Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x45 - Regina révbe ér?

2013. április 17. 15:00 - pabblo

Végre folytatódik a Joe – Barbi – Dia – Regina szerelmi négyszög, ami körülbelül annyi meglepetést tartogat, mint egy jól megtermett járatkésés a MÁV-nál: láttunk már ilyet, de azért izgulunk, mikor lesz vége. Nem baj, Lófejet legalább addig se halljuk vinnyogni, bár az igazi konflikt az lenne, ha Joe Regit és Diát Zsófika azon koncertjén kapná enyelgésen, amikor megdobálják rohadt paradicsommal. Vágyálom? Lehet. Sokaknak. Az tuti. Joe – egyem a kis exdíler lelkét – szerelmes, de azért még búcsúzóul meghúzta Barbit az irodában, szóval lassan körbeértünk, még valahogy Pumuklifejűt kéne berántani a képbe, és akkor rendben is lennénk. Áhííí, főcím, kezdjük.

130417_bp01.jpg

Dárenbészre dudorog a hajnali nép Pöstön, Vivi érkezik negyedmagával hazafelé, hogy a kemény munka után valami egyéb keményet is beiktasson a reggelbe. Nagy pisszegések közepette vezeti be a kuncsaftokat a villába, mert hát mindenki alszik, ő pedig rendes lány, nem akar senkit zavarni. Az Alzheimer-kór kezdődő jeleit viszont még azok is észreveszik, akik nem a Vészhelyzeten szocializálódtak, így hát a német úr rögtön fel is hangosítja a zenét, hadd hallják mások is, ami odabent dübörög, ő pedig rendes munkásként azonnal a konyhapulton perdül táncra. Joe eltorzult arccal konstatálja, mi folyik a lakásban, az üvöltözéstől pedig még egy kómás beteg is felébredne, nemhogy a szomszédok – tényleg, érti valaki miért nem hívták még soha rájuk a rendőröket? Megérkezik Marci is, áll a bál, offolják a bulit, lassan pedig visszasírják Anikót. Igaz, ő se komplett, de azt legalább csendben csinálja.

130417_bp02.jpg

Gáboréknál se kezdődik könnyen a reggel, a kiöntött kávé miatt Szandika veri a tamtamot, Gabi viszont egészen mást veretne vele, de akkora kosarat kap, hogy azt még a Marsról is szabad szemmel látni. A kilencedik hónaljmirigy ráadásul szarul takarított, így Szandika útbaigazítása szerint inkább a hugyos wc-re kéne rábuknia. Szopóág. Zsófika mekbúkprón – hopphopp, temékmegjelenítés! - nézegeti a Kokóról készült képeket (arra azért kíváncsi vagyok, hányszor kellett kiszedni a szájából, mire végre sikerült neki elmagyarázni, hogy „neeem, ez nem OLYAN alma Zsófika, jó?"). Regi szerint rápörgött a fellépős témára, Lófejet viszont nem érdekli – ennek ellenére csak rááll az esti bulira - ez a sok önjelölt alpári suttyó, ő ott szeretne énekelni, ahol a helye van: a profik között (Figyelem, szolgálati közlemény következik: bwáháháháháháháháhá. Köszönöm.). Vivi kalapálásra ébred, Marci az előszobában két fadarabot készül összeszögelni, gondolom keret lesz belőle. Picsog egy sort, hogy nem tud aludni, Rita meg leugatja a haját a fejéről, így aztán egy-egy. Rita már szeretné, hogy Vivi kiköltözzön, de hát ki fogadná be... mondjuk a kérdés inkább úgy hangzik helyesen: ki költözzön a helyére, aki végre neki is megfelel?

130417_bp02.jpg

Joe eközben a bűntudattól és a forgatókönyvtől vezérelve fölmegy Diához, mert hát szerelmes a lelkem és hiányzik neki a lyány, így hát randizzanak már este. Munka után? Oké. Rövid közhelyes párbeszéd, még rózsa is van, minden klappol a kliséparádéhoz. Dia furán érzi magát, mert Joe és Regina is a bukszájára hajt, de hát ilyen a népszerűség átka. A műhelyben tovább bonyolódik a Joe – Dia – Regi háromszög, amibe Regi Gabit is berántja, csak hogy teljes legyen a kép. Dia Reginek üzen, hogy szívesen megforgatná benne még egyszer a nyelvét, Joe meg rájött, hogy fullszerelmes, hallod? Gabi rosszat sejt, nem lesz jó vége, hogy Diának mindketten bejönnek, és ezen a ponton több ezer férfitársam nevében muszáj feltenni a kérdést: miért gondolja azt mindenki, hogy Joe kiakadna, hogy a csaja egy másik csajjal is kavar? Hát milyen hármas lenne már ebből.

130417_bp02.jpg

Emancipált Szandikának reggel óta nem sikerült a törölközőt ruhára cserélni, a fürdőszoba miatt viszont megint felfortyan. Gabi wc-n hagyott alsógatyája nem lelkesíti túlságosan, és fujjfujj, micsoda dzsuva van itt. Amíg ő picsog, Joe-éknál elzárják a vizet, így Lófej samponos fejjel vonul ki vonyítva a fürdőből, hogy hogy lesz így készen. Nem baj, Regi majd lemossa neki áááásványvízzel, „na, hajolj előre, anya". Hajmosás után Ritához szalad, hogy megossza piszkos kis titkát Diáról, megértés helyett viszont csak oltást kap, hogy most már akkor mondja el Joe-nak a frankót, de tényleg. Veszekedés, összeborulás, miegymás. Néhány órával később Pumuklifej, Marci és Rita azon tanakodnak, ki használja el a wc-tartály utolsó adag vizét, de mire megszülik, Vivi beelőzte őket. Miért van olyan érzésem, hogy ő nem fizette be a vízdíjat?

130417_bp02.jpg

Gábor virággal érkezik, de lebaszással gazdagodik: Szandika osztja ki, hogy miért nem mosogatott, és jó lenne, ha végre. Édik, mint a 40 éves házasok. Joe közben bekönyörgi magát, hogy hadd fürödjön már le légyszi, mert este ranDia van. (Bocs.) Szandika nem az a megértő teremtés, úgyhogy inkább a ló megfelelő szervét applikálná Joe rózsájába, de győzött a férfierő, Joe mégse megy el büdösen a találkára.

130417_bp02.jpg

A villában is opöréjsön fürdés van, ott a vadászgörényeken lenne a sor. Pumuklifejű ásványvízbe áztatná a jószágokat, a konyha kellős közepén. Még szerencse, hogy Joe nem látja, valószínűleg a maradék haja is kihullana. Zsófika is fölhortyan, Laller ugyanis a hééccázforintos gyógyvízben mosná a dögöket, így jön a tőle nem túl hiteles kérdés: „te normális vagy?". Marci tereli ki végül a konyhából Pumuklifejűt, ő pedig elkullog, mert így hátha kap a vacsorából is.

130417_bp02.jpg

Vacsora közben alakul a dráma, Rita tajtékzik, hogy Rita elvett tőle ezt-azt, és arra ő allergiás. Ráadásul kiderül, mégiscsak szóltak a vízelzárásról, csak Vivin nem jutott túl az info, így össznépi anyázás kerekedik a sztoriból, Rita pedig benyögi a frankót: jobb lenne, ha elköltözne. Marci lelki síkon próbálkozik, igyekszik a kiscsaj érzelmeire hatni, de gyorsan lepattan róla, Vivi pedig úgy elviharzik, mintha sose lett volna ott. Pumuklifejű a nap beszólásával koronázza meg a jelenetet: „Márcselló, újra van ákvá!" Köszönjük, majd értesítjük.

130417_bp02.jpg

Regiék a hazai ekézés alatt megérkeztek a klimóba, Zsófika pedig tágra zárt szemmel nézi, amit nem is hisz el: Kokó David Guetta Titanium című számát pléjbekeli izomból, Lófejnél viszont gyorsan megbukott a produkció, mert ehhez nem kell tehetség. Mondjuk egy jó Skrillex pléjbeket még megvárnék, de nem lehet, folyik a sztori tovább. Regina körbenyalja Kokót, mert milyen nagyon jó volt, Lófej viszont nincs hanyatt esve a prodáksöntől, rövid szópárbaj, majd megegyeznek, hogy a következő nyíltnapon Zsófika is felléphet majd. „Legközelebb ha jön, úgy földbe döngölöm, hogy azt sem tudja majd, fiú-e, vagy lány" – mondja a nőnek öltözött Kokó. Zsófi szerint neki nemcsak a hangja jobb, szebb is. Ennél furcsább párbeszédet a magyar kereskedelmi televíziózás történetében még nem hallottam.

130417_bp02.jpg

Mosogatás-takarítás komplíted, Gáborunk fáradtan rogy le a kanapéra. Szandikának persze semmi se elég, a kanapét is leporszívóztatná a sráccal, akinek látszólag 10 évre előre tele van a töke a baszogatással. Teregetni kellene, de ahhoz már rohadt mód nincs kedve, így Szandika veszi kezébe a dolgokat. Először a vizes ruhát, aztán egy másik nedves dolgot, de az már inkább Gáborhoz tartozik.

130417_bp02.jpg

Regi inkább lelépett az egymásnak feszülő Kokótól és Lófejtől, inkább Dia feszültségét enyhítené, de árnyékra vetődik, mert a reggel lebeszélt randi miatt ma este nem keverednek a nyelvek, ráadásul Diának kellene a szabadság is. Joe is beállít a kocsmába, Regi pedig mély önsajnálatba zuhan. A villában Marci aggódik Vivért, Rita meg vigasztalni próbálja, ami nem túl hiteles, ha azt nézzük, néhány jelenettel ezelőtt ő mondta a csajnak, hogy húzzon el a vérbe a lakásból. Vivi viszont a villamoson világosodott meg, úgyhogy mégis csak visszatért a pecóba, aminek Marci nagyon, Rita viszont már sokkal kevésbé örül. Ilyen ez a szopóroller.

130417_bp02.jpg

Regina lassú lépésekkel közelít a delíriumhoz, fröccsbe igyekszik fojtani bánatát, Anikó pedig addig szekálja, amíg el nem mondja, Dia bántja a kicsi kis lelkét. Dráma a pultnál, Regi pedig reménykedik, hogy végül ő lesz választva. Nem akarnám elszomorítani, de a lassú-depis-kekszelős zene nem erre utal: Phil Collins húzza a talp alá valót, Dia pedig újra Joe-ra fordul. Nem épp egy tipikus cliffhanger, de ha hozzávesszük, hogy a következő részben ugyanezt Reginával is megcsinálja, akkor már dörzsölgethetjük is a... khm... markunkat.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Political Animal 2013.04.17. 18:29:54

Macbook Air volt nem Pro :)

smartdrive 2013.04.17. 19:43:15

szerinted hány embernek mond bármit a cím? eleve egy nézhetetlen sorozat volt :D

Dr. Sör Kálmán · http://www.itallexikon.hu 2013.04.18. 01:17:26

Én emlékszem a Regina révbe ér című remekműre, a család együtt nézte, amikor gyerek voltam. Úgy emlékszem, zavart a Regina nevű főszereplő időnként szembetűnően irracionális viselkedése.

beacska 2013.04.18. 07:49:15

én sejtettem, hogy a nagy takarításból dugás lesz. nem lennék meglepve, ha nem ez lett volna az első. Volt Gábornak a takarítás felénél egy "nna, dughatunk már?" megjegyzése :)))

2013.04.18. 09:09:23

:D jó lett nagyon!

egyébként kurvára kivoltam ezen a részen.. hazaérek, megsütöm a kolbászt, háttérben megy a Mennyei Kupa, minden perfekt, erre voltam olyan fasz és bekapcsoltam ezt a szart

na ugye elég nevetséges az egész, de mégis jól szórakozom rajta, addig, amíg ez az undorító kokodzsámbó nem kezdett beszélni a képernyőn..

akkor is igen csak rosszul lettem, és kishíján ott kellett hagynom a kolbászt, amitől nagyon kiborultam volna

szerencsére mentette a helyzetet hogy a Vidi behozta Torghelle AIR Sándort, azaz engem, így nem kellett üvöltve okádnom

ez a zsófika meg milyen kibebaszott idegesítő... te Jézus ég!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.18. 20:55:00

Betyáros fájintosan jó rész volt ez a mai! Jó tett neki, hogy Rita csak 1 percig lelkizett, meg sápítozott, és Zsófia Főhencegnő is csak pillanatokra szerepelt. @beacska: Gábor barátod és Laller ma határozottan vicces volt és kedvelhető is, még számomra is: "És hogy fogod szólítani?" "Úgy" ezen letettem a hajamat :)
tedy elég komolyan hangot adott a neheztelésének, hogy a múltkor a beharangozó ellenére elmaradt a bunyó, a mai előzetes alapján "cicaharc" lesz hétfőn. Figyelünk, RTL!

Mazlee 2013.04.22. 12:58:54

a magyaros angolos szavakat le lehetne csökkenteni mondjuk a tizedére és akkor oké lenne.

mostanában sajna nem tudom nézni, úgyhogy a HV-k maradnak. Ezeket kérem szépen jóra írni. köszi :)
süti beállítások módosítása