Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x64 - A ruha, az háború!

2015. január 19. 07:16 - sixx

Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem lehet tudni, a sziluettcsalád melyik tagja van a százalékok mögött, de Bencus szerint szerdán fordult az állás, akkor, amikor Zsu kihívta a pampulaszájú vadembert, szóval ha logikusan gondolkodunk, akkor Zsu vezet most éppen. De hát a párbaj lényegi részéig még egy óra hátra van, addig egy összefoglalón is át kell hámoznunk magunkat.

És menten egy dance-off-fal nyitunk, amit én most nem fogok magyarítani, mert hajnal 4 óra van, és ilyenkor erre képtelen vagyok, a lényeg az, hogy megállnak egymással szemben az agyhalottak, és tánccal fejezik ki, hogy mennyire kurvára leszarják a másikat. Az alapja egy videóklip (nyugi, nem magamtól tudom, a feleségem segített ki), amiben tudnak táncolni a szereplők, és az ugrás után menten látható is.

screen_shot_2015-01-19_at_5_21_12.png 

Na, a villalakók nem ilyenek, Zsu azzal kezdi a hepajt, hogy egy hevesebb mozdulat során fejbe rúgja Lacit, aki ettől annyira meglepődik, hogy hirtelen azt sem tudja hogy most megsértődjön, vagy röhögjön, így a durcáskodást és a látványos sajnáltatást választja. Edina rögtön a segítségére siet, vérzik, mondja, és a szemében olyan tűz gyúl, amitől én speciel félek, a tévé előtt is. Zsu csak áll, mint fasz a lakodalomban és a kezét tördeli, jajistenem, Laci, neharaguggyámá, nem direkt vót.

Mr. Kemény, aki saját bevallása szerint ennél sokkal nagyobbakat is kapott, az arcát jegeli egy zsák borsóval, és látványosan mártírkodik, megjegyezve, hogy ha netán ő rúgja fejbe Zsut, akkor most áll a bál, és ebben van valami, egy kövérebb csicskageci csak kibuggyanna Dóri ajkai közül. Mondjuk Zsu meg ott feküdne ájultan. Laci kicsit durcázik, majd beáll a szíjjeltáncolásba (tessék, ennyi telt), ami egyrészt rettenetes, másrészt borzasztó, Dennis természetesen a faszát mutogatja, Dani a seggét, és úgy kacsázik, mintha Mick Jagger farkába valaki áramot vezetett volna, a seggébe meg egy seprűt dugott volna fel, és rákiáltott volna, hogy toljad a szetiszfeksönt, gecó. Edina akrobatikus jazzbalettgimnasztikarakenrollt csinál a dologból, Robin meg robotol, de inkább mutatom, mindenki jobban jár.

dani1.gif dani2.gif
dani3.gif zsu.gif
dennis.gif zsu2.gif
dori.gif edina.gif

A tánc után Zsút még mindig baszkurálja a lelkiismeret a rúgás miatt, de Fanni szarik a farmra és Dórival együtt Lacit dumálják ki, csicska, baszki, kit érdekel, mit mond. Levél jön, mert ugye a szabadulós játékban Laciék nyertek, és ennek van követezménye: kapnak egy nagy üveg bort, nem értek hozzá, de Laci “ez kurvajó bor” felkiáltását nem tartom annyira mérvadónak, nem hallottam még olyan minőségi borról, amit 3 literes üvegben adnak. Dani, Laci és Edina egyrészt azt nyerik, hogy a nevük elé a többieknek kötelező odatenni a professzordoktor előtagot, másrészt meg a piát, amit a nyugiban szépen be is puszilnak, és közben kibeszélik a társaikat. Zsu bent puffog a hálóban, Dórinak ezzel a töke tele van, ki a faszt érdekel, ültesd már le magad.

screen_shot_2015-01-19_at_6_03_09.png

A piálás, amiről Bencus az egyik kommentelőnk beszólását lenyúlva aszongya, hogy “Daninak nem áll jól az alkohol”, annyira jól sikerül, hogy Dani igazi provokatív gyökérre issza magát, felveszi magára Fanni ocelotmintás bekecsét, és féldollár művészúr PIMP, azaz stici című slágerét énekli, amiből az RTL lelkesen kisípolja az összes motherfuckert. Az éneklésből és a bekecsviselésből hirig lesz, mert Fanni és Dóri aludni akar, amit a gajdolástól nem tud (pedig Dennis javasolja nekik a vattát füldugónak), és hát olyan NEM VAN, hogy valaki CSAK ÚGY felveszi magára Fanni bekecsét, amit Ő MAGA VETT. Ezért rángatja a hullarészeg Danit, aki közben gajdol tova, mint akinek kötelező lenne, majd cigit koldul Dóritól.

Ha valaki hozzáér a ruháimhoz, a sminkemhez, a cuccaimhoz, az háború.

screen_shot_2015-01-19_at_6_56_58.png

A lakók következő feladata: kampánydal. Az eredmény borítékolható, énekelni ugye egyik sem tud, de sebaj, rappelnek helyette. Zsúék szövege rettentő, nem is vicces, nem is szórakoztató, de legalább döcög, mint az állat. Laciéké egy fokkal jobb, van benne poén, és az előadásmód is jobban stimmel, de ne én mondjam meg, mi a tuti, tessenek eldönteni:

Fanni nagyon kiakad, mert Dani végig őt baszogatja a szövegben, de hát aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák, ugye. Be is megy a nyugiba sírni, mert nem ismeri ezt a nagyszerű szólást. Megint feladat: tessenek elmondani, kinek mi a véleménye a villakapcsolatokról. Nekem nem volt benne semmi érdekes, kivéve azt, hogy Laci kiáll a lakók elé, és bejelenti, hogy ők Edinával járnak. Ettől Edina feje tök vörös lesz, és kis híján infarktust kap. Dennis megkavarja a szart egy kicsit, és igyekszik Robint rászabadítani Dórira, Dóri meg a Zsu-Dani vonalat bontja ki, amiből kiderül az, amit ugatok már 64 napja: Dani még mindig kíszen van, mert Zsu nem tartja faszinak, és ebből lesz egy frankó veszekedés, mert előkerül a takaró alatti matatás is, amiről az derül ki, hogy Laci a farkát hozzányomta Zsu kezéhez, aki meg vigyorogva rámarkolt. DE NEM VERTE KI!

Na, jön a párbaj, amire Zsu érkezik először egy miniruhában, és mivel ott ül az anyukája a stúdióban, kiborul, oda a nagy magabiztosság. Laci ezzel szemben pont úgy viselkedik, mint a villában, beleszarik mindenbe, és jókat odaszúr az egyre szétesettebb Zsúnak. Liluék szépen kihúzzák Laciból, hogy a) ha Edina és Zsu között csak a külső alapján kellene választani, akkor Zsúról csak szarni meg hugyozni szállna le, és b) ha Dóri nem hajtja el, akkor a mai napig őt kúrná. Ez majd egyszer még vissza fog ütni szerintem, de majd meglátjuk. Amikor megkérdezik a lakókat, hogy ki kit vár vissza, nem túl nagy meglepetésre Fanni és Dennis Lacit mondja, ők eddig is csak taktikából álltak Zsu mögé, most meg lapot húztak 19-re.

A nézőknek is jobban kell Laci, mint Zsu, ezért az állás szépen megfordul, és a végén 0,12 százalékos különbséggel Laci nyer és üvölt, Zsu meg összetörik apró darabokra, Lilunak kell összevakarnia élő műsorban, aki olyan kedves vele, mint még egy VV-játékossal sem. Lacit Edina a kertben guggolva várja, Fanni meg persze nem tud kibújni a bőréből, és amint meglátja a vadembert, így köszönti:

Ez az, kiesett az a riherongy?

Stay classy, girl.

screen_shot_2015-01-19_at_6_42_46.png

Címkék: vv7 dsns
1253 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 07:25:22

De furi volt nem csajomat, hanem feleségemet olvasni :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 07:30:41

Fannika a kabátját nem csak h maga vette, hanem még meg is dolgozott érte :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 07:43:38

Lilut szerizem, bár ez a kedves énje nem jött be :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 07:47:14

Bemásolom a reggeli gonolatom: Jaj, most tényleg mindenkit ennyire érdekel egy szar vv párbaj eredménye, h emiatt utálkozni kell?

Be kell látni, h férfit, nő párbajon a nő nem megy vissza...

candyperfumegirl 2015.01.19. 08:11:13

Igen, a 3 literes minőségi bor :)

Tapmancs 2015.01.19. 08:15:41

Laci helyében én nem ordítottam volna ennyire mert ilyen kevéssel nyerni nem diadal, hanem pusztán a szerencse műve.
Én mindegyiküket kívül akarom látni a villán, remélem Laci is kiesik minél hamarabb.

Mirocska 2015.01.19. 08:33:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ezt már este sem értettem, hogy egyesek hogy ki tudnak borulni egy tévéműsoron?! Könyörgöm, nem totál mindegy, hogy ki ment vissza? :-D
Tök jó annak, akinek ez a legnagyobb problémája, hogy órákig képes fröcsögni ezen. Komolyan, nem értem...
A poszt viszont jó, mint mindig! :-)

furmintszaraz 2015.01.19. 08:41:18

Simán lehet nagyobb kiszerelésben is teljesen korrekt minőségű bort beszerezni, ha nem is ez a standard (nyilván topbort teljesen értelmetlen pazarlás lett volna beküldeni oda). Más kérdés, hogy a "k. jó" a Laci-féle vonatkoztatási rendszerben a hipermarketek alulról a második polcát jelentheti :)

2015.01.19. 08:52:49

Na kiesett a közös ellenségek, nincs ami összetartsa a bandát. Jöhet a káosz, mindenki mindenki ellen.

Shörluck Homles 2015.01.19. 09:00:43

Hurrá, ilyen korán poszt! A "szíjjeltáncolás" tökéletes, be kellene rakni a google translate-be is.

rearwindow 2015.01.19. 09:03:12

@furmintszaraz: még az is elhangzott ahogy cipelték a butellát befelé - talán Dani szájából - "megisszuk Kólával" :)

kismalacka 2015.01.19. 09:03:55

Lacinak azért volt qrva jó a bor, mert a műanyag kannás, csavaros tetejű borhoz van biztos szokva :)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.19. 09:04:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Én nem utálkozom -mostmár Zsu-ra sem, hogy kiesett- a kommenttársakra, pont azért amit írtál. Ez egy játék, ha épp nem az jut vissza akit szeretnék, akkor sem a topikolókat kell okolni, meg savazni.
Érdekes lesz szerintem a további villaélet is, nyilván Zsu kiesésével csökken a konfliktusok száma.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 09:05:35

Jézusom, azon a képen, ahol Fanni és Dóri látható rendkívül előnytelen pillanatban és tök olyan, mintha a háttérben egy múmia lebegne nyitott szarkofágban ott Dóritól jobbra, vállmagasságban.... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 09:07:11

@rearwindow: ebben nincs semmi rendkívüli: azok ott a villában valamiért MINDENT kólával isznak. Valszeg ettől hülyülnek meg még jobban, amikor ivászat van. :D

bigél 2015.01.19. 09:09:20

@furmintszaraz: Ez így van, mi is szoktunk pl. a Borhálónál teljesen jó borokat venni nagyobb kiszerelésben.

De igazad lehet, valszeg nem erre gondolt Laci. :D :D

MacákékIcukája 2015.01.19. 09:09:21

@Mirocska: nemtom lattad-e, higy tegnap este/ejjel mi ment itt... Mintha legalabbis az eletuk mult volna ezen a parbajon (annak ellenere, hogy egyertelmuen sem Laci, sem Zsu nem nyerne/nyerhette volna meg a fodijat).

astryle 2015.01.19. 09:10:42

@Tapmancs: Én is már ott tartok, hogy innentől kezdve szavazzon a halál :D Az összes essen ki.
Zsú volt talán a legértelmesebb a társaságban, azt hittem benn lesz a döntőbe..hát nem. Azt hittem lesz megint egy taktikus, mint Attila de nem... Megint egy Debilióval többen leszünk...

nnnnnnnn 2015.01.19. 09:10:48

ha zsu ment volna vissza edinának még lett volna esélye, hogy megnyeri. így most ennek lőttek.

zümzümke 2015.01.19. 09:10:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a szénsavtól kitágulnak az agyi erek és az alkohol zuhhhh, be :)
@Tapmancs: nyugi, a legvégén mind kimennek :)
@Majom1Parádé: vagy lesznek újak, mert
www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

bigél 2015.01.19. 09:11:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): pedig a legtöbb elvileg már kinőtt a VBK korszakból
(anno mi is nyomtuk egyetemen, de akkor tényleg elég szar borok voltak a bulikban/fesztiválokon, plusz még nem fejlődött ki az ízlésünk és az agyunk, de aztán az a korszak elmúlt, ahogy végeztem)

astryle 2015.01.19. 09:13:14

@$$$=$$$: ááááá.. láttad Dinka fejét amikor Zsú fejberugta Lacit?? Szerintem ha Zsú ment volna vissza Edina nekimegy és kizárták volna :D lehet ezt nem akarta kockáztatni az rtl. Csak figyeli ezeket pszihomókus is.

MacákékIcukája 2015.01.19. 09:13:25

@furmintszaraz: jaja, itt skandinavorszagban eleg nagy keletje van a dobozos boroknak (az mas kerdes, hogy az allami monopolium miatt csak jo minosegut lehet kapni), de otthon is lattam mar :) A tegnapi ofit meg nem neztem, szal nem tudom milyen bor volt az, de egyetertek a Lacis kijelenteseddel :)))
(Ez csak egy off komment volt, hihi)

furmintszaraz 2015.01.19. 09:17:11

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Nekem is ez a cég volt az eszemben, de Laci aligha a Lisicza cabernet sauvignonját ismerte fel azonnal :)

Baresz83 2015.01.19. 09:18:05

Reméljük ma este nyugodtabb lesz itt a hangulat! Kicsit unalmas volt már azt olvasni, hogy aki nem bírta Zsu-t, az nem lát tisztán, és csak azoknak van igazuk, akik az egyetlen "értékes" embert szerették. (Ő volt Zsu, ha valaki nem tudná... :D) Ja hát és persze ez a mérhetetlen utálkozás, Edina-fanoknak kuss, mert egyből kapják az oltást... Tényleg, mintha az életükről lenne szó, édes istenkém...

Na mindegy, én azért továbbra is kíváncsi vagyok a lemmingekre. És hajrá Robin! :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 09:18:31

@candyperfumegirl: mi a bajotok vele, én pl imádom a szangriát azt meg 2 literesben adják. :D :D

astryle 2015.01.19. 09:19:25

@Baresz83: fúúúúúúúúj Rubint. :D

bigél 2015.01.19. 09:21:54

@astryle:

hát ez meg miért? szerintem is hajrá! :) (bár azok mostanában nem nyernek VV-t, akiknek én szurkolok, így hajrá Dinka ;))

bigél 2015.01.19. 09:23:25

@furmintszaraz:
ne legyünk előítéletesek, lehet a zord, tetovált külső egy igazi borszakértőt rejt :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 09:24:20

@zümzümke: úgy, úgy... :)

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): hát, azt hiszem én is gimis koromban ittam utoljára e féléket... :D A VBK mellett a másik rettenet a felénk (nem tudom miért, de) Mussolininek nevezet szutyok volt, ami vörösbor+szénsavas narancs volt úgy összeöntve, hogy asszem a narancs egy rétegben megállt a bor tetején v. fordítva.
És persze akkortájt rohadtul nem volt feltétel, hogy az a bor, az milyen, csak hasson valahogy. Ó, szent igénytelenség... :D

astryle 2015.01.19. 09:25:52

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): ha Rubint nyerne az olyan lenne, mintha Ádám nyert volna.. olyan lenne mint VV4 be Tordas.. vagy VV6 ba Laci. Olyan semmilyen. Mondjuk igaz, hogy gayboy most a legszimpibb a villában... Eddig ő még nem esett abba a hibába, hogy mocskolódjon.

MacákékIcukája 2015.01.19. 09:28:06

@astryle: inkabb olyan, mint vv1 szabolcs vagy vv3 Milo

Levtolsztoj 2015.01.19. 09:30:57

@candyperfumegirl: Laci nagy gourmet lehet, még az első adásokban mondta, hogy a rosé bort annyira szereti, hogy húzóra megiszik egy üveggel:)

rearwindow 2015.01.19. 09:37:41

Azt szoktam figyelni miket esznek. Ezt a lakók írják össze maguknak, vagy az RTL dönti el mivel eteti őket? Sertésmájkonzerv? Jómagam sertésmájkonzervet utóljára a 90-es évek elején ettem, és szerintem akkor se én vettem... Az "ünnepi" jutalom-fogások is olyan prosztóak a Villában... Rántott pulykamell, rántott gombafej, rántott sajttal töltött akármi, rántott rántott rántott... mint egy rossz vállalati menza

bigél 2015.01.19. 09:37:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): be szép idők voltrak azok! :D :D

egyébként én kólát is nagyon ritkán iszom: ha valahol vagyok és nincs más, illetve évente egyszer megkívánom (nem tudom, miért), akkor jólesik, de aztán hanyagolom megint

astryle 2015.01.19. 09:41:29

@rearwindow: Azt már tudjuk, hogy a közeli Teszkóból szerzik be.. szerintem a riportszobában van számítógép ahol a tesó webshopjából bevásárolnak. Vagy! egy papírt kapnak amire felírják, hogy 10 zsömle 10 kifli sonka stb. és akkor VV6 Dóri postakezelőt elküldik bevásárolni, csináljon is valamit a pénzéért.

nnnnnnnn 2015.01.19. 09:42:31

@astryle: mindegy. edinának szurkoltam de arra hogy egy gyökér fasz után epekedik és ez tölti ki a játékát, már én sem vagyok kíváncsi. akkor nyerje a denisz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 09:42:51

@rearwindow: biztos, mert olcsó és laktató (májkrém, rántott biszbaszok).
Valamiből ki kell gazdálkodni a nyereményt. :D

Cimili 2015.01.19. 09:43:44

Negyvenhetedik. Dikk.

rearwindow 2015.01.19. 09:47:32

@astryle: Ha a lakóknak szabad kezet adtak kajaügyileg, akkor végképp nem értem miért ilyen sz.rokat esznek...

xander 2015.01.19. 09:49:23

Laci kulturáltabban jött vissza mint a zöld íjász! Nem ordította Robin képébe,hogy basszájbageccicsicskaittvagyokmegdögleszharámészadinkámra.....Amikor kiörömködte magát,visszament Zsu-hoz és elnézést kért ha megbántotta! No akkor Zsu tekintetében volt 1 takarodjagecibecsicskalaci...A lényeg,hogy saját magához mérten normálisan viselkedett,ha ezt tudná tartósan nyomni,esetleg a háromba bekerülhetne...esetleg...

astryle 2015.01.19. 09:50:15

@rearwindow: én azt vettem észre, hogy 2 pofára zabálják a 900 forintos riomare tonhalsalátákat reggelire.. túrorudi se olcsó ha mindegyik 5-öt megeszik egy nap. A 60 ftos sertésmájkrémet meg akkor kapták amikor bünti volt és csak azt ehették. Biztos hó vége volt a retekklubnál is :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 09:50:56

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): én nem szeretem a kóla ízét, azért nem szoktam inni.

(:D hát ez az új neved... baszki... alapból vigyorogva írok neked, ahogy meglátom.)

xander 2015.01.19. 09:51:23

@astryle: +1...hát vasárnaponként rághatják a száraz kiflit...majd... :)

rearwindow 2015.01.19. 09:52:12

@astryle: ó, a riomare nem tűnt fel, ezentúl jobban figyelek :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 09:53:27

Van egy tábla a raktárba, ahova csak a villafelelős léphet be, és krétával kell felírnia a táblára, hogy mit kérnek be. Ami a táblára felfér. Annyit lehet. Kaja, piperék, mindenféle cucc, amire szükségük van. Volt erről valami kis poszt a VV.hu-n.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 09:55:10

@rearwindow:
" Jómagam sertésmájkonzervet utóljára a 90-es évek elején ettem, és szerintem akkor se én vettem..."

A Szarvasgombán és a Pármai sonkán kívül mit ettél, mesélj ?

tjunior 2015.01.19. 09:56:47

A velalakók Robin kivételével már olyan mélyen mínuszban vannak emberileg, hogy a totál nulla Robin simán megnyerheti a játékot. Tegnap meg az jutott eszembe, hogy Fannikával a legrosszabb ami történhet, az hogy megnyeri a VVt, mert pár éven belül tuti a pszichiátrián fog kikötni (mondjuk ez a nyeremény nélkül is esélyes) vagy egy kukában találják meg.

rearwindow 2015.01.19. 09:58:17

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: van a sertésmájkonzerv és a pármai sonka között még egy pár dolog a skálán :) szerinted aki nem akar májkonzervet enni, annak már csak a szarvasgomba marad opcióként? haha

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.19. 10:01:37

@$$$=$$$: Szerintem nem az csökkentette Edina esélyeit, hogy Zsu kintmaradt, hanem a viselkedése az elmúlt hetekben

Conchobar 2015.01.19. 10:02:14

"amit én most nem fogok magyarítani, mert hajnal 4 óra van" - Jó látni, hogy az éltesebb posztolóban van tisztelet és alázat a legolvasottabb posztsorozata, no meg annak olvasói felé. Ez már a sokadik eset, hogy 'sixx' időben írja meg a posztját (ahhoz, hogy az olvasói is időben olvashassák és kommentelhessenek)

nnnnnnnn 2015.01.19. 10:03:07

@Majom1Parádé: a laci miatt viselkedik úgy mint egy idióta, mert szerelmes. ezért kellett volna a lacinak kiesni. így most marad ugyanaz ami eddig volt. ígylaci úgylaci jajjlaci. valahogy nem érdekel :)

rearwindow 2015.01.19. 10:04:19

Laci rájött, hogy egyetlen esélye a bennmaradásra, ha eljátssza a romantikus szerelmes fiút. Ahogy kikerülnek a Villából, Edinát óriási pofon fogja várni (képletesen) (remélem) :)

Cimili 2015.01.19. 10:05:12

Sixx, köszi a posztot és külön köszönet az animgifekért!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 10:05:20

@xander: én is azt hittem, hogy legalább egy csicskát elereszt majd... pozitív csalódás. az is, hogy zsuzsusával kezet fogott, és azt mondta neki, szoros volt és szép volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 10:06:49

@xander: most visszanéztem az eredményhirdetést és valóban, nagyon érdekes volt Zsuzsa tekintete, amikor Laci azt mondta neki, hogy ne haragudjon, ha megbántotta.
Előtte kezet fogtak, mosolygott, stb., de ekkor rendkívül fura volt a reakciója....

Cimili 2015.01.19. 10:06:59

@rearwindow: Erről meg az a véleményem, hogy tavaly is mindenki ezt jósolta Iza és Traktoros románcáról. Azóta is együtt vannak.

Black Bride 2015.01.19. 10:07:15

Mi van akkor, ha Laci a bor ízére utalt? Mondjuk félszáraz vörösbort kaptak és ismeri azt a márkát, illetve ízletesnek találja? Ez fel sem merülhet. Egy ilyen arc,mint ő, aki szarrá van tetoválva és -sajnos vagy nem sajnos- nem válogatja meg a szavait sem egyik nemmel szemben sem, vagy éppen rapperek klipjeiben szerepel nem lehet borszakértő.
VBK: Sajnos nem választhatják meg, hogy milyen piát kapjanak bent, így ha az ízekre érzékenyebbek is italozni kívánnak, úgy teljesen valószerű,hogy felütik egy kis édes kólával.
Nem mindenki szereti a bort.

Conchobar 2015.01.19. 10:09:17

@$$$=$$$: "edinának szurkoltam de arra hogy egy gyökér fasz után epekedik és ez tölti ki a játékát, már én sem vagyok kíváncsi" - Csakhogy pontosan ez az, ami Edinát érdekessé teszi, valamint pontosan ez az, ami a többi nő Edina iránti szolidaritását felébreszti. Ugyanis, nem annyira egyedi dolog ám az, hogy egy nő egy gyökér fasz után epekedik (legfeljebb más nők csak később ismerik fel, hogy egy "vademberbe" zúgtak bele)

rearwindow 2015.01.19. 10:10:18

@Cimili: Nem értek egyet. Iza és Traktoros annó láthatóan teljesen egymásra volt kattanva a VV6-ban. Jelen esetben a kattanás egyoldalú, Laci a falat kaparja és a centit vágja.

Szigmund Frajd 2015.01.19. 10:10:25

@Majom1Parádé: "Érdekes lesz szerintem a további villaélet is, nyilván Zsu kiesésével csökken a konfliktusok száma."
Egyetértünk. Azzal, hogy nem Zsura fókuszálódik mindenki, így az egyéb konfliktusok mind teret nyernek. Új összeveszések, új tengelyek mentén, olyanok is veszekednek egymással, akik eddig nem tették. Azaz változatosabb módon fognak egymás torkának ugrani, mint eddig, és ez jó.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 10:10:54

@rearwindow: az éjszakait láttad? abban nem úgy tűnt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 10:12:03

@rearwindow: szerintem már hamarabb... Nem mondom, hogy közömbös v. érzéketlen Laci Edina iránt, de én sem hiszek ebben a hirtelen megvilágosodott, óriási szerelemben.
Lesz még ennek bőttye, ahogy nagymamám mondaná...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 10:15:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Azon röhögnék egy nagyot, ha kijönnének és Edina dobná... :D :D Ááááh :D

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.19. 10:15:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ezt az átkot megtörhette volna Zsú, most is majdnem megvolt, Maci ellen szerintem meglett volna. De ezt már nem tudjuk meg.
Ha viszont ez a szentírás, akkor a pasik helyében mindenképp csajt vinnék ki a párbajra....
Szóval jöhet a Dani-Dóri párbaj...
Gondolom a döntőbe azért kell egy lány, szóval ha ez a fenti fantazmagóriám bejönne, akkor már csak Edina és Fanni marad a döntőre.

Conchobar 2015.01.19. 10:17:03

@rearwindow: "Ahogy kikerülnek a Villából, Edinát óriási pofon fogja várni (képletesen) (remélem)" - Fel kéne már hagyni ezekkel a légbőlkapott tippelgetésekkel. Különösen azokkal, amelyeket a rosszindulat diktál. A tippelgetések helyett meg kellene próbálni értelmezni a látottakat: a szemünk láttára (nem hirtelen felindulásból, hanem hosszabb időn át) alakult ki Edina és Laci románca (ugyanúgy, mint az Iza-Krisztián páros románca)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 10:19:18

@Szigmund Frajd: +1 Én is így látom.
Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak ezek után a viszonyok, szövetségek, stb,. hogy nem arra "pazarolják" heteken át az energiájukat, hogy a Zsuzsa személye köré kerekedett konfliktusok körül, között lavírozzanak. Elég beszédes volt pl. Fanni és Denisz állásfoglalása a párbajon és utána a reakciókra (most nem Fanni riherongyozására gondolok, hanem az ökumenikus fellélegzésre).

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 10:19:22

@rearwindow:
Amit a boltban veszel, az is szemét, csak szólok.
Gondolom nincs otthon egy Kobei marha teleped.

Conchobar 2015.01.19. 10:19:47

@rearwindow: "Laci a falat kaparja és a centit vágja" - Persze. De az egy másik VV, egy másik bolygón. A VV7-ben szereplő Laci már a legelején megvallotta, hogy rá igenis hatással van Edina

astryle 2015.01.19. 10:20:26

@Conchobar: Én ebbe a műsorba egyedül Liluért izgulok, hogy minden oké legyen otthon. Az, hogy ezekkel a faszjancsikkal mi lesz hidegen hagy :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 10:21:07

@-pkata-: na igen, még ez is előfordulhat... és kiderül, hogy Edina körmönfont módon, eltervezetten csak (ki)használta Laccit és az ő szemrevaló kis testét. :D

Conchobar 2015.01.19. 10:23:12

@Majom1Parádé: "Szóval jöhet a Dani-Dóri párbaj..." - Dani már régóta gyúr Fannira és még inkább Dennis-re, Dóri meg Laci mellett Edinára is gyúr, úgyhogy nagyon meglepő fordulat lenne egy Dani-Dóri párbaj

Én vagyok Groot 2015.01.19. 10:23:45

@-pkata-: a csöcs kivan a villa szerelmekkel meg dugásokkal! inkább lássuk a Denisz-Laci egymásnak feszülést! Meg azt, hogy mikor tűnik fel Robin lavírozása :)

miciur 2015.01.19. 10:24:45

Fannit halara vernem, ha az en lanyom lenne, de szerencsere lesz ra jelentkezo, ha ez a liba kijon a villabol. Sanszos, hogy megcsinaltatja a csocseit, majd aranyasova, esetleg napi vendegeket fogado lakotelepi luxuskurva lesz, ott pedig konnyen eljar a delikvensek keze

Conchobar 2015.01.19. 10:25:03

@astryle: "Én ebbe a műsorba egyedül Liluért izgulok, hogy minden oké legyen otthon" - A magam részéről én még Liluért se izgulok. Nemcsak a villalakók nem rokonaim/ismerőseim nekem, hanem még Lilu se

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 10:25:07

@astryle: :D:D
De azért Bencéért is aggódhatnál. Mi van, ha képes saját magán kísérleteket végezni, hogy alátámassza vagy megcáfolja az egész napos maszturbáció + félliter sperma állítást és mire vége a Vv-nek, már csak egy belőtt hajú aszaltszilvát látunk ott mikrofonnal a kezében? :D

nnnnnnnn 2015.01.19. 10:26:27

@Conchobar: ja, lehet, de engem meg kb. irritál már. úgyhogy kiszállok sztem a nézésből.

tjunior 2015.01.19. 10:26:29

@astryle: A fenti megállapításom, azért még 1-2 emberre érvényes. Laci kb. ugyanazt az utat járná be mint Seagal, nagy lábon élés, kurvázás, stb. aztán amikor elfogy a nyeremény irány az illegális biznisz, majd a lebukás. Dennis is esélyes, bár lehet ő csak csinálna belőle vagy féltucat bűnrossz videoklipet jutyubra :)

Conchobar 2015.01.19. 10:29:33

@rearwindow: "Nem értek egyet. Iza és Traktoros annó láthatóan teljesen egymásra volt kattanva a VV6-ban" - Utólag visszatekintve már sokan láthatják így, azonban még Krisztián kiesésekor (!) is rengeteg kommentelő tippelgetett arról, hogy 'no most Iza rámegy Aurélióra'

miciur 2015.01.19. 10:29:43

Az a bor nem egy Sauska roze magnum volt? (6-7000 ft)

Cimili 2015.01.19. 10:31:15

@Conchobar: " Fel kéne már hagyni ezekkel a légbőlkapott tippelgetésekkel. Különösen azokkal, amelyeket a rosszindulat diktál. A tippelgetések helyett meg kellene próbálni értelmezni a látottakat: a szemünk láttára (nem hirtelen felindulásból, hanem hosszabb időn át) alakult ki Edina és Laci románca (ugyanúgy, mint az Iza-Krisztián páros románca) "
Pontosan ezt gondolom én is. Semmi értelme, hogy a cselekedeteikbe olyan dolgokat magyarázzunk bele, amelyek valójában nem is léteznek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 10:31:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mondtam, hogy HAGYD ABBA? VIZUÁLIS VAGYOK :D Há nem érted :D

astryle 2015.01.19. 10:33:03

@Conchobar: :D Én a Lilut csípem nagyon, nem rokonom de szimpatikus.

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): i.imgur.com/wBe4W.png

@tjunior: Ezek után majdnem biztos vagyok benne, hogy VV Faszni nyeri a játékot, mint tavaly Debilió.. ennyi retek közül győzzön le a legretkesebb :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 10:36:21

@astryle:
Egész Románia ezt a patkányarcú Dinkát fogja belökni a döntőbe, és jól meg is nyeri.:hanyas

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 10:38:13

@-pkata-: most miért? Nem tehetek róla, ő kezdte. Még üveg is volt nála! :D

Szigmund Frajd 2015.01.19. 10:38:38

@astryle: "Zsú volt talán a legértelmesebb a társaságban, azt hittem benn lesz a döntőbe..hát nem. Azt hittem lesz megint egy taktikus, mint Attila de nem..." Nem tudom, hogy te mit láttál Zsuban. Én abszolúte nem láttam őt értelmesnek, sőt inkább el volt veszve odabent (nyilván a folytonos cseszegetés nem segített rajta). Gyakran előfordult, hogy mondott valamit, azután amikor szembesítették vele, akkor meg az ellenkezőjét bizonygatta. Úgy reagált minden támadásra, hogy ellenkezőjét mondta, mint amit állítottak, és közben észre sem vette, hogy ellentmond korábbi saját magának is.
Ne érts félre, nem a véleményeddel van bajom, őszintén kíváncsi vagyok, hogy miért Zsu a legértelmesebb szerinted.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 10:39:33

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Hát én lehet, hogy szemét vagyok, de magyar versenyekre, magyar játékokba nem engednék csak magyar állampolgárt. Pont amiatt, hogy külföldről nagyon megnyomhatják azt, aki onnan jelentkezik.

ms delacroix 2015.01.19. 10:40:43

"ha Edina és Zsu között csak a külső alapján kellene választani, akkor Zsúról csak szarni meg hugyozni szállna le" Aaaaaaa,hat ez :-D :-D :-D.

Sajnalom, hogy Zsu esett ki, de lehet, hogy Lilu azert volt vele ilyen kedves, mert joban akar lenni a jovendobeli kolleganojevel ;-).

Most olvastam a teganp esti kommenteket. Lehidaltam. Vooot itt minden kerem, mint a bucsuba, a vegen meg egymast is kiszavazzak itt nehanyan....

Sajnos nem tudom megnezni a tegnapi belevalot. Mi volt amikor Zsu elkoszont Doritol? Volt valami utalas, hogy Faszni beszolt meg akkor is.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 10:42:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Amúgy totál elképzelhető, hogy beszerzett magának egy pancsert Laci személyében. :D De nem erre gondoltam, hanem ha kijön, és mondjuk megnyeri, mert Erdély beszavazza, akkor nem kevés Laci féle vagy rosszabb kezdhet el udvarolni neki a pénz és a nyeremény miatt.

astryle 2015.01.19. 10:43:32

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Az, hogy a drágalátos retkes franciák németek angolok elcsatolták az ország 2/3 madát másik országokhoz, szerintem nem az ott élők hibája, Ők ugyanannyira magyarok, mint én vagy te, csak velük mégjobban kibasztak. Nem hiszem, hogy a Bucharesti meditárrán színűeknek bármi gondolata is lenne erről, szerintem azt se tudják mi az a valóvilág. Mondjuk kétségtelen, hogy a tehetségkutatók többségét külhoni magyarok nyerték.

xukxuk 2015.01.19. 10:43:34

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Te egyszerűen egy gyülölködő jó kis tenyererestalpas tahó f@szkalap vagy. Jöhet a bann.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 10:43:48

@ms delacroix: Nem,Iagzából nem tudtak mit mondani egymásnak. Csak vmi olyasmit mondott Zsu Dórinak, hogy hát, igen... De majd mennek együtt piacozni és várja kinn Dórit.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.19. 10:44:28

@-pkata-: Fanninak egy ajánlat:
"Légli Rosé 2006

Cabernet sauvignon, merlot és kékfrankos leve. Ez a rozé született fröccsbor, a szóda fokozza vitalitását, gyümölcsösségét és friss savasságát. Bármihez fogyaszthatjuk, mi KOLBÁSZOS LECSÓ mellett döntöttünk - bejött.
"

mézescsók 2015.01.19. 10:45:12

Mindenféle:

- Szerintem a vörösboros kólát az issza, aki nem szereti a bort. Vagy a kólát. Vagy mindkettőt.

-Nem lehet, hogy a villalakók szeretik a májkrémet? (Én sem viszolygok tőle, a kaviártól viszont -
igen.) Kell lennie a villában, mert Fanni adott a malacnak (kenyérrel, mert úgy kell azt!!!) és zabálta. Tehát vagy kérnek májkrémet, vagy maradt.

- Két kedves antipatikus figura közül kint maradt az egyik, maradhatott volna mindkettő.

- Laci és Kisbéka szerelme igenis mély és örökre szóló. Minden ezt bizonyítja. Ha mégsem lenne semmi, akkor majd írnak egymásnak. Karácsonyra mindenképp. Lacccci pedig MMKK igazat mond. Edina is.

-@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Edina meg az élősúly. Találékony egy nő, priceless.

- Erik egy Dani-Fanni párbaj.

Conchobar 2015.01.19. 10:45:28

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Egész Románia ezt a patkányarcú Dinkát fogja belökni a döntőbe" - Ja. Mert mind a 20millió román a magyar VV7-et nézi a RTL II-n

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 10:45:33

@-pkata-:
Ez van, ezt már megszopta a brigád a villában, hiába hajt Dani a nyereményért, Dinka elorrozza előle.
A Fanni is nagyon szimpatikus volt, sokat nem sírnék ha agyonbaszná egy meteorit a villa udvarán edzés közben.

astryle 2015.01.19. 10:48:36

@Szigmund Frajd: Nem azt állítom, hogy Zsú egy atomfizikus volt a villában, de számomra ő volt a legszimpatikusabb játékos. A sok hülye között Zsú eléggé kiemelkedett.. főleg az olyan szituációknál ahol a provokálás után higgadt maradt. Én egy ilyen Fannikát olyan szinten a betonba tunkoltam volna ha egy "Kicsinállak te büdös kurva!" betolt volna nekem. :D Én ezért szimpatizáltam vele + ő akart is taktikázni, lásd szétrobbantja Dinkát és Basszájbát.. csak ott baszta el hogy Dinkát nagyon beavatta.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 10:50:00

@astryle:
Most konkrétan lexarom Trianont.
És a fideszt is, szavazni azt bezzeg lehet a kinti magyaroknak, de szopni már nem akarnak velünk.

Bujumburi 2015.01.19. 10:53:09

@ms delacroix: Aha, Fanni és Edina is odaszúrt egyet-egyet a végére.. :D Még Aurélió is lesápadva szólt vissza, hogy ők is ülhetnek még ott kinn..

Conchobar 2015.01.19. 10:56:52

@astryle: "A sok hülye között Zsú eléggé kiemelkedett.. főleg az olyan szituációknál ahol a provokálás után higgadt maradt" - Ami azt illeti, Zsuzsa se egy IQ-bajnok. Ami meg a higgadtságot illeti: aki a lelke mélyén tisztában van avval, hogy igazából ő maga volt a provokátor, az könnyen tud higgadt maradni. Zsuzsa már az első villabeli napján be akarta vésni magát a nézők és a villalakók tudatába. Sikerült is neki, de ennek a sikernek eleve ára kellett, hogy legyen (igaz, Fanni meg Reni kissé túlzásba vitte a dolgot)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 10:59:32

@mézescsók: azt én is értékeltem, nem egy elveszett lány. Meg hát elég hülyén nézett volna ki a hátán mondjuk egy kanapéval. :)

Conchobar 2015.01.19. 11:07:47

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "szavazni azt bezzeg lehet a kinti magyaroknak, de szopni már nem akarnak velünk" - Rendkívül visszataszító, hogy a magyarok szerencsésebbik része ekézi a határon kívül rekedt, szerencsétlenebb részét. És teszi ezt hibás indokra hivatkozva. Ugyanis az 1990 utáni minden magyar kormány így, vagy úgy, de beleszólt a határontúli magyarság életébe, ergo igazságos és demokratikus dolog, ha a határontúli magyarok is beleszólhatnak a magyar kormányok összetételébe

mr miss 2015.01.19. 11:08:24

Na most utólag megnéztem a videókat, ha már tegnap nem. És hát ez a köpés Fannitól... nagyon gáz. Ez is egy suttyó paraszt, úgy tűnik.
rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-meg-utolag-jol-odakopott-egyet-zsunak

Conchobar 2015.01.19. 11:15:19

@mr miss: "És hát ez a köpés Fannitól... nagyon gáz. Ez is egy suttyó paraszt, úgy tűnik" - Még mielőtt élve elásnánk Fannit, tudjuk már meg az indítékát. Hátha lesz a mai összefoglalóban valami, hátha az előzmények ismeretében már nem tűnik akkora suttyóságnak Fanni (és Dennis) pálfordulása és Zsuzsa-pocskondiázása

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 11:16:09

@Bujumburi: Azért meg kell hagyni, ritka szar volt a hang... Először nem hallják őket, utána meg benn marad a hang...

nnnnnnnn 2015.01.19. 11:16:44

@mr miss: hát, mit várhat az ember, fanni egy véglény, dehát ezt eddig is tudtuk.

mr miss 2015.01.19. 11:16:56

@Conchobar: a köpködés... nos az egy suttyó paraszt dolog, mint reakció, bármire, akármire.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 11:17:19

Hehe, én ezt még nem is láttam... Robin, az AC/DC és a seprűnyél. Vajon mire gondol közben? :D
cdn.rtl.hu/010/224/image_10224131

csincsilla72 2015.01.19. 11:17:57

A vellalakók nem gourmandok. Ami azt illeti, gyerekszobájuk sem volt, ezért nem meglepő, hogy a rántott sajt és egyéb rémségek jelentik a gasztronómia csúcsát.
Eccerűbb népréteg, na.:-)
A sertésmájkrém pedig konkrétan az egészséget veszélyezteti, tuti nem enném meg.
A Rio Mare salátáról csak egy megjegyzésem lenne: Dórikát tarkón tósztam volna, amikor az egyik öfiben perceken keresztül dobálta ki belőle valamelyik alkotórészt. Az ilyennek minek a minőségi kaja?

rearwindow 2015.01.19. 11:27:26

@csincsilla72: vigyázz, mert mindjárt te is megkapod hogy csak kaviárt és szarvasgombát etetnek veled a burzsuj szüleid csecsemőkorod óta, amiért elutasítod azt a jó kis májkonzervet :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 11:28:14

@Conchobar:
" És teszi ezt hibás indokra hivatkozva. Ugyanis az 1990 utáni minden magyar kormány így, vagy úgy, de beleszólt a határontúli magyarság életébe, ergo igazságos és demokratikus dolog, ha a határontúli magyarok is beleszólhatnak a magyar kormányok összetételébe "

Egy zsák krumpliért mentek szavazni, leszarják mi van velünk.
Orbán még a nagy "lengyel tesvéreinket " is utaztatta.
"A januári Békemenetre is rávetült annak gyanúja, hogy kormánytámogatással jött létre, sőt közpénz is kellett hozzá. Most az ide utaztatott lengyel idegenlégiósok költségeinek fedezetére is joggal kíváncsi a magyar adófizető. Őket is közpénzből utaztatták, etették, szállásolták el? Egy vasúti retúrjegy Varsóból 50.000-Ft körül van, egy átlagos szállás, az általuk befoglalt szállodákban 11.000-Ft/fő/éj. Ha tehát mind a kétezer lengyel tüntető(?) CSAK egy éjjel volt Budapesten, az akkor is meghaladja a 120 millió forintot."

lukacstoncsi 2015.01.19. 11:28:54

Zsu szerintem szerencsés hogy így jött ki ebből látszott is rajta hogy köszöni szépen de megy haza a gyerekéhez.Nem akkora a szám ez a nő.ha az elején korrekt a két sráccal akkor nincs ez a dolog és a lakók csak abba kötnek bele hogy nagy arccal érkezett be.A párbajon Liluék ki akarták rángatni belőle miért lett közutálat tárgya amit ő is tudott de adta a hülyét.Hát mert két helyre feküdte be.zsuzsa zuzsa ezt már cseszheted:)

Conchobar 2015.01.19. 11:29:45

@mr miss: "a köpködés... nos az egy suttyó paraszt dolog, mint reakció, bármire, akármire" - Nem emlékszek rá, Dóri esetében is ezt írtad?

mr miss 2015.01.19. 11:33:55

@Conchobar: Lehet, hogy nem írtam, mert nem lepett meg ennyire, de ugyanazt gondolom arról is.
Csak épp Fanni mostanában jobban adta a csacsi buta lányt, ami még akár szerethetővé is tette - volna.

Conchobar 2015.01.19. 11:33:58

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "Egy zsák krumpliért mentek szavazni, leszarják mi van velünk" - Felfogtad egyáltalán, hogy mit írtam, amit te is idéztél?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 11:37:18

@-pkata-: na igen... és valszeg ritkán mond olyat,, hogy "..köpni nyelni, nem tudtam.." :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 11:38:03

@Conchobar:
És azt te el is hiszed, hogy érdeklik őket ki van kormányon ?
Vitya példálózik mindig velük, ott turnézik .
Már az ő f*szuk is tele van vele, de azért szavazni csak elmentek, merő szívjóságból, hogy szopjunk még 4 évet ezekkel.

csiri bá 2015.01.19. 11:39:16

@-pkata-: fenéket, csak most böfögte fel azt, amit Denisz hosszú hetek munkájával alulról beletöltött... :)

mr miss 2015.01.19. 11:39:42

@Idegbeteg Szőke IstenNő: tudom, nem is szándékozom többet válaszolgatni. Máskor még ennyit se szoktam...

Bujumburi 2015.01.19. 11:39:53

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Számomra fel nem fogható ez a mérhetetlen gonoszság és gyűlölet, ami árad a lakókból (nem csak Zsuzsa irányába)... Reni, Fanni, Edina, Dani.. volt amíg Reni benn volt, Macinak is volt jó pár értelmetlenül gonosz megnyilvánulása, én nem tudom milyen mágneses térben ülnek ezek odabenn, hogy így meggajdulnak? Egyszerűen rémes és szívszorító nézni, a lelkük tele van méreggel. Zsu bármilyen is volt, a részéről sose láttam ezt a fajta őrületet.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.19. 11:41:50

@csiri bá: Ha felböfögte, akkor nem lesz VV Baba?

rives 2015.01.19. 11:42:02

Én kiszálltam ebből a műsorból, már nem szórakoztat. És ez nem Zsu kiesése miatt van, már az utóbbi három napot sem néztem, beleértve a párbajt is.
Egyszerűen nincs bent szimpatikus karakter, mindenki egyre mélyebbre ássa magát a mocsokba. Biztos van akit ez szórakoztat, de én többet várnék egy ilyen műsortól. Fanniban hittem egy ideig, hogy talán megmentheti a műsort, de a tegnapi után őt is kint látnám legszívesebben a "gecibe" (oppardon).
Sajnálom, hogy a TV2 nem jött elő végül a BB-vel, szerintem lenne igény egy "normális" valóságshow-ra is.

Conchobar 2015.01.19. 11:44:09

@Idegbeteg Szőke IstenNő: "Ne etessetek trollt! Mindenkinek jobb lesz" - Netán neked lesz a legjobb?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 11:46:30

@Bujumburi:
VV4 VV5 nagyon erős volt, voltak játékok, nem sok idejük volt punnyadni és utálkozni, a VV7 a legalja ilyen szempontból, nulla feladat.
VV5 volt a legerősebb, nyilván az RTL-t ért adó nem engedi meg hogy hozza azt a színvonalat mint az előzőekben hozott, ez kihatott a kászting minőségére is, mert rohadt nagy kérdőjel hogy kerülhet be egy 190 kilós Maci aki egy feladatot se tud teljesíteni a súly miatt.

rearwindow 2015.01.19. 11:47:33

@Bujumburi: hát ha engem összezárnának egy házban hónapokra olyan emberekkel mint Fanni, Reni, Maci stb sorolhatnám, én is egy idő után meggajdulnék :D Amúgy szerintem Robin az egyetlen akinek soha nem volt senkire egy rossz szava sem, és nagyon esélyes hogy megnyerje az egészet. Szimplán csak azért, mert bármelyik másik lakót többen utálják mint őt

Bujumburi 2015.01.19. 11:48:48

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Tavaly voltam Kolozsváron épp március 15-én, azt mondja nekem a magyar taxis
T: Honnan jöttél? Budapestről? Az ünnepség miatt?
É: Nem, munka ügyben. (az egyik multi ottani részlegéhez)
T: Jajó.
É: Miért, te mész az ünnepségre?
T: Menjen az, akinek hat anyja van, nem érdekel engem ez a hülyeség, hogy idejönnek Budapestről. Van itt gond elég nélkülük is...

Ezek után még megjegyezte, hogy szar hely Kolozsvár, utál ott lakni, mert nincs ott semmi, de még mindig jobb, mint Magyarország, ahol annyi hülye van. Mert a magyar az egy ilyen balfasz fajta, hogy eltűri az Orbán Viktort. --- Én meg csak kamilláztam ezerrel. :D Ő volt az első magyar ott, akivel találkoztam. Szóval nem minden erdélyi gondolkodik egyformán, nem igazán lehet általánosítani, csak ugye akit nem érdekel ez a dolog, az nem is fog M.o. dolgain szavazni.

Conchobar 2015.01.19. 11:49:18

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "És azt te el is hiszed, hogy érdeklik őket ki van kormányon ?" - Engem nem érdekelnek ezek a székely-ellenes fasságok. Nem válaszoltál a kérdésemre ('Felfogtad egyáltalán, hogy mit írtam, amit te is idéztél?')

Bloooo 2015.01.19. 11:49:24

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Az erdélyi szavazatok 1 mandátumot értek. Tények nélkül csak fröcsögsz, elképesztő hogy mit ki nem hoz emberekből ez a műsor. Ez egy magyar műsor magyar főszereplőkkel, magyar nézőknek/szavazóknak. Szégyellem, hogy te is elmondhatod magadról, hogy magyar vagy.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 11:50:40

@rives:
Már engem se érdekelnek ezek a mankeek, Danit Edinát Lacit kifejezetten utálom,Fanni is megy a levesbe mert ő tegnap kimaxolta a legcigányabb énjét, Denisz is gáz, és a többi sem érint.
Ezt a műsort én is elengedtem.
A TV2 a BB-vel durranthatott volna,de ott olyan szerencsétlen a gazdasági igazgató, hogy csak bukós műsorokat gyártottak évekig, mindig elpicsázta őket az RTL :))

Bujumburi 2015.01.19. 11:52:46

@rives: Én sem néztem az elmúlt 3 napot, csak azokat, amik az rtl oldalán fenn voltak kisvideók, mert szomorú leszek tőle :( Maradok a puszta hogyvolt olvasásánál, mert az jóóó, úgyis az csábított eredetileg a műsor nézéséhez. :D

lukacstoncsi 2015.01.19. 11:53:03

Mikor Lilu előadta a nagy monológot hogy Zsu mit kiállt meg ennyire nem voltak szemetek senkivel sem bennt stb.Kész szentté avatás történt....Ilyenkor megnyomnak Lilun egy gombot hogyan legyek együttérző?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 11:53:11

@Conchobar:
TE vagy az aki sose fogja fel mit ír a másik, mert olyan fanatikus vagy, ultra ortodox kis mankee.
Részemről leszophatsz :)
Lacizzál, meg Fannizzál bmeg.

Bujumburi 2015.01.19. 11:55:50

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Sajnos nem láttam a VV5-öt és a 6-ot, csak most utólag néztem párat, de a Seherezádé röhögése nála mindent visz. :D Meghallom és én is szakadok. Remélhetőleg tanulnak ebből és a VV8-ra már összekapják magukat. Várhattak volna még egy fél évet ezzel az évaddal, hátha jobb lett volna. :P

lukacstoncsi 2015.01.19. 11:57:42

@Bujumburi: Szerintem is várhattak volna.ha most februárban kezdik el jobb lett volna és válogatással hogy a néző döntsön és nem ilyen gagyi fapados programokkal.

Bujumburi 2015.01.19. 11:58:12

@rearwindow: Jogos... Valszeg engem már kizártak volna, mert ha hozzám szóltak volna így, ebben a stílusban, hát biztosan pofán baszom valamelyik hisztérikát.

kozi001 2015.01.19. 11:58:23

Na pá Marlénka!
Vissza Kiskunfélegyháza gazdag vállalkozóihoz!

csiri bá 2015.01.19. 11:59:08

@lukacstoncsi: nem várhattak, úgy volt, hogy indul a BB3, és meg akarták előzni, csak a tv2 lefújta a bb3-at, ők meg már nem tudtak visszakozni...

Conchobar 2015.01.19. 11:59:32

@rives: "Egyszerűen nincs bent szimpatikus karakter, mindenki egyre mélyebbre ássa magát a mocsokba." - Attól lesz jó egy VV, hogy vannak benne szimpatikus karakterek? Nem attól lesz jó, hogy szereplők esendők és sokszor hibáznak, mint a való életben? Egy mesében mindig akad szimpatikus szereplő (Hamupipőke, Piroska, Hófehérke), akiről eleve tudni (hiszen eleve bele van írva a mesébe), hogy ő a jót képviseli, de a valóságban nem így van (még akkor se, ha a való élet nevű 'játék'-ban mi önmagunkat tartjuk szimpatikusnak)

csiri bá 2015.01.19. 11:59:40

@-pkata-: apránként biztos összejött ott már egy liter is. .DDD

dzsézön tetem 2015.01.19. 12:01:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): VBK, ùgyismint: vodka-bomba-kataflam? Aggya, tesò, tucc é'ni!

Conchobar 2015.01.19. 12:01:21

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: "TE vagy az aki sose fogja fel mit ír a másik, mert olyan fanatikus vagy, ultra ortodox kis mankee." - Ja

csincsilla72 2015.01.19. 12:02:19

@rearwindow: Ugyan, szóltak már le amiatt, hogy látványosan elitista vagyok. Csak nem a származásra, hanem az értelmi képességekre és a gyerekszoba meg(nem)létére vagyok kényes.
Mea culpa.:-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 12:02:24

Tényleg, Dávid ott volt? Vagy tojt a Kiskunra?

Bujumburi 2015.01.19. 12:02:46

@lukacstoncsi: egyébként erre kíváncsi lennék, vajon érdekesebb arcok kerülnek be, ha van beszavazás is?
@csiri bá: ez érdekes info, nem tudtam erről, de így már világos, miért lett ez ilyen low-cost :D

rives 2015.01.19. 12:02:57

@Bujumburi: A VV5 volt az egyik (ha nem a legjobb) széria. Igazi játékkal (és nem, nem csak Attila), kedvelhető karakterekkel, sok konfliktussal ugyan, de volt legalább ugyanannyi humor, emberi pillanat.
Ezekben semmi sincs (már az előző szériában sem volt), csak gusztustalan médiaribancok. De nem ők tehetnek róla, hanem akik összeszedték őket. Épp ezért a VV8-nak sem adok sok esélyt...
Itt kell egy komoly konkurencia (ezért lett volna jó a BB), tudatosan, alaposan megválogatott szereplőkkel (nem direkt casting útján, kedves RTL), dehát sajnos drága műfaj ez, nem sok csatornának van erre pénze (a VV is akkor szaródott el, amikor átment Tesco gazdaságos showba)

csiri bá 2015.01.19. 12:03:19

@lukacstoncsi: most attól jobb lett volna a kedved, ha elkezdi 'köpködni', meg alázni? kiesett a vérbe, innentől mi a fenének bántsa? A többivel sem tette/teszi... így van ez jól... aki kiesett így/vagy úgy, az már nem szereplő, nem illik ekézni...
Vagy jobban érezted volna tőle magad, ha rúg még bele hármat-négyet, nesze bammeg, úgyis mész haza, vidd el emlékül, meg az ismerőseidben is ez maradjon meg...

2015.01.19. 12:03:23

Tök jó összefoglaló volt, de most a műsor is jó volt.
Lilu nagyon kilógott, hagyják regenerálódni(nem hiányozna) Bencus simán elvezeti az egész szériát.
Nekem leült a műsor, az elejétől ez megy:
Fanni sötét mint az ágyú, már nem is vicces, idegesítő
Dennisz farkát többet látjuk mint a fejét
Laci nulla, néha alázza a Bajszit
Edina kullancs, tapad a Vademberére, ezzel el is vesztette a játékot.
Dóri aludni akar, de nem hagyják
Robin toporog, nem találja a helyét
Dani az talán, aki fejlődött, taktikázás mellé bevette az ellentábor szívatását.

Kéne már valami jó kis harc, mert unalmas lett.
Tényleg azt a Zsu féle farokmarkolászást rágták mint a gittet, már lassan 1 hónapja , mert annyira nem történt semmi.

lukacstoncsi 2015.01.19. 12:04:13

@csiri bá: Ok, csak miért lett ilyen szar?Már a VV6 is spórolós volt meg a csapat sem volt a legjobb.Egy jó ugartást poénkodást nem látni szinte.

rives 2015.01.19. 12:04:33

@Conchobar: neked nem válaszolok, csak további jó szórakozást kívánok a műsorhoz. Próbáltam már veled beszélgetni párszor, nem sikerült.

Bujumburi 2015.01.19. 12:06:46

@rives: jogos, biztos nehéz egyébként megfelelő embereket találni, ill. kedves-vicces Edináról/Fanniról sem gondolhatták, hogy megőrül és átvált gonosz mostohába. Bár a beteges kisebbségi komplexus (Fanni) azért árulkodhatott volna a pszichológusoknak. Egy Fannit pl. inkább a végén küldtem volna beköltözni, nem az alapcsapattal. Szerintem az időrend sem mindegy a kapcsolatok szempontjából.

csiri bá 2015.01.19. 12:06:49

@Bujumburi: ez mindig így megy, az X-faktort is előbb indították, mint a Risingot...

lukacstoncsi 2015.01.19. 12:07:07

@csiri bá: Én nem erről beszéltem.A végleteket kéne kerülni.Mert részben Zsu maga is tett azért hogy ezt kapja illetve az RTL hozta őzt olyan helyzetekbe (királynős hét) ahol megszivatták rendesen.A Belevalója elég vacak lett.

rearwindow 2015.01.19. 12:07:20

@lukacstoncsi: Lilu már beköltözéskor oda-meg-vissza volt Zsutól, a jó ég tudja miért, de imádja azt a nőt. Talán Zsu "tv-karrierje" meg a kisfia így együtt váltja ki Liluból a szimpátiát

dzsézön tetem 2015.01.19. 12:07:35

@lukacstoncsi: Áá, csak szar hete volt neki is - félrekùrt az ura -, oszt a gyereken keresztül egy nanoszekundumra tudott azonosulni Zsuval. Bár szò, ami szò, ilyen megtörést még élőben nem láttam. Ezen a vonalon maradva pedig nem Laci nyert, hanem a Zsu veszìtette el párbajt. Ìgy is, ùgy is.

csincsilla72 2015.01.19. 12:07:38

Fiúk-lányok, ne hozzuk már ide be a politikát!
Az én párom székely, és bizton állíthatom, a szépséges Erdély rohadtul nem büszke erre a kis havasi gyopárra. Odaát sok háztartásban nincs is RTLII, ill. a lakosság meghatározó hányada sz@rik bele a valóságsókba. Edinával vagy nélküle. Drukkolni egy tehetséges énekesnek az X-faktorban vagy Csillag születikben egészen más kategória, mint jóízűen csettintgetni, amikor farba tolnak valakit.

Idegbeteg Szőke IstenNő 2015.01.19. 12:08:08

@Conchobar: Elvettem a játékodat? Nem kell sírni, majd anyukád vesz másikat. :D
@csiri bá: A brokkoli sok levet ereszt. Főleg, ha "be van sózva". ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 12:08:16

@csiri bá: de az X faktort meghatározott időben kell indtani, mert mindig a karácsony előtti hétvégén van vége.

Bujumburi 2015.01.19. 12:10:00

@lukacstoncsi: nekem is a humor és a nevetés hiányzik a legjobban, bár on-ban láttam néhányat, csak érdekes, hogy azokat sose vágják be az öfikbe.

kozi001 2015.01.19. 12:10:09

@rearwindow: Lilu azért a butaliba VV5Sehi, VV6Zsófi, VV7Fanni vonaltól mindig vonakodik. Inkább szurkol egy disztingváltabb vonalnak.

csiri bá 2015.01.19. 12:10:16

@lukacstoncsi: nem tudom, mennyibe van a műsor a kanálisnak, a BB3-ról annyi infó volt tavasszal, hogy 1 milliárd felett lenne a költsége, a villa felállításával együtt... az rtl-nél ez már adott, technikával együtt, de akkor sem lehet sokkal kisebb a költségvetése alapban, így ott húznak a nadrágszíjon, ahol lehet... főként ugye a reklámadó miatt, ami miatt a BB3 sem indult el tavaly...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 12:11:24

@dzsézön tetem: ne rémissz meg, lehet, hogy ezért vannak homályos foltok a múltamban? Én meg azt hittem pirosbort iszom, gépikólával. :D

Bujumburi 2015.01.19. 12:11:42

@lukacstoncsi: lesokkolták az anyja behozásával. (nincsenek jóban és egyik éjszaka azt ecsetelte Daninak az on-ban, hogy szarul érzi magát, amiatt, hogy úgy költözött, be, hogy nem békültek ki az anyjával.)

lukacstoncsi 2015.01.19. 12:13:38

@rearwindow: Szerintem őt épp emiatt tették be.Dekoratív magabiztos nő és van gyereke akit egyedül nevel.Nem jött be.

@csiri bá: nem tudom az rtl pénzügyeit nem ismerem de megint hibáztak sok mindenben.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 12:13:47

@csincsilla72: taknyosan :) voltam itt benn az üzemorvos dokinéninél. azt mondja, minek jött be? mondom a doktornőhöz. azt mondja, az mááás. :D mondtam neki, délben elhúzok. most épp ebédelek, aztán megyek is. Írt fel D vitamint. Mondtam neki, hogy torkom már nem fáj úgy, néha érzem kicsit. Azt mondta, ettől függetlenül be van durranva. Mondta, ha elfogy a mebucain, akkor propolisz, meg aspirin C. 3*1.
Meg megbeszéltük, hogy sajna, nem vírus tanult az orvosin, hogy tudja, hogy 3 nap alatt a vírusok elhúznak... :)

rives 2015.01.19. 12:13:58

@Bujumburi: "biztos nehéz egyébként megfelelő embereket találni..."
Igen, biztos nem könnyű, ezért nem mindegy, hogy ki végzi ezt a feladatot. Valamelyik post alatti kommentben láthattuk, hogy mostanában ez hogy megy. Arra a FB levélre gondolok, amikor az írni sem tudó gyakornok megkörnyékezi az adatbázisban szereplő arcot, hogy "szia, rád gondoltunk egy szerepre, stb"
Meg lehetne oldani egy komolyabb, felkészültebb társasággal, komolyabb válogatással és nem az emberek direkt behívásával egy sokkal jobb válogatást. Csak hát az nagyon sok pénz...
Én biztos vagyok benne, hogy a VV5 után változások voltak ebben... meglátszik az eredmény.

csiri bá 2015.01.19. 12:16:24

@lukacstoncsi: ezzel egyet kell értsek veled, úgy tűnik, mindig van lejjebb...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 12:17:03

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: szerintem az is közrejátszhat a romlásba, hogy a vv6-ig még a kezdés előtt bemutatták a szereplőket, a nézők szavazhattak, hogy ki kerüljön be (persze, ezt is lehetett esetleg manipulálni, de legalább az illúzió meg volt). De legalább volt visszajelzésük arról, hogy a nézők kit v. milyen karaktert látnának szívesebben és kanyarinthatták ennek megfelelően a bejutást és később a történéseket.
A 6-tól meg már a kreatívok által "készített" készpicsamelegmálét kapjuk.

Conchobar 2015.01.19. 12:17:21

@Bujumburi: "egyébként erre kíváncsi lennék, vajon érdekesebb arcok kerülnek be, ha van beszavazás is?" - Egy beszavazás nagyon megmaradt bennem: volt 3 egyaránt mutatós, talán kissé butácska nő, és a 3 közül azt szavazták be, amelyiknek a kisfilmjében szó volt arról, hogy őt a nagymamája nevelte, ám a nagymama nemrég elment, és ő azóta is gyakran kijár a temetőbe (Seherezádé)

csincsilla72 2015.01.19. 12:17:37

@-pkata-: jó, a torkod nem láttam.:-) Nem tudtam, mióta vagy beteg, azt hittem, péntek óta.
Feküggyé:-)
Én kutatok, nem praktizálok.

lukacstoncsi 2015.01.19. 12:17:37

Miért kell eleve hülyének nézni a nézőt?Hogy neki a gatyaletolás meg faszmutogatós k.anyázás kell?

csiri bá 2015.01.19. 12:18:53

@-pkata-: okés, de te is tudod, hogy előtte mindig van pár rész a válogatásra jelentkezőkről a sok magát énekesnek képzelő bohóctól az egyfogú banyáig... na ezzel lehet előbb indítani és nem két-három, hanem négy-öt ilyen felszopó részt adni...

csincsilla72 2015.01.19. 12:19:07

@-pkata-: oké:-)
Azért egy jó kis influenza nem tűnik el három nap alatt. Bár ott is inkább a bakteriális felülfertőződés kínoz meg.

dzsézön tetem 2015.01.19. 12:19:17

@Bujumburi: Tisztára, mint a Keresztapa 2-ben :-)
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): csoda, hogy nem történt semmi c. ébredések vasárnaponként, aztán meg 3 hét Kanossza járás, hogy mindenki megbékéljen. Meghogy a rendőröket se hìvják ki... :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2015.01.19. 12:19:56

És idén akkor ugyanígy indul a VV8? Vagy a mostani széria tapasztalatai alapján később, mert össze kell kapják magukat.

lukacstoncsi 2015.01.19. 12:19:59

A VV3 volt Árpa utolsó melója az RTL-nél, utána vették át mások.Akkor kezdett változni valami.Még a 4-es, 5-ös jó volt a hatost lehet már más csinálja mert az még hamarabb is ért véget azt hiszem.

Bujumburi 2015.01.19. 12:22:06

@rives: igen, ezt én is így gondolom.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 12:23:58

@csincsilla72: péntek óta :) jól tudtad, és vírus. torokgyuszi. kérdezte ő is hogy színesedek e, mondtam, hogy nem. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 12:24:49

@csiri bá: jaj hát n azt biztos kihagyom. a versenyt se nagyon néztem mondjuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 12:25:48

@dzsézön tetem: :D:D valahogy így.... de látom, te se unatkoztál kiskorodban.
(Amúgy tényleg szar érzés másoktól megtudni bizonyos dolgokat az előző estével kapcsolatban és meggyőzően bizonygatni, hogy Aaaz Nem Létezik, mert biztos emlékeznék rá. :D)

Conchobar 2015.01.19. 12:27:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "a nézők szavazhattak, hogy ki kerüljön be (persze, ezt is lehetett esetleg manipulálni" - Szavazhattak a semmiről. A beszavazások is csak arról szólnak, mint a párbajok: ott is csak a felhozatalból tudunk választani (a beszavazásoknál ráadásul a résztvevőkről jóval kevesebb információ áll a rendelkezésünkre, mint a párbajoknál)

2015.01.19. 12:30:00

Kedves Kommenttársak!

Tegnap már elbúcsúztam, legalábbis kijelentettem, hogy nem nézem, sziasztok, és arra gondoltam, hogy a kommentelést is befejeztem erre a szezonra. Azért még egy utolsót írok, mert ez az egész ugye arra való, hogy az ember fia/lánya megossza a gondolatait. És van és néhány gondolatom (nem úgy mint Pfffffannynak :-)

A szomorú, mások számára örömteli eredményt tudjuk. Ahogy sokan írtátok, tényleg volt némi párhuzam az Olivéres párbajjal, egy megzavarodott Zsút láthattunk, aki lélekben feladta. Levettem az öfikból, hogy legalább egy este volt olyan, hogy Kiskunt le kellett nyugtatózni. Még Dinka is mondott valami olyasmit, hogy akkor ő most hogy ekézze azt a kurvát, ha az ilyen idegállapotba kerül. Ezt is taktikának gondolta. Lehet, hogy az is volt, de lehet, hogy Zsú tényleg kiakadt mint a sezlonyrugó. Szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy meg lett a riport szobában mondva Zsúnak, hogy nem lesz semmi baj, kiesik mehet haza, lehet, hogy állást is kap, blabla, de a csatorna nem akarja kockáztatni a lelki épségét. Arról ugye nem kell szólnom, hogy a szavazást a közjegyző jelenlétében is lehet manipulálni, legalább is egy ilyen hatalmas(kodó) csatornának meg van minden eszköze és alkalma ehhez. Főleg, ha 200 szavazatról van szó: elég ha szólnak a stábnak, hogy nyomjatok egy appot, mert a műsor érdeke ezt kívánja. Azoknak meg úgyis titoktartási kötelezettségük van a műsor jellegéből adódóan. Szóval, ha nem is volt itt semmilyen csalás (de volt :-), a csatorna akkor is megfordíthatta volna az állást, ha akarja. Ezt még a legvérmesebb Dinka-fanok sem vitatják, gondolom. De nem akarta. Szíve joga. Többen írtátok, hogy letörlitek az appot: szerintem ez jó odaszúrás a reteknek, csak utána ne töltsétek vissza, mert akkor az ő reklám/biznisz statisztikájukban még jobban fog festeni a helyzet, és ezt ezek után mi, (volt) Kiskun-fanok nem akarjuk szerintem.

Végigolvastam a tegnapi kommenteket, sajnáltam Moscát, Pomacot meg Kamillát (bocs ha valakit kihagyok), hogy egyedül állták a sarat. Viszont meg kell jegyeznem, hogy a legstabilabb Dinka-fanok nagy része, pl. Vastyúk, Garbo vagy LukácsTóni, milyen visszafogottan reagált, mennyire látszik rajtuk, hogy jó érzésű emberek. Ezért értem már, hogy ragaszkodnak Edinához, megszerették, a jót látják benne, és nem akarják, hogy ez a kép megváltozzon bennük. Nekik most jó, minden jól alakul, kár hogy nem tartozom közéjük, mert akkor most nekem is ilyen jó érzéseim lennének legbelül (persze itt nem koncsira vagy zsoltira gondolok, de pl. konccsi szerintem csak poénból trollkodik, olyan egy kicsit mint puzsér, bár az utóbbi napokban már átugrom a kommentjeit, így ha javult a helyzet, akkor bocs)

Világos, hogy és nem tudom őket meggyőzni arról, hogy Edina finoman szólva is torz, rosszindulatú, paranoiás személyiség, amely exhibícionizmussal, önzéssel és túlzott elbizakodottsággal társul. Erről Dinkának kell meggyőzni őket. Illetve dehogy kell, de "jó" úton van, az biztos. Ennek ellenére tiszta szívből kívánom neki, hogy találja meg a boldogságot, és ezzel együtt a megnyugvást egy olyan férfi (vagy nő - ne legyünk vaskalaposak :-) oldalán, ahol mindkét fél jól érzi magát.

Lacci (az Análpápa, bocs még utoljára, hadd írjak ilyeneket, köszi :-) egyébként tök jóképű, vagány, mellette viszont mérhetetlenül tuskó, nagyképű és antiszociális. Remélem, ezt hozza továbbra is, mert ezért szavaztátok/rakták vissza. Egyébként Laccinak esze ágában sem lett volna seggbe rakni Dinkát, ha az rendesen felkínálja a csúnyáját, mint tette azt pár nappal később. Szóval az Análpápát csak önszórakoztatásra írtam/írom. Laccit kedvelem/kedveltem. De most komolyan: nem bánnám, ha ő nyerne. Annyira nincsenek már bent szerethető karakterek, hogy Lacci esélyessé avanzsált. Vagy azt sem bánnám, ha egy kicsit megszivatná Dinkár :-DDD

Denyál egy féreg, egy elcseszett ficsúr. Zsúra van még mindig ráizgulva. Talán arra számított, hogy ha ekézi, akkor majd Zsu kucsorog, Hát nem. A zsigeri gyűlölködés ugyanúgy sajátja, mint Dinkának. Remélem, nem nyer. Remélem, még állást sem.

Pfffffánny, ez az ostoba némber tegnap annyira leszerepelt nálam, hogy szóra sem érdemes. Aki kedveli, annak azt kívánom, hogy legyen ilyen barátnője, jó sok. Zsuzsa a riherongy, ő meg a szűzpöcök. Szerinte. Ez is azt mutatja, hogy milyen buta. Ez a tegnapi laccivisszavárós, kiesettarohadtkurvázós viselkedése, mindennél jobban mutatja, hogy buta mint a főd, és hogy becsületességből sem áll túl jól. Ez most tényleg a fekvő emberbe belerúgás volt jobban, mint a mikor Dinka az ájultan alvó Zsúnak olvasott be. Persze Pffffhánnyinak is van egy csomó híve, azok most tapsikolnak, hogy micsoda taktikus. Gratula!

Döniz egy középszerű senki műmájer. De legalább nem olyan velejéig romlott mint a kis ürítőzacskója.

Rubint és PVC színtelen, szagtalan, átlátszó... Minden esetre, ők érdemelnék meg egyedül a nyereményt (ezek közül).

Nem baj. Szép volt, kedves Zsuzsa, jó volt veletek kommentelni, viszlát legközelebb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 12:30:46

@Conchobar: én is kb. ezt mondom.
De az, hogy kezdés előtt 3-4 embert egyáltalán megmutattak, az mégiscsak több (infó), mint a készen kapott 1.

zaphodbeebthe1st 2015.01.19. 12:32:37

Sajnállak sixx, korpa közé keveredtél… De a meló az meló, nem gond.
Statisztikus agyú emberként furcsállom, hogy egy 4400-as mintavételen mutatott 2/3 - 1/3 arányú szavazatarányból hogyan lesz 50-50. Már a héten korábban mutatott ekörüli adatnál nyilvánvaló volt, hogy a reteknék hezitálnak, mi legyen.
Jöttek itt sokan, hogy erdélyfaktor meg kinek van igaza meg mifaszom (törlik a kukikat, hogy többször szavazhassanak, stb.). Ugyan már. Ez a két arc egy korosztály, egy értelmi szint, mindenben fifti-fifti. Ha egy 4400-as mintavételen a szimpátiaszavazás kétharmad-egyharmad, akkor az annyi. Mint ahogy korábban ez többször bebizonyosodott.
Itt más van és ez nem tetszik nekem.
Majd az Éden Hotelnél jövök. Bár néha elolvaslak. Talán…

Bujumburi 2015.01.19. 12:38:18

@Conchobar: biztos az is manipulálható ilyesmi sztorikkal, franc se tudja, lehet, hogy tényleg képtelenség alkalmas embereket találni... akkor viszont játékosabbra kellett volna venni a forgatókönyvet, mert unalmukban csak bántják egymást, rossz nézni... engem legalábbis nem a konfliktusok szórakoztattak a legjobban.. az csak a velejárója... de a ki mit tud pl. tetszett :)

Conchobar 2015.01.19. 12:39:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "De az, hogy kezdés előtt 3-4 embert egyáltalán megmutattak, az mégiscsak több (infó), mint a készen kapott 1." - Csakhogy az a 3-4 ember is ugyanúgy készen kapott, mint az az 1. Fentebb írtam, hogy a seherezádés esetben (szerintem) mi döntött. Az kétségtelen, hogy a beszavazások esetén a nézőkben keletkezhet olyan illúzió, hogy ő döntött a villalakók összetételéről

Darinka11 2015.01.19. 12:44:54

@Spitzbauer: +10000000 :) Gratulálok, nagyon jól összefoglaltad. Gondoltam, írok én is valamit, de - elolvasva ezt - nincs mit hozzátennem. Mindig is kedveltem a kommentjeidet, ugyanígy látom a szereplőket, lelki társak vagyunk vagy mi. :)
Talán még annyit, hogy Zsuzsának jobb lesz otthon, ezekhez lesüllyedni soha nem volna képes, ezért is kedveltem. Fanni tényleg a legalja, még Edinánál is jobban irritál.
Ha egyáltalán valaki megérdemli, akkor szerintem is Nyerje meg Robin.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 12:45:44

@Conchobar: nagyjából ugyanazt mondjuk, szerintem ne fussunk még egy kört. :)

Conchobar 2015.01.19. 12:45:47

@Bujumburi: "akkor viszont játékosabbra kellett volna venni a forgatókönyvet, mert unalmukban csak bántják egymást, rossz nézni..." - Az kétségtelen, hogy adhatnának nekik komolyabb, szórakoztatóbb, játékosabb feladatokat is a szerkesztők. Nagyon sokszor direkt összeveszítős feladatokat kapnak a szerkesztőktől. Ha eszembe jut, hogy a VV1-ben még a párbajon egymás szokásainak ismeretéről is kaptak kérdést a párbajozók, amit pontoztak is... A VV4-től kezdve tudatosan a konfliktusokra vannak a VV-k kihegyezve

Conchobar 2015.01.19. 12:47:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): "nagyjából ugyanazt mondjuk" - Én azt mondom, hogy semmi problémát nem okoz/nem tud okozni a beszavazások elhagyása. Te is ezt mondod?

belzebubó 2015.01.19. 12:54:43

@miciur: Valamelyik ejjeli on-ban Dani a cigispamlagon magyarázta Lacinak, miközben ő kevesellte a mennyiséget, hogy ne legyen annyira oda ezért a borért, mert ez valamilyen grúz lőre de kólával elmegy.

dzsézön tetem 2015.01.19. 12:57:35

@lukacstoncsi: Nézettségi diagram kezitcsòkolom!

lukacstoncsi 2015.01.19. 12:58:32

@Spitzbauer: "Viszont meg kell jegyeznem, hogy a legstabilabb Dinka-fanok nagy része, pl. Vastyúk, Garbo vagy LukácsTóni, milyen visszafogottan reagált, mennyire látszik rajtuk, hogy jó érzésű emberek."

Megértem a kirohanásod de nem vagyok fan sem Edináé sem másé.Szerintem sem érdemes embereknek egymásnak menni ezekért ott benn.Nincs(számomra) hiteles figura.Nézem még azért de a balhékat már nagyon unom.Edinában ahogy Daniban csalódtam.Nagyon akarnak nyerni és ez látszik is negatívan.

lukacstoncsi 2015.01.19. 13:05:15

@dzsézön tetem: ez sem segít rajtuk mert rosszabb a nézettsége mint a VV6-nak.

Conchobar 2015.01.19. 13:06:58

@lukacstoncsi: "Nézem még azért de a balhékat már nagyon unom.Edinában ahogy Daniban csalódtam.Nagyon akarnak nyerni és ez látszik is negatívan" - Én se vagyok egyiknek se fanja, de Edina (meg Dani) esetében, a Zsuzsával szembeni magatartásukat én semmiképp nem a nyerési akarásnak tudom be. Kiveri a szemünket Edina és Zsuzsa rivalizása. Azt viszont a nyerési vágy motiválhatja, ahogyan Dani provokatívan megtalálja Fannit és Dennis-t, illetőleg ahogyan Zsuzsa és Dóri megtalálta Lacit

raspberrypie 2015.01.19. 13:09:18

@Conchobar: ha lehet, akkor ne itt politizálj, menj vissza a mandinerre, a VV-nek semmi köze az aktuálpolitikához...

Conchobar 2015.01.19. 13:12:54

@raspberrypie: " ha lehet, akkor ne itt politizálj, menj vissza a mandinerre, a VV-nek semmi köze az aktuálpolitikához..." - Mi ez a baromság? Hol van aktuálpolitizás? Ki orbánvityázik itt, vagy ki maszopozik itt?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 13:13:04

@Spitzbauer:

Ezzel én is így vagyok, ha lesz VV8 abba beszállok, de ezt itt befejezem, nagyon alja lett a műsor, ennyi kretént egy kupacban ami ott van bent.
Inkább befejezem a Breaking Bad ötödik évadját, aztán elkezdem az Utópiát.

mézescsók 2015.01.19. 13:15:02

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Fél hónaaljra elbírta... Van itt erő kérem!

csincsilla72 2015.01.19. 13:15:03

@-pkata-: Akkor még nem dobom ki a diplomámat:-)
@Spitzbauer: Jól összefoglaltad, egyetértünk.
Sikerült eljutni oda, hogy Robint és Plasztik számomra is a két legvállalhatóbb karakter, minden otrombaságukkal együtt. Sajnos a többieket megcsinálni is kár volt, mert rontják a levegőt és pusztítják a kenyeret, de minek?
Zsuzsa ezt a játékot nem nyerhette meg, a fiával való szoros és szeretetteljes kapcsolatot viszont megtörhette volna, ha még sokáig benn van. Remélem, jut neki valahol rendes meló.

rives 2015.01.19. 13:16:16

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF:
"Inkább befejezem a Breaking Bad ötödik évadját, aztán elkezdem az Utópiát."
Ez egy nagyon jó döntés, a BB alapmű (bárcsak még egyszer meg tudnám nézni "elsőre"), az Utopia-ért kár, hogy kasza lett a második évad után.
Én a Sons of Anarchyval váltottam a VV-t :)

Belllaba 2015.01.19. 13:16:19

@Spitzbauer: Egyetértek a soraiddal, így én most csak röviden búcsúzom az oldaltól. Tegnap este csak olvasgatni voltam fenn, kellett egy fél nap, hogy felocsúdjak. Számomra ez már sok(k) volt, mind a kihozott párbajeredmény, mind a százalékarány.
Ha már muszáj, hogy valaki megnyerje, akkor szerintem legyen Robin (nem ő a legjobb, hanem a legkevésbé rossz), bár számomra unalmas, megalkuvó sótlan ember.
Hogy valami pozitív is legyen a történtekben: ezentúl sokkal több szabadidőm lesz, (mivel már nem fogom sem az adást követni, illetve ide sem írnék már többet), amit igyekezni fogok hasznosan eltölteni.
Üdv mindenkinek, jó kommentelést a maradóknak!

Bujumburi 2015.01.19. 13:16:49

Azon röhögök, hogy Dani azzal jött anno Zsuzsának, hogy Edinának mindent el kell mondani, itt pedig azt mondta tegnap Robinnak, jó hogy ott van Robi, mert vele meg tud beszélni olyat, amit Edinával nem: valovilag7.postr.hu/vv7-ejszakai-live-stream-20150119-zsuzsa-kiesesenek-ejszaka/

csincsilla72 2015.01.19. 13:17:37

@Conchobar: kicsit tágítsd a politikai látóköröd, jó? Ha már nem érted, hogy mi minden tartozik az aktuálpolitika témakörébe. Pártszimpátiától függetlenül.

csincsilla72 2015.01.19. 13:19:39

@belzebubó: Szemétkajákat és piákat kapnak, és még csak észre sem veszik:-)

lukacstoncsi 2015.01.19. 13:20:59

@Conchobar: "a Zsuzsával szembeni magatartásukat én semmiképp nem a nyerési akarásnak tudom be. Kiveri a szemünket Edina és Zsuzsa rivalizása. Azt viszont a nyerési vágy motiválhatja, ahogyan Dani provokatívan megtalálja Fannit és Dennis-t, illetőleg ahogyan Zsuzsa és Dóri megtalálta Lacit"

Én most nem azt írtam hogy viselkedtek Zsuzsával unblock a játékban milyenek.A rivalizálás szerintem nincs meg jó ideje ha volt is csak rövid ideig az is taktikából(Zsu).Dani mindenkit megtalál kóstolgat, remélem kiteszik a szűrét.

Conchobar 2015.01.19. 13:22:35

@csincsilla72: "kicsit tágítsd a politikai látóköröd, jó? Ha már nem érted, hogy mi minden tartozik az aktuálpolitika témakörébe" - Magyarországnak a határontúli magyarokkal kapcsolatos magatartását (ideértve a választójogukat is) nem szabad aktuálpolitikának sorolni, mert ez a kérdés történelmi ívű

lukacstoncsi 2015.01.19. 13:22:37

@Bujumburi: szerintem Robin látja már Dani milyen is valójában...Az a szerencséje hogy nem központi játékos kevesebb a figyelem rajta mint Danin.

dzsézön tetem 2015.01.19. 13:23:18

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Jah. Volt pár gyerekkorom.:-)
Témához. Jòl látom, hogy sokan bùcsùzkodnak? Zsuval együtt ők is kiestek?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.01.19. 13:23:46

@rives:
Én direkt húztam eddig a BB-t, a jókat mindig a végére hagyom. :)
Ez előtt a Gengszterkorzót fejeztem be, pedig már azt is mikor leadták, szóval eltökölök most velük.
@minden reggel:
Ripper street nekem még új, de az Eva Greenes Penny Dreadful is fasza lett.

csincsilla72 2015.01.19. 13:23:57

@Conchobar: mivel egyértelmű az aktuálpolitikai vonatkozás, ITT semmi keresnivalója. Ha kérhetnénk.

rearwindow 2015.01.19. 13:25:34

Zsuzsa ahhoz volt szokva a kinti világban, hogy az van amit ő mond (akár a kisfiának, akár az autó/lakás/mellműtét-finanszírozó pasijainak), és semmit nem tudott kezdeni a Villabeli szituációval, ahol tojtak a fejére. Hogy itt sokan miért tartják őt "értelmesnek" fel nem foghatom.

zorja 2015.01.19. 13:26:09

@zaphodbeebthe1st:

Az a komoly baj ezzel a mintával, hogy nem reprezentatív a mintavétel...innentől kezdve pedig felesleges hagyatkoznunk rá.

Bujumburi 2015.01.19. 13:27:28

@lukacstoncsi: Robin eléggé képben van, az éjszakai onokban egyáltalán nem szürke, vagy súlytalan, elég szarok az összefoglalókat szerkesztők..

csiri bá 2015.01.19. 13:27:52

@csincsilla72: szomszéd teszkóból a hamarosan lejáró szavatosságúakat. :)))
A borért is oda rohanhatott ki Dorka... "hozz egy üveg bort az üvegesnek álcázott tablettásból, alulról a második sorból, legalul a kannásak vannak, felette megtalálod". :)))

csincsilla72 2015.01.19. 13:28:35

@lukacstoncsi: nem biztos az, hogy nem látja. Robin ügyes. Háttérbe húzódik, onnan figyel, és időnként odamondogat. Arra vagyok kíváncsi, hogy mi lesz most közte és Edina között. No, nem úgy.:-) Nagyon fog szórakoztatni, ha Edina idegállapotba kerül, amiért Laci nem engedi (egy 200 nm-es területen!!), hogy egymással érintkezzenek.:-))
Bár meg vagyok arról győződve, hogy ez csak kísérlet Ádina lepattintására.

minden reggel 2015.01.19. 13:29:38

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: tényleg jónak tűnik, én még nem láttam (felkerült a listára :)). A Ripper Street nél pluszpont h 100% angol :)

lukacstoncsi 2015.01.19. 13:29:54

@Bujumburi: Remélem okoz még meglepetéseket.

Na mentem vár a blökli!Szép napot!

csincsilla72 2015.01.19. 13:30:25

@lukacstoncsi: bocs, te is azt mondtad, amit én:-)

ganxtalovins 2015.01.19. 13:32:27

Sziasztok!
Kiderült miért állt át Fanni és Denisz, Laci mögé???? Amikor Laci visszament a háttérbe Fanni azt skandálta végig: hazudott egész héten,hazudott egész héten. Kitől mit tudhattak meg?????????

csiri bá 2015.01.19. 13:33:03

@rearwindow: csak tippelek: nem szedte a dekkeket a csikktartóból, tudott rendesen tisztálkodni, nem köpködött le senkit, sem a képét, nem mondott senkinek olyat, hogy "menjag*ciqrvanyádba" meg "takarodjbüdösribanc" meg "kussoljálap*csába" és hasonló "villaszlengeket"...

csincsilla72 2015.01.19. 13:33:11

@csiri bá: De csak azért, hogy ne jöjjön zavarba, ha minőségi alkoholt tesznek elé. Bár szerintem ez a barom mondjuk Tiffán jóféle vörösborait is megküldené kólával, amiért minimum agyonverés jár.

Conchobar 2015.01.19. 13:33:25

@lukacstoncsi: "Én most nem azt írtam hogy viselkedtek Zsuzsával unblock a játékban milyenek.A rivalizálás szerintem nincs meg jó ideje ha volt is csak rövid ideig az is taktikából(Zsu)" - Akkor mi alapján irkálsz olyanokat, hogy "Nagyon akarnak nyerni és ez látszik is negatívan", ha nem a Zsuzsához és Dennis-ékhez kapcsolódó magatartásuk alapján. A rivalizálás meg igenis régóta megvan a két nőben, még akkor is, ha ez karácsonyig nem is volt annyira szembetűnő, illetőleg azóta az egyik nyíltan és harsányan kimutatja, míg a másik ellenkezőleg. Nagyon jellemző momentum, ahogyan a szavannás héten az egyik mindenáron meg akarta mutatni, hogy a másik előtt még az oroszlánsága okán sem hajlandó meghajolni, míg a másik ennek ellenkezőjét próbálta elérni. Ebből a ujjhúzásból, a 'ki a különb kettőnk közül' eldöntésének kísérletéből (a rivalizás nyilvánvaló megnyilvánulásából) sokan csak annyit láttak, hogy Edina 'báncsa' Zsuzsát. Te is?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 13:38:51

@csincsilla72: ne is :D látod, te látatlanban is tudsz diagnosztizálni :) Csak ezen az Aspirin C-n elbizonytalanodtam. Annyira azért nem vagyok lázas, és ritka szar íze is van... Vagy azért nem baj, jó lesz az nekem?

csiri bá 2015.01.19. 13:40:23

@csincsilla72: nem tudom, most hogy megy, de mintha régen még az lett volna, hogy ők írták össze, milyen kaja kell, még balhé is volt belőle hogy valamelyik nem rendelt zsömlét vagy mijafenét...

csincsilla72 2015.01.19. 13:42:13

@ganxtalovins: Ugyan mit?:-)
Fanni megkérdezte tőle, az anyától, hogy "ugye ha két csík van a teszten, az tuti azt jelenti, hogy nem vagyok terhes", ő pedig megnyugtatta. Fanniban meg megmozdult a gyerek:-))

csiri bá 2015.01.19. 13:43:06

@-pkata-: ártani tuti nem árt. :)) az íze szar, told be egy hajtásra, úgy hamarabb szabadulsz. :))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 13:44:33

@csiri bá: hát, ha ezt előbb tudom, hogy olyan fos, mint az a mentolos fájdalomcsillapító por (eszembe se jut a neve), nem 2 deci vizet engedek, hanem max felet. :D Ha már úgyis a gépi kólánál tartunk, kólába nem tehetném bele? :D Úgy látszik, a kóla minden szar ízt elfed. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 13:44:45

@mézescsók: nekem az tetszett az egészben, ahogy ott lóg Fanni hátán az Edina, mint egy piros kis hátizsák, cipekednek, szuszognak, mittomén és közben mindketten -nem túl sok meggyőződéssel ugyan, de- bizonygatják egymásnak, hogy ez nem jelent semmit, ők azért még utálják egymást és hogy ki mit nem felejt el a másiknak... valahogy annyira szürreális volt. :D
cdn.rtl.hu/010/220/image_10220781

csincsilla72 2015.01.19. 13:45:56

@-pkata-: Az csak a közérzeteden javít. Gyulladáscsökkentő, a torkodnak jobb lesz. Tedd langyos teába, és húzd le egy hajtásra. Én is azt szedem, ha letöltök egy vírust a levegőből.:-) Ja, a papírt még valami tudásra adták, de rég is volt.... Mondjuk egy EKG-görbe, vagy egy vérkenet fölött már ülnék egy ideig.
@csiri bá: lehet, most is így van. Csak éppen ezek olyan életképtelenek, hogy apu-anyu gondoskodik róluk, ők meg nem tudják, mit kell kérni.

csincsilla72 2015.01.19. 13:46:56

@-pkata-: beleteheted. De úgy is szar lesz. Csináld töményre, húzd le, igyál rá kólát.

csiri bá 2015.01.19. 13:47:53

@-pkata-: utána igyál rá egy kortyot, az lemossa az ízét. :)

Bujumburi 2015.01.19. 13:48:08

@ganxtalovins: Semmi különös szerintem, Fanni mindig is gyűlölte Zsut és baromi féltékeny volt rá, attól fogva, hogy belépett a villába a csaj, Zsu volt a paranoiája. Először az, hogy bulizós haver Danit elvette tőlük, utána pedig az, hogy szerinte Denis szemrebbenés nélkül dugná Zsut... ezt rengeteg on-ban nyígta el Denisnek lefekvés előtt. Egyszerűen ez lett a mániája, kitalálta, hogy Zsu elvette tőle Dórit (birtoklási mániája van Fanninak elég keményen.) és biztosan Denist is elvenné, ha tehetné. Az lett a mánia tárgya, hogy Zsu folyton mindenkinek hazudik (de hogy mit és miért?!) és manipulálja az embereket a testbeszédével... ezen pörgött egész héten.

MacákékIcukája 2015.01.19. 13:48:17

@dzsézön tetem:
"Jòl látom, hogy sokan bùcsùzkodnak? Zsuval együtt ők is kiestek?"

Hat ez szenzacios volt :DDD

belzebubó 2015.01.19. 13:48:41

@csincsilla72: az ejjeli on-ban fél 4 fele mar Robin is bekapcsolodott a hamutartos dekkvadaszatba. Dekkeket szívnak, kannásborral leöblítve, konzervvel...
Azon törték a fejüket Danival, kire rakjon duplát Robin. Fanni-Dani párbajon ügyködnek. Sok a női szavazó, fiú-lány párbajon a fiú megy vissza. Jól látják, hogy a bejelentkezésekkor Liluék azért kérdezik Fannit, mert hallani akarják az ostobaságot. Nem azért mert erős, hanem mert kinevetik. Egy Robin-Edina a másik esélyes párbaj.

rearwindow 2015.01.19. 13:51:54

@csiri bá: Kellő intelligenciával, emberismerettel és megfelelő önbizalommal lehet a Röné/Fanni/Laci stb féle tuskókat is úgy kezelni, hogy azok pozitívan álljanak hozzád. Sőt, az ilyen egyszerű véglényeket a legkönnyebb irányítani.

csiri bá 2015.01.19. 13:52:33

@csincsilla72: egyszer láttam, hogy valamelyik kotyvasztott valamit, a Maci kevergette neki... mondjuk a többségükből nem is nézem ki, hogy zsíros kenyéren kívül képes lenne valamit is elkészíteni... pizza, hamburger, csirkeszárny szentháromságon kívül nem hiszem, hogy mást ismernének...
Én tuti nem bírnám ki, mondjuk egy jó kis paradicsomos húsgombóc húsleves vagy resztelt máj nélkül... :)
Jó-jó, nem vagyok egy gourmand, ezekkel is beérem. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 13:52:33

@csincsilla72: nekem Ti javítotok a közérzetemen. :)
Mi van ha pálinkát iszok rá? :) Nem is értem, miért nincs a gyógyszer interakciós adatbázisban, ha egyszer gyógyszer :D

csincsilla72 2015.01.19. 13:53:09

@belzebubó: Ó, adja az ég a Robin-Edina párbajt.:-) Minél előbb annál jobb. Fannit jól látják, Lilu nem véletlenül alázza azt a fekete lyukat.
@Bujumburi: Fanni iszonyat féltékeny Zsuzsára. Zsuzsa más univerzum, ha külsőről van szó. Szép az arca, arányos az alakja, sokkal jobban sminkelhető, mint Fanni. Ha nem utoljára jön be, Denisz őt reszelgeti, az tuti.

csiri bá 2015.01.19. 13:53:30

@-pkata-: attól függ mennyit iszol... neked kell tudnod, hányadik kupicánál kezdesz el énekelni. :))))

Conchobar 2015.01.19. 13:54:13

@belzebubó: "Egy Robin-Edina a másik esélyes párbaj." - Miért?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 13:54:58

@csiri bá: Laci tud főzni, ez tuti. Sokszor ő főzött vagy a Maszi.

csincsilla72 2015.01.19. 13:56:19

@csiri bá: hidd el, már ez is minőségi különbség ahhoz képest, amit ők esznek.
Maci tudott főzni egyébként.
@-pkata-: Ja, gyógyszer:-) Viccen kívül: alkoholt ne. Ha ugyanis alkoholt iszol, akkor a májadban megtalálható méregtelenítő enzimrendszer felpörög, és idő előtt elbontja az alkohollal együtt a gyógyszert is, így annak nincs esélye kifejteni a hatást. Ez szabály:-)

csiri bá 2015.01.19. 13:57:04

@-pkata-: na akkor jól rémlik, hogy őt láttam a fazéknál, mikor Maci megkevergette a cuccot helyette, míg ő készítette mellette a többit... de az nem volt egy nagy adag a lábost elnézve, szóval mindnek tuti nem jutott. :)

Mirocska 2015.01.19. 13:59:06

Tényleg, mi van Macival? Kórházban van még?

Conchobar 2015.01.19. 14:00:01

@Bujumburi: "Először az, hogy bulizós haver Danit elvette tőlük" - Az igaz, hogy eleinte evvel próbálta indokolni az ellenszenvét, viszont nem igaz. Fanni hagyta faképnél Danit (Dennis kedvéért. Zsuzsa is valami hasonlót tett, mikor befeküdt Dávid mellé), Fanni Danit szabad prédává tette. Fannit akkor már nem érdekelte Dani, aki nem viselkedett Fanni számára is értelmezhetően férfiként

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 14:00:55

@csiri bá: nem tudom, neked mi a nagy adag, nekem elég soknak tűnt. Maci amúgy is állítólag sokat salátázott, szóvá is ette egyszer élőben a BVben, mikor betelefonált, hogy azt bezzeg nem mutatták. AZ volt a válasz, hogy rövid a műsor, nem fér bele minden. De az bezzeg belefért, amikor a hülye AU összevágta, hogy Maci evett azt hiszem, tán a karácsonyi vacsoránál.

belzebubó 2015.01.19. 14:01:11

@Conchobar: ezt elemezgették hajnalban a kanapén, Robin és Dani. Robin kivinné Edinàt. Ez a terve.

Bujumburi 2015.01.19. 14:01:28

@belzebubó: Pont most hallgattam vissza ezt a beszélgetést, de Robin - Edina lehetőségről nem volt szó. Edina biztosan Dórit vagy Fannit választaná, de inkább Dórit. (Bár Robin próbálta nyomni Daninak, hogy szerinte Dóri erősebb, mint gondolják odabenn, de nem győzte meg) Robin pedig egész biztosan Lacit vinné, és nagyon szeretne emiatt kiválasztott lenni. Edinára max. csak azért tenné a jelét, hogy Edina lehessen a kiválasztott és vihesse Dórit, ne pedig Fanni legyen a kiválasztott, aki biztosan Edinát vinné szerintük. Legalábbis én így értelmeztem, de persze sokszor volt már olyan, hogy más máshogyan értelmezte teljesen ugyanazokat a mondatokat. :) JA az on legérdekesebb tanulsága számomra, hogy Robin elszólta magát Dani előtt, Robinnak tetszik Edina, vagy legalábbis tetszett neki ielőtt LAcival összenőtt. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 14:01:54

@dzsézön tetem: á, csak tattikáznak. :)
Amúgy tényleg nem értem, hogy miért kell ennyire komolyan venni és annyi indulatot belevinni, hogy szinte hasad a monitor, amikor olvassa az ember.

csiri bá 2015.01.19. 14:01:56

@rearwindow: elhiszem, de gyanítom, hogy a Zsu elleni gyűlöletbe nem kizárólag a belépése "hát így vártok engem" játszott be, hanem a Fanni-Röné páros egyből - jogosan - ellenfelet látott benne a virtuális villaszépe versenyben, nem is alaptalanul... és egy nő másik nő iránti gyűlölete mindent elsöpör...

Bujumburi 2015.01.19. 14:03:45

@Conchobar: Igen, ezt én is így látom, de Fanni birtoklási mániája nem ismeri az ész érveket. Annak a csajnak néha semmilyen racionális érzéke nincsen... :D Dóri is azért kezdett Zsuzsával lógni, mert Fanni folyton DEnissel volt, Robin meg azért a többiekkel is jóban van, nincsenek összenőve Dórival. Szóval nem Zsuzsa szedi el tőle a "barátait".

csiri bá 2015.01.19. 14:04:44

@-pkata-: nem tudom, épp mit kotyvasztott akkor Lacc, lehet neked van igazad, főleg, hogy gondolom a csajok az ilyen kaját kihagyták mert "vigyáztak az alakjukra". :)
Ebből is, meg Maci telefonjából is jól lejön, hogy mennyire manipulatívan van összerakva a műsor...

mr miss 2015.01.19. 14:05:13

@csiri bá: így gondolom én is. Fanni gyűlölködése tipikus ilyen női féltékenység.

belzebubó 2015.01.19. 14:05:53

@Conchobar: Fannit kivinné Dani. Marad Dóri és Edina. Ebből Edinàt vinné Robin. Arra jutottak, hogy több a női szavazò, akik a fiúkra szavaznak, így jobban járnak, ha nőket visznek ki. Òrákon át elemezgettek.

mézescsók 2015.01.19. 14:08:18

@csincsilla72: Dórika igenis egy gourmand. A kulcskeresős játéknál is, hogy kiszivattyúzta a kagylót! Inkább, mint a kulcsot kajtatta volna, hátha nyernek...

Conchobar 2015.01.19. 14:10:23

@belzebubó: " Ebből Edinàt vinné Robin" - Robin most deklaráltan jó viszonyt ápol Edinával, Dórival és Dennis-sel egyaránt. Nagy 'bátorság'-ra vall az, hogy te 1 hónapra előre megmondod, hogy majd Robin akkor kivel fog párbajozni (mikor még azt se tudni, hogy 2 hét múlva kik fognak majd párbajozni)

Conchobar 2015.01.19. 14:11:26

@belzebubó: "Fannit kivinné Dani. Marad Dóri és Edina" - Laci feladja majd, vagy hogy?

mr miss 2015.01.19. 14:23:05

@rearwindow: Ha hozzászólhatok ehhez: én azt mondanám, hogy azért (gondolják "értelmesebbnek"), mert Zsuzsa nem beszélt ordenárén akkor sem, amikor vele úgy beszéltek. Ez rajta kívül még egyedül Robinra jellemző, bár vele még nem beszélt senki úgy (kivéve talán buzizás, de azt is normálisan intézte, ahogy én emlékszem). Láthatóan Zsuzsa megpróbált konfliktust kezelni, csak hát ez elég nehéz olyan idiótákkal szemben, akik ordítva hajtják a magukét levegővétel nélkül. Tényleg nehéz, és nem biztos, hogy más akárki átlagembernek ez jobban ment volna. Zsuzsa pedig egy ilyen átlagember, aki kicsit szeretett volna többnek látszani, de azért ez még nem olyan nagy bűn. Én nem azt mondanám, hogy értelmesebb, hanem azt, hogy kulturáltabb volt a viselkedése (Edina-rajongók most csukják be a szemüket: Edinánál és Fanninál mindenképp, ha már nőkről van szó, de Dóri sem volt sokkal jobb nem olyan rég még).

De most már kiesett. Több nem is volt a játékában, nem is hagyták volna a bentiek. Úgyhogy szerintem neki jobb is, hogy ez így sikerült. Csak beszédtanárhoz kell elküldeni, és dobhatja neki az rtl a melót, vsz.

mr miss 2015.01.19. 14:25:22

@Én vagyok Groot: látják, hogy beválik a szexelés, most már mind így próbálja játékba hozni magát :D
poor Dani :D

Én vagyok Groot 2015.01.19. 14:26:45

@mr miss: poor Dani :D Ez aljas, gonosz és rohadtul vicces ;)

mézescsók 2015.01.19. 14:27:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): De jó, hogy belinkelted! Jó volt röhögni egyet ezen a ronda délutánon!!!

ms delacroix 2015.01.19. 14:27:38

Aze az kisse banCSa a fulemet, amikor Faszni kisasszony masokat kurvaz :-). Egyertelmuen feltekeny volt Zsuzsara, ez kiderult a kis beszolasabol, mikor Zsu azt mondta Denisznek drukkol. Az elozetesbol meg latom, hogy a musor "szinvonala" egyre lejebb es lejebb sullyed. Bar azt hittem ez mar lehetetlen, de retekklub siman racafol. Kivancsi vagyok, hogy hogy varjak haza Fasznikat. (Fodik vonank vagy mi.)

Ditti82 2015.01.19. 14:33:31

@Én vagyok Groot: Az anyja biztos büszke rá. Is.

csicserierika 2015.01.19. 14:35:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): VV4-nél pl Gigi-Bécit szavazták be a nézők, pedig ott volt Csóró Lali, meg ikertesó is. Arra kivi lettem volna, h ki idegeli ki a másikat Alekosszal :) A többek urh-val közlekedtek volna kifelé :D

Ditti82 2015.01.19. 14:35:56

@Conchobar: Szerintem is esélytelen.

Morcz 2015.01.19. 14:38:15

@Conchobar: "Még mielőtt élve elásnánk Fannit, tudjuk már meg az indítékát. Hátha lesz a mai összefoglalóban valami, hátha az előzmények ismeretében már nem tűnik akkora suttyóságnak Fanni (és Dennis) pálfordulása és Zsuzsa-pocskondiázása "

Ebben igazad van, sok mindent nem láttunk, engem pl az is érdekelne, hogy igaz-e amit Reni a levelében írt, hogy Zsu összetörte Fanni ékszereit.
remélem lesz rá magyarázat, mindenesetre Fanni kijelentett, hogy besokallt és robbantani fog. elkezdte....

Egyébként mintha Zsu kiesésével az egész villa fellélegzett volna, bár Dani és Robin feje tanulmány volt....

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 14:45:56

Figyi, az éjszakai stream lejátszásánál csak nekem csúszik el a hang meg a kép folyton, vagy másnak is?

Baresz83 2015.01.19. 14:46:05

@Morcz: én is bízom a mai öfiben, hogy utána okosabbak leszünk! Fanni még a végén elkezd jáccani??

Szigmund Frajd 2015.01.19. 14:46:28

Sziasztok!

Nagyon érdekes volt a tegnapi párbaj, és főleg a kommentelők reakciója közben/utána. Engem is meglepett a szavazási eredmény, online poll-okon nagymértékű Zsu előnyt láttam. Nem látom be, hogy nem mérvadó, bár biztos nem reprezentatív a dolog. Ami érdekes számomra, az a saját illetve más kommentelők reakciója. Én Lacinak egy kicsit jobban drukkoltam, mint Zsunak, ezért az online pollokat elvetettem, mondván "á, a Zsu rajongók úgyis többször szavaznak, elég egy cookie törlés, aztán nyomathatják fel a pontszámot". Aztán amikor Laci győzelme után visszaköszönt a véleményem az "ellenzék" szájából, hogy "egész Erdély Edina szerelmére szavazott, meg a Laci rajongóinak egynél több okostelefonjuk van" elgondolkodtam:

Tényleg, miért hisszük azt, hogyha nem az a véleménye a többségnek, mint a miénk, akkor csalásról meg szavazatbuherálásról lehet csak szó?
Miért fontos nekünk, hogy a többiek is azt gondolják amit mi, és ha ez mégsem így történne, akkor mesterséges beavatkozást sejtünk mögötte, amivel meghamisították az IGAZSÁGOT?
Pedig ha egy higgadt pillanatban megkérdezek bárkit, biztosan büszkén hangoztatja, hogy neki egyedi véleménye van. Miért tartjuk ennyire fontosnak, hogy mások is osszák a mi "egyedi" véleményünket?

A másik érdekes pillanat számomra Laci fogadtatása volt a villában. Edina nagyon idegesítően reagálta le, talán csak Reni reakciójához tudom hasonlítani, amikor Zsu visszatért. Viszont Edina szimpatikus karakter számomra, míg Reni ellenszenves volt, így nem tudtam egyszerűen letudni annyival, hogy "ilyen korlátolt a csaj, ennyit ér."

Szóval elképzelni sem tudom, hogy milyen érzés lehet ennyire elvágva élni a külvilágtól, a társadalmi visszajelzések nélkül élni, ahol az egyetlen hatás olyanoktól ér, akik velem együtt el vannak vágva a világtól, de nem lehet könnyű. Valószínűleg ezért élik meg akkora eufóriával a kinti visszajelzéseket, mert heteken át vívódnak, hogy "én úgy érzem igazam van, de mi van ha tévedek?"
Edinán mindenképp többször észrevehető volt, hogy elgondolkozott ezen, persze nem tudta teljes mértékben megszívlelni, de az utolsó héten visszavettek a támadásból, mert megérezték, hogy sok volt (visszajelzés hiányában ilyen sokáig tartott észrevenni, hogy nem nekik van igazuk, vagyis nem mindenben)
Ennek fényében Reni reakciója is érthetőbbé vált számomra így utólag, bár az kevesebb bezártság után történt, viszont igazi földcsuszamlás erejével érhette, hiszen a villa 80%-a vele értett egyet, joggal hihette azt, hogy nála van az igazság.

belzebubó 2015.01.19. 14:46:31

@Bujumburi: Igen, elfogultságra hivatkozik Dani. Robin elfogult Dórival. Szerinte Dóri nem stabil, egyszer ezt meg azt mondta Zsu-ra, aztán támogatta.
D: Ha Fanni a kiválasztott engem nem visz mert Denisz nagy ellenfelének tart, engem meghagy Denisznek, maradsz neki te és az Edina. Laci védett. Dórit nem viszi, mert az arconköpés lenne. Denisz tegnap azt mondta, lány-lány párbajt sejt. Mivel te (Robin) Deniszhez közel állsz és nem visz ki. Az erőviszonyaid jók, 65-35, nagyobb esélyt látok egy Edina-Fanni párbajra.
R: Lehetne egy direkt lépést tenni, hogy az Edina legyen a kiválasztott. Rárakok 2 jelet.
D: rátennéd az Edinára?
R: egyszer már rátettem. Tetszik nekem, most Lacival van, veszekedtünk is idézőjelben, nem lenne olyan feltünő és még nem is lenne annyira hamis.

Morcz 2015.01.19. 14:48:26

@Baresz83: elkezdett, és remélem megnyeri, kifakadások ide vagy oda. Én a tegnapit a feszkó kiszelepelésének tudom be. kimondta, megkönyebbült és feltöltődött mint a szépségnap után. ennyi. :)

Szigmund Frajd 2015.01.19. 14:48:57

@Szigmund Frajd: *Edinán és Danin észrevehető volt (hogy értelme legyen a többesszám használatának a mondatban)

Lipton 2015.01.19. 14:49:33

@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Nem hiszem, hogy minden erdélyi rá fog szavazni, csak azért mert ott lakik Edina.

Bujumburi 2015.01.19. 14:49:49

@belzebubó: Ezt írtam én is, a jelrakásról beszéltek... utána még elemezgették, ki-kit hívna ki és Robin nem hívná ki Edinát. Robin Lacit hívná ki. Edina se hívná ki Robint Dani szerint, Dani szerint Dórit hívná ki Edina. Amit te is idéztél, az a kiválasztásról szólt, és Robinnak még van egy dupla jele is, amit fel kell majd valamikor használnia.

Morcz 2015.01.19. 14:50:37

@belzebubó: remélem ez esetben Edina repül a fenébe.

belzebubó 2015.01.19. 14:51:23

R: Fanni túl sokat képzel magáról, de nekem már itt bent is sok, mindig szerepelni akar
D: Ha most rám kerülne a zöld, Fannit vinném

on el

belzebubó 2015.01.19. 14:54:11

@Bujumburi: De az elején arról beszéltek, ha felhasználja Robin a képességét és megpakol bárkit kettővel, akkor az biztosan Robint viszi ki. Ebből arra következtetek, ha rárak kettőt Edinára, akkor őt viszi ki Edina.

astryle 2015.01.19. 14:55:40

@Mirocska: Mindenki aki írt a blikkesbe azt mondta, hogy neki szurkolt rá szavazott miért estél ki? bántotottak sokat? fiaddal taliztál?
És még baszogatják az embert, hogy felmerűl benne a bundagyanú :D

Világos, mint a nap, hogy ez meg lett bundázva és a retek2 nézettsége vissza fog menni a felére legalább. Márha az 50-50% os kamukájuk igaz, ha több megy le az mind a Zsú szavazó. Aki a Zsú-ra szavazott egy erkölcsi jóízlést jelentett a többivel szemben, ezután Fanni és Dinka szurkolók kezében a "döntés". Úgy lennék kibékülve az egésszel ha egy meteor a villára esne és senkise nyerne :D Mivel hamarosan le leszek fikázva a többi fan által most egy kicsit gyászolnám kedves kommentelő társam @Spitzbauer -t.
Én végig csak Zsú miatt néztem a játékot és már így is dögunalom volt az egész.. a benti foglalkozásoknak semmi értelme nem volt, Fanni és Edina szart a szabályokra.. egyedül a kurva mikroportért kaptak büntetést. (igen, tudom, hogy a Zsú is) Már tavaly a Debiliós villa is szar volt.. sikerült mégszarabbat összehozni :D PEACE, im out.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 14:57:20

@Szigmund Frajd: Reni és Vikcsu kiesését az agresszióban látom, nem abban, hogy "nem volt igazuk". Ha nem lettek volna olyan ordenárék, lehet, nem Zsu megy vissza a Vikcsu párbajról.
AZ, hogy az előzetes pollok mit mutatnak, tényleg nem szabad figyelembe venni, és igen, bizony vannak, olyan fanatikusok, ismerek többet is, akik képesek 100-200 emilcímet is létrehozni csak azért, hogy szavazatokat adjanak le kedvenceikre vmi voksoláson. Egyik bnőm pl fél éjszakát töltött ezzel. (Szerintem idióta.)
Az hogy, a kommentelők között esetleg több a Zsu szimpatizáns: azt is el kell fogadni, hogy azért van egy elég jelentős nagy többség, akik nem fognak véleményt nyilvánítani ilyen-olyan okokból egy fórumon, csupán leteszik a szavazatukat és kész. Márpedig, ha ez nem egyezik a fórumozók többségének véleményével, akkor jönnek ilyen eredmények, bármilyen hihetetlen.

Ditti82 2015.01.19. 14:58:03

@belzebubó: Robin, a sunyi... :D

@Bujumburi: Már csak Robinnak van meg az eredeti, Dennisznek meg a Macitól örökölt szuperképessége?

Baresz83 2015.01.19. 14:58:20

@Morcz: én sem éreztem most ezt annyira durva kifakadásnak... láttunk már tőle durvábbat is.

Bujumburi 2015.01.19. 14:58:49

@belzebubó: Ja így már éértem mire gondolsz, ill. miért.. :) Bennem mélyebb nyomott hagyott, hogy utána mégis máshogy folytatódott a gondolatmenet. + Dani biztosan lebeszélné Robinról Edinát, mert Dórit tartja a leggyengébbnek és szerinte lépésről lépésre kell haladni. Én arra lennék kíváncsi, hogyha Fanni lenne a kiválasztott, ő kit vinne ki. :D Tekintve, hogy ő már mindenkinek megmondta, hogy kiviszlek a gecibe és kinn hagylak. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 14:59:35

@zorja: na akkor nem vagyok egyedül legalább :)

Bujumburi 2015.01.19. 14:59:36

@Ditti82: aha, Denis kettőt is örökölt MAcitól

Morcz 2015.01.19. 15:00:42

Amúgy feltűnt nektek, hogy az "édeshármas" pont azt kezdi el csinálni Fannival mint Zsu-val?
És a kis szimpatikus Robin kezd nekik becsicskulni?
Úgyhogy megértem Fannit, hogy robbantani akar...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 15:01:37

@Mirocska: Azért itt is hozta a formáját, pedig nem volt nyomás alatt :D :
"Ha ez nem jön át és ha valaki ezt benyalja, az vethet magára."

Baresz83 2015.01.19. 15:02:13

@Ditti82: szerintem Dóri szuperképesége is mefvan még, csak nem tudom mi az

csincsilla72 2015.01.19. 15:02:31

Olyat nem lehetne, hogy Fanni, Laci, Edina és Dani húzzon a francba haza, Plasztik, Denisz, Robin és a malac pedig benn marad pár hetet? Kíváncsi lennék, mivel telnek a napjaik.
Elolvastam én is a Blikk-interjút Kiskunnal, várom, hogy László mikor sokall be Edinától. Vajon van-e annyi pia, hogy bírja még egy darabig a nőt?:-) Prostituálja magát rendesen.

csincsilla72 2015.01.19. 15:03:12

@Baresz83: neki már nincs meg. Elhasználta akkor, amikor meghalt a nagyija és fogadhatta benn az anyukáját.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:04:46

@Baresz83: szerintem nincs. felhasználta, mikor a nagyija meghalt éa az anyukája benn volt nála. AZ volt a szuper képessége, hogy találkozhatott egy családtagjával.

Szigmund Frajd 2015.01.19. 15:04:59

@-pkata-: Félreértesz, nem az volt a hihetetlen, hogy Laci nyert, mégcsak nem is az, hogy teljesen más arány jött ki, engem az emberek reakciója gondolkodtatott el (köztük a sajátom is). Biztos sokan vannak, akik megpróbálnak trükközni ilyenkor, de szerintem pont ugyanannyian vannak az egyik oldalon az ilyen csalók, mint a másikon, szóval kiegyenlítik egymás hatását.

Még egy érdekes adalék: Robin-Ádám párbajon valami olyasmi hangzott el, hogy 7000 ember áttette a szavazatát, ebből az jött ki, hogy kb. 70-80000 applikációs van. A mostani párbajon az elcsöpögtetett infók és számok szerint 160000 szavazó volt, ami a duplája. Oké, hogy a másik egy tök érdektelen párbaj volt, de tényleg ennyivel több embert mozgatott meg Zsu és Laci?

Mirocska 2015.01.19. 15:05:11

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nyilván itt kint is ellenük fog kampányolni! :-)

usim.misu 2015.01.19. 15:05:57

@astryle: Én nem hiszek az ilyen összeesküvés elméletekben. Személy szerint én szívesebben láttam volna zsuzsát nyertesként, pollon rá is kattintottam, hogy ki a szimpibb, de a telefonom ipari műemlék, esélytelen, hogy szavazzak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 15:06:22

@Én vagyok Groot: én úgy láttam, hogy csak Dóri fogkeféjét próbálta megszerezni valamiért. :D

Morcz 2015.01.19. 15:06:45

@Baresz83: igen, és az utóbbi időben összeszedettebbnek tűnik, meg mintha kevesebbet anyázva. Számomra meglepő volt hogy az asztali körvitánál Dórival milyen normál hangnemet használtak. Egyébként meggyőződésem, hogy Fanni csak játssza a hülyét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 15:07:16

@Mirocska: meg a cikk többi része is nyilván erről szól, de ez a szórend, ez szóhasználat annyira jellemző rá... :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:07:38

@Szigmund Frajd: Hát, nem tudom, hogy melyik oldalon mennyi "csaló" van és melyikük elvakultabb.
Egyszer láttam egy cikket ezekről a számokról, próbáltam megkeresni, de nem találom. Abban benne volt, számszerűen, hogy melyik párbajon mennyien szavaztak.

Bujumburi 2015.01.19. 15:07:52

@Morcz: ez nekem is feltűnt, tudatosan idegelnek 1-1 embert. Az is érdekes, hogy Daninak utána van még képe cigit lejmolni Dóritól. Robin egyébként már a kezdetektől titkos bizalmasa Daninak. Nem tudom,hogy ezt odabenn mennyire tudják. Úgy értem, hogy nyíltan nem annyira bandáznak együtt, esetleg nem ugyanoda állnak, stb... De esténként dekkezés közben megfejtik a világot. :D Szóval Robin egy kisebb fajta tégla gyakorlatilag az elejétől fogva.

csincsilla72 2015.01.19. 15:08:52

@Morcz: Fanni nagyon ostoba, de erre kétség kívül rá is játszik még. Így alakul ki minden egyes nap egy fekete lyuk a villában.

Baresz83 2015.01.19. 15:09:08

@-pkata-: @csincsilla72: tééényleg, igazatok van, köszi! :) volt vmi olyan képesség, hogy 6 órára kitilthat bárkit a szaunába aszem... az kié?

ms delacroix 2015.01.19. 15:10:20

juuuujjj, lejjebb es lejjebb...

Csak ügyesen! 2015.01.19. 15:10:33

@csincsilla72: Legyünk őszinték, Zsu talán nem a legobjektívabb hírforrás ebben a kérdésben, ez a tegnapi Lacis bocsánatkérés utáni reakciójából is lejött. Számít ő azért még egy kis lepattanóra :)

Szigmund Frajd 2015.01.19. 15:11:16

@astryle: "Aki a Zsú-ra szavazott egy erkölcsi jóízlést jelentett a többivel szemben"
Légy szíves ne húzz egyenlőségjelet a szavazók és a villa. Zsu nem volt a megtestesült jóság, ugyanúgy, ahogy a többiek sem az Antikrisztus. És hogy veszed a bátorságot ahhoz, hogy általános erkölcsi értékítéletre mondasz ítéletet egyetlen döntés alapján? Gondolkodj légyszíves, mielőtt ilyeneket leírsz!

Morcz 2015.01.19. 15:11:21

@Bujumburi: Robin nekem az elejétől fogva nem volt szimpatikus, van benne sunyiság akárcsak Edinában. Az ilyeneket nem kedvelem, Fanni és Dóri legalább face-to-face megmondják mit gondolnak. amúgy is úgy tartják, hogy ha valaki csak visszatartja magában az ilyen lekli dolgokat, akkor azok fizikailag is megbetegítik.

Ditti82 2015.01.19. 15:12:24

@Bujumburi: 2-t? Mit harácsolt össze ez a jó ember? :O

belzebubó 2015.01.19. 15:12:27

@Bujumburi: Dani arra számit, hogy őt viszi ki Fanni és azt mondta áll elébe.
Robinnal megegyeztek abban, ebben nagy volt az egyetértés, hogy Fanni még Deniszre se hallgatna, annyira a nyerés a lényeg nála, mindenre képes. Úgyhogy ők sem tudják kiszámitani.

Morcz 2015.01.19. 15:12:31

@Baresz83: Renié volt,. most Dennisé.

Bujumburi 2015.01.19. 15:13:10

@Szigmund Frajd: Az érdekes adalékhoz: Pontosan ezért gyanakodnak sokan az Erdély-faktorra. Nem tudom ebben a játékban mennyire reális ez, de alapvetően a többi szavazgatós műsorban ez beszokott jönni. Ez nem rossz indulat kérdése, hanem tapasztalati tényező. :D Nyilván nem csak rajtuk múlik, de lehetnek éppenséggel több tízezren, akiknek talán kevésbé van "hangja" a neten, de ha kell, akkor szavaznak.

Krétagarbó 2015.01.19. 15:13:47

@Bujumburi: köszi az on "morzsákat". Robinnak tetszett Edina? Ez azért érdekes. A végén még milyen kapós lesz az a lányzó...

csincsilla72 2015.01.19. 15:14:55

@Csak ügyesen!: nyilván nem a legobjektívebb:-) Viszont mi is látjuk Laci metakommunikációját és halljuk a megjegyzéseit Edinával kapcsolatban (leszámítva a tegnap estét, amikor még én is teleraktam a virágládákat). És ezek alapján bizony az jön le, hogy Laci teste-lelke viszolyog Edinától.
Nem baj, megnyerte, vigye. Kívánok neki még sok ilyen szép napot, amíg el nem tűnik ő is a süllyesztőben.

perpetuum 2015.01.19. 15:16:07

@Szigmund Frajd: Kösz a több kötetre rúgó, álmosító szövegedet, a vak nem látja csak, hogy a Hátultöltős Edinát akarja a retek VV-győztesnek, mindenáron. Az ilyen régi motorosok, mint jómagam, már akkor megsejtettek valamit, amikor Bence előjött az ismerős szöveggel: mintha csak meccsen lennénk, olyan a hangulat. Ilyen szöveg után normális eredmény még sosem született... Csak jelzem, hidegen hagy, hogy Zsu kiesett, ami nem tetszik, hogy a legocsmányabb Laci-Anália kapcsolatot akarják szerelmi szálként a pofánkba tolni. Az meg qrvára untatja az internet népét, úgy tapasztalom, nem csak engem.

Krétagarbó 2015.01.19. 15:16:46

@csiri bá: nekem vmi vadpörkölt rémlik, fel is kaptam a fejemet, hogy ez azért kicsit más a sok rántott akármi meg sertésmájkrém mellett...

Bujumburi 2015.01.19. 15:17:26

@Ditti82: Reninek volt a száműzetés, amit először MAci örökölt, utána most Denis. Aztán volt még a döntés joga egyenlő jel esetén. Az talán Vikcsué volt, akitől Reni örökölte, akitől MAci.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 15:17:37

@Morcz: szerintem Dórira egyáltalán nem jellemző a f-t-f.
Az más, amikor felidegelik és elbődül néhány nem túl hízelgő jelzőt vagy hogy "kiii eeeez máááár", de az esetek nagy részében inkább csendben van vagy alibizik. Én ezért is lepődtem meg a minap, amikor Fannival szájkaratéztak. Nem jellemző rá.
Azt is többször láthattuk, hogy általában azt mondja a vele beszélgetőnek, amit az kb. hallani akar.

Morcz 2015.01.19. 15:20:42

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): most lenne igazán jó ha Dannis-Fanni és Dóri alkotnának egy ellenhármast, aztán a másik csapat tagjait összeugrasztanák egymás ellen.

Bujumburi 2015.01.19. 15:21:28

@Krétagarbó: Csak egy elejtett félmondat volt, akkor hozta fel, amikor arról beszéltek, hogy Robin akár Edinára is tehetné a jelet azzal az indokkal, hogy tetszik neki Edina, aki most Lacival van és ez ugye lehet egy konfrontáció, stb..

Morcz 2015.01.19. 15:21:42

Most megyek, este öfi után jövök. Sziasztok!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:23:03

@csincsilla72: az éjszakaiban azért teljesen más volt vele, csak azt meg nem nézi "senki"

Ditti82 2015.01.19. 15:23:31

@Krétagarbó: Ez a tény engem is meglepett...

usim.misu 2015.01.19. 15:23:33

@Csak ügyesen!: Szerintem ez a gyilkos tekintet annak tudható be, hogy sunyin négyszemközt kért bocsánatot, amikor már semmit de semmit nem számít. Az őszinteségét is megkérdőjelezem. Bent a villában azért ekézték zsuzsát hetekig, mert ez a paréj csak lapított, mint kaki a fűben, holott egy kettyintésben simán benne lett volna ő is, de úgy tett, mintha semmi köze nem lenne az egészhez. Aztán visszamegy a párbajról győztesként, bent ezt vmiért úgy veszik, hogy akkor nekik van igazuk, és kész. Lehet lapozni, laci a szent ember, mert ő bocsánatot kért. Hát kösz szépen.

belzebubó 2015.01.19. 15:25:03

@Krétagarbó: Igen, szó szerint ezt mondta

R: Lehetne egy direkt lépést tenni, hogy az Edina legyen a kiválasztott. Rárakok 2 jelet.
D: rátennéd az Edinára?
R: egyszer már rátettem. Tetszik nekem, most Lacival van, veszekedtünk is idézőjelben, nem lenne olyan feltünő és még nem is lenne annyira hamis.

csincsilla72 2015.01.19. 15:27:14

@Morcz: Fanni-Edina párbajt érzek a levegőben. Egyik ostoba és közönséges, a másik meg közönséges és ostoba. És én nagyon nem komálom Kazalt, de ebben az esetben inkább őt nézném. Most valahogy szórakoztatóbbnak érzenék egy terhességi parát, mint egy Lacci-Edina nyígást.

Exike 2015.01.19. 15:27:42

@Morcz: nem volt itt semmilyen pálfordulás, Fanni ezúttal okosan taktikázott. Tanult az előző esetből és nem gyűlölködött, sőt támogatta Zsut, és szépen kitámogatta a villából. Nem olyan hülye ez a csaj.

belzebubó 2015.01.19. 15:27:42

@-pkata-: Igen majdnem felfalta a táncolás közben. Meg is lepődtem.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:27:49

@belzebubó: de ha tetszik neki, akkor miért jó az neki, ha Edinára kerül a zöld kendő?

rearwindow 2015.01.19. 15:28:16

@perpetuum: Miért akarná az RTL Edinát győztesnek? Nem édesmindegy nekik ki nyeri? Most komolyan, milyen előnye származik abból a tv-nek hogy ki nyer??

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:29:11

@Exike: "kitámogatta a villából" :) szó szerint. szerintem a közelében akart lenni, hogy szemmel tudja tartani.

Exike 2015.01.19. 15:29:53

@usim.misu: ez már ilyen van sapka-nincs sapka.

Lényeg h Zsu (reméljük) már boldog. Bent nem volt jó neki.

rearwindow 2015.01.19. 15:30:31

@csincsilla72: haha, nekem is elegem van a "nagyon szépen kérlek ne csináld ezt most látod milyen vagy" mantrából

csincsilla72 2015.01.19. 15:31:03

@-pkata-: Láttam egy párszor őket. Általában két verzió van. A jobbik eset az, amikor Lacci lelkitársat keres. Edina korábban ideális, megértő hallgatóság volt. Akkor még hangsúlyozta, hogy Edina kizárólag erre kell. A rosszabbik eset, amikor pitsarészegre isszák magukat, hogy Kazlat idézzem. Akkor jön Anál meg a szárazdugás. Gondolom, így Lacinak is könnyebb.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:32:48

Hogyan is tudtam elmulasztani ezt a remek műsort ... állati könnyen. Nagyjából úgy ahogy ezután is fogom, elég a képes beszámoló.

belzebubó 2015.01.19. 15:33:03

@-pkata-: Mert ha ő teszi rá, ráadásul duplát akkor egyenes az út egy fiú-lány párbajra. Abban egyeztek meg Danival, ha lánnyal mennek ki, nagyobb az esélyük.
Fanni nem viszi ki, mert Robin túl jóban van Denisszel, Dóri az a szive csücske, igy marad Edina. Ha arra kettőt rak, tuti viszi ki. Csak igy jut női ellenfélhez.

csincsilla72 2015.01.19. 15:33:04

@rearwindow: ráadásul negyed órán keresztül, amiből a szerkik egyetlen percet sem vágtak ki. Ha igen, az még rosszabb. Lacinak.

Szigmund Frajd 2015.01.19. 15:33:33

@perpetuum: Köszönöm, hogy önként jelentkeztél élő példának, pontosan erről a reakcióról beszéltem! Bizonyos emberek nem képesek túllépni a saját véleményük korlátait, ezért mindenki mást hibáztatnak. :)
Apropó, intézett mostanában a CIA chemtrail-támadást Magyarország ellen? ;) Szép napot, és további kellemes összeesküvés-elmélet gyártást!

rearwindow 2015.01.19. 15:34:05

@csincsilla72: tuti hogy nem volt anál, az csak a "művészfilmekben" megy olyan könnyen, hogy észre se veszed és már becsusszant :)

Bujumburi 2015.01.19. 15:34:20

@Morcz: Nem nagyon tudom hova tenni Robint... az összefoglalókból sokszor kihagyják, on-ban sokat van, olyankor agyal ezerrel, az egyik onban pl. eléggé az jött le nekem, hogy Dórihoz való hozzáállása csak egy szerep. Tegnapi onban viszont nagyon próbálta győzködni Danit Dóri ellenében, kvázi menteni Dórit. Persze lehet, hogy ezt is főképpen azért, mert akkor nem lenne játszópajtija, akivel szerepelhet.

csincsilla72 2015.01.19. 15:35:22

@rearwindow: bármi volt is, kellően részegek voltak. Ha anál, ha nem.:-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:35:55

@csincsilla72: most konkrétannem erre gondolok. inkább erre: vv7.vvilag.info/post/108428105322/live-stream-01-17-18 kb 18-20. perc, aztán 35, és legvége. És itt biztos nem volt taj részeg a Laci, mert kur'a szabályos kört rajzolt a falra.
Én simán benyalom, hogy többet érez jelenleg.
Ha mégsem, akkor is jó nézni, és elhinni, hogy a rút kiskacsa meg tudja szelídíteni ezt a tesztoszteron vadállatot. :)
Az meg hogy mi lesz velük később, oldják meg ők, nem az én gondom, nem nekünk kell aggódni a tiszta érzelmeik miatt. Engem addig érdekelnek, amíg képernyőn vannak. :)

Szigmund Frajd 2015.01.19. 15:37:30

@Bujumburi: Biztos vannak, akik Erdélyből szavaztak, de akkor azok a Robin-Ádám párbajon miért nem szavaztak? Nem hinném, hogy az erdélyiek sokban különböznek tőlünk, ők is ugyanazt a műsort látják, mint mi, és Laci nem lett egy gáncsnélküli lovagnak lefestve, nem lehetnek butábbak nálunk, és mi se legyünk olyan korlátoltak, hogy azt feltételezzük, hogy őket jobban meg lehet vezetni egy tévéműsorral.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:37:58

@belzebubó: Ezt most nem értem. Ha tetszik neki Edina, nem az lenne az érdeke, hogy benn tartsa?

usim.misu 2015.01.19. 15:40:53

Nem tudom, hogy jön ki a fanni-edina párbaj, ha múltkor még kutyázták egymást, most meg edina hálálkodott, amiért fanniék laci mellé álltak. hasonló pálfordulásokért zsuzsa volt a szarember. ha bejönne a fanni-dani párbaj, remélem, dani esik ki. bár fannit sem bírom, amikor két percre leszáll denisz farkáról, hogy mindenkit lekurvázzon, aztán pattan is vissza rá, de dani vergődése a mondvacsinált balhékkal már szánalmas.

rearwindow 2015.01.19. 15:42:43

@usim.misu: hja, olyanok vannak ebben a szériában, bárki is esik ki, nem bánkódsz utána :)

minden végzet nehéz 2015.01.19. 15:42:44

@Csak ügyesen!: A blikkes válaszokban is hazudik,azt is másként nyilatkozta,amikor kérdezték, mit mondott Laci neki a végén.

belzebubó 2015.01.19. 15:44:44

@-pkata-: De ha a 2 nő közül kell választania, akkor egyértelműen Dórit tartaná bent Edinával szemben. Fanniból elege van ezt kifejtette, hogy sok neki. Danit próbálta lebeszélni arról, hogy Dórit vigye ki magával, ha Daninak választania kellene, mert Robin szerint Dóri erős. Dani nem igazán vette be ezt, elfogultnak tartja Robint Dórival kapcsolatban. Tehát ha a két csaj közül kéne vinnie valakit, akkor Edinát vinné és fel is vetette, hogy akár meg is pakolja 2-vel annak érdekében, hogy nővel párbajozhasson.

Bujumburi 2015.01.19. 15:45:19

@Szigmund Frajd: Ez csak egy lehetséges összetevője a torz statisztikáknak, nem egy objektív tény, de nem is elvetendő. (egy darab lehetséges válasz a kérdésedre, pl. azóta többen aktvizálódtak... ) A lényeg, hogy ez egy talány, de nem lehet teljességgel kizárni. Ettől függetlenül tegnap kissé túlzásba estek a fórumon ezzel kapcsolatban (is).

Ditti82 2015.01.19. 15:45:53

@-pkata-: Szerintem kamu. Vagy a PVC-vonal az. Vagy mindkettő.

belzebubó 2015.01.19. 15:48:24

@usim.misu: Ezt a "kabátlopás"ügyet is azért kreálta, hogy Fanni őt vigye ki, mivel Denisz megsúgta neki szombaton, hogy lány-lány meccs lesz szerinte, Dani meg Fannival menne ki inkább, mivel lány ellenfelen dolgoznak Robinnal.

Ditti82 2015.01.19. 15:48:50

@belzebubó: De miből gondolja, hogy Edina őt vinné? És ha mégse?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 15:50:04

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): úgymond, dikk :-D

@MacákékIcukája: miért nem teszed?

@Majom1Parádé: v nem tudnak annyira nyíltan rászállni, oszt lesz konflikt :-D

@Mirocska: semmi hatással nincs az életünkre, asszem :-D Így le is szarom, szó szerint :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 15:53:12

@rearwindow: hát igen, ez jogos kérdés és olyan ritkán teszi fel valaki. Nem csak Edinával, hanem bárkivel kapcsolatban, akit állítólag "tol" az rtl vagy "vele akarja megnyeretni"... De miért?
Az rlt-nek nem tökmindegy, hogy ki nyer? Vagy Edina a Kolosi rokona lenne? Vagy az összes vv-nyertes (már abban az esetben, ha nem a favoritunk nyer) az lenne?

belzebubó 2015.01.19. 15:54:12

@Ditti82: úgy gondolja Dani és Robin, ha Robin bárkire rápakol két jelet, az biztosan kiviszi. Mindegy kire, az akire ráteszi, az igy lép. Ebben mindketten megegyeztek, hogy nagyon valószinű. Ha nem igy lesz, akkor felesleges volt a tegnapi 2 órás éjjeli taktikai megbeszélés.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:54:46

vmi olyasmit mond a Fanni a végén, hogy nem felejt, azért mondta a Laci nevét. Kíváncsi vagyok, mi történt. rtl.hu/rtl2/valovilag/ki-kit-var-vissza-a-parbajrol

Exike 2015.01.19. 15:55:44

@Bujumburi: Nekem Robin egyre szimpatikusabb, a szombati öf első felén egy csomót lehetett nevetni, csak úgy szórta a poénokat. szerintem esélyes a győzelemre.

Exike 2015.01.19. 15:56:29

@-pkata-: azt is mondta h " ti tényleg benyaltátok h a Zsut várom vissza?"

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 15:58:29

Nah bakkar... Bnőm, aki nem nézi a VV-t, megnézte most a bulizós éjszakai streamet. Azt írta, neki inkább a lány (Edina), nem tűnik őszintének. Lehet, hogy minket már úgy beetetett Edina, hogy nem látjuk, hogy tényleg csak egy pancser fickó kellett neki? :D :D Ezen most komolyan elgondolkodtam. :)

mézescsók 2015.01.19. 16:00:01

Lesz még Fanni médiatörténeti hivatkozási pont meglátjátok!
Az első szereplő akár a Vv-ben, akár más műsorban (a filmeket, klipeket, propaganda vagy egyéb oktatási célú műsorokat nem számítva), aki felvállalja szexualitását és annak hangot is ad. Az egy más dolog, hogy kiváncsi vagyok-e rá, de ettől függetlenül még megtörténik. Pár éve még kifütyülték, ha egy "csúnyább" szó hangzott el, mára a "fasz", "picsa", "kurva" és társaik az írott és beszélt köznyelv szerves része lett minden szófajban. Nem örvendetes, de ez van.
Az ordenáré stílussal kb. ugyanez a helyzet. Úttörő ez a lány, én mondom!!!
Ezt csak bekarmoltam ide, magamnak.

mr miss 2015.01.19. 16:00:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): az, hogy ki nyer, valszeg tök mindegy, csak az nem, hogy addig kikre szerkesztik a műsort, miben látnak fantáziát, nézettséget. Én legalábbis gondolkodnék így az rtl helyében.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:01:02

@Exike: ezt hol mondta? én nem hallom ezen a vidin

Exike 2015.01.19. 16:02:55

lehet h a visszatéréskor mondta, vagy a belevalóban, de vhol mondta

Krétagarbó 2015.01.19. 16:03:59

@Bujumburi: én már azért sem hiszem ezt az egy tömbbe szavazást, mert az rtl2-t nem lehet fogni Erdélyben, míg az Rtl-t igen, ahol mennek az egyéb tehetségkutatók.
Az elvakultabbja esetleg neten tudja követni, de azt nem gondolom, hogy számszakilag olyan hű de sok lenne, és még akkor nem vettem a személyes szimpátiát, ami egyéb okokból is lehet eltérő.

Exike 2015.01.19. 16:05:36

megnéztem, akkor mondta mikor megölelte Lacit h visszajött

csincsilla72 2015.01.19. 16:07:34

@-pkata-: Edinának kell egy szerelmi szál, nem kérdés. És erre Laccot nézte ki, ergo Laccnak mellette kell maradnia, ha az ég a földdel összeszakad, akkor is. Ha nem, akkor jön a kicsiszívemjajösszetört kezdetű vidám magyar nóta.
Csakhogy Laccal ellentétben Mikiegérnek tetszik is a másik. Ha pusztán tattikáról lenne szó, nem borult volna meg ennyire amiatt, hogy Kiskun lenyúlja a pasiját. Akkor indíthatta volna a Robin-szálat.

Krétagarbó 2015.01.19. 16:07:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Dóri alapvetően egy sunnyogós típus, néha valóban elbődül és akkor megaszondja, de inkább hajlamos arra, hogy a másiknak azt mondja, amit az hallani szeretne. A metakommunikációja is ezt erősíti, a szemeit ahogyan forgatja, illetve inkább lesüti, amikor a másikhoz beszél, ahelyett, hogy a másik szemébe nézne...

Bujumburi 2015.01.19. 16:07:58

@Krétagarbó: Ez csak egy feltételezés, de akkor sem kizárható, internet meg azért mindenhol van... (nekem sem rtl-em, se rtl2-őm)

csincsilla72 2015.01.19. 16:11:14

@Bujumburi: pároméknál sincs otthon Erdélyben RTLII, úgyhogy nem is foglalkoznak a műsorral. messze nem olyan népszerű, mint a tehetségkutatók, ráadásul okostelója sincs mindenkinek, hogy szavazzon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 16:11:54

@-pkata-: ezt én is hallottam az este, de már nem tudom, hogy hol és mikor mondta, de mondta. :)

Krétagarbó 2015.01.19. 16:13:21

@belzebubó: Mondjuk azt el is tudom képzelni, ha Robin a dupla jelét rárakná Edinára, hogy Laci, a grál lovag rábeszélné Edinát egy Robin-Edina párbajra, még akkor is, ha Edinának eleinte ez eszébe sem jutna a jelek ellenére...
Robinnal szemben nem vok biztos, hogy Edina visszajönne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 16:14:33

@mr miss: ebben viszont, az ő jogos elvárásaikat nézve, nincs semmi kifogásolható. A nézettség a fontos, pont leszarják, hogy közben mennyire háborog a nézők "igazságérzete", majd megbékülnek..

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:14:46

@Exike: jah, ok@csincsilla72: Hát, ezt nem tudom. Mondjk tény, hogy Laci külsőre egy 18-20 éves lánynak... jó pasi... azok a fránya tesztoszteron bombák... :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:16:23

@Exike: AZért ezen az ölelésen elgondolkodtam. Denisz nem fogja leharapni a Fanni fejét, hogy mit ölelgeti ezt a Lászlót? :) (Ahogy a Laci az Edináét...) :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:19:02

@Krétagarbó: Idén már nincs olyan, hogy a lila kendőt átadhatja másnak? Egyik szériában volt ilyen. Mert akkor lenne Grál lovag, ha átadná Edinának. :D :) (Na jó, csak elkalandoztam...)

Ditti82 2015.01.19. 16:19:14

@-pkata-: Rossz pasinak azért nem mondanám. Külsőre semmiképp.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:20:14

@Ditti82: ugye? 20 éves lennék, én is összegyűrném vele a lepedőt egyszer :)

belzebubó 2015.01.19. 16:21:32

@Krétagarbó: Dani is támogatná, hogy Edina Robint vigye ki. Ez tegnap este egyértelműen kiderült. Meg sem próbálta lebeszélni Robint, amikor ezt a lehetőséget Robint feldobta, hogy megrakja Edinát 2 jellel. Ő is látja, hogy Robin csak így jut nőhöz párbajon.

rearwindow 2015.01.19. 16:21:44

@-pkata-: szerintem Laci külsőre bármilyen korosztályú nőnek bejön, de szexen kívül mást is, valóban csak a 16-20 éves lányok akarhatnak tőle

csincsilla72 2015.01.19. 16:22:35

@-pkata-: nekem Laci egyáltalán nem tetszik, inkább viszolygok tőle. Na jó, én elmúltam 40, ha már választanom kell, hogy kivel gyűrjem benn össze a lepedőt, az kizárólag Denisz. Hamár...

Krétagarbó 2015.01.19. 16:22:35

@Bujumburi: igen, de itt a csapból is ez folyik. Ott meg nem annyira. Ott azért vannak ám román csatornák, román tehetségkutatók és realityk is, már eleve ez is megosztja a dolgot, és nincs is ott a VV sztem ennyire előtérben. Jó, most hogy egy székelyföldi lány is szerepel benne, biztosan többen követik a neten, de azt állítani, hogy egész Erdély rá szavaz, sztem túlzás. (Tudom, nem a te véleményedre értem, inkább a tegnap esti agymenésre...)

Ditti82 2015.01.19. 16:22:37

@belzebubó: Csak a teória nehogy most dőljön meg. :D

Ditti82 2015.01.19. 16:23:45

@-pkata-: Én már elmúltam 20, de én is gyűrnék vele lepedőt... :D

rearwindow 2015.01.19. 16:25:53

@csincsilla72: én is elmúltam 40 de Dénestől a hideg ráz :(

Krétagarbó 2015.01.19. 16:27:24

@belzebubó: Dani valóban olyan, hogy bárkit feláldozna. Ami persze hosszabb távon elkerülhetetlen, csak akkor furcsa, amikor még bőven vannak egyéb feláldozható kiskatonák bent...
Értem én, hogy gyávaság-óvatosság között szűk a mezsgye, de Daninál ez már - a nézői megítélésben sztem - átfordult gyávaságba, és így nem lesz nyertes a karaktere. A nézők azt szeretik, ha a játékos megfontolt, okosan kerüli a párbajt, d eha menni kell, akkor beleáll. Dani ezt elszúrta sztem.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 16:27:49

Még a párbajhoz: Zsu feje akkor nyúlt meg, amikor meghallotta, h szoros, akkor már tudta h gáz van. A Blikkben mondta is, h nem arra számított, h Laci nyer.

Dani és Robin feje volt a legepikebb, amikor Lacci megérkezett, nyilván sejtik, h ez egy kicsit szopóroller most :)

Fanni azt mondta Edinának rögtön azután h Edina elkezdett hálálkodni neki, h nem felejtette el Zsunak, h kicsinálta a barátnőjét.

rearwindow 2015.01.19. 16:28:01

jesszus, ezt a műsort csak 40es nők nézik? :D ;-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:28:43

@rearwindow: Látod, itta megoldás, ezért ment vissza a Laci. Bár nekem nincs okostelóm :D

Krétagarbó 2015.01.19. 16:29:44

@-pkata-: Nem tudom, sztem most is át lehetne adni, vagy tilos?

Krétagarbó 2015.01.19. 16:30:43

@rearwindow: én még nem vok 40-es. Majd a VV8 idején:))))

SocialWorker 2015.01.19. 16:31:12

@Bujumburi: ajj, de kár, hogy Robincsávónak ilyen fos ízlése van :/ :D

Krétagarbó 2015.01.19. 16:32:35

@csincsilla72: fene se tudja megmondani, nekem kell a személyes találkozás is ahhoz, hogy meg tudja ítélni, kivel szexelnék legszívesebben. Külsőre Robin és Laci jönnek be inkább.

belzebubó 2015.01.19. 16:34:08

@Krétagarbó: tegnap többször emlegette, hogy neki Denisszel van meccse, majd a végén. Azon agyalnak, hogyan jusson el addig Dani. Azt mondta Fanni-Dani vagy egy finálé közeli Denisz-Dani jár neki. Abba beleállna.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:35:25

@Krétagarbó: nem tudom, mintha ezt a kérdést soha nem tették volna fel a műsorvezetők

Csak ügyesen! 2015.01.19. 16:35:56

@-pkata-: Rofl, ha Edina beígérne minden 18+ karikát, akkor sem kapná meg azt a lila kendőt, az hétszentség :D :D Bár, akár oda is adhatná, úgyse hívná ki most senki.

belzebubó 2015.01.19. 16:36:06

@-pkata-: tegnap Robin és Dani azt fejtegették, hogy Laci a tinilányok szavazatai miatt jött vissza.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:36:54

Benceeeeeee! Ha olvasol, akkor ha át lehet adni, akkor tedd fel a kérdést, vagy valahogy tudasd velünk. :D

mr miss 2015.01.19. 16:37:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hát talán van azért, a közjegyzőzés. Őszintén persze nem lehetne, ki nézné akkor...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:39:24

@Csak ügyesen!: Na nekem is megfordult most mindkettő a fejemben, az is, hogy valszeg nem adná, hazaviszi emlékbe, eldugja, elássa, akármi - a másik, ahogy írtad, lehet, ezután a párbaj után nem hívná ki senki, ha oda is adná. Denisz nem hiszem, hogy kiválasztott lesz, a másik kettő meg lánnyal akar párbajozni, mert annyira bevállalósak... Én móresre tanítanám őket, és akármelyik lányt visszaküldeném ellenük.

csincsilla72 2015.01.19. 16:40:55

@rearwindow: Praktikusan kell nézni.
Lacié kisméret, Denisz ebből a szempontból jobban el van eresztve. Ráadásul, mint megtudtuk, orálisan is ügyes. Ha nem szólal meg, mi a gond?:-)))

Csak ügyesen! 2015.01.19. 16:41:11

@belzebubó: Szegények, ha tudnák, h a harmincas-negyvenesek voltak a ludasok :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:43:43

Sorsolásnál amúgy mindig kötelező a közjegyző. Amíg nem dolgoztam reklám cégnél, én is azt hittem, hogy áááá, leszarják. De nem. Le kell adnia szerencsejáték zrt-nek a hivatalos dokumentumokat, hitelesítve, aláírva, lepecsételve, tanúzva, minden szarral. a jegyzőkönyvnek meg pontosan tartalmaznia kell, hogy mi alapján és hogyan sorsolnak / kerül ki a nyertes. Egy közjegyző meg sztem nem fogja az egész állást megélhetését kockáztatni. Az hogy szavazatok meg informatikailag hogyan manipulálhatók vagy sem, nem tudom, arra milyen szabály van, és azt ki felügyeli, meg hogy van szabályozva. Ezt a részét nem tudom. Én csak zsákból húzogattam neveket.

Exike 2015.01.19. 16:44:02

@belzebubó: szerintem Dani ezt a hetet nagyon eltaktikázta, most lehetne egy lila kendője meg egy szuperképessége, és még gyávának se tűnt volna. Ezek után én ki is húztam az esélyesek listájáról, maradt Dennis és Robin.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 16:45:20

@mr miss: nem igazán a szavazatmanipulálásra gondoltam, hanem az összefoglalók vágására, hogy mit láttatnak velünk, stb.

Exike 2015.01.19. 16:45:26

megjegyzem ez is totál álszent dolog, a szavannás héten megszavazták h Zsu a leggyengébb játékos, mégse mert vele szinte senki párbajozni.

lukacstoncsi 2015.01.19. 16:45:33

@belzebubó: Robin párbajozni akar vagy esélyes rá?Szerintem nem most kell neki,.A sunyi Dani menjen ki és vigye Dennist vagy Fannit, de lehet hogy Dórit választaná

Exike 2015.01.19. 16:47:31

igaz Zsu is eltaktikázta, az előző párbajt simán vitte volna Attila nélkül is, most viszont jól jöhetett volna a segítsége, lehet h össze tudott volna még kaparni neki 200 szavazatot.

de ez már legyen az ő baja.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:47:44

@csincsilla72: Őszinte leszek. Én megnéztem a Laciét.... Nekem nem lenne vele bajom... :)

Exike 2015.01.19. 16:48:55

@lukacstoncsi: Dani-Dóri? ez egy jó ötlet, menjenek ők :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 16:49:47

@Csak ügyesen!: sőt, kiéhezett 30-40-es női hordák várják őket majd az utcaajtóban, akik összehangolt akció keretében, egyszerűen kiszorították onnan a tescós nyugdíjasokat. :D

csincsilla72 2015.01.19. 16:49:55

@Exike: Maci ellen simán visszajött volna, ha Maci nem betegszik meg. Állítom, hogy Edina ellen is. De sajnos közbejöttek váratlan események, így nehéz helyzetbe került.

Ditti82 2015.01.19. 16:50:23

@Exike: És maradjon is kint mindkettő? :D

Csak ügyesen! 2015.01.19. 16:50:25

@Exike: Zsu nevetett akkor, amikor rákérdeztek a BV-ben tegnap, h tényleg Dennist látják-e a legerősebbnek bent, azt mondta, h dehogy.

csincsilla72 2015.01.19. 16:50:57

@-pkata-: azt mondod, mohó vagyok?
És a lecsóstál, az már smafu?:-))

Baresz83 2015.01.19. 16:51:22

@-pkata-: ha már őőőszinteség: nekem sem! :DD

lukacstoncsi 2015.01.19. 16:51:32

@Exike: Szerintem nagyon kellett neki Attila segítsége ráadásul nyert és jó taktikus és külső szem ez nagyon fontos.Mintha neki találták volna ki ezt a képességet okosan használta.Sok minden új volt neki szerintem más amikor az ember egy műsort lát és pontosan tudja mi a helyes de aki benn játszik az nem látja így át nem is lehet.

belzebubó 2015.01.19. 16:52:05

@lukacstoncsi: nem esélyes rá most, de ő menne Edinával, ha sikerül. Ha nem most, akkor legközelebb. Dani meg Fannira hajt. Azért provokálja szerintem már most.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:53:01

@csincsilla72: Hát bakker. :D Jó jó a lecsó, de azért kolbásszal az igazi, nem? :D

Csak ügyesen! 2015.01.19. 16:54:08

@Baresz83: +1 Ráadásul szerintem kifejezetten esztétikus van nekije, az meg ritka ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 16:54:32

@Baresz83: :DDDD Csak nehogy majd ezekből a kommentekből szemezgessenek nekik egyszer külvilági info halmot... :D :D

mr miss 2015.01.19. 16:54:34

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ja hát az, persze. De engem a másik része sem lepne meg olyan nagyon-nagyon.

babo81 2015.01.19. 16:55:46

Fanni egy ribanc,akit csak a b@szás érdekel és ráadásul nagyon primitív a csaj!Büszke arra,hogy buta mint az állat!Anyja helyében amint kitette a lábát a villából jól megtépném,hátha az ész kiszabadul a szőr fogságából!:) Dennisz köpönyegforgató, Edina hangjától ki tudnék menekülni a villából.Laci egy nyomorék,Dani elkúrta,Dóri és Robin harmatgyenge! Uncsi a sztori......

lukacstoncsi 2015.01.19. 16:56:36

@Exike: Dani Dórit taktikából választaná mert gyengének érzi és fel tud ellene hozni dolgokat, olyan komolyakat azért nem meg Robin ki mögé állna akkor ez is kérdés.Dani mögé Edina és Laci(aki lehet még revansot vesz Danin valamikor

@belzebubó: Fanninak jó a memóriája oda fog neki szúrni rendesen Daninak szerintem nem sok esélye lenne a pöcök ellen.Fanni tud higgadt is lenni de ha kiereszti Dani vörös fejét látjuk csak:)

csincsilla72 2015.01.19. 16:58:03

@-pkata-: Hát, Denisz el van látva kolbásszal is, és a lecsóstállal is jó viszonyt ápol :-). No meg külsőre sokkal jobban bejön. Nem bírom Laci búvalbacott képét.

usim.misu 2015.01.19. 16:58:09

@belzebubó: Mondjuk fáncsit meg tudom érteni, ha a villa igénytelenje, a büdösbogár parádézna a kabátkámban, én is pipa lennék.

csincsilla72 2015.01.19. 16:59:21

@babo81: és Malacka? Pedig már szexelt is:-)

Csak ügyesen! 2015.01.19. 17:00:30

@-pkata-: Felesleges, nem maradna senki se hoppon, ez a tippem ;) :)

Baresz83 2015.01.19. 17:01:00

@-pkata-: Laci úgyis csak ezt a témát bírja felfogni a nők kapcsán :)

perpetuum 2015.01.19. 17:01:59

@Szigmund Frajd: Közben matematikához értők - nemhogy már magadra vedd - jelezték, hogy a 200 szavazat-különbség kamu. Az egész az -teszem hozzá. Amúgy nem ez volt az első eset, hogy a retek ilyesmihez folyamodott, de te, onnan bentről, nálam is jobban tudod.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 17:03:55

@perpetuum: 198-ra kijön, ez meg egy kereskedelmi TV, szerinted azt fogják ordítozni, h csak 198 db szavazat a különbség? :D :D

lukacstoncsi 2015.01.19. 17:06:00

@Bujumburi: Robin szerintem a kinnt programon megbszélte Dórival hogy számíthatnak egymásra, gondolom szex nem lesz.De volt 1-2 hete egy beszélgtsé ahol Robin mondta valakinek hogy napközben Dóri nem is tünik fel neki nem jön be úgy.

babo81 2015.01.19. 17:09:05

@csincsilla72: Igazad van!Vigye ő a lóvét! :-)

Krétagarbó 2015.01.19. 17:12:10

@belzebubó: nem tudom, nekem ez a járna párbaj olyan tré...

Krétagarbó 2015.01.19. 17:14:25

@csincsilla72: azért minden relatív és Fannikáról az a hír, hogy annyira sok tapasztalata eddig nem volt :)

Krétagarbó 2015.01.19. 17:16:41

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én is inkább ezt gondolom, mármint, ha meg vagyunk vezetve, akkor inkább az öfik vágásakor. Lehetett érezni, hogy a múlt héten Lacit nagyon előtérbe tolták, közben Zsut finoman vissza.

Krétagarbó 2015.01.19. 17:20:17

@csincsilla72: én is így gondoltam, de látva, hogy Laci - igaz szorosan - de vissza tudott jönni, nem gondolom, hogy Edina nem jött volna vissza Zsu ellen.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 17:21:42

@Krétagarbó: Ja, meg ráadásul... Laci se gondolta, h ő valaha is Kiskunnal fog párbajozni.

Remélem, h ezek a nagy tervezgetések besülnek.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 17:25:34

miért biztos a Dani abban, hogy a Laci a Dórit vinné ki párbajozni. Nem hiszem, sztem az a lekurvázás még él mindkettőjükben, és azt a Laci valszeg elveszítené. vv7.vvilag.info/post/108548607687/live-stream-01-18-19

csiri bá 2015.01.19. 17:27:33

@Krétagarbó: azt is figyelted, hogy mennyi volt az állás a párbaj elején meg végén? saccperkb számolva, csak úgy nagyjából, vagy Lacc kapott uszkve 5ezer plusz voksot ennyi idő alatt, vagy ennyien cserélték át a voksukat hirtelen......

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 17:28:57

@csincsilla72: Szerintem a lepedőn mással "bacik" :D
@Csak ügyesen!: van benne vmi :)
@Baresz83: akkor egye penész... :)

Csak ügyesen! 2015.01.19. 17:29:32

@-pkata-: Laci nagyon nem akar(t) a volt nőivel :) kimenni párbajozni, joggal :) Dóri sose merült fel neki, egy pillanatra sem, Fanni, Robin, Dennis voltak, akikben gondolkodott, most már feliratkozott erre a listára Dani is. Még jó, h még mind a rendelkezésére áll :)

csincsilla72 2015.01.19. 17:30:07

@Krétagarbó: Laci elsősorban Edina miatt volt megosztó. Edina sokkal intenzívebb érzelmeket váltott ki a nézőkből, ráadásul kettejük párbajánál nem számított volna az sem, hogy főként nők szavaznak. És mivel Edina iszonyatosan túltolta az elmúlt két hétben, olyannyira, hogy sokan megkeresték a mute-gombot a távirányítón, Kiskunt esélyesebbnek tartottam volna.
Persze most már mindegy. A lecsóstál-ügyben csak annyit szeretnék még megjegyezni, hogy egy orgazmát csak felismer mán a csaj. Főleg, ha tapasztalatlan, tehát többet kell dolgozni rajta a boldogságért.:-)
@babo81: indítsunk már erre valami mozgalmat.:-) Ezeket az agyhalottakat zavarják haza, Malacka meg vigye a dellát:-)

Avanivi 2015.01.19. 17:31:13

Laci valószínű megkapta az Edinka hívők szavazatait is és a kettőjük szavazata majdnem annyi volt mint Zsué egyedül,akkor nem nagyon kerülnek a nyeremény közelébe.Az is előfordulhat,hogy a Zsu volt szavazói sem felejtenek mint Fannika,akinek kiesett a villabarátnője vagy mifenéje.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 17:31:35

@csiri bá: Ami simán benne van, ha egy Ádám-Robin párbajon 7000 átpakoló volt, ezen a mostanin (ahol úgy tűnik jóval több szavazat érkezett), nyugodtan lehet egy 14ezres átpakolás.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 17:32:53

@Csak ügyesen!: ezért (is), nem értem, a Dani miből gondolja, hogy a Dórát vinné ki. MI a szentmoslékból gondolja ezt?

Ditti82 2015.01.19. 17:36:37

@Csak ügyesen!: Ráadásul a kics is lehet játékos, ugye. :D

Csak ügyesen! 2015.01.19. 17:36:37

@-pkata-: Biztos úgy gondolja, h Laci most már egy-egy párbajon szeretné megtudni, h mégis kinek volt igaza ;) :)

Ami azért némiképp bukta, mert így Dániel is sorra fog kerülni :)

lukacstoncsi 2015.01.19. 17:37:09

@csincsilla72: Laci elsősorban Edina miatt volt megosztó.

Szerintem meg inkább saját maga miatt ahogy viselkedik az emberekkel józanon vagy részegen.Erre az Edinás kapcsolat is rányomta a bélyegét nyílván.

@Csak ügyesen!: Ezt jól látod nővel biztos nem ha ő a kihívó.Ezt akkor tudnám max elképzelni ha valaki annyira irritálná bennt hogy na.Bár ez is érdekes kérdés hogy mi másképp látjuk ezt kinntről.Benn megvannak a viszonyok és miért ne lehetne egy férfinak egy nőt kihívni nincs megtiltva.Bár ez rizikós mégha haragban is vannak...

Ruadhnait 2015.01.19. 17:39:33

@Avanivi: Szia. Szerintem inkabb ez olyan volt kicsit, hogy Zsu ellen vagy Zsu mellett, mert o nagyon megoszto szemelyiseg volt. Edina hivok nem biztos, hogy a Lacira tettek volna, mert a Laci eleg rossz hatassal volt ra az elmult hetekben.

kismalacka 2015.01.19. 17:42:12

@csincsilla72: " Ezeket az agyhalottakat zavarják haza, Malacka meg vigye a dellát:-) "

Viszem is, no problem :)

Mit szólsz hozzá hogy lecsóstál leköpte Zsuzsa képét??

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 17:42:51

csak ezt a szabályzatot találtam de ez csak az apposé, ebben nincs szó a lila kendőről, hogy átadható e rtl.hu/rtl2/valovilag/vv-szabalyzat

Ditti82 2015.01.19. 17:43:53

@-pkata-: Na az bacna még be. Bááááár... :D

Avanivi 2015.01.19. 17:46:49

@Ruadhnait: Jav.: a Lacira szavazók az Edinka hívők +a Zsu ellen szavazók :))

lukacstoncsi 2015.01.19. 17:48:09

Ezt találtam ha esetleg nem tették volna még közkinccsé:

Zsu megmondja a "tutit" (ja és nem taktikázott)

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-zsu-laci-undorodik-edinatol-2321903

csincsilla72 2015.01.19. 17:48:48

@kismalacka: Félreértések elkerülése végett nem bírom Deniszt, mert egy barom. De ha az a kérdés, hogy melyik benti barommal csinálná az ember legszívesebben, akkor még mindig ő, feltéve, hogy kussol közben. A többi még ilyen szempontból sem jöhetne szóba. Ennyike. Hát, ő is csak annyira közönséges, mint a fekete lyuk barátné. Összeillenek, csak nehogy valami gyerek is befigyeljen. Ekkora hendikeppel nem indulhat senki sem az életben.

csincsilla72 2015.01.19. 17:50:29

@lukacstoncsi: Mi is látjuk.:-)
Csak arra lennék kíváncsi, hogy Laci ebből hogy fog kimászni.

lukacstoncsi 2015.01.19. 17:51:22

Kiváncsi vagyok Zsuzsanna mit fog írni a levelében.Milyen "igazságokat"oszt meg a lakókkal.

Ruadhnait 2015.01.19. 17:51:28

@Avanivi: Ertelek. De pl ha a Laci barki massal ment volna ki ellene szavaztak volna azok akik nem birjak, mert o is megoszto. De a Zsu jobban az. Erre gondoltam, hogy lehet, hogy sok embernek mindegy volt ki ellen, csak essen ki a Zsu.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 17:51:58

@Ditti82: úgyse tudja ki vagy :)
@Csak ügyesen!: sztem előbb viszi ki a Danit, mint a Dórát... már csak a lila kendő elvétele miatt is. Daniék nagyon úgy gondolkodnak, ahogy nekik lenne jó...
@csincsilla72: nekem is herótom lett Edinától és benyomtam a mute gombot, de mégis a Lacinak drukkoltam :) főleg azért mert nem csíptem a Zsuzsát. Nálam a Zsuzsa ellenszenv nagyobb szerepet kapott. :p

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 17:52:50

@lukacstoncsi: Mondjuk, hogy Edina, a Laci csak kihasznál téged... :)

lukacstoncsi 2015.01.19. 17:53:32

@csincsilla72: Azt a nagy undort én nem vettem észre köztük ennyire nem jó színészek.
Laci vagy szereti vagy azt hiszi hogy szereti (villavakság) vagy nem szereti és csak használja.

csincsilla72 2015.01.19. 17:54:05

@lukacstoncsi: Ha van esze, robbant valamit. Neki már tökmindegy, hiszen kiszállt a játékból. Még egy utolsót odatattikázhat, hadd rágja a lemmingeket az agyrágóbogár:-)

kismalacka 2015.01.19. 17:54:06

@csincsilla72: Öööö...ez nem volt teljesen világos :) Csak hülyéskedtem mert írtad, hogy vigye a Malacka a dellát, és ugye én meg malacka vagyok :)

Fanni köpése meg ultra gáz. Teljesen lenullázta magát.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 17:54:09

@Avanivi: Szerentém felhívni a figyelmed, a kis számú, de annál lelkesebb Laci-szimpatizánsi körre is :) Csak a teljes kép kedvéért ;)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 17:54:28

@lukacstoncsi: Erre írta vki, hogy nem biztos, hogy Zsu hiteles forrás... Szerintem egyikük sem az, ha az ellenfeléről van szó. :)

lukacstoncsi 2015.01.19. 17:55:29

@-pkata-: Hát ezt szerintem már mondta neki párszor ez nem lenne nagy titok vagy leleplezés.Mondja azt hogy Dani tényelg rendetlen és büdös és hazudott erről a riportban:-)

csincsilla72 2015.01.19. 17:55:31

@lukacstoncsi: na ne viccelj:-) Nézz már rá Laci arcára, megrándul, ha hozzáér Edina. És hallgass bele abba, miket mond. Nekem ciki, de komolyan.

csiri bá 2015.01.19. 17:55:33

@Ruadhnait: Edina hivok nem biztos, hogy a Lacira tettek volna - azok után, hogy a stúdióba indulás előtt coming outolt, hogy ő olyan qrva szerelmes ebbe a lyányba, még ott rá is kérdett valamelyik lemming, hogy ti most akkor egy pár vagytok?...

lukacstoncsi 2015.01.19. 17:56:44

@-pkata-: Persze hogy nem bár Ádám szavai ütősek voltak:-)

csincsilla72 2015.01.19. 17:58:03

@kismalacka: bocs, összekevertem két kommentet.
De mindegy. Akkor neked: tudom, hogy te vagy malacka:-) Vettem a lapot.
Fannika egy utolsó útszéli, akinek az lesz nagy karrier, ha talál egy olyan faszit magának, aki nem üti-veri. Jobbra nem számíthat.

csincsilla72 2015.01.19. 17:59:33

@csiri bá: AANYIRA megnézném, ahogy Laci kétségbeesetten rángatja a villaajtót, miközben Edina üldözi a szerelmével.:-)

perpetuum 2015.01.19. 18:03:24

@Csak ügyesen!: Ha az stimmel, miért ne az igazat? Máshol írják: volt 166 666 szavazat, na ennyi, de az emberi hiszékenységre sokan alapoznak.

kismalacka 2015.01.19. 18:04:23

@csincsilla72: Kíváncsi leszek az anyja mit szól majd a munkásságához. Most már a dugás, alpári szöveg után bejött a köpés is.

Ruadhnait 2015.01.19. 18:04:31

@csiri bá: Ha magambol indulok ki, a Laci barki massal megy ki, nem ra szavaztam volna, pedig engem Edina nem idegesit annyira, mint itt sok embert, de nekem is a Zsu iranti ellenszenvem gyozott es meg az alkalmazast is telepitettem. Persze emellett biztos van sok olyan is, aki annyit lat bele, hogy jahj de szerelmesek hajajajaj, nem mondom, hogy nem. Csak arra probaltam ravilagitani, hogy nem biztos, hogy a Laci magaenak tudhatja az Edina tabort is, mert lehet, hogy sokan ugy gondoljak, hogy az Edinanak az lett volna jobb, ha a Laci kinn marad, nem tudom. Szerintem itt jobban mervado volt a Zsu-ellenesseg mint barmi mas. De ez csak az en velemenyem.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 18:04:58

@perpetuum: Jah, egy matematikus/műszaki ember így gondolkozik, egy kertévés nem. Én sem mondtam volna azt soha, h 198 darab, hanem azt h 200. Egyébként meg simán lehet 200, mert nyilvánvaló h a századokat kerekítették.

csiri bá 2015.01.19. 18:06:14

@kismalacka: csak önmagát adja... :)))

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 18:11:52

@csincsilla72: Van még egy kérdésem. :) Ezeket a takony mirigyeket nem lehet leállítani valahogy? :D : D :D Rosszabb mint Edinát hallgatni...

csiri bá 2015.01.19. 18:13:14

@-pkata-: kizárt... cia titokban veszi fel a hangját és ezzel fognak vallatni guantanamoban. :DDD

másodpéldány 2015.01.19. 18:13:52

@kismalacka:

"Fanni köpése meg ultra gáz. Teljesen lenullázta magát."

azt kell mondjam, igen, sajna nem tanulmányozta a korábbi szériákat, akár évikéről, akár izáról van szó, köpni szigorúan tilos, mert ha köpsz, ott elvesztetted a műsort, vége...még akkor is, ha egy fotót köpsz le, mert a gyűlölet átka ilyenkor visszaszáll rád, a nézők szemében...

csodálkozom, hogy fanni ennyire felkészületlen volt a vv-kből, és ennyire nem tudta, hogy ez szigorúan tilos... megnyerni innentől már garantáltan nem fogja tudni showt, igaz ő azt se tudta, hogy egyáltalán idáig el fog jutni, tudatosan vakon játszik, ez sajnálatos...

de reméltem, hogy majd ő fogja kiszórni az elviselhetetlen edinkát, de sajnos ebben már nem bízhatunk, hogy lehet egy ilyesmivel eltolni az egész eddigi lejsztolását?

roppant mód sajnálom...

eggyel több ok, hogy mától ne nézzem a showt...

lehet, hogy időről időre majd átpörgetem az éjszakai onlányokat, viszont nem tudom láttátok e, hogy mostantól, csak regisztrálással lehet az rtl-n lévő teljes műsorokat nézni, úgyhogy azokat nyilván nem fogom tudni átpörgetni se...

Ditti82 2015.01.19. 18:13:53

@-pkata-: Azt sose lehet tudni... :D

Ruadhnait 2015.01.19. 18:15:08

@lukacstoncsi: Szerintem sem annyira jo szinesz ez a Laci, hogy az undort el tudna leplezni. Szerintem tudja, hogy az Edina hozzasegiti a minel tovabbi bennmaradashoz, de nem zarnam ki azt sem, hogy valami kis erzelmi szal is elindulhatott ezen a vonalon mar. Szerintem az mindenkeppen latszik az arcan, hogy szeret vele lenni, meg hulyeskedni, meg ilyenek. Meg az is amikor az Edina idegesiti, de o meg amikor tulporog, akkor kit nem? :D

perpetuum 2015.01.19. 18:18:58

Imádom nézni a szercsenmosdatást. A lényegen úgysem változtat, megy a lamúr tovább, mert valakik azt hiszik ez kell a népnek. Csakhogy a kezdetben tisztaszívű leánykát egyre jobban megutáltuk, hogy kivel szexuálozza magát, teszek rá magas ívben. Különböző neveket aggatunk rá. Saját termés: Hátultöltős Edina, Piaci Légy, Erdély Réme. Vannak jobbak : Szutyikáta, Bajuszos patkány. Ez utóbbit ma találtam, telitalálat.

Fenék Re Mara (a háládatlan jószág) 2015.01.19. 18:20:32

@özv. Baldóver Béláné:

Drága Mancikám' csak nemrégiben láttam az izenetedet:

A mútkori vv széria után imputálni kellettett a tyúkszemeimet, így nem vagyok vv kompatibilis állapotba. Mostanában csak perverz üzemmódban működök, kizárólag kukkolok. Fogadalmat tettem, hogy nem szólalok meg, agyonbaszogatás nélkül is teljessen önkielégülcségi állapotba kerültem úgymond magamon bévülre.

Rézike az ángyom szerzett beutalót a Saint Lophallos szigetekre, itt szagtekintélyekkel kezeltetem a hüvelygombámat. Meghát jólelviselkedem magamot, naphosszat a tenger partyán üllök mind a kettő seggemen, oszt csendben simogatom a harcsákot.

Szomorúan koncstaláltam a hírt hányattatásidról. Turod hogy nállam mindenkor megalhatsz, majd csapunk egy csajos ribizlipartit. Benyalunk a fészerbe egy egész szál csupasz Tungsramot, mivel úgy látom idén nem trendi a KMD, majd egy szál babytrollban toljuk, úgy
bebaszcsizunk, hogy szanaszéthúgyozzuk a pitvart meg a lábunkszárát.

Puszcsy sok szeretettel: Mári

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 18:20:34

@csiri bá: :))))))))))))))))))))))))))) jobb vagy mint az aspirin C :D

Krétagarbó 2015.01.19. 18:24:56

@másodpéldány: nem tudom, bár én néztem a VV vmennyi szériáját, mégsem azokból tanultam meg, vagy jöttem rá, hogy leköpni vkit nagyon ótvar dolog. Sőt, ezt már az 5 éves lányom is vágja, pedig nem látott még egy VV-t sem...

másodpéldány 2015.01.19. 18:31:07

@Krétagarbó:

látod garbó milyen vagy?!

ahelyett, hogy értékelnéd, hogy a kedvenc játékosomat bíráltam és mondtam róla valami számomra súlyosan kritikusat, kioktatsz, hogy honnan kellett volna és mit tudnia Fanninak...

ő bement egy villába játszani egy lényegében stratégiai játékot, akármilyen indulat is van benne, van egy határ, amit egy stratégiai játékban nem léphetsz túl az elszabadult indulataid kedvéért se, és ha odafigyelt volna, elkerülhette volna ezt a csapdát, vagyis végzetes hibát, és itt ez a lényeg és nem az, hogy Te mikor mit tanultál meg, az a te dolgod, itt meg most fanniról van szó egy stratégiai játék közepén, és itt ekkorát nem szabad hibázni... és egy nagy lehetőséget tolt most el, vagyis szerintem ez a határvonal, a vörös vonal, amit nem lehet átlépni, és ha másból nem, iza és évi sorsából tudhatta volna...

ennyi...

másodpéldány 2015.01.19. 18:33:30

@-pkata-:

ott kell regisztrálni ahhoz, hogy megnézd mostantól a teljes adásokat...

azt meg nem fogok...

perpetuum 2015.01.19. 18:33:45

@Csak ügyesen!: perpetuum 2015.01.19. 18:18:58
Imádom nézni a szercsenmosdatást. Ezt neked akartam címezni, csak lemaradt.

Ditti82 2015.01.19. 18:33:57

@-pkata-: Én nem tudok róla, hogy tudná. :D De ő lehet, tudja rólam. :D

Avanivi 2015.01.19. 18:34:42

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): :)))))) Márikám !!! Jó hogy gyöttél, hiányoltalak :)))

ornyim 2015.01.19. 18:36:00

@Conchobar: teljes mértékben egyetértek veled. Egyébként a nők amúgy is a rosszfiúkat szeretik. Én nem látok akkora hatalmas hibát Laciban. Mindenki káromkodik és kurvaanyázza a másikat, az mégsem szúr szemet senkinek, érdekes. Az meg nem törvényszerű, hogy a villán kívül véget ér a kapcsolat, ugyanis a külső nem minden. Edina meg egy jó kis tatarozás után egész jó nő lenne.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 18:41:57

@Ruadhnait: Nah most ezen apropóból összeszedem, mit gondolok Prof Dr Lászlóról.
Mikor bementek a vellába, megtetszett nékije pléjmét Dóri, aki viszonozta is a közeledését. Kezdeti alfahímünknek több sem kellett, ráharapott a dologra. Miért is ne? 23-24 éves, ebben a korban, és szerintem főleg az ő baráti körében az nagy szó, hogy vazz, egy pléjméttel vagyok együtt a vellában! Hülye lesz kihagyni! Ráadásul DÓri kedves volt, aranyos volt vele stb. Egészen addig, míg Lacink többet nem akart, na ott lett vége a lamúrnak.
És gyütt Ádina a képbe teljes valójával, aki elkezdett szegény pici összetört lelkével foglalkozni. Ha nehezen is, de csak sikerül magára irányítania a figyelmét, a babusgatással, az akkor még "meg-tudlak-hallgatni-csendben" együtt érző szemekkel. Hősünknek mindez jólesett, kinek ne esne jól? Ráadásul Ádinka még a telefonálási lehetőséget is átadta szerelmének. (Pók szövi a hálóját, nem tudom, figyelitek-e.)
Jöttek a csókok, az ölelések... Na de Ádinka? Haverok előtt? Kedves, meg jó vele, meg minden, na de... mit szólnak a haverok?
Közbeszólt Zsú... Hősünk szeme felcsillan, hátha mégis lesz dugás egy jó nővel... Dugás nem lett, de egy oltári nagy pofon a villaélet kezétől az befigyelt egy balhé képében.
Megkockáztatom, ha nagyon akarta volna Zsut, kiáll mellette, ahogy meg is mondta előtte Ádinkának, hogy biza, ha szex lehetne Zsuval, akkor boldogan bevállalná.
Aztán valami történt, amit tán soha nem fogunk megtudni, de Lovagunk megijed, baszki' egy kósza numera kedvéért elveszítheti azt a lányt, aki vele van lelkileg, igaz, dugni nem akar a villában, mert megígérte otthon.... De nem olyan rossz ez a csaj, ha kikupálják (ld Fanni...).
Talán itt lehetett az, amikor magának is bevallhatta, hogy biza' tetszik ez a lyány neki, de még nem tudja, hogy a ffiú büszkesége hogy viseli el, hogy egy pléjmét helyett "csak" Ádinka...
Most meg már szerintem kezd eljutni arra pontra, amikor az embert nem érdekli, hogy mit szólnak mások. Majd lesz valahogy. (Amúgy szerintem így van, én nem látom rajta az undort, amit mások igen, de lehet, vak vagyok ehhez.)
Nah ez a jobbik eset. A rosszabbikat már úgyis taglaltátok.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 18:44:19

@másodpéldány: Tőlem kér regisztrációt és itt az összes vidi az előző adásról is.
rtl.hu/rtl2/valovilag/64-adas-15-01-18

Fenék Re Mara (a háládatlan jószág) 2015.01.19. 18:45:34

@Krétagarbó: @Avanivi: Szerbusztok kislányok' ;) én is MMKK nagyon örvendek, ha láthatlak benneteket.

Krétagarbó 2015.01.19. 18:52:46

@másodpéldány: értékelem én, csak még mindig nem az igazi. Ne azért ne köpködjön senki sem, mert az rosszul jön le az öfikben, ennyike...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 19:00:41

@Krétagarbó: igen, ezt én is szeretem, amikor ezzel indolkolja Fanni, h miért nem beszél csúnyán, v oszt ki vkit :D

Szerencsére utána elfelejti hamar :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 19:04:59

@Avanivi: dikk, mi van, h itt vagy, de örcsizek neked :)

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): mártírokon is várunk titeket Márikám :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 19:12:30

@ミラ: Itt egész szép... mi az isten történt azóta vele? Főleg a fejével.

Fenék Re Mara (a háládatlan jószág) 2015.01.19. 19:17:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Jó estét Doktornő' köszönöm szépen a kedves invitálását. Micsoda szigorú neve lett, viszont látom azt a csúnya veres bakancsot lecserélte már. Ez már igazi csinoska lábbeli.

Avanivi 2015.01.19. 19:23:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: én is örülök neked :)))) Néha összecsapnak a fejem fölött hullámok,most gondoltam benézek de nem mindent értek. Kit köpött le Fannika és miért?Egy mondatban légyszi :)

másodpéldány 2015.01.19. 19:23:31

@-pkata-:

ezek kis kóstolók, az egyes adásokat teljességükben nem lehet megnézni szerintem... vagyis nekem nem engedi...

de mindegy, mert a tegnapi nekem már egy kicsit sok volt, pihentetem a szériát, főleg edinka miatt, akiből egy kockát se szeretnék látni már,

meg dani is ölég kellemetlen látvány,

meg fanni a tegnapival nagyon túllőtt a célon, még mindig nem hiszem el, hogy ennyire elvesztette az önuralmát, ráadásul egy vesztes játékossal szemben,

eddig úgy éreztem fanni nyerésre játszik, most meg, hogy már nem is tudja, hogy ebben a játékban akár nyerhetett is volna... elvesztette a fonalat, a tájékozódását...

a játéknál fontosabb lett, hogy átadja magát az elemi indulatainak, melyek mindig rossz tanácsadók... hát így jártam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 19:25:33

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): Manci néni sokszor emlegeti Magácskát. Zalánka nálam van, jó pénzért vettem. Igaz, utólag azt mondanám, hogy sok pénz volt, mert sok minden hasznom nincs belőle, pedig még felkészítettem a rájzinsztárra is, azt csak nem jutott be. Takarítani, főzni nem tud, szegény. Vasalni sem. Mancikának is gondjai vannak mostanság. Jó lenne kezelésbe venni.

A cipő meg drága, ritkán tudok beújítani.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 19:26:44

@Avanivi: fogalmam sincs, nem nagyon nézem :D

Gyere már haza is, dógod lenne :)

kismalacka 2015.01.19. 19:26:53

@másodpéldány: Egyébként az nem hülyeség, hogy akár meg is nyerhette volna még a szopi/nyali ellenére is. Bár ingyen csinálta :) de később ebből tudott volna profitálni. Az sem biztos, hogy valójában ennyire sötét mint amennyire mutatja magát, még azt is el tudom képzelni, hogy felvett egy szerepet. Viszont a zsigeri gyűlölet az most átütött, és kiesett a szerepéből.

Krétagarbó 2015.01.19. 19:28:14

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): Mári néni, mi is örülünk:) Ritka vendég errefelé.

másodpéldány 2015.01.19. 19:28:28

@Krétagarbó:

Jéjzuska, hát azért engedd már meg nekem, hogy megválasszam magam számára az IGAZIT!

Nem szeretem, ha kényszeretetnek. Pláne didaktikusan és demagógan és levonják számomra a tanulságokat. Ezeket magam szeretem levonni a magam módján. Nem célom a követelményeidnek megfelelni, elnézést.

Fenék Re Mara (a háládatlan jószág) 2015.01.19. 19:28:32

@Avanivi: én se tudom követni ezeket, az is baj már, ha nem köpnek. Mondjuk, ezek nem is tudnak rendesen.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 19:30:43

@másodpéldány: benne van minden csak bencus összekötő szövegei nem. mondjuk nekem azok nem is hiányoznak annyira :)

egyemakisszíved 2015.01.19. 19:31:11

Jé, csak most látom a képekből, hogy a párbaj alatt megfordult az állás a kezdéshez képest, akkor visszaállt a kiválasztáskor mutatott álláshoz, ezek szerint akkor is a Zsu-ellentábor volt többen. Az appos szavazáson emlékeim szerint ilyen még nem volt, hogy a párbaj alatt valaki fordítani tudott. Lehet, azért voltak Zsuzsára megvágva a kisfilmek, mert a szerkesztők se számítottak rá, hogy kiesik és nem akarták teljesen leamortizálni? Viszont Zsu kifejezetten rosszul szerepelt az adásban, egy savanyú, lehangolt nő képét mutatta, ráadásul kétszer is a piára hivatkozott magyarázatként, hogy két benyomott feles után már mindegy. A sírásra még emlékezett, hogy jól jön, de a többi Attila-tanács már kiment a fejéből.

Baresz83 2015.01.19. 19:31:15

@Avanivi: Zsu fotóját köpte le, mert ennyire gyűlölte

Krétagarbó 2015.01.19. 19:32:42

@másodpéldány: ja nem kell, csak a véleményemet írtam le. Ahogy te is, és mindenki más is. Semmire sem kényszerítelek, ha így érzed, tévedésben vagy.

Baresz83 2015.01.19. 19:35:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: a mai összefoglalóban lesz ez. Zsu kiesése után történt, a szokásos próbababás elköszönéskor

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 19:36:57

@Baresz83: akkor tudok gratulálni, ez olyan emberi, intelligens megoldás :)

másodpéldány 2015.01.19. 19:37:55

@kismalacka:

"Viszont a zsigeri gyűlölet az most átütött, és kiesett a szerepéből."

úgy látszik ennyi idő után, ilyen elzártságban már nagy művészet megtartani a távolságot a játék-szerep és az indulataink között.

Most már azt se szeretném nézni, hogyan degradálódik tovább fanni, hogyan esik még jobban széjjel. Azt kell mondjam beáldozta magát az indulatai kedvéért. Az indulatai áldozata. pedig olyan keveset kellett volna csak visszavenni.

Legalábbis kintről kicsinek néz ki, lehet benn ezek már rettenetes súlyos és erőfeszítések.

Marad Dóri és Robin. majd olvasom a tudósításokat és átpörgetem az éjszakai onlányokat, ha lesz hozzá érkezésem.

Baresz83 2015.01.19. 19:40:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: igazi úrinős, ahogy azt Fannitól megszokhattuk :)

Avanivi 2015.01.19. 19:41:15

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): Belenézek néha de most nagyon lemaradtam,elsuhant mellettem a való világ ....

Ditti82 2015.01.19. 19:42:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nos hát őőő... Izé... Érdekes. Bár ki tudja?

Fenék Re Mara (a háládatlan jószág) 2015.01.19. 19:42:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ejnye ez a Zalánka, hogy a Manci nélkül nem tud rendesen viselkedni. Ki kellett volna kupálni, rendesen kivasaltatni a heréjét a reiszingra, azt akkor majd produkált volna tisztességgel. Jöhetne Mancika is, az majd ráncba szedné.

@Krétagarbó: Krétácska külön puszika neked. Kinek drukkolsz angyalom, hogy ennyi az ellendrukker?

Caryon 2015.01.19. 19:42:54

Azt azért nem ígérem, hogy letörlöm az appot a telómról, de már engem sem érdekel a vv. Talán ha Edina párbajozik, na akkor ellene nyomok egyet a biztonság kedvéért. Bárki más nyerje meg, csak a bajuszos lány ne! Annyira, de annyira idegesít, hogy minden mozdulatából és megnyilvánulásából csak és kizárólag az önelégültség sugárzik. Kívánom neki és Lacinak, hogy örökké együtt legyenek. Megérdemelnék.
És nagyon sajnálom Zsuzsát, hogy kiesett. A személyét érintő sajnálatom, pedig az, hogy valószínűleg a szüleinek nem volt 10 milliója, hogy taníttatásáról gondoskodjanak, mint pl Dani szüleinek. Ebből szerintem fakadhatott az a hiányossága, hogy nem vágott az agya, amikor válaszolni kellett volna a többi kreténnek. Ennek ellenére sem sikerült a jó családból származó Dani vagy Fanni jóindulati szintjét elérnie.
Remélem hamarosan erre téved és szemezgethet a kommentekből. Ha igen, akkor:
Kedves Zsuzsa!
Mivel arcod, hangod, és egyáltalán a megjelenésed képernyőre való, ezért pl kezdetben szívesebben látnálak a képernyőn, mint mondjuk Auréliót vagy Évát, egy hasonló kaliberű műsorban.Ehhez viszont képezni kellene magadat. Sok sikert hozzá!

Avanivi 2015.01.19. 19:43:46

@Baresz83: Most már van két dinka a villában. Lökött ez a Fanni...

lukacstoncsi 2015.01.19. 19:44:46

Megnéztem a reggeli adást ahol Zsut faggatták hogy milyen volt bennt stb.
Elmondta hogy intrikus volt.Valahogy mindig azt érzem hogy valami betanult szöveget mond.Megkérdezték mit súgott neki Laci.Erre ő: Hogy végig játszott meg átver mindekit az Edinás dolog is az.
Ehhez képest totál mást mondott neki vissza lehet nézni.Hogy ne haragudjon ha megbántotta ez egy játék.Ég és föld.Meg még a nagy őrjöngésben mondta Bencének hogy megy vissza Edinához.Ha valaki ennyire hazudozik és megjátszik valamit akkor az ilyen pillanatokban bukik épp le.Zsu ez elésg szarra sikerült.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 19:45:19

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Gondolod, hogy már meghívták a papot is? :)
De jaj adjunk már nekik egy esélyt... lehet nem lesznek egymásnak az igazi, de attól még lehetnek szép napjaik együtt :)

Csak ügyesen! 2015.01.19. 19:45:42

@lukacstoncsi: Igen, én is pont néztem. Azt hiszem, az ilyenek miatt utálták a bentiek.

Baresz83 2015.01.19. 19:45:59

@Avanivi: igen, lassan tényleg aktuális lenne bent egy gumiszoba a nyugiszoba helyett...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 19:47:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): köszönöm, mondhatni, h nagylelkű vagy, úgymond :)

@Baresz83: önmaga végülis :)

Nem értem, h mit esznek rajta a pasik...

csiri bá 2015.01.19. 19:48:09

@-pkata-: hát adjatok... papot, násznépet, azt hadd vigye örökre, ha már megvette. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 19:48:33

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): Mancika most önsajnálatba esett. Valahogy őt kellene kirángatni először :)

tvbuzi 2015.01.19. 19:48:53

Ha Retekegér kiesett visszatérek, addig nem néztem adios!

lukacstoncsi 2015.01.19. 19:49:13

@Csak ügyesen!: Emlékszel a fekete-fehér pólós játékra?Ott bukott ki igazán hogy már rászóltak hogy igen vagy nem?Mert ezt se tudta kimondani meg megmagyarázta a dolgot...
Szerintem nála is voltak dolgok amit nem mutattak és ez is növelte az antipátiát irányába odabenn.

Baresz83 2015.01.19. 19:49:24

@-pkata-: Izáról és Krisztiánról sem hittük, hogy egy pár lehetnének... :))

Csak ügyesen! 2015.01.19. 19:52:01

@lukacstoncsi: Lejött ez a Lacis ügyben is, kétszer nem mondta ugyanazt.

vastyúk is .. 2015.01.19. 19:55:52

@lukacstoncsi: Nekem az tetszett a legjobban, hogy a reggeli interjúban még előadta, hogy én voltam az intrikus, majd a blikknek, hogy én nem taktikáztam. Most akkor melyik?
Csak röhögtem. Állítom, hogy abba bukott bele, hogy a szövegértelmezési teszteken megbukna.

lukacstoncsi 2015.01.19. 19:56:09

@Csak ügyesen!: Igen.Tudod azért mert kicsit felnőttebb már több dologban mint a többiek, meg nem olyan mocskos a szája és az indulatait is jobban kezeli ettől még csak itt tünt másnak.De nem láttam olyat tőle amitől azt gondoltam volna hogy ő nyerje meg.Maradnak a panel szövegek....

kamilla123 2015.01.19. 19:57:22

@csincsilla72: teljesen egyetértek. Én is úgy gondolom, h ha egy székely ember nézi ezt a műsort, sztem inkább szégyelli magát, hogy egy ilyen lusta, sunyi, rosszindulatú ember "képviseli őket"és reméli, h nem azonosítják a nézők Edinkát velük.

lukacstoncsi 2015.01.19. 20:00:23

@vastyúk is ..: veni vidi vici:) nem kell tudni hogy mit jelent mert én se tudtam bevallom de hogy nem angol ahogy azt hitte...reni drága a másik sötét.
ha nincs tisztában a szavak jelentésével vagy értelmével hogyan lehetett bemondónő egy tévében.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:01:06

most nézem vissza a tegnapit, mert néhol lemaradtam. azért Lilu jócskán bekóstolgatta a Lacit tényleg.

Krétagarbó 2015.01.19. 20:03:16

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): Kedves Márika, Edinának drukcsizom, remélem észhez tér már ez a lány. Ha Zalánka bejutott volna, most a fél brancsnak mindene miatta lenne csuriban, de hát Zalánka a VV7-et is elbaszcsizta. Úgymond, dikk.

Én is puszilom Márika nénit:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 20:04:05

@-pkata-: ja, meg állandóan a szavába vágott és átadta a szót Zsuzsának...

Fenék Re Mara (a háládatlan jószág) 2015.01.19. 20:04:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: mikor utoljára láttam szegényt, olyan elveszetten cirkált abban a nagyvárosban, mondjátok meg neki, hogy kerüljön elő végre, mert már nagyon hiányolom én is.

kismalacka 2015.01.19. 20:05:28

@másodpéldány: Hát most én sem tudom nézni, szállodában vagyok egy hétig és itt nincs rtl2, de online majd megnézem, de az is lehet hogy most már ugrok át adásokat én is. Sajnos ez egy olyan széria, hogy egyszerűen nincs kinek drukkolni :(

lukacstoncsi 2015.01.19. 20:05:54

@-pkata-: azért laci viszonylag jól jött ki belőle.nem az történt hogy házasságot ígért mindenkinek és most buktatták le mekkora nőcsábász:) de lilu is bevállalná szerintem csak ugye ennyire nem mutathatja ki ha tetszik neki...

kismalacka 2015.01.19. 20:07:16

@lukacstoncsi: Most őszintén: szerinted a kiskun tv-ben ez fontos volt? De azért ha körülnézünk találunk itt még bőven olyan bemondókat/celebeket akik hasonló szinten vannak :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:07:30

@lukacstoncsi: ööö, Lilu szerintem azért kemény dió lenne Lacinak, Lilut nagyon le kéne itatni szerintem :)

vastyúk is .. 2015.01.19. 20:08:04

@lukacstoncsi: csak felolvasnia kellett, azt meg tud. Ha a hangsúlyozását hallgatom, nem vagyok benne biztos, hogy érti is, amit mond. Szerintem sokat nyomott a latba a megítélésével kapcsolatban, hogy sokszor azért jött ki szarul a szituációkból, mert a szavak rossz használatával, félreértelmezésével állandóan ellentmondáson kapták.

A fülbe súgásnál én azt hallottam, hogy: Hű ez nagyon szoros volt, ne haragudj, ha megbántottalak, ez csak egy játék.

Krétagarbó 2015.01.19. 20:09:17

@vastyúk is ..: sztem sem tudatos, vagy ha az, még gyakorolni kell kicsit a hazudozást...

kamilla123 2015.01.19. 20:10:31

@Spitzbauer: jaj ne már, légyszi marad itt kommentelni. Már tegnap is írtam Mosca-nak, hogy most már tét nélkül, semmi idegeskedés nézhetjük a műsort. Mint amikor a gladiátorok küzdelmét nézik, csak l'art pour l'art a szórakozásért. Most már nem kell kiakadni,mert nem fog fájni a szívünk, hogy egy jóindulatú, értékes embert bántanak, és tönkretesznek lelkileg. Én már eddig is kicsit irigyeltem azokat, akik így tudják nézni, és remekül tudnak szórakozni, bármilyen alja dolog is történik. Ez a VV egy daráló, de most már csak olyanok vannak bent, akiket nyugodtan ledarálhat, nem fog fájni. Szóval a show kedvéért nem akarsz maradni? Sztem mindenki örülne neki:-) én igen :-)

Fenék Re Mara (a háládatlan jószág) 2015.01.19. 20:11:45

@Krétagarbó: Nekem a sajtszagú Mackó volt a zsánerem, de most hogy kifeküdte magát a villából olyan tanácstalan vagyok. Az Edina is teccett az elején, míg a Basszalackó meg nem piszkálta a botjával. Mondjuk, régen az igazi erdélyi menyecskék,egy ilyen nyilvános hátsófertályi helyzetbehozás esetén akkorrát basztak volna a botja végire, hogy ha szaros lesz is bekapja.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:12:01

@vastyúk is ..: én is ezt hallottam. de lehet, hogy Zsuzsa félre hallotta...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:14:11

@kamilla123: +100, még akkor is, ha Laci tetkós mejjire szavaztam lélekben :)

lukacstoncsi 2015.01.19. 20:15:56

@kismalacka: jelenleg úgy érzem nem vesztesz semmit.élvezd a pihenést az többet ér:)
dekoratív fiatal de azért mindegy milyen tévé legyen már egy színvonal.

@-pkata-: Lilut inkább felolvasztani:) Elég jégcsap tud lenni.

@vastyúk is ..: A kisfilmjében érdekes módon eléggé felolvasós stílusban beszélt az zavart viszont a híreknél ez rendben van.Ahogy a villába ért a szép beszéd tovaszállt:)Ezt írtam én is Zsuzsa tök mást mondott.Örüljön hogy ennyivel maradt alul.Őt sem utálják jobban mint Lacit vagy fordítva.

Krétagarbó 2015.01.19. 20:17:11

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): Sztem Laci is bekapta volna, de állítólag kicsi is, görbe is a botja. Jó lesz az oda a fogarasi havasokba, nem egy medveűző, de egynek elmegy.
Sajtszagú Mackó remélem már jobban van, ő lett a perverz hónaljujjazás VVilágbajnok csúcstartója.

Krétagarbó 2015.01.19. 20:18:40

@kamilla123: Ennyike, úgymond. Ez egy játék, ne szabad komolyan venni.

egyemakisszíved 2015.01.19. 20:18:54

@-pkata-: Vagy emlékszik Edina üzenetére, hogy szokjon le a hazudozásról, és azt mondja magában, azért se!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:20:07

@lukacstoncsi: akkor inkább a radiátorra kéne ültetni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 20:20:10

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): nem volt neki való dubai, főleg miután a börtönhöz szokott, ahonnan volt kedves megszökni. Persze már én sem vagyok ott, engem is kicsináltak, azóta előszeretettel szimpatizálok mancikával, azért is vettem magamhoz Zalánkát.

kamilla123 2015.01.19. 20:23:57

@Avanivi: igen, erre én is gondoltam, hogy Laci plusz Edinka annyit hozott, mint Zsu szavazatban. Ha Edinak és LAci is döntős lesz, akkor feleződnek a szavazatok, illetve még az sem biztos, h együtt marad az álompár. Csak annyi kell,h beküldenek egy szép nőt vmi feladatba, vagy vendégként, Laci rögtön rácsorgatja a nyálát és ennyi..

Gia Gianea 2015.01.19. 20:24:06

Edina családja meghívja Lacit vacsorára-ezt olvastam ma.Hát Fanni szülei nem karják Denniszkét meghíni.. :-)

filina 2015.01.19. 20:25:42

"Egy anyának is joga van lerészegedni " Na itt bukta el Zsu ! Ilyet akkor se mond egy épeszű ember ha belül így is érzi. Úgy hogy nem kell itt csodálkozni azon miért ő esett ki. Pontosan ott abban a székben ejtette ki magát, főleg ezen beszólása miatt.Mellesleg Laci szépen hozta a szerelmes figurát ( ha kamu is ,ezt még nem tudjuk ) ami ugye a "jófiú" szerep .

vastyúk is .. 2015.01.19. 20:25:46

@kamilla123: szerintem legyen egy tetovált rendőrnő, vagy egy tetovált tesi tanár néni. hú de jó lenne :D

kamilla123 2015.01.19. 20:26:36

@Krétagarbó: igen, de azért könnyebb úgy nem komolyan venni, hogy nem azt szívatják halálra, aki Neked szimpatikus. Ez olyan kicsit, mint amikor egy focimeccsen a Te csapatod áll nyerésre. Akkor azért könnyebb azt mondani, h játék, és nem rágod a körmöd meg idegeskedsz. Míg ha a Te csapatod áll vesztésre, és még a bíró is ellenük fúj, meg a pálya is feléjük lejt, akkor azért lehet,h idegesebb vagy. :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:27:52

@Gia Gianea: pedig lehet, muszáj lesz :) ha összejön a baba :)

filina 2015.01.19. 20:29:01

@Gia Gianea: Hahaha ,na azt megnézném ( rejtett kamerával ) De csak ha lecsót főz a mama!

Gia Gianea 2015.01.19. 20:30:04

@-pkata-: Itt bármi megtörténhet. :-)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:30:57

@filina: Ezen gondolkodtam énis, hogy nehéz lesz Zsunak összehoznia gyerekem van - de azt csinálok amit akarok fannis stílust... Sztem, ha vki szülő lesz, már nem viselkedhet úgy, mint az, akinek nincs gyereke. Nem azt mondom, hogy nem pasizhat, nem ihat, nem hibázhat, na de azért nyilvánosan ilyen szarvas hibákat elkövetni, és sokszor józanul is...

raspberrypie 2015.01.19. 20:31:04

@-pkata-: Zsu gondolom úgy értette a "ne haragudj, ha megbántottalak, ez egy játék" szöveget, hogy Laci nem akarta oltogatni, meg savazni, de mivel ez egy játék, ezért beleszállt Zsu leamortizálásába...

Fenék Re Mara (a háládatlan jószág) 2015.01.19. 20:31:40

@Krétagarbó: Reménykedjünk hát, hogy tényleg észre tér az a leány. Meg, hogy a Lackónak se a foga, se a garasa nem törik bele a havasokba, meg abban is, hogy a kis görbe botját nem egyengetik ki a fogarasi legények.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: nagyon helyes, a böri nem tesz jót Mancikának, sem magácskának. Aszongyák még a vasalthere is beráncosodik tőle.

Mára elköszönnék, további jó szurkolást és kommentálást mindenkinek.

Mindenkinek puszcsy (ezt Mancitól tanultam)

Gia Gianea 2015.01.19. 20:31:44

Ja,most látom,hogy a harci delfin fentebb már belinkelte a Lacis vacsit..Dógozok no..

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:32:18

@filina: kolbásszal... és ki kell nyalnia tányért teljesen, már csak azért is, hogy jó idő legyen :p

Gia Gianea 2015.01.19. 20:32:35

Még írtam,hová lett?

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:33:48

@raspberrypie: Nem ő ezt úgy értette, hogy a Laci végig mindenben hazudott és őt is átverte...

csiri bá 2015.01.19. 20:34:04

@-pkata-: gombás lecsó... elfelejtetted? :DD

raspberrypie 2015.01.19. 20:34:36

@filina: amikor Lilu megkérdezte Lacitól, hogy mit jelentene neki, ha visszamenne, folyamatosan csak azt nyomta, hogy "megyek vissza Edinához" - rájött, hogy ezzel tud játékban maradni... bezzeg pár napja már siratta a 30 milliót, gondolom az mostmár nem is érdekli, csak Edina. akkor kamu az egész, párbaj előtt 1-2 nappal jelenti be Ő maga, hogy egy pár :D röhej

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:35:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Tényleg, a Denisz szülei nem nyilatkoztak? Esetleg, hogy befogadják Fannit... :)

kiingattak 2015.01.19. 20:35:10

Ha valakit un unszimpatikusnak kezdek tekinteni, rögtön beleköp a levesbe...

Gia Gianea 2015.01.19. 20:36:35

@-pkata-: Dennis szülei szerintem nem kívánnak szerepelni.

raspberrypie 2015.01.19. 20:39:16

Edinának szerintem lételeme a gyűlölködés (bosszúálló, ugye :D ), hogy mindig utáljon valakit (Laci, Zsu), ezek után kíváncsi leszek ki a következő célpont... mert nem lesz olyan szerencsénk hogy ne vinnyogjon mostantól...

kiingattak 2015.01.19. 20:39:21

@Gia Gianea: Fanni, azelőtt Éva meg Iza

Gia Gianea 2015.01.19. 20:40:53

@kiingattak: Csak úgy köpik a szót. :-))

Krétagarbó 2015.01.19. 20:40:56

@kamilla123: persze, megértem ha ezt gondolod, mégis... Én nem veszem ezt komolyan, annak idején kiválasztottam Edinát, látom a hibáit, látom a jó tulajdonságait (azok is vannak neki:), de nem vele foglalkozom a játék közben, sőt. Ide szórakozni járok, ami megy/ment úgy is, amikor Edina nagyon kifordult magából, nem mondtam, hogy most akkor én innen nem nézem... Mert bár nyilván mindenkinek van szimpatikusabb, meg kevésbé az, de a lényeg tényleg a játékon van, és az itteni hangulaton, nekem legalábbis.

Gia Gianea 2015.01.19. 20:41:27

@-pkata-: Danke Süni!Igazán nagylelkű vagy,legyél a főnököm. :-D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 20:42:37

@raspberrypie: Fannival voltak fasírtban, meg akkor Danit is utálhatja, a kendőlevételért.

kiingattak 2015.01.19. 20:43:49

@Gia Gianea: Ha csak a szót köpnék. Eddig azt hittem, hogy Fannika az okos aki hülyéskedik, de most úgy látom hogy nem látom...

Krétagarbó 2015.01.19. 20:45:19

@Fenék Re Mara (a háládatlan jószág): Jó éjt Márika nénje, majd küldök egy-két üveg kágyillóbefőttet, az idén volt belőlük elég...:)

Gia Gianea 2015.01.19. 20:45:25

Azért én adnék egy esélyt kint is az Edina-Laci párosnak.(Feltéve ha csak 1-2 hét lesz a kiesésük között.)Lehet,hogy lesznek szebb csajok,de Edina is cölöp lesz és nem csak egy kis mezei leányzó.

kamilla123 2015.01.19. 20:46:09

@raspberrypie: "Edinának szerintem lételeme a gyűlölködés (bosszúálló, ugye :D ), hogy mindig utáljon valakit (Laci, Zsu), ezek után kíváncsi leszek ki a következő célpont..."

erre én is kíváncsi vagyok. mert Dóri lenne a logikus, de sztem tőle fél. Vagyis eddig tartott tőle. De ha van mellé hátországa (mivel ő mindig csak akkor nagyhangú, ha van mögötte falka), akkor simán nekimegy majd Dórinak is.

A reggeli műsorban néztem most Zsu-t , ahogy interjúvolják. Annyira szimpi ez a nő.

lukacstoncsi 2015.01.19. 20:46:43

@Krétagarbó: Az RTL nem is veszi komolyan:-) Látjuk....

Krétagarbó 2015.01.19. 20:47:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: tartok tőle, hogy azóta már zárat cseréltek otthon:)))

raspberrypie 2015.01.19. 20:49:42

@kamilla123: nekem is! én is most olvasgattam, néztem vidókat azóta, hogy kijött, nagyon szimpatikus, normális. én nagyon bírtam! :)

Edinának lesz hátországa, mégpedig Laci biztosan, Dani is lehet, a tegnapi ON-ból következtetve, szerintem lehet, hogy ezen a lelkiterroron fognak továbbmenni :D Dani mondta, hogy szerinte Dóri nem érdekes karakter, és hogy tuti ki fog esni... ja, és már most látszik, hogy Dani besz@ri, mert mondta, hogy hiába ő kapná a jeleket majd, nem fogja Dennist kivinni, mert annak még nem jött el az ideje... aha...

Gia Gianea 2015.01.19. 20:53:51

Érdekes volt Zsu arca,amikor Attila telefonon mondta neki a Belevalóban,hogy benne kellett volna maradnia a Bt-ben.Ott rontotta el a játékát.

Krétagarbó 2015.01.19. 20:54:48

@Gia Gianea: meg az elején össze is kapaszkodnak sokszor a volt játékosok, nehéz lehet kijönni a villából és egyből elkezdeni feldolgozni azt, ami akkor rájuk szakad: ismertség, új kapcsolatok (kamu, nem kamu?), reflektorfény.
Egy kis időnek el kell telnie, hogy idekint is életképes -e a kapcsi. Pl. mint Izéké, valszeg az, úgy tűnik. (számomra teljesen meglepő módon)

Csak ügyesen! 2015.01.19. 20:54:49

@raspberrypie: Jah, aztán alig kellett neki egy-két óra, h menjen Edinához, és visszahívja aludni. Abban nem volt semmi megjátszás szerintem, és el is mondta, h mi a helyzet.

Abban azért nagyon bízom, h a kiválasztásnál azért lejátsszák Dani szövegét, meg a kendőlevételes sztorit, csakh visszajöjjön az érzés :D :D Szerintem Daninak nem felejtette ő ezt el.

Gia Gianea 2015.01.19. 20:55:46

@Krétagarbó: Én sem hittem,hogy ennyi ideig együtt lesznek.Iza eleinte nagyon hárította Kriszt.

Krétagarbó 2015.01.19. 20:56:22

@kiingattak: csak sajnálkoztam, hogy pont mindig megjártad a drukkolással...

Gia Gianea 2015.01.19. 20:56:34

@Csak ügyesen!: Inkább Robinra haragszik Laci.

kiingattak 2015.01.19. 20:57:54

@Krétagarbó: Annyira nem drukkolok. Élvezkedem, alemzek, információt gyűjtök és önigazolni szeretnék. Nem jön össze

Csak ügyesen! 2015.01.19. 20:58:52

@Gia Gianea: Rá is :) De az nem jó irány, én nem javasolnám ezt Laccinak :D Bár, az igazság az, h hiába számolgatnak a fiúk, jó eséllyel fiú fog most kiesni, utána meg még mindig lesz egy csomó ember, aki nem párbajozott, adjuk meg nekik is a lehetőséget, úgy vélem :D

kamilla123 2015.01.19. 21:00:46

@raspberrypie: ez a "nem jött el az ideje" , meg "ez nem az én párbajom", hát ettől beszarok :-) hiába no, ügyvédnek készül :-)

kiingattak 2015.01.19. 21:04:38

Hogyisvolt blog. Egyszer volt, ja nem hétszer. Újra kezdve: Hétszer volt, hol nem volt, a villafalakon belül, a fizetett tapsolókon túl. 12 dühös embert összezártak, kik a létért tettek. Vagy a tétért lettek.

Gia Gianea 2015.01.19. 21:05:14

@Csak ügyesen!: Én is azt szeretném ha olyanok párbajoznának,akik eddig még nem.

kiingattak 2015.01.19. 21:06:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Nem vagyok elp. De ha akarod lehetek. Csak kérem a koordinátáit

egyemakisszíved 2015.01.19. 21:10:23

@-pkata-: Helyesbítek, a hazudozásról való leszokás Fanni üzenete volt, csak közben képben Edinát mutatták. :)

kiingattak 2015.01.19. 21:12:03

Aztán párokra oszlottak és nem tetszett az mbereknek. És nincs ez jól. Aztán rátámadtak egyre. És ez sincs jól. Aztán megint nem csináltak semmit, de mégis sokan kommenteltek. De látták, nincs ez jól. Bt.-ek jöttek létre, de ez sem tetszett, de a kommentek száma nőtt. Nincs ez jól. Új szerelmek kezdődtek és nyűglődtek. Mások a kapcsolataikat magasabb szintekre emélték. De a villafalakon kivűl ez sem tetszett. De a kommentek száma nőtt.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 21:12:08

@kamilla123: Ez az egyik vonal, aminek őszintén tudok szurkolni: Dani találja magát váratlanul egy párbajon, ami nem is az övé, meg nem is volt itt az ideje és essen is ki szépen :D

bigél 2015.01.19. 21:13:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): elvan a gyerek, ha játszik - próbálom magam szórakoztatni :D :D

kamilla123 2015.01.19. 21:15:14

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): jaj de jó, h Te nem léptél le :-) azt hittem, már minden ex Zsu fan elhagyta a blogot :-(

beacska 2015.01.19. 21:15:41

jó estét, jó szurkolást!
remélem, most, h Zsu kiesett, újra nézhető lesz a műsor...

egyenlőre óvatos leszek, csak olvaslak titeket

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 21:16:44

@kiingattak: nem tudom, hogy hol van sajnos :) De jöhetsz te is, sőt, örülnék is neked :D

Ronla 2015.01.19. 21:19:35

Jó szurkolást mindenkinek, szép estét a gyönyörű Hölgyeknek, még Mancikának, meg Baldóvernénak is! :)

Kíváncsi leszek, hogy most mennyire és meddig lesz csend a villában.
Meg ahogy láttam, a tuják is kezdenek gyakorolni a szaporodásra, bár még Rábin Húdnak nem sikerült beporozni az ndk-s atlétanőt, de hát a tujáknál ugyebár ez nem olyan egyszerű. :)

kiingattak 2015.01.19. 21:20:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Jövök. Csak kellene tudjam kinek drukkolt, kit utált, milyen stílust képviselt. Ha egy Laci ilyen jól tud szerepelni, nekem is menni fog. Én csak a pszichológia meg a show miatt nézem.

raspberrypie 2015.01.19. 21:23:25

@Csak ügyesen!: háááát... azért szeretnék egy olyan szösszenetet látni majd, hogy Laci leválassza Edinát Daniról... arra kíváncsi lennék (mert ugye Lacinak se jó, ha Dani mond valamit, Edina meg ugrik, úgy, hogy szívszerelmét meg lesz@rja...)

beacska 2015.01.19. 21:23:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :D ELP nálad nagyon beakadt...mindenkitől ezt kérdezgeted? vagy a legutóbb Ő-szinte koslatott utána? ;)

raspberrypie 2015.01.19. 21:24:27

@beacska: Edinától volt és lesz is nézhetetlen a műsor...

egyemakisszíved 2015.01.19. 21:27:16

Most nézem a Fókuszt, feliratozták benne ló betűkkel, mit mondott Laci búcsúzóul Zsuzsának: Ne haragudj, ha megbántottalak, de ez csak egy játék! Azt mondják, ilyen se volt, hogy a győztes bocsánatot kérjen a vesztestől és elegáns húzásnak ítélik. Laci családja őszintének véli Laci vonzalmát. Hurrá!

beacska 2015.01.19. 21:27:18

@raspberrypie: igen, én is erről beszéltem ;)...talán most nincs céltáblája, kicsit nézhetőbb lesz...de nem nagyon valószínű...de TALÁN...

jó lenne, ha elszexelgetnének vmelyik sarokban ;)

beacska 2015.01.19. 21:28:04

@egyemakisszíved: mármint Laci vonzalmát kifelé?

Bergamott 2015.01.19. 21:29:13

@egyemakisszíved: Na persze, elegáns... Ez volt az első lépése, amivel Zsu bugyijába akar majd kint jutni.

Mók_Ica 2015.01.19. 21:31:47

jó estét komment-társak :))

kiingattak 2015.01.19. 21:31:56

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ezt eltaláltad. Székelyországban felnövekvő, anti székely mentalitású VV rajongó

bigél 2015.01.19. 21:32:35

@kamilla123: zűrös hetem lesz, így nem tudom, hogy mikor jutok ide, de jövök, amikor tudok

érdekel, hogy mire jutnak, bár a hányinger csökkentőre szükségem lesz, asszem

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 21:32:51

@beacska: kéne nekik is egy kamera nélküli egy óra, mint anno Gigiéknek. Edina talán magához térne.

Mók_Ica 2015.01.19. 21:32:56

@beacska: elp egy kultikus komment társ.... és eCCer csak nyoma veszett.... azóta is keresik :)))

egyemakisszíved 2015.01.19. 21:33:50

@beacska: Edina felé.
@Bergamott: Kötve hiszem, hogy Laci pont egy gyerekes nő gondjait akarná a nyakába venni, aki szarba se veszi, ha nem marad Edinával a villalét utáni időben. :)

Baresz83 2015.01.19. 21:33:56

@egyemakisszíved: merne mást mondani Laci családja? :D fenn kell tartani a látszatot...

@Mók_Ica: szia! :))

bigél 2015.01.19. 21:33:57

@beacska: inkább a pincében (vagy a padláson) - nem vagyok rájuk kíváncsi

lukacstoncsi 2015.01.19. 21:34:17

@egyemakisszíved: Legalább valaki aki tud bocsánatot kérni, nem sok ilyen volt.Lacit lehet sok mindenért bántani de sokszor nagyon normális is tudott lenni.

bigél 2015.01.19. 21:34:59

@lukacstoncsi: Lackó egy grállovag :D :D

Mók_Ica 2015.01.19. 21:35:39

@-pkata-: az a vv6-ban sem volt.... :( egyébként ki is vihetnék őket egy romantikás estére, egy szállodába, kameramentesen..... sajnos amióta retek2n van a vv, elég low a budget..... :(

Bergamott 2015.01.19. 21:35:40

@egyemakisszíved: nem akar ő összebútorozni vele, csak begyűjteni.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 21:36:44

@kiingattak: úgy gondoltam Lacival együtt. :) de ha Edina jobb szeretné egyedül, addig én elszórakozom a Lacival kettesben... :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 21:37:35

@Mók_Ica: de Gigiéknél volt, de nem tudom hogy VV mennyi.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 21:38:11

@beacska: pinki szokta kérdezni, te :D Most ez elemzésen fennakadt a szemem, aztán hátha megtaláltuk alapon :DDDDDDDDDDDDDDDD

kiingattak 2015.01.19. 21:38:25

@-pkata-: Aha. Elvennéd az őszinte kislány igazi szerelmét?

bigél 2015.01.19. 21:38:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: :D :D :D

tegnap új időszámítás kezdődött a villában, nekem is váltanom kellett

Mók_Ica 2015.01.19. 21:38:52

@lukacstoncsi: az elején, amikor még a basszájba stílust nyomta, a riport szobában sokszor nagyon normálisan beszélt.... meglepő volt, mert az öfikből nem ez jött le..... Krétácskával már akkor is megjegyeztük ezt....

beacska 2015.01.19. 21:39:07

@Mók_Ica: tudom, ÉN még ismertem ;)...jókat dumcsiztunk

egyemakisszíved 2015.01.19. 21:40:03

@lukacstoncsi: Tévedés ne essék ennek én is örvendek. Csak azért írtam, hogy az a maga módján RTL megtette a helyreigazítást Zsuzsa délelőtti nyilatkozatát illetően.
@Baresz83: Most simán el tudom én is hinni, de az majd elválik, ha kijönnek, hogy kint is tud-e működni.
@Bergamott: A gyűjtés, úgy hallottam Zsu jellemzője, bár Laci ha nem nyer, nem lesz miből gyűjtögetni.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 21:40:05

@raspberrypie: Szerintem Laci taktikailag nem fog se Edinával, se Danival tartani. Eddig se nagyon tette, ezután meg pláne nem.

Mók_Ica 2015.01.19. 21:40:17

@-pkata-: ők voltak alekoszék, vv4 :) az még a főretek csatornán ment :)

bigél 2015.01.19. 21:41:54

@egyemakisszíved:
"Laci családja őszintének véli Laci vonzalmát." - mi mást mondhatnának? Még játékban van! :D :D

Majd ha kijöttek, akkor elválik.

Mók_Ica 2015.01.19. 21:42:16

@-pkata-: én drukkolok neked :))) ha magas, sötéthajú és tetovált lány vagy, akkor az esélyeid elég jók :))) (jobban vagy???)

@beacska: én akkor még csak olvasó üzemmódban voltam :))))

bigél 2015.01.19. 21:43:31

@Mók_Ica: the girl with the dragon tattoo

lukacstoncsi 2015.01.19. 21:44:03

@Mók_Ica: Szerintem ő az egyik aki a legkevesebbet színészkedik.Nem mondták még neki hogy hiteltelen vagy szerepet játszik.Nyílván taktikázik de ki nem.A gyerekes sértődései viszont nagyon átlátszóak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 21:45:09

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): minden nap új, csak mondom :D Kezdtem megijedni, h felismerlek rögtön :D (és de)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 21:45:45

@Mók_Ica: f@szt. alacsony (160), szőkés, kék szemű. Tetkóm (még) nincs. :)

Krétagarbó 2015.01.19. 21:46:06

@Mók_Ica: már ledumáltuk, kap tőlem hello kitty-s csillámtetkót.:)

bigél 2015.01.19. 21:46:30

OFFFFFFFFFF

Kucsera Gábor - nyami :D :D :D

ONNNNNNNNN

kiingattak 2015.01.19. 21:47:30

@lukacstoncsi: Középső gyereknek soha nem könnyű

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 21:47:46

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): nagylelkű vagy te is, mint itt majdnem mindenki :D

Kucsera cuki, de a tetkót utálcsizom :O

@-pkata-: a szép szája miatt?:D Mi lesz a macskáddal?:D

Emanuelle 2015.01.19. 21:48:53

Ejnye Sixx, hát csak nem rabigába hajtottad a fejed? :-) Congratulations and my best wishes!!

lukacstoncsi 2015.01.19. 21:50:01

@kiingattak: Láttam mikor elmondta mennyire nem jó a viszonya az apjával meg a többi...nem egyszerü biztos.

mocskosmacska 2015.01.19. 21:50:26

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-zsu-laci-undorodik-edinatol-2321903

"Laci undorodik Edinától." Ha zsu azt mondja, akkor ez tuti úgy is van. Egy másodpercig sem jutott az eszembe, hogy a sértett női hiúság beszél belőle.

"Fanni nem tudja mi a helyes út." Hát, igen. Zsu annyira erkölcsi magaslatokon áll, hogy ezt bízvást mondhatja.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 21:51:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: meg a szép mellkasa miatt :) Macskám még nincs. :) Vagy már nincs. Ahogy vesszük.

bigél 2015.01.19. 21:51:21

@kamilla123: nem biztos, hogy elég lesz :D :D (legalább fél liter alkalmakként ;) :D)

kiingattak 2015.01.19. 21:51:30

@lukacstoncsi: Én azt látom, hogy tehetséges. Ha ő indult volna Dani helyzetéből lehet nem itt tartana

mocskosmacska 2015.01.19. 21:51:48

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-zsu-laci-undorodik-edinatol-2321903

"Laci undorodik Edinától." Igen, ha Zsu mondja, akkor az úgy is van és nem a sértett hiúság beszél a csajból.
"Fanni nem tudja, hogy mi a helyes út." Hát igen. Zsu leszólt az erkölcsi Olimposzról.

Ditti82 2015.01.19. 21:52:41

Na basszus, nézhetem végig az öfit a Valencia miatt. :|

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 21:54:35

@-pkata-: majd lesz, tudod, nekem kutyák, neked macska :D

@Ditti82: miért?

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): sötétben sem :DDDDDDDDDDDDD

Baresz83 2015.01.19. 21:54:49

@Ditti82: nézd meg a "hogy fogadták Lacit a lakók"-videót az rtl2 oldalán, hátha ott is hallani...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 21:55:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: így van :) és összeszoktatjuk őket. ez lesz a több éves feladat vénségünkre :)

bigél 2015.01.19. 21:55:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ott aztán pláne nem (de én jobban kedvelem, ha van egy kis fény)

Mók_Ica 2015.01.19. 21:55:48

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): gondolod bukna rá? :)))

@-pkata-: @Krétagarbó: látod drága, Krétácska segít :))) ja, és csillámtetkót én is kérek :) mondjuk egy gekkót vagy csikóhalat :))) feketét ... :))

@kamilla123: a virágládát addig kellett nagyobbra cserélnem, hogy már konténer van :)))) szabad a vásár.... ööööö.... a hányás :)))

Ditti82 2015.01.19. 21:56:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Szívem csücske Valencia miatt.
@Baresz83: Ez akkor volt, amikor Zsu beköszönt elköszönni PVC-től a BV-ben.

kamilla123 2015.01.19. 21:57:17

@Mók_Ica: ja igen, azt hiszem, le fogunk fogyni tavaszra. Legalább ennyi haszna lesz a dolognak :-)

Mók_Ica 2015.01.19. 21:57:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: kérjél csillámtetkót, az cuki is, menő is és le is lehet szedni elég eCCerűen :)))

Baresz83 2015.01.19. 21:57:43

@Ditti82: jahhh, akkor nem szóltam :))

bigél 2015.01.19. 21:58:03

@Mók_Ica: sajna valszeg nem, bár nem tudná mit veszít

lukacstoncsi 2015.01.19. 21:58:34

@kiingattak: Szerintem más lehet a gond.(Dani életét nem ismerem,ismerjük nem nagyon beszélt róla.)

Mók_Ica 2015.01.19. 21:58:34

@kamilla123: vagy járhatunk pszicho-mókushoz kezelésre, hogy kigyógyuljunk a bulimíából :))) csoportos terápiára :))))

Csak ügyesen! 2015.01.19. 21:58:50

@kiingattak: Biztos nem itt tartana. De ez sajnos már csak ilyen, nem indulunk azonos feltételekkel. Nála inkább az a bosszantó, h szerintem abból, ami van neki, többet is kihozhatna/kihozhatott volna, mint egy VV. Persze, nem tudunk mindent. Meg hát sokszor, ha kilógsz a saját környezetedből, és érzed, h lehetnél máshol is, de az eszközöket viszont nem kaptad meg hozzá, akkor az rosszabb, mint ha nem is látnád h lehetne másként is. Lacinál sokszor érzem ezt, h nincs a helyén, de iskolázottságot, érzelmi hátteret már nem kapott ahhoz, h ezzel valamit igazán kezdeni tudjon.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 22:00:42

@-pkata-: van jobb ötletem. Szerzünk kicsi kutyát, kicsi macskát, azok ellesznek :D

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): alapvetően én is, szexibb, de na :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:02:45

Na, Dani vajon kit szemelt ki? A Malackát?

Mók_Ica 2015.01.19. 22:04:00

na, ez a szombat éjjeli buli :)))

nicu71 2015.01.19. 22:04:26

na isznak megint ,ebből jó nem sül ki! A Rakpartot imádom :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:04:49

Érdekes hallgatni Fannit a későbbiek tudatában. :)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 22:04:50

és kaptak büntit a falfirkáért vagy csak le kellett mosni a krétát?

Mók_Ica 2015.01.19. 22:05:45

fáncsi részegen zsut várta vissza.... aztán pált fordult tegnap.... és hirtelen laccit várta....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 22:06:37

@-pkata-: válassz macskát :D

@Mók_Ica: ne, te ma ki akarol nyírni, tudom :DDDDDDDDDDDDD

raspberrypie 2015.01.19. 22:08:26

Edina mindenbe bele kell hogy szóljon.... HIHETETLEN!

Mók_Ica 2015.01.19. 22:08:27

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: eszemben sincs :)))) nekem volt tavaly nyáron :)))

@Csak ügyesen!: kicsit gáz......

Ditti82 2015.01.19. 22:08:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Fogalmam sincs. :D Amikor tegnap meghallottam, eldöntöttem, bármelyik volt, neki drukkolok mostantól. :D Feltéve, hogy jól hallottam. :D

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:09:00

Jááááj, Zsunak tényleg nem ment ez a játék, ekkora labdák és semmi. Mondjuk, már mindegy :)

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:09:33

A brokkoli és a kamionos esete

rearwindow 2015.01.19. 22:09:40

Csak nekem teljesen ismeretlenek ezek a magyar számok amiket a lakók betéve énekelnek ?

Mók_Ica 2015.01.19. 22:10:00

úristen ... robin mit csinál????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:10:12

Megállapitható, hogy az alkohol SENKINEK nem áll jól a villában. :D

Haplo 2015.01.19. 22:11:25

hogy en mennyire orulok, hogy most latom utoljara Zsut a villaban, nehez szavakkal kifejezni :)

raspberrypie 2015.01.19. 22:11:47

ez a Robin gyerek amúgy tudhat valamit.... :D Dani meg most árulja el magát, hogy miért is volt ilyen Zsúval... Jaj, Robin *.* :)

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:11:56

@rearwindow: www.youtube.com/watch?v=KoViCHyvZLk Ezzel kezdték ma az estét, elég hírös a fiatalok erre szoktak bulikázni

Mirocska 2015.01.19. 22:12:03

Ahhoz képest, hogy Zsu józanul akart készülni a párbajra, elég szépen bepiált. :-D

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:12:04

"Nálad ez úgyse számít, mert hát Laci sem tetszett" :D :D :D

Mók_Ica 2015.01.19. 22:12:07

@vastyúk is ..: szárazdugás..... bár plasztikot nem hozta lázba.....:)))

zsu alázza danit.....

@rearwindow: már tegnap megállapítottuk, hogy öregszünk :)))

rearwindow 2015.01.19. 22:12:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem tudom eldönteni, Dani piál a legtöbbet, vagy csak ő bírja legrosszabbul?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:12:16

@Mók_Ica: próbálja játékba hozni magát... de lehet, hogy csak Dóri fogkeféjére fáj a foga.

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:12:50

Ez a Dani egy borzalom.Zsu meg ahogy vágja a képeket hozzá....:-)

Krétagarbó 2015.01.19. 22:12:55

ajjaj, Robin PVC-t ócsítja:))) Mi lesz így az arab sejkekkel?

RNN 2015.01.19. 22:13:01

"bármikor előtörhetnek az érzéseim, de ha nem dugunk, nem vagy egy jó ember"

kamilla123 2015.01.19. 22:13:17

Dani a gusztustalan csigatestű. szánalmas, ahogy kuncsorog Zsu-nál. Olyan jó,h még az utolsó adásban ilyen egyértelműen kijön, h Dani miért is rágott be Zsu-ra.

Mók_Ica 2015.01.19. 22:13:22

@Mirocska: @Csak ügyesen!: az az arc, ahogy mondja daninak.... az nem teCCik..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:13:29

"... és még öngyújtód sincsen... " :D:D

Mók_Ica 2015.01.19. 22:14:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hmmmmm..... ha csak az nem.... :))))

@rearwindow: lebuktam :)))) ;))

kamilla123 2015.01.19. 22:14:43

Dani ezzel jön tényleg,h mert nem sikerül megdugnia Zsu-t, ezért Zsu mint anya egyenlő kuka? Ez a Dani talán még rosszabb, mint Edinka.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:15:05

@Krétagarbó: de nem fog összejönni neki, mert Dóri kőkemény üzletasszony. :D

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:15:10

Szegény Robin jól felizgatták azt nem vót semmise:)

Cathcart_ezredes 2015.01.19. 22:15:12

Én tudom, hogy ízlések és pofonok, de nincs olyan tudatmódosító szer, aminek hatására rá tudnék mászni Dórira.
Danival kell fúratni az 5-ös metrót olyan mélyre süllyedt. Elképesztően szánalmas féreg.

Krétagarbó 2015.01.19. 22:15:13

@lukacstoncsi: Dani hülye. És még mindig nem áll jól az alkohol neki.

Robin: Ezek kúrnak én meg mehetek a picsába. Ezt nem hiszem el:))))

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:15:22

@Mók_Ica: Szerintem Plasztik jobban vonakodik Robintól, mint Laci Edinától.

nicu71 2015.01.19. 22:15:29

@rearwindow: Például MR2 -petőfin találnál még jó!!! magyar zenét ,nem csak exfaktoros borzalmak vannak a világon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:15:42

Robinnak a táncolás sem áll jól! Jáááj.

Mirocska 2015.01.19. 22:15:46

Dani a porszívóval aludt??? :-DDD

Mók_Ica 2015.01.19. 22:15:56

a stream-ben látható volt, hogy laci milyen volt edinával, miket mondott neki..... nos ebből egy fél percet sem adtak le.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:16:40

@Mók_Ica: baszki és Dóri még csak nem is emlékszik az egészre, beszarok. :D

Mók_Ica 2015.01.19. 22:17:34

@Krétagarbó: hallottam, de ki(k)re mondta??? fáncsiékra?

@vastyúk is ..: lacci nem vonakodik ... pont ami kimaradt az öfiből, abban láCCódott

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:18:15

@Mirocska: na, akkor most már tudjuk, hogy kire mozdult rá. :D

csincsilla72 2015.01.19. 22:18:18

Kedves Zsu!
Ha ezt olvasod: fogadd mély részvétem. Nem semmi, minek voltál kitéve odabenn:-))

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:18:28

@Mók_Ica: Csak vannak akik szerint vonakodik, azért fogalmaztam így :D

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:18:34

@Mók_Ica: Minek, lesz még elég alkalom valószínűleg h lássuk őket. Meg egyébként is sokkal érdekesebb az RTL-nek, h hogy lesz taktikából szejelem ;)

Krétagarbó 2015.01.19. 22:18:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a fejével táncol sokszor. Mondjuk ez az ugribugri, amit előadott az előbb...

Cathcart_ezredes 2015.01.19. 22:19:08

@Krétagarbó: ilyennek képzelem el a D-dayt, mint ami ma volt, csak ott kevesebben vesztek oda arányában. Én is elestem:)

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:19:16

Edina engedd be a Lacikát, megkönnyebbülnél, hidd el :D

csincsilla72 2015.01.19. 22:19:18

Dugjáá Edina. Van ott benn elég ribanc, ne lógj ki közülük, te sem vagy különb:-)

Mirocska 2015.01.19. 22:19:32

Edina: hagyjál békén! És közben két kézzel szorítja a nyakát! :-D

spinks 2015.01.19. 22:19:42

Kedves imádott nők! Ti tényleg ennyire kaparjàtok a falat a sexért?

Mók_Ica 2015.01.19. 22:20:01

@Mirocska: legalább az nem utasította vissza :))))

csincsilla72 2015.01.19. 22:20:12

Fannika a helyi basszájba. Mit tesz két kapuccsínó:-)

Krétagarbó 2015.01.19. 22:21:22

@Cathcart_ezredes: Hát mit mondjak. Szorítottam neked, de majd akkor legközelebb...

raspberrypie 2015.01.19. 22:21:47

Fanni és Edina undorítóak...

Mók_Ica 2015.01.19. 22:22:11

@spinks: pont mint a pasik :))) miért lennénk mi mások??? :)))

Cathcart_ezredes 2015.01.19. 22:22:11

@Krétagarbó: Köszönöm, sajnálom, hogy csalódást okoztam:)

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:22:12

Úristn, mindig azt hiszem, h nem lehet ennél szürreálisabb, és de... :D :D :D

csincsilla72 2015.01.19. 22:22:19

Persze, mindenki arra megy, hogy Edinát kicsinálja. Csak ez érdekli őket....

csincsilla72 2015.01.19. 22:23:12

Dani nem volt ANNYIRA berúgva:-)

Mók_Ica 2015.01.19. 22:23:18

na itt jön a nyelv.... mondja denis danira :))))

csincsilla72 2015.01.19. 22:24:05

Zsú beletiport a férfiasságába. Tuggyuk mi ezt jól, ezért utálja annyira.

bigél 2015.01.19. 22:24:18

Dani TÉNYLEG szánalmas!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:24:24

@Krétagarbó: de hát ő nevezi igy azt a seggmasszázst. :D

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 22:25:16

nem merek több capuccinot inni a melóhelyen... :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:25:57

Másnak is be van lassulva az oldal? Olyan érzésem van, mint amikor még tárcsázós internetről toltam. :D

kamilla123 2015.01.19. 22:26:04

@csincsilla72: én örülök, h kijött ebből a diliházból. Most már a maradék csürhe széttépheti egymást. ez, amit Dani most lenyomott, anniyra sokatmondó volt. Még utoljára sikerült megmutatnia, mekkora féreg.

Krétagarbó 2015.01.19. 22:26:19

@vastyúk is ..: a kamionosok nem szeretik a brokkolit, azt kell mondjam.

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:26:27

@csincsilla72: Hát igen aki túléli Dani udvarlását majd sértődött baszogatását:)

raspberrypie 2015.01.19. 22:28:44

@-pkata-: nehogy te legyél a helyi b@sszájba :D :D

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:29:25

@kamilla123: Hát kb.

Dóri részegen borzalmas, mit jön ő a 29 évével? Még Dani is rámászhatna.Aztán másnap meg mosakodik...

kamilla123 2015.01.19. 22:30:09

@lukacstoncsi: ez az egyik legszarabb ffitípus. Aki, ha nem jön össze, beléd rúg hármat és elmondja, milyen szar alak vagy és nem is kellenél neki amúgy. De ahogy azt suttogta, hogy milyen anya vagy? kukába való. Ezzel kimaxolta a szemétség faktort. Érdekes, hog itt hónapokig sokan azt állítottak,h képzelődöm, mit is akarna Dani Zsu-tól? Hát igen, látszik,h semmit.

Krétagarbó 2015.01.19. 22:30:19

@Mók_Ica: sztem Fáncsiékra mondta Robinnyó:)

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 22:31:25

@lukacstoncsi: Én a Zsu helyében, ha tudom, hogy kiesek, felpofoztam volna :D Ennyire hülye nem lehet...

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:31:35

@Krétagarbó: Biztos attól fél, hogy még jobban felpuffasztja :D

raspberrypie 2015.01.19. 22:32:06

de cuki a Robin "nem magassarkú kopog" :D :D

raspberrypie 2015.01.19. 22:32:49

Edina feje, miközben skandálja, hogy "IGAZAM VOLT".... undorító

witheroses 2015.01.19. 22:32:53

@kamilla123:
Csatlakozom hozzátok. Sokkal jobb neki itt kint, mint közöttük. Zsu sem volt tökéletek, pár dolgot elrontott, de ilyen bánásmódot senki sem érdemel.
Nem tudom elfogadni az ilyen mértékű alázást.

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 22:33:16

@raspberrypie: hát, ez az :D :D :D még a végén megkapom :)

Commodore 2015.01.19. 22:33:22

Ezennel megszűnt a taktika!

Cathcart_ezredes 2015.01.19. 22:34:17

Valaki el tudja mondani, hogy Fanni és Denisz miért fordult Pált?

RNN 2015.01.19. 22:34:29

a végén Robin marad a legnormálisabb

mocskosmacska 2015.01.19. 22:35:17

@kamilla123: Igazából nekem sem szimpi Dani viselkedése, de mentségére: mutass egy fiatal srácot, aki jól viseli, ha visszautasítják. Főleg, ha mindennap látni kell a csajt, amint az egy másik pasit akar befogni.

Mók_Ica 2015.01.19. 22:35:19

@Krétagarbó: jól tippcsiztem :)))

fáncsi örül, hogy visszakapja plasztikot :))))

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:35:41

Lacinak érdekes elképzelései vannak arról, h kik szavaztak rá. MÉGIS KI A MANÓK SZERINTED, HA NEM A NŐK? :D :D :D

Fanni, no comment. Laci épp szeret mindenkit, kivi vagyok h ez meddig tart.

Ejoy 2015.01.19. 22:36:21

Ez a Dóri úgy néz ki mint egy transzvesztita. Gusztustalan az egész lény! Playboy...

raspberrypie 2015.01.19. 22:36:23

Edina mit mondott, miközben Fanni is beszólt trágárul?

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:36:25

@Cathcart_ezredes: Nekem úgy tűnt, hogy Denisz csak azért változtatott, mert Fanni nem volt hajlandó kimondani Zsú nevét. (Fanni meg úgy tűnik az inga miatt várta vissza Lacit)

mocskosmacska 2015.01.19. 22:36:30

@RNN: Robin nekem is szimpi volt az elején, de annyiszor emlegették vele kapcsolatban a "tiszta szív" kifejezést, hogy sikerült megutálnom.

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:37:06

Dórika helyezkedik... ismét

Mók_Ica 2015.01.19. 22:37:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: igen :))))

@Cathcart_ezredes: fáncsi kiingázta, hogy lány fog kiesni és egyébként is utálta zsu-t....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 22:37:17

@-pkata-: mindig minden körülmények között, tanulj tinó ;-)

Krétagarbó 2015.01.19. 22:37:19

@vastyúk is ..: mondjuk a karfiol még jobban puffaszt, és ahogy látom, azt is növeszt lassan. Az arcán kezdi:)

csincsilla72 2015.01.19. 22:37:20

Fanni kedves, micsoda egy utolsó útszéli ribanc vagy:-)

tjunior 2015.01.19. 22:37:37

Fanni, lassan egy melléknév már, a legalja ember jelzője

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:37:53

@raspberrypie: én sem értettem. Pont akkor mondott valamit, amikor Fanni még bekiabált, hogy "és szokj le a hazudozásról"...

Cathcart_ezredes 2015.01.19. 22:38:16

@vastyúk is ..: köszi! Ez az ingázás mindig megdöbbent. Vissza a középkorba!

Mók_Ica 2015.01.19. 22:38:39

denis készül a párbajra :)))) danival :))) taTTikázik fáncsi denis-szel :)))

raspberrypie 2015.01.19. 22:39:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): igen, de szerintem ő is valami hasonlót mondott talán

Mók_Ica 2015.01.19. 22:39:51

@vastyúk is ..: mindig....

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: pedig de :) csajos buli volt és mindenki kapott :))

bigél 2015.01.19. 22:40:02

a szarkavarók szarkavaróznak epic!

raspberrypie 2015.01.19. 22:40:07

@Mók_Ica: ha Danin múlik, akkor nem lesz Dennis-Dani párbaj, mert Dániel be van tőle sz@rva...

fran7 2015.01.19. 22:40:20

Hadd kérdezem már meg Zsu mikor akart rámenni Dennisre?

csincsilla72 2015.01.19. 22:40:37

Dániel is mehet végre haza. Többszörösen elkúrta. Nem kicsit, nagyon.
Edina sosem dobná el Danit a Lacciért. Hááát.....

Krétagarbó 2015.01.19. 22:41:12

Dennisz lassan rájön, hogy vége a jó világnak, el kell kezdeni párbajozni.

Mók_Ica 2015.01.19. 22:41:12

jáááj, tényleg jön még a végrendelet és fáncsi köpése.... :)))

plasztik még mindig A beszóláson vekeng....

bigél 2015.01.19. 22:41:24

Laci előre is elnézést kért Zsutól vagy csak visszamenőleg?

raspberrypie 2015.01.19. 22:41:29

Tök jó, hogy Laci kint bocsánatot kért Zsútól, most meg ugyanúgy oltogatja..

bigél 2015.01.19. 22:41:58

@fran7: Fannika képzeletében

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:42:00

@csincsilla72: Majd látjuk, lehet h ezt nem kéne annyira tesztelgetnie Daninak :)

tjunior 2015.01.19. 22:42:16

Laci...pfejjj, ezt a szar dumát

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:42:16

Summa summarum, Zsuzsa azért esett ki, mert nem olvasott elég Konfuciuszt.... mert már ő is megmondta, hogy minden a szavak helyes használatán múlik.

csincsilla72 2015.01.19. 22:42:20

@Krétagarbó: vége a mézesheteknek.:-)
Jaj, Mikiegértől rosszul vagyok.

bigél 2015.01.19. 22:42:30

@raspberrypie: +1, ezért kérdeztem azt, amit

raspberrypie 2015.01.19. 22:42:53

na, kíváncsi vagyok a levélre... odabökhetne még egy jónagyot Zsú

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:42:53

@raspberrypie: Az játékon kívül volt, ő most megint benn van a játékban. Nem olyan bonyolult ez ;) :)

Mók_Ica 2015.01.19. 22:42:55

@raspberrypie: ha deniszt választják ki, akkor ő hívja ki danit.... de sztem nem ő lesz a kiválasztott...

gyün a köpés....

tjunior 2015.01.19. 22:43:02

Na jön a köpős láma rész

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:43:28

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Csak annyit mondott neki, hogyha megbántotta volna, ne haragudjon, mert ez csak egy játék.

csincsilla72 2015.01.19. 22:43:31

@raspberrypie: nyugi, majd megcsinálja kinn. Ha Zsuzsa engedi.
Jó a levél:-)

raspberrypie 2015.01.19. 22:43:53

ezt már direkt csinálta Zsú, olyan hülyék, hogy komolyan veszik :D

Mók_Ica 2015.01.19. 22:44:18

no, plasztik is kiakadt a levélen.....

bigél 2015.01.19. 22:45:21

Ezt a levelet nem Zsú írta, az már biztos. :D :D Ezt nem nézem ki belőle.

tjunior 2015.01.19. 22:45:43

a 3.helyes duma Edinának az nagyon nagy :D

csincsilla72 2015.01.19. 22:45:44

Vörösödik itt mindenki:-) Tépik a levelet, hát ez baromi jó:-)))

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:45:53

Teljesen biztos vagyok benne most már, h ezeket a leveleket nem a kiesők írják. Ez se Zsu volt, egyáltalán. Vagy ha igen, akkor a bentieknek igaza volt, álnok kígyó :)

kamilla123 2015.01.19. 22:46:01

De jó levelet írt Zsu:-) nagggyon tetszett:-)

Dóri már kezd vissza csicskulni a csapathoz

Krétagarbó 2015.01.19. 22:46:16

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): nekem is furcsa, nem tud ennyire élesen pontosan fogalmazni...

bigél 2015.01.19. 22:46:19

@vastyúk is ..: azt tudom, csak arra voltam kíváncsi, hogy azokért is bocsánatot kért-e, amit utólag mondott bent a villában

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:46:30

@Mók_Ica: Plasztik feldühödik azon, ha valaki tárgyként kezeli (Robin, menj rá Dórira.. az ilyet Plasztik mellre szívja)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:46:41

Dóri még mindig azt mondja, amit papirZsuzsa hallani szeretne.

Mók_Ica 2015.01.19. 22:47:04

@tjunior: laccinál 3. helyezett.... első volt dóri, második zsu és csak ezután lett edina laccié....

bigél 2015.01.19. 22:47:25

@Krétagarbó: és pontosan azokra reflekjtált benne, amiket a lakóktól hallunk az öfikben ;) honnan tudná?

witheroses 2015.01.19. 22:47:28

Szerintem Dórinak most ezt kell mutatnia a többiek felé, ha nem akar Zsu sorsára jutni.

csincsilla72 2015.01.19. 22:47:31

Kazal idegállapotban van. Beletiportak a nőiességébe:-)

Mók_Ica 2015.01.19. 22:48:24

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): sztem sem ő írta......

@vastyúk is ..: a búcsúnál már szépített... de a felolvasásnál nagyon torzult az arca.....

spinks 2015.01.19. 22:48:29

Robin mekkora macsó lett.

bigél 2015.01.19. 22:48:34

@csincsilla72: én is jól szórakoztam ;) :D

Krétagarbó 2015.01.19. 22:48:44

Ribinnyó: nocsak-nocsak. bizalom nuku, hozzáállás katasztrófa, elképzelés semmi...

mocskosmacska 2015.01.19. 22:48:59

Zsuzsa a kis piros ruháját nem vihette magával? Visszakérte tőle az RTL klub. (Egyébként Zsuról röviden a véleményem: tipikusan az nő, akit 20 év múlva a saját fia fog leribancozni.)

bigél 2015.01.19. 22:49:27

na, most adjátok a virágládát, de gyorsan!!!!!!

tjunior 2015.01.19. 22:49:34

@Mók_Ica: tisztában vagyok vele, Edina egyből belegondolt a dologba :)

Mók_Ica 2015.01.19. 22:49:38

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): szerkik-szerkik :)))) vagy kakkantós dorka volt? ő a löevél felelős :)))

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:50:13

Zsu búcsúlevele elég szar lett.Daninál betalált de a többieknél fröcsögést érzek.Mintha most mondta volna ki amit gondolt a többiekről face to face helyett.

spinks 2015.01.19. 22:50:27

Kár hogy a Zsu esett ki. Mekkora balhék lettek volna. Ahhh kár érte.

Mók_Ica 2015.01.19. 22:50:37

@tjunior: majdnem el is sírta magát...

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): konténer :))) mutatom..... gyere :))) ----->>

mocskosmacska 2015.01.19. 22:50:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ne szid Zsu nyelvhasználatát. Ő csak Kazinczy meg nem értett reinkarnációja.

fran7 2015.01.19. 22:50:52

Láttam valami videót, ahol Zsu beszélt, ott nagyon nem ezt a hangot ütötte meg. Nem ő írta ezt a levelet.

Krétagarbó 2015.01.19. 22:51:16

Dani mit mond?

Jó, hogy már nem vagy itt Zsu, a játék elején hittem benned, bizalmat szavaztam neked, de átverted a fejemet az elejétől kezdve.

csincsilla72 2015.01.19. 22:51:36

Bárki is írta a levelet, nagyon betalált:-)
Két napig ezen fognak pörögni.

Mók_Ica 2015.01.19. 22:51:39

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): bármelyik volt, megkavarta a szaharát a vellában ....

bigél 2015.01.19. 22:52:08

@Mók_Ica: azt bizony meg, röhögök azóta is :D :D

Mók_Ica 2015.01.19. 22:52:37

laccci tósztot mond :)))

bigél 2015.01.19. 22:52:40

Laci Oscar-díjat kapott? vagy minek köszönget most?

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:52:57

Fannika szavak nincsenek...Danika meg fellélegezhet.Ó szegény.Aki már sokadszorra kijelenti hogy Zsut elfelejtette meg a többi.

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:53:04

@Krétagarbó: szokásos mondóka, még ráolvasta, hogy az hogy csak akkor jósol neki nőt, ha már lesz pénze, csak annyit mondott, hogy úgy látszik, Zsú magából indul ki :D

csincsilla72 2015.01.19. 22:53:26

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): én levettem a hangot Edinánál. Nem vagyok hajlandó hallgatni a csajt.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:54:03

Laci: "Köszönöm Daninak is, hogy levette rólam a kendőt."

A szerkik emlékeztették, h ne felejtse el h mit ígért Daninak :)

Mók_Ica 2015.01.19. 22:54:12

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): ez a lényeg, hogy szórakoztasson a vv7 :))))

bv évával és rusz edit szexológossal.... :)

holnap robin edinának vallomást tesz??? mi van? ez tuti vmi feladat.....

csincsilla72 2015.01.19. 22:54:20

Hihi, Edinát most teszik hintába. Még egy pasi hülyíti tattikából:-) Ez a liba ezt is benyalja?

Krétagarbó 2015.01.19. 22:54:28

@vastyúk is ..: aranyásó múltra célzott...

Robin?! Ez mekkora játékos, beszarok nekijje...!!!

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 22:54:29

Nah ahhoz képest, hogy előtte meg a Dórit akarta megkefélni :D

Haplo 2015.01.19. 22:54:32

naneeee, epp hogy kimasztunk egy haromszobgol jon egy ujabb??

vastyúk is .. 2015.01.19. 22:54:46

A brokkoli bele akar csapni a lecsóba.. Nemár, hogy rámenjen Edinára, ha már Plasztik nem hagyja.. hihihihihi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 22:54:46

Na, Robin átmegy kavarógépbe? :D Alakul ez, micsoda cirkusz lesz itt nem soká... :D

raspberrypie 2015.01.19. 22:55:10

amúgy nekem olyan fura, hogy egy riportban megkérdezték Zsútól, hogy Dani tényleg büdös-e, és mondta, hogy nem...ezt a levelet szerintem nem Zsú írta, ez egyáltalán nem az ő stílusa...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 22:55:18

@Krétagarbó: Pedig most kezdtem megérteni a RIBI-t... :D

Mirocska 2015.01.19. 22:55:21

Az appon 77% szavazott eddig a taktikára!

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:55:27

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Mindenkit imád meg Daninak is köszöni a kendőlevételt:)
Nemsokára indul az egyéni játéka ahogy mondta....mese habbal.

Mók_Ica 2015.01.19. 22:55:51

januári lopedium akció :))) beszarás... hihihihihihi

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 22:55:57

@Haplo: és még azt gondoltátok, hogy unatkozni fogtok... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.19. 22:56:08

@-pkata-: de macskával rendelkező ;-)

@Mók_Ica: a pia nincs jó hatással senkire :-D

kamilla123 2015.01.19. 22:56:10

@csincsilla72: @Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): komolyan, most kezdem élvezni ezt a műsort. Olyan jó, h Zsu-t már nem bánthatják, és az agyhalottak ott férgelődnek bent, egymást falják fel. Öröm lesz nézni. Amúgy imádtam, ahogy Edinkánál betalált a levél, és Daninál is.

Krétagarbó 2015.01.19. 22:56:24

@Mók_Ica: akkor Éva megkérdezheti, hogy normális-e, hogy annyira undorodik a fújatástól, ahogy azt előadták a múltkor Kiszel barinőjével...

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 22:56:30

@Mók_Ica: Vigyázzá, mert Bence ellopja a beszólásod, Védesd le gyorsan :D

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:56:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Lehet hogy csak feladat volt:) Laci kiszaladna villából vagy leszúrná mindkettőt.

Mók_Ica 2015.01.19. 22:56:48

@Krétagarbó: meglátod, még a végén ő viszi el a fődíjat :))))

kamilla123 2015.01.19. 22:56:50

@raspberrypie: tökmindegy, a lényeg,h betalált Daninál és Edinkánál is:-)

mocskosmacska 2015.01.19. 22:56:53

@Mók_Ica: HÁt, ha valami problémám lesz, tutira nem ezt a sexulógust fogom megkeresni.

candyperfumegirl 2015.01.19. 22:56:53

Tényleg érdekes, hogy most mennyire egységbe kovácsolta őket a megkönnyebbülés, hogy Zsu kiesett. Még Plasztik is csak meresztgette a szemeit a búcsúlevélen...most Dani sértett férfiasságát, Edina féltékenységét meg Fanni stílusát félretéve, valami oka kellett, hogy legyen annak, hogy ennyire egy emberként rühellték. Van egy olyan érzésem, hogy az összefoglalókban még kesztyűs kézzel bánt vele a vágó.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 22:58:07

@lukacstoncsi: Konkrétan odaszúrt Daninak. Dani nincs túl jó helyzetben jelenleg, majd látjuk, h mit talál ki kukás harcosunk.

kamilla123 2015.01.19. 22:58:59

@candyperfumegirl: sztem ez hülyeség. Miért vágta volna ki, ha szemétkedik vagy kavarja a szart? Ez csak érdekes a műsor szempontjából. Ha nem látod az okát, akkor inkább elképzeled, h kivágja a jószívű vágóbácsi?

bigél 2015.01.19. 22:59:30

@candyperfumegirl: szerinted a kiközösített emberek mindig tehetnek róla, hogy kiközösítik őket? a falkaszellem nagy úr, főleg egy ilyen közösségben: a közös ellenség összetart, emellett sokan gondolkodnak úgy , hogy "amíg a másikat utáljuk, engem békén hagynak"

Mók_Ica 2015.01.19. 22:59:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: csak kicsit ittunk..... :))))

@Krétagarbó: beszkájpoljunk??? :)))))

@-pkata-: vigye, nekiadom :)))

@mocskosmacska: szt mééért nem? felhúzhatod az ujjára a gumit és bemutathatod az általad ismert pózokat szexuálisan :))))

@candyperfumegirl: jó lenne vhol megnézni a le nem adott részeket :))))

Krétagarbó 2015.01.19. 22:59:48

@vastyúk is ..: egyébként az IKEA-ban lehet ezt a brokkolit kapni, én majdnem vettem még ősszel a gyereknek, most már örülök, hogy mégsem. Nem tudnék röhögés nélkül ránézni...

lukacstoncsi 2015.01.19. 22:59:52

Olyan miért nincs hogy annak is felolvassák a levelét aki visszament?Az is érdekes lett volna.Ha Zsu ment volna vissza akkor tuti a csajok megtépik:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:00:31

@kamilla123: én azért még néztem volna, ahogy kiidegelik és idegroncsként össze-vissza beszél. :D

Darth_Vader 2015.01.19. 23:00:47

Ezeknek a szellemi nudistáknak milyen nőik voltak a kinti életükben, hogy ez az alpári, ronda kocsmárosnő tetszik nekik....?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:01:19

@lukacstoncsi: nem hinném.... sokkal inkább tartom ezt egyfajta tattikának a részéről.

Krétagarbó 2015.01.19. 23:02:25

@-pkata-: tőlem maradhat az is. Holnap már Bence ezt is nyúlja?

Haplo 2015.01.19. 23:02:33

@-pkata-: dehogy, sot en remeltem, hogy mostantol lesz elvezetesebb a jatek, hogy nincs mar kozos ellenseg :) de oszinten errre a fordulatra nem szamitottam, ez nem az a fajta szorakozas amit szivesen nezek :) no mindegy, meg mindig benne van a pakliban, hogy csak a szokasos beetetes es valojaban valami feladat volt :)

Mók_Ica 2015.01.19. 23:02:57

@Krétagarbó: plüss brokkoli :))))

éva milyen kis frappánsakat mondd.... (nem igaz.... )

csincsilla72 2015.01.19. 23:03:00

@kamilla123: csatlakozom. Mondjuk én azért még mindig örülnék, ha Edina esetében csak kép lenne, hang nem, de egyetértünk.

vastyúk is .. 2015.01.19. 23:03:01

@Krétagarbó: jajaja, én is láttam már az ikeában :D

mocskosmacska 2015.01.19. 23:03:05

@Mók_Ica: Okék, de készüljön róla video, hogy a fiaimnak, a kis barátaiknak és a kis barátaik szüleinek is megmutathassam. (Hadd gyűljön a tömeg, ha születésnapi bulit rendezek a kölyköknek! Ilyen anyuka felügyeletére mindenki szívesen bízza a kis csemetéjét!)

raspberrypie 2015.01.19. 23:03:17

@candyperfumegirl: azért nem mindenki utálta... akik állandóan szapulták, azok magukat minősítik: Fanni, Reni, Edina, Dani és hivatalosan nem sorolnám ide Lacit, mert őt Edina és Dani stuffolták hátulról. Amúgy az, hogy valaki elkezdte földbe döngölni (Reni), és Zsú lelkileg erős volt és bírta, erre tettek rá 5 lapáttal a többiek, mert bökte a csőrüket, hogy Zsú ilyen erős volt... Dennis, Robin pl. nem bántották, de nem is kedvelték őt, mert tudták, hogy bent erős lehetett (%-ban)

lukacstoncsi 2015.01.19. 23:04:02

@Csak ügyesen!: Azért lehet falkában valakit ennyire utálni de ha nincs indok nem tart ki eddig.Zsu több helyen bepróbálkozott de nem jött össze.Viszont az hogy így búcsúzott őt minősíti.Szemtől szembe senkinek nem mondta ezt el ez gyáva húzás volt.Fannival szemben is bekussolt.

Krétagarbó 2015.01.19. 23:04:03

@Darth_Vader: kizártnak tartom, hogy Robinnak tetszik Edina, és ezt most érezte így közölni...

Lesz vmi csattanó.

candyperfumegirl 2015.01.19. 23:04:11

@kamilla123: én látom az okát. Nem bántom érte, mert nem én éltem együtt vele, de a most látott indulatok arra utalnak, hogy amit mondjuk én láttam abból, amivel Zsu kiboríthatta őket, az csak a jéghegy csúcsa volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:05:16

@vastyúk is ..: szerintem nagyon szenyó volt a kérdező... én biztos feltoltam volna az orrába a mikrofont Zsuzsa helyében. Komolyan mondom, megsajnáltam.

Mirocska 2015.01.19. 23:05:19

@Krétagarbó: Nekünk Penny-s van, az kicsit kisebb! :-D

Cimili 2015.01.19. 23:06:11

@raspberrypie: Hisz erről is szól a VV. Akit erősnek hiszünk, azt minél előbb ki kell túrni, különben nem nyerhetünk.

bigél 2015.01.19. 23:06:17

@candyperfumegirl: mivel boríthatta ki őket? tényleg kíváncsi lennék. mert engem Dinka meg Fanni borítana ki, legalábbis annak alapján, amit láttam az öfikben és az ON-ban.

lukacstoncsi 2015.01.19. 23:06:23

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): akkor a többi levelet sem a kiesettek írták ennyi erővel.

raspberrypie 2015.01.19. 23:06:27

Amúgy Éva napról napra jobb, kezd belejönni! :) pedig az elején nagyon rossz volt.... Au sehol sincs...

kamilla123 2015.01.19. 23:06:37

most nem azért, én bírom ezt a szexuálpszicho nőcit,de nincs ennél aktuálisabb téma épp???

-pkata- · http://ikeepsmiling.blogspot.com/ 2015.01.19. 23:06:57

@candyperfumegirl: Már a párbajon sem értettem, hogy miért nem a belevalós videóját játszották le pl a szerelmi háromszögről... A párbajon sokkal inkább Lacit hibáztatták a vágók.

raspberrypie 2015.01.19. 23:07:41

@Cimili: igen, ez a legjobban Danin látszódott. Ahogy Dani visszament a párbajáról, már kezdte a fölényeskedését, és kapóra jött neki a Zsú-botrány.

mocskosmacska 2015.01.19. 23:08:43

@candyperfumegirl: Igazából annyit nem láttam belőle, hogy tényleg megalapozottan mondhassak véleményt, de nekem zsu egy gátlástalan szocipatának tűnik. Mondjuk Dóri is, de őt nem utálják.

egyemakisszíved 2015.01.19. 23:09:20

@raspberrypie: @Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Dennis a mai adásban átlátszó, kiszámítható szarkavarónak nevezte Zsuzsát, szerintem fogadjuk el, mint viszonylag független belső értékelést. :)

Mók_Ica 2015.01.19. 23:09:30

@mocskosmacska: ilen szűk körben gondolkodsz??? :))) eladjuk több iskolának, mint oktató film :)))

@candyperfumegirl: a szerkik "döntik" el, hogy kit lássunk szimpinek.... vagy kevésbé szimpinek.... szóval lehet benne vmi, amit írsz (én egyébként is szeretem az összeesküvés elméleteket :)))) )

c.miller 2015.01.19. 23:09:35

fanni amikor zsu-t gyalázta, valójában tükörbe nézett és saját maga képét köpte le. ő az utolsó útszéli cafka, remélem mire kiesik felszed még vagy tíz kilót és olyan fehér lesz, mint egy papírlap. valaki hogy lehet ennyire prosztó, mocskosszájú nő léttére komolyan... és még ahhoz is hót ostoba hogy felfogja, mindezzel saját magát minősítette. dani is egy féreg jellem. edina meg... idegesítő, arrogáns ripacs. remélem robin úgy alávág és átveri ezzel a vallomással, hogy nem tér magához. ahogy ott ordibált mikor laci visszament, mint valami elmebeteg dervis.
ha az rtl-nek lennék, zsu-t visszaküldeném pár nap múlva, csak szivatásból, néhány órára hogy elhitessék velük, újraszámolták a szavazatokat és az jött ki, hogy laci mégis csak bukta a párbajt. megnézném a fejüket. :DD

bigél 2015.01.19. 23:09:50

@candyperfumegirl: @lukacstoncsi: egyébként ezek szerint ti még nem találkoztatok olyannal, amikor valakit próbáltak kikészíteni csak úgy (vagy inkább mondvacsinált indokokkal)

dokszor elég az, hogy másképp gondolkodik, viselkedik, mint a többség

mindenesetre én azt a falkaszellemet soha nem tudtam és nem is fogom, nem is akarom megérteni és elfogadni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:10:00

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): lófaszt, dehogy. Nem kedveltem, de nem is gyűlöltem és tényleg kapott ő ott eleget. Okkal vagy okvetlen, mindegy.
Csak késztetést éreztem valami ilyesmi reakcióra... úgymond. :)

Cimili 2015.01.19. 23:10:06

@Mirocska: Csini, de ez a lenyalt haj nekem nem bejövős. Sokkal jobban állt neki a kazal. )
Éva hallod???????????????? Beztos olvasol minket.

kamilla123 2015.01.19. 23:10:23

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): egyszerűen irigyek voltak és annyi. A pasik dugni akarták, de nem ment, a nők meg majd megölték. Ne is beszéljünk róla. Csomószor az iskolában is kipécéznek valakit. Az erősek basztatják, a gyengék meg félnek szembeszállni, és örülnek, h nem őket szívatják, ahogy te is mondtad. Ez olyan, mintha megerőszakolnának valakit, és aztán, mivel az igazságérzetünk nem tudja ezt hova tenni, elkezdenénk keresni az okát, hogy jó, jó, de biztosan tehetett róla. De én már többet nem is akarok arról beszélni,h Zsu-t miért utálták. Most már a többiek szánalmas vergődését szeretném látni. Kezdődött a levéllel. Jó lesz.

bigél 2015.01.19. 23:10:52

@egyemakisszíved: Dennis és az objektivitás - egyáltalán nem akart fanninak megfelelni, amikor ezt mondta ;)

Krétagarbó 2015.01.19. 23:10:59

Na puszcsi, jó éjt:))

SocialWorker 2015.01.19. 23:11:38

egyet tudok mondani Robin vallomására: "ázt nám hiszám ál! ázt nám hiszám ál! ázt nám hiszám ál!"

kamilla123 2015.01.19. 23:11:43

@c.miller: ez de jó!!!!!! :-)) imádom az ötletet:-)) és vihetne magával egy tetkós csajt, hogy hoztam magammal az uncsitesómat is :-)

csincsilla72 2015.01.19. 23:12:17

@kamilla123: +++
Edina, a kis ártatlan szende, ami az ő szerepe:-) Mondja ezt a cekcológus.

raspberrypie 2015.01.19. 23:12:17

na, még egy pszichomókus is megmondja, hogy Edina szerepet játszik!!!!!!

csincsilla72 2015.01.19. 23:12:54

@raspberrypie: csak ugye mink ezt mán tudjuk.:-)

Mók_Ica 2015.01.19. 23:12:54

@Mirocska: a felsője tetszik :)))

ez a nő szimpi :)) nekem teCCik, ahogy beszél :) itt jobb, mint a villában .....tudom, azt is megvágták....

candyperfumegirl 2015.01.19. 23:13:09

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): hát velük sem lehet egy nyaralás egy fedél alatt élni... :)
Szerintem azzal tette őket szinte egytől egyig ellenséggé Zsu, hogy látták rajta, hogy mindenkihez érdekből közelít, csak nem leplezte elég ügyesen - ahogy erre Robin is utalt a búcsúban-, ebből azt érezhették, hogy akármelyiküket bármikor hátbaszúrná. Edina és Dani reakciója eltúlzott volt persze (de ebben a környezetben mi nem az? :)), de ott is mindig a hátbaszúrás volt a visszatérő sérelem. Ami persze másoknál is benne van a pakliban bármikor, de abból, ahogy Zsu helyezkedett folyamatosan, nála nagyon egyértelmű volt. Fanninak is érdekes volt, hogy rápörgött erre a Dennis-Zsu dologra, és mint a levélből kiderült, nem is alaptalanul.

nicu71 2015.01.19. 23:13:10

@raspberrypie: én már a két hete észrevettem,sőt többen is így látjuk.Au megragadt a kezdeti szinten ami már rohadt unalmas sőt egyenesen irritáló.Éva pedig a lehetőségeihez mérten próbál koncentráltabb lenni,látszik hogy készül az adásokra,s megy is ez az ő szintjén.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:13:15

@raspberrypie: de konkrétan ki kedvelte, kivel volt jóban Zsuzsa? Hót komolyan kérdem.

kis.herceg 2015.01.19. 23:13:50

Rlbin hatalmas arc ha ezt õ találta ki, végre egy érdekes szál :D

mocskosmacska 2015.01.19. 23:13:57

@Mók_Ica: Az tök jó. De én veled akarom a pózokat bemutatni.

bigél 2015.01.19. 23:13:57

@kamilla123: csak az a szörnyű, hogy ők ott bent elzárva vannak, a reakciók teljesen irreálisak is lehetnek, de az, hogy itt néhányan olyan természetesnek evszik, hogy az utálatnak, kiközösítésnek biztos van valami oka a szenvedő fél részéről, az számomra borzasztó (és ezt most Zsútól függetlenül mondom)

csincsilla72 2015.01.19. 23:14:11

Fanni-Denisz, mint példakép. Jájj, de jó, hogy már nem vagyok tétova tinédzser.
Fanni meg túlpörget.:-)

candyperfumegirl 2015.01.19. 23:14:41

@Mók_Ica: pedig nem akartam összeesküvés elméletre utalni, tényleg nem :)

Mók_Ica 2015.01.19. 23:14:59

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): egy valamennyire összeszokott társaságnál van ilyen.... egész közelről láttam hasonlót..... szar...

@Krétagarbó: jó éjt :) puszcsi :)

Haplo 2015.01.19. 23:15:15

@vastyúk is ..: de legalabb tisztaba tette ezt a bajusz temat, ha neki se hiszik el az Edina-utalok, akkor kinek? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:15:15

@SocialWorker: D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D
( Ő-szinte után szabadon)

Darth_Vader 2015.01.19. 23:16:23

Ez a néni nem az Igen emberből jött, ő az aki lepippantotta a Jim Carrey-t?

Ditti82 2015.01.19. 23:16:45

Nagy karrier. Blikk valóságsószakértője. :D

lukacstoncsi 2015.01.19. 23:16:51

@candyperfumegirl: Robin és Dennis is jól látta.Zsu átlátszó volt.Meg amikor számonkérték kérdezték mindig össze vissza hablatyolt.Nem tudta magát kivágni akár egy határozott mondattal(hazugsággal pl).

bigél 2015.01.19. 23:16:51

@candyperfumegirl:

Dennissel nem volt semmi - ha mégis ő írta, és nem Vik (vagy más kreatív), akkor is csak egy kis fricska, amivel jól lehet idegesíteni a bent maradt lakókat
el lehet ültetni a gyanakvás magocskáit, anélkül, hogy bármi lett volna

de szerintem nem ő írta

csincsilla72 2015.01.19. 23:17:23

Fannika nem akarja elhinni, hogy esetleg ő téved.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:17:39

@Ditti82: az éjszakai beszélgetésre gondolsz Dani és Robint között?

Mók_Ica 2015.01.19. 23:17:41

@mocskosmacska: szupi :))) perverz állatszex :))) egy macska egy mókussal :)))

@candyperfumegirl: pedig tuti a vágásokkal irányítanak minket ....

nicu71 2015.01.19. 23:17:58

@csincsilla72: a vendégek is érdekesek ma,ez is számít,de amugy tényleg jó.
Már csak az Ő-zésről kéne leszoknia,az az egy ami zavaró még számomra.

SocialWorker 2015.01.19. 23:18:16

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kész vagyok teljesen. ha ez igaz.. áh. ennyit robinról is :D már ő sem érdekel :D

csincsilla72 2015.01.19. 23:18:31

Kazal most előadja, hogy ő hogy tud sírni. Oszt azt hiszi, mindenki ilyen. Unalmas *ásít*

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 23:18:32

@vastyúk is ..: Érdekes, hogy milyen kesztyűs kézzel bánt Zsuzsával Katz Dávid.

raspberrypie 2015.01.19. 23:18:56

de Fanni annyira jól mondja, hogy Zsu hogy taktikázott... :D :D és pont ő volt az, aki varázsszóra sírt, mikor kamu-szakítottak Dennisszel

candyperfumegirl 2015.01.19. 23:19:22

@lukacstoncsi: igen, Robin ismét teljesen jókat mondott.

csincsilla72 2015.01.19. 23:19:38

@nicu71: igen, vannak még hiányosságai, de ő legalább fejlődőképes. Szemben Aurélióval.

bigél 2015.01.19. 23:19:52

@Haplo: de hát szerintetek zsú mindig hazudik, így ebben a témában sem mondott igazat, tehát Edinkának igenis VAN bajusza

csincsilla72 2015.01.19. 23:20:16

A Blikk szerint Kazal túl alpári. Szerintem is.:-)

bigél 2015.01.19. 23:20:35

@raspberrypie: ő ilyen, ennyike :D :D

akinek nem tetszik, nyalja ki (a lecsóstálat) :D :D

csincsilla72 2015.01.19. 23:21:07

@raspberrypie: Kazal most adja ki magát szépen.:-)

Haplo 2015.01.19. 23:21:32

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): az allitassal egyetertek, mindig hazudik amikor az az erdeke :)

lukacstoncsi 2015.01.19. 23:21:35

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem tudom én nem akarok semmiféle elméletet gyártani ezügyben.Szerintem nem.

Csak ügyesen! 2015.01.19. 23:22:04

@sepörd: Hát, igazából nem Robin találta ki, hanem Lacci dobta be a közösbe, és úgy tűnik, a szerkik örömmel kaptak rajta :)

bigél 2015.01.19. 23:22:45

@Haplo: de legalább te nem vagy elfogult ;) :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:22:52

@raspberrypie: közben még egyszer átfutottam a hsz-ed és megválaszolom magamnak az előző kérdésem. :D
Szóval:
(bántók, utálók:) "Fanni, Reni, Edina, Dani és hivatalosan nem sorolnám ide Lacit,"
"Dennis, Robin pl. nem bántották, de nem is kedvelték őt, "

Akkor ki marad?
Most nem azért, de ezek szerint egy ember nem volt, aki kedvelte volna. Azért ennek is van valami oka.

Haplo 2015.01.19. 23:24:05

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): dehogynem :D nem vagyok en musorvezeto hogy elfogulatlan legyek :) tiszta es oszinte oromomre kiesett Zsu, ez eleg elfogult volt? :)

lukacstoncsi 2015.01.19. 23:24:07

@csincsilla72: Dóri meg biztos nem tudja milyen a kamu sírás.Hát nem nőböl van ő is? istenem ezen rugóznak mint valami pszichoanalitikusnál lennének.Fanni osztja az észt:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:25:06

@lukacstoncsi: őszintén szólva, én sem hiszek az ilyesmiben....

mocskosmacska 2015.01.19. 23:25:57

@Mók_Ica: Majd az fogják mutogatni pároztatás előtt a kandúrokkal, ha azok nem elég kanosak.

kamilla123 2015.01.19. 23:26:12

@Haplo: sztem ezzel a bajusz témával csak rendes akart lenni. Azt sem mondta,h Dani büdös, pedig azt még Ádám is mondta. Látod, ilyen rendes csaj ez a Zsu.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:27:16

@SocialWorker: nekem olyan érzésem van, mintha most egy új játékba csöppentünk volna. Végre el kezdenek játszani és tattikázni és ármány és szerelem... váá. :D

Haplo 2015.01.19. 23:27:30

@kamilla123: igen, most kezdek radobbenni :) majd allitok szobrot az emlekere :) de tenyleg :)

bigél 2015.01.19. 23:28:30

@kamilla123: dehogy rendes, már megint hazudott
egy nagy ribanc, értem?

Edinkának igenis van bajusza, Dani pedig büdös, de ezzel csak az ősi, naturál hagyományokhoz nyúlnak vissza. ha van paleo diéta, paleo tisztálkodás és paleo szőrtelenítés miért ne lenne?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 23:28:41

@candyperfumegirl:"... a most látott indulatok arra utalnak, hogy ... amivel Zsu kiboríthatta őket, az csak a jéghegy csúcsa volt...."

Egymillió légy nem tévedhet. Tehát a sz@r finom.

lukacstoncsi 2015.01.19. 23:29:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Egymást se csípik a benntmaradottak de dumálnak egymással más a kapcsolatuk mint Zsuval

Morcz 2015.01.19. 23:29:46

Sziasztok!

Megnézve az öfit, már az elején berágtam, mekkora szemétládák a szerkesztők: ha azt a Dani féle szemétkedős nyomulást leadják tegnap, akkor most Zsu lenne bent a villában az tuti... :S
Az Análkás részeket áttekertem....
A "végrendelet érdekes volt, ami viszont feltűnt, hogy Fanni anyázása nem volt őszinte, tök olyan volt mintha szerkesztői utasítás lenne, valahogy hiányzott belőle az indulat. Szóval kb annyira volt hiteles, mint amikor Laci azt mondta a többieknek, hogy más ember lett , megváltozott, na attól majdnem dobtam egy hátast.

bigél 2015.01.19. 23:30:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): amit a falkaszellemről, az utálatról és a kiközösítésről írtam: hogy mennyire biztos az, hogy a szenvedő fél tehet róla

csiri bá 2015.01.19. 23:31:25

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Danika csak követi Dicaprio példáját: "A 37 éves színész környezettudatosságból hetente csak néhányszor zuhanyzik, dezodort pedig egyáltalán nem használ." :DD

Mók_Ica 2015.01.19. 23:31:41

@mocskosmacska: bocsika, nem felvilágosító filmről volt szó??? :))))

bigél 2015.01.19. 23:32:25

@csiri bá: cssak még egy kis lovetta kell és tényleg meglesznek a csajok is :D :D

bigél 2015.01.19. 23:34:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak egyetértettem :D :D

(egymillió légy nem tévedhet)

lukacstoncsi 2015.01.19. 23:35:56

Lépek.Mindenkinek jó éjt!

csiri bá 2015.01.19. 23:35:58

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): kérdés, brják-e a szagot, mert Leóka barátnője sincs ezzel igazán kibékülve. :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:36:28

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): jaja értem. Igen, van igazság abban, amit irsz.
Az mindenesetre fura és elgondolkodtató, hogy a két "tábor" azért rendesen összezárt miatta, ellene. Nem mondom, hogy a többségnek ilyen esetben feltétlenül igaza van, de könyörgöm, ne avassuk már szentté és pusztán a körülmények szerencsétlen és ártatlan áldozatává Zsuzsát. :)

mocskosmacska 2015.01.19. 23:38:16

@Mók_Ica: ez is, az is, mindenkinek legyen jó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:38:25

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): baszki, te most tesztelsz vagy szopatsz engem? :D:D Az a feladat, hogy keressem meg a nekem szóló hsz-eidet vagy mi van? Csak kapkodom a fejem, úgy bezöldültem. :D

bigél 2015.01.19. 23:38:35

@csiri bá: csak egy ideig kell bírni, aztán meg lehet szokni, főleg ha van egy kis ösztönző erő (értsd pénz, pénz és pénz)

más: vessetek a mókusok elé, de Dani tánca még mindig tetszik (olyan tipikus bölcsész tánc)

kamilla123 2015.01.19. 23:40:09

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): Edina olyan őszinte, h nem akar úgy csinálni a borotválkozással, mintha nem lenne szőrös, holott az. Dani meg olyan természetes srác, hogy nem akarja holmi szappannal eltaktikázni a szagát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:40:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na igen, hallottam már tőle durvábbakat is.
De most szerintem olyanokat kérdezett Zsuzsától, amiért jobb időkben párbajoznia kellett volna. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 23:41:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):"... egy ember nem volt, aki kedvelte volna. Azért ennek is van valami oka...."

A boszorkányüldözésnek, meg a feljelentgetésnek is mindig volt oka. Csak ugye az a kérdés, hogy mi is az az ok..

Mók_Ica 2015.01.19. 23:41:45

@mocskosmacska: most már csak a nemeket kell tisztázni :)))

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): sztem viccesen táncol :)

Morcz 2015.01.19. 23:42:48

@kamilla123: persze mert a szaggal akarja az ellenfelét gyengíteni a párbajon! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:44:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jajmár... :D A végén tényleg megérjük Zsuzsa megdicsőülését?

bigél 2015.01.19. 23:47:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
nincs szentté avatás, meg ez már nem is róla szól, hanem arról, hogy mi ne essünk abba a hibába, hogy korlátozott infók alapján elítélünk valakit, mert azt sugallják, hogy azt kell tennünk

nem szeretem a boszorkányüldözést

nem tudjuk mi volt bent, de amit láttunk, az megosztott bennünket is, így eleve nem is annyira egyértelmű
nyilván van egy csomó rossz tulajdonsága, de kinek nincs?

másrészt a bentiek játszanak, nekik - a tipikus falkagyűlölet mellett - eleve jól jön, ha valakit kipécézhetnek és ezt a nézők felé is kommunikálhatják, ezt is figyelembe kell venni
(aktuális példa, hogy laci halkan bocsánatot kért, aztán visszament és savazta tovább Zsut)

bigél 2015.01.19. 23:49:40

@Morcz: :D :D :D az ellenfele inkább magától kirohan az utcára

pomac 2015.01.19. 23:52:05

@Morcz: szerintem ne zsu levelére utalt de ha nem igy van majd kijavít :D

Mók_Ica 2015.01.19. 23:52:12

@mocskosmacska: így az igazi :))))

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): asszem ilyesmire célzott candy is.... nem láttunk mindent...és még így is (vagy pont emiatt) itt elszabadultak az indulatok.....

bigél 2015.01.19. 23:52:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bocsi, félrenyomtam :D :D aztán csak helyreigazítást akartam, de ezek szerint ezzel nagyobb galibát okoztam :D :D

bigél 2015.01.19. 23:57:11

@Mók_Ica:
nekem van néhány dolog, amire ugrok:
ilyen az a kipécézés (és pont az nem teszett abban, amit candy írt, hogy ő - anélkül, hogy bármit is tudnánk - rögtön azzal jött, hogy biztos megvan ennek az oka)
ez független Zsútól, annakmidején Dinkát is sajnáltam, amikor ennél jóval finomabban ugye, de savazták a Vikcsu-Zsu párbaj idején

és pont emiatt rühellem Dinkár és Danit, mert nagyon túltolták, ezt a játékstílust én nem szeretem
vágják át a másikat a palánkon, de ez nagyon durva, ezt nem szabad

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:57:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát ezt látod, ezt nem tudom... :)
De már nekem volt nagyon kellemetlen hallgatni pl. a mellével kapcsolatos kérdéseit.
Na mindegy. Remélem, hogy Zs. összekapja magát és észnél lesz ezek után, és egyszer még megveszi azt a házat, meg a kutyát a fiának...

bigél 2015.01.19. 23:58:55

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): na, kicsit gyorsan jár a kezem, tele van elgépeléssel, de azért talán érthető

kamilla123 2015.01.20. 00:01:05

@Morcz: hát sztem azzal a közönséget meg Liluékat is elgyengíti majd :-)

mocskosmacska 2015.01.20. 00:01:27

Megnéztem a videokat. Akkor, hogy most Zsuzsa kiment, akkor mindenki szerizik mindenkit?

Mók_Ica 2015.01.20. 00:02:42

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): nekem az a fura, hogy egy kvázi ismeretlenek álló csoport hogy jut ilyen helyzetbe? miért alakul ki?
mint írtam, én láttam ilyet testközelből... de ott egy összeszokott csoport viselkedett így......
ha jól tudom, ezt hívják mobbing-nak.....

kamilla123 2015.01.20. 00:02:47

@mocskosmacska: igen, mivel Zsu volt a gonosz disznó, most végre paradicsomi állapotok köszöntenek be. A sok őszinte ember mind egymás nyakába borul és virágzik az igaz barátság és szerelem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 00:04:25

@mocskosmacska: Ja... a végén úgy összejönnek, hogy kommunába tömörülnek, világbéke, szerelem és virágözön, és ki se akarnak majd jönni többé a villából....

Mók_Ica 2015.01.20. 00:04:31

@mocskosmacska: milyen izgató lesz egy összesimuló cica- és mókusfarkinca :))))

mocskosmacska 2015.01.20. 00:05:43

Dóriban van valami mókás. Amikor Zsu megnyerte a párbaj, utána rögtön ment hozzá oda békülni. Most hogy Zsu kihullott rögtön ment Fannihoz megbeszélni békülni. szerintem nyugodtan lehetne kiélt szélkakas a neve.

mocskosmacska 2015.01.20. 00:07:40

Robin homokos, azért hajt Dórira?

mocskosmacska 2015.01.20. 00:09:12

@kamilla123: És közben azt kiabálják: kiűztök a paradicsomból a kígyó!

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Már így sem akarnak kijönni. Úgy félnek a párbajtól, mintha beadták volna neki, hogy az utca ajtó mögött gázkamra van.

Morcz 2015.01.20. 00:09:30

@mocskosmacska: passz, már más is kérdezte, de Dani szerintem buzoidabb. Robin lehet h. csak meleg vagy bi. Magy metroszexuális, bár az kezd kimenni a divatból. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 00:11:47

@mocskosmacska: fogalmazzunk inkább úgy, hogy kisérletező alkat. :D

mocskosmacska 2015.01.20. 00:12:06

@Morcz: Nekem Robi inkább Szahara pozitív. Dani csak egyetemista típus.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 00:13:38

@mocskosmacska: jó, persze, de az egyedfejlődésben ők még ott tartanak, hogy egyelőre még mindenki egymaga szeretne bennmaradni, ezért tuszkolnak valakit mindig az ajtó felé.

Morcz 2015.01.20. 00:14:32

@mocskosmacska: azért ne általánosítsunk... én is jártam egyetemre, de nálunk ilyen Dani félék nem léteztek, max a bölcsész karon..... :D

vastyúk is .. 2015.01.20. 00:17:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
szerintem sem volt annyira durva, a szokásos alákérdezős stílust hozta. Mindenesetre nekem tetszett, hogy provokatív kérdést is feltett, esküszöm, érdekelt volna a válasz ;)

bigél 2015.01.20. 00:20:50

@Mók_Ica: itt a lé(t) a tét, ne feledd! :D :D

másodpéldány 2015.01.20. 00:21:31

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél):

"Dennissel nem volt semmi - ha mégis ő írta, és nem Vik (vagy más kreatív)"

ÉSZRE KELLENE VENNI, HOGY EZEK A BÚCSÚLEVELEK A KIESŐKTŐL GYANÚSAN SARKÍTOTTAK, SZÚRKÁLÓSAK ÉS KEREKEK. SZÉP CSISZOLT MONDATOKBAN, amilyeneket a villában sohase tudtak írni!

nehogy már azt higgyük, hogy az épp kiesett holt fáradt játékosok egyedül és saját kútfőből írják ezeket. ott van egy pihent agyú kreatív, aki lecsap a nyomorult kiesőre, és azt mondja neki, mit szólnál ehhez, meg ahhoz, legyen benne ez meg az, és még röhög is hozzá, hogy feldobja a kiesőt, na most jól megfizethetsz nekik, jól megpiszkáljuk őket...

először röni levelében tűnt fel valami fura, hogy azt állította, egészen a kieséséig magába tartotta, hogy zsé valamit összetört a villában, ami fannié volt, de most elérkezett a megfelelő alkalom a kitálalásra.... ugyan kérem! Röné lett volna az utolsó, aki bármit titokban tart zséről, ha az valóban megtörtént a villában...

aztán Ádám levele is jó oda szúrogatós volt, mindenkinek betalált valamit "úgymond" szépen kereken, csiszoltan, élesen, maróan...

aztán itt vannak maci levelei, azokból azért mindenki láthatta, hogy szerkesztői már szinte nyíltan üzenetekről van szó...

és akkor most zsé ezzel, az elvehettem volna tőled Denisz beszúrással, ugyan kérem, garantáltan a szerki, vagy kreatív találta ki, a hulla fáradt zsének nem tudtak volna ilyesmik eszébe jutni, pláne nem, kerek egész jól fogalmazott mondatokban, ezek ilyen szerkesztői találmányok, hogy felkavarják a vastag guanót...

persze a kieső villalakók nevetve belemennek, mert ezek általában olyasmik amik illenek a képbe, még akkor is, ha ők nem fogalmaztak volna ilyen élesen és maróan...

fanni sajna nagyon randán viselkedett a párbaj után, nem csoda, ha a kreatív kitalált valami jó kis visszavágást zsé nevében... biztos azt is elmagyarázták zsének, hogy ő szerepe szerint az intrikus, akkor hát legyen az utolsó levél jó intrikus...

tényleg nem értem mi szükség erre, miért kell még jobban mérgezni a játékosok között a történetet, de hagyjuk...

bigél 2015.01.20. 00:21:45

@Morcz: a bölcsészeknél sok ilyen volt, de azért hasonló alkat a ttk-n is megfordult (na mondjuk az orvosin, ott nem)

mocskosmacska 2015.01.20. 00:22:01

@Morcz: Én társadalomtudományi karra jártam és ott rengeteg Dani típusú gyerek volt. Egyébként én nagyjából bírom a srácot. Legalábbis pl a villa rap szerintem az ő szellemi terméke volt és abban voltak kifejezetten találó részek. Egy átlag Vv játékoshoz képest nagy intelligenciáról és kreativitásról árulkodott.

Morcz 2015.01.20. 00:24:43

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): az orvosira tényleg nem jellemző. :)
@mocskosmacska: lehet h. kreatív, de hogy lennullázta magát a stílusával az tuti. Az elején még bírtam, de hamar kiesett a pikszisből.

kamilla123 2015.01.20. 00:25:20

@mocskosmacska: ja, és grimaszolva, szégyenkezve olvasta fel Zsu neki zsánt sorait, h tarts ki bla bla. Látszott rajta,h most már nem jön neki jól a Zsu barátság.

egyemakisszíved 2015.01.20. 00:27:03

@másodpéldány: Korábbi szériában mutatták, hogy a leveleket a lakók még bent írják, nem a kiesésük után, mindketten megcsinálják, de csak azét olvassák fel, aki nem jön vissza.

bigél 2015.01.20. 00:27:18

@Morcz: Dani nagyon gáz, de remélhetőleg kinövi
meg - bár ez nem mentség a viselkedésére - biztos frusztráló lehet, hogy ő senkinél nem jön számításba, mint férfi, de hát evvan

Ms Smaragdváros 2015.01.20. 00:29:37

Zsú bement, és fene tudja mi volt Dáviddal, rögtön az első este. Ilyet szerintem normál életben akkor csinál az ember, ha el tudja intézni, hogy nem találkozik másnaptól kezdve az illetővel, vagy akar tőle valamit. Szerintem ő egyiket se csinálta, tulajdonképpen helyi basszajbaként viselkedett csajként, ami férfiklént is visszás nőként meg pláne -és akkor még csak kb 2 dolgot tudtunk róla: hogy riporter és anya, és ha egy cuki kisfiú anyukája bemegy a műsorba akkor nem ezt várja tőle az ember. Ráadásul peche volt, mert Dávid kiesett, és ezzel az egész akcióval egyedül maradt- kiadta magát feleslegesen, új pasira nem mehetett volna rá, és szídták mint a bokrot...
És szerintem tényleg nem becsülte meg azokat az embereket, akik bizalmat szavaztak neki. A való életben nyilván sokkal több ember van körülötte, és akkor rövidtávon cserélődhetnek, amikor valami nem fair dolgot tesz, de a villában szép lassan elfogytak az emberek.
Nekem nem fog hiányozni.
Daninak meg biztos kurva szar lesz a lézengő párocskákkal mindenütt. Egyedül alszik a szaunában, minden szobában más pár. :D

Morcz 2015.01.20. 00:40:10

@kamilla123: elképzeltem, és leestem a székről a röhögéstől! :DDDD

bigél 2015.01.20. 00:47:36

@Morcz: jó éjt, én is mentem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 00:53:03

@egyemakisszíved: Nem tudom, a levelek tényleg nagyon furcsák néha... Most pl. a Katz Dávid féle riportban Zsu azt mondta, hogy nem volt büdös Dani. Most akkor melyiknek higgyünk...? Rengeteg a manipuláció! Ennek a fórumnak a hangvétele meg egyre riasztóbb számomra.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.20. 01:21:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Az a baj az ilyen tömeges, hisztériás támadásokkal, hogy nem ad módot a másik félnek sem a mérlegelésre(mert ugye a falka semmiképpen sem mérlegel, hiszen a lényegük az, hogy sokan vannak, nem az, hogy gondolkodnak).
Mert ugye valahogy úgy nézne ki az objektív értékelés, hogy:
"tudom ugyan b@zm.eg, hogy ti százan tépitek, de mi is készséggel elismerjük, hogy mennyi hibája van. Már soroljuk is..."

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.20. 01:46:31

@Mók_Ica:" itt elszabadultak az indulatok"

Kazal végig hazudott Kiskunról, most a végén is hazudott. Intrikált. Úgy látszik, neki szabad.

pomac 2015.01.20. 02:42:15

"Az a kis retek Edina jobban kétségbe volt esve hogy kiesik a dugólovagja mit amikor közölték vele a nagyapja halálhírét." ezen behaltam :DDDDDDD

Megdobbent 2015.01.20. 05:30:48

Na most lesz igazi a jatek. Bent a sok white/gray trash, piat kapnak dogivel, nincs mar kozos ellenseg, ugyhogy johet egymas elveboncolasa. orommel szoktam nezni az ilyesmit :>
Elnezve ezt a fekete lyuk "bucsut" a nyugiban, hat nem tudom, az RTL nagyon bizhat a szerzodeseiben, elvegre ez aztan 100%-ig kimeritette a nagy nyilvanossag elott elkovetett becsuletsertes buntettet, tehat ha van meg az orszagban valamirevalo ugyved, akkor az mar mind Zsu ajtajat kaparja az ingyenes kepviselet remenyeben :) De megneznem, ahogy a randa feketelyuk zsaruk altal ki van rangatva a kecobol, a kizaras 5 perc alatt megtortenik, kesobb maga az RTL is perli feketelyukat, es akkor a randa pina egy eletre el lesz intezve csaladostul :> A roman meg... na o resze a show-nak kivancsi vagyok megboki-e basszajbat, ha rajon, hogy bizony nem parkent lehet ott dijat nyerni ;>>> Szoval _most_ lesz jo, szintiszta mocsok, ahogy kell!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.20. 05:39:55

@Megdobbent: így így ;-)

Becsületsértés lazán lehet, igazad is van.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.20. 05:58:57

@zaphodbeebthe1st: hát én ezt most nem értem, de gondolom, mindegy is.

Mók_Ica 2015.01.20. 06:49:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én az itteni indulatokra céloztam.... ami számomra érthetetlen ..... a villa az csak villa....

Megdobbent 2015.01.20. 07:21:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Akkor viszont veszek egy kalapot, megkeresem ezt a Zsu-t es meglengetem elotte, ha kiderul: pont ez volt a forgatokonyve vegig, es mar ott van a zsebeben az ugyved egy 40 millios nem vagyoni (sot ez mar nincs is, siman 40 millios) bunteto+polgari feljelentest lenget egy-egy kezeben ;)

Csak ügyesen! 2015.01.20. 07:50:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Az egész műsor egy becsületsértés, ha a lakók elkezdenék egymást perelgetni, nem lenne többet VV.

Morcz 2015.01.20. 08:04:33

@Csak ügyesen!: Erről az egyik South Park epizód jut eszembe abban volt egy mindenki kontra mindenki per...:D Úgyhogy hülyeség perelgetni, jelentkeztek a játékba, tudták mi vár rájuk.

bobby.ewing 2015.01.20. 08:12:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
melyik volt a szenyó kérdés? Hogy mit kell csinálni adni egy más által fizetett műcsecsért? Vagy hogy tényleg büdös-e Dani? Vagy utálták a munkahelyén is?

Nem kellett volna elmenni a vv-be, akkor nem kapna ilyen kérdéseket nyilvánosan. Aki elmegy kurvának, ne sírjon ha ...

candyperfumegirl 2015.01.20. 08:12:20

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): én írtam egy okot, ami miatt, ha én játékos lettem volna, biztos, hogy elkerülöm. És ezzel kapcsolatban, hogy nem láttunk mindent, de a többiek viszonyulása akkor is beszédes. Falkaszellemről meg nem beszélhetünk mondjuk Edina+Fanni vagy Dennis+Dani esetében.

Krétagarbó 2015.01.20. 08:18:52

@vastyúk is ..: sztem adott választ. A szégyenlősen lesütött szem is az...

Krétagarbó 2015.01.20. 08:25:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: és a lerománozás? :)

Nagy az isten állatkertje. Mondjuk a falkában támadásról itt is lehetne beszélni, ami itt volt pár hétig...

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.20. 08:25:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: minden sztenderd reality-szerződésben van egy kitétel, amiben az szerepel, hogy nem perelnek semmi ilyesmiért. sőt, az amerikai BB kiszivárgott szerződésében olyanok is szerepelnek, hogy nem perelhet és nem követelhet kártérítést halál, lerokkanás, sőt, aids-fertőzés esetén sem. evvan.

mocskosmacska 2015.01.20. 08:25:38

@Megdobbent: Nem is tudtam, hogy van bent román.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 08:40:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát erre, a látottak alapján csak azt tudom mondani, hogy ez a vakszerencsén múlik momentán. :D

Baresz83 2015.01.20. 08:41:20

Kizárt dolog, hogy Robinnak tényleg bejön Edina!! Már párszor írtam is, hogy idekint tök szép barátnői voltak, és még csak nem is hasonlítottak se Dórira, se Edinára. Szerencsétlen Robint elkönyvelte mindenki egy kis buzinak, anyuka pici fiànak, pedig egyáltalán nem az (vagy akkor a kinti élete színjáték).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 08:52:39

@bobby.ewing: jó, persze, azért mindannyian tudjuk, hogy nem a Lidlben vásárolta azokat a ciciket. :D Én nem bírom Zsuzsát és örülök, hogy kiesett, de valahogy megsajnáltam.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 08:55:11

@Baresz83: Azon túl, hogy vizilabdázó volt és az anyjával élt, mit lehet tudni a kinti életéről? Azt honnan lehet tudni, hogy pl. milyen barátnői voltak, stb? (lehet h volt már szó róla korábban, de ezek szerint én nem olvastam).

Mók_Ica 2015.01.20. 09:00:17

@Krétagarbó: igen, igen.... pont írtam, hogy itt is elszabadultak az indulatok.....

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: <3

Baresz83 2015.01.20. 09:02:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én ezeket a sógoromtól tudom, neki volt osztálytársa a Dávid (alias Robin) a középsuliban, és elég közel is laktak egymáshoz. Akkor még vizilabdázott a srác, de azt nem tudom, miért hagyta abba. De az tény, hogy menőnek számított a suliban, volt egy pár barátnő is menetközben, de a sógikám nagyon jófej srácnak ismerte meg, azt mondta, hogy jólelkű volt a kinti életben is, és nem érti ezeket a buzizásokat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 09:09:16

@Baresz83: jaaa, most már értem, köszi.
Nekem nem tűnik kif. homárnak, de van benne valami feminin, amitől nekem valahogy nem jön be. És a nézését se szeretem. De az az látszik, hogy a többihez képest mindenképp kulturáltabb... bár ez a szürreális Dóri-vonal, ez nagyon gáz (akár tattika, akár nem).

kamilla123 2015.01.20. 09:13:34

@Megdobbent: jó kis forgatókönyvet írtál. bárcsak így lenne :-)

Morcz 2015.01.20. 09:23:55

@Baresz83: köszi az info-t.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a nézése olyan alattomos néha,nem? Valaki írta, hogy olyan csendes gyilkos, vagy inkább sorozatgyilkos feje van.
@sixx:
nem semmi, a VV-s szerződésekről tudtok valamit? (szereplési kötelezettség, kizárás, kártérítés stb.)?

tényleg, észrevettétek, hogy tagnap óta leesett a komment szám, és megint normál mederben a társalgás? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 09:30:22

@Morcz: igen, a csendesgyilkost azt hiszem pont én írtam. :D
Én nagyon örülök ennek a régi-új medernek. :)

A szerződést meg biztos úgy szövegezi meg az rtl, hogy a legkevesebb felelősséget kelljen vállalnia a lakók felé, azok meg a megnyerhető ~30 milláért kb. bármit aláírnak.

Krétagarbó 2015.01.20. 09:31:48

@Baresz83: csak furcsa a sok vadparaszt között, ezért gondolják buzinak...

Krétagarbó 2015.01.20. 09:35:33

@Morcz: ezek a szerződések általában titkosak, elvileg nem nagyon teregethetik ki a benne foglaltakat... És eléggé egyoldalúak is, az rtl javára persze. Lekötik őket X időre (a játék után is), bármit be kell vállaljanak, ahogy sixx is írta, a csatorna a felelősségét pedig mindenért (vagy szinte mindenért) kizárja. Ha a játékos vmi kötelezettségét megszegi (akár titoktartási, akár más) komoly kötbéreket fizethet, meg hasonlók...

lukacstoncsi 2015.01.20. 09:44:46

@Krétagarbó: (van új poszt)
Most mondjam azt hogy megérdemlik?Szerintem a nagy része nem is érti mit ír alá pontosan.A nagy örömben hogy szerződést kaptak nem is figyelnek a részletekre.

lukacstoncsi 2015.01.20. 09:47:44

@Baresz83: Látszik hogy mégha anyukája is nevelte normális ember lett belőle.Tud viselkedni és részegen is a vállalható kategória.Szerintem ő lesz a meglepetés ember a top 3-ban mint Jerzy annak idején.

Morcz 2015.01.20. 09:57:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): érdekes mert valahol olvastam a neten, hogy Vikcsu anyja nyilatkozta valahol, hogy Vikcsu már a beköltözés előtt kiborult, vissza akarta csinálni az egészet, de a szerződésszegéstől félve inkább belement a szeximádó csaj szerepébe.

@Krétagarbó: igazad lehet, de pl én az7t érezném korrektnek, hogy amikor meghirdetik a jelentkezést egy realityre, akkor pl mielőtt valaki jelentkezik, akkor elolvashatná a szerződést, és annak függvényében eldönthetné, hogy akar-e menni a castingra vagy sem. De ahogy pushpang írta, a pénz nagy úr....

@lukacstoncsi: Nem kellene a top3-ba. Eddig alig tett hozzá avalamit a műsorhoz, az a rámászok Edinára meg tök erőltetett. Ne mondjátok már hogy egy Edina kaliberő csajra ennyien rá akarnának mozdulni. Tuti taktika, robbantani szeretne. Meg egyébként szerintem a beköltözés előtt volt ideje felmérni a terepet, mivel a kiesett Dávid helyére érkezett.

másodpéldány 2015.01.20. 10:59:26

@egyemakisszíved:

most azonban nem így van, mert olyan dolgok is belekerültek a levelekbe, amiből világos, hogy a kiesés után íródtak, amúgy a lakók mindenfélét aláírtak mielőtt bementek, úgyhogy titoktartás kötelezi őket, lényegében simán úgy is írhatnak a nevükben leveleket, hogy nekik igazából nem tetszik, vagy bele se egyeznek...

@Morcz:

mikor most Robin legutoljára ráment Dórira és csókolgatta az ágyban, nos az tényleg izgató volt még a nézőnek is szexuálisan, az eddigi szexjelenetek a villában engem totál hidegen hagytak, ez annyira érzéki volt, hogy még engem is megmozgatott... szóval egy vonzó fiú, aki most elkezdett ügyesen játszani, mint stratégiailag mind a női szívek felé...

@Megdobbent:

sajnos fanni búcsúja zsétől borzalmas volt, de az rtl vágta a filmet, az rtl adta le, az rtl a felelős, ezen kívül ott fanni annyira túllépett minden határt, hogy saját magát égette porig, sajnos és nem zsét... még nekem is, akinek a kedvence volt ez már védhetetlen, ezen a ponton én is elengedtem fannit, pedig egy tehetséges kiscsaj, de most sajnos túltolta a vulgaritást, ő ezen a ponton visszahozhatatlanul elvesztette a nyereményt, pedig volt rá esélye és volt fanniban potenciál, de sajnos nem ismeri a határokat, és nagyon önpusztító...

amúgy amit dani művelt le zsével még sokkal rosszabb, szóval bicskanyitogató, hogy egy ilyen kis mosdatlan pisis-kakis akinek fogalma se lehet arról, hogy milyen anya zsé (apák persze elmehetnek sok hónapra szerte a világban csinálni bármit, bármikor, az rendben van, csak egy anya nem) lekukázza,

hogy egy taknyos, hazug kissrác így beszéljen egy nővel, csak mert az nem akart vele ágyba bújni, nos, gusztustalan, és nyilván ezerszeresen fogja dani visszakapni az élettől, remélem még értesülünk pár pofára eséséről.

egyemakisszíved 2015.01.20. 11:49:44

@másodpéldány: Régebben is voltak olyan játékosok, akik direkt törekedtek rá, hogy a hátrahagyott búcsúlevéllel borsot törjenek a maradók orra alá. Mondjuk ilyet, mint Zsuzsa, emlékeim szerint még senki nem csinált, hogy mindenkit megsértett, tárgyként tekintve a játékostársait, kivétel nélkül valamennyit, így voltaképp méltó volt hozzá.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.20. 12:08:31

@sixx: @Csak ügyesen!: btk minősítése megáll, csak arra reagcsiztam. Az más kérdés, hogy nem teszi, teheti, nagyon helyesen. Ha aláírta, viselje következményét.

@Baresz83: azért a szépség nem véletlenül relatív ;-)

@Krétagarbó: az se szép, mert ennek megint nincs köze a műsorhoz....

mézescsók 2015.01.20. 12:10:31

@másodpéldány: Köpni-nyelni nem tudtam, amikor megláttam a köpéses búcsút,de túltoljátok.
A Vv-ben a köpést, mint a viták kulturált rendezésének módját Baukó Éva vezette be, az az Évike, aki jelenleg a Belevaló egyik műsorvezetője. Ezt a csatornának is üzenem, akit Istenes képvisel a kamerák előtt, hogy mielőtt elhatárolódik a jelenettől és nyilvánosan undorkodik, ne köpje saját magát szembe, ők alkalmazzák a köpködős nőt. Gusztustalan, ronda gesztus, de sajna a Vv-ben nem példátlan. A köpés hagyománnyá nemesült, folytatta Iza és Traktoros, a jogfolytonosság jegyében kellett ebbe a szériába is ez az elem.
Én kedveltem/kedvelem Fannit, de sosem volt esélye a nyerésre. Úgyhogy ez az undokság már nem oszt-szoroz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.20. 12:30:59

@Megdobbent: amit sixx írt, az erősebb valszeg, kivéve, ha hatóságnak kell eljárást, feljelentést tenni, indítani.

mézescsók 2015.01.20. 12:53:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ezt is túlspilázzátok. Ezen az alapon szinte mindenki ellen - kivéve talán Robint, mert ő nem engedi el magát annyira, hogy kimutassa az indulatait - lehetne eljárást indítani a villalakók közül.. Az mennyivel kevésbé becsületsértő, amikor leidegbetegezték Zsuzsát? Többen, nagy nyilvánosság előtt, többször, a riportszobában is, szemtől szemben is. Dani kurvaanyázása? Ez evvel a játékkal együtt jár. Aki kurvának áll, .. tipikus esete.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.20. 14:27:49

@mézescsók: nem vettem komolyan, pont, h leszarom, csak arra reagcsiztam, h igen, az kimeríti. Az is, amit te írsz, mmkk ;-)

mézescsók 2015.01.20. 16:04:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Sorry, Tényleg én spiláztam túl. Dinnye vagyok, ismerhetnélek már annyira, hogy vegyem, mikor komoly, mikor nem. Szóval ismét: elnézést.
Üdv.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.21. 03:21:17

@bobby.ewing:"... Nem kellett volna elmenni a vv-be, akkor nem kapna ilyen kérdéseket nyilvánosan...." (Kiskunt kérdezte)

Ja. A katzdávidok meg bárkire ráönthetnek egy vödör szart, joguk van hozzá, meg még meg is fizetik őket, és ők a rendes emberek, sőt, nekik van erkölcsi magaslatuk, amin állnak. Köpnöm kell.
süti beállítások módosítása