Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6975-6978 - Olasz hódító

2014. július 02. 15:00 - julie0812

Tóbiás nem akarja bevallani, hogy meleg, de kénytelen, Gizi előtt semmi sem maradhat titokban. Viszont ezt muszáj titokban tartania, hangsúlyozza Tóbiás. A táncos néne elmondja Lacinak, hogy milyen durván félbe lett szakítva a produkció és hogy márpedig ő pénzt vissza nem ad. Sebaj, Lacinak így is megérte. Gizi nagyon igyekszik tartani a száját, talán fél óráig is kibírja, hogy ne szólja el magát.

1.jpg

Egy nap van még hátra New Bartha bevonulásáig és Enikővel romantikázni készülnek, de ekkor beállít Rudi és elrángatja Krisztiánt kocsmázni. Bár azért annyira nem tiltakozott. Az iszogatás kihozza a fiúkból a versenyszellemet és kitalálják, hogy kosarazni fognak az udvaron. Ehhez kell még néhány ember a házból, úgyhogy Krisz beszervezi Tóbit, KicsiSzabit, NonStop-ot és Barthát. A hímek trikóra vetkőznek, Gizi is jön nyálat csorgatni és meglepődve konstatálja, hogy Tóbiás milyen izmos. Enikő hisztérikusan követeli, hogy azonnal hagyják abba a játékot, mert még valaki megsérül és mivel a szavak nem hatnak, a testével próbál közbelépni, mire Tóbiás jól orrba gyűri – legalább valami jó is történt.

2.jpg

Hannácska Claudiával szkájpol és elmondja neki, hogy Balázzsal hentergett. Nagysasszony nem lepődik meg túlzottan, meg nem is annyira érdekli ez a téma, mert szervezett Hannának egy randevút az operába valami jó pasival. Hanna nem igazán boldog, de azért kirittyenti magát és már éppen indulna, amikor beállít Peti, hogy megbocsássa neki az Balázs-aktust. Majdnem eljutnak a próbáljuk meg újráig, amikor csöngetnek és lám, az a bizonyos jó pasi a múltkori nyomulós fickó Milánóból.

3.jpg

Peti nem érti a szitut, most akkor Hanna és az olasz, akit mellesleg Benjáminnak hívnak, ismerik egymást vagy sem? Bendzsi (haha) nem igazán óhajt Petivel erről csevegni és elsőre Hanna öccsének nézi az ex-vőlegényt. Peti lelép, Hanna pedig lemondja a randit és puffogva kidobja a szépfiút. Hazaérve Peti Zitát hibáztatja, amiért beégett Hannánál, mert ő beszélte rá, hogy őszintén beszéljen az érzéseiről. De ennek vége. Hanna beszámol Claudiának a történtekről és kiderül, hogy Nagysasszony nem tudott róla, hogy Hanna már korábban is találkozott az olasszal.

4.jpg

Alíz a múltkori jól sikerült Budapest-túrán felbuzdulva idegenvezetősdire adja a fejét. Luca figyelmezteti az IQ bajnok anyját, hogy ehhez engedély is kéne. A franc. Megnézik, mit kéne hozzá tanulni és hogy mennyibe kerül a tanfolyam. Na hát még mit nem, tanulni is meg fizetni is? Alíz mégis feltölti a hirdetést, nem kell már ennyire ragaszkodni a szabályokhoz. Befut néhány hívás, a szöszi már így veszi fel: Alíz tours. KicsiSzabi ideges, mert Alíz egész nap a telefonon lóg, mint kiderül azért, mert kissé félreérthető volt a hirdetés és a legtöbben egy kis kufirc reményében telefonálnak.

5.jpg

Enikő végül elérte a célját a kis akciójával, New Bartha kiszállt a játékból, hogy őt ápolhassa és még a meccs utáni iszogatásról is lemond a romantika kedvéért. Másnap reggel Krisztián a Rózsában búcsúzik el Encitől. Enikő nagyon rosszul viseli a dolgot, szabadnapot kér Barthától, hogy ne a vendégek kávéjába kelljen csorgatni a könnyeit. A szenvedése láttán még az egyik iker is megenyhül, de a másik emlékezteti, hogy nem szabad szóba állni Encivel, mert miatta lépett le az apjuk. Még torta se kell tőle, fúj.

6.jpg

Alíz bemenekül az irodába, nem akar a vendégekkel beszélni, sem a telefonját felvenni többé – ezt mondjuk nem igazán értettem, de biztos nem tud róla, hogy a telefont ki is lehet kapcsolni, na mindegy. Szöszi bénázik az árupakolással és közben valahogy megtalálja azt a bizonyos lottószelvényt, amin látszik, hogy kifizették a nyereményt – Zsoltnak. Hát ez mondjuk elég régen volt, a szelvény meg csak úgy ott hevert és hipp-hopp előkerült, érdekes, de hát ez a BK.

7.jpg

Bendzsi egy csokor virág társaságában újra próbálkozik, kávézni hívja Hannát, de ő ismét kikosarazza, siet dolgozni – Petivel. Hanna próbál magyarázkodni az olasz miatt, de Peti szarja le, már csak üzleti kapcsolat van köztük, úgyhogy megy is joghurtot árulni. Ott is megjelenik az olasz és Petitől kér „használati utasítást” Hannához. Peti próbálja leépíteni a srácot, de ő nem kopik le olyan könnyen és Petiék készülő szórólapjához akar minden áron ötleteket adni. Peti végül behívja a fagyis autóba és szépen rázárja a „boltot”. Pusszancs! Lol.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása