Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7191-7194 - Kolbászfaló Móni lebukik

2014. december 02. 16:24 - julie0812

1.jpg

Ági meggyőzi Robit, hogy a lóvé fontosabb, mint a csajozás, úgyhogy Robi szépen lemondja a randit, sajnos valami közbejött. Nóra elég csalódott fejet vág. Miki ezt már nem várja meg, mert sokkal fontosabb dolga van: mindent kideríteni Ági férjéről. Megy is gyorsan Atikámhoz, de ő nem tud semmit Ludwigról. Miki szerint nagyon fontos, hogy mindent megtudjanak róla, mert Ágit befogadták az életükbe és jobb tudni az esetleges sunyiságokról. Atikám beveti a pénzügyi kapcsolatait, és megtudja, hogy nagy összeg tűnt el Ludwig bankszámlájáról percekkel a letartóztatás előtt.

2.jpg

Vilibá tudni szeretné, vajon meddig marad itthon a lánya. Megkéri Bözsikét, beszélgessen el egy kicsit Mónival. Bözsi mama neki is lát a fakogatásnak, na persze csak finoman, de Mónika ködösít. Az öreglány úgy érzi, a leány titkol valamit. Móni kissé feszültebb a kelleténél, Vilibá fejét is majd leüvölti egy összetört pohár miatt, majd amikor kiviszi a szemetet, majdnem elhányja magát a kuka szagától. Alíz beszámol Bözsinek a történtektől, reméli, hogy nem valami fertőző nyavalya. Bözsinek összeáll a kép, megnyugtatja Szöszit, ezt tuti nem fogja csak úgy elkapni a Luca. Pálinkával kínálja az esti séta után hazatérő Mónikát, persze a kismama nem kér. Ebből már egyenesen következik, hogy terhes. Móni nem tudja letagadni. Viszont arra kéri Bözsit, hogy mondja el Apusnak.

3.jpg

Elkészült a DNS teszt, de Laci nem ér rá elmenni érte, így Csilla egyedül hozza el az eredményt. Csak Gizit találja a kisboltban és sokáig nem is hajlandó várni Lacira, ott hagyja a borítékot és elhúz. Laci tipródik, kinyissa-e vagy sem, végül Gizi vállalja a feladatot és megnézi, mi az eredmény. Levente nem Novák fia. Laci megzuhan, főleg miután Levente bejelenti a felmondását, sokat kell tanulnia, meg ilyenek. Szerencsére Gizi megvigasztalja a mackókáját.

4.jpg

Bartha arra ér haza, hogy az öccse összepakolt és elköltözött. Nikol nem izgatja magát túlzottan emiatt, inkább az eltűnt gyógyszerek miatt pipa. Zsolt biztos benne, hogy Krisztiánnak nincs köze hozzá, Nikol viszont úgy gondolja, hogy Zsolt hülye. Krisztián természetesen Enikőéknél dekkol, tisztára idegbeteg. Reggelre lehiggad, végez néhány felülést a kanapéról lógva, majd reggeli közben a gyógyszerekről és a szegény rászoruló emberekről hadovál Encinek. Azt mondja, ha lenne egy rakás gyógyszere, tuti ingyen osztogatná. Enikő nem igazán érti, mi ez az egész.

5.jpg

Nikol cseszegeti Zsoltot, hogy beszéljen már az öccsével. Zsolt nem szereti, ha a nője (vagy bárki más) belepofázik az ügyeibe, megpróbálja leépíteni Nikolt, de gengszter lady nem hagyja magát: látja, hogy Zsolt fosik az öccsétől, úgyhogy majd ő kezébe veszi az ügyet. Figyelmezteti Enikőt, hogy vigyázzon Krisszel, mert bármire képes és beszámol neki az elrabolt gyógyszerszállítmányról is.

6.jpg7.jpg

Móni elmagyarázza Bözsinek, hogy még nem döntötte el, meg akarja-e tartani a gyereket. Böske viszont nem akarja tartani a száját, mert a múltkori titkolózás miatt hetekig fasírtban voltak Vilmossal. Reggel Móni úgy falja a kolbászt, hogy még én is megkívántam, pedig nem is eszek húst. Bözsi megpróbálja rábeszélni Mónit, hogy beszéljen az apjával, különben ő fogja elmondani, mert neki ez az egész nem ér ennyit. El is indul Vilibá után a kertbe, de mielőtt kilépne a házból, Laci rácsapja kaput és felkeni a falra. Az öreglányt kórháza kell vinni, de nincs semmi komoly pikk-pakk otthon vannak. Elmesélik Vilibának, hogy mi volt és Móni bevallja, hogy terhes egy nős pasitól, úgyhogy egyedül fogja felnevelni a gyereket. Látott már ilyet a világ.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása