Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x83/1 - Anikó ogrékra vadászik

2013. június 20. 17:00 - pabblo

Hiába a kemény küzdelem, Laller továbbra sem talál senkit, aki hozzányúlna girhes kis testéhez, pedig igen erősen próbálkozik. Helyette viszont az erős akcentussal érkező Cahndra nyúlja el a nőket, úgyhogy Pumuklifej rövid úton adja ki a vadonatúj lakó útját. Hanna végre megmondta Karesznak, hogy igazából nem is terhes, de hát szegény, ő csak áldozat, mert nem akarta Marcit megbántani, ugye. Bezzeg, milyenek a pasik, neki ezt már nem veszi be a gyomra, ezért a távozás hímes mezejére lép. Hanna egyedül, Laller szárazévszakán pedig még a dunai árvíz sem segít. Jöjjön hát a szerda esti adás.

130620_bp01.jpg

Gábor ismerkedik az indiai gasztronómiával, de inkább bevágna egy marhaburgert, mint hogy a száraz lapulevelet majszolgassa. Pumuklifej is megérkezik, az átbulizott éjszaka eredményeként sikerült Ritát és Trixit hazacipelnie, igaz, két haverja társaságában. A csajoknak meg annyira hiányzik a hülyék közeledése, mint egy hátukba lőtt nyílvessző, amire a gázszámlát tűzték. Rita a közönséges stíluson finnyáskodik, amit már csak azért sem lehet érteni, mert nemrég még Kristóf alól mászott ki.

130620_bp01.jpg

Anikó próbálja leplezni, hogy fogalma sincs mikor forrott fel a tej, úgyhogy inkább szétfolyatja a tűzhelyen. Marci óramű pontossággal érkezik meg a látványra, Anikó le is szúrja, hogy miatta nézi őt most hülyének Zoli. Kétségbeesés a köbön, a menet közben ébredező Kárlosz és Szandika közül pedig az előbbi igyekszik segíteni a csajon. Mondjuk az „ilyen testel bármit meg tudsz oldani" mondatot kicsit erősnek éreztem, Szilikonszandi pedig egy ajtóbevágással díjazta a szavakat.

130620_bp01.jpg

Laller igyekszik megtanulni, hogy India az nem Afrika, és amíg Candraanyunak integet a kamerába, nem veszi észre, hogy a haver póráza kiesett a kezéből. A srác egyből nekibátorodik, a hülye tetkóról pedig azonnal levágni, hogy Rita mellé készül bemászni a fürdőkádba. A projekt félig-meddig sikerül is, mert bár egymás mellett voltak pucéron, a kiabálásra érkező Tudjukki hamar rendet vág a bodzapálcával.

130620_bp01.jpg

Hanna igyekszik Joe-t megnyugtatni telefonon, hogy minden rendben van a nem létező gyerekkel, Karesz viszont inkább cuccol. A lány nem is érti, miért fordul ellene, fél percen belül pedig vagy háromszor igyekszik kihangsúlyozni, hogy neki szüksége van rá, mint barátra. A két lakótárs banya is Hanna ellen fordul, mert már csak ő és a kamugyerek gondolják úgy, hogy ezt a hazugságot nem kellene feloldani. Mert hát a Marci, ugye.

130620_bp01.jpg

Szandika töltötte a fél délelőttöt azzal, hogy prostinak öltözzön, nem is értem, Anikó miért nem lát a szemétől, hogy az egyik modellt nemcsak ismeri, de együtt is lakik vele. Kárlosz se szeretne nagyon vele mutatkozni, úgyhogy inkább Anikónak segítene, csak az utcán ne kelljen Szilikonország királynőjével mutatkozni. Helyette az exVV-s lányt invitálja, hogy keressenek együtt hülyéket.

130620_bp01.jpg

Már-már leszbikus orgiát láthatunk, de nem, csak Rita és Trixi fetrengenek egymás mellett. Annyira felidegesítették magukat a két hülyén, hogy egyik se tud aludni helyette Rita forral véres bosszút. Hogy mit, az titok, de biztos vicces lesz, mert nyihogva alszik el. Ugorjunk. Anikó pásztázza a pösti népet, de ne talál egy extrém fazont se, úgyhogy inkább föladná. Mondjuk nem értem, hogy miért nem mentek oda egyetlen BKV ellenőrhöz, vagy közterületeshez, de mindegy is, gondolom szeretik a kihívásokat. Végül leszólítanak egy igazi ogrét, de a „pont ilyen nemnormális embert keresünk" mondat nem volt túl jó helyen, a fickó el is húz a vérbe.

130620_bp01.jpg

Hannában éledezik az igazságérzet, de hiába, Márcselló két szép szemét látva képtelen kinyögni a nem-vagyok-terhes varázsigét. Helyette inkább elviteti magát sétálni, hátha majd akkor. Anikó eközben egy csésze kávé fölött kesereg, hogy ő bizony milyen szerencsétlen, és már épp Kárlosz és Szandika lávsztoriját hallgatná, amikor betoppan a kávézóba a szerencse. Kinézetre a srác bármi lehetne a tömeggyilkostól a BKV igazgatóig – utóbbira erősen hasonlít, főleg a szeme táján -, viszont ami még jobb hír, hogy azonnal belemegy a mókába, így Anikónak megvan az első kuncsaftja. Háromszoros hurrá.

130620_bp01.jpg

Rita végül egy gyros bárba vitte el a két palacsintás gyereket, mert a legszebb öröm a káröröm: az ő kajájukat teletolták csípős cuccal, az övék pedig full üres. A két srácnak persze birizgálja a férfiúi hiúságát, hogy ők nem birkóznak meg a kajával, úgyhogy még egy is tabasco szószt rátolnak a pitára. Laller persze levágja a szitut, de benne van a buliban, úgyhogy inkább kussol, minthogy szóljon a két szerencsétlennek. A következő részben ez már duplán fog csípni... Apropó következő rész: tessék nézni, mert pénteken Marci és Joe ölelkeznek újból össze.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barkaba 2013.06.21. 04:52:28

Ez a marhaság még mindig megy? Az a vidékifiú, kalapban, az nagy ász. Ekkora suttyót!

mézescsók 2013.06.21. 10:54:24

Most mi van? Vesszek meg, ha ezt értem: "Hanna végre megmondta Karesznak, hogy igazából nem is terhes, de hát szegény, ő csak áldozat, mert nem akarta Marcit megbántani, ugye."
Márminthogy mivel bántotta volna meg Marcit? Azzal, ha azt mondja neki, hogy Karesz az apa? Azzal, hogy nem terhes?
Most azon molyolok, hogy ha láttam volna, akkor érteném?

Viax 2013.06.21. 11:28:45

@mézescsók: azt kamuzta ez a kis fattyú, hogy a Marcitól nem terhes, csak még a Marci úgy tudja, hogy de. Érted? :D
Szóval Hanuli attól fél, hogy Marci azonnal ordítva rohanna a Dunának amint bevallja neki, hogy mégsem fogant meg a Szakadt Gumi.

Viax 2013.06.21. 11:50:20

@Viax: csak megsütötte a nap a fejemet. :D
namégegyszer... Senkitőlsemterhes Hannácska nem mondja meg Marcinak, hogy nincs bohóc a fiókban, mert megbántaná vele a Marcit, viszont kibékíti Joeval, mert hát Marci lenne Szakadt Gumi apja ha megfogant volna.
Ebben az egészben akkor lenne furfang, ha 'most már úgy is mindegy' alapon összefeküdne Marci meg Hanuli, és a kis ingyenélő csak bekapná a legyet, de úgy látszik, ennyire nem elvetemültek az írók.

Ha már itt vagyok elmondom, hogy nincs fertelmesebb dolog Szandika varrott-csomózott hajánál.

egyemakisszíved 2013.06.21. 11:51:09

@mézescsók: Ezt senki sem érti Hannán kívül.:) Lehet attól fél, hogy amint megmondaná, hogy mi van, Marci úgy reagálna, hogy ennyibe veszel engem, ez hát nálad a szerelem, hogy hazudgálsz nekem! Úgy megbántottál, hogy na! Nem elég, hogy összevertek miattad, több napja nem alszom, csak a fejem vakarom, hogy miből gondoskodjam a nem létező gyerekről, aztán kiderül, hiába.

mézescsók 2013.06.21. 12:20:47

@Viax: @egyemakisszíved: Aha. Életszerű. Szóval manapság, ha a pasik értesülnek róla, hogy egyéjszakás kalandjuk a szakadt óvszernek köszönhetően sajnos eredménytelen maradt, akkor a Dunának mennek bántukban. Ez a Szakadt Gumika egyébként jó! Sőt, nagyon jó! Ki találta ki? Bár mindegy.

Viax! Te csak ne adj ötleteket a forgatókönyvíróknak!Hannácska kicsit túl sok volt mostanában. Jól állna neki a sötét képernyő és a csönd. A másik: Honorálnak ezért Téged? Nem. Akkor meg ne melózz helyettük ebben a kánikulában.
A kánikulásról jut eszembe:
Megbüntetett P...-n egy közeg tegnap, mert szerinte a parkosított területre álltam. Szerintem ott még a várostervezők álmaiban sem volt soha park, mert egy jól ledöngölt, kb. 10 m2 nagyságú földről van szó - a teljesen megtelt parkolótól kb. 50 méterre -, de mindegy. Az indokolás a következő volt: azért büntettek meg parkrongálásért, mert "a füvesített területre parkoltam, ahelyett, hogy sétáltam volna egyet ebben a szép napos időben!"

Legyen csodás hétvégétek!

Viax 2013.06.21. 13:05:16

@mézescsók: Hannát kérdezték a lakótársai, hogy "nem védekezteteeeeek?" azt mondta, hogy de, csak kiszakadt a gumi, és így...

Eh, igazad van, tényleg nem fizetnek. Ha nem lenne ekkora a kula eszembe sem jutna hülyeségeket firkálni, de ilyenkor nem sok egyebet tehet az ember - ha a parkokat már megrongálta. :D

Neked is szépet!

mézescsók 2013.06.21. 13:25:14

@Viax: Nem a parkot rongálta, mert nem volt mit. A közeg agyát, de nagyon és az én pénztárcámat, bár nem nagyon.
Nem sok mindenért vállalnék közszereplést, de a környezet- és állatvédelemért bármikor. Még tűzcsap elé is előbb állnék, mint fűre, de inkább csak röhögtem az egészen, mert ilyen indokot még nem hallottam. Csörte nem volt, kedélyesen elmosolyogtuk a dolgo.És megállapodást kötöttünk: én többet nem állok oda,mert park valóban ott valóban nincs, csak a papírokon. Ő viszont többet nem büntet meg és legközelebb integet, ha meglát.

És most távozom, bár nagy ürt nem hagyok magam után, ahogy így elnézem a kommentek számát. Hiába, kitört a nyár!
Felőlem akár maradhat is. Sőt: idén ne tartsuk meg a telet!

Viax 2013.06.21. 13:38:42

@mézescsók: értem én, és hasonlóképpen érzek, de ha a tél elmaradásáért, és ezért a 40 fok törvénybe iktatásáért is protestálsz, akkor mégsem melléd állok majd azon a közszereplésen, hanem hárommal odébb, én ugyanis 30 fokban maximálnám a hőmérsékletet, és ragaszkodom a télhez is. Foggal, és körömmel!

Jó pihenést!

Viax 2013.06.21. 13:43:56

... tényleg hideg vízbe dugom a fejemet.
én protestálok a 40 fok végett.

Jó nyaralást!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.06.22. 10:48:20

@Viax: NINCS BOHÓC A FIÓKBAN ezen kipusztultam. Ez a kifejezés honnan van? Ha te találtad ki, akkor én itt és most leborulok előtted, térdre. (előtte lerakok egy tornaszivacsot, mert nyáron kevésbé fedett a testem és nincs kedvem magyarázkodni a kék-zöld-lila foltokért, megérthető)

Viax 2013.06.23. 21:36:43

@aggyistenbiri: amikor a barátnőm megtudta, hogy nem tévedett a teszt, a leendő keresztbéjbinek vettem egy helyes bohócot. Azóta van "bohóc a fiókban". :)

mézescsók 2013.06.25. 11:21:47

@Viax: Azért 40 fok melegért én sem bontanék zászlót, de idén tökig elegem volt a télből: sokáig tartott és nagyon nedves volt. Áprilisban még havazott és ez azért csak nem normális!!!
A telet gyerekkoromban imádtam. Amióta én lapátolom a havat, azóta annyira nem. Alapból két bajom van ezzel az évszakkal: az egyik az, hogy sokat van sötét. Szerintem amikor sötét van, akkor aludni kell, de nem hagynak. Holmi családtagok (beleértve a kutyát is) meg a munkatársak. A másik bajom a latyakos hó. Na, azt sáros, homokos izét utálom.

Figyelj! Majd keresek valami klassz kis manifesztumot, amihez csatlakoznék és meghívlak, hátha belefér a Te világképedbe is. De azért egyelőre ne éld bele magad, mert nem vagyok az a vonulós típus, és csakis minőségi ügyről lehet szó.

Viax 2013.06.26. 16:10:25

@mézescsók: Számomra nincsen elviselhetetlenebb a hőségnél. Minden egyéb időjárást ahhoz képest ítélek meg, így nem is panaszkodom a melegen kívül egyébre.

Rendben. Soha nem vonultam még, de a bakancslistámon szerepel.
süti beállítások módosítása