Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6901-6902 - Élet a legénybúcsú után

2014. április 27. 09:07 - julie0812

A legénybúcsúk elmaradhatatlan eleme a kocsmai verekedés, a vesztes pedig pont a vőlegény. De a soha véget nem érő este a buli után is folytatódik, a férfiak hazabotorkálnak, a nők meg jól kiosztják őket.

1.jpg

Miklós a budiban befenyíti Ádámot, ha megbántja Nórát, akkor ő NAGYON mérges lesz. Ádi ronyózik rendesen és nagyon örül, amikor New Bartha benyit a mosdóba. Vilibá minden áron meg akarja szerezni Laci mobilját, de ahogy a telóért kepesztenek, Novák a könyökével sikeresen orrba gyűri Petit. Az eset után nem sokkal előlép Juli a semmiből és hazarángatja az ő pici fiát, közben jól kiosztja az idióta férfiakat. Síri csend és hullaszag, még a sztriptízlányokba is belefagy a vonaglás. Vilibá KicsiSzabinak panaszkodik a kompromittáló fotó miatt, Szabika megpróbálja rábeszélni Lacit, hogy törölje ki a képet, de Novák ennél nagyobb seggfej, inkább elküldi a képet Gizinek.

2.jpg

Juli otthon is folytatja a fejmosást, majd amikor Hanna megtudja, hogy Petit orrba vágták, majdnem rosszul lesz, pedig Peti orrán aztán marhára nem látszik semmi. De Hanna azon aggódik leginkább, hogy nehogy már Peti lila orra elrontsa az esküvőit képeket és egy csomag fagyasztott zöldbabbal próbálja elejét venni a lilulásnak. Ezen aztán jól összevesznek, Peti eléggé unja már, hogy mindenki meg akarja mondani neki, hogy mit csinálhat és mit nem. Párhuzamosan Linda és Balázs is veszekszik, téma ugyanez.

3.jpg

Timike továbbra is a nálam-sokkal-fiatalabb-Mátékával-járok műsort adja elő, Nóra hiába próbálja észhez téríteni. A kis troll megint olyan hangon beszél az anyjával, amitől viszket a tenyerem. Nóra Gizinek panaszkodik a boltban, de Gizi megnyugtatja, bízza csak Ádámra, 3 évestől a 100 évesig minden nőt levesz a lábáról. Hm, régen volt már pedofil szál. Nóra átmegy Juliékhoz és beszámol nekik Timi és Máté „viszonyáról”. Dumb és Dumber Attila és Juli alig bírják visszatartani a röhögést, Nóra meg besértődik.

4.jpg

Gizi Teklának mutogatja a Vilibáról készült képet a boltban, ezzel kampányolva Laci mellett, nem ám Tekla majd egy ilyen pernahajderre szavaz. Jön Bözsi, erre a két nő azonnal receptekről kezd hadoválni, de Bözsi mama sok év tapasztalatával a háta mögött rögtön kiszúrja, hogy itten valami másról volt szó eddig, kikapja Gizi kezéből a telefont és szembesül a csöcsökkel. De az öreglány nem izgatja magát túlzottan, nem akkora tragédia, ha Vilibá néha ilyet is lát. Eztán Bözsike köt egy szép piros sapkát Vilibának, az öreg pedig bevallja neki, hogy rosszalkodott kicsit, de Bözsi már tudja és megbocsájtja Vilmos kalandját. Vilibá az új sapiban átmegy a boltba és lecseszi Novákékat, amiért lejáratták a fotóval, azok meg menten összeszégyellik magukat. Na jó, azért annyira nem.

5.jpg

Zsófi ébren várja hites urát, aki kissé kanosan ér haza a legénybúcsúról. De Zsófi nem kívánja annyira Miklós alkoholgőzös leheletét, inkább leugrik a kisboltba egy kis tejért. Amikor kilép az ajtón, meghallja a szintén ittas NonStop és New Bartha beszélgetését a gangon, miközben épp a lakásba próbálnak bejutni. A fiúk Mikiről és Nóráról dumálnak és Ádi szerint a Cár még mindig odavan az ex-feleségéért. Zsófi dühösen néz.

6.jpg

És a végére egy kis szenvedés: Balázs az erkélyen keresztül érkezik egy üveg gyerekpezsgővel és koccintanak Petivel az elcseszett bulira, majd a vőlegény benyögi, hogy kicsit besokallt ettől az esküvő témától és most már lehet, hogy nem is akarja annyira.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása