Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x22 - Végtelen szerelem

2013. augusztus 08. 13:00 - Hoppancs

Bulival nyitunk, amely első látásra majdnem olyan unalmas, mintha Monica Geller szervezte volna. Alex lehájasozza Lexie hátsóját, hozzátéve, hogy azért még pont jó, Meredith megint telepatikusan szól be Owennek, Sloan sikertelenül próbálkozik az Arizonán felejtett szemű Torres lefektetésével. Mer kellemesen érdektelen zenére elmélkedik a pozitív (!) gondolkodásról, majd nagyon diszkréten végignézi és hallgatja, amint Hunt felajánlja az összeköltözést a fejét sushival tömő, már nem szomjas Yangnek. Utóbbi most vidám, ezért nem is tartja rossz ötletnek a dolgot, pláne, hogy Owen már a pszichiáter szerint sem fogja fojtogatni, kivéve, ha esetleg éppen ezt szeretné. Smár, majd ugrás Reedre, aki Sloannak udvarol.

bscap0009.jpg

Bailey ahelyett, hogy örülne, amiért Ben hanyatt dönti, kapcsolatuk szabályait igyekszik lefektetni petting közben. Olyanokat például, hogy a munkahelyen nincs cicázás, szempillarebegtetés, meg „láttam ám a csúnyádat” nézés, mert ő nem olyan, mint mindenki más a kórházban, szeretné, ha a magánélete legalább egy hangyányit intim maradhatna. Jogos, de Ben most inkább rávetné magát arra a csúnyára, amíg lehet. Miután az utolsó ruhadarabot is eltávolította izmos testéről, berángatja a hálóba a szűzlányosan kacarászó Mirandát. Teddy hazaérkezik, és fáradtan fejtegeti, milyen napja volt, miközben vetkőzik. Mivel nem látszik, kihez beszél, egészen biztos, hogy nem ahhoz, akihez szeretne. És valóban, a nyomorultnak olyan látvány tárul a szeme elé, ami még egy spriccelő aortánál is rosszabb, az ágyában ugyanis Reed hever. A zuhany alól gőzölgő testtel előmászó Mark nem mondja, hogy ez nem az, aminek látszik, mert de.

Végre újra a kórházban vagyunk, ahol Mer előhozakodik az Owen és Teddy témával, mert Cristinának túl jó kedve van, és ez ellen mindenképpen tenni kell valamit. Miután kellőképpen felhúzta barátnőjét, ott is hagyja. Teddy azt fejtegeti Owennek és Arizonának, hogy ők Markkal nyílt kapcsolatban élnek, másokkal is randiznak, ezért nem gáz az Adamson-eset. Torres egy idős hölgyet vizsgál, aki előtt Lexie rosszízű célzást tesz a Reed-Sloan afférra, mert miért ne. Betty néni amúgy pont annak a hajóbalesetes Henry bácsinak az ötven éve nem látott nagy szerelme, akiről épp most derült ki, hogy szívműtétre szorul. Gyanús, hogy egyiküknek halnia kell. Addig is örülhetnek, hogy már mindketten megözvegyültek.

Miranda rosszul leplezi a szexmentes hónapok vége felett érzett örömét, majd Ben is ugyanazt a dalt dúdolja a liftben, amit ő, így kész is a leleplezés Sloan és Sheperd előtt. Egy Hayley nevű lány szülei épp azt magyarázzák Alexnek, hogy csak egy percre nem néztek a skizofrén gyerekükre, mire az ki akarta vájni a szemét. Úgy tűnik, nem tanultak belőle, mert most  is neki háttal magyaráznak, ráadásként a nővér is elfordul egy pillanatra, hogy a beteg gyorsan felkaphasson egy nagy tűt. Miközben azzal fenyegetőzik, hogy szíven döfi magát, Karev, aki bolond nőkből doktorált, biztosítja arról, hogy hisz neki, és ki fogja deríteni, mi a baja valójában. Alex beszéde sikeres, a lány egyelőre nem szúr, úgyhogy szépen lekötözhetik. Karev hívja Dereket, aki igyekszik meggyőzni a szülőket: hiába mondta  egy csomó orvos, hogy Hayley skizofrén, amíg ő nem látta, semmi sem biztos. Ugyanis éppen ez a különbség hagyományos és csodadoktor között.

bscap0009_1.jpg

Sloanra is jó kis kihívás vár, a félig megégett Amber haját kell helyrehoznia, de ami még rosszabb, egy szintén kicsit megpörkölődött arcú, vicces kedvű barátnővel is meg kell küzdenie. Valami azonban nem stimmel Amber kezével, így az is lehet, hogy nem lesz műtét. Henry bácsi és Betty néni lelkesen mesélik szerelmük történetét a megbabonázva bámuló orvosoknak, akik gyorsan egy szobába teszik őket, hadd turbékoljanak, amíg lehet. Miközben Derek és Arizona is arra az álláspontra helyezkedik, hogy Hayleynek nincs semmi ritka és király betegsége, csak simán őrült, Karev az ellenkezőjét bizonygatja, amit még véletlenül sem tud érvekkel alátámasztani. Egy biztos, a csaj láttán lepergett előtte az összes elmebeteg nőjének sorsa, ezért nem hagyja elveszni az esetet. Kicsit nehéz bízni benne, miután a halott vőlegényével szexelő Izzie-t sem vizsgáltatta ki, de talán most előbújik belőle az orvos.

Teddy és Owen befejezi egymás mondatait a műtőben, ahh, de cuki. Yang már ettől is nehezen tudja magában tartani a gyomortartalmát, hát még mekkorákat nyel, amikor Richard megjegyzi, hogy ő Ellis Grey-jel volt így. Azzal, akivel ugye…és Cristina is éppen erre gondol. Karev egyszerre küzd Hayley ügyével, és az ijesztő ténnyel, hogy ő, és a még éppen nem túl zavaróan nagy fenekű Lexie immár együtt járnak. Utóbbi agyából viszont remekül profitál, máris kap egy tippet, hol kellene utána nézni a rejtélyes kórnak, amit egy fura vizsgálattal diagnosztizál is. Mert minden sikeres doktor mögött áll egy fotografikus memóriájú szexpartner. Akarom mondani, barátnő. A szülők örülnek, hogy Hayley nem zakkant, csak a belső fülén van egy lyuk, amitől felerősödött a hallása, és a bélhangjai is dolby surroundban szólnak, ami hosszú távon nem egy népünnepély. De befoltozzák, és minden szép lesz.

bscap0009_2.jpg

Miranda sokkos állapotba kerül, amikor meglátja Bent egy nővérkével flörtölni. Ambernek fertőzés miatt le kell vágni három ujját, de a gyomorforgatóan optimista havernője, Trisha nem akarja hagyni, hogy jól kisírja magát, mert a bent ragadt feszültség gyógyítja a lelket, ugye. Miranda szerencsére engedélyezi a pityergést. Ezután Sloant faggatja arról, vajon miért kellett neki más Teddyn kívül, de persze csak azért, mert egy barátnője ismerősének az anyukája kíváncsi rá. Mark persze rögtön vágja, hogy a saját kapcsolata miatt parázik. Némi csöpögés után Betty közli Henryvel, hogy már tovább lépett, és nem akarja vele leélni utolsó éveit. Hoppá, erre senki sem számított. Mark úgy dönt, mégis megcsinálja Amber hajrekonstrukcióját, hátha attól a Bent ignoráló Baileynek is jobb hangulata lesz.

Meredith Cristinát kínozza azzal, hogy nem mondja el, mit tud Hunt – vélt, vagy valós – érzéseiről, mert ugye Derek miatt nem árulkodhat. Lexie Torresnek bizonygatja, hogy mennyire túl van az isteni Sloanon, de rossz embert választott, hiszen Callie is erről győzködi magát Arizonával kapcsolatban, és tudja, hogy is megy ez. Ambernek is elege lesz Trisha pozitív hozzáállásából, és közli, hogy ideje lenne őszintén kiakadni, amiért leégett a fél arcuk. Meg is teszik, aztán szent a béke. Ez a jelenet Meredith-t arra indítja, hogy durván lemonologizálja Owen fejét, aki valószínűleg visszavágyik a háborúba, amikor belegondol, hogy ez a csaj van hozzánőve az ő kedveséhez. Mivel a végére eljött a nagy megmondások ideje, a Betty és Henry esetétől megvilágosodott Callie is lehordja Sloant, amiért nem Lexie-vel van, pedig…

bscap0009_3.jpg

A Mer által megfélemlített Hunt mindent bevall Yangnek, még azt is, hogy nem tudja, mit érez Teddy iránt, mert oly’ sok szép emlék köti hozzá, például a bombák, meg az ordító félhalottak. De abban biztos, hogy Cristinát szereti, úgyhogy arra kéri, hagyja már békén ennek örömére. Közben Teddy is megérkezik egy csipogóval, amely szerint Henry bácsi nincs jól. Szerencsére nem exitál, így jöhet az összeborulás Bettyvel, amit Cristina kivételével mindenki meghatottan vesz tudomásul. Tök jó, végül senki sem távozik lábbal előre. Hayley is jól van, szerencséjére nem hallja Mer bölcsességeit arról, hogyan leszünk boldogtalanok attól, hogy a boldogságot keressük. Ez csak nekünk jár, mert jók voltunk, és végignéztük ezt az epizódot. Szegény Bailey még mindig a túlreagált flörtölés hatása alatt van, ezért Ben kénytelen felvilágosítani, hogy csak azért jópofizik a nővérrel, mert az cserébe kedvezően alakítja a beosztását. Mirandával viszont komolyan gondolja. Sloan kér még egy esélyt a kis Greytől, és még egy lánykérést is belenget. A meglepett Lexie fenekét azonban egyelőre Karev paskolhatja tovább. Arizona és Callie egy pillanatra összegabalyodik a liftben. Yang kizavarja Dereket Meredith-szel közös ágyból, és közli, nem lesz összeköltözés. De jó hír, hogy kap majd egy amolyan "Joey-szobát" Mer és Shep új álomotthonában. Annak kell örülni, ami van.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása