Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 187-193. - Ház az erdő mélyén..

2014. január 13. 10:00 - Zirowe

A bővített hetet egy csoportos reggeli Cincogi kiutálással kezdjük, mert hogy ezt az egész Gaben históriát senki sem díjazza, Laller le is kurv-sípolja, ami nem igazán van a lányka ínyére, jó hír viszont, hogy a képtelen szöszi gázszerelő végre megcsinálta a rezsót, lehet végre nem sütni. Profinak pedig kezd tele lenni a bögye Karvallyal, mert egy barát nélküli szarkeverő, de Ritusban ég a bizonyításvágy, ezért estére „sokbarátomvanbeisbizonyítomnekedméghaleiskellbontanomhozzáeztakócerájt” bulit tart Profinak. Közben a fiataloknál VörösZoé közli, hogy sajnos a léte nem kapott elég sms visszaigazolást a heti kreatív meetingen, így távoznia kell, mind ezt „kezdeni szeretnék végre vmit az életemmel” köntösbe tekerve, jelezvén, hogy a többiek alkoholista nihilizmusa nem vezet sehova.

01.jpg

A beszélgetés alatt az is kiderül, hogy a csaj állítólag végig nagykorú volt. A váratlan távozással több probléma is adódik, mert a lakást csak nagykorú bérelheti, Karesz meg nyilván alkalmatlan erre, amúgy se fizet semmi az ottlétért, illetve azért jó lenne a sok munkakerülő mellé egy fizető lakó is, lehetőleg lány. Közben kapunk egy ezredik és továbbra is unalmas bevágást arról, hogy Lófej mennyire irigy Laller „sikerére” meg, hogy ő miért nem vitte semmire se, pedig ő megpróbálta, csak úgy látszik nem térdelt és nyelt eleget.. Cucutulaj Lófej hódító hadjárata során megpróbál úgy bevágódni nála, hogy szerez neki egy felszolgáló melót, amit fanyalogva, de elfogad. Ám a pénzkeresés nem ilyen egyszerű, mert Lófejnek azzal is gondjai lennének, ha dísznövényeket kéne kiszolgálnia egész nap, hiszen a hercegnőcske nem ehhez szokott, nyomja a hátát a borsószem, a sok megpróbáltatás és frusztráló helyzet teljesen kikészítik, és hogy ha csak így lehet pénzt keresni, akkor köszönöm szépen, de nekem nincs rá szükségem. Azért a napot még becsületből végigcsinálja, de vendéglátóhelyet legközelebb csak fizetővendégként szeretne látni.

02.jpg

Ám ekkor kiderül, hogy a számára megerőltető nap csak a beépített embereknek és a vicces tulaj stressz tesztjének köszönhető és mivel állítólag jól állta a sarat a sok nyafogás ellenére is, ezért övé a meló, amire a buta lány nem talál szavakat. Közben Kanna folytatja a kutatást egy kezeskedő felnőtt után, amely pozíciót nyilván épeszű ember nem vállalna el, még Kannamama se, de csöppet sem gyanús, hogy a mama Sildes társaságában sétálgat az utcán, hiszen csak összefutottak véletlenül. Közben Profinál már megy a party, a srác konzervatív munkatársai savanyú képpel majszolják a ropit miközben Karvaly majdnem elsírja magát, mert a sok meghívott barátaiból egy se jött el, talán mégis Profinak volt igaza? Ezt persze nem hagyhatja a lány, ezért sorra pötyögi az smseket a munkatársainak, hogy nem érdekel kit, de hozzatok sok embert magatokkal és gyertek ingyenpia buliba. Eme nemes hívó szó természetesen sok ingyenélőt odavonz, ezért végre elkezdődhet a destroy party Profi nagy örömére.

03.jpg

Közben Kanna mégsem nyugszik, és bepróbálkozik még egyszer anyjánál, aki izgatott fejjel nyit neki ajtót köntösben, és mivel álmos, már nagyon lerázná a lánykát, ezért bele is egyezik gyorsan minden hülyeségbe, amit Kanna előhoz, csak takarodjon már el onnan, mert menne vissza aludni. Ebből is látszik mennyire értelmes Kanna, nem esett le neki, hogy vmi itt nagyon nincs rendben, illetve a szex szagát sem érezte meg a levegőben, hiszen mit sem sejtve, boldogan megy el onnan, miközben az ajtó mögött Sildes és mama visszatérnek a házi nagyipornó forgatásukhoz, jaj, mi lesz itt ha egyszer lebuknak.. Péntek reggel Dzsó már megint nem akar reggeli kufircot, persze cserébe Barbi ismét hisztibe kezd és újra szóba kerül a gyerektéma. Közben Szandi továbbra is folytatja a bipoláris viselkedését (bár ez már inkább tri vagy quadri is lehetne) és kidobja Anikót a lakásból, Karmi pedig bevallja Karvalynak, hogy az ő muffja több éve csak a port szedi egy régi csúnya kapcsolatából szerzett csalódása miatt. Barbi a gyerek témát okosan egy kölcsönbe kért kutyussal próbálja beadni baltaarcú vőlegényének, mert aki a kutyákat szereti, az a babákat is, egyértelmű.

04.jpg

Szerencsétlen állat a kétes szexualitású főnőkének, Zalánnak (vagy inkább Oli úr?) a tulajdona, és nem meglepő módon Rocconak hívják. Most, hogy ezt a nevet Delon filmje vagy az olasz csődör után kapta, mindenki döntse el magának. A diákszállón folynak a komoly meghallgatások az új lakótársi kiemelt pozícióba. Először Kareszék hoznak pár suttyót, de nem nagyon jönnek be Kannának, aki továbbra is lányt szeretne, de amikor a fiúk visszatérnek a misztikus lakótársjelölt raktárból pár cicababával, azok se nyerik el a lányka tetszését. Miután a meghallgatások csúfos kudarcba fulladnak megtörténik a megszokott „utolsó utáni” csengetés, egy bamba srác személyében, aki rögtön elnyeri Kanna tetszését, ő lesz a tökéletes lakótárs. Három srác, egy erkölcstelen lány, eléggé gangbang és bukake gyanús a dolog. Bambuli nagyon békés teremtésnek tűnik, az se zavarja igazából, hogy Kareszék kb ingyen laknak és fogyasztanak a lakásban. Ezalatt Szandi további leépülése jeleként két enyhén hiányos felmosórongyba burkolódzva elmegy Tudjukkihez, hogy kibéküljön vele és újra összejöjjenek, hiszen olyan jó volt, amikor együtt voltak és a srác védte őt, tisztára, mint vmi pimp.

05.jpg

Váltás a lánykollégiumra, ahol Márcselló és Anikó egy földön fekvő Szandit találnak, mitvettébe, képbe vagy? Ezalatt Karvalynak sem jött össze Karmi árúba bocsátása, így szegény lány továbbra is a pókhálóival tölti az estéit. Hétfő reggel azzal a Laller elhatározással indul, hogy neki klipet kell forgatnia a lalipophoz, ehhez olyan lányokat kell keresnie, akik hajlandóak meztelenül táncolni neki kamera előtt. Mivel szerencsétlen pára ismer összesen kb 8 lányt plusz az anyját, így a keresés nem tart sokáig, egyértelmű, hogy mindenki elküldi a búsba, kivéve Szandit, akin az előző összeomlásos jelenetei miatt nem is csodálkozunk, hiszen egyértelmű, hogy nem beszámítható. Közben folyik a lagzi szervezkedése, Barbi nagyon izgatott, de csak csalódásokat kap. Először kiderül, hogy csak úgy izzik körülötte a levegő negatív energiával, majd Kannácska sem akar rózsaszínű ruhát felvenni, végül a „zenész” is befuccsol. Azt játsszad el, hogy ádzseszkó, azt sajnos nem lehet, mert jogdíj köteles, szóval inkább vmi saját szerzeményt fogok. Ezalatt Tudjukki ádáz harcot folytat a pultfőnöki pozícióért egy olyan lánnyal, akit eddig még nem sikerült meghúznia és ez nagyon imponál neki.

06.jpg

Előáll Ádámnak a nagy ötletével: minőségi hely minőségi piákkal. Nagyon jó ötlet, menjetek el gyorsan piát venni. Ha ez még nem jutott senkinek se az eszébe, akkor eddig mit szolgáltak fel, bacardinak álcázott tescós stampót? Persze Kristófnak nem jön össze a dolog, mert Ádámnak nem tetszik, hogy műszak alatt ostoba lányokat visz „raktárlátogatásra”, hiszen a ius primae noctis a tulajdonosé, így a pultfőnök a csaj lesz. Közben Pumi Soderberghnek képzelve magát forgatja a tutajon a fantasztikus klipjét, amiben minden van: felfújható pálmafa és földgömb, illetve falatnyi fürdőrucis Szandi. Szegény rozzant lánynak nagyon tetszik, ahogy a kiskuvasz körbelihegi, ezért pár perc után a fülébe súgja: tecce, kívánlak! És ezzel Laller már el is lőtt két patront. Gyors alsógatya csere után rohannak a lánykoleszba, hogy Pumi végre elveszíthesse azt a fránya szüzességét. Egy rövid smúz jelenet után Szandika lelép átöltözni, közben Laller kényelembe helyezi magát. A lányka érthetetlen módon olcsósított dominaként tér vissza és megpróbálja a fiúcskát megalázással felizgatni ügyelve azért a 12-es karikára, amit Pumi értetlenül fogad és gyorsan el is rohan az őrültekházából alsóban.

07.jpg

Kedd reggel a hácienda asszonyai jól kiröhögik Lallert, amikor előadja az előző este élményeit, mi az, hogy majdnem megerőszakolt? Téged még egy kutya se kívánna, még akkor sem, ha szalonnában fürödnél! Közben Szandika még előző éjjel szerzett egy új hobbi törpét, ami nem nagyon van Anikó ínyére, főleg mert a srác elég proli, megeszi a kajáját és még be is akar nála próbálkozni. Ezalatt az álomhajón megjelenik Kócos vmi külföldön dolgozó rettenetesen menő tetováló „művész” haverja, akinek a bőrszínéről csak a gyerekkori képei alapján lehet nyilatkozni. Lófejnek azonnal megtetszik az élő kifestő, rögtön nyomulni kezd rá, de a srácnak annyira nem gyere be a paci. Szandika ügye annyira elfajul, hogy Anikó Tudjukkihez fordul segítségért, miután kiderül, hogy igazából nem a kora miatt dobták ki a melójából, hanem azért, mert elviselhetetlen. Aztán a többiek átmennek a háciendára, ahol érthetetlen módon Szandika mindenki előtt rányomul Dzsóra, hiszen látta rajta, hogy rá van állva.

08.jpg

Az este folyamán Lófej előveszi az eddigi legostobább arckifejezését csak, hogy végre meghódítsa Kifestőt, ám a faszi nem vmi állatbarát jellem, neki inkább a férfias nők jönnek be, ezért inkább a Bud Spencer hasonmás Redzsit smárolja le Lófej háta mögött. Ezalatt Tudjukki fantasztikus haditervet eszel ki a főnökasszony meghódításáért: megkéri a haverját, hogy tettesse magát részegnek és agresszíveskedjen a csajjal, majd ő, mint derék úriember, megmenti a bajba esett hölgyeményt. A dolog jól is sül el, addig, amíg Ádám jól le nem kúrja a csajt azért, mert nem tudta kezelni a helyzetet, mert mi az, hogy nem ad alkoholt egy részegnek egy szórakozóhelyen?! Kifestő hazakíséri a kangörcsben topzódó Lófejet, aki már nagyon felvinné, hogy megmutassa az istállóját és a friss abrakot, de a srácot csak az érdekli, hogy melyik Redzsi ablaka. Csöppet se levágós, Kifestő megfelelően lőtte be Lófej értelmi szintjét, aki rettentően sajnálja, hogy nem kapott tintáskufircot és baromira nem vágja, hogy nem gyere be a srácnak, aki rá 5 percre már Redzsi ablakán kopogtat, hogy csak beszélni szeretne vele, valami fontosat kell mondania, ja, persze.

09.jpg

Redzsi teljesen kétségbe van esve, hiszen már otthonkában van, meg hát hogy nézek ki (végre feltette a nagy kérdést, hogy nézel már ki vazze?!), de csak beengedi és teljesen meglepődik, hogy ebből szex lett, mégsem annyira luk párti, mint amennyire mutatták. Szerda reggel Lófej nagyon izgatott, mert megy a hajóra elbúcsúzni Kifestőtől, akire szűziesen fog várni, míg vissza nem tér. Mondjuk rá várhat is, nem lesz itt soha fedeztetés. A háciendán meg már Gaben visszatérését ünneplik, ami csak úgy lehet az igazi, ha Cincogit az utcára teszik, a helyére jó lesz Anikó is. Akkor most a megszokott Cincogi hiszti, hogy ő nem tehet semmiről, nem tett semmit se, teljesen ártatlan, hagyják már sajtot rágni békében. A lánykollégiumban Szandi megint kidobja Anikót, majd 5 perc múlva ismét normális vele és kérdezi, hogy hova készül. Az álomhajón pedig betoppan Lófej, aki pont időben érkezett, hiszen Kifestő és Redzsi most fejezték be a reggeli kufircot, és kapunk egy hosszú és értelmes monológot tőle, hogy mennyire jó csávó ez a Kifestő srác és mindenképpen várni fog rá, annak ellenére is, hogy a srác és Redzsi még gyorsan visszarohannak pár búcsú csókért.

10.jpg

Cincogi elmegy Sugar Daddyjéhez segítségért, csak nyílván zavaró egy beszélő lány jelenléte, ezért Ádám pénzzel próbálja meg lekoptatni a csajt, amiért cserébe csak felháborodást kap, nem tudni mire is számított. Tudjukki fejvesztve rohan Szandikához, akitől búcsú smst kapott, és a lakásban éppen öngyilkoló állapotban találja, ami annyira komoly, hogy még a blikk is lehozott róla pár cikket (?!). Szandika naplójából Anikó arra is rájön, hogy ő és Márcselló nagyon sokat veszekedtek (ja, mert erre magától nem jött rá eddig), illetve, hogy Szandika szépen elsikkasztotta minden pénzüket, a számlák és a bérleti díj nincsenek kifizetve, 1 héten belül pedig el kell hagyniuk a kócerájt. Ezalatt a két lelki társ, Pumi és Barbi, éppen a háciendát díszítik Gaben visszatéréséhez, amikor is betoppan hirtelen az ünnepelt, akinek büszkén mondja Laller, hogy sikeresen elüldözte Cincogit. Ez nagyon nem tetszik Gabennak, mert inkább ő ordította volna le a csaj fejét, szóval most minden követ megmozgat, hogy Cincogi maradhasson, de ő vele többet nem fog beszélni. Sok értelme van így, tényleg.

11.jpg

Közben a hácienda lakói is megtudják, hogy mi történt Szandikával, ezért most szomorú pillanatok szemtanúi lehetünk, és ha már szomorkodás, akkor gyorsan béküljünk is ki mindnyájan és felejtsük el a sok veszekedést. Csütörtök reggel nagy a készülődés, a sok kan indul Dzsó legénybúcsújára, amit Laller vhol falun szervezett be, mondjuk nagy bátorság kellett ahhoz, hogy a szervezést a leghülyébbre bízzák. Dzsó még egy szép szőke göndör parókát is kap az útra jutalmul, Anikó pedig szomorkodik, mert már csak 1 hete van (emlékeztetőül, tegnap is 1 hét volt), hogy kipakolja a lakást és Márcselló segítés helyett inkább bulizni megy. Barbi meg teljesen feldobott, mert arra számít, hogy a lányok neki is szerveztek vmi bulit, de ezek az észlények teljesen megfeledkeztek erről, szerencsére kétes szexualitású Oli úr és Barbamama gondoltak mindenre és hoztak nyuszis jelmezt a lányoknak, hogy majd ezzel bohóckodjanak ismét a turistáknak a váci utcában (komolyan, az rtles stábot onnan végleg ki kéne tiltani).

12.jpg

Ezalatt Laller nem bírja tovább a feszültséget Dzsó és Gaben mellett, ezért a benzinkútnál inkább átülne Márcselló és Kócos (akiről nem tudni mit keres ebben a baráti társaságban, de gondolom csak azért kellett, hogy indokolt legyen a két kocsi alkalmazása) mellé, de a többiek inkább otthagyják őt. Kutyáknál ez még beválhat, de sajnos nem ilyen egyszerű végleg megszabadulni Pumitól. Szóval indul a gyépés kaland, lassie nagy hazatérése, hogyan sikerül Lallernak odatalálnia egyedül, annak ellenére, hogy mindenkinek van mobilja. Össze is barátkozik Lennonnal, a stoppolóval, akiket egy kamionos gyorsan fel is vesz, akiről később kiderül, hogy Oli úr tesója. Közben a többiek nagyban buliznak az erdei viskóban, ugyanazt a Rihanna számot hallgatják újra meg újra, több zene jogdíjára sajnos nem volt pénz ebben a részben, főleg, mert kellett bérelni pár riherongyot is, hogy rázzák a srácoknak, be is indult gyorsan a tesztoszteron termelése mindnek. De jöjjön rögtön pár komoly pillanat, amikor Márcselló után Gaben is oltani kezdi Dzsót, hogy jó vicc volt ez az eljegyzősdi, de most már ideje lenne színt vallani Barbinak, hogy a házasság sztori csak poén volt.

13.jpg

Dzsó nem érti ezt az egészet, ő csak arra szerette volna megkérni Gabent, hogy legyen a tanúja, de Gaben látva azt, hogy Dzsó komolyan gondolja, képtelen elvállalni a feladatot, hiszen ő egyáltalán nem támogatja ezt az istentelen frigyet, szóval megint harapni lehet a feszültséget. Ezalatt Kanna ismét erkölcscsőszt játszik, továbbra sem tetszik neki Bori viselkedése, főleg, mert nemsokára hazajön a pasija a messzi Ámérikából, addig meg még szakítania kell a többi csávóval. De trükkös gyerek révén egy nappal hamarabb jön meg, hogy meglepje Borit és valami rejtélyes oknál fogva Kannáék lakásában köt ki, ahol a koszt észre se veszi, ellenben Kanna őt annál inkább és rögtön elkezd rá nyáladzani meg hogy mennyire nem érdemli meg őt Bori. Az álomhajón Barbi kap egy chippendale fiút ajándékba, akit smárolás után le is rókáz. Szerencsére elértünk ezen bővített hét utolsó napjára, ami VörösZoé könnyes búcsújával kezdődik, hogyan is fog tudni élni szegény a két Karesz nélkül.. Anikónak nem megy egyedül a pakolás, mert már csak 1 hete van erre (nagyon nem akarnak fogyni ezek a napok), de szerencsére Profi és Karmi jönnek segíteni neki, a kanos srác pedig még azt is felajánlja, hogy szerez neki egy lakást.

14.jpg

Ezalatt Dzsó morcizik egyet és inkább menne haza, mintsem Gabennal beszéljen, a visszaúton viszont Márcselló és Kócos jól kiszúr a két duzzogóval, otthagyják őket gyalog az út szélén, hogy akkor most vagy beszéltek, vagy hazasétáltok vagy megesz titeket a medve. Szóval most jöjjön a megható megdumáljuk séta közben jelenetsor. A fiataloknál érthetetlen nagy öröm és felhajtás kerekedik a félévi bizonyítványosztás körül, és állítólag Kanna sem bukott meg semmiből, biztos sokat térdelt a tanároknak. Az se feltűnő, hogy a suli elé az anyja Sildessel érkezik, és gyorsan meghívja terelésként az összes fiatalt süteményezni. Kannát nagyon zavarja, hogy annak a lotyó Borinak jobb lett a bizije, mint neki, mely duzzogást még Sildes és Kannamama bűnös összenézései sem zavarnak meg, ezért inkább kiborul Borira és jól leteremti mindenki előtt. Laller és Lennon próbálnak eljutni a viskóig, de Puminak nem tetszenek a srác stoppoló módszerei, ami nagy kár, mert őt lányok veszik fel, Laller pedig marad az útszélen, de sajnos nem sokáig, mert szembetalálkozik Márcsellóékkal.

15.jpg

Profi közben Anikónak mutogat lakásokat, majd a legutolsó luxuskérónál állapodnak meg, amely ingatlan láttán Anikó teljesen benedvesedik, csak maga az erkély nagyobb, mint az ő eddigi szobája. Az öröm csak addig tart, amíg nem derül ki a lakás ára, ami több, mint havi 200ezer. Nem tudom Profi hogyan gondolta ezt, hiszen a boltot alig tudják kifizetni a jövedelmező munkáik révén. Az erdei viskóban folytatódik a bulizás, ami nagyobb fokozatba ugrik, most hogy végre Laller is köztük van, ám szegény csávó szomorkodik, mert a rendelt riherongyok nem érnek rá, Laller pedig nem elégszik meg a zacsik társaságával. Az estét Lennon menti meg, aki egy üveg pia és három lány társaságában kopog, hogy jöttek bulizni. Ismét szól Rihanna száma, Márcselló pedig hűségesen ellenáll a falusi lányok udvarlásának, bezzeg ha tudná mit csinál Anikó.. Profi készített neki vacsit a luxuslakásba és közli a nagy hírt, hogy sikerült 40ezret lealkudnia a bérleti díjból, és bár így sincs rá pénze Anikónak, de ez már nagyon imponál neki és végre ad egy csókot a kiéhezett srácnak, de azonnal be is látja hibáját, Profi pedig ismét szentségel magában. Laller ezalatt majdnem felgyújtotta a viskót, majd nagyon értelmesen habpartyt improvizál a tűzoltó készülékkel mindenki nagy örömére.

43 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wakondok 2014.01.13. 14:09:54

Ezek szerint az elmaradt vv4 szereplés miatt küldték be tegnap a villába ezt a félkegyelműt

Zirowe 2014.01.13. 14:21:07

@wakondok: és amúgy az írás? :D

wakondok 2014.01.13. 17:21:42

Szokás szerint király, bár azzal a megállapítással, miszerint Kifestő nem szereti az állatokat ellentmond Malacképű Regina meghágása =D

Zirowe 2014.01.13. 17:22:19

@wakondok: Redzsi ezen a héten a Bud Spencer vonalat erősíti, már csak a bab hiányzott.. :D

wakondok 2014.01.13. 17:38:16

De mindenképp hajoljunk meg a műsor készítői előtt, miszerint Barbi főnökének a karakterét egy magyar tévés klasszikus emblematikus szereplőjéről mintázták.

Zirowe 2014.01.13. 17:39:37

@wakondok: elvileg ez kb a német műsor szó szerinti lopása, szóval lehet, hogy a német írók nyaraltak a balatonon kiskorukban és közben túl sok szomszédokat néztek esténként.. :P

wakondok 2014.01.13. 18:07:50

@Zirowe: erre nem is gondoltam =D akkor valószínűleg Zalán úr karakteréről is ki fog derülni, hogy nem homár, és lelkesen hegeszti Barbamamát =D

p.o.p 2014.01.14. 10:37:02

az a bamba gyerek hannáéknéál annyira idegesítő...

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.14. 17:18:19

RITAAAAAAA!!! Már csak miatta nézem :DDD

Zirowe 2014.01.14. 17:20:26

@aggyistenbiri: hallottam vmit fél füllel, amit felnagyítottam, de kérlek ne mond el, mert megütöm a bokám, hát persze, hogy szétkürtölöm a világnak, de én nem tehetek róla.

Profinak tegnap jól le kellett volna basznia neki egyet vagy legalább rúgta volna ki a lakásból.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.14. 17:25:29

@Zirowe: Az Karmácska volt, akit leírtál az 1. mondatodban, Rita barátném csak felkapta a félinfót és már ment is aláaknázni Anikókát, imádnivaló perszóna :)

Zirowe 2014.01.14. 17:27:30

@aggyistenbiri: tudom, hogy ő mondta, viszont azt is mondta a drága szőkének, hogy ne mondja el senkinek, mert megütheti a bokáját.

Tényleg nem tudom miért erőltetik még ezeket, kb múlt héten is csak annyira szerepelt a Karvaly, hogy a pultban beugatott Tudjukkinek, utána meg Karmit csesztette a pókhálók miatt.
Nem tudnak már mit kezdeni vele, annyira kifulladt.
Annyi, hogy ha kell egy lebaszás, akkor előveszik őt, egyébként meg pang a légüres térben..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.14. 17:30:08

@Zirowe: Ezerszer inkább az ő szarkavarása, mint Barbi-Dzsó, vagy Lali.

Zirowe 2014.01.14. 17:31:29

@aggyistenbiri: nem arról van szó, hogy nem mosolyogtat meg, amikor elkezd ugatni, de egyszerűen annyira üressé tették már a figuráját, teljesen kiégett.
Volt az az 5perces karmikus megváltása, onnantól vissza a mélybe és már csak esztelenül őrjöng.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.14. 17:35:56

@Zirowe: Ccccc, már hogy lenne esztelen őrjöngés, Marcselló miatt megy az egész, és mert ennyire rühelli Anit. Csinálja csak! :D

Zirowe 2014.01.14. 17:38:08

@aggyistenbiri: de most mire mennek egy olyan szereplővel, akit a szereplők 95%-a utál?

Meg Cincoginak is itt lett volna a tökéletes kiszállási pontja, takarodhatott volna, de nem, mert ő egy másik műsorból jött "híres ember", ezért maradnia kell, még ha csak funkciótlanul is..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.14. 17:48:27

@Zirowe: Hát hadd örüljek már valaminek én is, a nyavalyás 5% :) Mi már nem is számítunk?! Engem meg a többiek unos-untalanig ismételt hülyeségei nem érdekelnek, na.

Zirowe 2014.01.14. 17:49:42

@aggyistenbiri: szereplőkről van szó, nem nézőkről! :D
Jó, hát én meg eljutottam oda, hogy kb egyikük sorsa sem érdekel már, bárcsak égett volna rájuk az egész kóceráj karácsonykor. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.14. 17:55:47

@Zirowe: És tényleg, túl gyorsan (és felszínesen) olvastalak. Legközelebb majd jobban ügyelek.
És még ha nem is érdekel a sorsuk, az-remélem-nem befolyásolja a heti HV betevőnk megírását...

Zirowe 2014.01.15. 20:05:35

Csak én undorodom Kifestő hangjától/beszédstílusától?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.15. 20:58:01

@Zirowe: Van itt nagyobb probléma is.
"Tegyél bele keretet!" Hadd ne írjam le a nevét annak, aki ezt mondta, és azt sem, hogy ezt milyen apropóból tette.

Zirowe 2014.01.15. 21:00:12

@aggyistenbiri: igen, a ma este folyamán több aranyköpés gyanús beszólás is volt.

De a kedvencem Lófej kiborulása.
Amúgy állítólag holnap lesz hosszú riport fókuszban arról, hogy mennyire menő arc kifestő.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.15. 21:15:09

@Zirowe: A kiborulás érthetetlen, hiszen végig ott fülelt, ezért nem a barinőjére kellene haragudnia, meg csalódnia benne. Ez a 'csalódtam benned' is oly unalmas, annyiszor hallottuk már, mindegyikőjüktől. Fókusz. B
Bármennyire is kellemes elmerülnöm az iszapban így napvégén, a Fókusz nézésére nem tudom rávenni magam, viszont ha megnézed, akkor valahogy bele is szőhetnéd a megtudott infokat a jövö heti betevőfalat HV-nkba.

Zirowe 2014.01.15. 21:18:36

@aggyistenbiri: én se nézem, csak szokás szerint később kezdődött, oszt még a holnapi fókusz előzetest láttam.

Kb annyi van benne, hogy milyen menő divattervező és tetováló Bécsben.

De az a kiborulás, hogy kinek kéne az a ronda Redzsi és a hozzátársuló ostoba fej (no meg a tegnapi, annyiszor kiemelt ostoba mosolygós bólogatós fej a divatbemutató alatt), priceless! :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.15. 21:31:09

@Zirowe: Igaz barátnők, na. Még nem láttam a teljes részt, a 16. percnél vagyok. Az jutott eszembe (miket beszélek,nekem olyan nincs is) hogy az írók esetleg próbálnak olyan tanulságot belevinni, hogy egy jópasinak mondott Kifestőnek nem a jócsaj a zsánere, hanem a versenyben enyhe hátránnyal induló Redzsi.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.15. 21:48:25

Anikót visszaminősítették pincérnőnek. Így röhögök e: :DDDDDDDDDDDD

histrionic 2014.01.16. 15:43:42

Nem tudom én nézek-e rossz filmet, de nekem Redzsi egyáltalán nem tűnik olyan rossz csajnak, aminek Zsófi meg Lali leírja. Az hogy dagadt... oké van rajta súlyfelesleg, de pont az ő testalkata az átlagos M.O-n. A feje meg egyáltalán nem vészes. Ha meg a belsőt nézzük, sokkal inkább dugnám őt, mint Zsófit (mondjuk ezt nőként mondom, fiúk?) :D

Zirowe 2014.01.16. 16:20:42

@histrionic: nem az alakjával van baj, hanem az arcával, legalább is szerintem. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.16. 20:36:15

:D A csajok a bárpultnál, ahogy lepattintották Lalit, először megörültem, de aztán villant a cd és a lányok elolvadtak.
Mondjuk én sokkal kedvesebben hárítottam a közeledőket pár éve, és nem egy híres ember volt köztük. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.16. 20:58:44

@St. Pácsó Ármándó: Név nélkül csak. Nagyon híres gigasztárénekes, nagyon híres műsorvezető, nagyon híres dobos, nagyon híres rapper, aki nem rapperként kezdte, híres gitáros, ez M.O szinten. És volt egy világhírű is.

Zirowe 2014.01.16. 21:02:42

Nem tudok mit mondani egy srácnak, ha tetszik..

Eddig nem az volt, hogy mindenkivel esztelenül ágyba bújt?
Nem értem minek kell erőltetni ezt a 180 fokos erkölcsi fordulatot.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.16. 21:45:10

@St. Pácsó Ármándó: Te sem gondoltad komolyan, hogy neveket írok itt, ugye.

Pácsó Ármándó 2014.01.16. 21:50:56

@aggyistenbiri: Nem is rájuk vagyok kíváncsi, nem azért kérdeztem. Meg nem akarom megakasztani ezt a lány tetszik lánynak témát amit itt elkezdtek a kedves többiek :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.16. 22:42:33

Barbi. Jaj. Gábor folyamatos csicskasága, jaj. Rita, hol vagy? :)

wakondok 2014.01.17. 11:16:29

látom a lepratelep új lakója lett Hannus új barátnője =D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.17. 21:33:28

A szerkik/írók annyira örülnek a Lalipop zenéknek, amiket alkottak, hogy muszáj minden vagy minden második részbe belerakniuk. Díjazom.
Barbamama meg pont Alexának reklamál a videjóklipben szerepelő pucér nők miatt, nahát! És már osztja az ukázt is, hogy ki mikor takarítson vagy nem. Egy élmény ez a nő, pont mint a lánya. Biztos rokonok. Sírok. Mégis nézem. És még jobban sírok.

Zirowe 2014.01.18. 13:20:13

Megváltoztatták barbapapáék házat?

Ha lali ekkora sztár, mikor kap végre érte pénzt?

Zirowe 2014.01.21. 20:04:03

A mai jubileumi, 200. adás! :D
süti beállítások módosítása