Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 7x37 - Renit a csúnyája sem mentette meg a kieséstől

2014. december 23. 08:29 - candyperfumegirl

Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet.

737-01.png

Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján Röné csak egy villantással tudott bekerülni, és ez azt hiszem, mindent el is mond az esélyekről, amit ő maga ugye nagyjából fifty-fiftyre lőtt be. Csapjunk is a lecsóba, a feladat, ami miatt a vellalakók emésztése még napokig nyugtalan lesz, egy szexi táncverseny volt. Egy fiú és egy lány mindkét csapatból, és mivel az indiánok Rönét és Jabbát indították, ezért már eleve nem lehetett sok jóra számítani. Az első körben, a fiúk csatájában csak 12ker szokásos helybenfutós tánca van, meg Jabba kacérkodása egy infarktussal, de szerencsére minden textil a helyén marad, a nyugalom megzavarására alkalmas képek csak ezután következnek.

737_gif01.gif

737_gif02.gif

Jön ugyanis Ádina és Röné, aki most bizonyítja csak igazán, hogy rászolgált az Ordenáré jelzőre, amit nem túl jóindulatúan már korábban ráaggattam. Ahogy az várható volt, Ádina nem csak a tükörnek tud ügyesen táncolni, olyan sztriptízt lejt Jabba és Komisz mellkasán, hogy még, Röné meg Basszájbát és Ádámot pécézi ki. Egy szál poncsóban és zsinórtangban lóbálja a hófehér combjait előttük, amik egészségesen meg is terebélyesedtek a villabeli csövezés alatt, a fiúk meg nyerítve röhögnek, ami azt hiszem, nem a megszokott reakció egy „szexi tánc” esetén. Majd repül a tanga, felcsúszik a poncsó, így villan Ordenáré csúnyája a srácoknak premier plánban, és az ehhez tartozó képanyag annyira durva, hogy nem merték 18+-os változatban feltolni a VV hivatalos oldalára, és azt hiszem, ezzel csak nyert az emberiség.

737-02.png

Basszájba riportbeli nyilatkozatát pedig muszáj szó szerint idézni:


„Nekem teljesen beleégett a fejembe ez a tánc, mivel ahogy levette a bugyiját az első 20 másodperc alatt, sajnos pont velem szembe állt, és hát én pont telibe láttam a legféltettebb dolgát, és hát valahogy nem, nem, köszönöm, azóta nem nagyon tudok enni.”

737-03.png
Ez úgy nagyjából el is intézi a lakók diétáját elég hosszú időre azt hiszem, főleg ahogy még utána különböző húsipari termékekhez hasonlítják a látványt, de inkább abbahagyják, mert senki nem takarítaná fel helyettük, ha keresztbeokádnák a nappalit. Röné meg később azzal magyarázza a manővert, hogy tudta, hogy Ádina szexin fog táncolni, ezért rá kellett tennie egy lapáttal, amivel sikeresen ki is maxolja a közönségességet ugye: nem értek semmihez, de legalább a csúnyámat meg tudom mutatni. Gratulálok Röné, egyetlen szerencséd az, hogy van egy iparág, ahol ennyi pontosan elég is az érvényesüléshez.

737-04.png

737-05.png

Ezek után nekünk még bevágják Vőlegény fejét a stúdióban, ami egy tanulmány: szemek véreresek, nyaki erek kidagadnak, és úgy összességében úgy néz ki, mint akinek töltött fegyvert tartanak a tökei között azzal a céllal, hogy a legkisebb mozdulatra használni fogják. Ebben a látványban párszor még részesülünk a műsor során, és Bence még beszéltetni is próbálja a srácot azok után, hogy beidézte a lakók löncshús kommentjeit. Tudom, nehéz ezen túllépni, de megpróbálok, mert van még egy érdekes kérdéskör ebben az adásban, nevezetesen, hogy melyik csapatban játszik Robin. Igen, szándékosan kétértelmű a megfogalmazás. Először is kiszúrták, hogy Robin sokat legyeskedik mostanában Plasztik körük, hiszen bevallottan vonzza a műcsöcs, de az, hogy kávét meg vécépapírt ad neki a cowboyok készletéből, ráadásul az indiánrezervátumba (=nyugiszoba) is be mer nyitni, az végképp kiveri a biztosítékot. „Ez átállt, vége” – mondja fogcsikorgatva Basszájba, akinél nem tudni, mi zavarja jobban, az ellenséggel való cimborálás, vagy az, hogy Robin nyúlná az ő bukott nőprojectjét. Robin szarik a farmra és rendületlenül ismerkedik, Plasztik meg készségesen szállítja a tőle elnyert infókat a csapatának, azzal a kiegészítéssel, hogy neki is nagyon bejön ám Robin, szóval itt még akármi lehet, ha végre rendeltetésszerűen lehet majd használni megint a baszobát.

737-06.png

Megy még a kavarás oda-vissza-keresztbe, ami belefér, most például Plasztik hangolja Ádinát Zsu ellen a cigiskanapén. Nagyon helyesen teszi, jegyzem meg, a bemondónőnél sunyibb játékos ugyanis nem nagyon van ebben a szériában. Utána Ádina és 12ker is összedugják a fejüket, náluk ugye jó alap a féltékenykedés, mi lehet vajon Basszájba és MILF között. Megegyeznek abban, hogy figyelnek, és szükség esetén robbantják a saját kis klikkjüket is, én meg arra leszek kíváncsi, mikor jönnek már rá, hogy elsősorban MILFtől kéne megszabadulni, akinek feltett szándéka az összes faszit a farkánál fogva vezetni.

737-08.png

Azért legalább egy képet még megér az az ízléses és rendezett lakókörnyezet is, amiben a lemmingek tengetik a napjaikat:

737-07.png

A nagy buzibotrány pedig a következő feladat alatt szabadul el, aminek az lenne a lényege, hogy mindenféle zavarbaejtő kérdésekkel vegzálják a párbajozókat, eközben Fannika ilyenekkel írja be magát az egyetemes VV-történelembe: „Hogy mondják a faszt szép szóval? Hímvessző?” A nagy kérdezgetés alatt Röné ismét bebizonyítja, hogy képtelen magát reálisan látni, Komisz meg nekiszegezi a kérdést Daninak: te buziztad-e le Robint? Ezzel a kérdéssel egyébként Komisznak meglepően ügyesen sikerült éket verni a másik csapat tagjai közé, még azt is mondja, hogy ő MILFtől hallotta, tehát a Robin leválasztási terv egyelőre egész jól halad. Fannika felháborodását érdemes még kiemelni: „hogy lenne már meleg, hát messze ő a legjobb pasi a villában!” Igen, ez egy érv. Robin először csak zavartan forgatja a szemeit, majd felpattan, és coming outol (nem), hogy álljon elő, aki engem buzizni mer, és mondja a szemembe, vagy kérdezzen meg, különben meg ne sértegessen. Ezt mondja még a riportban is tovább, és én tényleg nem kívánok állást foglalni, de azt soha nem fogom megérteni, hogy az mitől SÉRTÉS, ha valakit melegnek néznek.

737-09.png

Na ennyi volt az összefoglaló, most már tényleg csak az van hátra, hogy kihúzzuk addig, amíg kiderül, hogy Daninak sikerült-e kerek 80%-kal szénné aláznia Rönét. Röné látványosan be van feszülve, 12ker meg Ádina és Zsu rémületes párducmintás ölelésében a nyugalom szobra (na jó, a lehetőségekhez képest.) Az unalmas, repetitív kisfilmek és Röné modoros búcsúelőadása senkit nem érdekelnek, lapozzunk. Ordenáré cipőjét ledobva érkezik a stúdióba, mert LAZA, de a testbeszéde elárulja, hogy egy merő ideg ez a nő, és ez nem csak a párbaj miatt van. Dani a párbajozók hagyományaival ellentétesen teljesen normális emberként viselkedik, és egyszer nem emeli fel a hangját, mert minek. A harc meglehetősen langyos vízben zajlik, mert 12ker okosan, kimérten csipkelődik, és ez ellen semmire nem megy Röné a modorosságával. Vége felé Lilu még nagyon hangsúlyosan nekiszegezi a kérdést Ordenárénak, de vagy háromszor, hogy te tényleg azt hitted, hogy Danival egy szinten álltok, TE TÉNYLEG AZT HITTED?! És Rönének nem esik le, pedig már jönnek a százalékok: 27-73 kerekítve, és ezen a ponton végre levetkőzi azt az erőszakosan magára erőltetett fennhéjázó arckifejezést, mialatt 12ker ugrálva ünnepel, meg Lilut ölelget. Holnap megnézzük hosszabban is, mi történt, miután visítva ugrálta körül a csapata, és milyen bulikát csaptak a nagy örömre.

737-10.png

Címkék: vv7
738 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.12.23. 09:01:21

Hűha, PVC egyre rondább, kezd szétfolyni az arca. Na meg ez a "Kik ezek te?" ... - Tipikus gettószöveg. Jááááj....Én nem láttam még guminőt, de szerintem így nézhet ki. Bár amikor Robinnal ült az udvaron, és evett, beugrott Frankenstein teremtménye is. Szerintem is villángyorsan bepuncsolja majd magát 12kerékhez...
Robin is köpönyegforgató kis sunyi gyerek, nem tud érvényesülni a Cinkostárs Bt-ben, így most próbálkozik a Cinikus Bt-nél. :D Simán kipofázta a saját csapatának dolgait. Most lesz majd gázban, ha PVC "áthárítja" magát 12kerékhez...
Maci meg csak eszik, alszik, gonoszan néz, és újabban egyre gonoszabbakat mond.Már régen kérnie kellett volna egy edzéstervet és egyéni étrendet is. Ehelyett csak tesped egész nap, szerintem tele lehet már felfekvéssel. Ez már taszító. Most tényleg lenne módja, ideje lefogyni vagy életmódot váltani...
Reni végre beindíthatja karrierjét...Most végre elmondta, hogy végül is ő pornósztár szeretne lenni. "Ha felkérnek arra, hogy kamerák előtt szexeljek, azt is bevállalom." Hajrá!
Robin kifakadása ebben a közösségben teljesen értelmetlen volt. Ott félóránként csicsagecifaszozzák egymást, persze egymás háta mögött. Mi ebben a nagy durranás, hogy esetleg lebuzizták? De ez úgy látszik betalált nála valamiért...Érdekes.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 09:04:23

Második, és az első gratuláló! Nagyon jó poszt!!!

astryle 2014.12.23. 09:10:29

@natalja: a guminő titulust már Fasznika elvitte a képpel.

Király volt az öfi :)

Conchobar 2014.12.23. 09:11:23

"Plasztik meg készségesen szállítja a tőle elnyert infókat a csapatának, azzal a kiegészítéssel, hogy neki is nagyon bejön ám Robin" - Ami azt illeti, Dórit ugyanúgy kültagnak tekinti a saját csapata, mint Robint (pl. Fanni meg Dennis nem vonta be őt a minapi Ádámot beetetős projektbe). Amúgyis vége kell, hogy szakadjon ennek a szektáskodásnak, egyrészt mert az egyik szekta lassanként elfogy, a megmaradó tagjainak pedig át kell értékelnie az addigi magatartásukat, ugyanakkor a másik szektában pedig lassanként megindítja az eróziót a tagjai közt növekvő érdekellentét (a Zsuzsa-Laci-Dani-Edina vonalon). Másrészt, az mutat a szekták felszámolódása felé, hogy a szektatagok szektahatáron átnyúló vonzalmakat táplálnak (Robin-Dóra és Fanni-Ádám)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.23. 09:13:13

...Azért én megnézném Röné löncshúsát,egy takarás nélküli képen...ugyanis épp fogyókúrázok,és sokat segítene,terápiás jelleggel ;)

Conchobar 2014.12.23. 09:15:17

@Conchobar: Ami azt illeti, Dórit ugyanúgy kültagnak tekinti a saját csapata, mint Robint a sajátja. Más kérdés az, hogy Fanniéknak most tetszik az, hogy Dóri Robintól származó híreket szállít. Persze Dórinak is jó, mert így a ő az események középpontjába kerül

nnnnnnnn 2014.12.23. 09:15:51

már megint lemaradtam vagy három résznyit.. végre kiesett ez a gyogyós is.

2014.12.23. 09:19:01

Azt nem nagyon értem, hogy Kisbékát miért tudja PVC megingatni. 12ker és Zsu számtalanszor elmondta neki, hogy a gittegyletben végül is csak ők hárman vannak hivatalosan, a többiek csak a feláldozható, előreküldhető parasztok. Kisbéka is elég bizonytalan játékos.

fran7 2014.12.23. 09:21:47

Egy rövid megjegyzés. Az RTL a Párbajt jelenleg arra tartja, hogy visszajelzéseket adjon a lakóknak. Csak igyekeznek minél kevesebb infót csepegtetni, nehogy valaki túl sokat értsen meg belőle. Ezért a sok ismétlés a kevés nóvum a kisfilmekben és ismétlik meg akár háromszor is ugyanazt az eseményt. Dani kisfilmjeiben eléggé a konfliktusokra hegyezték ki a dolgot. Reninek meg olyan semmilyen volt. Ebből is látható volt, hogy Danit várták vissza. Hiába ajánlgatták Reninek Ádámot párbajellenfélnek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 09:22:25

Basszájba kommentje Röné táncáról valóban epic! A VV6-os szériát nem követtem, de én nem emlékszem olyan játékosra a VV-k történetében (talán Tordason kívül, de legalább benne volt valami szupernaív kedvesség, és nem volt rosszindulatú), aki ennyire VV Antitalentumként került be a villába, mint Reni. Minden helyzetértékelése totál az ellentéte volt a valóságnak, ha néha volt valami történés körülötte, az biztos, hogy teljesen ritmustalan volt a játéka dinamikája szempontjából. Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy mit láttak benne a kreatívok és a pszichológusok a castingon és mi lett volna az ő szerepe a villában...? Valaki erről...? Vikácsut összességében valamivel jobb karakternek láttam és sztem fordított sorrendben kellett volna kiesniük.

Csak ügyesen! 2014.12.23. 09:24:06

@natalja: Nem tudja megingatni, ez csak színjáték a nézőknek. Mint ahogy a tegnapi többi riportszobás és Daninak előadott monológjai is arról, h mennyire sérülni fog az ő kicsi lelke. Dóri iránymutatása nélkül is pontosan vágja h mire számíthat Zsu részéről.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 09:31:01

@fran7: Amilyen sz*rul szerepelt Röné ebben a játékban a szavazás végeredménye sztem még rá nézve hízelgő. Ez a sok ember egyébként biztos, hogy nem Rönére szavazott, hanem a Fekete pólósokra a fehérek ellenében, azaz Röné, Fannika/Denisz,/Dóri és Maci szavazatokat kapott. Daninak viszont Rönével ellentétben volt saját szavazótábora is és természetesen megkapta az átszavazó fehér szimpatizánsok szavazatait is. Ádám ellen tényleg elég szoros lehetett volna a párbaj, bár azt is meg kell jegyezni, hogy amíg Ádám a héten egy kicsit hajrázott Röné most sem csinált semmit.

Conchobar 2014.12.23. 09:39:50

@VV Erőlegény: "Vikácsut összességében valamivel jobb karakternek láttam és sztem fordított sorrendben kellett volna kiesniük." - Vikcsu még azt se vette észre, hogy Reniék nem őérte, nem ő miatta, hanem Zsuzsa ellen olyan aktívak a párbajt megelőzően, akik meg éppenséggel ő miatta vannak a csapatában (Robin, Edina, Ádám és Laci), azok nem fognak tudni teljes szívvel Zsuzsa ellen és Reniékkel közös platformon harcolni. Ráadásul elkövette azt a hibát, hogy Edina sárga kendős megszégyenítésével Edinát teljesen Zsuzsa mellé állította (noha Edina a párbaj végéig őrizni próbálta a látszatot). Reni ilyeneket nem csinált. Reni igenis egyenes jellem. Reni próbálta a jó oldalát is megmutatni, csakhát vesztére elsősorban Maci felé, mivel maga Maci is negatív figura, ezért nem tudott a nézőkbe ivódni Reni előnyösebb oldala

2014.12.23. 09:46:35

@Csak ügyesen!: Igen, a lelki sérülős duma elég átlátszó volt, de én nem tartom - a látottak alapján - Kisbékát ennyire rafkósnak. Aztán persze, ki tudja....

2014.12.23. 09:56:22

@VV Erőlegény: Az eddig látottak alapján szerintem igyekeztek minél több lelkisérültet beválogatni. Tudták ők (pszichológusok), hogy éppen ők lesznek azok, akik a leghamarabb elveszítik majd a realitás érzéküket, s lám így is lett: Fanni teljesen máshogyan érzékeli a helyzetét, azt hangoztatja, hogy büszke rá a családja stb., Edina nem látja át (vagy nem akarja átlátni???) a Lacihoz fűződő kapcsolatát. Jabba szintén rosszul fogja a különböző helyzeteket. Reni meg ugye... tévesen észleli a világban elfoglalt helyét, a szituációkat, a környezetét, úgy általában...mindent. Nem lennék nagyon meglepve, ha ezt a színésznő dolgot is csak beképzelte volna magának. (max. valami iskolai színjátszókörben játszhatott mondjuk fát) Szóval a szerepe szerintem pont ez volt. Csak amikor elkezdte a kedves nézőket is kutyázni, azt már nem nagyon lehetett tovább görgetni

Conchobar 2014.12.23. 09:58:10

@Csak ügyesen!: "Daninak előadott monológjai is arról, h mennyire sérülni fog az ő kicsi lelke" - A szerkesztők meglehetősen 'tematizálják' az összefoglalókban a Laci-Zsuzsa-Dani-Edina négyes dolgait. Az a nézők szájába van rágva, hogy Zsuzsa kacérkodik Lacival, és emiatt Edinában 'vegyes' érzelmek keletkeznek, viszont arra nem hívják föl a figyelmet, hogy Edina, ha nem is szexuális vonalon, de legalább annyira rámászik Danira (noha 'hivatalosan' ő Laciba szerelmes), és hogy mindez milyen érzelmeket válthat ki Zsuzsából

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 09:58:20

@Conchobar: Én nem is azt állítom, hogy Reni nem volt egy jellem, sőt túlságosan (rögeszmésen) is az volt, hiszen a sok figyelmeztetés ellenére (villalakók levelei) mégis csak a legerősebb választható ellenfelet Danit hívta ki a párbajra. Az a bajom vele, hogy a kétségtelen jelleme ellenére teljesen vakon volt, ezen felül humoros sem volt, és soha nem lehetett őt nevetni látni a villában, valamint folyamatosan aludt. Vikácsu legalább valamennyire élénk volt a villában (ennyivel tartom jobbnak)... Reninek ráadásul Vikácsuval ellentétben volt még két hete (tehát gyakorlatilag dupla ideje) arra, hogy átértékelje magában egy kicsit ezt a Zsu ellenességet. Ő egyedül nem tette ezt, a többi fekete meg csak adták alá a lovat meggyőződés nélkül (még Maci is). Utóbbi úgy állt mellé a végnapjaiban, hogy tudta, hogy szinte semmi esélye sincsen. Dani visszajövetelekor ne várjatok ugyanolyan dühkitöréseket, mint Kiskun visszajövetelekor, mivel mélyen a lelke mélyén mindenki ezzel számolt. Az ő visszatérése senkinek sem volt meglepetés a villában, néhány óráig még magukra erőltetnek egy szomorkás képet a feketék, talán holnap lesz még egy temetési szertartás is (mint Vikácsu esetében mécsessel, műkönnyekkel), és egy hét után már azt sem fogják tudni, hogy egyáltalán létezett-e ilyen nevű játékos a villában.

Csak ügyesen! 2014.12.23. 10:04:56

@Conchobar: Ha ez utóbbit nem is, de olyan Edina-Dani beszélgetéseket többször is leadtak, amikben Edina lelkesen ekézi Daninak Zsuzsát, meg többször nyomatékosítja, h Zsuzsában nem lehet megbízni.

Conchobar 2014.12.23. 10:10:37

@VV Erőlegény: "Dani visszajövetelekor ne várjatok ugyanolyan dühkitöréseket, mint Kiskun visszajövetelekor, mivel mélyen a lelke mélyén mindenki ezzel számolt." - Én nem látok a Reni-féle szekta tagjainak lelke mélyére, én csak azt láttam, hogy ők ugyanolyan hittel és meggyőződéssel várták, hogy a nyíló ajtóban a sajátjukat, Renit lássák megjelenni, mint a Dani-féle szekta tagjai

lawabidingcitizen 2014.12.23. 10:13:24

Laci arca és a 10 másodperc néma csend.....

Remélem ordenáré visszanézi :)

Conchobar 2014.12.23. 10:14:53

@Csak ügyesen!: "többször nyomatékosítja, h Zsuzsában nem lehet megbízni" - Viszont amikor ugyanezt mástól hallja Edina (Ádámtól, most meg Dóritól), olyankor mindig 'rádöbben, meg meglepődik' stb. tulajdonképpen olyankor ezzel nyomatékosítja a nézők felé Zsuzsa megbízhatatlanságát (álnokságát)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 10:15:57

@Csak ügyesen!: És igaza is van Edinának.
@Conchobar:Zsuzsát meg ugyan minek rázná meg, hiszen nem tekint Danira pasiként. Majd az fogja megrázni, amikor kikerül először a Bt-ből aztán meg a játékból. :-)

Mellesleg még mindig leragadtam ott, hogy Malevil2050 illegálisan sokat szavaz. Tudom ez az egyéni szoc.problémám.

Falusi Liba 2014.12.23. 10:18:16

@Conchobar:
Nem egyenes jellemre vall a mások szemében turkászás szálka után, míg egy ordenáré gerenda lóg ki a sajátjából.
Normális értékrendű és minimális nagyságú gyerekszobával rendelkező ember KÉPTELEN Fannika és Penniszke közelségét elviselni, barátként kezelni őket, annyira pronyók, annyira értékvesztett, sérült, közönséges, egyszerű emberek.

PVC egyre inkább egy túlpumpált guminőhöz hasonlít, ráadásul a műszája miatt képtelen helyesen formálni a mássalhangzókat, így az ajakhangok (m, b,p, v, f,) teljesen elvesznek a szájában és úgy beszél, mintha légnyomást kapott volna. Baromi irritáló.

Mók_Ica 2014.12.23. 10:19:58

sztem röné ott siklott félre, hogy elvakultan gyűlölni kezdte zsut, és mindezt persze a szeretet jegyében..... nagyon más megnyilvánulása nem volt, minden e téma köré fonódott körülötte.....

Conchobar 2014.12.23. 10:23:44

@Csak ügyesen!: "olyan Edina-Dani beszélgetéseket többször is leadtak" - Azt viszont nem adták le (csak az éjszakai livestream-en lehetett látni), hogy a kovbojos héten Dani Edinát választotta maga mellé valami feladat kapcsán, Edina Dani nyakán lógott, míg Zsuzsa, tőlük távolabb meglehetősen rosszkedvűnek tűnt (talán féltékenységet nem érzett, de mellőzöttséget és sértettséget minden bizonnyal)

Conchobar 2014.12.23. 10:27:58

@Majom1Parádé: "Zsuzsát meg ugyan minek rázná meg, hiszen nem tekint Danira pasiként." - Nemcsak szexuális okból kifolyólag érezhet az ember féltékenységet. A féltékenység eme válfajára külön szavunk is van: szerelemféltés. Ha Zsuzsát a szerelemféltés nem is, de a féltékenység még bőven jellemezheti

2014.12.23. 10:35:04

@Falusi Liba:" PVC egyre inkább egy túlpumpált guminőhöz hasonlít" :D Ugyanezt gondolom, fentebb írtam is...de ha Kazalé a sima guminő cím, akkor PVC meg legyen a túlpumpált guminő...de mondom, nekem kicsit olyan "teremtményes" is néha, amikor az arc - és szemmozgása rendezetlenné válik.
Robin is addig tűnődött, hogy hova álljon, hogy csak beállt a rossz sorba. Ha cimborálni kezd Jabbával és Pennisszel, akkor ő sem különb náluk.

Conchobar 2014.12.23. 10:38:03

@Falusi Liba: "Nem egyenes jellemre vall a mások szemében turkászás szálka után, míg egy ordenáré gerenda lóg ki a sajátjából." - Ha ő ezt tudatosan csinálná, ha ő tudatában lenne annak, hogy sajátjából ordenáré gerenda lóg ki (a másikéban meg csak szálka van), akkor mondhatnád, hogy nem egyenes jellem. Csakhogy ő komolyan gondolja (meg a többiek is), hogy az ő szektájuk tagjai különbek, mint a másik szekta tagjai

nnnnnnnn 2014.12.23. 10:39:05

@natalja: még mindig a dóri a legnormálisabb az összes bentlévő nő közül

Krétagarbó 2014.12.23. 10:39:56

@natalja: sztem Robinnál ez nem tudatos dolog. Én elhiszem neki, hogy nem érzi jól magát, amikor szemétkedni "kell" mással, csak mivel ő eléggé naiv típus, PVC infoszerzésre egy pillanat alatt kihasználja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 10:40:02

@Conchobar: Igen, ezt tényleg betehették volna az öfibe, mert ez egy kulcs momentum volt az hármas szövetségük belső erőviszonyainak alakulása/megértése vonatkozásában, ráadásul én ettől a pillanattól számítom Dani megvilágosodását a Zsu kelepce után. Akkor egyébként úgy értékeltem, hogy Edina végig is fogja vinni a kampányfőnökséget (és izgult is, hogy nem fog neki menni a beszéd, de Dani bátorította, hogy de igen menni fog), viszont valami az elmúlt napokban megváltozhatott újra (talán Edina túltolt féltékenységi jelenetei miatt, nemtom), de engem meglepett, hogy a kampányzáró egy perces beszédet mégis csak Zsu mondta el tegnap Dani részéről... Persze az is lehet, hogy Dani megpróbálta alkalmazni az "oszd meg és uralkodj" elvet! Dani szurkolóként, ennek örülnék is, de jelenleg csak reménykedem benne! :-)

Krétagarbó 2014.12.23. 10:44:04

@Mók_Ica: igen, ez a mindent elsöprő gyűlölet nagyon taszító volt benne, ráadásul úgy, hogy mindezt a "jó ügy" érdekében tette. Láttunk már ilyen fanatikus őrülteket a világtörténelemben...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 10:47:25

@Mók_Ica: Volt már rá példa a történelemben, hogy az egyházak is így cselekedtek...

Mók_Ica 2014.12.23. 10:47:58

@Krétagarbó: a fanatizmus, az elvakultság soha nem jó..... semmilyen vonatkozásban..... és tök mindegy, milyen eszmének a zászlója alatt követik el......
röné sajnos elkövette ezt és sem az első párbaj után, sem a saját vesztes párbaja után nem esett le neki a tantusz...... ezért gondolom, hogy valamiféle kezelésre szorul.

Krétagarbó 2014.12.23. 10:48:55

@Mók_Ica: Zsu viselkedésére most kíváncsi leszek, hogy nincs rajta a lila kendő. Beszédes volt tegnap, amikor a párbaj után szólt neki Lilu, hogy már okkal vagy okvetlenül van-e rajta még... A lila kendő birtokában még azt mondta, hogy nincs/nem volt Dávidon kívül más pasi a villában, aki tetszene neki, és a gyerekét sem emlegette. Most majd - sztem - újra jön a jaj hiányzik a gyerekem, és ahogy közeledtünk a párbajhoz, hirtelen Laci is megtetszett neki.
Remélem Edina még időben kiviszi és kint hagyja. Ha Zsu összejönne Lacival, félek, Edina annyira összetörne, hogy a játékát végleg elszúrná. Remélem lesz elég gógyija neki, hogy ezt egy huszárvágással minél előbb megoldja.

Mók_Ica 2014.12.23. 10:49:25

@VV Erőlegény: némely vallás esetében nem múlt idő sajnos......

Billy a kölyök 2014.12.23. 10:50:39

Daniék helyében én most Dennist küldeném párbajozni, és ezzel a másik csapat teljesen ki van ütve. Macit most felesleges lenne kiküldeni, neki már úgyis vége, szerintem, őt már hetek óta a Renivel való képzeletbeli viszonya tartotta lelkileg életben.

Megjegyzem, nagyon sok rosszat el lehet mondani Reniről, de tény, hogy Macit egyáltalán nem hülyítette ilyen téren, ha a fiú megpróbált csak célozni rá, hogy esetleg több is lehetne köztük egy laza érdekszövetségnél (romantikus vacsora, bár ilyen csaj várna engem odakint, stb.) Reni azonnal és egyértelműen jelezte, hogy ez szóba sem jöhet, és még csak nem is a vőlegényével takarózott. (Mondjuk, hülyén is vette volna ki magát, hiszen mindenki láthatta - Maci is - hogy Robinnak csak füttyentenie kellett volna, és Reni azt is elfelejti, hogy valaha volt vőlegénye. Szerencséjére úgy tűnik, Norbiban nincs semmi önbecsülés, így nem lesz páros lábbal kirúgva.)

De visszatérve a tárgyhoz, Maci a sok csalódás, visszautasítás után felépített magának egy álomvilágot, ami most vele együtt a darabjaira hullik. Dóri már Zsu visszatérésekor bebizonyította, hogy mindig annak puncsol, akitől félti a bentmaradását, ráadásul mindig vigyázott is arra, hogy neki azért megbocsájtható legyen a viselkedése az ellentábor részéről. A Dennis-Fanni páros azonban ezt jócskán túltolta, ők nem számíthat bocsánatra, tehát kénytelenek továbbra is Daniékkal szemben meghatározni magukat.

Ugyanakkor Fannikán lehet hogy megkönyörülnének a nézők, mert akármilyen primitív prosztó, legalább lehet rajta jókat nevetni. Dennisről még ennyi pozitívumot sem tudnék elmondani. Tehát az ő kiesése egy utolsó nagy összefogással biztosítható, onnantól kezdve pedig már sorra potyognak ki a magukra maradt, megroggyant Reni-hívek.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 10:51:24

A következő kiválasztás előtt:
Lilu: Ádám, szeretnéd használni a szuperképességedet?
Ádám: Nem, későbbre tartogatom
Lilu: Dani, szeretnéd használni a szuperképességedet?
Dani: Igen Lilu, imádom a párbajt, szóval most leveszem saját magamról a lila kendőt! :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 10:53:32

@Billy a kölyök: Most, hogy említetted "(romantikus vacsora,)" Maci ugye Zsu-t is felkérte és a csaj IGEN-t mondott. Mikor lesz az esemény vajh?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 10:54:54

@Krétagarbó: Drukkoljunk akkor ennek a verziónak! :-) Zsu sztem is Edina és Dani legnagyobb és legveszélyesebb ellenfele... (kíváncsi vok majd Kamilla véleményére is, lehet, hogy még mindig másképpen látja...) :-)

Mók_Ica 2014.12.23. 10:56:02

@Krétagarbó: itt a karácsony, gyerek téma elő fog jönni.... mint ahogy a többieknél is a család.....
lacccival nem tudom, hogy mennyire fognak összejönni...... lacci jelenleg nem alkalmas egy villakapcsolatra sztem... ha pedig mégis lesz bármi, akkor zsut is ugyanúgy ki fogja beszélni, mint tette ezt plasztikkal és edinával...... (lsd. az ominózus első este után plasztikkal, rögtön megjegyezte nagy plénum előtt, hogy mijét masszírozta, edinával töltött paplan alatti események után pedig ádáméknak ecsetelte, hogy edina megrángatta kislacciját és amikor ő tette volna az ujját a megfelelő helyre, edina kiugrott az ágyból..... és egyiket sem hízelgő hangnemben tette)

nnnnnnnn 2014.12.23. 10:56:34

@Billy a kölyök: egyetértek. bár én fannikán nemtudok nevetni. semmi vicceset nem látok benne. egy véglény.

Conchobar 2014.12.23. 10:57:05

@VV Erőlegény: "én ettől a pillanattól számítom Dani megvilágosodását a Zsu kelepce után" - Ha te valóban Dani-szurkoló vagy, akkor hagyjad Dani implicit hülyézését a csudába. Ha az első napokban még nem is, de a következőkben már láthatta, hogy neki férfiként nincs esélye (Fanni után) Zsuzsa esetében sem. Már ha ez érdekelte volna őt különösebben. Dani kiválóan meglátta a lehetőséget, amit Zsuzsa (helyzete) kínált a számára, és Dani élt is a lehetőséggel

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 10:57:43

@Mók_Ica: Mondhatom életszerűtlennek is. kb.12 eszközről szavazni. Biztos neki mindene OKOS: telefon, tablet, tv, mosógép, porszívó, stb... és van annyi telefonszáma is.

Mók_Ica 2014.12.23. 11:01:33

@Majom1Parádé: letöltötte az app-ot és használja..... ha a porszívóra, akkor arra.....
egyébként nem gondolom, hogy malevil döntötte el a párbajt :)
nem tudom kiadja-e a know how-t, de ezt megteheti más is :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 11:03:07

@Conchobar: Távol álljon tőlem Dani implicit hülyézése, csak azért az érzelmek néha bekavarhatnak bármilyen stratégiába! OK, legyen úgy ahogy te mondod, az nekem is sokkal szimpibb verzió!

Krétagarbó 2014.12.23. 11:05:07

@Majom1Parádé: volt ilyen? Én erről lemaradtam...

tvbuzi 2014.12.23. 11:07:37

Valaki írta tegnap a Fácsén, hogy Röné a családi titkokban (asszem ez a címe) szerepelt. (Tegnap a szuper tv2n)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.23. 11:07:39

@Krétagarbó: pont ezen gondolkodtam tegnap, h lesz-e Zsu-Edina párbaj. (egyébként meg mindennel egyetértek. Zsu megmondta mikor beköltözött, h az a taktikája h a pasikat a farkuknál fogva fogja vezetni. Kell a játékhoz és örülök neki h van ilyen játékos, de azért nem bánnám ha ő esne ki Edina ellen. Kárpótlásul Zsu megkaphatja Lacit:) Edinának meg drukkolok h térjen észhez és tudja elengedni a sztorit.)

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.23. 11:08:29

@Billy a kölyök: tetszik a neved, most nagyon passzol a cóvbojos tematikához:)

tvbuzi 2014.12.23. 11:09:02

Ez az app is úgy működik, hogy esemeseket küldözget? Mármint szavazáskor.

2014.12.23. 11:13:04

@$$$=$$$: Nem tudnék rangsort állítani a csajok között, nekem PVC is egyre unszimpatikusabb. Ha már arról van szó, hogy mindenki képvisel valamit, akkor ő mit is?
@Krétagarbó: Nem hiszem, hogy ennyire hülye lenne Robin... ő magától köpött infókat, nem nagyon kellett PVC-nek rafkóskodni. Azt jól érzi, hogy ő (is) kilóg a gittegyletből, és mellé is kellene valaki...Bár az elején Kisbékával voltak nagy spanok. Sőt, most is ott volt, amikor Kisbéka bizalmasan vallott 12kernek a Lacival kapcsolatos aggályairól. Szóval ő tartozhatna Kisbékáékhoz is. De amikor 12ker visszajött, Jabba hátát simizte - gondolom vigasztalás volt. Nem volt olyan vidám, mint a többiek....ő már a szektások közt van, legalábbis úgy tűnik, inkább húzna közéjük. Annak ellenére, hogy a szektások sokkal aljasabbak, mint a gittegylet tagjai. Szóval ez megint álszenteskedés.

Conchobar 2014.12.23. 11:14:58

@VV Erőlegény: "Távol álljon tőlem Dani implicit hülyézése, csak azért az érzelmek néha bekavarhatnak bármilyen stratégiába!" - Akkor tehát az a helyzet, hogy nem Dani, hanem te világosodtál meg attól, hogy láttad Edina és Dani beszélgetését. Megláttad, hogy Dani különösebb érzelmet nem viseltet Zsuzsa iránt, hiszen szívesen hallgatta Zsuzsa ekézését és hogy kijelentette: számára még nem aktuális Zsuzsa ellen fordulni

2014.12.23. 11:15:19

@tvbuzi: :D Akkor beigazolódott: tényleg csak képzelt színésznő. Szegény, én kezdem sajnálni.

kamilla123 2014.12.23. 11:15:37

nagyon jó poszt volt, köszönjük :-)

ezen hangosan röhögtem: "fiúk csatájában csak 12ker szokásos helybenfutós tánca van, meg Jabba kacérkodása egy infarktussal"

Mondjuk azért a posztíró annyit még hozzátehetett volna ahhoz, hogy PVC milyen kis jófej, h Edinát felhomályosítja Zsu Laci felé közeledéséről, hogy egy hete még ő akart rámenni Lacira, és nem vonzalomból, hanem kifejezetten azért, hogy kicsinálja Edinát.

kamilla123 2014.12.23. 11:17:48

@Admiral_General_Aladeen: "Azért én megnézném Röné löncshúsát,egy takarás nélküli képen...ugyanis épp fogyókúrázok,és sokat segítene,terápiás jelleggel ;)"

ne már, pont a karácsonyi bejgli szezon előtt. majd utána. :-)

kamilla123 2014.12.23. 11:19:13

@natalja: nem beszélve arról,h pont az a Plasztik, aki szintén rá akart nyomulni Lacira

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 11:19:17

@Mók_Ica: Azt én sem gondolnám, hogy rajta múlt a párbaj. Na, hagyjuk, mert ez nem a villa történéseihez tartozik.
@TVBUZI: nem küld sms-t, a szavazatod a műsor szerverére megy, max. adatforgalmi költsége lehet, ha nem korlátlan a mobilnet.

nnnnnnnn 2014.12.23. 11:19:21

@natalja: én nem látom, hogy ez vagy az képvisel valamit. nekem csak ő tűnik a legnormálisabbnak és annyi. edina még szimpi nagyon, csak kár, hogy belezúgott a laciba.

malevil2050 2014.12.23. 11:19:44

Igen, laci úr ilyen a zélet ,nem minden arany ami fénylik,ez igaz a nunira is,de ha ilyen inséges időkben,ehhez a nemes szervhez ilyen pofát vágsz,akkor nagy a baj.A kérdés csak az hol?,,,,,,

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 11:22:43

@Krétagarbó: Mikor Reni elsőre nem akart kimenni vele, akkor még ugyanabban az összefoglalóban felkérte Zsu-t. Hogy ez mikor volt pontosan napra azt nem tudom. (kb. 1 hete)

pink ninja 2014.12.23. 11:22:47

@Majom1Parádé: egy eszközről is tudsz akármennyi telefonszámról szavazni ;)
butatelefonokkal is el lehet küldeni a regisztráló sms-t, aztán 1 db app kell csak és az összes regisztrált telefonszámmal belépsz, szavazol és kész.
ez nem illegális :)

Mók_Ica 2014.12.23. 11:27:43

@Majom1Parádé: @pink ninja: pláne, hogy "hollószínház" az egész..... úgyis az megy vissza, akit a retek akar :)))))

kamilla123 2014.12.23. 11:27:58

@VV Erőlegény: "Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy mit láttak benne a kreatívok és a pszichológusok a castingon és mi lett volna az ő szerepe a villában...?"

Sztem egyértelműen az intrikust látták benne, és azt, hogy olyan, mint egy őrmester. Pl elmondta,h rendmániás. Érdekes, h később az őrmester inkább Zsu lett. A másik a színésznőség. Reni amúgy addig érdekes játékosnak számított a szerkiknek, amíg Zsu ellen hangolta a többieket, hiszen ez egyértelműen az ő műve volt. Oké, h Zsu is iszonyú hülyén kezdett a játékba. Viszont ami sztem kiverte a szerkiknél a biztosítékot, az az volt, hogy Zsu visszatérte után egyszerűen eltűnt. És ez tényleg érthetetlen, mert lehetett volna még simán szervezkedni, meg szövetkezni meg nemtommi. Ahogy Plasztik és Fannika szervezték, h Plasztik rámegy Lacira, vagy Denisz meg Fanni eljátszották, h utálják egymást. Oké,h szar kis akciók mindenféle eredmény nélkül, de valami. És mivel Reni színésznő, és pont az ilyen kis akciókban, összeesküvésekben számítottak rá a szerkik sztem. Kb, mint Maci, aki bármikor sírva fakad. Csak nőben.

pink ninja 2014.12.23. 11:30:49

@Mók_Ica: nyilván :))))
én csak a technológiát írtam le, hogy ez hogyan kivitelezhető és ez nem illegális, sőőőt okosporszívó se kell hozzá :P

beacska 2014.12.23. 11:51:31

rögtön tudtam, h egy csaj írta az összefoglalót. csúnyán beszoptad te is a csatorna Zsu-taktikáját....gondolom, ha megkérdezném tőled, Zsu miért sunyi, azt válaszolnád, hogy "mert csak. hát nem látsz a szemedtől?"....szóval tipikus női poszt volt, a maga rosszindulatával...-1

nnnnnnnn 2014.12.23. 11:52:48

@beacska: rögtön tudtam, hogy ezt a kommentet egy csaj írta.

Aharon 2014.12.23. 11:53:35

@Csak ügyesen!: És tényleg nem. Őszintén remélem, hogy beleveri a Dani fejébe, a Dani meg Edina fejébe, hogy akadjon le Basszájbáról, mert szánalom már, ahogy epekedik utána.... aztán össze is jöhetnek, és foghatják egymás kezét, amikor már csak ketten vannak a vellában, és várják az eredményhirdetést..... fairy tale :)

kamilla123 2014.12.23. 11:54:00

@beacska: +1. és ahogy írtam is, pont PVC-től jött a jóindulatú figyelmeztetés, aki maga is tervezte, h Lacin keresztül csinálja ki Edinkát

Conchobar 2014.12.23. 11:56:31

@kamilla123: ". És ez tényleg érthetetlen, mert lehetett volna még simán szervezkedni, meg szövetkezni meg nemtommi." - Az ilyen brazil szappanoperákat idéző intrikák (nagyságrendekkel jobban kivitelezve) lehet, hogy megdobnák a nézettséget, de a kivitelezőjüknek (Renihez hasonlóan) népszerűtlenséget, míg az áldozatuknak (Zsuzsához és Baukó Évához hasonlóan) népszerűséget, szavazatokat hozna. Más kérdés az, hogy ezt nem nagyon szokták a játékosok átgondolni, még a legtaktikusabb VV-nyertesnek kikiáltott Attila se tette (a VV5-ben)

kamilla123 2014.12.23. 12:05:51

@Conchobar: persze. De én arra reagáltam, amit VVErőlegéyn kérdezett, h vajon mit láttak a szerkik benne. Reni szempontjából meg tök jó lett volna, ha ezekben a szituációkban megmutathatta volna magát, mint színésznő, Ezért nem értem.

Conchobar 2014.12.23. 12:05:58

@Aharon: "akadjon le Basszájbáról, mert szánalom már, ahogy epekedik utána" - Azért epekedik (még mindig), mert Laci semmi olyant nem mondott, ami arra utalna, hogy a villán kívül is így cselekedne. A VV5-ben is volt egy hasonlóan elvarratlan, eltemetetlen dolog Aurélió és Zsófika között (a villán kívül már egymásra is találtak)

kamilla123 2014.12.23. 12:07:39

@Conchobar: mondjk lehet,h ha Au nem nyeri meg a millákat, akkor nem találtak volna egymásra.

Aharon 2014.12.23. 12:08:05

@Conchobar: De hogy lehet eme görény epekedni, basszameg, de komolyan? Beszélő vibrátor, semmi több, de még annak se jó, mert ahogy eddig láttuk, tíz perccel az eksön után kipofázza és nem is túl civilizáltan, mi vót.... echte féreg. Viszont showelemként örülnék ha bent lenne még jó darabig, mert összeütközést az gerjeszt, szóval ambivalensek az érzéseim.

kamilla123 2014.12.23. 12:09:59

@Aharon: na igen,. ez sokat elmond arról is, aki epekedik. Edinka elmondta Lacinak, h nekik mások a belső értékeik. Lehet, h akkor mégsem?

2014.12.23. 12:13:55

@Conchobar: Basszájba villán kívül szégyellné Maricsujt. Neki a PVC-típusú nők jönnek be, mert szerinte az a menő. Au soha nem mondott olyat Zsófinak, hogy számára ő nem nőies.

Aharon 2014.12.23. 12:14:40

@kamilla123: Tudja ő pontosan, hogy a gyerek egy vödör szar legbelül, de egyszerűen nem tud mit kezdeni a bizsergéssel. Ez, jegyzem, a nők 80 %-ról elmondható, csak én nem értem.... mármint azt nem, hogy nem tud súlyozni, és a tetovált gettószökevény (Lol, megnézném meddig élne South-Central Los Angelesben...) mikén tűnhet fontosabbnak egy pillanatig is, mint a játéka.... szívből remélem, leakad róla villámygyorsan, és ennek érdekében akár egy kisebb összeomlást sem tartok nagy árnak, ha Zsu rácuppan a festett virslire.

nnnnnnnn 2014.12.23. 12:14:56

@Conchobar: laci sztem tudja, hogy ha kijön a villából rommákúrja magát egy csomó agyatlan jónővel, ezért nem akarja elkötelezni magát. megértem.

Tanya Jóska 2014.12.23. 12:17:04

Dóri is nagy játékos azért. Ő mondja Robinnak, hogy ammikor zsu visszajött párbajról, a Laciék egyből puszipajtások lettek vele.. hát, ki ment oda legelőszőr zsuhoz nyalni? Nem a dóri?

kamilla123 2014.12.23. 12:17:21

@Aharon: igen, tényleg sokan buknak a szenyókra, ebben igazad van. Fannika is akkor kezdett el ráizgulni Ádámra, amikor leoltotta durván mindenki előtt. Szegény Dani és Robin labdába sem rúgnak bent, mert olyan "bénák", hogy kávét főznek a nőknek, meg tisztelik őket. brrr... :-))

Conchobar 2014.12.23. 12:17:26

@kamilla123: "Reni szempontjából meg tök jó lett volna, ha ezekben a szituációkban megmutathatta volna magát, mint színésznő" - Színésznőnek éppen lehet, hogy színésznő, de nem írónő. Egy mások által megírt szerepet el tud játszani, de hogy ő maga találjon ki szerepet... (talán csak a Beugró résztvevői). A másik dolog meg az, hogy akik kint hagytak valakit, valamit, akik erős szálakkal kötődnek a kintiekhez, azok nem tudnak bent egész emberek lenni, ezért csak ideig-óráig képesek bent maradni (ki önként, ki meg kiszavazás útján távozik). Ezért is reménytelen dolog volt Renitől olyan dolgot várni, amire ő nem képes (bezzeg az utolsó 3 VV győztese számára nem létezett a külvilág, kivéve ha önmagára sajnálkozást és akár szeretetet, vagy más előnyt tudott kicsikarni a beteg apukája felemlegetésével)

Csak ügyesen! 2014.12.23. 12:17:52

@Aharon: pedig annyira nem bonyolult, tetkók, meg menőcsávó, meg kiáll a farkáért ugyebár, jó nagy adag tesztoszteron, de még valahol a határvonalon, mert tud kifejezetten kedves, meg normális is lenni, és szeret beszélgetni, sőt még lelkizni is. És ez így elég veszélyes kombó a nem túl okos, de nem is annyira naív Edina-féléknek. Egyébként szerintem természetre, habitusra, meg érettségre összeillenek. Nem is értem, h Lacc mit gondol, mikor fog ő kelleni Dórinak, Dóri olyan, amilyen, de azért már mégis csak egy nő, míg bár Lacc szereti hangoztatni, h ő férfi, attól még minimum egy tíz év választja el :D

Bujumburi 2014.12.23. 12:18:19

@Mók_Ica: pontosan.. és hergelt mindenkit maga körül, így rántotta be Vikácsut is. Én bízom benne, hogy ez a két elkülönült szekta kicsit összemosódik újra azzal, hogy eltávozott ez a méregzsák. Igazából Fanni és Dennis sem utálja olyan elánnal a többieket, csak időnként rájuk tör az utálkozós ötperc. Reni ezzel szemben egy igazi ártány volt, akiből folyamatosan bugyogott kifelé valami keserűség. Egyszerűen rossz volt nézni és a mások gyakorolt hatását is.

2014.12.23. 12:19:08

@Aharon: Nekem mindegy, hogy Kiskun vagy PVC veti rá magát, ha ettől Maricsuj észhez tér. Jót tenne neki, ha leakadna Laciról.

Conchobar 2014.12.23. 12:20:46

@kamilla123: "mondjk lehet,h ha Au nem nyeri meg a millákat, akkor nem találtak volna egymásra." - Zsófika a villában nem tűnt anyagiasnak, de szerelmesnek igen

kamilla123 2014.12.23. 12:22:23

@Bujumburi: jaj de aranyos vagy:-) ilyen cuki kifejezést Renire, mint hogy méregzsák, még nem olvastam :-)

kamilla123 2014.12.23. 12:23:05

@Conchobar: nekem meg olyannak tűnt, aki belebújik Viki popójába, és onnan bekkeli ki a vv-t, hogy aztán a végén beelőzze.

Csak ügyesen! 2014.12.23. 12:23:12

@natalja: nekem azért eléggé úgy tűnik, h Edina kimaxolja ebben a reménytelen epekedésben rejlő lehetőségeket a játék szempontjából, szóval a helyetekben nem aggódnék. Csak arra kell figyelnie, h amíg Laci játékban van, ne igyon :) Lacinál fog majd elszakadni a cérna, majd figyeljétek meg, és onnantól kezdve Edina nyeregben lesz a döntőig.

2014.12.23. 12:23:45

Edinka Lacit menő, vagány rosszfiúnak gondolhatja, és talán az agyában ott munkál a kislányos vágyálom, hogy majd Ő megváltoztatja, majd ŐT választja, és megszelídíti. Tudja ő, hogy nagyon különböznek, talán éppen ezért izgalmas számára az egész. Neki új ez az érzés, csak nem tudja helyesen kezelni.

Csak ügyesen! 2014.12.23. 12:24:47

@Bujumburi: Kb érthetetlen h Reni mit akart ezzel a VV-vel és h ott bent mit, miért csinált. De ez nyilván azért van, mert szegénynek konkrétan a legminimálisabb ön - és emberismerete sincs.

Conchobar 2014.12.23. 12:25:28

@natalja: "Basszájba villán kívül szégyellné Maricsujt." - Ezt te komolyan gondolod? Olyannak látod Lacit, mint aki sokat ad mások véleményére? Olyannak látod a thai-bokszot gyakorló Lacit, mint aki fülig pirulva kussol és a földet nézi mikor valaki megjegyzést tesz a vele lévő nő külsejére vonatkozólag?

2014.12.23. 12:26:18

@Csak ügyesen!: Igen, Edinka számára ez lenne az ideális helyzet. (ha Laci elküldené a pics@ba) De Edinka erősen túltolja ezt az áldozati bárány szerepet, és ezzel máris hátrányba kerül. Nem vet rá jó fényt, mert egyre átlátszóbbak ezek a siránkozások.

Aharon 2014.12.23. 12:26:20

@kamilla123: Namost, én amúgy kb. olyan vagyok mint Robin, szóval átérzem, mármint nem ennyire bitang jóképű, hanem viselkedéselig, és ha nem lett volna a múltamban pár momentum, amik azért finoman jelzik, hogy nem vagyok cicafiú, ennyi erővel engem is nyugodtan langyinak lehetne nézni, ami önmagában nem sértés, de azért mégsem.

Aharon 2014.12.23. 12:27:32

@natalja: Jaja. De Dóri nem fog. Kiskun annál sanszosabb, pláne potenciális párbaj előtt.

kamilla123 2014.12.23. 12:27:49

@Csak ügyesen!: én is pont ezt mondtam tegnap,h Laci be fog szólni valami nagyon durvát és akkor Edinka eljátszhatja a megbántott nőt. Edinkának ugyanúgy szüksége van Lacira a játékhoz, mint Daninak Zsu-ra. Ezzel nincs semmi gond, csak ne kajáljuk már be, hogy szegény kicsi naiv lány..

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.23. 12:30:01

Engem az érdekelne, h ezek a szerelmi szálak mennyire tervezhetők előre a castingnál.
nyilván nem csak a saját személyiségük miatt kerültek be a játékosok, hanem nagyrészt azért is, hogy más játékosokkal várhatóan milyen lesz a kapcsolatrendszerük (főleg szerelmi téren)
De azért kíváncsi lennék h a gyakorlatban ez h működik, képeket mutatnak-e a többi játékosról h bejön-e nekik, v kifaggatják h mire buknak, stb

kamilla123 2014.12.23. 12:30:39

@Aharon: én nagyon nagyra értékelem ezt a ffi típust, nekem az exem pont ilyen volt, és meg is kaptam párszor, h egy lánnyal járok. Pedig csak annyi volt, hogy empatikus volt és kedves, amit sajnos a köztudat nem sorol a ffi tulajdonságok közé :-((

kamilla123 2014.12.23. 12:34:12

@foxwiththegloves: ezek nagyon érdekes dolgok. jó lenne egyszer belátni a kulisszák mögé és elbeszélgetni a villapszichológussal.Lehet,h ezek is teljesen megkomponálható dolgok, mint a hollywoodi filmeknél, h hányadik percben jöjjön a fordulópont, meg a happy end. Lehet tudni, hogy kell ide egy naiva, egy agresszor, egy nemtommi..

lukacstoncsi 2014.12.23. 12:36:57

Zsu egyre undorítóbb.Levetkőzte rég azt a szerepet amit magára öltött hogy visszaszavazzák.Szerintem egy lány ellenében nem menne most vissza.Vikcsu ellen simán nyert de nem maga miatt.Edina is olyan lett mint egy rossz kurva komolyan.Erdély "gyöngyszem" egyre primitívebb.A hazai rajongói meg védjék csak a semmire,.

Kandabula 2014.12.23. 12:38:49

A népnek igaza van. Ez a spiné volt az igazi szarkeverő, megosztó. Ami nem lenne baj, ha nem lett volna visszataszítóan közönséges.

2014.12.23. 12:40:15

@Conchobar: Igen, komolyan gondolom, én így látom. Neki fontos mások véleménye. Amúgy eleve nem is hozná magát ilyen helyzetbe. Ennek semmi köze a sporthoz. Nem olyan karakán legény ő, magát sem tudja megvédeni, ha vita van. (Csak ha gyengébb az ellenfél....) Mások szapulásában jó (de csak akkor, ha valaki még erősíti, pl. Ádám), és azt is leginkább a másik háta mögött tolja.

nátrium glutamát 2014.12.23. 12:43:01

@malevil2050: javaslom, tegyél kövonalat az avatarodon a betűkre, mert ilyen kicsiben alig olvasható. 1 px is elég lenne vmi világos színben. :)

Némber Ván 2014.12.23. 12:47:44

Ha Vikácsú "temetésén" kígyóubi volt a mécses mellett, akkor Renién egy löncshús konzerv lesz vajon?

lukacstoncsi 2014.12.23. 12:48:24

@kamilla123: A Danit látom itt még egy emberi viselkedésü egyénnek.A többiek eléggé kivetkőztek magukból.Elég szar ez a szériua pedig a VV6-nál azt hittem nincs lejjebb hát tévedtem vissza is sírom:))Neked ki?

2014.12.23. 12:51:03

@lukacstoncsi: Plusz egyedül Dani képes - értelmesen - akár többszörösen összetett mondatokban beszélni, értelmesen érvelni stb.

kamilla123 2014.12.23. 12:51:21

@lukacstoncsi: nekem is Dani. Abszolút neki drukkolok, de nekem Zsu is nagyon feljött. Mindkettőnek örülnék, ha nyerne. Amúgy sztem ez érdekesebb széria, mint a hatos, mert ott nagyon sok volt a töltelék emberke, és a szezon második felében már csak annyi történés volt, hogy Iza és Krisz nyígtak, illetve Viki szenyózott párat. Edinát az elején kedveltem, de a sunyisága, meg kétszínűsége, meg ez az érzelmi terror, amit Laci kapcsán művel többekkel, nem jön be.

kamilla123 2014.12.23. 12:51:50

@natalja: igen, élvezet hallgatni, ahogy beszél

Krétagarbó 2014.12.23. 12:53:37

@kamilla123: sztem nem jóindulatból figyelmeztette Edinát, az egy másik kérdés, ha Edina szeme végre felnyílik az ilyen és egyéb "jóindulatú" figyelmeztetésektől, akkor az csak jó lesz neki.

lukacstoncsi 2014.12.23. 12:53:41

@natalja: Itt már ennek is örülni kell:D Elég szar lett a csapat látszik hogy egy trash reality félét akartak itt csinálni.Ledöbbenek még mindig hogy vannak ilyen emberek...

candyperfumegirl 2014.12.23. 12:54:31

@beacska: bocs, de ezt abszolút nem tudom hova tenni. Belemehetnék a sunyiság megmagyarázásába az én meglátásaim alapján, de ennyire direkt előítélettel szemben mégis hova magyarázkodjak?
"gondolom, ha megkérdezném tőled, Zsu miért sunyi, azt válaszolnád, hogy "mert csak. hát nem látsz a szemedtől?
Hatalmas WTF, nem is értelek komolyan. Az életben nem válaszoltam még ilyen stílusban senkinek.

nnnnnnnn 2014.12.23. 12:54:39

@kamilla123: nekem a dórit <3 de őt nem csak hallgatnám <3

Krétagarbó 2014.12.23. 12:57:12

@Conchobar: ez a párhuzam már nekem is eszembe jutott, de van egy nagy különbség a két párocska között. AU és Zsófika azonos súlycsoportban voltak, Edina és Laci sajna nem. Az Edina típusú lányok az életben is csak max. ácsingózhatnak a macsó Lacik után, ritkán szokott szerelem szövődni két ilyen eltérő ember között.

lukacstoncsi 2014.12.23. 12:58:32

@kamilla123: Nekem Zsu nem jön be abszolut.Most nem akarom szidni mint anyát mert azért több hónap távollét egy ilyen korú gyerektől nem kis dolog.De nem is úgy viselkedik mint egy olyan nő akinek családja van.És emberileg is taszít.Danit sajnálom mert hülye volt hogy megvédte magáért kellett volna kiállnia, mint mindenkinek.Pláne a csajok ellen.Ügyesen a maga hasznára fordította...de lesz még ebből balhé és nyerni úgysem fog.

Krétagarbó 2014.12.23. 12:59:16

@Aharon: én azért túlzásnak tatom Laci eme jellemzését. Nem rossz arc ő, csak ahogy mondta is magáról, néha rájön a tralala...

nnnnnnnn 2014.12.23. 13:00:55

@Krétagarbó: és szerinte a Hold a legközelebbi csillag :)

Krétagarbó 2014.12.23. 13:01:34

@monroe1: igen, ezen én is megakadtam. Játszik, játszik, csak nagyon átlátszó és sok benne a rosszindulat.

Aharon 2014.12.23. 13:02:18

@kamilla123:

Hmm. :) Akkor még van remény :)

@Krétagarbó: Szerintem rossz arc, bocsi, nem kicsit az. Eleve nekem ez a ghettofighter attitűd eléggé undorító, a pasi hozzá kissé jellemgyenge, és neki is akkora az arca, mint a Diadalív, és ez így nekem durván sok egy személyben. Azt elismerem, lehetne ember is, ha akarna az lenni, potenciál lenne benne, de sajnos túl korlátolt hozzá.

Krétagarbó 2014.12.23. 13:03:22

@kamilla123: de sztem ez a férfiaknál is ugyanígy működik. Hány férfit láttam már epekedni a külsőleg dekoratív de belül rohadó nő iránt, nézd meg Lacit és PVC-t, hogy a villánál maradjunk.

kamilla123 2014.12.23. 13:04:11

@Krétagarbó: persze, hogy nem:-) csak kissé visszás, hogy ő mondja, amikor ő kifejezetten rosszindulatból, gyűlöletből akarta kicsinálni Edinkát azzal,h betámadja a gyenge pontjánál. Persze, h jobb lenne neki, de ő megmondta,h a rossz fiúkra bukik (sőt a belevalóban a nagynénje is megmondta), innentől kezdve pedig alapvetően kellene megváltoztatnia a pasikhoz való hozzáállását, mert mindig lesz egy Laci, aki majd összetöri az ő kicsi szívét.

Krétagarbó 2014.12.23. 13:05:20

@Aharon: a tetkói miatt ghettofighter? Ma már lassan nem ember az, akinek nincs kivarrva a háta totálban, ugyan. Ha meg a gondolkodását, beszédstílusát, témáit nézed, Komisz x5 ghettofighterebb, mint Laci. Legalábbis nekem.

Krétagarbó 2014.12.23. 13:07:58

@Conchobar: sztem is, én szurkoltam nekik, és örülök, hogy összejöttek. Aranyosak együtt, legalábbis amit a bulvárból lehet látni belőlük.

budapest23 2014.12.23. 13:09:04

@Billy a kölyök: Dennist nem fogják kiengedni (kiesni engedni), ö az egyetlen, aki dug.

kamilla123 2014.12.23. 13:09:32

@Krétagarbó: igen, tényleg így van, a pasik is meg tudnak hülyülni a külsőtől. nekem pl fura, h egy Robin mentalitású pasi hogy tud rástartolni pont PVC-re. Bár tényleg most nincs bent választék, eléggé kitoltak a pasikkal bent ebben a szériában. Reni helyett egy szingli jó fej, nyitott csajt kellett volna beküldeni, és akkor nem mindenki fannival, meg plasztikkal akarna kufircolni :-)

lukacstoncsi 2014.12.23. 13:10:38

A Laci-Edina kapcsolatban Laci ha nem is mindig mondja de sokszor jelzi Edinának hogy milyen.A csaj meg nem akarja észrevenni...ilyen kor nem értem az ösztönei miért nem működnek egy nőnek mert azért nem szerelmes csak vonzódik hozzá.Aztán ha a srác lepattintja végleg akkor meg az lesz a hibás.

Aharon 2014.12.23. 13:11:49

@Krétagarbó: Pedig az, habitusában, kinézetében, önteltsége tudatában, mind azt a feelinget hozza. Dennis csak egy egyszerű proli. A tetkó egy dolog, hogy milyen tetkó, az meg egy másik. Rajtam is van egy kicsi, decens, színes, bal vállon, semmi extra, de hondurasi gang azonosítási számok nincsenek rajtam sehol, olyan faszságok, hogy csak Isten ítélhet meg, vagy miszar van a mellkasán köriratban, pláne nem... ahogy beszél, az egész ember, nekem übergáz. Egy fennhéjázó faszfej.

Krétagarbó 2014.12.23. 13:11:53

@Némber Ván: Jájj, a mai nap kommentje eddig a tiéd nálam:)))

2014.12.23. 13:12:56

@lukacstoncsi: Dani felmérte, hogy egyedül ez nem megy, kell mellé is valaki, az elején mindenképpen. A szekta kivetette magából először. Ha tényleg okos, akkor tudni fogja, mikor kell megválniuk egymástól.

Krétagarbó 2014.12.23. 13:15:42

@kamilla123: Reni a beköltözéskor úgy tűnt, ilyen lesz, hát nem. Rajta döbbentem meg leginkább, hogy mennyire másként képzeltem el őt az elején, mint amit aztán mutatott magából.

Aharon 2014.12.23. 13:16:07

@kamilla123: Jó, azt én sem értem. A nő konkrétan ronda, a töménytelen műanyag kissé zavaró, ha meg kinyitja a száját (Kik ezek teeeeeeeeee.... és társai) az embernek az élettől is elmegy a kedve.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 13:16:49

@kamilla123: Ha Zsófika nyerte volna a millákat lehet nem Au-t választja?

Krétagarbó 2014.12.23. 13:17:32

@Aharon: nekem az az érzésem, hogy Edina miatt haragszol rá ennyire. De lehet, hogy tévedek. Nekem is Edina az abszolút kedvenc eddig, de attól még nem utálom Lacit sem.

lukacstoncsi 2014.12.23. 13:17:55

@natalja: Remélem:)Egyébként a srácok közül ha valakinek lett volna egy kis esze már összeállt volna Danival.

kamilla123 2014.12.23. 13:18:14

@Krétagarbó: igen, de tényleg teljesen mást mutatott. abszolút félrevezető volt. sztem tuti,h a szerkik is berágtak rá, mert ha vki azt mondja, hogy intrikus színésznő leszek, aztán meg a nyugiszobában alszik egy hétig (azután, h az elején hangja nem volt, aztán meg beteg volt), akkor marha idegesítő lehet,h a több ezer jelentkezőből pont ő kapta meg a lehetőséget.

Aharon 2014.12.23. 13:21:10

@Krétagarbó: Ó, dehogy. Amiatt Edinára haragszom, hogy képtelen észhez térni :)

Egyszerűen a pasas irritál kurvára, ismerem a típust. Ilyeneket egy korábbi "munkahelyemen" tucatjával csináltunk ki, nem feltétlenül fizikailag, csak úgy a második hét végére már rá voltak vezetve, hogy nem is annyira kemény srácok ők.... bár el kell ismernem, volt kivétel is, aki előtt mind meghajoltunk, mert betonból volt a srác, de 10-ből 9 csak ilyen Laci típusú divatmajom. Láttam már ilyet sírni az anyukája után, na. :)

kamilla123 2014.12.23. 13:22:55

@Majom1Parádé: hát ez csak egy fikció, de nekem zsófika sokkal rafkósabb kiscsajnak tűnt mindig is, mint ahogy mutatta. Au pedig a saját bevallása szerint egy otthon héderelő semmittevő volt. Nem hiszem,h Zsófika akár nyereménnyel a zsebében, akár nélküle őt választotta volna. Nyilván vonzódik Au-hoz, de sztem nem jöttek volna össze, ha a srác nem lenne most pénzes pasi kecóval, jó kapcsolatokkal.

2014.12.23. 13:23:09

@lukacstoncsi: Igen. De ott bent nem nagyon tud kivel összeállni. A lakók által legokosabbnak kikiáltott Reni is meglepődött, hogy itt taktikázni kell. PVC meg látványosan felháborodott, amikor a Wanted-játéknál 12kerről kiderült, hogy ő bizony figyelgeti a játékosokat. Hát mi ez te? Hát kik ezek te? Ilyet....figyelni, hogy a másik mit csinál....egy taktikai játékban? Hát ez mi....teeee? :DDD
Szóval teljes a szellemi űr, a fiúkról meg ne is beszéljünk. :D

kamilla123 2014.12.23. 13:27:56

volt vmi érdekes az éjszaka amúgy? elég egy mondatban is akár összefoglalni :-)

lukacstoncsi 2014.12.23. 13:34:08

@kamilla123: Mikor Zsófika bekerült a Villába Aurelio rögtön bepróbálkozott nála.Aztán Zsófikáról kiderült hamar max egy csók lehet bennt köztük így Teó lett az Aki kiveri Au faszát esténként.De közben Aurelio és zsófi is közeledett meg távolodott egymástólJópárszor össze is balhéztak.Aurelio mondta is hogy tudna belé szerelmes lenni de ez egy játék itt nem teszi meg.Zsófik Viki mellett sokáig ellavírozott lés ahogy a baráétosnéje mondta még bennt lehet simán a döntőben.Így is lett.Ott aztán ő volt a nagy esélyes a rendes kislány aki szerintem a fődijra esélytelen lett volna amúgy is.Mert bennt semmi érdemlegeset nem csinált.Kinnt meg összejöttek de nem gondolnám hogy a pénz fő indok volt nyílván nem jön rosszul de Zsófika egy cég arca is lett meg gondolom van mit melóznia.

Némber Ván 2014.12.23. 13:35:44

@Aharon: Ahogy most mutatja magát, Laci tényleg gáz, de ez betudható az életkorának is, illetve, ha az apja olyan, amilyennek leírta, akkor még megfejeli ezt egy jó adag tesztoszteronos megfelelési kényszer is. Viszont ő sem csak fekete vagy fehér (persze Röné szerint igen), ezért feszül benne ennyire sok egymásnak ellentmondó személyiségjegy. Kap majd pár pofont az élettől, kicsit bölcsebb lesz (analizáló képessége meg van hozzá), aztán majd kiderül, merre billen. Egyenlőre nem írnám le.
Dennisről ezt már nem merném elmondani, ő nagy valószínűséggel suttyó fog maradni.

budapest23 2014.12.23. 13:36:33

@kamilla123: (arra a veszélyre is fel, hogy malevil megint le-docensez :D )

Vannak életfázisok, amikben a nök java nem a férj-anyagot keresi egy pasiban, hanem a bizsergést. Szerintem életkor és tapasztalat alapján a villalakók közül max Dóri lehet ebben, nála viszont gyanítható, hogy pár évig még mást akar kihozni a vv-s ismertségböl.

Vannak A-kategóriás hímek, akik ha belépnek egy helyre, a csajok többsége megbizsergül - de csak a hülyébbikje hiszi el, hogy "befogja" lasszóval és - egy kis szórakozás után persze - megreformálja és magához köti. Én ide sorolnám a Laci-Dennis-Ádám vonalat, ami ilyen szempontból jól lett kiválasztva.

Aztán vannak a B-kategóriások - sírnivaló vállak, okos gondolatok, és tök kár, hogy nem melegek, mert basszus mégiscsak reménykednek valamiben cserébe, és miután bari-viszonyban kibeszéltük, hogy mennyire szemetül otthagyott dugás után az utolsó A-kategóriás, képes elvárni, hogy valamit férfiként is kezdjünk vele... holott mennyire de nem.

Na, ilyen Dani, sajnos. Bár van esély, hogy majd a villán kívül az ismertsége pár groupie-t bevonz... kérdés persze, hogy intellektuálisan ez majd mennyire elégíti öt ki, bár ilyen szempontból (Fanni, majd Zsú) éhesebbnek tünik, mint válogatósnak.

A C-kategória a férjnek való pasas. Elég idös, hogy láthatóan tudja, mit vár el az élettöl, stabil és a szó jó értelmében minden szempontból kiszámítható, és nála az sem baj, ha nem a legszebb vagy a legjobb börben van. Ilyet most épp nem látok a villában, és nem is igen emlékszem erre a karakterre - talán, mert nem is életpárválasztáshoz találták ki a müsorformát.

Van végül a D kategória, amit bottal se piszkálna ki a nö a sarokból. Sajnos Maci ebbe a kategóriába tartozik, és ahogy sokan megjegyezték, valóban nemcsak a testi adottságai miatt, hanem leginkább a viselkedése végett.

Hogy a kakukktojás Robin-t ki hova osztaná be, szerintem már személyes preferenciák kérdése. Nem véletlen azért, hogy a bentiek se tudtak vele "mit kezdeni" és elsö megérzésböl, jobb híjján melegnek gondolták.

peti papagáj 2014.12.23. 13:36:36

@VV Erőlegény: Impulzív konfliktusgóc + közösen utálható személyiség, szerintem volt értelme ezek miatt szerepeltetni.

lukacstoncsi 2014.12.23. 13:37:36

@natalja: Ezek úgy eltünnek majd a süllyesztőben ha kikerülnek mintha nem is lettek volna:D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 13:38:59

@foxwiththegloves: Ez engem is érdekelne, mondjuk a VV vége felé, már lehetne ilyen elemzéseket is adni stáb részéről, hogy mennyire váltották be a játékosok a castingolók előzetes elképzeléseit, ki az aki túl, ki az aki alul teljesített, és ki hozta pont azt, amit gondoltak stb. ?

Aharon 2014.12.23. 13:39:57

@Némber Ván: Dehát pont ezt mondtam, Dennis egy sima pronyó gyökér. Laciban van potenciál, én is látom, de a mostani önmaga korlátolt (és nem feltétlenül fiatal) ahhoz, hogy igénye legyen másra is, mint amit most képvisel. Lehetne belőle ember, ezt írtam, és az ő érdekében kívánom is, hogy legyen, de a mostani ember nekem egy nulla, de ebből lehet elmozdulás felfelé.

CyrusRamsey 2014.12.23. 13:40:49

mennyire gáz már, de Ádinát egyre jobban kívánom [poker face]

fran7 2014.12.23. 13:54:26

@VV Erőlegény: A gondom az, hogy a szerkik nem elég kreatívak. Meg vannak a sablonjaik, amit használni akarnak. Shakespearre is így csinálta. Csak alkalmatlanok ara, hogy az irányváltásokat lekövessék és mélyítsék a személyeket. Például Dennis a tipikus suttyó, aki sejti, hogy még ilyenkor van esélye a csajoknál, mikor még a jobb kinézet, macsó hozzáállás elegendő. Amúgy a seprűkészítő énjében, benne van a jó szakember lehetősége, aki megjelenik nálad micisapkában és semmit sem nézel ki belőle, de pillanatok alatt bármit megcsinál. S utána nyugodt szívvel fizeted ki és adod oda neki a jól behűtött Köbányait. S ezért egy bizonyos megbecsülést ki tud vívni magának. De ugye ezt nem lehet realiyra lefordítani. Így marad az IQ-gyilkos beszélgetései Fannival. S a szerkik nem tudják érzékeltetni a személyiségének ezt az oldalát. Emmellett ez a széria, mintha kicsit kreatívabb lenne, de csak a VV6-hoz képest.

Copfos Gizi 2014.12.23. 14:04:11

Az van, hogy itt tanultam meg ennél a szériánál, tőletek, hogy nem minden az ami látszik, és sokkal mélyebben is lehet, sőt kell ezt a vv-s dolgot nézni, mint amit eddig feltételeztem róla.

Viszont ennek alapján ismét gondolkodóba estem, vajon mi lesz a következő kiválasztásnál.
Ha Én, mint én, az érzelmeimre hivatkoznék, akkor vagy Macit, mert irritál, vagy Ádámot/Robint tenném ki, mert ugye kezd aljasodni mindkettő. Egyik alpárba, a másik árulóvá lépett elő. A szememben egyik sem túl jó pont.

Azonban! Játék szempontjából! ( Igen most már én is merek így gondolkodni :D, és azt hiszem ez már nekem is tetszik. ) Tehát játék szempontjából Dönisznek kéne mennie.
Miért?
1. Nem szeretem, mert elég gáz a srác minden megnyilvánulása. Néha ugyan felcsillan némi értelem, de a következő mondatával agyoncsapja valami blődséggel.
2. Oké, hogy csak Ő dug, de szerintem sokkal izgalmasabb ilyen szempontból Fannika. Itt ördögi szarvakat tessék elképzelni.
Itt van ugye a nunibizsergése, amivel jelenleg Dönisz foglalkozik. De mi lesz, ha kimenne ez az emberféle? Kire kattanna rá, hogy az álló peckét leápolják? :D

Szóval ez nagyon izgi lenne. Főleg, hogy Ádámra valahol rá van kattanva, de nem érzem azt, hogy Ádám oda meg vissza lenne érte. A tuja Robin Dórikára van ráállva, és ez egy érdekes helyzetet teremt ugye, két egylet, plusz magával viszi a kvartettet is :)

Maci maradhat még, mert nem oszt nem szoroz, igaz csak a kanapét foglalja, de kíváncsi vagyok meddig fog még hízni. Tán hömpölygésig.

Kvártettben meg alapból nagyobb lehetőségek rejlenek, a Fancsi - Godzilla már izgalmasabb nem lehet. Még úgy sem, hogy takaró nélkül, minden pózban megmutatják mit tudnak. Nekem már leépültnek tűnik. Ez a Dönisz féle kiszórás viszont lendíthetne. És szeretnék egy Laci Dönisz féle párbajt is látni végre :)

Aharon 2014.12.23. 14:07:06

@Copfos Gizi: Ugyanígy gondolom.... Laci - Komisz verseny érdekes lenne.

Granca 2014.12.23. 14:38:57

Sajnos a tegnap elejéről lemaradtam, kihgytam pont a szexi táncot, no, majd pótlás.
Szétröhögtem magam Laci fején és mondatán itt a posztban.

Amúgy: oké ez a Robin-ügy, de én is pont azt nem értettem tegnap, hogy miért lenne szégyen, ha valakit melegnek néznek?? Nekem pont az a fura, hogy Robin ezen megsértődött meg kiakadt, meg úgy besél róla, mintha bűn lenne, ha az lenne.
Épp úgy reagál, mint aki tényleg meleg, de nagyon szégyelli, hogy az, és igazából magnak sem vallja be, pont azért, mert nagyon szégyelli.
Ha csak simán nem az, akkor nekem az lenne a természetes reakció, ha vállatvonva röhögne egyet rajta, és kész.

Maciról meg az jutott eszembe: lehet, hogy azért takargatja folyton magát, mert ez afféle tudatalatti reakció, mintha el akarná takarni a pocakját, mintha attól kevésbé látszana ...?

A párbaj remek volt, Reni meg még a Belevalóban is tovább folytatta az abszolút tévútját. Kedvencem volt, mikor arról beszélt, hogy az ő csapatuk arra épül, hogy nem bántanak másokat. WTF??? Na, be is játszották neki rögtön, hogy fogadták Zsut, de még így sem fogta fel,
Döbbenet az a nő ...

Silverstonia 2014.12.23. 14:49:30

Szerintem, ha Zsófi nyeri a vv6-ot, nem jönnek össze Aurélióval, mert sose tudná megbocsátani a csajnak, hogy miatta vesztett.

És ha Dennis lesz a kiválasztott félelemből vagy/és féltékenységből is Ádámot hívja ki.

tvbuzi 2014.12.23. 14:51:22

@lukacstoncsi: melyik cég arca lett Zsófi? Valami szemöldöktetkó..?

astryle 2014.12.23. 14:51:39

rtl.hu/rtl2/valovilag/itt-a-vv7-egyik-legdurvabb-veszekedese

Na.. nem kellett várni estig. KirályLinda2 nagyon jó lesz piaci kofának :P Faszni megint megmutatta szókincsét.

filina 2014.12.23. 14:55:29

@Aharon: Szerintem előbb csak Macit kell kitenni onnan.Teljesen felesleges bent.Ő aztán össze nem gabalyodik senkivel. Aztán majd mehet a komolyabb kihívás.De megnézném Denis képét is ha rá tennék a jelet.

Aharon 2014.12.23. 14:58:28

@filina: Igen, de ő kivel mehetne? Azt kéne, hogy rápakolni, és talán kivinné az akkor már nem védett Zsut, hogy megbosszulja villaszerelmét.... másra nem tudok gondolni hirtelen.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.23. 15:01:18

@VV Erőlegény: @kamilla123: hátha sixx megy majd még gyárlátogatásra, és kiderít valami jó kis kulisszatitkokat:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2014.12.23. 15:04:29

@Copfos Gizi: Sztem sixx, a co-posztírók és a vezér kommentelők nagyon örülnek, amikor ilyen önkritikus és kedves hozzászólást olvasnak, mint a te mostanid. Mindenekelőtt megemlíteném, hogy a konklúzióiddal, megállapításaiddal maradéktalanul egyet tudok érteni! Azt gondolom, hogy valami ilyesmi lenne ennek a blognak a magasztosabbik célja azaz az önmagunk szórakoztatásán kívül a népnevelői tevékenység. Azért az ezt az oldalt látogatók és a magyar társadalmi átlag között +-15% véleményeltérés simán lehetséges. Az átlag a finom üzeneteket nem veszi, vagy csak jóval később időben. Az átlagnak durva markáns üzenetek kellenek. Példának okáért a tegnapi párbaj a blogon simán legalább 85-15 % körüli eredményt hozott volna sztm, a valóság ettől 12-12%-al eltért (ez egy kiélezett, fej-fej melletti, vagy kis különbségű versenynél döntő lehet). A társadalmi átlagot láthatjuk pl. a blikkben kommentelni, a belevaló random kiválasztott skyposai és facebookosai meg sokszor az átlagot sem érik el és ők is szavaznak. De az ő szavazatuk is ugyanannyit ér mint a miénk. Örülnék, ha ezeket a rétegeket is meg lehetne szólítani a blog olvasása vonatkozásában. Téged természetesen nem számítalak az átlagba, mert aki ilyen felismerésekre képes, és azt ki is meri nyilatkozni, az rettenetesen fejlődőképes és azelőtt maximálisan megemelem a kalapom!

Sargabogre 2014.12.23. 15:06:52

szerintem most Ádámot fogják kiszavazni Zsu helyett. de mivel a cowboyok még így is abszolút többségben vannak, ezért ha sikerül összebeszélniük, az fog menni, akire ők teszik a jelet. ezért hülyeség Daninak 3 emberben gondolkodnia, mert ha 5-6an maradnak, sorra kiejthetik a többieket.

lawabidingcitizen 2014.12.23. 15:09:05

Péniszt még most kell kiszórni az elején, mert túlságosan megerősödik. Daninak és cinkosainak be kell ezt látni. Nélküle széthullik teljesen a mocsárlakó banda.

Érzésem szerint legközelebb a zsírmedve vagy robin, a tuja lesz a kiválasztott.És bármelyikük megy, az a paradoxon, h.csak a másik ellen van esélye :)

A mocsárlakó indiánok egy valamit jó, ha belátnak- kb Denisznek van ennyi agya, de ő nem fogja kiadni az infót, még ha rájön akkor sem-h. elég elutasító velük a nézősereg. Az általuk preferált ember kétszer 23%-ot kapott. Pedig ilyenkor elvileg Fasznika, Dóri, stb "tábora" is a preferált személyt támogatja.
Az első párbaj kicsit más volt, ott az ún. "népharag" kiállt a támadott személy mellett és büntetett. Plusz ugye Vikácsu is elég hányinger volt, szóval maradt Zsuzsa.

De ez a párbaj megmutatta, h. a "nép" inkább a cinkostárs bt és holdudvara, tujaneveldéje felé húz. Röné, bár egy ordenáré bunkó paraszt, de összeállt, haverkodott a társaival és még nem is annyira ronda. És mégis 23%-ot kapott. Lehet, téves a következtetésem, de a mocsárlakók "tábora" ennyit tud... Nem nagyon van, aki értük nyomná az app-ot, akárhogy üvölt Istentelen Bence kifelé a varázsdobozból.
A Zsuzsa-12ker-Edina-Laci négyes ellen ez kevés lesz. Ha ők még egy hónapig kitartanak együtt, leszalámizhatják Faszniékat.

candyperfumegirl 2014.12.23. 15:17:02

@Haplo: egyszerűen IMÁDOM, amikor a műveltségi vetélkedő bármilyen formában képbe kerül. :)

Haplo 2014.12.23. 15:19:40

Leonadro di Caprio 1400-ban Istvan kiraly megrendelesere megfestette a Feszty korkepet :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 15:30:17

@Haplo: :D:D:D baszki, valami ilyesmi jutott nekem is eszembe...
Amúgy döbbenetes, ezek TÉNYLEG ennyire sötétek.

Mók_Ica 2014.12.23. 15:35:04

@Haplo: ójajjj..... erre nincsenek szavak..... mondjuk Vekerdy megmondta, hogy a jelenlegi oktatási rendszerben, 75%-ban a felejtésnek tanulnak a diákok... de ez..... ezt nem kéne mutogatni... :)))))))))))))))))))))))

@Copfos Gizi: teCCik, amit írtál :) én csak azt nem nézem ki belőlük, hogy el tudnak ilyen mélységekben gondolkodni....

filina 2014.12.23. 16:02:51

@Haplo: ....na ez brutál volt.

Billy a kölyök 2014.12.23. 16:08:34

@budapest23: Nagyjából ugyanezek a kategóriák vannak a csajoknál is. A mostani villalakókat mondjuk, nehéz lenne egyértelműen besorolni de leginkább így lehetne:
A kategória: Dóri, Fanni
B kategória: Edina
C kategória. nincs
D kategória: Vikcsu
Reni és Zsu pedig a két kakukktojás.

beacska 2014.12.23. 16:15:33

@candyperfumegirl: jó, akkor megkérdem tőled: Zsu miért sunyi? (csak mert én még nem kaptam értékelhető választ erre a kérdésemre, pedig már sok embernek feltettem)

beacska 2014.12.23. 16:20:09

@lukacstoncsi: dehogynem! Zsu PONTOSAN úgy viselkedik, mint egy családanya. Ill. mint valaki, akinek egy családot, vagy egy v. több másik embert kell eltartania: a munka hetén takarékoskodott, kézben tartotta a pénzügyeket, még akkor is kényszeresen, ha tudni lehetett, h csak pár napig tart. Ha vmi csapat feladat van, kezébe veszi az irányítást, és vállalja is érte a felelősséget. mindig előre néz, és nem csak a pillanat szerint cselekszik. igyekszik a rossz variációkat kizárni. mindig nyernie kell, h ne kerüljön hátrányba....én úgy érzem, nagyon nehéz napokat vészelt már át az életben....

beacska 2014.12.23. 16:23:53

@kamilla123: szerintem az sokat mond, h Zsófika először Attilánál próbálkozott. da v Attila dobta, mer több esze van ennél, v. egyszerűen smucig, és Zsó lelépett, mert nem kapott zsét. (én ez utóbbira tippelek)

kamilla123 2014.12.23. 16:27:33

@beacska: igen, nekem is eszembe jutott már ez a Zsófika verzió. Annyira örülök amúgy, h vki pont úgy látja Zsu-t mint én. Sztem kb az egyetlen ember a villában amúgy, aki bármilyen nehézségek, szívatások jöttek (márpedig ő kapta a legtöbbet), soha nem ment le egy szint alá. Emiatt is nagyon becsülöm, nekem nem lett volna soha ennyi lelkierőm. Meg tetszik ez az üljünk le és beszéljük meg a problémát hozzáállása.

candyperfumegirl 2014.12.23. 16:29:57

@beacska: többiek nevében nem tudok nyilatkozni, és nyilván a tévedés lehetőségét fenntartom, de ahogy én látom: az a baj vele, hogy mindenkinek mást mutat, mindenkinek azt, amit az illető hallani akar, de ezt ha nem csinálja elég jól, vagy túlzásba viszi, akkor kibukik a dolog, hogy valójában az ellentéte gaz, mint pl. Danival való kapcsolata esetében. Szerintem ő úgy ment be, hogy két ütőkártyája van: az egyik a kisfia révén a szimpátiakeltés, a másik az, hogy a pasikat a farkuknál fogva vezeti. Csak néha a kettő összekeveredik, pl. az elég vicces volt, amikor Daninak azzal jött, hogy honnan tudod, voltam-e már valaha férfival. Nem az a baj, hogy törtető, nem is az, hogy manipulatív, hiszen mindkettő kell valamilyen szinten a győzelemhez, a sunyiságát abban látom, ahogy az áldozati szerep és a férfiakat manipuláló között váltogat, miközben a csapata felé folyamatosan azt mutatja, hogy ő mennyire ártatlan. ld. : Edina felé intézett beszédei, a kör három tagú, Lacit vagy Ádámot akármikor kivágná innen, de simán el tudom képzelni, hogy Lacinak és Ádámnak ugyanezt mondaná Edináról és Daniról. Ő kezdetben Dávidban látta azt, akit szexuális ígéretekkel (nem feltétlen konkrét dugással) magához köthet, és érdekessé teheti magát, miközben Dani kedvesen egyengeti majd az útját, csak nagy ledöbbenés volt neki is, hogy pont Dávid esett ki. Azóta Lacit és Ádámot (sőt, más okból Edinát is) közel tartja magához, amennyire lehet, kivár, hogy melyiket mire tudja majd használni.

Cathcart_ezredes 2014.12.23. 16:33:47

@Haplo: Ilyen baszdki nincs, nem lehet, nem hiszem el, nem, nem, nem. Feszty körkép?! Ez nem lehet igaz.

Csak ügyesen! 2014.12.23. 16:34:46

Én még mindig azon röhögök tegnap óta, h a lúzerségnek az mekkora foka, ha valaki hoz egy nem túl szimpatikus, eléggé negatív és unalmas karaktert, aminek legalább annyi előnye van, h kiesése után 1 héttel már senki sem emlékszik arra, h a VV-ben járt valaha, majd erre bennléte utolsó napján derült égből villámcsapásként, a teljes félreértelmezett szereplés megkoronázásaként, olyan szinten kompromittálja magát, ahogyan csak néhány emblematikus VV figurának sikerült? :D

Még mindig nem tudom hovatenni ezt a táncolós előadást :D

kamilla123 2014.12.23. 16:35:56

@Csak ügyesen!: igen, Renike kimaxolta a a vv lúzerséget :-)

SzUser 2014.12.23. 16:52:11

Uhhhhhh azért ez megér egy misét.... Sosem gondoltam volna, hogy vannak ilyen szellemi mélységek...

Da Vinci esete a Feszty-körképpel..
rtl.hu/rtl2/valovilag/ezert-nem-a-legyen-on-is-milliomosban-tuntek-fel-a-vv7-jatekosai

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.12.23. 16:58:33

Ádámkának picit kinyílt a csipája, kezd bossoskodni.
Remélem egyszer rajta alszik el Maci ,ami nem jelent semmi jót.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 17:02:45

@VV Erőlegény: Hát ezt sajnos soha nem fogják a nézők orrára kötni, hátha valaki felhasználná a későbbiekben. Igaz az olyat szerencsével kiszórják a válogatón.

Montezuma13 2014.12.23. 17:04:01

Ahogy olvasom a hozzászólásokat, sok mindennel és sok mindenkivel egyetértek.
A VV-ék egyre színvonaltalanabbak.
Ebben a sorozatban nekem is Dani a kedvencem. Értelmes, okos rácnak tartom. Akár tudatosan, akár öntudatlanul, de azzal, hogy Zsu mellé állt, amikor a többiek rárontottak a lányra, saját magát is helyzetbe hozta. Kezdetben valóban táplált bizonyos érzelmeket Zsu iránt, - ezt csupán a vak nem látta. Azonban mikor Zsu erőteljesen felvilágosította rájött, hogy nála nincs semmi esélye. Ezután, bár ez némi időbe került, visszatért a játékba és teljesen elfojtotta Zsu iránti érzelmeit. Sőt most már fordulni látszik a kocka. Ma már úgy látom, hogy teljesen a játékra koncentrál semmi másra. Itt jegyzem meg a játékosok többsége elfeledkezik arról, hogy miért is költöztek be a villába és miről szól valójában a játék. Megdöbbentő látni, hogyan veszítik el egyesek teljesen önkontrolljukat. Példa erre Reni viselkedése is. A Belevalóban, miután bejátszották neki azt, hogy miként viselkedett Zsuval annak sikeres párbaja után, még mindig nem esett le neki az a bizonyos tantusz, hogy miért is szavazták ki, és nem volt képes felfogni, hogy milyen undorító volt a viselkedése, noha szembesülhetett vele.
Visszatérve Danira, ma már nincs rá hatással Zsu viselkedése, sőt úgy látom Edina áll hozzá közelebb. Egyetlen kifogásolható van viselkedésében, mégpedig a túlzott önbizalom. Vigyáznia kéne, mert önbizalomra ugyan szükség van, hiszen ez pozitív tulajdonság, azonban a túlzott önbizalom, nagyképűségnek tűnhet és nem hinném, hogy ez szimpatikus lenne a nézők többségének. Nagyon vékony az a határvonal, ami az egészséges önbizalmat elválasztja a nagyképűségtől. A párbaj alatt volt pár ilyen, erre utaló negatív megnyilvánulása. Remélem ezt a jövőben levetkőzi magáról.

Copfos Gizi 2014.12.23. 17:06:37

@Mók_Ica: Na igen. Főleg az esti bevágás miatt is kétséges, bár, lehetséges akkor egy Ádám-Dönisz párbaj is, abból nem tudom mi lenne. Ha most kellene válaszolni erre, lehet igen szoros lenne. Mert egyik sem szerethetőbb karakter, a másiknál.

De nézzük ezt a vonulatot, elméletileg!
1. variáció: Ádám lesz megsorozva ( bár nem hiszem, Cinkos Bt több csapattagot képviseltet ) és kihíva Döniszt vagy Robint
2. variáció: Dönisz lesz a kiválasztott, ha a Cinkos Bt tagjai egyöntetűen őrá teszik a jelet mindannyian, esélye sem lenne és akkor:
A. kiviszi Lacit, mert beígérte neki egy faszozás, vagy milyen kedves szóhasználat közepette, hogy kinnhagylakgeci, vagy valami hasonló és akkor nem köpi szembe magát by Röné ( ha jól emlékszem )
B. kiviszi Ádámot, mert összebalhéztak, meg egyébként is Fancsika némi bizsergést mutat az irányába.
Szerintem ez egy lehetséges vonal. Okokkal :)

@VV Erőlegény: Köszönöm szépen :) A vicces az benne, hogy ezalatt a közel 36 nap alatt, míg rátok találtam, és elkezdtelek benneteket olvasni, illetve bátran írni is, kaptam egyszer olyan választ, ami nagyon elgondolkodtatott. Magammal szemben. Szeretem ezt a fórumot, és most nem nyalizás, mert kíméletlenül tükröt képes tartani nekem.
Illetve az is fontos lett nekem, hogy bár mindig meghallgattam más véleményét, de nem néztem mögé. Most itt vagyok, és a bent lakók nem a barátaim ugye, így nem csak egy félt "tudok" meghallgatni, hanem igazából mindenkit. Láthatom, hogy ki miért, mit, hogyan cselekszik.

Más kérdés, hogy Reninél nem láttam azokat a mély okokat, ami miatt neki ilyen gyűlölködőnek kellene lennie. Fanninál, Macinál is hasonlót vélek felfedezni, de mintha Ők csak Reni utálkozó sugarába kerülve, abban benne ragadtak volna, és valahogy nem bírnak kitörni belőle, inkább élvezettel lubickolnak benne. De javítsatok ki, ha tévedek.

Egyébként ez a része mélységesen elszomorít, mert teljesen elrontják vele a maguk játékát.

2014.12.23. 17:09:11

@astryle: Kazalból és Penniszből nagyon hamar kihozható a közönséges primitív állat. Milyen könnyen fel lehet őket hergelni. :D Elhangzott végre: "Kiviszlek és kint hagylak." (a kurvapicsába) :D :D :D Az érvrendszerük még nem elég kifinomult, mondhatni a férfi nemi szerv méretére korlátozódik.

kamilla123 2014.12.23. 17:10:06

ezt a videót már láttátok Reni kiesése után?

www.youtube.com/watch?v=2ItHo_x39wc

A legjobb, hogy Vikcsu szerint azért Dani ment vissza, mert bent túlságosan támadták, és a nézők megsajnálták. Basszus, ezeknek mi a fene kell ahhoz, h elkezdjenek önkritikát gyakorolni? Azért ez ijesztő.

kamilla123 2014.12.23. 17:10:41

@natalja: ja, és sztem Dóri is de tartozik

2014.12.23. 17:12:11

@Copfos Gizi: De az is lehet, hogy Jabbával folytatják a szekta felszámolását. Talán arra számíthatnak, hogy Jabba még mindenki ellen kint maradna. Pláne, ha egész héten majd a képzelt kedvesét (Reni) siratja. Kiküldik utána.

2014.12.23. 17:17:45

@SzUser: Edinkában csalódtam most. Mondjuk azt nem tudom, hogy ezeknek hogy lett érettségijük??? Pl. Kazalnak...Annak a sulinak ez nem túl jó reklám.

kamilla123 2014.12.23. 17:17:52

@natalja: amúgy én a nagy üvöltözésben sem azt sem tudtam kivenni,h ki kivel üvöltött és főleg nem azt,h min. Te ezt értetted?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.23. 17:21:31

@Csak ügyesen!:"... Dóri iránymutatása nélkül is pontosan vágja h mire számíthat Zsu részéről...."

Ádinának szerintem nem Dóritól kellene tudnia, hogy mire számíthat Kiskuntól, hanem onnan, hogy Kiskun világosan megmondta neki. Tehát egyértelműan megfogalmazta, hogy amíg EZ A FELÁLLÁS VAN (azaz mindhárman tartják magukat a megállapodásukhoz), addig ő tiszteletben tartja Ádina érzéseit és nem bonyolódik bele semmibe.
De azt is világosan értésére adta, hogy ez nem azt jelenti, hogy SOHA, hanem csak addig, amíg ez a status quo.
Az a baj, hogy Ádina kevésbé figyel arra, amit mások mondanak, illetve szelektíven figyel csak. Jobban szeret ő beszélni.

fran7 2014.12.23. 17:22:56

@Copfos Gizi: Úgy vélem Reni azt az egyszerű taktikát választotta, hogy nem csinál semmit, csak reagál az eseményekre. Adja magát, de csak ha muszáj. Ez azért rossz taktika, mert ezzel csupán felerősíted a környezetedben levő érzelmeket. Ha gyűlölködnek körülötted, gyűlölködsz, ha okoskodnak, okoskodsz. Nem mert játszani. Próbálkozni kell, ha ilyen helyre mész. Lehet besülsz, de megpróbáltad. Ezt érezte meg a poncsós feladatnál. Már későn és téves módon. Ezért sajnálom és ezért nincs önismerete, mert ahhoz konfliktus helyzet kellene vagy valami. Ott volt Robin, aki bejött neki. Menyasszonyok nem szoktak ilyet nyíltan bevállalni. De ha már igen, akkor nem kellett volna elvonulnia, semmit nem téve, érezve, hogy ez így nem jó. Eddig azok estek ki, akik meg se próbáltak játszani, valamit csinálni. Amivel nincs gond az életben, el lehet lavírozni. Csak a VV nem ennek a helye.

2014.12.23. 17:24:21

@kamilla123: Azt hogy min robbant ki, azt nem...de először Pennisz és Ádám csatáztak, majd beleszólt Kazal, végül nem tudom ki (valamelyik csaj), és a végén Kazal őrjöngése. De hamarosan kiderül. Rendesen felhergelték Penniszt a saját hülye mondókájával. (Nem kívánok egyebet, edd meg a jelemet...vagy ilyesmi) :D

Copfos Gizi 2014.12.23. 17:24:51

@natalja: Igen, ez is egy verzió, de Macit nem érzem, hogy túl sok vizet zavarna, néha beszól, de jószerével csak a kanapén él. Van. Egy goromba tuja :D

Most viszont érdeklődve várom a hetet, hogy a szerkesztők mit találnak nekik ki. Ki lesz az aki negatívabb színben lesz feltüntetve. Zsuzsa visszaérkezése után nem érdekelt nagyon, nem is néztem, csak olvasgattam a fórumot :)

csincsilla72 2014.12.23. 17:25:58

@kamilla123: Vikcsu még mindig csak találgat?
Mert az, hogy Röné még nem érti, oké. Majd elolvassa a kritikákat és rájön.
Csak egyszer szeretném hallani, hogy beismeri, miszerint elqrták. Nem kicsit, nagyon.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2014.12.23. 17:26:07

@kamilla123: Az biztos, hogy a végén Fanni szólt be Ádámnak a méretről meg a vele való kexelés esélyeiről válaszként Ádám Denisnek szóló: "Simán megdughattam volna a csajodat" szövegére.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.23. 17:30:59

@Copfos Gizi: "... Ádám lesz megsorozva...és kihíva Döniszt vagy Robint..."

Azt nem tartod elképzelhetőnek, hogy Kazalt vigye ki Ádám? Úgy látom, hogy nem csak dühíti a nő, hanem Ádám le is nézi őt.

kamilla123 2014.12.23. 17:31:17

@Majom1Parádé: @natalja: köszi, igen, azt már sikerült kivennem a végén. Arra lennék kíváncsi,h amikor Ádám ezt benyögte, h fáncsikát simán.. kik kezdtek el így huhogni. Zsu-t láttam, mert őt mutatta a kamera, de ő csak később kezdte. Laci és Edinka? vagy Robin és Dani (róluk nehezebben tudom elképzelni, hogy egy ilyen, kissé ordenáré beszólásra tapsoljanak és huhogjanak). Amúgy Dóri élesbe még nem sok kritikát, konfliktus kapott a nyakába, (egyedül LAcitól, akkor sírva is fakadt), de sztem ő nem igazán bírná amúgy az ilyen helyzeteket. Az elején még ordítana, mint egy kofa, de sztem nem olyan erős, mint hiszi (sem belül lelkileg, sem mint játékos)

Mók_Ica 2014.12.23. 17:32:47

@Copfos Gizi: dönisz - laccci párbaj nem lenne rossz :)))) bár lehet, hogy ez még korai lenne.....
ott vannak a töltelékek előbb.... ádám vagy robin..... illetve most már kanapémedve is, hisz ő sem csinál túl sok mindent....

@kamilla123: sztem elsőkörben le kellene őt ültetni és végignézetni vele az eddigi adásokat és elolvastatni vele a cikkeket a kommentekkel együtt.... beleértve a hv-t is. ha ezek után sem kezdi el felfogni, akkor bizony orvosra van szüksége mentális okokból....

kamilla123 2014.12.23. 17:33:30

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: csak az a baj, h akkor Ádám marad kint. Ami a srácért nem kár, mert nem egy szimpatikus karakter, de fanni állatira megerősödne, és igazolva látná magát. Mondjuk kíváncsi vagyok, leesne-e neki,h az anyja nincs ott a párbajon. Amúgy tuti lesz karácsonyi beüzenés, és lehet,h fel fog neki tűnni, h a mama belefogyott a stresszbe.

Copfos Gizi 2014.12.23. 17:36:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Háááát elképzelhető, de az szerintem nem elég FÉRFIAS.

Tudod, egy macsó csak macsót hív ki. Ha nőt hívna az olyan, mintha gyenge lenne. Bár! Amennyiben Fannika tovább csinálja a feszkót, lehet, hogy már csak azért is kivinné, mert már annyira rühelli. Nem tudom. Lehet a háttérben elfojtott vágyak állnak.

A szerelem és gyűlölet között igen vékony a határ.

Még egy hete Ádám meg akarta Fannit dugni. Jaj de vulgáris, de más szót nem tudok rá, ami jellemezné a helyzetet.

No majd meglátjuk, ez egy izgalmas hétnek ígérkezik. :)

kamilla123 2014.12.23. 17:36:48

@Mók_Ica: igen, számomra komolyan ijesztő, h ezek így látják a világot. Mert itt azért egyrészt volt egy nézői szavazás, aztán meg be is játszották neki a filmeket, plusz Lilu és Bencus elég egyértelmű volt, de még Éva is(!!) a belevalóban. De hát látod, h a tesója meg azt mondja, hogy büszke vagyok rád, a vőlegénye továbbra is mellette áll stb.. Szóval ha a közvetlen környezeted Téged igazol vissza, akkor nehéz fejlődni...

nátrium glutamát 2014.12.23. 17:38:24

@Montezuma13:
"Nagyon vékony az a határvonal, ami az egészséges önbizalmat elválasztja a nagyképűségtől. A párbaj alatt volt pár ilyen, erre utaló negatív megnyilvánulása."
Bizony néha elhűlve néztem emiatt. Aggódtam, hogy áttolja a szavazókat Renihez. (Hellyel-közzel sikerült is, mert a netes fórumokból/szavazásokból kiindulva nagyobb is lehetett volna a különbség.)

@kamilla123: Reni a tipikusan "mindenki hülye, csak én vagyok kicsi teáskanna" vonalat képviseli. Ehhez a családja fantasztikusan asszisztál, mintegy burokban tartva őt. Kétlem, hogy valaha felismerné mit hibázott el a villában/az életben.
Amilyen modorosan viselkedett néha, engem őszintén meglepett Norbi karaktere. No nem a geek kinézet, hanem a nyaktetkó + felhajtott gallérú póló, melyek kombója már 6-8 évvel ezelőtt is ultragáz volt szerintem. :))))

Mók_Ica 2014.12.23. 17:40:39

@kamilla123: hát ja, egyszerűbb a "meg nem értett" helyzetbe menekülni..... csak ez a "mindenki hülye körülöttem" mentalitás elég gáz az életben..... találkoztam ilyen emberrel, sajnos elég közelről...... nem tudod ráébreszteni, hogy magába kéne néznie először.....

kamilla123 2014.12.23. 17:44:58

@nátrium glutamát: @Mók_Ica: nekem továbbra is van egy olyan nagyon határozott érzésem, hogy ők vmi szektához tartoznak. És a pasiját elnézve még jobban ezt gondolom. Ez a folyamatos lefojtottság, műmosoly, aztán amikor kicsit kijön valami, akkor ledobom a bugyit, mert annyira nem érzem, mi a természetes viselkedés. Ez mind mind erre utal.

Némber Ván 2014.12.23. 17:48:55

rtl.hu/most/rtl2/61649_belevalovilag_7_a_belevalo_izgalmas_beszelgetesekkel_es_az_o
Epic beszélgetés 11:50-től

Röné: - Jó ideagállapotban vagyok.
VV Éva: - Hidd el én is, megjött!

Mirocska 2014.12.23. 17:52:54

@kamilla123: Jól láttam, hogy nem láttam a családtagok között a vőlegényt?

astryle 2014.12.23. 17:53:55

@Copfos Gizi: @Mók_Ica: Szerintem fölös lenne még a tujákat kint tudni, maci se ér sokat, Fasznit, Péniszt kéne kivinniük, mert ha sokáig maradnak bent nagyon megerősödnek. Plasztikot azért nem is mondom, mert ő már táposabb lett. Valamelyiket a kettő közül kéne kint tudni (inkább péniszt, neki 2 ponttal nagyobb az IQ-ja), mondjuk ők csinálják a műsort, a kefélést az rtl tuti nem válik meg tőlük ennyire az elején. Jaj tényleg eszembe jutott, hogy tuja2-nek duplázó képessége van. Ha tuját átcsábítják és elhasználtatják vele a képességét akkor az ellencsapat választhat. Plasztik tutira a Lacira rakná és ha emiatt ne számoljuk Plasztikot akkor meg Jabbának ott a szavazategyenlőség képessége.

2014.12.23. 17:54:35

@kamilla123: Már ha egyáltalán kap Kazal karis üzit. Mert ha már letagadja a família, akkor lehet, hogy nem fognak neki üzenni sem. Erre kíváncsi leszek.

Juvegrande85 2014.12.23. 17:57:08

Érdekes. Szerintem sok férfi sok féle módon látja ezt. Nálam 3 lánynak lenne bármiféle esélye is. Fanni eséllyel indulna mert összkép alapján nehezen vitathatóan a legvonzóbb nő. Kistulzással egészen addig amíg meg nem szólal. Borzalmasan, borzalmasan, kifejezhetetlen mértékben sötét szegénykém. Annyira, hogy az véleményem szerintem kis mértékben sem aranyos vagy édibédi. Bár attól függ kinek mire van szüksége. Kb végtelen esetben fogják még kihasználni őt a férfiak. Párkapcsolati téren egy ilyen lánnyal biztosan nem bírnám még rövid távra sem.

Zsu. Nekem ő amúgy nagyon bejön. Na ő engem is be tudna csapdáztatni rendesen. Mert, hogy az nem is kérdés, hogy így kívülről látva a sztorit biztosan kurvára hazavágna a végén. Aminek az árnyképe persze már bizonyos szinten ott derengene az első pillanattól kezdve mikor a szemébe néztem. Csak magamat ismerve elhessegetném az "ösztönös védelmi rendszer" figyelmeztetéseit... és meg is szívnám tisztességgel. Lehet, hogy tévedek vele kapcsolatban mert ő azért közel sem az az egyszerű lány mint Fanni de kicsit olyan végzet asszonya feelingem van vele kapcsolatban. :)

Edina. Szerintem egy tök jó csaj. Hosszú távon csak és kizárólag vele tudnék elképzelni bármit is. Bizonyos szinten a legnőiesebb is ő. Szépségkirálynő természetesen sose lesz belőle de a csúnyától is nagyon messze van mint azt hallottam egy pár embertől már. :) Ízlések és pofonok. Ráadásul ő még valóban aranyos is. Ha minden körülményt figyelembe veszünk messze a legjobb nő a villában.

Senki más nem játszhatna nálam. Talán Dóri lehet esetleg meglepő. Nekem ő túl férfias. Sokszor mozgásilag is de leginkább ahogy megnyilvánul. A szépségtől is nagyon messze van. De a lényegi dolog az, hogy tutira azt hinném előbb utóbb, hogy egy faszival vagyok. :) Ezért is érdekes számomra ez a Robin + Dóri sztori. A lányos fiú és a fiús lány. Furcsa páros lehetne az biztos. Bár ezzel kapcsolatban az az érzésem, hogy Dóri ugyan szívesen megfektetné Robint de, hogy komolyan nem veszi őt az biztos.

budapest23 2014.12.23. 17:57:54

@Billy a kölyök: Reni szerintem tök C kategóriás, feleségnek való! Mondjuk nem nekem, legalábbis nem úgy, ahogy mutatta magát, de attól még abba a kategóriába való. Lehet, hogy ezért is esett ki.

Ha az elméletemet továbbgöngyölítjük, a következö kiesö a megmaradt D kategóriás, azaz Maci lesz! :) Ha jól emlékszem, mindig vagy A kategóriások, vagy csodabogarak nyerték a vv-ket... Tavaly A kategória volt, akkor most csodabogár (kategorizálhatatlan) jöhet. Dani, Zsú vagy Robin.

kamilla123 2014.12.23. 17:59:04

@natalja: igen, lesz itt még sírás rívás. Eleve azt lehetett olvasni, h a tesói szégyellik magukat miatta, szóval ők tuti nem fognak neki üzenni. Az apjának is sztem állati ciki az egész, ha meg a mama be is üzen, ha másból nem, a fogyásából csak leesik vmi Fáncsikának. Mert ugye ő csak a külsőségekből tud olvasni.

Granca 2014.12.23. 18:00:41

@budapest23:
Hátö, én ezekkel a kategóriákkal nem értek egyet.
Már sokszor olvastam hasonlót, és soha nem értettem. Én tök színes, teljesen nem egyforma férfiakkal-nőkkel találkozom, és valahogy mindegyik megtalálja (egy után) a neki megfelelőt, de nem tudom skatulyába rakni őket, hogy A meg B meg hasonló kategória.

Már máskor is akartam itt írni, hogy pl. Dennisről mondják folyton, hogy alfahím. Mi a franctól az? Az alfahím elvileg a legjobb "minőségű" férfit jelentené, akire minden nő rágerjed. Hát, én rá szerintem semmilyen helyzetben nem gerjednék, nekem ő teljesen legutolsó helyen áll. És fiatalabb koromban sem buktam a hozzá hasonlókra.
És ez nem azt jelenti, hogy csak "csúnyácska-kedves" párjaim voltak. Sőt.
Danit is simán elt udom képzelni egy párkapcsolatban, egy helyes lánnyal is. De ezek annyira szubjektív dolgok, hogy ki helyes meg ki nem.
Maci tényleg kicsit kilóg, de mondjuk ilyen kövér fickót is láttam már nővel.
Nála mondjuk engem leginkább az önsajnálata irritál és taszít, semmit nem tesz azért, hogy lefoggyon, csak sajnáltatja magát. Most akkor vagy fogadja el, hogy kövér és ne sírjon, vagy tegyen érte.

2014.12.23. 18:02:14

@Némber Ván: :D Reni idegállapotban volt. :D
Olvashattak volna hogyvolt kommenteket is. Nem túl sok léleksimogatót találtak volna. :-D

Granca 2014.12.23. 18:05:23

@Juvegrande85:
"Ezért is érdekes számomra ez a Robin + Dóri sztori. A lányos fiú és a fiús lány. Furcsa páros lehetne az biztos."

Nekem is ez jutott az eszembe tegnap, hogy láttam a mai előzetest, és ez valahol különben tök természetes. Az "életben" is így van, a fiús lányok lányos fiúkat vonzanak, meg fordítva, és hát pont ezért, fordítva képviselik a férfi-női energiákat.

2014.12.23. 18:13:19

@budapest23: De érdekes ez...Szerintem is több kategória is létezik. De ez mindenkinél máshogy van...ez totál szubjektív, ha már skatulyázunk, én így tenném:
A - a férjnek való, kívül-belül rendben, többnyire - ilyen nincs a villában (12ker lehetne majd később, de még nagyon fiatal, kupálódnia kell)
B- alfahím - ilyen nincs a villában
C- keresi a helyét, próbálgatja az erejét, nem kiforrott, még olyan kis semmilyen - Robin
D-alfahímnek képzeli magát, valójában egy primitív, másokat leszóló lúzer hülyegyerek - Laci, Pennisz, Ádám (de ő még C határ)
E- szürke egér, nem oszt, nem szoroz, észrevétlen - nincs a villában
F - "teljesen ki van zárva" kategória - külső, belső offos - Jabba, sajnos

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.23. 18:16:44

@kamilla123: "...csak az a baj, h akkor Ádám marad kint..."
@Copfos Gizi:

Csak azért, mert az éjszakai onban Kazal komolyan mérlegelte, hogy kiviszi Ádámot. A tapasztalat meg az, hogy a kiválasztott szokott előnyben lenni, nem a kihívott. (na nyilván ez nem a Reni-félékre vonatkozik). Bár ha Ádám rájön, használhatja a lila kendőjét. Szvl zűrös.

2014.12.23. 18:18:31

szerintem pedig teljesen egyértelmű hogy miért sértés a buzizás. engem is zavarna kicsit. de értem a nagy pécé szöveget.

SzilajSzilard 2014.12.23. 18:30:12

A castingosoknak fizetés emelést javaslok! Annyira erősre sikerült a válogatás, hogy nem vagyok benne biztos hogy nem öl meg valaki valakit a játék végéig. Nem hittem hogy ez kijön ezekből a kezelni valókból! Tényleg le a kalappal.

csincsilla72 2014.12.23. 18:39:58

@randomgenerator: Nem a buzikkal van baj, mindenkinek a magánügye, hogy kivel bújik ágyba. A buzizás azért sértő, mert a nőiességében vagy férfiasságában sértik meg az illetőt. És ez tutira nem esik jól.

lutria 2014.12.23. 18:45:13

Az azért kicsit furcsa hogy egy huszonéves férfi 36 szex nélküli nap után meglátja egy huszonéves lány punciját és az a reakciója hogy elment az étvágya tőle...Vagy kinek szólt ez a képmutató beszólás?

beacska 2014.12.23. 18:58:05

@candyperfumegirl: Az, h szerinted mit fog csinálni Zsu a tujákkal, had ne vegyem ténynek...Dávidon kivül senkihez sem láttam, h szexuálisan közeledett volna. Daninak már a párbaja előtt értésére adta, h koztuk nem lesz szex, éééés Dani meg is értette. Csak itt sokan szeretik úgy létni, h nem. Edinának is megmondta, h miatta nem kozeledik Lacihoz. ééés igen, konnyen lehet, h azt mondja egyeseknek, amit hallani akarnak, de gyanitom, h ezt te is igy teszed....da amikor meg megmondja a tutit, higgadtan teszi. Jaaaa, hogy olyan mint egy alvo vulkán? jaaa, mégis kiben bizzon meg???? jol teszi. És hogy bármikor beáldozná bármelyik tuját? NYILVÁN, ha van egy kis esze....én nem láttam, h Danit egyszer is cserben hagyta volna, v Edina mellett nem állt volna ki...a tobbi meg tuja...

Mók_Ica 2014.12.23. 19:03:26

most a fókuszban... próbálták kérdezni röné barátját, a válasz: mondtam, hogy nem adok interjút, na!!!!

pffff..... egyforma a stílus....

Gia Gianea 2014.12.23. 19:20:43

Én nem csodálkozom,hogy Robin csapódik ide-oda.PVC tetszik neki,Laci stílusával pedig nem tud mindig azonosulni.A sokadik buzizásra meg már én is felkaptam volna a vizet.

kamilla123 2014.12.23. 19:26:08

@Mók_Ica: sajnos nem láttam. Mondjuk sztem az erotikus fotózáson kiakadni baromság a vőlegény részéről, hiszen az egy feladat volt, és ha színésznő a csaja, akkor ennél durvábbakra is számíthat a színpadon. De a puncimutogatás, meg legfőképpen az, hogy Robinra hogy rástartolt, és minden adandó alkalommal utalt is rá,h bejön neki a srác, hát az gáz. Az,h nem lett semmi kettejük között, az tényleg csak Robinon múlt sztem.

kamilla123 2014.12.23. 19:34:43

@beacska: @candyperfumegirl: ráadásul én pl még egyszer sem láttam, h Daninak kibeszélte volna Edinkát Zsu. De fordítva már számtalanszor megtörtént. Robin is kibeszéli az embereket, miközben színleg egy bizonyos csapathoz húz. Dóri mindig oda sodródik, ahol többet remél, Ádám jópofizik Zsúval, közben a háta mögött Edinának ekézi stb stb.. szóval az, h a posztíró szerint a "bemondónőnél sunyibb játékos ugyanis nem nagyon van ebben a szériában", ez teljesen alaptalan. Ez meg nem érv, hogy "simán el tudom képzelni, hogy Lacinak és Ádámnak ugyanezt mondaná Edináról és Daniról". Én is sok mindent el tudok képzelni, de attól az még nincs.

Aharon 2014.12.23. 19:39:22

@Juvegrande85:

"Edina. Szerintem egy tök jó csaj. ... Ha minden körülményt figyelembe veszünk messze a legjobb nő a villában."

Pontosan.

ruzs54 2014.12.23. 19:42:49

Most volt a Fókuszban a tegnapesti párbaj utózöngéje.Lehetett látni: Reni vőlegényét próbálta meginterjuvolni a Fókusz riportere a vőlegény meg előrehajolt és belebőgte jó hangosan, nyomatékosan "montam hogy nem nyilatkozok!!!!"Reni meg távolról kérdezte a pasit(feliratozták)"haragszol?".Majd nézzétek meg.

ruzs54 2014.12.23. 19:44:35

@Mók_Ica: :-) Én is erre gondoltam...megérdemlik egymást :-)

ruzs54 2014.12.23. 19:51:08

Ezt itt a poszt alatt egy face hozzászólótól ollóztam.Megáll az eszem ilyenek is szavaznak??? "Mit rinyáltok bohócok, hogy most majd nem tudtok a "csúnyája" látványától enni. Bezzeg, ha akkor simán felkínálta volna, mind ott tolongtatok volna - némi ingyen nyalakodásra ...
Birom én az ilyen prűd dumákat, hogy pfújj, meg hááát - a csúnyája! Mintha a nagy meredező makkoshotyka oly csodaszép nagy totemoszlop lenne. Például a látvány a Fannyt dugó kisköcsögnek a lengő zacsijaival.
Mindenesetre - az a világkurvája Fannyka simán és folyamatosan szégyent hoz Erdély összes fiatal lányára ..."

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 19:56:36

Azt hiszem, hogy a tegnapi volt az utolsó Belevaló amibe belenéztem.
Állítom, hogy nagyobb ott a sötétség mint a vellában, ráadásul egyre idegesítőbb a két dilinyós műsorvezetői próbafutama.

egyemakisszíved 2014.12.23. 19:58:54

Remélem, legközelebb Macit küldik a villalakók párbajozni. Viszont akit ő választ, piszok szerencsés, ilyen könnyű ellenfelet keresve se lehetne találni. Kíváncsi vagyok, a fehér csapat egy tömbben fog-e szavazni. Ha Reni neki adja a szavazategyenlőséget eldöntő szuperképességét, és rögtön kiesik, az olyan lesz, mint a Seri melletti fekvőhely a VV5-ben.

pomac 2014.12.23. 20:08:22

azért azt ne feledjuk nem mikor zsu visszajött mondta hogy ök 3 a cinkostárs bt erre laci meg azt hogy akkor ök 3 meg a tettestárs kft ugy hogy ök hatan 2 csapat nem egy! csak ugye egy nézöponton vannak

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 20:08:31

@ruzs54:
Szerintem itt egyszerűen arról van szó, hogy az fb-s cimbora oda van a löncshúsért még ha az romlott is.A nagy zabálás közben pedig nem sikerült koncenrálnia arra, hogy ki honnan jött:)

pomac 2014.12.23. 20:10:13

ja az utóbbiak troll bt alapitok jabba meg denis hogy végül is fanni meg a a többi beletartozik e azt nem tudom

filina 2014.12.23. 20:15:12

@ruzs54: Fannyska =erdély ???? Képbe vagy Te?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.12.23. 20:18:45

@Juvegrande85: "...Fanni ...Bár attól függ kinek mire van szüksége...."

Tartalomtól függetlenül elképzelem azt az embert, akivel majd Kazal élni fog. Hallgatja megállás nélkül Kazal saját magáról szóló igazságait azzal a hanglejtéssel, melyet fölülről indít, azzal a modoros, nyafogós, kis sikkantásszerű hanglejtéssel, mellyel minden mondatát kezdi, ami olyan "egyedi". A kevésbé verekedőseknek 2 hetet adnék a szökésig.

filina 2014.12.23. 20:19:12

@filina: Bocs ! Látom idéztél ,más a balfasz!

2014.12.23. 20:22:49

@egyemakisszíved: A gittegylet helyében én Jabbát küldeném. A hivatalos tagok (12ker, Kiskun és Ádinka) úgyis visszajönne ellene, és ezt biztosan sejtik is....sőt 12ker ugye ki se mehetne most. A feláldozhatók (Laci, Ádám) pedig meg vannak győződve arról, hogy ők is visszajönnek, de őket meg a törzstagok éppen azért tartják, hogy szépen lassan kiessenek. A szekta pedig egyre gyengülne, és PVC átállítja magát majd valamerre, de ki fog szállni, már vannak jelei. Tehát maradna a vérprimitív Kazal-Pennisz páros, akik így ketten szépen leépítik, rommá égetik saját magukat.

csincsilla72 2014.12.23. 20:23:40

@filina: Nem Ruzs, hanem a kedves facebook-os hozzászóló nincs képben.:-)

Well... 2014.12.23. 20:25:13

sok sok ev utan kezdtem el megint valosag showt nezni....utoljara a BB1-t kovettem figyelemmel, azt sem birtam a vegeig....majd meglatjuk most mi lessz.....nekem igy jonnek le a dolgok:

Rezervatum szokevenyek:
- MACI... komoly nulla....puhatestu (ugy is mint gerinctelen allat)...mint ahogy belenyult a szellemidezes dolgaba....elismeri, hogy csak kamuzik, amikor meg erdekes eredmenyre jut a BS-el (BikaSzar) akkor meg szivesen begyujti a creditet.... menni fog a kovetkezo 3-ba
- FANNI: nagyon egyszeru kis picsa....tok ures viszont ugy fogja fel az eletet ahogy jon....orommel- sirassal egyutt.....halalos volt mikor a Reninek (rip) elmondta, hogy vele az igazi eletben is igy bannak az emberek.....ez van..(denis konkretan "perselygirl"-nek hasznalja.) klaszikus...szinten menni fog a mocskolodasai miatt...
- DENIS: Akkora alamuszi nyuszi....hogy orom nezni....soha meg veletlenul sem all ki a "kedvese" mellett, nagyon jol fejlett kissebsegi erzete van....figyeld meg amikor kellemetlen helyzetbe kerul rogton felall valamire, hogy kompenzaljon....amikor meg "gondolkodik" folyamatosan a toket markolassza...mintha onnan jonne a jotanacs/iranyitas....pont annyira ferfi mint amit a fanni erdemel.
- DORI: na igen ....(egyszer felesegul vettem egy ilyet....annyira konkretan ilyet, hogy mikor a piramosos videot lattam ...beletelt par percbe mire felfogtam, hogy nem a volt asszonyt nezem :o)))... ennek ellenere vagy ep ezert siman bevarom a top 3 -ba. marhara nem okos, viszont tok emberi tud lenni ...

KOCKAS INGESEK:

- DANI...az allitolagos ertelmsegi.....komolyan eghet a jogi egyetem pofaja ha mar igaz, hogy odajar....nem mervado...aszi okosan jaccik, pedig csak sodrodik....felaldozhato, qrva nehez lessz pincsikutyabol ordas farkassa valltoznia...ebbe fog belebukni.

- ZSU : tyukanyo....idovel el kell fogadja, hogy a fiokak kirepulnek....foleg, hogy o fog repulni a fiokak elott kifele

- ADAM: Tahokam....savanyu a szollo, oszt meg meg is tetozod bunkosaggal .... egyes leulhecc

- LACI: Boldogok a lelki szegenyek mert ovek a mennyeknek orszaga......talan egyszer felno...ferfi sose nem lessz ...fuggetlenul, hogy hany csajon sikerul atmennie.....

- EDINA: Haj a leanygyermeknek szolni kene, hogy a magyarorszagi ertekrend qrvara nem az erdelyi ertekrend....itten kerem a anyazni kell egymast, (ok nelkul !! Okkal ciki.) , meg hatbaszurni, meg szembe hazudni....o meg nem igy nott fel..ez van ezert fog menni. (a maci, laci, fanni, dennis, adam, UTAN :o) (sorrend tetszoleges)

- ROBIN: nekem ugy tunik, o a masik (a dori mellett) aki felfogja itt meg nagyon nem kell taktikazni, csak uszni az arral, konkret konfliktus kerulo eletmoddal ki kell varni mig elhullik a fergese.......mindenkeppen top 3. Ahogy szolt par vigasztalo szot a Macinak a Reni (rip) kihullasa utan az mindennel jobban bizonyitja o az egyetlen a villaban akinek sikerul IQ hianyossagait EQ erossegevel potolnia....EMBER a villaban....sajnos az egyetlen.

PS: Reni: szoneszno aki NEM tud tancolni, NEM tud beszelni, es mint a vegen kiderult NEM tud szamolni sem..("En az indianok kozul varom az uccso 5 bennt maradot.....(4-en vannak B+) ...komolyan mit tud HISZTERIAN kivul ????

-

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 20:26:11

@lutria:
Nem hallottad amikor ecsetelte az állagát? :))
Nekem már az ólajtócsapkodó stílusától is elmenne tőle a kedvem.
+ két fehér virgács között, egy barnás, löncshússzerű suna...
Pfffffffffff
Van itt valaki ( hölgy :) aki rárabolna Maci túrós rudijára csak azért mert eltelt 36 nap?

Gia Gianea 2014.12.23. 20:26:29

Szerintem Dóri meg Fanni most jobb kapcsolatban lesznek.Röné volt a zavaró tényező.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 20:26:52

@lutria: te könnyen beszélsz, mit tudhatod mit láttak azok ott akkor... :D

csiri bá 2014.12.23. 20:35:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mintha valami saláta is elhangzott volna később... szóval egy kész terített asztal: löcshús salátával... :D
bár az is lehet, hogy egy Alien volt: successwarrior.typepad.com/chronicles/images/2007/09/02/alien.jpg

egyemakisszíved 2014.12.23. 20:49:20

@natalja: Hát reméljük, ők is így gondolják, hogy Maci nem erős idekint.
@Well...: Robin az igaz ember, akinek még a neve se valódi? :) Jó, erről nem tehet, de másról annál inkább: a tegnapi öfiben szemrebbenés nélkül belehazudott a csapattársai pofájába. Egyszer, mikor azt mondta, hogy kettesben Dórival kizárólag egymásról beszélgettek, pedig a saját csapatának belső feszültségeit adta ki az ellentábornak. Aztán meg, hogy azt állította, hogy ő akar kávézni, pedig Dóri volt az. Mondjuk annak is lenne haszna, ha sokáig már ő se lébecolna villában, mert ha ide-oda sompolyog, egyik csapatból se fogja kihívni senki.
Miért ne nyerhetne Edina, én benne látom a nagy lehetőséget, és szerintem nem is fogja elcseszni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 20:56:54

@csiri bá: na menj te a picsába, egy megrágott fél almát röhögtem rá a laptopra. :D
És soha többé nem eszem löncshúst, pedig szeretem. :D

2014.12.23. 20:59:18

@Well...: Én azért mégis szívesebben néznék egy taktikázós játékot, a csak úgy sodródósat már tavaly végigszenvedtem. (úgy, ahogy...) Taktikázni pedig egyelőre csak 12kerék képesek.
A PVC és Robin -féle téblábolással el lehet jutni egy darabig, ez igaz. Robint én sem tartom egyenes embernek. Szerintem sunyi, és valószínűleg PVC-t látja legerősebbnek bent.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:05:11

Elolvasom amiket írtok a játékosokról de kevesekkel értek egyet.
Mondjuk én ilyen vérremenő elemzéseket nem gyártok, de aki csak viselkedésük és játékhoz hozzáállásuk miatt véleményt formál, már láthatja ki milyen típus, ki mire viszi bent és akár kint. Ezért is érdekes, ugyanazt nézzük és mégis más a véleményünk.
Azokkal értek egyet, akiknek fanni és dénes közönséges.
Mellesleg nevetségesnek találom ezeket a dennis és robin álneveket. Már ők is többször elszólták magukat, hogy dénes és robi. Hát igen, nehéz is a felesleges álneveket fejben tartani, mert minek is?
Zsu játék szempontjából egyáltalán nem csinálja rosszul sőt Edina sem bár utóbbi számomra inkább ösztönből, Zsu már készültnek tűnik VV-ből. Dani agyal, gondolkodik, nem fog hamar és könnyen kiesni, a sok agyhalott mellé kell egy eszesebb is, kár hogy csak egyre futotta a castingon. A többi színtelen, szagtalan. Dóri inkább a VV utánra gyúr a viselkedésével, bent ellézeng, de nagy blamát nemigen fog csinálni a lehetséges címlapokra gyúrhat, ha már eddig is abból élt meg. Robi meg simán unalmas arc, nem tudom mitől lenne akkora Ember, mint amit páran leírtatok, lityi-lötyi, de sok vizet nem fog zavarni. Játszani mentek be, nem totojázni, ilyen értelemben sok haszna nincs bent.

Well... 2014.12.23. 21:07:17

@egyemakisszíved: tovabbra is fennt tartom, hogy emberileg magasan van a tobbiek felett....akkor is ha csak vakok kozott a felszemut jaccik...mondjuk szerintem nem.
Nem allitottam, hogy nem hazudik, mert mindenki hazudik (edina az egyetlen kivetel...de hat o szekely, ok nem tanulnak meg hazudni, szoval ez nem az o hibaja/erenye), es nyerhetne is ha kitartana a szegeny idegenbe szakadt hazankleanya tamogatas (konkretan nem tudom, hogy mennyire "nepnemzetimagyargerinc" otthon a helyzet....a hirekbol nem jon at minden....en meg mar vagy 20 eve nem tapostam kis hazank foldjet)...szerintem nem fog kitartani...de neked lenyen igazad. Vissza a Robinra....o az a ficko akirol holdvilagos ejszakan almodik a leany....konkretan kiall azert emiben hisz, (szerintem a toszasaga konfliktus kerules pillanatnyilag...az egyetlen eszeru taktika...ucsurog a kamraba mint a befott, aszt nem mozgolodik sokat nehogy megegyek) szembe mer szallni a sajat embereivel is, ha gazemberseget tapasztal....a KV kifejezetten jo pelda, o valoszinuleg emlexik ra milyen szar is volt a munkaheten KV nelkul letezni..... es persze a dorinal is be akar vagodni....az hogy kivel mit beszel privatban meg nem tartozik masra....meg is csak a Let a tet :o))

csiri bá 2014.12.23. 21:14:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): A löncshús: img.www.nosalty.hu/files/imagecache/img-content-width/alapanyag_kepek/loncshus.jpg
Receptek löncshúsra: www.nosalty.hu/alapanyag/loncshus
Sőt, még csalinak is kiváló: www.haldorado.hu/articles.php?articleid=1237
Képzeld el, mi mindent ki lehet vele fogni...bodorka, kárász, törpeharcsa és főképpen ponty. :D :D

Juvegrande85 2014.12.23. 21:21:18

@csiri bá: Akkor lehet a Gyúrós Józsinál kellett volna próbálkoznia. Ő akart ráraboltatni a harcsájára. :) Ez volt itt a baj Renivel. VV szériát tévesztett. :)

Well... 2014.12.23. 21:24:23

@natalja: lesz meg itt taktika, csak tul kell esni a termeszetes kivallasztodas folyaman...olyasmi ez mint pokert jaccani...kivarod mig kihullik a fergese oszt indulhat a jatek....nalam a "fergese":

0. maci
1. denis
2. fanni
3. adam
4. laci
5. zsu

a csapatokat en meg inkabb igy latom a jovoben

-Laci-Adam-Zsu
-Dori-Robin-Dani-Edina (ezekre penzt is mernek rakni)
-Maci-Denis-Fanni

Costanza 2014.12.23. 21:28:15

@Aharon: Te is elpirulsz ha nunit latsz? ;)

egyemakisszíved 2014.12.23. 21:29:17

@Well...: Mikor szállt szembe Robin bárkivel is? Azt hazudta, ő akar kávét inni, nem Dórit akarja kiszolgálni. Azt már elfelejtette, hogy Dóri pont előző nap kutyázta, hogy nem kellett volna adni, mikor kért, ők úgyis ellopják, ami kell. Csak az üres hűtő marad utánuk. (Csak a kávét nem találták meg, ezért volt szükség Robinra.) Én csak azt láttam, hogy lapít, ahogy tud. A nő álma egy „Megállj kenyér, megeszlek!” típusú férfi lenne? Nem hinném. Furcsa volt, hogy egy barátja járt a még a műsor elején a Belevalóban, és kérdésre azt válaszolta, hogy szerinte az előző VV-ből Robin Aureliora hasonít leginkább. No, én már itt megakadtam, nem értem, ezt hogy gondolta, fejjel lefelé néztek tán tévét. Vagy hogy ő fog majd a legtöbbet sírni a villában?

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:29:32

@Well...: milyen elvekért állt ki eddig Robi?
a munkahéten besírt amikor keveset keresett az pl nem volt egy nagyon szimpi esemény, miért nem gürizett jobban?
én elnézegetem őket de eddig sok kiállást nem láttam tőle, az meg h kávét adott a lánynak aki (állítólag) tetszik neki megint nem akkora esemény

candyperfumegirl 2014.12.23. 21:30:20

@Aharon: örülök, hogy ezt írtátok, mert szerintem is, de hogy én női szemmel mit mondok, az persze tök más, mint amit a pasik látnak. :) Rendezetlen fogsor ide vagy oda, Edina tök rendben van külsőre, ezt a rútkiskacsázást egyáltalán nem értem körülötte, az alakja is baromi jó.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:31:03

@egyemakisszíved: már többször sírt (vagy majdnem)

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:33:21

@candyperfumegirl: csak mert nem a mai fogalmak szerinti divatos p.. azért tartják másodrangúnak
na de ne állítsuk már műdórika mellé mert ő meg nem a valóság

@ruzs54: rettenetes röné baltával faragott arcú pasija olyan ő is mint vmi huszadrangú sorozatszereplő pont nem valós kapcsolat jutott róluk eszembe (még erre is kasztingolnak vajon? el tudnám képzelni...)

candyperfumegirl 2014.12.23. 21:33:29

@kamilla123: a Zsu-témához: amúgy azért írtam, hogy Edinának és Daninak tőle kéne elsősorban megszabadulnia (az ő szemszögükből nézve persze), mert ő jelenti rájuk legnagyobb veszélyt. Bár Dani már mintha kezdene lejönni a szerről, Edina ellen viszont megvan a fegyvere, és gyakorlatilag akkor használja, amikor akarja. Szerintem ő az a csendben lapító majd nagyot ugró típus. Persze majd meglátjuk.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:37:38

@beacska: Zsu játszik, a többi nőt ösztönlénynek látom. Zsu semmivel nem rosszabb mint bármelyik a bent lévők közül. Műdóri és ez a közönséges fanni nem sokra való.

Valaki írta, hogy egyszer tuja egyszer behatározhatatlan nyer. Nekem már Au tavalyi győzelme sem volt elfogadható, nyerhetne kivételesen olyan, aki valóban tudja játszani ezt ha már arra vállalkozott, hogy bemegy, nem csak közönségeskedik vagy tujáskodik.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 21:38:20

@Micsell:

Egész jó az elemzésed de:

Denisz=Dénes Gábor
Foglalkozása: Kéményseprő

Egyébként innen (is) jönnek a nevek:
hogyvolt.blog.hu/2014/11/25/vv7_nevhatarozo_folyamatosan_frissul

malevil2050 2014.12.23. 21:38:35

Picilány,bizzál önmagadban és tartsd szárazon a puskaport! És ne feledd nincs jobb a rossz időnél!Csak jácc és jácc!

2014.12.23. 21:40:22

@Well...: A listáddal nagyjából egyetértek, de Zsut még nem tudom hova tenni. Néha egész szimpi, máskor meg kifejezetten irritál.
12ker és PVC+Robi egy csapatban? No, ez max látszólag lesz így. A stabil Edinka-12ker bt látszólag talán magához rántja a másik kettőt, de csak egy darabig. A Jabba-Pennisz-Kazal trióval egyetértek. Zsu is kifele hátrál már Lacival, Lacinak meg ott a csatlósa, Ádám. Hja, így elképzelhető.
Szerintem már most is taktikázni kell, nem lehet ész nélkül jeleket pakolgatni "lesz ami lesz" alapon.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:40:48

@Csókolom nagymama,bukta van?: persze nem minden nap nézem őket, úgyhogy ezek csak benyomások
köszönöm a linket, megnézem
én arra céloztam, hogy a VV-ben minek erőltetik rájuk ezeket a Dennis és egyéb felesleges neveket, miért nem mehet be simán egy Dénes (ha már egy Dóri bemehet és nem Arabella lett belőle például)

Well... 2014.12.23. 21:41:28

@egyemakisszíved: nem tudom, hogy te fiu vagy leany vagy-e , ha fiu te hogy kezelned le, azt hogy tv-ben lebuziznak ??? szerintem ahogy o kezelte az klasszisokkal jobb volt mint ahogy barmelyik mas "ferfi" kezelte volna a villaba....elmondta, hogy megerti, hogy neha noiesnek laccik, megindokolta miert...es ugyanakkor elkuldott mindenkit a budosbe aki , ilyesmit allit rolla a hata mogott...... nem sok mindenki tudna ilyen formaba ezt eloadni....kerek volt hiba nelkul. (nezzd meg a 12ker csak hapogott a kerdestol...a zsu meg siman elstikazta , hogy akkor kitol is ered ez a hulyeseg, erdekelt volna hogy az edina mit is akart mondani amikor kozbeszollt....de visszafogta magat)

@Micsell: lassd mint fennt....

2014.12.23. 21:42:30

@Well...: ...ja meg nálam PVC is a feláldozhatók között szerepel....

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 21:43:18

@Micsell:
Remélem Kiskunt kipakolják majd Edináék még mielőtt ő tenné ezt meg velük!

2014.12.23. 21:43:46

@Micsell: "nyerhetne kivételesen olyan, aki valóban tudja játszani ezt ha már arra vállalkozott, hogy bemegy, nem csak közönségeskedik vagy tujáskodik."
Teljesen egyetértek.

Haplo 2014.12.23. 21:45:48

@Micsell: lehet hogy Arabella volt, es ezert kellett Dorisitani :)
na, nemsokara kezdodik.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:46:35

@Well...: bocs, csak elugrott a kurzor amikor kattintottam

Szóval attól, hogy kikérte magának, hogy ő nem buzi, az én szememben még nem lett elv-ember. Rendben, kiállt valamiért, amiért fontosnak látta, de a mai PC világban épp hogy visszatetsző a buzikat degradálni. Úgyhogy kicsit visszás is lett sokak szemében.
Szerintem, ha nem meleg, akkor elég lett volna annyit mondani, hogy kösz a feltételezéseket, bár tisztelem ezt a csoportot, de nem élek vele és simán lekapja Dórit mindenki szeme előtt és röhög egyet. Nekem kicsit túllihegte azt a tisztába tevős dolgot.

Ilyen ügybe nem keveredtem, de pl rám akarták fogni, hogy ezt vagy azt mondtam, amire annyi volt a válaszom és tudod bizonyítani? nem? akkor miről beszélünk, felálltam, kimentem. Akár így is reagálhatott volna.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:49:34

@natalja: Attilán kívül talán még nem is volt ilyen. Alekosz is csak bohóckodott. (bár igen népszerű volt akkoriban)
@Haplo: jó meglátás :D
@Csókolom nagymama,bukta van?: Én még hagynám Kiskunt, nekem Edinán kívül a másik két nő jobban csípi a szememet, aztán a végjátékban eldöntik, szimpátia alapján Edina úgyis verni fogja, addig meg Kiskun még kavargatja a levegőt.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 21:51:06

@Csókolom nagymama,bukta van?: kéményseprőről másnak is ugrott már be a sötét fanni tisztogatása vagy csak nekem új a vicc?

egyemakisszíved 2014.12.23. 21:54:51

@Well...: Nő vagyok, de ha leszbiznének, csak csodálkoznék rajta, nem háborognék, meg nem venném sértésnek. Szerencsétlen Robin most kötelességének fogja érezni, hogy dugjon a villában, hogy bebizonyítsa a nézőknek, hogy a gyanú árnyéka sem férhet hozzá. Amúgy a beköltözéskor a szakítós sztorijában is fura volt egy kicsit, elmondása szerint élete szerelme nemrég lapátra tette. Mintha azt is csak azért találták volna ki, hogy valami jó belépőt csináljanak neki. Az mégis, milyen lett volna: Tessék, teljesen átlagos Dávid2, nyílik a villaajtó, lépj be! Amikor a főnöknek beszélt erről a munkahéten, a volt barátnőjét „hölgynek” nevezte. (A hölgy akaratából lett vége.) Te, ha férfi vagy, így hívtad az exedet 26 éves korodban? Vagy ez a kapcsolat is csak Robin fantáziájában létezett valójában?

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 21:56:05

@Csókolom nagymama,bukta van?:
Micsell!

Kiskunt emberileg nem sokra tartom.Az a típus aki ha hatalmat kap akkor ott pusztul, borul minden.Képzelj el magadnak egy ilyen főnököt!(Most hagyjuk ki a többit)
Játék szempontjából, taktikailag teljesen OK. egyébként de nem tudom, hogy láttad-e amikor megérkezett a villába?

A sóherkodásával sem szerzett jó pontokat.(féldobozcigidaninak)
Már régen nem lenne ott ha Dani nem áll mellé.

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.23. 21:59:41

@egyemakisszíved:
" Szerencsétlen Robin most kötelességének fogja érezni, hogy dugjon a villában" :DDDDDD
Amúgy nagyon egyetértek veled.

Haplo 2014.12.23. 22:00:12

reklamnezes kozben Leonardo di Capriorol a Feszty korkep ugrott be :)) ez mar koros, azthiszem :D

Mók_Ica 2014.12.23. 22:00:53

kezdő-dikkk :) épp ideértem..... hali, üdv a régi és az új komment-társaknak is :)))

Mók_Ica 2014.12.23. 22:01:52

@Haplo: mély nyomokat hagyott benned ez a kis videJó :)))) remélem nem szenvedtél maradandó károsodást :))))

KapitányG 2014.12.23. 22:02:22

@Micsell: Dénes és Robi??? Dennis igazából Gábor, Robin meg Dávid...

Commodore 2014.12.23. 22:02:47

Istenem de vártam a kotonáj dzsót!

Commodore 2014.12.23. 22:03:24

Mackó beteg, és hazamegyen.

Mók_Ica 2014.12.23. 22:03:42

ááá... megvan miért nem röné jött vissza..... kanapémedve úgy megpörgette volna, hogy leszakad a feje.... ez a medve tényleg hülye.....

Haplo 2014.12.23. 22:03:51

@Mók_Ica: a kornyezetem szerint, abbol kiindulva hogy VV_t nezek, agykarosodas nemfenyeget :D

Schlomo Goldberg 2014.12.23. 22:04:20

Ki táncolt legszexibben szavazás:
85% Ádiná
5% Röné

Érdemes volt 5 százalékért pinát villantani.

Haplo 2014.12.23. 22:04:41

Alakul a Robin-Dori-Edina-Dani fele viziom

Mók_Ica 2014.12.23. 22:05:10

zsu mikor és hol szokott beszélgetni plasztikkal??? ezt az on-ban sem szoktátok látni.....

Well... 2014.12.23. 22:05:23

@egyemakisszíved: szerintem nem figyeltel elegge, hogy konkretan elmondta, az anyja egyedul nevelte....aze ez komoly behatassal van egy fiu lelkere....anyuka nevelt maganak egy fiut/ferfit, olyat amirol o ugy gondolta, hogy egy ferfinak lennie kene, nem biztos , hogy ez a robinnak annyira jo....(mas kerdes, hogy szerintem o az egyetlen anyuka aki tenylegesen buszke lehet a gyerekere a villaban)
nem hiszem , hogy konkretan sertesnek vette a buzizast....(meg aze emlitsuk meg a liszbiseg meg mindig jobban elfogadott mint a seglukfureszeles) de mint ficko azert ez meg mindig egy lealacsonyito jelzo....kiveve a buziknak termeszetesen.

Haplo 2014.12.23. 22:05:38

na, most ki kavar? Zsu aki atverte Dorit, vagy Dori aki kitalalja az egeszet es atvagja Robint?

csincsilla72 2014.12.23. 22:05:48

Zsu, mint tégla. Plasztik meg jól hazudik:-) Robin de eccerű...

pomac 2014.12.23. 22:06:22

@Mók_Ica: robint ki ne mtudja megvezetni eddig nem mutatták hogy zsu árulo szerintem csel ez is:D

Haplo 2014.12.23. 22:06:36

Fekete Luk nehez hete: letort a korme, kint volt a hidegben, babkonzervet evett :D

Schlomo Goldberg 2014.12.23. 22:06:37

Plasztikhörcsög feje úgy meg van pockosodva hogy egyre kevésbé türemkedik ki a szilikonszája a zsírban

fran7 2014.12.23. 22:06:37

@Haplo: Már vagy még nem fenyeget?;)

lawabidingcitizen 2014.12.23. 22:07:22

Edina nem rossz csaj. Van szolis videó, jók a mellei is, teste is, arcra sem csúnya. Mondjuk tényleg van egy kis bajusz, de azt le lehet szedni. Olyan kis aranyos.

Nem tudom, ki írta, h. Fanni A kategóriás csaj. Miért? Arca nem szép, mert a nagy boglya feje rontja az összképet. Melle nem nagy. Testre nem olyan rossz. De VÉGTELENÜL, kimondhatatlanul ostoba, faék egyszerűségű véglény... Én személy szerint bottal nem szurkálnám.

Mók_Ica 2014.12.23. 22:08:03

@pomac: plasztik, mint kavarógép? hmmmm...... sztem csak robint akarja teljesen megszerezni....

Schlomo Goldberg 2014.12.23. 22:08:15

Zsu spicli, a saját csapatát bármikor beárulja, mondja Plasztik Robinnak.

Haplo 2014.12.23. 22:08:56

@fran7: mar, mar, abbol indulnak ki, hogy rakattantam a VV-re :)

csincsilla72 2014.12.23. 22:09:38

@lawabidingcitizen: Fanni azért A-kategóriás, mert az A-betűig jutott.

Schlomo Goldberg 2014.12.23. 22:09:47

Pincsi tánctechnikája azért kőkemény

Commodore 2014.12.23. 22:09:57

Jelenleg Brazil a hölgy...

csincsilla72 2014.12.23. 22:10:20

@Mók_Ica: sikerül is. Megy a farka után.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:10:21

Ja,amúgy szép estét Hölgyek,Urak,most jöttem a szoliból,de nem lett ráncos a nunim. Ilyet :D

Haplo 2014.12.23. 22:11:17

mennyire mu ez a Dori-Robin fele romanc... :) nem tudom eldonteni melyikuk jatsza meg jobban (rosszabbul)

Mók_Ica 2014.12.23. 22:11:41

@Schlomo Goldberg: de ettől még "utálják" egymást az ajkai.... ritkán akarnak összeérni.....
robin szerint viszont imádnivalóan puhák ezek az ajkak és édesek, valamint plasztik számára a bombanő......
egyébként ordenáré módon beszélnek egymással.... plasztik legalábbis

fran7 2014.12.23. 22:11:50

@csincsilla72: Azért Salemben is megkaptavolna az A betűt a ruhácskájára.

Mirocska 2014.12.23. 22:12:32

Maci már fúrja a lamúrt..:-D

perszepolisz 2014.12.23. 22:12:55

Nem értem miért baj, ha Robin átállna. Vele amúgy is csak többen vannak.

Mók_Ica 2014.12.23. 22:13:39

@Haplo: amíg velünk vagy, nincs agykárosodás :)))

fáncsiból is előbújt az állat.... kussoljatok, faszomba...... kiviszlek a gecibe, stb.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:13:57

Faszni: kiviszlek a gecibe. Te geci paraszt. Geciláda. Viszlek a gecibe. Koppanni fogsz te kis köcsög.

csincsilla72 2014.12.23. 22:14:02

Fanni idegállapotba került.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:14:55

Esélyed sincs,te kisfaszú szerencsétlen geciláda. Kiviszlek a gecibe. Repeat

fran7 2014.12.23. 22:14:56

Koli filing, de nem hiányzik.

csincsilla72 2014.12.23. 22:15:00

Jól kezelik. Kiröhögik a lotyót:-)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.23. 22:15:30

Fanni finom és nőies:"szeretnék már aludni a szájbatekert gecibe már!"

pomac 2014.12.23. 22:15:36

:DDDDDDDDDDDDDDDDDD ezek az oltások ádám:DDDDDDDDDDDDDDDd

Mók_Ica 2014.12.23. 22:15:44

@Köcsöglány: a kedvencem: kurvapicsa .... és mindent adnak telibe..... semmi síp..... szép :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:16:05

Hülye verebek. Jó éjszakát gyerekek.

Haplo 2014.12.23. 22:16:34

@Köcsöglány: es hozza az a keztartas, mintha a szemet szurkalna epp kifele :)

csincsilla72 2014.12.23. 22:16:35

Hülye verebek...
Istenem, ők is érzik, hogy közeledik a karácsony- by Lilu :-)

csiri bá 2014.12.23. 22:16:36

Lilu: "Istenem, hát ők is érzik, hogy közeleg a karácsony". :D

Mirocska 2014.12.23. 22:16:43

Maci: jó ez az este! :-D

Mók_Ica 2014.12.23. 22:16:47

lilu :) "istenm, hát ők is érzik, hogy itt a karácsony!" - ez jutott az én eszembe is.....

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:16:50

@Mók_Ica: kritikán aluli ez a Fanni lány. Röhögök rajta,amikor olyan kis aranyosan buta,de ez nagyon durva.

Commodore 2014.12.23. 22:16:52

Na, bemelegítés , remélem szentestére gecci sok piát kapnak... :-)

pomac 2014.12.23. 22:16:59

tipikus az az eset elkezdek valamit és nem fejezm be :D fanni lekezte elmormolta a 20 szókincsét denisz még +10 rárakot és vége :DDDDDDDDDD

csincsilla72 2014.12.23. 22:17:06

Hülye verebek...
Istenem, ők is érzik, hogy közeledik a karácsony- by Lilu :-)

fran7 2014.12.23. 22:17:17

Mondjuk Fanni stílusával nem tudok egyet érteni, de az ha nem engednek aludni, azt én sem veszem jó néven. Vagyis kiköltöznék a nyugiszobába. Én, a lázadó.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:17:50

Faszni: Rohadt csicska köcsög. Hülye buzi. Hogy kinyílt a csipája. Áhhcc

Mók_Ica 2014.12.23. 22:18:39

@csincsilla72: @csiri bá: úgy látszik ez teCCett nektek is :)))))))))))))

mézescsók 2014.12.23. 22:18:53

@candyperfumegirl: Nem nagyon szorulsz rá, hogy megvédjelek, de Zsuzsa sunyiságát illetően egyetértek. Talán nem a sunyi a legmegfelelőbb kifejezés, de nem tudom, hogy helyette mi.
Tudjuk - eddigi játéka alapján legalább is -, hogy Zsuzsa igen célratörő, ami ebben a játékban alapból nem lenne hátrány, sőt, de a nézők szavaznak és ez a fajta erőszakos nyomulás nem biztos, hogy szimpatikus. Zsuzsa a cél érdekében úgy tologatja társait, mint a sakkfigurákat (pl. Ádámot ráküldte Fannira, Danit gyakran instrálja, talán csak Laci sejt valamit igazi természetéből - "nagyon hataloméhes nő vagy" -,stb.)
Edinának előadott szpícse a maga nemében mestermű volt. Előadta az ártatlanságot, akire még a gyanú árnyéka sem vetődhet, de Kisbéka nem figyelt. Nem azért nem történhet köztük semmi, mert nem jön be neki a pasas, hanem azért, mert tekintettel van a lányra. Ugyan. Zsuzsa magán kívül senkire sincs tekintettel. Azt sem mondta, hogy soha. Azt mondta, hogy jelenleg. Szóval tkp nem hazudott, mégis megvezette a kis csajt.

Más: Egy egész napot egy fél másodpercig megvillanó vaginának szentelni, hát...Löncshús.
Üzenem Lacinak, hogy a férfi hímtag sem szép, különösen löttyed állapotában.
Erdélyiek nem hazudnak? De. Ugyanúgy, mint mi. Szépek, csúnyák, szorgalmasak és lusták, okosak és buták, igazat mondanak és hazudnak. Nem külön, kivételes emberfaj.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.23. 22:18:59

Edina és Laci még mindig együtt alszik? és jól láttam h simi is volt a veszekedés közben? WTF LACI?

tjunior 2014.12.23. 22:19:05

csicskagecikiviszlekköcsögotthagylakgeciparaszt

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:19:11

Pénisz elmondja,mi baszta fel a FOST benne tegnap este. Zsák a foltját.

Mók_Ica 2014.12.23. 22:19:24

@Köcsöglány: igen, ez már igazi gettó-sztájl.... mutogatással......pfffff

Haplo 2014.12.23. 22:19:55

Denis szerint a beszolasa fordulatos volt, hat nem tudom, nekem csak szanalmas visszacsapkodas volt, Adam KO-val kiutotte a szajkarateban :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 22:20:41

@csiri bá: ekkora genyasággal a villában lenne a helyed! :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:21:03

Most majd az jön,hogy Faszni követeli a bocsánatkérést. Mert egy nővel nem lehet így beszélni.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:21:17

@Csókolom nagymama,bukta van?: Én ezt mind aláírom de játék szempontjából érdekes és tud. Nem fogja végig vinni de addig se tujáskodjon. Nekem a beérkezése tetszett, jól leoltotta őket, a Dávidhoz bújását nem láttam, de ezért köpködni, mikor az összes lány azt csinálja, (csinálta volna a kieső kettő is ha rámegy valamelyik jobb pali) azt gondolom az annyira nem mérvadó/elítélendő mert ha őt akkor a többit is. Majd még ezután fog Dóri is nyitni ebbe az irányba.
Mondjuk gáz, hogy úgy érzik ezzel maradnak játékban.
Abban egyetértek, hogy Daninak sokat köszönhet és azzal, ahogy taszítja elfelé, fog is még bukni. Főnöknek nem kéne, jogos.

@KapitányG: ez így még súlyosabb

Mármeg lemaradtam az ordibálásról.

perszepolisz 2014.12.23. 22:21:30

@Haplo: Szerintem ez most döntetlen volt. Már a Fanni-Ádám szájkarate.

fran7 2014.12.23. 22:21:34

Reni beküerült az összefoglalóba. Miközben rakta fel az arcpakolását. Erre gyúrni kell, hogy valaki ennyire jelentéktelen legyen,

Commodore 2014.12.23. 22:21:54

@Mirocska: ennyi volt, többet nem használom ezt a fogkrémet...

csincsilla72 2014.12.23. 22:21:57

Porszívóznak? Jön a párbaj?

csiri bá 2014.12.23. 22:21:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kicsinálnám mindent két nap alatt, hogy sírva dörömbölnének az ajtón, mert menekülnének kifelé. :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 22:22:12

Azért az olyan szánalmas, hogy Robinnak még a füle is ketté állt a nagy bódottában, hogy csókolhat egy szilikonszájat és simogathat egy brazil seggimplantátumot...

tjunior 2014.12.23. 22:23:21

mondjuk ha valaki a másik betegségével jön....

Haplo 2014.12.23. 22:23:33

@perszepolisz: az igen, de az Adam-Dennist nalam Adam nyerte, szellemesebb volt :)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:23:49

Dóri kimaxolta a szemforgatást ma is.

csincsilla72 2014.12.23. 22:24:04

Fannika már rég széttette volna a combjait, ha Ádámnak igénye lenne rá.:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 22:24:49

Én amúgy tökre birom ezeket az ilyen hirtelen kirobbanó kollektiv üvöltözéseket... egy csomó új kifejezést és szakszót megismerhet az ember.

perszepolisz 2014.12.23. 22:24:52

Dóri egyébként életre való, sőt eszes lány, de valami hihetetlen pronyó.

Mirocska 2014.12.23. 22:25:04

@fran7: A szájkarate alatt is a sarokba fordulva aludt.

csicserierika 2014.12.23. 22:25:07

könyörgöm, küldjenek be Robinnak egy kemény gumikacsát, az legalább nem vezeti meg

Jemi 2014.12.23. 22:25:14

Azért ez lehangoló hogy felnött embereknek 20 szavas szókincsük van..

fran7 2014.12.23. 22:25:20

Jól hallottam Lilut? Ki írta a Louvre-t? Gondolom aki a Feszty körképet festette Leonardoval párban. Zico.

kis.herceg 2014.12.23. 22:25:54

@perszepolisz: Fanni csak egymás után hajtogatta a szitokszavakat amik épp eszébe jutottak. Ez értékelhetetlen.

csincsilla72 2014.12.23. 22:25:54

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): ugyehogyugye?:-)
Tolsztoj után egészen üdítően hat:-))

Krétagarbó 2014.12.23. 22:26:04

@foxwiththegloves: én is erre kaptam fel a fejemet a babapiskóta sütése közben:) Nem értem én ezt, de nem lesz jó vége. (Mintha anyámat hallanám...:)

csicserierika 2014.12.23. 22:26:13

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hehe én is ezt fogalmaztam meg csak másként :)

fran7 2014.12.23. 22:26:18

@Mirocska: Rendben, de hol használod ezeket a remek szavakat?

Haplo 2014.12.23. 22:26:27

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): kulonosen tetszett a szajbatekert geci :D Fannika ennek nagy szakertoje lehet :D de jokislany, minden mondata vegen hozzateszi, hogy koszonom :d

Krétagarbó 2014.12.23. 22:27:17

@Köcsöglány: Akkor te most nem zuhanyzol két napig?
Egyébként egy nehéz héten vagyok túl, letörött a körmöm...:)

csicserierika 2014.12.23. 22:27:25

@fran7: és mit festett ki Leonardo ? Hát a nappalit, gondolom

fran7 2014.12.23. 22:27:37

@fran7: ez pushpangnak ment.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:27:48

@Schlomo Goldberg: :DDD

többi 10% kire nyomta, a két fiúra?

Mók_Ica 2014.12.23. 22:27:51

denis egy sunyi jellemtelen alak..... utólag és a másik háta mögött könnyű oltogatni és elfingani a véleményét..... plasztikkal együtt voltak most gettó-sztájlok..... pffff

miért is utálják ott bent a másikat? ja, ez még a párbaj előtt volt... kíváncsi vagyok a párbaj utáni beszélgetésekre....

Admiral_General_Aladeen 2014.12.23. 22:27:56

Ez a plasztik lyány,nagyon prosztó tud lenni. Utálom az ilyen "nőket" Fanni szintúgy. A kis úrihőgyekből hamar ki lehet hozni a taplóságot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 22:28:01

@Commodore: hát ez az! Megkockáztatom, hogy arról azért mindenkinek van legalább egy élménye, hogy milyen jó móka egy alkoholos-cigis szájat megcsókolózni...

Baresz83 2014.12.23. 22:28:31

Na, úgy tippelem, hogy ma sokat nem fogunk látni a párbaj utáni pillanatokból... helyette jön a csodálatos kvíz!!

Haplo 2014.12.23. 22:29:39

arrol viszont lemaradtam, mibol indult ki az egesz. Fanni le akarta kapcsolni a villanyt amit elotte Adam felcsapott, itt indult a karate, de elotte volt valami amin Fanni mar felkapta a vizet mikor jott be. Keresztbe volt tolva Zsu agya a bejarat elott es amikor bejott akkor nagyon rohogtek valamin, (talan vartak hogy elesik?) de sajnos lemaradtam a poenrol, ertette valaki?

Commodore 2014.12.23. 22:30:01

@Haplo: szájbatekert=szájbabaszott? finoman fogalmazott a drága.

Copfos Gizi 2014.12.23. 22:30:07

Hm Hm.. azért most elgondolkodtatott Ádám kijelentése, hogy direkt provokálja Fannit és Döniszt. Most egy kicsit módosítom a véleményem, nem gyári alpár, hanem taktikai alpár. Ki akarja hozni Fanniból a legrosszabbat. Lehet azt akarja csinálni, amit én is mondtam ( gyáva én, igen :P ), hogy kiharcolni egy verést :)
No most már tényleg várom a folytatást :D

Az kvízeket szeretem, de kell hozzá az is, hogy valaki valamilyen szinten tanult, olvasott legyen. Ez ebben a közegben nagyon nagy égés lesz én úgy érzem ^.^

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 22:30:11

@Mirocska: hát, például le tudom már irni szépszóval azt, hogy fasz. :D

Krétagarbó 2014.12.23. 22:30:12

@Haplo: nem véletlenül bizonygatja Komisz az ellenkezőjét. Ő is érzi, gondolom.

Mók_Ica 2014.12.23. 22:30:28

és itt van az ajánlóban Leonardo.... ööööö.... vagy nem ő volt a Feszty-körkép festője?????? :))))))))))))

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:30:39

@Krétagarbó: :D :D :D Néztem is egyet az on-ban,amikor ezt mondta,miközben Ádám Robin drámájáról dumált :D Még talán tudnám is kedvelni,de az éppen kb 15perce látott részek miatt elmegy kedvem ettől a lánytól. Szerinte egy nőnek így kell megnyilvánulnia? Bajos

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:31:03

most jön a kvíz párbaj figyeljünk, tanuljunk

Haplo 2014.12.23. 22:31:18

na, jon di Caprio, a festooo :D

Mók_Ica 2014.12.23. 22:31:46

ójaj... a kvízkérdéseket is ők írták.... no nézzük....

Mirocska 2014.12.23. 22:32:09

Látszik, hogy Reni Maci-tanítvány! Ugyanúgy húzza magára a takarót!

csiri bá 2014.12.23. 22:32:13

Röné kimegy a nyugiba és egyből magára teríti a kanapémedveszagú plédet... Brrr. :D

Haplo 2014.12.23. 22:32:31

Edina se menjen tortenelemtanarnak :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:32:42

Röné nem örül az értelmiségi vetélkedőnek? Vajon miért? :D

pomac 2014.12.23. 22:32:59

nem tudja hogy kell leirni ... fonetikusan :DDDDDDDDDDDDDDDdddd

csiri bá 2014.12.23. 22:33:03

Fáncsi: "Úristen, hogy mennyit felejtettem" - aztán miből, mennyiből? :D :D

Mók_Ica 2014.12.23. 22:33:08

wazzze, írd le fonetikusan..... a magyar vezéreket.... höhöhöhö

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:33:15

Pénisz nem tudja leírni,hogy Ond,Kond,Tas,Huba....bla bla
:DDDD NEEEEEEEE

tjunior 2014.12.23. 22:33:22

Dennis hallgatott Belgát, de leírni azt nem tudja, 14 (tizennégy) SZÓÓÓÓÓ

Krétagarbó 2014.12.23. 22:33:29

Komiszról mindjárt kiderül, hogy nem tud írni. Diszgráfia, vagy mi?

Juvegrande85 2014.12.23. 22:33:36

Dennis: Most 17 szót írjak le?

Uramatyám. Kész. Ez a vég. :)

krisszvector 2014.12.23. 22:33:53

Ez a Dénes,a legnagyobb LOL a műsorban.

csincsilla72 2014.12.23. 22:33:54

Óbacc, ennyi kiművelt főt!

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:34:09

@csiri bá: jaj már fáj a hátam a röhögéstől

Baresz83 2014.12.23. 22:34:20

Erre nincsenek szavak...

Haplo 2014.12.23. 22:34:21

naggyon rohogok, es a Leonardo mindenutt ott van :D :D es festette mast is a Feszty korkepen kivul :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 22:34:45

@Haplo: végülis Romániában tanult történelmet, isten tudja miket...
Ehhez képest meg itt vannak ezek a nyomik és kb. annyit (se) tudnak.. :D

Na, ki irta a Louvre-t? :D:D

KapitányG 2014.12.23. 22:34:52

@Micsell: Robin nyilván szerkesztői utasításra lett Robin, hisz nem lett volna szerencsés két Dávid egy szériában - ahogy két Lacit se hagytak. Dennis valószínűleg odakint is ezt a vezetéknevéből kreált "művésznevet" használja, nem gondolom, hogy szerkesztői ráhatásra volt kénytelen lemondani a Gáborról.

csiri bá 2014.12.23. 22:35:05

ez nagyon súlyos. :D :D
Fáncsi: "Mit festett ki a csávó," - az istállót bakker. :D :D

tjunior 2014.12.23. 22:35:14

Almosh, Eloth, Ondd, Cond, Tash, Hjuba, Tohotom, Tharjan, Yeno, Ker, Kexi, Niek, Meger, Kurthggarmat na így kell írni. Priceless ez a rész!!!! :DDD

Mirocska 2014.12.23. 22:35:18

Ettől most lefagyok, érzem... :-D

Jemi 2014.12.23. 22:35:37

Árulja el már valaki hány fok van ott a villában??:) az egyik nagykabátban ül a nappaliban,a másii meg fürdőruciban..:))

perszepolisz 2014.12.23. 22:35:39

Ezt a feladatot tuti a VV5 Vikit találta ki és most kurvára röhög.

Mók_Ica 2014.12.23. 22:35:40

@Haplo: aham, ő írta a Louvre-t :))))

Haplo 2014.12.23. 22:35:40

ki festette a Feszty korkepet? valami Istvan :d tuti Istvan kiraly volt, 1400-ban :D en mar delutan 3-kor megmondat :D

Commodore 2014.12.23. 22:35:56

csizma, rántotthús ...

malevil2050 2014.12.23. 22:35:58

Docensek hun vagytok??? Téma van! Ki föstötte a ki mikor halt meget? Valami ksziktusz.

csincsilla72 2014.12.23. 22:35:59

Bódy-sivatag. Neeeeeeeeeeeee

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:36:20

orosz cári tojás - walcer :D

tjunior 2014.12.23. 22:36:20

Bódi-sivatag jóvan

Admiral_General_Aladeen 2014.12.23. 22:36:23

Bódi sivatag! Áááá!!! :-D

csiri bá 2014.12.23. 22:36:27

orosz cári tojások. :D :D :D

Mirocska 2014.12.23. 22:36:29

Valcer-tojások???? :-DDDDDDD

fran7 2014.12.23. 22:36:49

Nincs tíz kérdés, amire tudnák a válaszokat. Juj így nehéz.

Mók_Ica 2014.12.23. 22:36:53

ki csinálta a cári tojásokat? vmi valcer..... hihihihihihihi

csincsilla72 2014.12.23. 22:37:01

@malevil2050: És tudod, mi a legszebb? Hogy ezek MOST érettségiztek.
Hozsánna néked, közoktatás!

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:37:03

fanni: mindent elfelejtettem mióta itt vagyok :D

tjunior 2014.12.23. 22:37:11

walcertojás, bódisivatag mi jöhet még :DDD

Admiral_General_Aladeen 2014.12.23. 22:37:22

Fanni mindentvelfelejtett,mióta a villában van! Háhá! :)

Haplo 2014.12.23. 22:37:23

istenem, ezt vissza kell neznem, egyszeruen nem lehet kovetni, mert vinnyogok a rohogestol :D :D

Mirocska 2014.12.23. 22:38:04

Maci is elég sötét...

Krétagarbó 2014.12.23. 22:38:09

@foxwiththegloves: a gibraltári szoros vágja ketté törökországot, ember...!!!

Baresz83 2014.12.23. 22:38:24

Utálom a tematikus heteket, de sìrva kérem, hogy legyen iskolai hét!!!!!!

astryle 2014.12.23. 22:38:28

Törökországba van a Taj Mahal... :D én meghaltam

fran7 2014.12.23. 22:38:39

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Súlyos, de ez a legkisebb baj, hogy egy francia szó kiejtését nem tudják pontosan.

Haplo 2014.12.23. 22:38:43

ki tervezte az Eiffel tornyot? az aki a Feszty korkepet is festette, hat ki mas :D

Fanni, sok kerdest tudtam, de a valaszokat nem :d

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:38:44

@KapitányG: Robint még értem is így, de a Dennis-Gáborban nem látok annyi rációt

csiri bá 2014.12.23. 22:38:50

Fáncsi: én egy csomó kérdést tudtam, csak a válaszokat felejtettem el.... :D :D
Ez üt. :D

tjunior 2014.12.23. 22:39:07

Nándorfehérvár 1726 :D

Skyline79 2014.12.23. 22:39:11

Fanni.... tudta a kérdést csak a választ nem

csincsilla72 2014.12.23. 22:39:21

Most azért megnézném a szülők arcát. Mert az, hogy a szájuk mocskos, közönségesek és kurvulnak össze-vissza, egy dolog, de ez.....

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:39:41

@Haplo: ha lesz valaha link, feltétlen linkeld

Haplo 2014.12.23. 22:39:47

trianoni beka :D hat lenyeltuk a bekat, vegul is :d

csincsilla72 2014.12.23. 22:40:09

tojás alakú szikla?? Miafasz?

Baresz83 2014.12.23. 22:40:36

Húsvét a tojás jelképe!!!!

Cathcart_ezredes 2014.12.23. 22:40:48

"Jézust bezárták a barlangba." Aztán tavasszal kiengedték, meglátta az árnyékát, és innen tudták, hogy sokáig tart még a tél.

Haplo 2014.12.23. 22:40:57

@Micsell: fentlesz az RTL honlapon ugy 11 korul

Da vinci mar megint :D

Commodore 2014.12.23. 22:41:00

@csincsilla72: Faszt !! karácsonyfa alakú volt!

csiri bá 2014.12.23. 22:41:11

ki festette a Feszty-körképet..... hááát valamelyik tini nindzsa teknőc. :D :D

Schlomo Goldberg 2014.12.23. 22:41:23

Fannika: Az intelligencia játék nagyon tetszett, én is sok kérdést találtam ki csak a válaszokat felejtettem el, szóval lássák hogy hogy én is intelligens vagyok

KapitányG 2014.12.23. 22:41:37

@Micsell: Nincs is benne semmi ráció :) Biztos menőbbnek tartja a Dennist a Gábornál.

Haplo 2014.12.23. 22:41:59

@csincsilla72: Dori tudja, az ufok hoztak :D

Krétagarbó 2014.12.23. 22:42:09

Dóri: nem tudtunk mást kérdezni a sportból... Akkor most ki is a hülye?

csincsilla72 2014.12.23. 22:42:21

Dani bulvárból nem jó.
Mert ezek az istenbarmai értelmes kérdéseket nem tudtak feltenni.

Baresz83 2014.12.23. 22:42:25

@Cathcart_ezredes: neeeee, nem bírom!! :D síírok!!!

perszepolisz 2014.12.23. 22:42:31

Valahogy az első 5 perc kurva vicces colt, de ez már kínos. Lehet öregszem.

Haplo 2014.12.23. 22:42:56

Reni is milyen okos fejet tud vagnia sajat kerdesukre se tudja a valaszt :D

tjunior 2014.12.23. 22:43:00

Irodalom, miben halt meg Ady Endre, megnyugodtam féltem, hogy ebben a témakörben verselemzés lesz

csincsilla72 2014.12.23. 22:43:12

Bali Sey testvérszigete? Mivan????????????????
Van ezeknek fogalmuk arról, miről van szó?

Mók_Ica 2014.12.23. 22:43:24

irodalom: milyen betegségben halt meg Ady?
dani: vérbaj
dóri: nem
dani: szifilisz.... de az ugyanaz....

jó így játszani, hogy a kérdés feltevők sem tudják a válaszokat..... hihihihihi

Krétagarbó 2014.12.23. 22:43:29

Azt bezzeg tudják földrajzból, hogy Bali hol van... Meg Dubai is megy, gondolom.

tjunior 2014.12.23. 22:43:30

de amúgy mi az hogy testvérsziget?

Haplo 2014.12.23. 22:44:00

@csincsilla72: dehogynem, a kerdeseket feltettek az osszeallitas alatt, de a valaszokat ok se tudtak :D :D :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 22:44:25

Tényleg fasságokat kérdezgettek Danitól.

csiri bá 2014.12.23. 22:44:28

Na akkor most bizonyosodott be, hogy mi alapján válogatnak a VV-be... IQ alapján...
a VV1 átlaga még 80 volt, ezért a VV7-é már csak 20. :D :D
a 8-ba már csak 10-es átlaggal lehet majd bekerülni...

csincsilla72 2014.12.23. 22:44:31

@tjunior: :-))
Gondolod, hogy tudnának egyetlen verset is mondani?

Mirocska 2014.12.23. 22:45:41

Dóri: 73
Fanni: Reni mennyi?
Dóri: 24

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:45:57

@Cathcart_ezredes: itt már én is sírtam
@KapitányG: ezzel győztél meg :D

Schlomo Goldberg 2014.12.23. 22:46:16

Plaszitk: 73 %
Fanni: Reni mennyi?

Mók_Ica 2014.12.23. 22:46:50

na, fáncsiéknak kezd leesni a tantusz.....

Brix 2014.12.23. 22:47:02

A nézők többsége csont nélkül beveszi a szerkesztők azon manipulációit - trükkjeit, amivel bizonyos szereplőket sokkal szimpatikusabbá próbálnak tenni , mint amilyenek valójában.
Ott van pl Zsu , aki nem is okos , nem is szép, jellembeli hibák tömegével, de ,nagy szükség volt a bennmaradására ,hogy kialakuljon egy másik csapat. Valójában, Danit - a leghűbb szövetségesét -is simán hátba szúrná, ha úgy hozná a helyzet...

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:47:21

Dannis: Most én vagyok szar rendezvényen?
Maci: nem

:DDDDDD ÁÁáááá,dehogy

fran7 2014.12.23. 22:47:29

@Mók_Ica: Megnéztem, de emlékeztem is Ady bár szifiliszes volt, de abból kigyógyították és a szélütés, tüdőgyulladás kombó vitte el.

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:47:38

Dönisz mondta h ilyen szarok vagyunk? :D

Juvegrande85 2014.12.23. 22:48:22

@Cathcart_ezredes: Na jó.. végem. Ezen sírok. :D:D

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:48:46

@Köcsöglány: jah akkor nem jól figyeltem
de tetszett ahogy mondta macinak h ők maradnak ketten, hat ellen (a két lányt már ki is dobta fejben)

Copfos Gizi 2014.12.23. 22:49:18

Dönisz Macinak: lehet tényleg ketten maradunk.
Nagyon bizakodó.. És mennyire semmibe veszi Dórit és Fannit...

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:49:56

Röné mint csapat lelke? ez milyen műsorban van?

Haplo 2014.12.23. 22:50:12

az tetszik, hogy Reni hullaja meg ki se hult, de mar azon paraznak, hogy nincs akit kivigyenek :D

Admiral_General_Aladeen 2014.12.23. 22:50:16

Dóri sopánkodik: rossz embert vitt ki Reni.... Ha tudná.... ;-) :-D

csincsilla72 2014.12.23. 22:50:38

@Copfos Gizi: Hát, Fannika tovább benn marad, mint Denisz. Emiatt ne aggódjon.

Mirocska 2014.12.23. 22:51:11

Maci félember... Mekorra lenne egészen?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 22:51:14

@Brix: Zsu nem feltétlenül maga miatt ment vissza,hanem elsősorban Vikcsu ellen. Tipikus anno Dorka-Csárli esete. Kéne még egy párbaj neki,és akkor derülne ki igazán,hogy mennyire kedveli a többség.

Haplo 2014.12.23. 22:51:30

Maci Reni nelkul felszarnyu angyal (??) felember :D :D

Mók_Ica 2014.12.23. 22:52:00

@fran7: igen, bár itt a hangsúly a vérbaj=szifilisz szavakon volt :)

röné családot alakított ki??? tegnap is többen mondták, hogy mamma....

na, maci röné nélkül egy félszárnyú angyal..... kanapéangyal?? medve angyal??? kis zavart érzek medve fejében.....

tjunior 2014.12.23. 22:52:05

Maci: Reni volt az a lány itt...akinél volt egy minimális esélyem a szúrásra

Admiral_General_Aladeen 2014.12.23. 22:52:07

Reni még utolsó szó jogán,jól beviszi a málnásba az agyhalott csapattársait :-D ennyire ne legyen valaki képben.....

spinks 2014.12.23. 22:52:10

Ettől tartottam, hogy ha a Dani megy vissza akkor megroppan a másik csapat.

csincsilla72 2014.12.23. 22:52:32

Igen Fannika, ti vagytok a nyomorékok.

Haplo 2014.12.23. 22:52:49

Fanni, mi vagyunk a nyomorekok? :D no comment :)

Micsell (törölt) 2014.12.23. 22:53:04

fancsi: mi vagyunk a nyomorékok?
HÁT IGEN.

Mirocska 2014.12.23. 22:53:13

Fanni percenként mást visz ki.

csincsilla72 2014.12.23. 22:53:33

@spinks: Nem baj. Talán használhatnák a fejüket, hogy az ordibáláson kívül mit tudnának még felmutatni.

Haplo 2014.12.23. 22:54:26

Fanni bazmeg :d a ruhat nekemadod :D

Mók_Ica 2014.12.23. 22:54:29

fáncsi búcsúzik röné mellbimbóitól és rárepül a ruhájára.... priceless ez a csaj :)))))))

perszepolisz 2014.12.23. 22:54:51

@spinks: Ez az első sokk volt. Még sok minden változhat. Nem is szükségszerű hogy ez a felállás maradjon.

fran7 2014.12.23. 22:54:54

Ezeket a búcsúztató performanszokat hanyagolhatná az rtl.

foxwiththegloves (törölt) 2014.12.23. 22:54:56

fáncsinak a végén jó volt a szövege a bimbikkel meg a ruhával:)

Admiral_General_Aladeen 2014.12.23. 22:55:22

A holnapi előzetes.... Hihetetlen hogy Fanninak mennyire más dimenziókban jár az "agya" :-)

perszepolisz 2014.12.23. 22:56:26

kövi párbajban fiúnak kell mennie, mert lassan már kuki túltengés lesz. Remélem ezt Daniék is átgondolják. Mármint hogy fel kell áldozni Robint, vagy megpróbálni Macit.

Krétagarbó 2014.12.23. 22:56:28

Holnap a retek lejátssza a Dennis a komisz karácsonyát, hehe...:)

Haplo 2014.12.23. 22:57:05

@Mirocska: latni kellett volna a tegnap ejjeliben milyen magasroptu kombinaciot nyomtak Deniszel. Fanni meg volt gyozodve hogy o lesz a kivalasztott (amugy nem tudom mibol gondolja, en inkabb Denisre tippelek), es azon agyaltak, hogy tudna ugy kivinni Adamot, hogy elotte vegig a gyanut masra terelje, hogy Adam nehogy fetegye magara a lilakendot.

spinks 2014.12.23. 22:57:18

Engem is zavar az ordibálás, de legalább arra lehet azt mondani, hogy egy őszinte reakció. Míg az ilyen Zsuzsa féle, előre még a mosoly is meg van tervezve viselkedés az taszító.

Krétagarbó 2014.12.23. 22:57:20

@foxwiththegloves: ha ilyen lenne mindig, nem kellene félnie...

Copfos Gizi 2014.12.23. 22:58:09

@Admiral_General_Aladeen: bevallotta már, Ő marslakó :D :D
De egyébkétn igen, mintha kicsit sírt volna, vagyis akart volna sírni, de az álló mellbimbó és a ruha elterelte a figyelmét. Egyébként ezt is megmondta, a szépségiparral nem szabad viccelni, az neki halálosan komoly :)
Kééész! :D

malevil2050 2014.12.23. 22:58:45

@csincsilla72: Azért ne vedd ezt olyan komolyan.Hiszen ez csak egy játék.

Mirocska 2014.12.23. 22:59:05

@Haplo: Néztem egy darabig, de belefáradtam a nagy taktikába... Dennissel is marhára bejött a nagy tervük, kb senki nem vette be...

Haplo 2014.12.23. 22:59:27

@perszepolisz: vagy Dennist, logikusabb lenne. Adamnak es Lacinak a jelet szinte biztos megkapja, ha atobbiek is raszavaznak, akkor feleheti vegre a zoldet, annyira szerette volna par nappal ezelott...Macitol felnek, egyaltalan nem tudjak felmerni jol, hogy mennyire gyenge kint. Radasul csak mondvacsinalt uruggyel tehetnek ra, mert Zsu-n kivul a tobbinek komoly konfliktusa nem volt vele, Maci azert erre nagyon ugyelt.

pomac 2014.12.23. 22:59:40

@fran7: esti on-ba ök is azt beszélték mi értelme ennek a bucsuztatásnak :D

Commodore 2014.12.23. 23:00:28

Fanni marad még , jól játssza a full ostobát...

Micsell (törölt) 2014.12.23. 23:01:38

ki ez a dóri legjobb barátnője vagyok buta belőtt műmellű szörnyedvény?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 23:01:49

Miss Cici a BV-ben. Hát nem okos a csaj.
Éva sokkal jobban néz ki mellette :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 23:01:50

Ez a vendég Évánál.... ööö.... ez be van baszva?

Haplo 2014.12.23. 23:02:21

na, megtudjuk, a Feszty korkepet Picasso irta :D :D akkor bizos a Louvre-t festette di Caprio, ugyeee? :D

fran7 2014.12.23. 23:02:28

Senkinek eszébe ne jusson a Belevalóra kapcsolni.

Haplo 2014.12.23. 23:03:09

@fran7: mar keso, most irtom ki a maradek agysejteimet :D

Commodore 2014.12.23. 23:03:20

botrányos lesz, részegek... hmmm, mirha, cumi ?

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 23:03:21

Fú,a közeli képek nagyon veszélyesek erről a csajról. Áucs

perszepolisz 2014.12.23. 23:03:23

@Haplo: Csak hát akkor Dennis-ádám párbaj lenne valószínűleg. És szerint Daniék az Ádám győzelmében nem hisznek. De lehet hogy bevállalják, mert valakinek már közülük is ki kell essen.

Krétagarbó 2014.12.23. 23:03:36

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): nem tudom, de Éva hogy megcsöcsörészte:))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 23:04:41

Pain... :D úristen de rég hallottam már... :D

Micsell (törölt) 2014.12.23. 23:04:50

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): lőve
@Haplo: pár percig bírtam, ezek a kislányok vajon mind kurvák erre kell a műcsöcs?

csincsilla72 2014.12.23. 23:05:09

@malevil2050: Ez nekünk játék. Nekik komoly brainstorming:-)

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 23:05:29

Dóri a külsőre megy a barinője szerint. Én azt hittem,a pénztárcára :P

Commodore 2014.12.23. 23:05:43

Nézzétek! Nem lessz lentebb! latinosabb!

fran7 2014.12.23. 23:06:16

Ez a "kedvencem", a csaj úgy kipakolja a mellét, hogy a canterbury érsek nem bír máshová nézni. De elsírják, hogy őket csak két mellnek nézik a férfiak. Vajon miért?

malevil2050 2014.12.23. 23:06:43

Ha péniszmatyit,akinek jelmondata: viszket a tököm megvakarom,még pedig ott ahol én akarom - a következő csörténél teritékre kerül,mint ződ v kék - kicsit megsegíccsük h békében távozzon.

csincsilla72 2014.12.23. 23:07:15

Éva utálja a csajt.:-)

Schlomo Goldberg 2014.12.23. 23:07:55

Bízom benne hogy Fannika a döntőig fog gyalogolni és ott esik pofára a célvonal előtt, addig is szórakoztatva mindannyiunkat.

Haplo 2014.12.23. 23:08:00

@perszepolisz: pontosan.... tudjak ok is, hogy nem mehet a vegtelensegik, hogy mindig a masikbol esik ki valaki, vagy Adamot vagy Robint be kell aldozni, de Robint ki a fene valasztana ki, nincs konfliktusa senkivel? max kihivott lehet, de megint csak, ki hivna ki? ha Fanni lesz a kivalasztott nem hinnem, kijelentette tegnap hogy semmi konfliktusa sincs vele, hogy vigye ki? o Adamon gondolkodik de meg Laci is kepben van. Dorit ha kivalasztjak tuti nem hivja ki Robint. Maci detto, semmi oka nincs kihivni, raadasul Macinak mindegy is lenne kit hiv ki... Dennis megint csak, kivalasztva Lacit de meginkabb Adamot viszi. Robin csak akkor megy parbajozni, ha valmelyik indian logikusan vegiggondolja ki ellen johetne vissza, de ettol nem tartok :) Viszont Adamot eselyes hogy kiviszik, Fanni vagy Denis, indulatbol...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 23:08:03

@Krétagarbó: ja, hát beszartam rajta... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 23:08:42

@csincsilla72: mert örül, hogy végre valaki, aki nála is butább... :D

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 23:08:49

@Schlomo Goldberg: így lesz szerintem.

Amúgy Ez tényleg a Lévai Adri? :DDD Hát a feje iszonyat.

Mók_Ica 2014.12.23. 23:09:26

nekem úgy tűnik Éva is ismeri ezt a csajt.. tudta ki volt az ex-e....

tommyboy.... kit érdekel, hogy tommyboy hogy költözött be anno a villába????????????,

Commodore 2014.12.23. 23:10:16

@csincsilla72: Konkurencia , földrajzilag, a Dubai körképbe beleköp.

csincsilla72 2014.12.23. 23:10:27

@Haplo: Szerintem Kanapémedve az esélyes a következő kiválasztáson. Ő viszont bárkivel szemben elhullik. Mondjuk megnézném Edinával párban.

Mók_Ica 2014.12.23. 23:11:44

@Köcsöglány: ki az a lévai adri?????????????

csincsilla72 2014.12.23. 23:12:15

@Commodore: @pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Igen, én is így gondolom.
@Mirocska: Reni nem ért rá. Csomagol:-) Hívták tomibojt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 23:12:18

Kicsit megöregedett Tommy, de a Van Damme-zakó maradt! :D

csincsilla72 2014.12.23. 23:13:34

Reni a kedvence. És meglepődött a kiesésen. Nagyon nagyvonalakban követi csak a műsort.

(Adott Esetben!) Köcsöglány 2014.12.23. 23:14:29

Elég elbaszott ízlése van ennek a Tommyboynak :DDDD

perszepolisz 2014.12.23. 23:17:15

@csincsilla72: Tommyboy ma délután tudta meg hogy egyáltalán van VV7.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.23. 23:17:43

Már megint az a jó kis éjszakai balhé... de nem bánom, mert ismétlés a tudás anyja. :D

Haplo 2014.12.23. 23:18:37

@csincsilla72: lehet, de nem biztos...(marmint hogy kivalasztott lesz) Parnapja Dani ecsetelte (festette :D :D) hogy ennyi volt a szervezett jelrakas, mostantol mindenki arra tesz akire akar, most is csak azert ment bele mert a Laci kerese egyezett az o akarataval. Laci es Adam szerintem Deniszre tesz (Adam esetleg Fannira), a Zsu eselyes hogy Fannira, aligha felejtette el neki a fogadtatasat, Edinat meg Danit nem tudom. De talan Macinak van a legkevesebb felnivaloja, ha nem szervezkednek...

Micsell (törölt) 2014.12.23. 23:19:09

dönisznek érettségije sincs?

Juvegrande85 2014.12.23. 23:19:42

@perszepolisz: Vagy Ádám felköti a Lilát és Dennist kényszerhelyzetbe hozzák, kénytelen lenne Lacit kihívni. Az eddigiektől szorosabb lenne az eredmény de Dennist ezzel kijátszanák szerintem. Ádám ellen lehet visszamenne.

csiri bá 2014.12.23. 23:20:01

@Micsell: 8 általános.... 4 első, 4 második osztály. :D :D

Commodore 2014.12.23. 23:20:15

Megkezdődött Könyves Tamás (38), ismertebb nevén Tommyboy és felesége, Anett válópere.

Mók_Ica 2014.12.23. 23:20:40

@Köcsöglány: "gyönyörű".... mondjuk dóri is felismerhetetlen a képeken.... láttad?

csincsilla72 2014.12.23. 23:21:04

@Haplo: Csakhogy pár napja még nem lehettek biztosak abban, hogy ez jó stratégia. Most visszaigazolást kaptak, úgyhogy lehet, hogy folytatják. Zsuzsa szerintem propagálni fogja.

Mók_Ica 2014.12.23. 23:21:51

@csincsilla72: @Köcsöglány: röné apja valami ismerőse neki, mást nem mondhatott.....

@Commodore: és kell a pénz, ezért ment be?? :))

csincsilla72 2014.12.23. 23:22:30

@Mók_Ica: Gondolom, nem mondhatott mást.

kis.herceg 2014.12.23. 23:22:50

Tomiboy totál nincs képben, szerintem egy adást nem látott csak bejött egy kis pénzért :D

Haplo 2014.12.23. 23:24:23

@csincsilla72: ez is igaz.. Csak nagyon meg kell nezni kit valasztanak ki, ugyanis mindig lesz egy kihivott is, az meg kozulok kerul ki. En tuti hagynam most hogy a hatosbol legyen a kivalasztott, mert akkor o tud valasztani, mondjuk tenyleg Macit, aki ellen meg Adam vagy Robin is visszajonne. De egyreszt ezt ok nem tudjak, erosnek tartjak Macit, masreszt meg szerintem nem jutnak el erre a gondolatra, hogy a kivalasztottnak jobb, mert iranyitani tudja kivel parbajozzon. Es amilyen feszultsegek vannak mar a hatosban, nem hiszem hogy menni fog az osszehangolas. De majd meglatjuk a heten.
Tenyleg, ez is valami tematikus het lesz, vagy bulihet, az unnepek miatt?

csincsilla72 2014.12.23. 23:24:24

Donatella ide? Azt hittem, ennél több esze van az anyjának.

pomac 2014.12.23. 23:24:27

jaj de égö rászóltak évára hogy ne csak magát promozza hanem akkor a többi évát is köszöntse fel :DD

Mók_Ica 2014.12.23. 23:24:48

na basssz, 25-én éva vendége aleska és kiszel tünci együtt.... + donatellácska .... szép kis műsor lesz :)))

csiri bá 2014.12.23. 23:24:48

jesszus, ez az Alválaló kemény lesz: Baukó, Aleska, Kiszel... kész horror. :D

Sunshine14 2014.12.23. 23:25:53

Nekem is megjött a kedvem a kommenteléshez, ha már hetek óta olvaslak titeket :D
Érdekesek az elemzések.
Bennem komolyan felmerült a kérdés, hogy Robin teljesen normális-e. Mármint komolyan. Pszichopata vonásai vannak, szerintem meleg is, de nem ettől kattant. Komoly önismereti gondjai vannak, a melegségét maga előtt is tagadja (én a férfiasság nyomát sem fedezem fel benne, pedig ha objektívan nézem, tényleg nem csúnya, de a férfiastól is nagyon messze áll) olyan érzésem van vele kapcsolatosan, hogy a mélyben iszonyú düh uralkodik benne, és engem ijeszt, simán kinézem belőle, hogy bekattan és gyilkol.

csincsilla72 2014.12.23. 23:26:13

@Haplo: Daniban azért bízom.
Arra vagyok kíváncsi, hogy az indiánok vajon raknak-e együtt valakire.

pomac 2014.12.23. 23:27:21

@Haplo: ez a szeretet hete lesz nekik beküldenek egy illemtanárt és egy pszichológust

Haplo 2014.12.23. 23:28:15

@csincsilla72: nem tudom, biztosra veszik Fanni kivalasztottsagat es arra alapoznak, hogy a hatos osszehangol, es ugyse tudjak leszavazni ok negyen, ok mar fejben a kivalasztasnal tartanak. Legalabbis tegnap este itt tartottak, de ez meg sokat valtozhat vasarnapig.

Haplo 2014.12.23. 23:28:46

kivalasztasnal tartanak = kihivasnal tartanak

Mók_Ica 2014.12.23. 23:29:24

@Sunshine14: üdv a klubban :)) vigyázz, a kommenteléssel egybekötött vv nézés függőséget okoz :)))

igen, lehet valami vadság, rejtett agresszió robinban.... én ezt csak abból szűrtem le, hogy hogyan tapizta és gyűrködte plasztikot.... na, abban nem volt gyengédség..... a gyilkolástól azért messze volt :)))

Haplo 2014.12.23. 23:30:05

@pomac: szegey illemtanar sirva fog kimenekulni, a pszichologus meg elore legfoglal 5-6 helyet a zartosztalyon :)

csiri bá 2014.12.23. 23:31:07

@Mók_Ica: "üdv a klubban :)) vigyázz, a kommenteléssel egybekötött vv nézés függőséget okoz :)))"... és a fogakat is tisztíccsa. :D :D

Haplo 2014.12.23. 23:31:57

@Mók_Ica: a vagytol is messze volt :) de Dori is, szerintem, a szavai egy dolog, de a testbeszede mas... szerintem pont ugy kivanja egyik a masikat mint a pupot a hatara, de taktikabol, utasitasra, bizonyitasbol, stb mittudom en mibol kiindulva ugy tesznek mintha..

Commodore 2014.12.23. 23:32:44

Aleska, Tüncike , Évike, ... arany (gyémánt?), tömjén, mirha.

Sunshine14 2014.12.23. 23:33:02

A függőség megvan :D
Igen, Maci is ijesztő. De inkább gusztustalan perverz.
Robinról nekem az amerikai pszicho jut eszembe.

csiri bá 2014.12.23. 23:33:15

@Commodore: kész oboa tanszak. :D :D

Micsell (törölt) 2014.12.23. 23:35:45

@csiri bá: jáj
@Sunshine14: eljátszott szerep, ez nálam veszít az értékéből ha igazi őrült lenne, na ott lenne mint nézni

Morcz 2014.12.23. 23:35:52

Sziasztok!

Csak szerintem volt uncsi a mai öfi, vagy szerintetek is?

Haplo 2014.12.23. 23:37:43

@Morcz: unalmasnak nem mondanam, en konnyesre meg hasizomlazzasra rohogtem magam :)

Mók_Ica 2014.12.23. 23:39:51

@csiri bá: ja, meg az orrunkat is :))))))))))

@Micsell: kanapémedve úgy gáz, ahogy van...... pffff

@Haplo: szex-szel akar plasztik bent maradni.....ezért ugrott rá az elején lacccira is... emlékeztek, 3 nap után már milyen mély érzelmekről beszélt..... höhöhö

Haplo 2014.12.23. 23:40:11

@Morcz: azon a legjobban :D varom, hogy feltegyek, ezt vissza kell nezni, felet elfelejtettem, hogy leszek igy muvelt festokbol ?

Mók_Ica 2014.12.23. 23:40:41

@csiri bá: aki nem tudja, az tanítja??? :))))))))))

Haplo 2014.12.23. 23:42:39

@Mók_Ica: igen, de ha nem is kekszel Robinnal, azt mar reg levagta, hogy rossz lora tett az indian csapattal, szivarogna at az eros(nek tartott) oldalra.

Mók_Ica 2014.12.23. 23:43:05

@Morcz: hát ez az öfi pont nem volt unalmas :)))

Micsell (törölt) 2014.12.23. 23:43:57

@Mók_Ica: azt gondolja mind h ettől lesz érdekes
vmi csak ragadt rájuk előző szériákból csak nem elég

maci fogyókúrával népszerűbb lenne mint ez a vérmedve imidzs mikor szólnak rájuk h és az ígéret, a vállalás?

mr sleepy 2014.12.23. 23:44:01

@Krétagarbó: nesze neked éretségi by Ádám

Mók_Ica 2014.12.23. 23:44:51

@Haplo: plasztik beengedi robint a mellye közé :))) oszt jónapot :))
átmenni nem fog tudni a másik csapatba..... bomlasztani fog.... sztem

nátrium glutamát 2014.12.23. 23:45:44

@Commodore: mirhát ne hozzatok, az veszélyes állat! ;))))

Morcz 2014.12.23. 23:47:25

@nátrium glutamát: mennyire veszélyes? :D :D

@Mók_Ica: talán egyedül a kvíz volt poénos. a sok konfliktet már kezdem kicsit unni.

Mók_Ica 2014.12.23. 23:49:46

@pomac: fáncs tényleg egy nőbe oltott aurélió.... én még ilyen embert nem láttam.... :)))))))))))

csincsilla72 2014.12.23. 23:50:55

@Morcz: A konfliktoknál már én is lehalkítok. Ha Pfanni kinyitja a csipáját, menekülök.
De a kvíz hatalmas volt. Láttam áradni a fényt a fejekből. Önnön megvilágosodott elméjük ragyogta be a szobát.:-)
Ja, nem a százas égő.

csincsilla72 2014.12.23. 23:51:30

@Haplo: Meglátjuk. Most nagyon be vannak tojva. Nem csodálom.

nátrium glutamát 2014.12.23. 23:52:40

@Morcz: a balzsam egy veszedelmes állat, megharaphatja!
dobjátok a vájúba! ;) :D

Morcz 2014.12.23. 23:53:10

@csincsilla72: :)))) Én a balhékat - főleg amiket esetleg sikerül online elcsípni -inkább áttekerem....

Morcz 2014.12.23. 23:54:30

@nátrium glutamát: én azt hittem a Teflon az amelyik megvadul..... :D

csincsilla72 2014.12.23. 23:54:54

@Morcz: Igen, már nem vicces. Ordenáré is, rossz hallgatni.

Morcz 2014.12.23. 23:56:39

@csincsilla72: sajnos a szerkesztők nagyon nincsenek toppon.

nátrium glutamát 2014.12.23. 23:58:20

@Morcz: ez is van olyan jó, mint a feladványkészítők működése a villában. :D
most tagadja le őket az összes ismerősük. :)))

pomac 2014.12.23. 23:59:10

@Mók_Ica: többet is láttál csak elmész mellettük az utcán :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.23. 23:59:17

Mai ünnepi imám a Taj Mahal Törökországban elterülő lába mellől érkezik. A mellől a láb mellől ami a Gibraltári szorosra néz és összeköti Európát- Ausztráliával. A Louvre című könyvet olvasom, épp a Fabregas tojásos fejezetet, Abban van ez a csodás imaszöveg:
"Ó Uram!
Közvetítsd az igazi tudást, hadd égessük el a hazug könyveket, amikből a gonoszság és a tudomány árad!A Te nagy tudásodnak kell kiáramlani a villa fali közül, hogy elterjedjen az igazság az igazságról!!"
Leo!!Nardo!!Veni!!Vici!!!

csincsilla72 2014.12.23. 23:59:19

@Morcz: Engem az dühít, hogy lehetne sokkal jobb öfiket is csinálni. A streamen sokszor tökjó beszélgetések is elhangzanak, amikből semmit nem kapunk vissza. Jó, pár picsázás és bazdmegelés elmegy, de hogy folyamatosan csak ezt nyomják....
Gáz.

Morcz 2014.12.24. 00:01:22

Na megint folytatjuk van....

Morcz 2014.12.24. 00:01:57

@csincsilla72: igen, eléggé fárasztó.

Mók_Ica 2014.12.24. 00:02:08

@pomac: de csak mer' nem beszélgettünk :)))))))))))

@Ay Mama, Que paso: ez naggggggggggyon jó :))) és egyébként pedig köszi az éjszakai on-közvetítéseket :)))

Commodore 2014.12.24. 00:03:06

@Ay Mama, Que paso: A Fabergázvezeték törökországból a gibraltárokon jön át, ha megolvad a déli sarok!

pomac 2014.12.24. 00:07:00

na fanni most tömi a tortát

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:08:15

ha esetleg megint lesz egy kis "folytatjuk...":
rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-megamix-az-elokaracsonyi-lazulashoz

az utolsót mindenképpen nézzétek meg :)

pomac 2014.12.24. 00:09:12

szerintem tuti prémiumot kapnak ha benn hordják a sapkát nem igaz hogy nem "rohad" a fejükön 20 fok melegben mert nem hiszem hogy hidegebb van benn

Morcz 2014.12.24. 00:09:18

Valami buli van, csendben esznek az asztal körül.

Morcz 2014.12.24. 00:10:24

A zenétől alig érteni mit mondanak, erre on el....

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 00:10:46

Buli van
egy min boxring van az asztalon, visszatér Bunyós István!!??
Fannyka téli sapkában és téli kabátban eszik, szerintem jégsaláta lesz!
máris kivágnak Edina Dani beszélgetnek az érzésekről
nem olyan nagy a buli (még)
Dennis is téli ruhában eszik, de ő fagyit
meg is fagy a stream

pomac 2014.12.24. 00:11:08

@nátrium glutamát: tipp holnap vajon kiderül-e mi lett zsu alkarjával :DD

pomac 2014.12.24. 00:11:49

@Morcz: lacinak volt szülinapja

Commodore 2014.12.24. 00:12:06

somat! itt semmi ON! invitel

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:13:11

@pomac: legalább 3 nap az átfutási idő. majd a karácsonyi beigli mellől skubizhatod a rokonoknál. :)

pomac 2014.12.24. 00:14:31

@Mók_Ica: ha tudnád mennyi olyan ember van aki az órát sem ismeri buszmegállo mellet kocsmában mindig kérdezik mennyi az idö mutatják mindig a falon az órát(nem digitális :DDD) és megint megkérdezi hogy mennyi az idö mert " nem látja " :SDDDDDDDDD

Commodore 2014.12.24. 00:14:59

Ádina meg lészen dugva! 2 9!

pomac 2014.12.24. 00:15:25

@nátrium glutamát: holnap már kell hogy legyen mert búcsúztatják renit és akkor volt

Morcz 2014.12.24. 00:15:39

Kinek van szülinapja?

Morcz 2014.12.24. 00:16:38

Úristen Dani ne énekeljen......

Mirocska 2014.12.24. 00:18:11

Robin már a B oldalon...

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 00:18:36

melegedett a hangulat, lazábbak a öltözetek
cigizni készülnek, Edina tíz percet kér, de Dennisnek nincs annyi a karácsonyi rohanásban
szülinap van!!!talán Lacié??
EdinaÁdámLaci együtt szelik meg az ünnepi tortát
ki kéri az első sarkot, igen Maci
és most megszólal Tunyogi Orsi és Gengszter Zoltán égő vagy vad táncot jár a buli indul nincs kiszállás című száma
nem bírom a bort geci - szól ki Dóri a borkészítőknek
majd jött egy felhő közéjük és az égő vágy vad táncolt jár
lazulj el és tedd rosszkedved félre
erre a stream is félreteszi az audió-vizuális oktatást

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:18:36

@pomac: oké, akkor módosítok. otthon, halászlé, fotel, alkohol megnyugtató kartávolságnyira.

Morcz 2014.12.24. 00:20:52

Megint jól akadozik az on... :S

Mók_Ica 2014.12.24. 00:21:05

@pomac: sajnos el tudom képzelni.... és ez szomorú.... fáncsin kívül is vannak még páran a villában, akik közelítenek a funkcionális analfabéta-állapothoz és még büszkék is rá..... a tudásról már ne is szóljunk......

Morcz 2014.12.24. 00:23:11

@Mók_Ica: néha azon gondolkozom, hogy tényleg ilyenek, vagy a bezártáság miatt tompulnak el...

Mók_Ica 2014.12.24. 00:24:52

@Morcz: a bezártság nem segít, de sztem nagyjából ilyenek..... a vv-t kiugrási lehetőségnek tekintik..... ha nem így lenne, akkor dolgoznának, mint mi :)))

Mirocska 2014.12.24. 00:26:21

@Morcz: Ilyen rövid idő alatt nem lehet ennyire elhülyülni... Alapból ilyenek sajnos...

Morcz 2014.12.24. 00:27:14

@Mók_Ica: @Mirocska: kérdés, hogy az a bizonyos kiugrás kinek hogy sikerül.

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:28:15

@Morcz: szerintem "is". nem tudják edzésben tartani az agyukat, mert semmi olyan tevékenységet nem végezhetnek. úgyanúgy elpunnyad, mint a testük a mozgáshiány miatt.

Morcz 2014.12.24. 00:29:08

@nátrium glutamát: több kreativitást igénylő feladat, vagy hét kellene nekik.

Morcz 2014.12.24. 00:31:36

on: Maci azon filózik milyen slágerek mehetnek odakint.

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:32:54

@Morcz: jah. ezt csak abból gondolom, hogy szerintem Daninak kint egyből beugrott volna Tolsztoj az ominózus kérdésnél. (Viszont genitáliák terén nem túl tájékozott - ahogy Pennis mondaná: nem tud kibontakozni.) :)))

VV Özséb 2014.12.24. 00:33:16

@Morcz: egy nem létező "decemberi nagy dévid getta slágerről" beszél. van ilyen? szerintem nincs, legalábbis én nem hallotam.

Morcz 2014.12.24. 00:33:21

Mai, Dennis és Robin a teraszon zenékról beszélgettek. majd on el....

Morcz 2014.12.24. 00:35:34

Lassan leteszem mára a lantot, pár napig most nem jövök, mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt!

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:39:39

Egy kis agyzsibbasztó tőlem, Nektek:

Amiért szívás Ádámnak vagy Évának lenni:
- Helló, jössz este bulizni? Névnapom van!
- Hülye vagy, Szenteste?!

Haplo 2014.12.24. 00:40:10

nezzetek vissza a kvizt, minden szava kincs :D :D nincs az a haborodott elmeju parodia-forgatokonyv iro, aki ezt ennyi ido alatt igy osszedobta volna :d ezt szoszerint le kellene irni :D elsore atrohogtem bizonyos reszeket, most epp ott tartok, hogy a husvet a tojas jelkepe :D

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 00:41:27

halk a hang, talán most mi kiabálhatnánk hogy hangot, hangot, de nem fogunk
mert elmegy a stream

Maci ül kint és azt kérdi hogy itt kint milyen tombolós slágerek mennek
Avici David Guetta és 50cent biztos kidobtak valamit
Dennis a Real Madrid után is érdeklődik
Maci a hozott zeniéiről beszél, amiben van egy csomó újdonság (8DDDDDDDD)
Maci szerint április húsvét körül meg is jelenik az a szám amiről Dennis beszélt
el is veszik a streamet mert ez így elég szürreális volt

közös tánccal térnek vissza a villa tánccsoport tagjai, a zene ami szól természetesen megvan Macinak discosított verzióban, TUCC TUCC
nincsenek úgy elklikkesedve mint a legutóbbi streamen amit láttam
Maci a repülő néven elhíresült discotáncot tolja ő a Jumbo Jet
Macit követi a kamera
nagyon be fognak rúgni szerintem, bár most kér Dani még alkoholt
Dóri enyhén párducmintás szürke kapucnisban táncol pont úgy ahogy azok a csajok akik azt hiszik magukról, hogy ők a legjobbak
kint vagyunk a dohányzóban, Maci Dennis tangóállásban nyitnak
de a stream bezár

Commodore 2014.12.24. 00:46:17

@Mirocska: pvc összeivott mindent az asztalokról...

nátrium glutamát 2014.12.24. 00:51:41

Feketék. (sötétek)
Denisz: most írjam le az összes szót? de nem tudom leírni!
Dóri: írd le fonetikusan!
Én: ha magyarul nem tud írni, majd biztos menni fog neki a fonetikus. :))))
IMÁDOOOOM!

Commodore 2014.12.24. 01:04:13

mitől fosnak? nem merik nyomni az ONlányt! biztos buzik.

Well... 2014.12.24. 01:31:42

a fanni akarhol van a hazba...mindig megtalalja a kamerat....az "utszeli" utani nyugiszobas sirdogalaskor tunt fel elosszor...mint nagyon nem odaillo amikor mielott elkezdene a monologot jol megnezi maganak a kamerat....aztan a az adammal a vacsi kozben dumalnak...akkor is kinez jo parszor a kamerabol.....lehetosegek:

1: betanult szerepet jaccik, es belenez a fonok szemebe, hogy lassa e figyel milyen jol jacca a raosztott szerepet...
2: rajott ,hogy azok a dog kamerak mindent vesznek (vezetekkel vagy anelkul), es neha odapillant igy emlekeztettve magat, hogy: "csak okosan, itt egy orszag figyel"
3: az igazi plazacica mindig tudja milyen szogbol veszi a kamera, mert nehogy mar kovernek latszodjon...

na ezt kene megszavaztatni :o)

Commodore 2014.12.24. 01:35:09

@Well...: Éjjel on, ez van figyel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.12.24. 01:48:30

@Commodore: akkor majd jól nem lesz ha sokat elégedetlenkedett ;-)

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 01:54:19

oh my god - érkezik vissza a stream
majd Dani énekel részeg és most már duett az ének Robinnal Ádám fekszik mellettük és átértékeli bekerülését a dal tükrébe
a tortáról beszélgetnek, Ádám sajttal töltött pulykamellről álmodik
Cordon Bleuról elmélkednek, de Danit és Edinát látjuk, majd érkezik a hang is
hát azért ő is érezte a Laci iránt amit gondoltunk mi si - szól Edina

de ezt a fajta tudást nem adják ki bentről és el is megy a stream

aztán bementem a mosdóban szól Zsu és Fanny és Dennis egymásnak estek
úgyhogy kamuznak, szívatnak minket
Dani tudja látta is, és nekik is így kell játszani
begyürüzött a Cordon Bleu a hangokból ítélve mirelit
Dóri teljesen kiszállt és egyedül nem fog semmire menni - értékel Zsu
Dani szerint Robin meg nyit feléjük, (a mások felé) de Dani szerint ki kell még ezt puhatolni, mindenesetre Robin a bulikban többet van velük
Laci kínálja a mirelitet, Edina Zsu fürdeni indulnak
Dani angolul énekel
Zsu még megeszi a tortát és rossz kedve van mert nincs zene nincs pia
nem jó a marcipános torta
de jó és tanulságos volt a mai este Zsunak és Daninak
te köcsög te kicsinállak mondhatta Maci?
annyira nem buta egyébként, de gecire nem okos hogy játssza ki azokat - látja Macit a villából Zsu
ha másra nem is volt jó ez a nátha erre arra volt- örvendeztet meg minket Zsu egy újabb kiskunsági szólás-mondással

Dani Edina kíváncsiak ki hogy reagált és persze pont úgy jött le ahogy várták (hiba)
Ádám javasolja hogy ami a másik csapatot érinti azt ne beszéljék meg Robinnal
Dani szerint jobb félni mint megijedni és puhatolózni kell Robinnál, hogy mi újság
ma is környékezték Robint Maciék, be is menetek a hálóba hárman is
Dennis Fanny kamubalhé - értenek egyet Ádám és Dani

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 02:05:16

nyit felé most is - mondja Dani
Maci nem fog beszélni jön a válasz Ádámtól
nem biztos - bizonygatja magának Dani, mert Maci már nyitott felé a békepipázás alatt
Ádám nem akarja határok közé beszorítani magát, most érzi hogy kialakult a játéka, egyértelmű, hogy ki kel állni magadért, nem generálja a konfliktust, csak beleáll
ha most Ádám kimenne Macival Ádámot kint hagyná
Dani nem csinál segget a szájából és mennyi esély van arra
hogy elmegy a stream
ma nagy, óriási, hatalmas esély van rá hogy elmegy a stream

Ádám látta, ott volt, de azt a vonalat nem tudj ahova tenni (Greenwich?)
Dórinak nem volt Lacin kívül senkivel konfliktusa és okos(!!!) most is okosan beszél hallják a hangján - Ádám és Dani méltatja Dórit
Robinról beszélnek, aki bízik Daniban szerintük és ne köpné szembe Danit
kevesebbnek vannak és Robin kell nekik az egálhoz
Ádám szerint az öt öt sem lenne egál
igazából miben számít az egál próbálja menteni a helyzetét Ádám
Dani szerint tökmindegy, mert nem csapaton belül fogják kihívni egymást
és megemlíti hogy kiválasztottnak jobb lenni, mert a kihívott nem tud válogatni
Ádám helyesel, Dani a jelszétszórás híve ezért is
hangosan beszélünk - állapítják meg és el is veszik a streamet, pedig a háttérben Cordon Bleu készítés zajai voltak
no mindegy

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 02:16:28

akó se, szeretek tartozni valakihez, világéletemben hűséges voltam, mindig azt hitték hogy megcsalom őket, mert jó a dumám a discoban- mesél magáról Maci
Dóri jön ki és elharapott valamit amit nem lehet érteni
bemennek és megjegyezik, hogy elég volt a lelki dumából Robin és Maci
bent Laci kínálja a sajttal sonkával töltött pulykás szendvicseket
Maci majonézzel kéri mert azzal tudja leginkább fenntartani a súlyát, mivel se nappal se éjszaka nem eszik zsemlét
étkeznek és Zsu is kér de az övét ne csak egyszerűen megcsinálják, hanem jó átsütve
majd Dani cigit kér Zsutól aki letagadj hogy neki nincs
majd Dani megjegyezni, hogy ott van a kezében, na jó de azt Robintól kérte Zsu
Ádám Dani elkezdik a fiktív jelrakást és megjegyzik hogy Dóri elkezdte a magányos játékot
tehát Dóri nem fog velük csordulni (csak nem Lacira fog rakni!!)
osztanak soroznak és Fannyt tartják esélyesnek
Ádám viszont tovább gondolja Fanynr nem rakhatja, akkor Denissre rakja
vagy Maci szól Dani
nem felé nyitottam - mondja Ádám
Dani szerint Ádám szúrjon oda Dennisnek a jelrakásnál
Ádám az agyára hallgat, meg benne van a tüske és a stílusa sem tetszett

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 02:21:02

Maci úgy gondolja, mert az eleje ő is hangoztatta, hogy a Dennis mennyire erős, és ezzel magáról is terelt és Maci magát is erősnek érzi és azért taraj maga előtt Denist, hogy ott legyen valami és simán hátraszúrná - mesél Dani
Ádám szerint mindenkinek a győzelem a fontos, csak az eszközök nem mindegy-ek
Maci Dávidot is erősnek gondolta, alatt volt Dennis és a Dóri és léptek egyet előre ahogy Dávid szertefoszlott a ködben, mint a stream ahogy Dóri szóba került

ő-szinte 2014.12.24. 02:39:11

@Ay Mama, Que paso: micsoda izgalmak vannak :-)))))

ő-szinte 2014.12.24. 02:48:46

@Well...: én a 3-ra tippelek de csak is saját magamból indultam ki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ay Mama, Que paso 2014.12.24. 02:48:55

totál nem vagy képbe - szól Maci
mentik a torták maradékát, kis konfliktus is okoz, mert nem értenek egyet benne hogyan
Fanny hízott, combra seggre annak kevésebbe
a túrós torta volt a károly
Maci Fanny beszélgetnek, menj a faszomba zárja Fanny
Dóri kérdi Macit, hogy nehéz-e, Maci simán elbírja
Maci kint alszik, hogy tudjanak aludni a többiek
Denni szerint Ádám bátyó csicska, Macit körbeudvarolta Ádám
Maci megkéri Fanynt, hogy rakja helyre, vagy ide vagy oda, csak rakja
nem vagy dagadt - Maci Fannynak
Dóri Edinát puszilgatja és nagyon szeretezik, az ő kis énekesmadarát,, aki nem csak az övé hanem a villa énekesmadara is

ú bazdmeg geci
itt nem a mikroporton van a hangsúly, hanem hogy megkaptam a mikoporot és híztam négy kilót- szól Fanny
Denis szerint Dennis könyvetírhatna Fannyról
ezalatt Fanyn egy kilót hízott és már öt kilót szedett fel Dennis mellett
kimennek és Dóri nem vigasztalj Fannyt hanem rápakol még másik öt kilót és az ünnepekkel érvel
fürdő
Laci Ádám közös szertartása zajlik Edina is ott van meg Zsu
Edina énekel Zsu kukkol, mire Ádám megjegyezi hogy ő nem Dávid
miért kérdi Zsu
Dávid jobb volt nem -Ádám
hozzád képest? igen -Zsu

konyha Zsu küldi Danit menj menj menj, majd nem bírja kinyitni
basszus, ez nem hiszem el bazdmeg
Maci bejön és ideges hogy Fanny ki van akadva hogy hízott négy kilót
Zsu leszarja
Dóri is aggódik hogy hízott, Laci leméri, igen hízott
majd Zsu basszameg a ki rakta ezt ide
a Dani mondják Laciék, akkor és a stream nem bírja tovább

Zsun van a kamera öve a pást, pakol, dúdol
fürdő Fanny, Ádám, Robin
Fannyka kiveszi a lencsét, majd Dóri emlékezteti hogy ma ő jön a simiben

udvar Dennis akkor szarkavárás van hogy akkorát Európa még nem baszott
Maci szerinte ez nem szarkavarás hanem taktika
Maci beszélt Zsuval Ádámról, hogy Ádámot kiviszik már ketten is Maciéktól
Zsu szerint nem csak ketten- Dennis szerint ez is csak taktika és Zsu hazudik
Macinál van a Vikcsu Reni képesség, tehát Reni igazságosan osztotta el Fanny és Maci közt
tovább sakkoznak és én is bemattolom magam az ágyba

mosca.della.frutta 2014.12.24. 06:05:39

@Ay Mama, Que paso: édes isstenem, ember! te nagyon kész vagy, imádom a humorodat! xDDD és köcce a közvetítésekért :)

mai öfit csak most néztem meg, én könnyesre röhögtem magam a kvízen, ennyi agysebészt ilyen kicsi helyre összezárni... priceless (y) kedvencem a barlangba zárt dzsízusz a tojás alakú kővel, amint a húsvét a tojás jelképe... eh, egyházi gimis múlttal kb beszakadtam ezen, na és a "vérbaj-nem-szifilisz" kérdéskör is kiégés-gyanús, de ami tényleg mindent vitt ma, az a Bódi sivatag meg a Falcer-tojások (én határozottan "f"-fel hallottam, bocsi;), ja és az, hogy a wannabe "színésznő" nem vágja Dosztojevszkijt, az mi már? xDD ennyit erről, úgy színész az, mint ahogy a vőlegénye a szemüveges lúzer, akinek a párbaján mintha elfelejtett volna "örvendezni", hagyjuk már! (miközben a családját végigsorolta, a barátait, és gyak. mindenkit, csak a fickót felejtette ki - aki gondolom, ugyanolyan "színész" mint ő :P)

Aharon 2014.12.24. 07:02:53

@candyperfumegirl: Én már sokszor írtam ezt, és teljesen egyetértek. Folyamatos kozmetikus + fodrász látogatások mondjuk kellenének, mert a haja az katasztrófa, és erősen szőrösödésre hajlamos, de szerintem helyes, és igen, messze neki van a legszebb és legarányosabb alakja (hmm, talajtorna...) olyan cicikkel, amikről a többi csak álmodik. Ehhez kurva jó a mozgása, érintésre olyan szépen reagál, hogy öröm nézni. Erre rájön az akcentusa ami bennem sok szép jó régi emléket idéz, bírom a humorát, nálam abszolút favorit, de most félek, hogy olyan szépen elbassza a döntős esélyeit, hogy csak na, részben a hülye bizsergése miatt, részben, mert itt annyira kiélezettek már most a viszonyok, hogy szerintem nem fogja tudni kezelni.

Alapvetően nem háborús alkat, próbál(na) mindenkinek megfelelni, az tisztán látszik, ki számit neki igazán (Dani, és talán Robin, meg Basszájba, most még) de a többivel sem akar állóháborút, és akarja, nem akarja, úgy fog tűnni hogy mindenkinek nyal, pedig nem. Ja, és nem lenne szabad italt adni a kezébe a döntő estjéig, egy kortyot sem. Nagyon nincs rá jó hatással, ha iszik, monjuk ez tömegekről elmondható, de a tömegek nem érdekelnek, ellentétben a Kisbékával. (Nem a mézescsók kolléga által használt dehonesztáló, hanem a cuki értelemben.)

Aharon 2014.12.24. 07:11:45

@egyemakisszíved: A női homoszexualitás a társadalom szemében egész más elbírálás alá esik mint a férfi, sokkal elfogadottabb, sőt, és ez így volt, amióta világ a világ, és ha most kimész az utcára megkérdezni 10 random pasast, mit szólna két, egymással is foglalkozó csajhoz aznap este, garantálom, kilenc azt mondaná, hogy hell yeah. Ha azt kérdeznéd, szépnek talál e két csókolózó férfit, behányna, szerintem 10-ből 10. (Kivéve, ha valamelyik meleg.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.12.24. 07:49:01

@Ay Mama, Que paso: "Maci Fanny beszélgetnek, menj a faszomba zárja Fanny"
:D:D:D ez kb. Fanny esszenciája.

"Dóri Edinát puszilgatja és nagyon szeretezik, az ő kis énekesmadarát,, aki nem csak az övé hanem a villa énekesmadara is."
wtf?!?! ez komoly?

És köszönet, kurvajó reggelente ezekkel az alteröfikkel kezdeni a napot. :D

Csókolom nagymama,bukta van? 2014.12.24. 08:47:06

Köszi a posztot!
Jó a címe is :)
Az alcím lehetne: Őrült nők ketrece :)
És a szokásos: Ay Mama :DDDDDDDDDDDDDDDD

Micsell (törölt) 2014.12.24. 08:48:30

@mosca.della.frutta: én is erre tippeltem ami rönét és "vőlegényt" illeti

Admiral_General_Aladeen 2014.12.24. 09:02:11

Most olvastam Renit a Blikkben: "A Fannival tartani fogom a kapcsolatot, mindenképpen, szerintem ő egy okos lány."

No comment! :))

Csak ügyesen! 2014.12.24. 09:03:25

Tegnap kimaradt nekem az öfi, az intelligencia részt néztem most meg, lehet h már nagyon megedződtem a VV-ken, de ennél sokkal rosszabbra számítottam :D Aranyosak voltak ahogy törték a kis buksijukat :D A Bódi sivatag és a vajh ki festhette a Feszty körképet? voltak a legjobbak :)

Lonka7 2014.12.24. 09:04:21

Azt észrevettétek, hogy Robint tulajdonképp egy szóval sem mondta ki kerek-perec, hogy nem meleg? :-)

Csak ügyesen! 2014.12.24. 09:12:19

@Aharon: a mióta világ a világ kijelentéssel azért én óvatosan bánnék, mert pl. az ókori Görögországnak voltak olyan időszakai, amikor a férfi-férfi kapcsolat kifejezetten elfogadott volt, elég ha azokra anyagedényekre gondolsz, amelyekre gyönyörű képeket festettek a férfi szerelem beteljesüléséről (jó, ennél kicsit pornográfabban ;) ), de ugyanez volt a helyzet az ókori Rómában is, és pl. Platóntól tudjuk, h az ő idejében a férfi-férfi kapcsoalt számított "magasabb rendűnek", a testi és szellemi kiteljesülés magasabb fokának, a fajfenntartási célú, "mocskos" férfi-nő kapcsolattal szemben. Szóval azért a történelem nem ennyire sarkos és nyilván a másik két állításoddal is bőven lehetne vitatkozni. Maradjunk annyiban, h a keresztény kultúrkörön alapuló európai társadalom 21. századi ezen kicsiny keleti, alapvetően konzervatív szegletén a homoszexualitás (mindegy h női, vagy férfi) nem elfogadott, és egy VV lakó sértésként éli meg, ha homoszexuálisnak mondják.

Micsell (törölt) 2014.12.24. 09:12:26

@Admiral_General_Aladeen: jah... és nem tudja kezelni a "civileket" egy hónap bezártság után, így vikcsuval töltötte az első estét nem a "vőlegénnyel" :D

bigél 2014.12.24. 09:29:08

Sziasztok!

@mézescsók:
Szép beszéd volt, az biztos, de korrekt is egyben, legalábbis szerintem: kiemelte, hangsúlyozta, hogy "jelenleg", a "soha" szót nem tudja, nem is lehet használni, hiszen ki tudja mit hoz a jövő. Ha ezzel Edinát mégis megvezette, akkor nem az ő készülékében van a hiba.
Az már más kérdés, hogy meddig sikerül tartania magát, meddig tart a "jelenleg", amíg nem történhet semmi közte és Laci között. De ez nemcsak rajta múlik: ha Laci nagyon intenzíven elkezdene hajtani rá, valószínűleg nem sokáig tartaná magát. De ezt majd meglátjuk.

A sunyi szerintem (sem) megfelelő jelző Zsuzsára. Céltudatos, keményen játszik, tényleg egy afféle őrmester típus gyakran, de eddig nem vettem észre, hogy sunyin viselkedett volna.

bigél 2014.12.24. 09:30:44

@bigél: *sem zárójel nélkül

Aharon 2014.12.24. 09:31:00

@Csak ügyesen!: Izé, írtam a témából (alapvetően a bibliai megközelítéséből) egy vastagabb szakdolit, természetesen pontosan tudom, hogy a görög-római kultúrában milyen volt a hozzáállás (Értsd, a férfi szerelem idealizált, a nők szükégesek, bár kellemesek, a női szerelem ugyancsak idalizált lásd Szapphó és Leszbosz és minden ami ezzel jár, de a szex maga, az részben szolgál fajfenntartást, viszont örömöt is, és ami örömöt okoz, az mehet, ahogy a csövön kifér.)

Pontosan arra gondoltam, hogy a zsidó-keresztény kultúrkörben, illetve az annak alapjául szolgáló Bibliában (mivel férfiak írták) egy hang sincsen a nőkről (viszont tudjuk, hogy létezett, de nem tiltották meg egy micva, vagyis egy parancsolat erejével, ellenben, a férfiakra vonatkozó törvényi erejű tiltásokkal, és azokat megtámasztó történetekkel (Lót Szodomában, a vándorló lévita története a Bírák 19.-ben) valamint egy szerkesztési hiba okán véletlenül bent maradt pozitív hangvételű, kissé Akhillész és Patroklosz kapcsolatára hajazó fériszerelmet bemutató jelenettel, nevezeten a majdani Dávid király és Saul fia Jonatán királyfi viszonyát kissé más színben bemutató szakasszal.

Arra gondolok tehát, hogy a civilizációk fennállása óta, kezdve Sumertől, a középkori kereszténység megjelenéséig (de ott is számos jele látható az inkább padló alá seprésnek, bár van explicit tiltás is) és azóta is sokszor, a lányok egymás közt című toposz sokkal elfogadottabb volt a férfiak által vezérelt társadalmakban, mint a férfi homoszexualitás. Ahogy ma is. Remélem, így kerek, de hosszan tudnám még ragozni.

lutria 2014.12.24. 22:01:09

Azért nem tették fel 18+-os jelenetként a villantást mert nem is létezik ilyen,ebben a Belevalóban benne van a jelenet takarás nélkül és mégsem lehet látni semmit-tehát ez is csak egy RTL-es hatásvadász kamu volt...
rtl.hu/rtl2/valovilag/reni-rosszabbra-szamitott-sajat-magaval-kapcsolatban
süti beállítások módosítása