Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x64 - A ruha, az háború!

2015. január 19. 07:16 - sixx

Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem lehet tudni, a sziluettcsalád melyik tagja van a százalékok mögött, de Bencus szerint szerdán fordult az állás, akkor, amikor Zsu kihívta a pampulaszájú vadembert, szóval ha logikusan gondolkodunk, akkor Zsu vezet most éppen. De hát a párbaj lényegi részéig még egy óra hátra van, addig egy összefoglalón is át kell hámoznunk magunkat.

És menten egy dance-off-fal nyitunk, amit én most nem fogok magyarítani, mert hajnal 4 óra van, és ilyenkor erre képtelen vagyok, a lényeg az, hogy megállnak egymással szemben az agyhalottak, és tánccal fejezik ki, hogy mennyire kurvára leszarják a másikat. Az alapja egy videóklip (nyugi, nem magamtól tudom, a feleségem segített ki), amiben tudnak táncolni a szereplők, és az ugrás után menten látható is.

screen_shot_2015-01-19_at_5_21_12.png 

Na, a villalakók nem ilyenek, Zsu azzal kezdi a hepajt, hogy egy hevesebb mozdulat során fejbe rúgja Lacit, aki ettől annyira meglepődik, hogy hirtelen azt sem tudja hogy most megsértődjön, vagy röhögjön, így a durcáskodást és a látványos sajnáltatást választja. Edina rögtön a segítségére siet, vérzik, mondja, és a szemében olyan tűz gyúl, amitől én speciel félek, a tévé előtt is. Zsu csak áll, mint fasz a lakodalomban és a kezét tördeli, jajistenem, Laci, neharaguggyámá, nem direkt vót.

Mr. Kemény, aki saját bevallása szerint ennél sokkal nagyobbakat is kapott, az arcát jegeli egy zsák borsóval, és látványosan mártírkodik, megjegyezve, hogy ha netán ő rúgja fejbe Zsut, akkor most áll a bál, és ebben van valami, egy kövérebb csicskageci csak kibuggyanna Dóri ajkai közül. Mondjuk Zsu meg ott feküdne ájultan. Laci kicsit durcázik, majd beáll a szíjjeltáncolásba (tessék, ennyi telt), ami egyrészt rettenetes, másrészt borzasztó, Dennis természetesen a faszát mutogatja, Dani a seggét, és úgy kacsázik, mintha Mick Jagger farkába valaki áramot vezetett volna, a seggébe meg egy seprűt dugott volna fel, és rákiáltott volna, hogy toljad a szetiszfeksönt, gecó. Edina akrobatikus jazzbalettgimnasztikarakenrollt csinál a dologból, Robin meg robotol, de inkább mutatom, mindenki jobban jár.

dani1.gif dani2.gif
dani3.gif zsu.gif
dennis.gif zsu2.gif
dori.gif edina.gif

A tánc után Zsút még mindig baszkurálja a lelkiismeret a rúgás miatt, de Fanni szarik a farmra és Dórival együtt Lacit dumálják ki, csicska, baszki, kit érdekel, mit mond. Levél jön, mert ugye a szabadulós játékban Laciék nyertek, és ennek van követezménye: kapnak egy nagy üveg bort, nem értek hozzá, de Laci “ez kurvajó bor” felkiáltását nem tartom annyira mérvadónak, nem hallottam még olyan minőségi borról, amit 3 literes üvegben adnak. Dani, Laci és Edina egyrészt azt nyerik, hogy a nevük elé a többieknek kötelező odatenni a professzordoktor előtagot, másrészt meg a piát, amit a nyugiban szépen be is puszilnak, és közben kibeszélik a társaikat. Zsu bent puffog a hálóban, Dórinak ezzel a töke tele van, ki a faszt érdekel, ültesd már le magad.

screen_shot_2015-01-19_at_6_03_09.png

A piálás, amiről Bencus az egyik kommentelőnk beszólását lenyúlva aszongya, hogy “Daninak nem áll jól az alkohol”, annyira jól sikerül, hogy Dani igazi provokatív gyökérre issza magát, felveszi magára Fanni ocelotmintás bekecsét, és féldollár művészúr PIMP, azaz stici című slágerét énekli, amiből az RTL lelkesen kisípolja az összes motherfuckert. Az éneklésből és a bekecsviselésből hirig lesz, mert Fanni és Dóri aludni akar, amit a gajdolástól nem tud (pedig Dennis javasolja nekik a vattát füldugónak), és hát olyan NEM VAN, hogy valaki CSAK ÚGY felveszi magára Fanni bekecsét, amit Ő MAGA VETT. Ezért rángatja a hullarészeg Danit, aki közben gajdol tova, mint akinek kötelező lenne, majd cigit koldul Dóritól.

Ha valaki hozzáér a ruháimhoz, a sminkemhez, a cuccaimhoz, az háború.

screen_shot_2015-01-19_at_6_56_58.png

A lakók következő feladata: kampánydal. Az eredmény borítékolható, énekelni ugye egyik sem tud, de sebaj, rappelnek helyette. Zsúék szövege rettentő, nem is vicces, nem is szórakoztató, de legalább döcög, mint az állat. Laciéké egy fokkal jobb, van benne poén, és az előadásmód is jobban stimmel, de ne én mondjam meg, mi a tuti, tessenek eldönteni:

Fanni nagyon kiakad, mert Dani végig őt baszogatja a szövegben, de hát aki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák, ugye. Be is megy a nyugiba sírni, mert nem ismeri ezt a nagyszerű szólást. Megint feladat: tessenek elmondani, kinek mi a véleménye a villakapcsolatokról. Nekem nem volt benne semmi érdekes, kivéve azt, hogy Laci kiáll a lakók elé, és bejelenti, hogy ők Edinával járnak. Ettől Edina feje tök vörös lesz, és kis híján infarktust kap. Dennis megkavarja a szart egy kicsit, és igyekszik Robint rászabadítani Dórira, Dóri meg a Zsu-Dani vonalat bontja ki, amiből kiderül az, amit ugatok már 64 napja: Dani még mindig kíszen van, mert Zsu nem tartja faszinak, és ebből lesz egy frankó veszekedés, mert előkerül a takaró alatti matatás is, amiről az derül ki, hogy Laci a farkát hozzányomta Zsu kezéhez, aki meg vigyorogva rámarkolt. DE NEM VERTE KI!

Na, jön a párbaj, amire Zsu érkezik először egy miniruhában, és mivel ott ül az anyukája a stúdióban, kiborul, oda a nagy magabiztosság. Laci ezzel szemben pont úgy viselkedik, mint a villában, beleszarik mindenbe, és jókat odaszúr az egyre szétesettebb Zsúnak. Liluék szépen kihúzzák Laciból, hogy a) ha Edina és Zsu között csak a külső alapján kellene választani, akkor Zsúról csak szarni meg hugyozni szállna le, és b) ha Dóri nem hajtja el, akkor a mai napig őt kúrná. Ez majd egyszer még vissza fog ütni szerintem, de majd meglátjuk. Amikor megkérdezik a lakókat, hogy ki kit vár vissza, nem túl nagy meglepetésre Fanni és Dennis Lacit mondja, ők eddig is csak taktikából álltak Zsu mögé, most meg lapot húztak 19-re.

A nézőknek is jobban kell Laci, mint Zsu, ezért az állás szépen megfordul, és a végén 0,12 százalékos különbséggel Laci nyer és üvölt, Zsu meg összetörik apró darabokra, Lilunak kell összevakarnia élő műsorban, aki olyan kedves vele, mint még egy VV-játékossal sem. Lacit Edina a kertben guggolva várja, Fanni meg persze nem tud kibújni a bőréből, és amint meglátja a vadembert, így köszönti:

Ez az, kiesett az a riherongy?

Stay classy, girl.

screen_shot_2015-01-19_at_6_42_46.png

Címkék: vv7 dsns
1253 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.19. 23:41:33

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):"... egy ember nem volt, aki kedvelte volna. Azért ennek is van valami oka...."

A boszorkányüldözésnek, meg a feljelentgetésnek is mindig volt oka. Csak ugye az a kérdés, hogy mi is az az ok..

Mók_Ica 2015.01.19. 23:41:45

@mocskosmacska: most már csak a nemeket kell tisztázni :)))

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): sztem viccesen táncol :)

Morcz 2015.01.19. 23:42:48

@kamilla123: persze mert a szaggal akarja az ellenfelét gyengíteni a párbajon! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:44:34

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jajmár... :D A végén tényleg megérjük Zsuzsa megdicsőülését?

bigél 2015.01.19. 23:47:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
nincs szentté avatás, meg ez már nem is róla szól, hanem arról, hogy mi ne essünk abba a hibába, hogy korlátozott infók alapján elítélünk valakit, mert azt sugallják, hogy azt kell tennünk

nem szeretem a boszorkányüldözést

nem tudjuk mi volt bent, de amit láttunk, az megosztott bennünket is, így eleve nem is annyira egyértelmű
nyilván van egy csomó rossz tulajdonsága, de kinek nincs?

másrészt a bentiek játszanak, nekik - a tipikus falkagyűlölet mellett - eleve jól jön, ha valakit kipécézhetnek és ezt a nézők felé is kommunikálhatják, ezt is figyelembe kell venni
(aktuális példa, hogy laci halkan bocsánatot kért, aztán visszament és savazta tovább Zsut)

bigél 2015.01.19. 23:49:40

@Morcz: :D :D :D az ellenfele inkább magától kirohan az utcára

pomac 2015.01.19. 23:52:05

@Morcz: szerintem ne zsu levelére utalt de ha nem igy van majd kijavít :D

Mók_Ica 2015.01.19. 23:52:12

@mocskosmacska: így az igazi :))))

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): asszem ilyesmire célzott candy is.... nem láttunk mindent...és még így is (vagy pont emiatt) itt elszabadultak az indulatok.....

bigél 2015.01.19. 23:52:14

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): bocsi, félrenyomtam :D :D aztán csak helyreigazítást akartam, de ezek szerint ezzel nagyobb galibát okoztam :D :D

bigél 2015.01.19. 23:57:11

@Mók_Ica:
nekem van néhány dolog, amire ugrok:
ilyen az a kipécézés (és pont az nem teszett abban, amit candy írt, hogy ő - anélkül, hogy bármit is tudnánk - rögtön azzal jött, hogy biztos megvan ennek az oka)
ez független Zsútól, annakmidején Dinkát is sajnáltam, amikor ennél jóval finomabban ugye, de savazták a Vikcsu-Zsu párbaj idején

és pont emiatt rühellem Dinkár és Danit, mert nagyon túltolták, ezt a játékstílust én nem szeretem
vágják át a másikat a palánkon, de ez nagyon durva, ezt nem szabad

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.19. 23:57:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát ezt látod, ezt nem tudom... :)
De már nekem volt nagyon kellemetlen hallgatni pl. a mellével kapcsolatos kérdéseit.
Na mindegy. Remélem, hogy Zs. összekapja magát és észnél lesz ezek után, és egyszer még megveszi azt a házat, meg a kutyát a fiának...

bigél 2015.01.19. 23:58:55

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): na, kicsit gyorsan jár a kezem, tele van elgépeléssel, de azért talán érthető

kamilla123 2015.01.20. 00:01:05

@Morcz: hát sztem azzal a közönséget meg Liluékat is elgyengíti majd :-)

mocskosmacska 2015.01.20. 00:01:27

Megnéztem a videokat. Akkor, hogy most Zsuzsa kiment, akkor mindenki szerizik mindenkit?

Mók_Ica 2015.01.20. 00:02:42

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): nekem az a fura, hogy egy kvázi ismeretlenek álló csoport hogy jut ilyen helyzetbe? miért alakul ki?
mint írtam, én láttam ilyet testközelből... de ott egy összeszokott csoport viselkedett így......
ha jól tudom, ezt hívják mobbing-nak.....

kamilla123 2015.01.20. 00:02:47

@mocskosmacska: igen, mivel Zsu volt a gonosz disznó, most végre paradicsomi állapotok köszöntenek be. A sok őszinte ember mind egymás nyakába borul és virágzik az igaz barátság és szerelem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 00:04:25

@mocskosmacska: Ja... a végén úgy összejönnek, hogy kommunába tömörülnek, világbéke, szerelem és virágözön, és ki se akarnak majd jönni többé a villából....

Mók_Ica 2015.01.20. 00:04:31

@mocskosmacska: milyen izgató lesz egy összesimuló cica- és mókusfarkinca :))))

mocskosmacska 2015.01.20. 00:05:43

Dóriban van valami mókás. Amikor Zsu megnyerte a párbaj, utána rögtön ment hozzá oda békülni. Most hogy Zsu kihullott rögtön ment Fannihoz megbeszélni békülni. szerintem nyugodtan lehetne kiélt szélkakas a neve.

mocskosmacska 2015.01.20. 00:07:40

Robin homokos, azért hajt Dórira?

mocskosmacska 2015.01.20. 00:09:12

@kamilla123: És közben azt kiabálják: kiűztök a paradicsomból a kígyó!

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Már így sem akarnak kijönni. Úgy félnek a párbajtól, mintha beadták volna neki, hogy az utca ajtó mögött gázkamra van.

Morcz 2015.01.20. 00:09:30

@mocskosmacska: passz, már más is kérdezte, de Dani szerintem buzoidabb. Robin lehet h. csak meleg vagy bi. Magy metroszexuális, bár az kezd kimenni a divatból. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 00:11:47

@mocskosmacska: fogalmazzunk inkább úgy, hogy kisérletező alkat. :D

mocskosmacska 2015.01.20. 00:12:06

@Morcz: Nekem Robi inkább Szahara pozitív. Dani csak egyetemista típus.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 00:13:38

@mocskosmacska: jó, persze, de az egyedfejlődésben ők még ott tartanak, hogy egyelőre még mindenki egymaga szeretne bennmaradni, ezért tuszkolnak valakit mindig az ajtó felé.

Morcz 2015.01.20. 00:14:32

@mocskosmacska: azért ne általánosítsunk... én is jártam egyetemre, de nálunk ilyen Dani félék nem léteztek, max a bölcsész karon..... :D

vastyúk is .. 2015.01.20. 00:17:46

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
szerintem sem volt annyira durva, a szokásos alákérdezős stílust hozta. Mindenesetre nekem tetszett, hogy provokatív kérdést is feltett, esküszöm, érdekelt volna a válasz ;)

bigél 2015.01.20. 00:20:50

@Mók_Ica: itt a lé(t) a tét, ne feledd! :D :D

másodpéldány 2015.01.20. 00:21:31

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél):

"Dennissel nem volt semmi - ha mégis ő írta, és nem Vik (vagy más kreatív)"

ÉSZRE KELLENE VENNI, HOGY EZEK A BÚCSÚLEVELEK A KIESŐKTŐL GYANÚSAN SARKÍTOTTAK, SZÚRKÁLÓSAK ÉS KEREKEK. SZÉP CSISZOLT MONDATOKBAN, amilyeneket a villában sohase tudtak írni!

nehogy már azt higgyük, hogy az épp kiesett holt fáradt játékosok egyedül és saját kútfőből írják ezeket. ott van egy pihent agyú kreatív, aki lecsap a nyomorult kiesőre, és azt mondja neki, mit szólnál ehhez, meg ahhoz, legyen benne ez meg az, és még röhög is hozzá, hogy feldobja a kiesőt, na most jól megfizethetsz nekik, jól megpiszkáljuk őket...

először röni levelében tűnt fel valami fura, hogy azt állította, egészen a kieséséig magába tartotta, hogy zsé valamit összetört a villában, ami fannié volt, de most elérkezett a megfelelő alkalom a kitálalásra.... ugyan kérem! Röné lett volna az utolsó, aki bármit titokban tart zséről, ha az valóban megtörtént a villában...

aztán Ádám levele is jó oda szúrogatós volt, mindenkinek betalált valamit "úgymond" szépen kereken, csiszoltan, élesen, maróan...

aztán itt vannak maci levelei, azokból azért mindenki láthatta, hogy szerkesztői már szinte nyíltan üzenetekről van szó...

és akkor most zsé ezzel, az elvehettem volna tőled Denisz beszúrással, ugyan kérem, garantáltan a szerki, vagy kreatív találta ki, a hulla fáradt zsének nem tudtak volna ilyesmik eszébe jutni, pláne nem, kerek egész jól fogalmazott mondatokban, ezek ilyen szerkesztői találmányok, hogy felkavarják a vastag guanót...

persze a kieső villalakók nevetve belemennek, mert ezek általában olyasmik amik illenek a képbe, még akkor is, ha ők nem fogalmaztak volna ilyen élesen és maróan...

fanni sajna nagyon randán viselkedett a párbaj után, nem csoda, ha a kreatív kitalált valami jó kis visszavágást zsé nevében... biztos azt is elmagyarázták zsének, hogy ő szerepe szerint az intrikus, akkor hát legyen az utolsó levél jó intrikus...

tényleg nem értem mi szükség erre, miért kell még jobban mérgezni a játékosok között a történetet, de hagyjuk...

bigél 2015.01.20. 00:21:45

@Morcz: a bölcsészeknél sok ilyen volt, de azért hasonló alkat a ttk-n is megfordult (na mondjuk az orvosin, ott nem)

mocskosmacska 2015.01.20. 00:22:01

@Morcz: Én társadalomtudományi karra jártam és ott rengeteg Dani típusú gyerek volt. Egyébként én nagyjából bírom a srácot. Legalábbis pl a villa rap szerintem az ő szellemi terméke volt és abban voltak kifejezetten találó részek. Egy átlag Vv játékoshoz képest nagy intelligenciáról és kreativitásról árulkodott.

Morcz 2015.01.20. 00:24:43

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): az orvosira tényleg nem jellemző. :)
@mocskosmacska: lehet h. kreatív, de hogy lennullázta magát a stílusával az tuti. Az elején még bírtam, de hamar kiesett a pikszisből.

kamilla123 2015.01.20. 00:25:20

@mocskosmacska: ja, és grimaszolva, szégyenkezve olvasta fel Zsu neki zsánt sorait, h tarts ki bla bla. Látszott rajta,h most már nem jön neki jól a Zsu barátság.

egyemakisszíved 2015.01.20. 00:27:03

@másodpéldány: Korábbi szériában mutatták, hogy a leveleket a lakók még bent írják, nem a kiesésük után, mindketten megcsinálják, de csak azét olvassák fel, aki nem jön vissza.

bigél 2015.01.20. 00:27:18

@Morcz: Dani nagyon gáz, de remélhetőleg kinövi
meg - bár ez nem mentség a viselkedésére - biztos frusztráló lehet, hogy ő senkinél nem jön számításba, mint férfi, de hát evvan

Ms Smaragdváros 2015.01.20. 00:29:37

Zsú bement, és fene tudja mi volt Dáviddal, rögtön az első este. Ilyet szerintem normál életben akkor csinál az ember, ha el tudja intézni, hogy nem találkozik másnaptól kezdve az illetővel, vagy akar tőle valamit. Szerintem ő egyiket se csinálta, tulajdonképpen helyi basszajbaként viselkedett csajként, ami férfiklént is visszás nőként meg pláne -és akkor még csak kb 2 dolgot tudtunk róla: hogy riporter és anya, és ha egy cuki kisfiú anyukája bemegy a műsorba akkor nem ezt várja tőle az ember. Ráadásul peche volt, mert Dávid kiesett, és ezzel az egész akcióval egyedül maradt- kiadta magát feleslegesen, új pasira nem mehetett volna rá, és szídták mint a bokrot...
És szerintem tényleg nem becsülte meg azokat az embereket, akik bizalmat szavaztak neki. A való életben nyilván sokkal több ember van körülötte, és akkor rövidtávon cserélődhetnek, amikor valami nem fair dolgot tesz, de a villában szép lassan elfogytak az emberek.
Nekem nem fog hiányozni.
Daninak meg biztos kurva szar lesz a lézengő párocskákkal mindenütt. Egyedül alszik a szaunában, minden szobában más pár. :D

Morcz 2015.01.20. 00:40:10

@kamilla123: elképzeltem, és leestem a székről a röhögéstől! :DDDD

bigél 2015.01.20. 00:47:36

@Morcz: jó éjt, én is mentem

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2015.01.20. 00:53:03

@egyemakisszíved: Nem tudom, a levelek tényleg nagyon furcsák néha... Most pl. a Katz Dávid féle riportban Zsu azt mondta, hogy nem volt büdös Dani. Most akkor melyiknek higgyünk...? Rengeteg a manipuláció! Ennek a fórumnak a hangvétele meg egyre riasztóbb számomra.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.20. 01:21:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

Az a baj az ilyen tömeges, hisztériás támadásokkal, hogy nem ad módot a másik félnek sem a mérlegelésre(mert ugye a falka semmiképpen sem mérlegel, hiszen a lényegük az, hogy sokan vannak, nem az, hogy gondolkodnak).
Mert ugye valahogy úgy nézne ki az objektív értékelés, hogy:
"tudom ugyan b@zm.eg, hogy ti százan tépitek, de mi is készséggel elismerjük, hogy mennyi hibája van. Már soroljuk is..."

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.20. 01:46:31

@Mók_Ica:" itt elszabadultak az indulatok"

Kazal végig hazudott Kiskunról, most a végén is hazudott. Intrikált. Úgy látszik, neki szabad.

pomac 2015.01.20. 02:42:15

"Az a kis retek Edina jobban kétségbe volt esve hogy kiesik a dugólovagja mit amikor közölték vele a nagyapja halálhírét." ezen behaltam :DDDDDDD

Megdobbent 2015.01.20. 05:30:48

Na most lesz igazi a jatek. Bent a sok white/gray trash, piat kapnak dogivel, nincs mar kozos ellenseg, ugyhogy johet egymas elveboncolasa. orommel szoktam nezni az ilyesmit :>
Elnezve ezt a fekete lyuk "bucsut" a nyugiban, hat nem tudom, az RTL nagyon bizhat a szerzodeseiben, elvegre ez aztan 100%-ig kimeritette a nagy nyilvanossag elott elkovetett becsuletsertes buntettet, tehat ha van meg az orszagban valamirevalo ugyved, akkor az mar mind Zsu ajtajat kaparja az ingyenes kepviselet remenyeben :) De megneznem, ahogy a randa feketelyuk zsaruk altal ki van rangatva a kecobol, a kizaras 5 perc alatt megtortenik, kesobb maga az RTL is perli feketelyukat, es akkor a randa pina egy eletre el lesz intezve csaladostul :> A roman meg... na o resze a show-nak kivancsi vagyok megboki-e basszajbat, ha rajon, hogy bizony nem parkent lehet ott dijat nyerni ;>>> Szoval _most_ lesz jo, szintiszta mocsok, ahogy kell!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.20. 05:39:55

@Megdobbent: így így ;-)

Becsületsértés lazán lehet, igazad is van.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.20. 05:58:57

@zaphodbeebthe1st: hát én ezt most nem értem, de gondolom, mindegy is.

Mók_Ica 2015.01.20. 06:49:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én az itteni indulatokra céloztam.... ami számomra érthetetlen ..... a villa az csak villa....

Megdobbent 2015.01.20. 07:21:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Akkor viszont veszek egy kalapot, megkeresem ezt a Zsu-t es meglengetem elotte, ha kiderul: pont ez volt a forgatokonyve vegig, es mar ott van a zsebeben az ugyved egy 40 millios nem vagyoni (sot ez mar nincs is, siman 40 millios) bunteto+polgari feljelentest lenget egy-egy kezeben ;)

Csak ügyesen! 2015.01.20. 07:50:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Az egész műsor egy becsületsértés, ha a lakók elkezdenék egymást perelgetni, nem lenne többet VV.

Morcz 2015.01.20. 08:04:33

@Csak ügyesen!: Erről az egyik South Park epizód jut eszembe abban volt egy mindenki kontra mindenki per...:D Úgyhogy hülyeség perelgetni, jelentkeztek a játékba, tudták mi vár rájuk.

bobby.ewing 2015.01.20. 08:12:05

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
melyik volt a szenyó kérdés? Hogy mit kell csinálni adni egy más által fizetett műcsecsért? Vagy hogy tényleg büdös-e Dani? Vagy utálták a munkahelyén is?

Nem kellett volna elmenni a vv-be, akkor nem kapna ilyen kérdéseket nyilvánosan. Aki elmegy kurvának, ne sírjon ha ...

candyperfumegirl 2015.01.20. 08:12:20

@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél): én írtam egy okot, ami miatt, ha én játékos lettem volna, biztos, hogy elkerülöm. És ezzel kapcsolatban, hogy nem láttunk mindent, de a többiek viszonyulása akkor is beszédes. Falkaszellemről meg nem beszélhetünk mondjuk Edina+Fanni vagy Dennis+Dani esetében.

Krétagarbó 2015.01.20. 08:18:52

@vastyúk is ..: sztem adott választ. A szégyenlősen lesütött szem is az...

Krétagarbó 2015.01.20. 08:25:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: és a lerománozás? :)

Nagy az isten állatkertje. Mondjuk a falkában támadásról itt is lehetne beszélni, ami itt volt pár hétig...

sixx · http://comment.blog.hu 2015.01.20. 08:25:35

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: minden sztenderd reality-szerződésben van egy kitétel, amiben az szerepel, hogy nem perelnek semmi ilyesmiért. sőt, az amerikai BB kiszivárgott szerződésében olyanok is szerepelnek, hogy nem perelhet és nem követelhet kártérítést halál, lerokkanás, sőt, aids-fertőzés esetén sem. evvan.

mocskosmacska 2015.01.20. 08:25:38

@Megdobbent: Nem is tudtam, hogy van bent román.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 08:40:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát erre, a látottak alapján csak azt tudom mondani, hogy ez a vakszerencsén múlik momentán. :D

Baresz83 2015.01.20. 08:41:20

Kizárt dolog, hogy Robinnak tényleg bejön Edina!! Már párszor írtam is, hogy idekint tök szép barátnői voltak, és még csak nem is hasonlítottak se Dórira, se Edinára. Szerencsétlen Robint elkönyvelte mindenki egy kis buzinak, anyuka pici fiànak, pedig egyáltalán nem az (vagy akkor a kinti élete színjáték).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 08:52:39

@bobby.ewing: jó, persze, azért mindannyian tudjuk, hogy nem a Lidlben vásárolta azokat a ciciket. :D Én nem bírom Zsuzsát és örülök, hogy kiesett, de valahogy megsajnáltam.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 08:55:11

@Baresz83: Azon túl, hogy vizilabdázó volt és az anyjával élt, mit lehet tudni a kinti életéről? Azt honnan lehet tudni, hogy pl. milyen barátnői voltak, stb? (lehet h volt már szó róla korábban, de ezek szerint én nem olvastam).

Mók_Ica 2015.01.20. 09:00:17

@Krétagarbó: igen, igen.... pont írtam, hogy itt is elszabadultak az indulatok.....

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: <3

Baresz83 2015.01.20. 09:02:28

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én ezeket a sógoromtól tudom, neki volt osztálytársa a Dávid (alias Robin) a középsuliban, és elég közel is laktak egymáshoz. Akkor még vizilabdázott a srác, de azt nem tudom, miért hagyta abba. De az tény, hogy menőnek számított a suliban, volt egy pár barátnő is menetközben, de a sógikám nagyon jófej srácnak ismerte meg, azt mondta, hogy jólelkű volt a kinti életben is, és nem érti ezeket a buzizásokat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 09:09:16

@Baresz83: jaaa, most már értem, köszi.
Nekem nem tűnik kif. homárnak, de van benne valami feminin, amitől nekem valahogy nem jön be. És a nézését se szeretem. De az az látszik, hogy a többihez képest mindenképp kulturáltabb... bár ez a szürreális Dóri-vonal, ez nagyon gáz (akár tattika, akár nem).

kamilla123 2015.01.20. 09:13:34

@Megdobbent: jó kis forgatókönyvet írtál. bárcsak így lenne :-)

Morcz 2015.01.20. 09:23:55

@Baresz83: köszi az info-t.
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): a nézése olyan alattomos néha,nem? Valaki írta, hogy olyan csendes gyilkos, vagy inkább sorozatgyilkos feje van.
@sixx:
nem semmi, a VV-s szerződésekről tudtok valamit? (szereplési kötelezettség, kizárás, kártérítés stb.)?

tényleg, észrevettétek, hogy tagnap óta leesett a komment szám, és megint normál mederben a társalgás? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.01.20. 09:30:22

@Morcz: igen, a csendesgyilkost azt hiszem pont én írtam. :D
Én nagyon örülök ennek a régi-új medernek. :)

A szerződést meg biztos úgy szövegezi meg az rtl, hogy a legkevesebb felelősséget kelljen vállalnia a lakók felé, azok meg a megnyerhető ~30 milláért kb. bármit aláírnak.

Krétagarbó 2015.01.20. 09:31:48

@Baresz83: csak furcsa a sok vadparaszt között, ezért gondolják buzinak...

Krétagarbó 2015.01.20. 09:35:33

@Morcz: ezek a szerződések általában titkosak, elvileg nem nagyon teregethetik ki a benne foglaltakat... És eléggé egyoldalúak is, az rtl javára persze. Lekötik őket X időre (a játék után is), bármit be kell vállaljanak, ahogy sixx is írta, a csatorna a felelősségét pedig mindenért (vagy szinte mindenért) kizárja. Ha a játékos vmi kötelezettségét megszegi (akár titoktartási, akár más) komoly kötbéreket fizethet, meg hasonlók...

lukacstoncsi 2015.01.20. 09:44:46

@Krétagarbó: (van új poszt)
Most mondjam azt hogy megérdemlik?Szerintem a nagy része nem is érti mit ír alá pontosan.A nagy örömben hogy szerződést kaptak nem is figyelnek a részletekre.

lukacstoncsi 2015.01.20. 09:47:44

@Baresz83: Látszik hogy mégha anyukája is nevelte normális ember lett belőle.Tud viselkedni és részegen is a vállalható kategória.Szerintem ő lesz a meglepetés ember a top 3-ban mint Jerzy annak idején.

Morcz 2015.01.20. 09:57:17

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): érdekes mert valahol olvastam a neten, hogy Vikcsu anyja nyilatkozta valahol, hogy Vikcsu már a beköltözés előtt kiborult, vissza akarta csinálni az egészet, de a szerződésszegéstől félve inkább belement a szeximádó csaj szerepébe.

@Krétagarbó: igazad lehet, de pl én az7t érezném korrektnek, hogy amikor meghirdetik a jelentkezést egy realityre, akkor pl mielőtt valaki jelentkezik, akkor elolvashatná a szerződést, és annak függvényében eldönthetné, hogy akar-e menni a castingra vagy sem. De ahogy pushpang írta, a pénz nagy úr....

@lukacstoncsi: Nem kellene a top3-ba. Eddig alig tett hozzá avalamit a műsorhoz, az a rámászok Edinára meg tök erőltetett. Ne mondjátok már hogy egy Edina kaliberő csajra ennyien rá akarnának mozdulni. Tuti taktika, robbantani szeretne. Meg egyébként szerintem a beköltözés előtt volt ideje felmérni a terepet, mivel a kiesett Dávid helyére érkezett.

másodpéldány 2015.01.20. 10:59:26

@egyemakisszíved:

most azonban nem így van, mert olyan dolgok is belekerültek a levelekbe, amiből világos, hogy a kiesés után íródtak, amúgy a lakók mindenfélét aláírtak mielőtt bementek, úgyhogy titoktartás kötelezi őket, lényegében simán úgy is írhatnak a nevükben leveleket, hogy nekik igazából nem tetszik, vagy bele se egyeznek...

@Morcz:

mikor most Robin legutoljára ráment Dórira és csókolgatta az ágyban, nos az tényleg izgató volt még a nézőnek is szexuálisan, az eddigi szexjelenetek a villában engem totál hidegen hagytak, ez annyira érzéki volt, hogy még engem is megmozgatott... szóval egy vonzó fiú, aki most elkezdett ügyesen játszani, mint stratégiailag mind a női szívek felé...

@Megdobbent:

sajnos fanni búcsúja zsétől borzalmas volt, de az rtl vágta a filmet, az rtl adta le, az rtl a felelős, ezen kívül ott fanni annyira túllépett minden határt, hogy saját magát égette porig, sajnos és nem zsét... még nekem is, akinek a kedvence volt ez már védhetetlen, ezen a ponton én is elengedtem fannit, pedig egy tehetséges kiscsaj, de most sajnos túltolta a vulgaritást, ő ezen a ponton visszahozhatatlanul elvesztette a nyereményt, pedig volt rá esélye és volt fanniban potenciál, de sajnos nem ismeri a határokat, és nagyon önpusztító...

amúgy amit dani művelt le zsével még sokkal rosszabb, szóval bicskanyitogató, hogy egy ilyen kis mosdatlan pisis-kakis akinek fogalma se lehet arról, hogy milyen anya zsé (apák persze elmehetnek sok hónapra szerte a világban csinálni bármit, bármikor, az rendben van, csak egy anya nem) lekukázza,

hogy egy taknyos, hazug kissrác így beszéljen egy nővel, csak mert az nem akart vele ágyba bújni, nos, gusztustalan, és nyilván ezerszeresen fogja dani visszakapni az élettől, remélem még értesülünk pár pofára eséséről.

egyemakisszíved 2015.01.20. 11:49:44

@másodpéldány: Régebben is voltak olyan játékosok, akik direkt törekedtek rá, hogy a hátrahagyott búcsúlevéllel borsot törjenek a maradók orra alá. Mondjuk ilyet, mint Zsuzsa, emlékeim szerint még senki nem csinált, hogy mindenkit megsértett, tárgyként tekintve a játékostársait, kivétel nélkül valamennyit, így voltaképp méltó volt hozzá.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.20. 12:08:31

@sixx: @Csak ügyesen!: btk minősítése megáll, csak arra reagcsiztam. Az más kérdés, hogy nem teszi, teheti, nagyon helyesen. Ha aláírta, viselje következményét.

@Baresz83: azért a szépség nem véletlenül relatív ;-)

@Krétagarbó: az se szép, mert ennek megint nincs köze a műsorhoz....

mézescsók 2015.01.20. 12:10:31

@másodpéldány: Köpni-nyelni nem tudtam, amikor megláttam a köpéses búcsút,de túltoljátok.
A Vv-ben a köpést, mint a viták kulturált rendezésének módját Baukó Éva vezette be, az az Évike, aki jelenleg a Belevaló egyik műsorvezetője. Ezt a csatornának is üzenem, akit Istenes képvisel a kamerák előtt, hogy mielőtt elhatárolódik a jelenettől és nyilvánosan undorkodik, ne köpje saját magát szembe, ők alkalmazzák a köpködős nőt. Gusztustalan, ronda gesztus, de sajna a Vv-ben nem példátlan. A köpés hagyománnyá nemesült, folytatta Iza és Traktoros, a jogfolytonosság jegyében kellett ebbe a szériába is ez az elem.
Én kedveltem/kedvelem Fannit, de sosem volt esélye a nyerésre. Úgyhogy ez az undokság már nem oszt-szoroz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.20. 12:30:59

@Megdobbent: amit sixx írt, az erősebb valszeg, kivéve, ha hatóságnak kell eljárást, feljelentést tenni, indítani.

mézescsók 2015.01.20. 12:53:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Ezt is túlspilázzátok. Ezen az alapon szinte mindenki ellen - kivéve talán Robint, mert ő nem engedi el magát annyira, hogy kimutassa az indulatait - lehetne eljárást indítani a villalakók közül.. Az mennyivel kevésbé becsületsértő, amikor leidegbetegezték Zsuzsát? Többen, nagy nyilvánosság előtt, többször, a riportszobában is, szemtől szemben is. Dani kurvaanyázása? Ez evvel a játékkal együtt jár. Aki kurvának áll, .. tipikus esete.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.01.20. 14:27:49

@mézescsók: nem vettem komolyan, pont, h leszarom, csak arra reagcsiztam, h igen, az kimeríti. Az is, amit te írsz, mmkk ;-)

mézescsók 2015.01.20. 16:04:36

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Sorry, Tényleg én spiláztam túl. Dinnye vagyok, ismerhetnélek már annyira, hogy vegyem, mikor komoly, mikor nem. Szóval ismét: elnézést.
Üdv.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.01.21. 03:21:17

@bobby.ewing:"... Nem kellett volna elmenni a vv-be, akkor nem kapna ilyen kérdéseket nyilvánosan...." (Kiskunt kérdezte)

Ja. A katzdávidok meg bárkire ráönthetnek egy vödör szart, joguk van hozzá, meg még meg is fizetik őket, és ők a rendes emberek, sőt, nekik van erkölcsi magaslatuk, amin állnak. Köpnöm kell.
süti beállítások módosítása