Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6925-6928. - A szakítás mindig fáj

2014. május 22. 10:00 - julie0812

A szakítás fájdalmas és híre gyorsan szárnyra kap. Vilibá úgy dönt, lecseréli a partvist fehér botra. Miklós egyre közelebb férkőzik a tűzhöz. Hát ilyen izgalmakban lesz ma részünk.

1.jpg

Ádi fiú többre vágyik. Társra vágyik. Nóra pedig szórakozásra, bár állítja, hogy Ádám igenis fontos neki, de NonStop-nak ez kevés, homlokpuszi és pápá. Nóra nincs túl jó passzban, Timike próbál együttérzőnek mutatkozni. Ádi se viseli jól a szakítást, halálra idegesíti magát Enci és New Bartha turbékolásán. A hír hamar terjed, Miklós a kisboltban értesül a történtekről és azonnal Ádám orra alá dörgöli sajnálkozását. NonStop bepipul, kérdőre vonja Nórát, miért kellett azonnal Mikihez rohanni. Nóra csak Gizinek mondta el, de nem érti, mire ez a felhajtás, Ádám meg jól besértődik.

2.jpg

Peti újfent lecseszi az anyját, Hanna miatta ment el, a szerenád is hiába volt, pedig ugye tudjuk, Juli csak segíteni akart. Atikám szerint is kivonhatná magát végre a forgalomból és elengedhetné a fiacskája kezét. A felújítás maxon pörög, úgyhogy a lakás a feje tetején áll, ezért Juli meghívatja magát Zsófiékhoz ebédre. Hát ez érdekes lesz, Attila nem tartja túl jó ötletnek besétálni az oroszlán barlangjába. Az ebéd ismét a falatnyi körasztalnál zajlik, amin csak a tányérok és a poharak férnek el, az evőeszközök már nem. Még jó, hogy csak négyen vannak, a gyerekek meg gondolom esznek ahol akarnak. Atikám és Miki gyorsan rátérnek az üzleti ügyekre, Miklós attól parázik, hogy Attila csődbe viszi a Berényi Kft-t.

3.jpg

Vilibá borzasztó trehány – persze elsősorban az egyre romló látása miatt. Gizinek feltűnik a dolog és közös képviselőként nem hagyhatja ezt szó nélkül, beszél Bözsikével, hogy kezdjen már valamit az öreggel. Bözsi rábeszéli Vilibát, hogy menjen el végre szemészhez. Vilmos rendkívül trükkös vénember, betanulja a táblán szereplő számokat, de azonnal le is bukik, Bözsi megtalálja a cetlit a földön. Azt a leborult szivarvégit, amint belép Vili, már szapulja is. De Vilmos letorkollja Bözsit, az orvos azt mondta, lehet, hogy meg fog vakulni, szürke hályogja van. Meg kell műteni, de akkor már inkább a vakság. Logikus.

4.jpg

Atikám elég ideges Miki cinikus megjegyzései miatt, megkéri Julit, hogy hívja fel Claudiát, mert Miklós biztos, hogy készül valamire. Kiderül, hogy Nagysasszonynak esze ágában sincs hazajönni (mi ezt már eddig is tudtuk, hehe). Atikám pánikol. Peti is pánikol, mert ezek szerint Hanna is Olaszországban fog maradni. Miklós mindent hall, ami az irodában zajlik, mondjuk lehet, hogy nem ártott volna valamivel leszigetelni az iroda és a lakása közti ajtót. Miki Zsófit küldené kémkedni további részletek után, de Zsófi nem hajlandó rá.

5.jpg

Alíz gyorsan rárombol Ádámra, hátha segíthet valamiben így a szakítás után, és közben neki is összejönne egy kóbor kufirc. NonStop megkéri, hogy szerezze vissza a ruháit, amiket az udvarra szórt, mert eltűntek és köztük volt a legjobb pulcsija. Alíz felfedezi a pulcsit Baltán és lerángatja róla, hiszen neki küldetése van. Ádám meglátja őket és Alíz rögtön magyarázkodni kezd, de Ádit hidegen hagyja a dolog, felőle aztán Alíz hentereghet akivel akar. De Alíz továbbra is NonStop után csöpög.

6.jpg

Atikám kitalálja a tutit: fel kell venni egy asszisztenst, hogy biztosan el tudja vezetni mindkét céget, mert mindegyik fontos neki. A fejvadász cég küld pár önéletrajzot és Juli önként vállalja, hogy kiszanálja a csinosabbakat. Hát igen, ő már tudja, mivel jár egy ilyen munkakör. Miki Nóránál szaglászik, de ő nem tud semmit. Persze azért kideríti és el is mondja Miklósnak, hogy Claudia nem mostanában fog visszatérni, önelégült mosolyt csalva ezzel a Cár fejére. Miki a sötétben várja Atikámat és a főnöki székben terpeszkedve közli vele, hogy kéri vissza a céget. De most azonnal.

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.05.22. 11:22:00

Elakadt a szavam...... micsoda fordulatok..... se.

julie0812 2014.05.22. 11:32:11

@hannamontanna: Én is telesírtam a párnámat XD

alprazolam 2014.05.22. 12:32:45

ez így ebben a formában elég is.

gizmo26 2014.05.22. 13:24:37

Magdi anyust visszajárhatna kísérteni.

jog-ász 2014.05.22. 13:25:08

bakker már tényleg nem tudom ki kicsoda..ezek német eredetije hány évig ment?vagy még megy?

julie0812 2014.05.22. 16:19:32

@gizmo26: igen, mostanában valahogy elmaradt...
süti beállítások módosítása