Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6825-6826. rész - Vedd el az anyját, húzd meg a lányát

2014. március 03. 16:44 - julie0812

Atikám köszöni szépen, de nem kér Vanda hirtelen felajánlkozásából (egyelőre). De Vandának nem jó holmi spermadonor, ő biztosra akar menni, ha már gyereket vállal. Claudia ajándékot kap legújabb rajongójától, méghozzá banánt díszdobozban. Nagysasszonynak fülig ér a szája, úgy látszik, lemaradtam róla, hogy bejön neki az ál-ékszerész Gyula. Gizi ráeszmél, hogy az ő neve nincs kiírva az ajtójukra és ezt haladéktalanul orvosolni kell.

1.jpg

Atikám elmondja Julinak, hogy mire kérte Vanda. Juli még jobban kiakad és öregszik egy újabb évtizedet, majd rákérdez Atikámnál, hogy ugye még fontolóra sem vette a kérést. Jaj dehogy, hebegi Attila, őrült ötlet, de azért fejben már lejátszotta szerintem. Juli a legrosszabbat feltételezi a lányáról, hozzá kell tenni, jogosan, de Atikám szerint Vanda csak segíteni akar és Juli higgadjon le, beszéljen Vandával, végül is Peti élete a tét.

7.jpg

Mivel Laci leszarja, hogy Gizi neve kint van-e az ajtón vagy nincs, Gizi saját kezébe veszi a dolgokat és megpróbál felfúrni egy névtáblát. Miután ez nem sikerül és ajtó is megsérül, Gizi megpróbálja kijavítani a hibát és lefesti az ajtót – rózsaszínre. Vilibá felveszi házmester szerepét és felvilágosítja Gizit, hogy a bejárati ajtóknak egységesnek kell lenniük és mellesleg Miklós a lakás tulajdonosa, úgyhogy neki is lesz egy-két szava ehhez a csodás bugyirózsaszínhez. Miklós, azért hogy Bartha agyát felcsessze, belemegy, hogy maradjon a rózsaszín ajtó, ha sikerül meggyőzni a többi lakót arról, hogy ők is lefessék ilyenre.

4.jpg

Juli ordibálva kérdezi Vandától, hogy valójában már terhes-e és hogy ki a gyerek apja. Vanda felfedi tervének újabb részletét: tényleg nem áll készen még az anyaságra, de akár felnevelhetnék Juliék is a gyereket, lehetne amolyan 2 az 1-ben, gyerek és unoka. Akkor meg már tényleg jó lenne, ha Atikám lenne az apa. Ezután Juli, az örök szenvedő azon vívódik, hogy mi legyen, mert nagyon meggyőzőek Vanda érvei, de mégsem helyes elszakítani egy gyereket az anyjától. Pedig milyen jó lenne egy baba. Atikám szemében is felcsillan a remény, hátha mégis szabad utat kap a lompos.

5.jpg

Hanna Petinek kínálgatja az ajándék banánt, azt mondja, van egy csomó (kb öt darab), Clau most kapta. Hanna és Peti úgy döntenek, kicsit besegítenek a románcba és találkozót beszélnek meg a Nagysasszony nevében a banános emberrel. Gyula már röpül is a villába és a randira süteményt is hoz, úgyhogy végül Claudia nem küldi el. Jól elcsevegnek ismét és kiderül, hogy a hapsi kedvenc időtöltése a vitorlázás, sőt, még a számítógéphez is ért.

Peti smst kap a banánostól, amiben megköszöni, hogy felültette Clauval kapcsolatban. Erről beszélgetnek Hannával a Rózsában és ez pont meghallja Zsófi, jaj, Miklósnak erről egy szót sem, mert hát ez volt az az ember, aki miatt elvesztette a cégét. Persze mindezt úgy, hogy Miki ott áll mögötte.

6.jpg

Juli arra kéri Hannát, hogy sztornózzák a gyerek projektet, majd akkor szüljön, ha megtalálta élete párját. Vanda betoppan a sötét irodába Atikámhoz és azt kérdezi tőle, hogy átgondolta-e az apaságot. Attila szerint ezt a dolgot inkább hármasban kellene megvitatniuk. Vanda azt mondja, hogy Juli nem zárkózott el teljesen az ötlettől, úgyhogy nincs ezen már mit megbeszélni és ráveti magát a sármőrre. Ebben a pillanatban lép be az irodába Juli és láthatja valóra válni a legrosszabb álmait.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murva 2014.03.04. 07:51:48

Hát, én Atika helyében megkalapálnám ezt a szépséget:-) Családon belül marad, szerintem Kovi orditva kérne egy kópiát a múviról :-)
süti beállítások módosítása