám meg hiába próbálja elérni Melindát telefonon. Aztán hirtelen eszébe jut, hogy ugye Lukács nem mondta el az apjának, hol laknak? De, miért, baj? Na, akkor rohanás. Juli követi őket, majd felmegy ő is a lifttel. Atikámék ott tipródnak a nyitott bejárati ajtó előtt és Juli megjelenése nem dobja fel a hangulatot.

3.jpg4.jpg

Ezután kezdődik az eksön. Hős Atikám beront a lakásba, ahol a volt férj Melindát ölelgeti hátulról szorosan, majd Atikámat meglátva kést szegez a nő torkához és azt kiabálja, hogy takarodj innen, Bárdi. Atikám Lukácsot hívja, majd kihasználva a pasi pillanatnyi meglepettségét, kicsavarja a kezéből a kést és lenyomja az asztalra. Juli köpni-nyelni nem tud. Atikám szépen egy székhez kötözi a kopaszt, miközben Melindáék sürgősen összepakolnak, mert ismét szökniük kell. Attila megad nekik egy soproni címet, ahol majd új iratokat is kapnak. Lukács inkább a zsarukhoz fordulna, de elmagyarázzák neki, hogy ez nem fog menni, az apja úgyis megtalálná őket.

5.jpg

Robi virágot küld Nórának, de ő nem veszi át a futártól. Nem sokkal ezután személyesen próbálkozik egy újabb csokorral, de Timike még időben megállítja, mert támadt egy jobb ötlete. Egy kérdezz-felelek játékkal megtudja az anyja titkos vágyait és átadja az infót Robinak, egy szőrmebunda fejében. Robi be is szerzi a kék jácint csokrot és Ágit ráizzítja egy régi könyv felkutatására, ez volt Nóra kedvence gyerekkorában.

6.jpg

Miklós szeme vérben forog, amikor meglátja Robit és Timikét a Rózsában sutyorogni. A troll kedvesen elmeséli neki, hogy Robi bezzeg még jácintot is szerzett, pedig azt ilyenkor nem egyszerű. Miki odarendeli Robit az irodába és pénzt ajánl fel neki, ha eltűnik az életükből. Robi Ági pénzének a másik felét kéri, vagyis az ötszázezer eurót. Miki persze kiröhögi, de Robi közli vele, hogy úgyis megszerzi a pénzt és ráadásnak Nórát is. Erre Miki is teperni kezd Nóránál, beszerez valami silány minőségű bort, ami a kedvencük volt a régi szép időkben. Ezzel rögtön leveszi Nórát a lábáról (na nem a szó szoros értelmében). Zsófi viszont keresztbe tesz a kezdődő békülésnek, mert elküldi Nórának a biztonsági kamera felvételét, amin látszik, hogy Miki volt a ludas a súlyzós balesetben.

7.jpg

Nóra majd elalél Robi újabb ajándékától, viszont totálisan kiakad, amikor megnézi a Zsófi által küldött felvételeket. Átmegy Miklóshoz és megmondja neki, hogy többé látni sem akarja. Ezután áthívja Robit és a karjaiba hullik.

8.jpg

Juliból csak úgy záporoznak a kérdések, tudni akarja az igazat. Atikám azzal mentegetőzik, hogy ez már ezer éve volt. Valamennyi infót azért elcsepegtet, de semmi konkrétat. Juli tajtékzik, de Atikám nem mondhat többet. Annyit azért bevall, hogy hírszerző volt és Julinak néhány pohár ital után izgalmasnak tűnik egy kémmel ágyba bújni. A kufirc viszont józanítólag hat Julira és utána mégis inkább kiteszi Atikám szűrét a lakásból. Legalábbis egy időre, mert neki gondolkoznia kell.

9.jpg

Alíz suttyomban kifizeti a benzinkúton okozott kárt, majd egyszer csak az ölébe hullik a lehetőség, hogy visszaszerezze a pénzt: a táncverseny. Enikő és New Bartha is indulnak, akkor miért ne indulhatna ő is Ádámmal? A fődíj pont százezer. A fiatalok együtt mennek gyakorolni Zsófi konditermébe. Zsófinak egyáltalán nem tetszik, hogy Krisz Encivel van és rögtön beszélni akar vele. Azt magyarázza, hogy ez a gyerek dolog igazából Tóbiásnak fontos, ő csak segít neki. Hát azért a gyerekvállalást nem nevezném baráti segítségnyújtásnak, de Zsófinál mások a fogalmak.

10.jpg

Kiderül, hogy Enikő nagyon béna és egyáltalán nem tud táncolni. New Bartha felviszi a tetőre, hátha ott jobban megy neki. Miközben szorgalmasan gyakorolnak, becsapódik az ajtó és a tetőn rekednek, de ez Krisztiánt nem túlzottan zavarja, folytatják a táncikálást. Zsófi érkezik a megmentésükre, de pont azt látja, amint a lassúzás smárolásba megy át, úgyhogy ezek után már nem biztos, hogy nyitva is hagyja nekik az ajtót.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2015.01.22. 19:46:22

Esküszöm azt olvastam, hogy Zsolt "némi kamatyot is kilátásba helyez"... :-)))))))))))))))

Johnny336 2015.01.22. 23:47:41

@hannamontanna: az már megvolt neki régen. Talán úgy van vele, hogy a pénzzel jobbat is talál magának :D
süti beállítások módosítása