Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x38

2013. április 09. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Tegnap gyökérolimpia, vetkőzős póker és üvöltözés is volt, de új lakó nem, szóval ma ezen a vonalon sejtek változást, illetve tuti kiderül majd, hogy Pókmajom nem fog lepetélni a hotelben, csak szórakozik a szerkesztőkkel. Kisvirágos, combközépig érő fehér kartonruhában áll a T69-es a vártán, a kamera alulról közelít. Az egyik kamerából a másikba még mindig nem megy az átfordulás úgy, hogy ne kapjon idegbajt az adásrendező. A reggel KanosNiki csöcseit a kezében találja, régen láttuk már a kényszeres masszírozást, most megkaptuk ezt is. Pókmajom megy a budiba, ráhugyozni a terhességi tesztre, negatív hát. A Sógor magja csak nem olyan erős.

A reggelinél a faszik azt latolgatják, jön-e egyáltalán még valaki, a csajok biztosak benne, hogy igen, remélhetőleg jópasi. Juan üzenetet hoz Kristófnak, kapd össze magad Dettivel együtt, mentek randira, felejthetetlen karibi élmény lesz, fürdőruha nélkül. Kolumb gerillatábor-látogatás? Kokainkóstolás Medellinben? Pókmajom az elindulás előtt Dettivel még megosztja testi kínjait, nem tudok a hasamon aludni, rosszul vagyok, nem jön meg a menstruációm. Detti menekül a szobából, megértem, Pókmajom a háttérben a csudapinát csekkolja a bikinialsóban, megvan még, megnyugszik.

Kristóf és a pápa a mödanszié környékén szólongatnak be egymásnak kedvesen parasztosakat, ez volt az az üvöltözés, amit a promóban úgy vágtak meg a Viasat furfangos szerkesztői, hogy belharcot vizionáljunk tőle. Anyád nem mondta, hogy a gyertyát ne a füledbe dugdosd, kérdezi Kristóf Danitól, az meg elmésen azzal riposztol, hogy fotballistától nem kér tanácsot. Hiába no, nagy elmék, ha találkoznak. Kristóf lemossa őket, mondja, majd kézen fogja Dettit, és elviszi randira. A helyszín egy közeli szálloda parkja, karibi kongások keze kattog körmönfont, követhetetlen körökben, kelletlen katarzisuk kiváltja Kristóf kákán komolyságot kereső kekeckedését. Az ütősökhöz táncosok is dukálnak, Detti szerint csodálatos.



Közben odahaza a pápa Kristóf összes piperecuccát összeszedi egy szatyorba, szigszalaggal összeragasztózza, és felnyomja a plafonra. Kristófék meg döbbenten figyelik, hogy a kongások közül feláll az egyik, és persze nem kolumb, hanem magyar, Attila, ő lesz az új lakó. Nesze neked randi, meg felszabadultság. Hatásos belépőt emleget, Kristóf észre sem vette, hogy ott ül. A bemutatkozó film műfajteremtő, egy csapott vállú, valami gyökeret rágó, öntelt csávót mutatnak benne, aki néha kókuszdiót hajigál, máskor a habokból tör elő bizonytalan léptekkel, de a legjobb, amikor elszánt tekintettel néz ki a fejéből a zuhany sugara mögül. Éjjel-nappal bulizni fog, imád kockáztatni, és egy Nyikhaj.

Kristóf nem nagyon örül a faszinak, egyrészt magasabb nála, másrészt tenyérbemászó pofája van. Nyikhaj beülteti kongázni, szegény fotballistának nem a ritmusérzék az erőssége. Múziká, múziká, kiált fel Nyikhaj, és táncba visz Dettit, aki ezt nagyon élvezi, azt már kevésbé amikor Nyikhaj a háta mögött szárazbaszást imitál. Na, vége a táncikálásnak és a mókának is, Detti levelet kap Nyikhajtól, ha jól láttam, a farka mellől szedte elő, ejnyemár. Detti sem tud olvasni rendesen. Két választása van: marad Kristóf mellett, és így Nyikhaj megkapja a rettegett védettséget vagy vált Nyikhajra, de így a párválasztáson Kristóffal nem állhatnak egymás mellé - viszont nincs védettsége az újfiúnak.

Miközben Detti a Rekviem egy álomért zenéjére tanakodik, Kristóf már mondja is, hogy egyértelmű, mit kellene mondania. Beszélget Nyikhajjal, aki egy beképzelt pöcsfej, velem nem basztok ki, fenyegeti Lassúbeszédűt, annak következményei vannak. Kristóf felröhög, ja, ezt mondták mások is, azóta otthon vannak a mínusz hatban. Amíg a hotelben leszek, szívtok, mondja Nyikhaj. Hát, csütörtökig kibírják valahogy szerintem, mert az egyértelmű, hogy kigolyózzák az első adandó alkalommal, már ha Dettinek több esze van egy papucsnál. Elhamarkodott kijelentés volt ez, Detti védettséget ad Nyikhajnak és marad Kristóf mellett.

A Lassúbeszédű kiakad, állj, mondja, ez még nem a végleges döntésed, remélem. Nyikhaj közbevág, ez a végleges döntése, kussoljál, de Kristóf nem hagyja magát, és szájbarágja Dettinek, hogy ezzel a húzással mindenkit veszélybe sodor, térjen már észhez. Nyikhaj közben próbálja kibillenteni a lelki egyensúlyából, itt vagy már 40 napja, húzzál a gecibe, ne szójjálbe, de felesleges a lélektani hadviselés, mert Detti kissé egyszerű, és hajthatatlan, nem, nekem te kellesz Lassúbeszédű, én veled vagyok egész ember. Kristóf arcára kiül a döbbenet és a düh, a büdöskurvaúristenfaszát, miért nem tud gondolkodni ez a nő?

Na, hazaérnek, elől Kirstóf és Detti, lemaradva Nyikhaj, Alíz szerint mintha temetésről jönnének. A király nem számított az új lakóra, és arra sem, hogy valaha az életben Kristófot idegesnek látja, pedig. A Lassúbeszédű nem szarozik, ez itt Nyikhaj, Detti adott neki védettséget, és ha nem vagyunk vele rendesek, szíjjelcsap köztünk. Prosztó meg is jegyzi, hogy most hugyozta le a bokáját félelmében. Detti elmeséli az eseményeket kicsivel részletesebben, a király hitetlenkedve néz maga elé, istenem, nem ártana rendbe szedni az udvart, mert ha a saját fejük után mennek, abból baj van, tessék. Kristóf menti a menthetőt, én mondtam neki, hogy ez a választás mivel jár, és lassan (muhaha) már üvölt, nem érted, mit tettél?

Isaura levelet hoz, Nyikhaj védettségét csak úgy lehet feloldani, ha a fiúk (mínusz Nyikhaj, persze) közösen arra a döntésre jutnak, hogy Detti húzzon haza. Kapnak egy órát, mennek felfelé, Nyikhaj meg puncsol a csajoknak. Detti a döntését azzal indokolja, hogy megkedvelte Kristófot, és nem akarta elhagyni. A király lakosztályában gyűlnek az urak, I. Korleóne közli a grémiummal, hogy ő nem fog csak azért hazamenni, mert Detti hülye. Pókmajom odalent számot vet, mindenképpen két faszi megy a héten, ugyan mindegy, mit választ Detti. Na ja, de a védettség nem mindegy, te nyomorult. A fenti tanácskozás végeredménye egyértelmű.

Pókmajom odalent a nőket hangolja, na, majd most kiderül, mennyire hűséges hozzád Kristóf. Hát semennyire, ugyanis tudatja a lakókkal: szevasz Detti, várnak a gerillák. Az indok: hülye vagy. Nem is esik jól a csajnak, megy csomagolni a nőkkel. A baj csak az, hogy így Kristófnak nincs párja, és két fiú került veszélybe, mondja Pókmajom idegesen, tisztában vagytok azzal, mit csináltok? A király lehűti a kedélyeket, a Nyikhaj vélhetően Kristófot küldte volna haza, így a döntésünk teljesen logikus. Az a nagy büdös igazság, hogy ha Detti marad, Nyikhaj védetten a háta mögé áll, akkor Kristóf simán berongyol Alíz mögé, és szevasz Laci, jó volt veled. Ebben sajnos igazat kell adjak Pókmajomnak, bár a célegyenesbe fordulva (2 hét van még) várható, hogy a héten jön még egy nő is, így akadémikus a vita.

A pakolás kiváló alkalom arra, hogy a nőtanács összeesküvést szőjön, Pókmajom meg bosszút forraljon. Nyikhaj a kamerába azt nyilatkozza, hogy ez jó nagy marhaság volt, Alíz meg azt, hogy igazuk van a fiúknak. Detti balra el, a cuccát a király utasítására Laci cipeli. Kristóf megrogy egy kicsit, nincs nekem párom, jajistenem, a pokolban fogok égni, mert hazaküldöm a nőket egyre. A király és a pápa vigasztalja, készültünk egy poénnal, gyere. Felmennek, Kristóf rálel az egészségügyi csomagjára a plafonra ragasztva, nagyon vicces, tényleg. És még ettől sincs jó kedved, Kristóf? A Lassúbeszédű lelkét nagyon megviseli az ilyesmi, hiába teszi a térdére a kezét a pápa nyugtatólag/bizalmasan/homoerotikusan. A pápa rámutat, hogy Alíz, a Menekülőút még mindig ott van.

Odalent Pókmajom kezdi Nyikhaj behálózását, most tudunk beszélni, sosenem többé, jól figyeljél, kispofám. Felajánlja a segítségét neki, szólj, ha kell, itt vagyok. A forgatókönyvet Pókmajom is ismeri: Kristóf megy Alíz mögé, Szent Dani meg mögém, de ott kurvaszar helyen van, csak éppen nem tudja. Pókmajom gonoszkodni akar, azaz kitenni Szent Danit. Mondja is Nyikhajnak, hogy álljon be a háta mögé, és akkor a pápa mehet a kolumb gerillák közé téríteni, mindezt úgy aposztrofálja, mint kis zászlót a cseresznyén, amit nem értek, hol tesznek bármilyen méretű lobogót a cseresznyére, és minek? Mit szimbolizálnak vele? Pókmajom a monológ közben beterpeszt a kamerába, a csudapina ma feketében pompázik, kösz, vettük.

Este közös megbeszélés folyik a nap eseményeiről, Pókmajom megkavarja a szart kissé: mindenki tudja, mi lesz a vége, Laci lesz az egyik távozó, ezt tervezitek, ez a helyzet, nem kell színlelni és álszenteskedni. Na, ettől Kristóf kiborul, mit pofázol te szar? Gerinctelen vagy, Pókmajom, ki vagy te itt, a mindenható? Nem veszed észre, hogy Laci itt ül? Tulajdonképpen Kristófnak az a baja, hogy valaki nyíltan kimondta azt, amit mindenki tud, Pókmajom ezzel a mentalistással a Survivor egyik főgonosza lehetne, komolyan mondom, Russell vagy Fairplay is elbújhat mögötte. Hülye kurva, mondja Kristóf, és elhúz, Pókmajom meg a kamerába azt mondja, ideje lenne, ha Laci is öntudatra ébredne.

A király és a pápa odafent neszét veszik a hepajnak, és Kristófot faggatják, mondjál hogyvoltot. A Lassúbeszédű megteszi, a király a vádliját vakarja, ami nála a legnagyobb koncentráció jele. Kristóf azért jött fel, mert megölné a Pókmajmot, az meg védett állat és a PETA hajtóvadászatot indítana ellene. I. Korleóne viszont nem kerüli a konfliktusokat, így irány a mödanszié környéke. A Lassúbeszédű szerint Pókmajom maga a megtestesült gonosz, de legalább nem szélsőséges.

A király leér, és rászól Pókmajomra, hogy ne várja meg, míg ő fogja be a száját. Na, emberére talált, a szopottgombóc fejű Pókmajom tovább jártatja a száját, ki vagy te itten, nem fejezem be. Hülye kurva, veti oda a király, olyat rávernék, elájulna, miért nem született ez férfinak? Hülye prosti, mondja, és tovább folytatódik az üvöltözés, odamegyek, szétkapom a fejed. Akkora szar vagy, Pókmajom, nem is tudod. Szarfaszú. Tíz emberből eddig még csak egy ember nem hányt tőled, ez új motívum, izgatottan várom, lesz-e Csapd le csacsis utalás. Lesz, Pókmajom is látta a filmet, akkor hányjatok együtt. Ez a nő egy rosszindulatú pszichopata, aki azt élvezi, ha másokat bánthat, mondja a király a kamerába, veri az élet eleget.

Kristóf a végére a koszvadt szutyok szókapcsolattal jellemzi Pókmajmot, aki a csajokat kezdi megdolgozni, Alíz és TökösBula kerül a hálójába. A terv: Alíz kiejti Kristófot, Pókmajom Danit, és marad Nyikhaj meg Laci, két gyenge újonc, akikkel el lehet bánni simán. Alíz a kamerába azt nyilatkozza, ő inkább meggondolja, kinek mit és mikor mond, mert ezt meg lehet szívni keményen. Az utolsó jelenetben egy csaj érkezik a hotelbe az éj leple alatt, és beköltözik Nyikhaj mellé a szingliszobába. Lesz itt még parádé holnap is.

Címkék: éden hotel
752 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taligas 2011.05.11. 07:25:10

Sixx! Ma is jól indul a napom, köszi:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 07:38:10

Gondolom, hogy a PTEA az csak elírás és PETA akart lenni!

Egyébként Szandrának igaza volt, jó, hogy nyíltan elmondta a véleményét; nem értem viszont, h Kristóf most ezen mit háborodik fel...

Egyébként nővel így nem beszélünk, undorító volt Ádám!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 07:42:56

@ladyandhenk: Ádám valóban bunkó volt, de abban sem vagyok biztos hogy Pókmajom minden esetben megérdemli a nőknek kijáró tiszteletet. Ettől függetlenül nem kellett volna így beszélnie Ádámnak.

Hála az égnek hogy bejött az új csaj, komolyan mondom már kezdtem elkeseredni, hogy Szandra átveszi az irányítást

Explorer 2011.05.11. 07:49:37

Mi tartott ilyen sokáig?

Kár hogy bejött az új csaj, mert a Pók így nem tudja szétszopatni a királyt! :-(

szepi79 2011.05.11. 07:50:33

"A Sógor magja csak nem olyan erős."

lehet kérni ezentúl több GoT utalást is? :D

szepi79 2011.05.11. 07:52:47

@Benyeszke: oké, PM se mindig úrihölgy (urihölgy?), de most éppen semmi rosszat nem tett, csak megismertette a lassúbeszédűek tervét. nekik meg fájt az igazság.

Bubba Rogowski 2011.05.11. 07:53:07

Ez a mai volt eddig a legjobb, Sixx.

1.Tegnapi volt a második adás, amit végig bírtam nézni, elejétől a végéig, és egész más így olvasni.

2.Cseresznyés értetlenkedéssel látom nem vagyok egyedül.

3.Csapd le csacsi!-ért virtuális vállon veregetés

4.és hát gyönyörű alliteráció, és extra hosszú!!
Szóval köszi ma reggel is.
Ja és király for prez!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 07:54:58

@szepi79 - Harciteknős idomár: persze, ebben az esetben az baszta a csőrüket, hogy a nyilvánvalót kimondta valaki. Engem továbbra is a csaj stílusa irritál de nagyon

taligas 2011.05.11. 08:02:17

@ladyandhenk: Igazad lenne, ha Pókmajom valóban nő lenne. De ő csak egy koszvadt szutyok, ahogyan Kristóf is hívta! Az, hogy elmondta, mit terveznek a fiúk, mindenki számára egyértelmű volt. Nem is ezzel van a probléma, hanem azzal, hogy egy aljas szarkavaró. Ha még egyszer kimondja, hogy "felébredt a kisördögöm"...hát bakker, te idióta, neked legalább egy purgatórium van a fejedben, nem egy kisördög.
Szerintem Kristóf haragja jogos volt, mert ő nem azért haragudott szerintem, hogy Pókmajom kikotyogta a tervüket, hanem azért, mert emiatt most Alíz párja (annyira jellegtelen szegény, hogy még a nevét sem tudom) repülni fog, de előtte még 2 napig egymás fejébe kell bámulniuk. És sajnálja szerencsétlen gyereket.
Ádámék haragja viszont egyáltalán nem volt jogos, mert ők tényleg azért üvöltöztek a ribivel, mert az kikotyogta a tervüket. Attól függetlenül Pókmajom megérdemli, hogy oltogassák, úgyhogy tőlem bárki nyugodtan kutyázhatja!:)
Ez az új srác meg....komolyan mondom, hogy egyre alpáriabbak a lakók. Ez a Nyikhaj is egy mekkora unszimpatikus paraszt...ahogy Kristóffal beszélt az első 3 perc után. Nagyon remélem, hogy csütörtökön repül!!!
Na és akkor még tegyünk egy említést az új debelláról, aki érkezett! KÖNYÖRGÖM! KÜLDJENEK MÁR EGY JÓ NŐT ABBA A NYOMORULT HOTELBE!!!!!! Borzalom, ahogy kinéz...sajnos egy újabb 4 mellett dolgozó kurvát vizionálok....

M. Bertalan 2011.05.11. 08:08:02

Egy baj van ezekkel az összefoglalókkal, most már szótár kell hozzá, hogy beazonosítsam a játékosokat.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 08:10:05

Pókmajom már megint lenyomott egy Teleshop-os kortersbeszédet az új lakónak, ez egyre viccesebb, remélem az új lánnyal is megcsinálja.

Az új gyerek meg egy köcsög, nem szoktam ezt a szót használni de ő tényleg az. Be kellett volna lökni a medencébe az elején.

Átvitel honvéd 2011.05.11. 08:11:16

Pókmajom egy szar, persze... Nemtom, Ádám és csapata mire vág fel. Akár a Dettivel kapcsolatos problémahalmaz is jól mutatja (már, ha a sorozat első részeiből nem lett volna nyilvánvaló), hogy gerincben nincs közöttük nagy különbség, és az emésztőgödör tartalmát is kb. hasonló lelkesedéssel keverik. Inkább az lehet, hogy kényelmetlen a "tükör", ja, és persze a konkurrencia közelsége... erre szokták mondani, hogy megérdemlik egymást...

Dr.Jones · http://mediaviagra.blog.hu 2011.05.11. 08:17:42

azért az az alliteráció odabasz.

Sokorai_Atala 2011.05.11. 08:20:38

@taligas: ráadásul az említett jezők mellett még proli is (ahogy Ádám mondta), abból is a butábbik fajta.

cöcke 2011.05.11. 08:21:04

Hahaha!
"Szójjá' anyádnak is, hányjatok együtt!"
:D

Britte 2011.05.11. 08:21:38

Ha ott lehettem volna amikor ezt a tegnapi viselkedést előadta Szandra én úgy felképeltem volna, hogy felkenődik a falra. Egyszerűen gusztustalan ahogy keveri a szart. Az új srácon nagyon ledöbentem...Inkább nem is írok rá semmit. Egyszerűen tényleg döbbenetes az a fazon.

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:22:10

@József István: Végre valaki, aki szerintem jól látja a helyzetet. Ádámék semmivel sem különbek, ugyanis ők eljátsszák azt, hogy milyen fasza csávók, jó fejek, rendesek, stb. Muhaha!! Amit Dettivel tettek, az hányinger volt, szegény lány csak a szívére hallgatott, és ha végiggondoljuk, Kristóf egyébként sem állhatott volna mögé, ha Detti Attilát választja.
Ádámék bárkivel kib.szhatnak, szerintük az rendben van, szerintük rendben van, ha sutyiban megbeszélik, hogy ki menjen, és nem szólnak neki, de ha velük játszik valaki, mondjuk, kiteregeti a sunyi terveiket, akkor olyan mélységesen fel vannak háborodva. Na, ez a hányinger, Szandra legalább nem árul zsákbamacskát, és nem adja elő, hogy ő a szent nő.
Számomra ez sokkal inkább elfogadható, mint amit Ádámék művelnek, tényleg ideje lenne, hogy kapjanak a pofájukra, nagyon elegem van az álszenteskedésükből, és abból a viselkedésből, hogy ők szabják meg, hogy ki a jó fej, ki maradhat. Boááá!

Thorwald 2011.05.11. 08:23:02

Ez kesz ahogy a pokmajmot vedik a szerkesztok...

felmary 2011.05.11. 08:25:25

A lényeg, hogy Pm és Ádám között az a különbség, hogy míg az előbbi nyíltan kavarja a szart, addig az utóbbi egy sunyi kis köcsög, és mindezt képes olyan erkölcsi magaslatokba tenni, hogy öröm nézni.

Engem is irritál ez a "koszvadt szutyok", de legalább jól látja a szitut, és nem fél kimondani sem (bár akinek ez eddig nem volt egyértelmű, az meg is érdemli, hogy ne tudjon róla...)

Az is teljesen egyértelmű kellene, hogy legyen a hotel lakói számára, hogy Ádám-Laci páros mennyire rohadtul önző. Kristófot amúgy magas ívben leszarják szerintem, egyértelmű, hogy újcsávó nem őt tette volna ki, hanem valamelyiküket a szentkettősségből.

mocskosmacska 2011.05.11. 08:25:37

Nekem Tökös bula (linda?), aki valahogy rohadt unszimpi. Bár azzal együtt sajnálom is. Lefekszik egy pasival, aki úgy beszél utána róla a háta mögött, ahogy beszélt. Gondolom az életben is ilyen jól választ párt magának.

Az új csaj nem egy régi, aki visszajött?

Britte 2011.05.11. 08:26:13

@Pettyes Szfinx: Szerintem Ádámék egyáltalán nem játsszák el hogy jófejek.
Érdekes én egy pillanatig sem gondoltam hogy jófej Ádám, és szerintem sokan vannak még így ezzel.

Ha már itt tartunk szerinted Pókmajom miért különb tőlük?
Folyamatosan keveri a szart.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.05.11. 08:26:14

@Thorwald: nem PM-mot védik a szerkeztők, hanem a műsort; nélküle ugyan mit nézhetnénk? Ádám és Dani buzulását napestig?

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:26:59

Még valami. Mivel különbek Ádámék bárki másnál? Miért lenne nekik bármire is több joguk? Nem emlékszünk arra, mikor szabályosan befenyegették az újonnan érkezőket? Miről beszélünk???
Gennyládák azok is, nem kérdés. Ráadásul az a felháborodás, jujjj, az kiverte a biztosítékot. Mire föl háborodnak fel, miért van nekik több joguk bármire, mint egy szerencsétlen Lacinak, ők a jobb emberek, vagy mi? Ki mondta? Ők magukról maximum.
Ez egy játék, és rendben van, hogy a bentmaradásért mindent megtesznek egyesek, mégiscsak nem kevés pénzről van szó. De ne adjuk már a felháborodottat, mikor semmivel sem vagyunk különbek, sőt!

Explorer 2011.05.11. 08:28:21

@taligas: Jól írod, igazad van.
Tényleg beküldhetnének valami jó nőt is, nemcsak ilyen ócskákat. Már az asszonynak is feltűnt, hogy csupa csúnyaság van ottbent. Így aztán nem lesz dugás odabent.
A másik meg, hogy vmi iq tesztet igazán kitöltethetnének a manusokkal akiket bevisznek, szerintem az átlagszint lassan 80 alatt lesz. :-(

Britte 2011.05.11. 08:28:45

@felmary: Mert Pókmajom nem önző? :)
Biztos nem a saját érdekét nézi nem?
Át fog ő gázolni simán bárkin.

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:29:18

@Britte: De igen, eljátsszák, ugyanis a felháborodásaikkal azt a látszatot akarják kelteni, hogy ők rendesek, nem keverik a szart, pedig dehogyisnem...! Legalább magukhoz lennének őszinték, mint Szandra, de még azt sem! Ők is nyerni akarnak, és ezért a számukra felejthető embereket kipécézik, és igyekszenek kiejteni. Ez van. De utána ne adják a felháborodottat, ha nem mindenki asszisztál nekik.
Szandra stílusa tenyérbemászó, de legalább felvállalja önmagát. Én így látom.
A VV-ben sem véletlenül Éva volt a népszerűbb, és nem Gigi.

Kivétel 2011.05.11. 08:31:03

Lehet, hogy Szandrának igaza van a játék szempontjából, védi az érdekeit, taktikázik, nyerni akar.. Eddig oké.. De az, ahogy ezt előadja, a stílus, az egész viselkedés, a "gonoszkodás" - a szótól azóta is ráz a hideg, ha bárhol máshol is meghallom - az erőltetett nevetések, nekem ez már tenyérbemászó...

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:31:27

@Britte: Ez így van, és nem is titkolja. Ellentétben "felháborodott" Ádámékkal...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 08:33:02

@Pettyes Szfinx: ha teljesen százas lenne a csaj és rendben lenne önmagával akkor nem lennének teljesen tövig rágva a körmei.

@Kivétel: teljes mértékben egyetértek

@Explorer: miért volt valamikor 80 felett is? :D

AnnaKarenina 2011.05.11. 08:34:01

@felmary: Egyetértek, bár engem Pókmajom nem irritál (nincs kedvencem, max. Levit sajnáltam a kiesésekor), játszik, taktikázik. Azt nem értem, miért nevezi ezt gonoszságnak. Egyedül küzd a triumvirátus ellen, ami becsülendő. Sokkal visszataszítóbb Ádám viselkedése, aki magát sokkal különbnek tartja, pedig hát ugyanazt csinálja, mint Pókmajom, csak a klikken kívüliek háta mögött. Kár, hogy az új nő érkezésével nem láthatjuk a két régi pasi kiesését. Ráadásul Aliz sem mer igazán játszani.

Kivétel 2011.05.11. 08:34:34

@Pettyes Szfinx: már akinek, nekem rohadtul nem volt népszerű Éva.. sőt.. bárcsak ne adta volna önmagát, nem lett volna hányingerem tőle

Átvitel honvéd 2011.05.11. 08:36:49

@Ciskaa: hmmm, jól értem, hogy a T. szerkesztők egy félprofit küldtek a társaságnak? ...Ha a srác színész, akkor lesznek itt még vicces dolgok a végére. Mondhatni, mostantól lehet rágódni a gumicsonton...

Britte 2011.05.11. 08:37:25

@Pettyes Szfinx: Nem tudom, számomra Szandra sokkal gusztustalanabb és nem hinném hogy elfogult lennék, mert egyszerűen utálom a geci embereket, :)de valahogy Ádámon nem tudok annyira kiakadni mint Szandrán.
VV-ről meg annyit, hogy elég sokat mond el az emberekről, hogy egy ilyen elmebeteg hisztis p...t támogatnak, meg hogy a legtöbben őt vennék el a szavazók közül. Kíváncsi lennék ha minden nap előadná a hárpiát otthon, mit szólnának.

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:37:45

@Benyeszke: Nem százas, ez tény. És nem is jó ember, ez is tény.
Úgy látom egyébként, hogy nem értitek, amit mondani akarok. Szandra nem jó ember, és nem is mondom, hogy neki kéne megnyernie, de számomra az, amit Ádámék csinálnak nagyon kicsapta a biztosítékot, azt pedig, hogy miért, már leírtam, nem akarom ismételni önmagam.

AnnaKarenina 2011.05.11. 08:37:53

@Kivétel: Egyetértek, különben sem hasonlítható Éva és Pókmajom: Éva merő rosszindulat volt, Pókmajom gondolkodik és mer, amikor a többiek nem.

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:38:32

@Kivétel: Inkább olyan valaki, akinél tudom, hogy mire számíthatok, ezért elkerülöm, mert utálom a konfliktusokat, mint egy olyan, aki a szemembe mosolyog és a hátamba döfi a kést.

mocskosmacska 2011.05.11. 08:38:45

A szutyok kifejezés a magát mindenáron megdugatni akaró Nikire is menne.

taligas 2011.05.11. 08:39:20

@Pettyes Szfinx: Abban igazad van, hogy Ádámék nem játsszák különbül a játékot bizonyos szempontból, mint Pókmajom. NADE (és itt jön a különbség!) nem hangoztatják úton útfélen, hogy ők most "gonoszkodni" akarnak. Ez az olcsó ribi győzelmi táncot lejt, ha kicseszhet valakivel,a többiek meg próbálnak úgy játszani, hogy közben azért ne utálja mindenki őket. Nekik is vannak bicskanyitogató beszólásaik, de alapvetően nem a rosszindulat, hanem a pénz motiválja őket. Pókmajom meg meg is mondta egyszer, hogy őt nem érdekli a pénz, csak húzzanak haza a régiek, eztán ő is örömmel távozik (bár nem tudom, mennyire lehet ezt elhinni, mert még az se igaz, amit kérdez). Szóval Pókmajomnak nem a tetteivel van baj, hanem a gusztustalan, ordenáré stílusával. Na ezért utálom.

kumm 2011.05.11. 08:40:15

A tegnapi részen 2x röhögtem jót. Először akkor, mikor Detti rájött, lehet, hogy a döntésével mattot adott magának, a másik pedig amikor Kristóf kezdte tisztán látni, hogy nem biztos, hogy jó döntés volt kitenni Detti szűrét. Mondjuk én egyetértek a fiúk döntésével abból a szempontból, hogy így legalább megadták az esélyt a választásra, nem pedig amiatt kell menni megint, mert védett valaki.

Arról a részről viszont lemaradtam, hogy mikor állt át Niki Pókmajom oldalára? Mindig hangoztatta, hogy ő már pedig Ádámmal akarja végig vinni a játékot, erre meg Pókmajomhoz rohangál, hogy baj van? Ennyire sérti az önérzetét, hogy Ádám nem cuppan rá?

felmary 2011.05.11. 08:40:45

@AnnaKarenina: Alíz egy kis megalkuvó akaratnélküli báb, szerintem. Pl. szánalmas volt, ahogy bizonygatta, hogy hozzá még senki nem ment oda szólni Kristóf érdekeiért. Ugyan már! Ha még most is szólni kell...
Ráadásul már vagy 5x ki akarták tenni, csak szerencséje volt mindig.

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:41:40

@Britte: Ádám is "geci" azzal, akit nem fogadott be a brancsba. Ez tény. Gondolj arra, mikor befenyegette az újonnan érkezőket pl.! És azokra a szervezkedésekre, amikor megszabja, hogy mikor lehet szólni a másiknak, és pl. mikor Kriszta hamarabb szólt Levinek, teljesen fel volt háborodva. Én nem látom őt különbnek Szandránál, és ráadásul, míg Szandránál az ember nagyjából tisztában van, hogy mire számíthat, Ádám az, aki jópofizik veled, miközben szervezi a kiszórásodat. Ez jobb?
Lehet, hogy kultúráltabban viselkedik, de ettől nem különb ember ő sem.

Átvitel honvéd 2011.05.11. 08:42:54

@Pettyes Szfinx: nekem is ez a műfelháborodás-téma visszatetsző... Ezek bementek, elejétől fogva keverték a szart, úgy ejtettek ki mindenkit (aki nem működött együtt a "családdal", ...vagy csak úgy :D), ahogy úri kedvük tartotta, mindezt az illető háta mögött, szemtől-szembe meg vigyorogva az arcába. A minimum, hogy az ember ezzel az előélettel nem tesz úgy, mintha maga volna az igazságosság és a gerincesség mintaképe. ...Tényleg jót fog tenni a társaságnak, ha érkezik valaki, akiben emberükre akadnak.

Britte 2011.05.11. 08:45:10

@Pettyes Szfinx: Biztos vagy te abban hogy Szandránál akár nagyjából is tudni lehet hogy mit várj? :)
Igen Ádám egy geci meg Szandra is, de Szandra még mellé egy kiszámíthatatlan picsa is. :)

mocskosmacska 2011.05.11. 08:45:34

@kumm: IGen, szerintem ennyire sérti az önérzetét. Én megértem ÁDámot, hogy nem akar kamera előtt pirospacsizni, főleg nem egy ilyen olcsó nővel, de szólhatna a királyi udvar valamelyik tagjának, hogy hűtse le a hölgyet, mert különben baj lesz.
@Pettyes Szfinx:
Hát, ha egy valóságshowban valaki tud kultúráltan viselkedni, az már egy nagy meglepetés meg pozitívum.
Egyébként nekem sem szimpi a gyerek, de ez egy jó pont neki. Főleg a valóságshow "hősök" felhozatalát végignézve.

tuono 2011.05.11. 08:46:35

@Explorer: Hm, ezek szerint Te szívesen néznél egy olyan verziót, ahol akadémikus urak vannak bezárva "bombanőkkel"?!
Érdekes lenne az egyszer biztos, de szerintem abban semmi meglepő nincs, hogy ilyen a felhozatal egy "VALÓSÁGshow"-ban... :)

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:47:08

@taligas: Ez így rendben van, ez elfogadható számomra. Én is elkerülném Szandrát a való életben messzire, de Ádámékban sem bíznék, az is biztos. Ádáméknál - még egyszer megpróbálom leírni - az nagyon-nagyon nem szimpatikus számomra, hogy úgy tesznek, mintha a barátságról szólna a történet, és mikor valaki belenyomja a fejüket a saját sz.rukba, akkor meg fel vannak háborodva. Mire fel vannak felháborodva? Kristóf miért háborodott fel, mikor Szandra kimondta az igazságot? Az mennyivel különb dolog, hogy Alízt rángatják, mint egy akaratnélküli kis bábot, és ha nem "hódol be" valaki nekik, akkor elkezdik kiutálni. Emlékezzünk rá, mi történt Krisztával, mielőtt Dani bejött, ugye hogy ugye? Szerencsétlen lány meg nem tudta, hogy melyik ujjába harapjon, hiszen Levivel is jóban volt, de ők ezt nem engedték nekik. Ők az atyaúristenek, vagy mi?

AnnaKarenina 2011.05.11. 08:48:58

@Britte: Érdekes, amit írsz, hiszen Pókmajom és Ádám között semmilyen különbség nincs, ugyanazt, sőt ugyanúgy csinálják, bár Pókmajom most már teljesen nyílt sisakkal; a küzdés itt nem a jó és a rossz megküzdése egymással, hanem az eredményesebb taktika kidolgozása és kivitelezése.
Ádámnak fáj Pókmajom egyértelmű leleplező szövege, mert megfosztja őt a jóságos Keresztapa látszattól.
Pókmajom lehet ellenszenves, nekem szimpatikus, mert nem hagyja magát bedarálni. (Ugyanis akár szimpatikus valaki Ádáméknak, akár nem, ha a legkisebb módon is veszélyezteti pozíciójukat, fájdalom, megbánás és gátlás nélkül megválnak tőle. Ld. Detti.)

mocskosmacska 2011.05.11. 08:49:18

@tuono: Én megnéznék egy ilyen verziót. A standard "imadokbuliznilazajófejvagyok" egyenemberek már unalmasak.

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 08:50:16

@Britte: Tudod, hogy megbízhatatlan és kiszámíthatatlan, de nem is adja elő a szent embert ellentétben Ádámmal. Sajnálom, de Ádámék viselkedése számomra mindent alul múl, ez van. Nem bírom a melldöngetést, főleg nem, ha az totál hazugságon alapul.

mocskosmacska 2011.05.11. 08:50:30

@tuono: Én szívesen néznék egy ilyen verziót, mert a "imadokbulizniinnilazajófejvagyok" egyenemberek már unalmasak.

felmary 2011.05.11. 08:50:55

@AnnaKarenina: igaz. Szerintem Kristófot is szívbaj nélkül küldenék haza a p*csába

Honeyy 2011.05.11. 08:51:22

@kumm: arról én is lemaradtam, amikor Kanos átállt a setét oldalra.

Viszont azt hittem, hogy Sixx abba jobban bele fog kapaszkodni, amikor Pók az új srác mellett terpesztve konkrétan vakarta a csudapinát.

Az új csaj így sötétben, majdnemnemlátva is gáz. Ki az, aki nejloncekkerrel érkezik Kolumbiába???

Honeyy 2011.05.11. 08:55:01

@felmary: az eleje felé nem pont erről szólt egy beszélgetés? Ádám meg Dani azon matekoztak, h nekik, négyüknek kell maradni. És hacsak abban a négyben (2 pár) nincs egy meleg páros, akkor Kristóf megy a levesbe.

Britte 2011.05.11. 08:55:18

@AnnaKarenina: Alapvetően nekem azért bassza a csőrömet Pókmajom, mert a védettségnek köszönheti hogy itt van és gecizik másokkal, kivételes helyzetben volt végig a védettség miatt meg nem volt lehetőség arra hogy kiejtsék. Így nagyon könnyű szart kavarni meg istent játszani.
Ádámot viszont bármikor kibaszhatták volna onnan.

Summerwine 2011.05.11. 08:55:39

Sziasztok!
A cseresznyén a zászló megfejtése:
Vegyünk egy koktélt, ami itt Pókmajom olvasatában a Hawaii érzést jellemzi. Megdíszítjük egy coctail cherry-vel - így lesz még szebb, és voilá, a cseresznyébe beleszúrunk egy olyan kis fogpiszkálós zászlót űberdísznek.
Egyszerűbben: hab a tortán, csak az ő köreiben több a koktélos üldögélés alkoholnak álcázott vizes kólával, mint a torta.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 08:57:21

Nekem Ádám egyre kevésbé szimpi de nem azért ahogy Pókmajommal beszél hanem azért mert gond nélkül hazazavarná Kristófot a picsába.
Egyébként hogy a francba alakult ki ez az alá-fölérendeltség a három fiú között? Mert nekem úgy tűnt, hogy Kristóf egyenrangú volt kb a múlt hétig. Azóta meg ő a hülyegyerek akit folyton szívat a másik kettő.

AnnaKarenina 2011.05.11. 08:57:41

@felmary: Igen, elég szánalmas volt, hiszen amit Pókmajom mondott, az egyetlen követhető taktika volt abban a pillanatban. Aliznak szerencséje is van, meg nem is. Az, hogy még mindig bent van annak is köszönhető, hogy rángatható báb volt, fregoliember. A tisztábban, az érzelmeik (és elveik) szerint játszó emberek pedig már nincsenek sehol: Levi, Kriszta, Detti.

taligas 2011.05.11. 08:58:38

@AnnaKarenina: Miért, Szandra talán búcsúkönnyet ejtett egyetlen ember után is, akit kivágott??? Lósz.rt! Győzelmi táncot járt és egyre azt kiabálta: Na ki a f.sza gyerek? Ádámék meg ha neg ha búcsúkönnyet nem is, de ilyen tenyérbemászó körtáncot nem lejtettek.
@Pettyes Szfinx: Azt hiszem, kicsit elbeszélünk egymás feje felett. Nem gondolom azt, hogy Ádámék különbek minden tekintetben Pókmajomtól. De ha mindenkit utálnék a műsorban, akkor mi a sz.rért nézném?:) Valakivel csak szimpatizálnom kell legalább egy kicsit!:)És a Donék szervezkedésében még mindig inkább a taktikát látom felfedezni, ellenben a ribit csak a rosszindulat és a légiónyi kisördög a fejében motiválja. Ennek van olyan kedves, hogy a 40 perces műsoridő alatt minimum 5ször hangot is ad. Na EZ az, ami sokkal visszataszítóbbá teszi számomra, mint a királyi udvart!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:00:21

@felmary: figyeld meg, hogy Alíz döntős lesz. Nem ugrál, nem rendez jelenetet, de adott pillanatban képes jól dönteni és végülis ez számít.

Pettyes Szfinx 2011.05.11. 09:00:52

@taligas: Nekem sem Ádámék szervezkedésével van igazából problémám, le is írtam már, hogy rendben van, hogy akinek van esze és képessége, az mindent megtesz a nyereményért. De ne adják elő közben a szent embert, mert nagyon-nagyon hamis, és ez számomra egy borzasztóan taszító tulajdonság.

Chomy 2011.05.11. 09:05:08

Azérbazmeg az mennyire tipikus volt már, ahogy a csajok egy emberként rárepültek a Dettire vigasztalni, hogy ő milyen nagyon jól döntött, meg semmiről nem tehet, meg szegénykém, de bezzeg minden pasi geci. Legelöl azzal, akit aztán a legkevésbé sem érdekelt a szerencsétlen lelkivilága, sőt (Pókmajom).

Egy nem volt, aki megmondta volna neki az igazat, hogy te hülye szőke tyúk, te.

AnnaKarenina 2011.05.11. 09:06:50

@Britte: A védettség esetleges dolog, nem a játékostól függ. Választhatta volna, hogy belesimul a társaságba, és Kata helyett mást küld haza, de nyilván jól ítélte meg, hogy ebben a társaságban nem fogják őt elfogadni, vagy a másik eset, ő nem akart ehhez a társasághoz tartozni és így, más esélye nem volt. Az nem rosszindulat, hogy mer kockáztatni, hiszen Ádámékkal szemben nincs más esély, és ők még mindig hárman vannak egy ellen. Ádámot nem lett volna könnyű kitenni, hiszen ők egymást védik, Ádámék "megtámadásához" kell valamennyi bátorság és taktikai érzék.
Pókmajom egyre kevésbé árul zsákbamacskát és ez lépéselőny Ádámmal szemben, hiszen Ádám álszent viselkedése lelepleződik.

GL-581 g 2011.05.11. 09:08:08

@Benyeszke: Szerintem is. Ezt a játékot ésszel játsszák, s pont ebből mért a sors túl szűk marokkal egyeseknek (pl. Detti). Aliz pedig a döntőig lavíroz.

Egyébként jéé, de érdekes, Pókmajom segge most is védett! Nahát, ilyet még sosem láttunk. :S
Amúgy öröm volt nézni, ahogy a hetes út szépe okoan kitalálja a Nagy Tervet, majd a következő snittben kiteríti az összes lapját. Bravó! :D Pont ennyi esze van...

Hogy igazat mondott, az egy dolog: csak éppen saját magával szúrt ki, hogy közölte Ádámékkal, pontosan tudja, mit terveznek. Ezek után meglepne, ha Pocok mögé áll Lassú.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:08:25

Ez a kép az új gyerekről lehetne valami homopornó bevezető képe is...borzalom

felmary 2011.05.11. 09:09:32

@Benyeszke: de nem nyerhet. Ezt a műsort ilyen szürke kis báb nem nyerheti meg.
Egyébként röhögtem az Éden2 felhíváson: "Vagy olyan taktikus, mint Alíz?" Ez a csaj mikor volt taktikus?
Egyébként szerintem Ádám-Alíz páros fog döntőzni, a felhívás spoiler.

taligas 2011.05.11. 09:10:17

@AnnaKarenina: Szerintem meg Aliz nem kesztyűbáb. Világosan és értelmesen belemondta a kamerába: Jól megfontolom, hogy kinek mit mondok, mert alakulhat még úgy a helyzet, hogy többen döntenek egy ember sorsáról, és akkor jó a többséggel lenni. Lsd. Detti esetét. Nem Kristóf küldte haza a csajt, hiszen a levélben az volt, a fiúk közösen döntsenek. Ez a játék nem egyéni kamikaze harc, mint azt a Pókmajom csinálja, hanem némi szociális érzéket is igényel, ami a gyerekszoban nélkül nevelkedett Pókmajomnak nem az erőssége. A játék végén tuti, hogy belső szavazással is hullanak majd a népek (mint Jenny), úgyhogy az első ember, akit kitesznek, Pókmajom lesz. Úgyhogy sztem Aliz nagyon is megfontolt nő.

AnnaKarenina 2011.05.11. 09:13:28

@taligas: Ezt nem érzem releváns különbségnek, a másik meg az, hogy Pókmajomnak csak átmeneti szövetségesei tudnak lenni, tehát nyilván neki egy-egy győzelem nagyobb dolog. Az, hogy Ádámék nem ünneplik valakinek a kiejtését, az két okból is történik: mindig megpróbálják a közösség érdekének beállítani valaki hazaküldését, másrészt nekik azok az emberek csak hazaküldésre való darabok. Ez az igazi manipuláció, ehhez képest Pókmajom még szinte tiszta eszközökkel játszik. megnevezte ellenfeleit és azt, hogy küzdeni fog.

HMF 2011.05.11. 09:13:31

Azért az mindent vitt amikor Dettike a szobában a lányoknak azt magyarázta,hogy jó védettség persze,DE ÁLLHATOTT VOLNA ALÍZ MÖGÉ IS AZ ÚJ CSÁVÓ :)

Micsoda jóindulat...,és mindezt Alíz előtt.

Amúgy Dettike sötét, mint a negró :)
Pókmajom meg egy szörnyű nagy 0 mint nő,gusztustalan,primitív...

Szerintem Alíz az egyik befutó,jól taktikázik.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:14:01

@felmary: ezt a játékot nő nem nyerheti meg szerintem, mindegy hogy mennyire jó játékos

Tiko 2011.05.11. 09:14:44

@taligas: nem volt mindenkinek egyértelmű. a világtalannak meg az új srácnak tuti nem.

jól tette PM hogy kiteregette a szennyest. és ő a gennyes féreg?:p

*jinx* 2011.05.11. 09:14:59

@Britte: "Így nagyon könnyű szart kavarni meg istent játszani."

Könnyű??? Ki volt még Pókmajmon kívül, aki mert élni a védettségével és nem csicskult be? Amúgy a második védettséget bárki megszerezhette volna, csak neki volt vér a pucájában. Számomra nézhetetlen lenne az Éden nélküle, főleg mióta visszajött BunkóDani és kiesett Levi :(

haruka 2011.05.11. 09:16:16

Detti hülyeséget csinált, bárki bármit mond. mindenki azzal jön, hogy ez egy játék, ráadásul stratégiai, ész kell hozzá, erre ő az érzelmeire hallgatott. vagy csak nem látta át a helyzetet. mindegy, a fiúk csak magukat védték.

Szandra és Ádám között meg az a különbség, hogy Szandra zsigeri geci, Ádám meg csak játszik. szerintem.

toi 2011.05.11. 09:16:17

minek kellett még egy csajt berakni?
így legalább már kezdett izgalmas lenni, erre elbasszák.
most már nagyon unalmas, hogy semmi nem történik, csak az új arcok cserélődnek, a régi pöcsök meg mindig bent maradnak.

HMF 2011.05.11. 09:16:44

Saját megítélésem szerint meg Ádám taktikája ugyanaz mint Pókmajomé.Ugyanúgy szervezkedik mindkettő.Bagoly mondja verébnek....

Pókmajom amúgy kinek akar jót azzal,hogy repíti Ádámot,és Kristófot,és Danit?Hát saját magának,úgy fűzi az újakat hogy csak na...

toi 2011.05.11. 09:17:40

sixx!
remélem az új alekoszos trash-ről is te írod a hogyvoltot. a benkős meg ez is kurvajó!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:18:18

Tényleg amióta Szandra bent van előfordult olyan, hogy lányok voltak többen és ő nem volt védett?

garrett27 2011.05.11. 09:19:35

Nem tehetek róla, de ettől a Pókmajomtól állandóan felmegy bennem az ideg. Ilyen rohadmány aljas nőt még nem láttam. Ráadásul ugyanazt az egyendumát nyomja minden új faszinak, azok a szerencsétlenek meg még nem láthatták, hová jutottak elődeik, akik az olcsó ribanc mellé álltak. Nem akarom felmenteni Ádámékat, mert ők sem atomfizikusok és erőből akarnak játszani, de az vesse rájuk az első követ, aki 1 hónap alatt legalább egyszer nem akarta volna a vízbe fojtani Pókmajmot. Remélem a tatabányai férfiak is nézik a műsort és farkafelvágva menekülnek ettől a nőtől. A szerkesztők meg úgy vigyáznak rá, mintha a főrendező lánya lenne. Nyilván bent kell tartani, hogy legyen balhé, de minden áron? Szerintem ez már a magyar nőket is irritálja. Egyébként megkérdezném a tisztelt szerkesztőket, hogy az általam a világ legszebb nőinek tartott magyar lányokból hogy sikerült ennyi szutykot összeszedni. Ugyanis ezek mind a kivételt képezik. (A másik csapat az Alekosz féle prosti társulat)

GL-581 g 2011.05.11. 09:19:58

@felmary: Igaz, pont ezért tartom spoilernek. :) Aliz mint taktikus - ő az abszolút kedvencem, de ez kicsit erős... volt legalábbis, kb. eddig. A tegnapiban már csillantott az interjúban, szerintem sok érdekeset látunk-hallunk még tőle.
Ne felejtsük el, hogy az ÉH2 toborzóját készítő stáb már tudja, amit mi nem: az ÉH1 utolsó 2,5 hetének eseményeit. :DD

@AnnaKarenina: "Pókmajom egyre kevésbé árul zsákbamacskát és ez lépéselőny Ádámmal szemben, hiszen Ádám álszent viselkedése lelepleződik."

Szerintem kevés hadtudományi munka említi a jó ötletek sorában azt, ha a csata előtti estén átküldjük a haditervet az ellenség táborába. :D

Most komolyan: Póki nem tudott volna békében megülni? Ádámnak volt fontosabb dolga, Kristóf elhelyezése, Niki cseréje vagy lenyugtatása, Pápa védelme, Nyikhaj feltérképezése stb.
Közben Pókmajom nyugodtan szövögethette volna a kis terveit, a Pápa gondolkodás nélkül mögé áll be, és jött volna nagy meglepetés.
Most viszont szerintem az jön, hogy a "régiek" félreteszik szépen a kisebb-nagyobb ellentéteket (észrevettétek, hogy ma már nem láttunk tüzelő Nikit?), visszatérnek Ádám táborába és mentik egymás seggét.

A Nagy Stratéga Pókmajom meg állhat majd a kiválasztáson, és ördögi tervének újabb fejezeteként választhat Nyikhaj és Laca közül. Wow! :P

Tiko 2011.05.11. 09:20:24

@haruka: nem csinált hülyeséget. az indok valóban hülyeség volt, de mint a műsorban is elhangzott így 2 fiú ment volna a levesbe, hisz nem tudhatták, hogy jön-e be lány. a 2 fiú meg 2 régi benntlévő is lehetett volna..

felmary 2011.05.11. 09:21:47

@taligas: A döntőig egy erős páros juthat el, aztán hogy közülük ki nyer, azt pedig szerintem a kiesettek fogják eldönteni. Ergo Pm-nek van esélye, Robival pl.

haruka 2011.05.11. 09:23:42

@Tiko: miért ment volna 2 fiú? a fiúk döntöttek arról, hogy 1 vagy 2 fiú megy, ha nem jön be új csaj.

felmary 2011.05.11. 09:24:16

@Benyeszke: Az amerikait lány nyerte - mondjuk ettől függetlenül szerintem ezek közül a lányok közül senki nem nyerhet. Szerintem Ádám fog nyerni, egyszerűen azért, mert -bár szerintem gusztustalan kis köcsög- a nagy többség szemében (udvartartás) erkölcsileg Pm felett áll jóval. A játékosok ugye nem látnak annyi mindent, mint mi, ezért gondolom simán megszavazták neki a nyereményt, most meg szívják a fogukat az összefoglalókat nézve.

HMF 2011.05.11. 09:25:09

Bocsánat, hogy ezt mondom de Dettikének szerintem most se esett le,amióta hazajöttek:)

Buta,mint tök...Hirtelen nem tudtam hogy taktikázik vagy hülye?Most nem bírta volna ki ideiglenes mással,és akkor nincs védettség ez lett volna a lényeg...

Szerintem ma Alíz és Linda cserél párt,ugyanis Dani bemegy Alíz mögé,Kristóf meg Linda mögé....

haruka 2011.05.11. 09:25:26

@Benyeszke: szerintem nem volt, és már rohadt unalmas a dolog. értem én, hogy kell a balhé, de ha a csajok lennének többségben, akkor is lehetne kavarni a szart, sőt, akkor dőlne el, Szandra valójában mennyire ügyes.

*jinx* 2011.05.11. 09:25:54

@felmary: Szerintem Ádám-Póki érdemelné meg a nyereményt, mivel rajtuk kívül mindenki nyaral. :/

AnnaKarenina 2011.05.11. 09:26:02

@taligas: Bocs a rossz fogalmazásért. Nem Alizra személyére vonatkozóan hoztam fel a rángathatóságot, nem őt minősítő tulajdonságként, egyszerűen mivel nem kamikaze játékos, ez maradt neki, mint taktika. Ez is kétélű fegyver, mert jól jöhet, mint bármikor bevethető társ, de rosszul is, mert ha felesleg mutatkozik, akkor tőle könnyebben meg is válnak, mint ahogy volt már ennek a határán a játék során.
A taktikákról is eldől majd, hogy melyik a sikeresebb.
Ebben a játékban Ádám hozott létre egy véd- és dacszövetséget, ezzel szemben létezett rövid ideig és sokkal lazább formában Leviék társasága (bár ez sokkal inkább dacból és a személyes szabadság megtartásáért), így Pókmajom nem tehet mást, mint hogy egyedül küzdjön eseti szövetségeseket találva, de ez nem gyerekszoba kérdése.

Bubba Rogowski 2011.05.11. 09:26:23

@GL-581 g: hááát, látni nem láttuk, vagy inkább nem láttatták velünk, nem? volt nagyobb dráma is az ő tüzelésénél.
@Summerwine:
elfogadom a megfejtést, de baromira nem értem. kinek jut eszébe ilyesmi, a mondandóját nyomatékosítandó? Nekem először a "pretty please with cherries on top" ugrott be, de az nem passzolt a szöveghez...:))

*jinx* 2011.05.11. 09:28:03

A végén kicsit megijedtem, hogy Dzseni jön vissza. :O

AnnaKarenina 2011.05.11. 09:28:11

@GL-581 g: Hát ez nem haditerv, itt a cél sokkal inkább Ádám leleplezése volt, főleg az újonc Laci előtt, hogy felébredjen.

inactivity 2011.05.11. 09:28:43

@felmary: Ádám és Kata is "erős páros" volt, mégsem jutottak a döntőig, hiszen itt "bármi megtörténhet"

De komolyan: mi van akkor, ha Dani nem olyan hülye, amilyennek látszik, és rájön, hogy Szandra nem az ő "erős párja"... Akkor vajon Kristóf ki mögé áll? Alízt, mint egérutat kisajátítja majd királyunk és pápánk! Szerinten.

Ezt a problémát, mondjuk, némiképp enyhíti azért az új.... hááát... hogy is mondja.... "lány" bejövetele

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:30:02

@felmary: Valahogy azt érzem, hogy ebben a brigádban amelyik csak tökös (mármint határozott :D) az szükségszerűen gonosz is ezért semmi esélye nincs a végén. A többi csaj meg inkább simul. Legalább egy olyan lány kellett volna aki nem hódol be Ádáméknak de stílusosan és okosan játszik. Na arra kíváncsi lettem volna.

Bubba Rogowski 2011.05.11. 09:31:15

@inactivity: némiképp enyhíti azért az új.... hááát... hogy is mondja.... "lány" bejövetele

ez de aljas...:DDD

AnnaKarenina 2011.05.11. 09:31:52

@garrett27: Ha Pókmajom nem küzdene, nem volna semmi érdekes. Ádámék mindenkit kidobálnának, megegyeznének, ki nyerjen, aztán elosztanák a nyereményt. Sokkal fontosabb ebben a játékban, hogy ki okosabb, mint az, hogy ki szebb, vagy szimpatikusabb.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:33:30

@haruka: hát ez az. Na akkor kiderült volna hogy mennyire jó játékos. Védettséggel meg fiútöbbséggel vagdalkozni egy óvodás is tud

KaLi 2011.05.11. 09:35:00

@HMF: nem ertem, h miert volt ez szerinted rosszindulat Aliz fele. sztm csak peldakent mondta, valamint ezzel Aliz nem kerult volna veszelybe sem. Detti meg sztm nem volt sotet, csak tartotta magat a megbszeltekhez, es nem erdekelte volna az se, ha a kiralysagbol egy fiu tavozik, neki Kristof volt a lenyeg. abban hibazott, h hitt Kristofnak, h bizhat benne, pedig annak a kiraly fontosabb.

inactivity 2011.05.11. 09:35:43

@Bubba Rogowski: figyu, én mikor megláttam, tényleg elgondolkodtam, hogy nem a Levit küldték-e vissza így, álruhában... szégyelljem magam? :))

Tiko 2011.05.11. 09:37:28

@haruka: ha Detti kimegy (mint ahogy kiment) akkor ugye 4 lány marad. Kristóf pár nélkül + az újfiú a felesleg a mezőnyben.

4-6=-2

Ezért.

Mázlijuk lett, hogy jött egy új csaj. Bár ez sem biztos, hogy mázli..

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 09:37:37

Morning! Tegnap végre történ valami, kicsit megkavarták a Zálláóvizet, bár nagyon gusztustalan, ahogyan Pókot nyomják. Megint ő "nyert" az egésszel. Ekkora hátszéllel nem esik nehezére tovább rombolni. Mert csak ehhez ért, semmi máshoz. Egy igazi szakadár retek koszvadt szutyok. Ha valaki tud vele kapcsolatban egyetlen pozitív emberi tulajdonságot mondani, az küldje el a szerkesztőségbe "prosti" jeligére. A Csudapina nem ér! :)

GL-581 g 2011.05.11. 09:37:54

@AnnaKarenina: "így Pókmajom nem tehet mást, mint hogy egyedül küzdjön eseti szövetségeseket találva, de ez nem gyerekszoba kérdése. "

Jogos, csak annyi ezzel a bajom, hogy nagyon könnyű úgy emberkedni, hogy soha, soha, de soha nem állt elő olyan helyzet, hogy kieshetett volna. Nyafika helyett is neki kellett volna mennie, de hát ugye véletlenül éppen védett volt (nahát!).
De még ezzel sem lenne igazán nagy baj, benntartják a szerkik, mert ő volt az egyetlen aki tényleg szexelt, és ő mert széllel szembe p.sálni - nézettség szempontjából totál érthető (bár én pl. inkább nézném nélküle, de hagyjuk).

Az igazi gondom az, hogy ez a roppant okos úrhölgy mindebből azt szűrte le, hogy ő mekkora stratégiai géniusz, ő itt hatttalmasssat robbantott, és ő itt az egyetlen igaz út.

Nos, ez viszont már röhejes. :D

Egyébként a "milyen nehéz neki ott benn, mert utálja mindenki" szálat szerintem hagyhatjuk, mert baromi jól elvannak ők odabenn abban a napi 1395 percben, amit mi nem láthatunk. :)

Bubba Rogowski 2011.05.11. 09:38:38

dehogyis, nekem is feltűnt, a megfogalmazásod volt király. Az ilyen mondatok néha jobban odavágnak, mintha csak simán debellát írna az ember...

Sokorai_Atala 2011.05.11. 09:38:45

Nem véletlenül reklámozzák Alízzal a következő szériát, szerintem. Ha belegondoltok....

zsiroskenyér_lilahagymával 2011.05.11. 09:40:36

Ez a békaszemű ádám, és ratyi barátai miért viselkednek így a szandrával?? Ők hárman, nem elég h ratyik, még sokkal jobban szítják az ellentéteket a hotelben. A békaszeműnek az a baja, hogy egy csaj kicsinálja őt. Olyan gyenge ez a három majom, az ádám, a dani a kristóf.... Nem értem hogy miért nem szólnak be nekik. 1 nap alatt haza lehetne üldözni őket szöveggel... nem beszélve arról, hogy a békaszemű ádika úgy eszik, mint egy komplett disznócsorda. Ha brókar, akkor hogy eszik a közös ebédeken?? Hányni kell tőle.

*jinx* 2011.05.11. 09:40:56

@Benyeszke: "Védettséggel meg fiútöbbséggel vagdalkozni egy óvodás is tud"

Egy óvodás lehet, hogy tud, de Gabi, Robi nem tudtak. ;-)

Hana30 2011.05.11. 09:41:05

@*jinx*: Én csak azt nem értem, hogy ha olyan nagyon okos Szandra, akkor az előző héten, amikor elhetősége lett volna Danit hazaküldeni, miért nem tette meg. Már akkor is bomlaszthatott volna, már akkor is ugyanezeket a köröket futotta Attilával (állj mellém,és akkor majd bla bla bla). És amikor a csávó tényleg mögé állt, akkor meg benn tartotta Danit. A helyzet egyszerű Pókmajom tök sötét, nincs koncepciója és éppen az adott szerkesztői utasításnak felel meg. Mellette meg azért ilyen visszataszító, mert egyrészt pszihopata, másrészt meg ő a cirkuszfelelős, hogy történjenek az események. Azért hangoztatja annyit, hogy gonoszkodni fogok, mert ez a FELADATA. Kíváncsi vagyok, hogy itthon mennyire szeretik a műsor óta. De hát mivel egy kis útszéli rifke, neki a pénzért sok minden belefér.
Dettiről azt gondoltam, hogy értelmesebb, szerencsétlen tök sötét.
Ja, és Alíz nem hülye lány, figyeljétek meg, hogy ő lesz az egyik befutó.
Kristóf meg azért háborodott fel, mert még ha az igazat is mondta a hülye madárpók, még néhány napot együtt kell tölteniük a Lacival és szerette volna magát és a srácot is megkímélni a kényelmetlen pillanatoktól. Ettől akadt ki.

Tiko 2011.05.11. 09:41:23

@nyílegyenes labirintus: mert a többiek nagyon építő jellegűen játszanak ugyebár..

pont azért mert szebben fogalmaznak lesznek nálam sokkal hitványabbak PM-nél.

Tiko 2011.05.11. 09:43:24

@zsiroskenyér_lilahagymával: Jól mondod, főleg az étkezős részt. Nekem is már rég feltűnt a prosztója.. Sapkában kajálni..

GL-581 g 2011.05.11. 09:44:35

@*jinx*: Jaj, ne is mondd! Én is azt hittem először, hogy visszaaengedik Nyafikát. :S

judy7 2011.05.11. 09:45:11

Hülyeség. Szandra nélkül nézhetnénk a kolumb horgolókör adásait. A suskát meg az első adás után utalhatnák a bróker bankszámlájára... Egy különdíjat megérdemelne a csaj amiért mozgásban tartja a belső kör vérnyomását :)))

Bar Kochba 2011.05.11. 09:45:35

A zászló dolgot megfejtettem: a szólás eredetileg úgy van, hogy "ez aztán a hab a tortán". Pókmajom külföldön űzte az ipart és angolul ez a mondás úgy van, hogy "cherry on a cake". Ezt továbbgondolva: a cseresznye tetején is kell, hogy legyen valami, pl koktélzászló.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:47:31

@nyílegyenes labirintus: Hé, nem te éltetted Pókmajmot itten a múlt héten? Amikor megkapta a védettségét megint. :D

@*jinx*: de ennek ellenére Gábor nem játékban esett ki hanem olyan módon amiről nem tehetett és a Prosztó még mindig bent van.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 09:47:34

@Pettyes Szfinx: egyetértek veled. Ádám számomra sokkal idegesítőbb az álszentségével!

Bubba Rogowski 2011.05.11. 09:49:28

@Bar Kochba: aha, alakul a megfejtés, de akkor is érthetetlen szófordulat.
Vagy Szandra annyira formabontó és nyelvújító, hogy zsenánt neki közhelyekben tolni.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 09:49:30

@Tiko: A többiekben legalább felfedezhetőek pozitív emberi tulajdonságok, némi közösségi lojalitás stb.
De ez a csaj, (csaj...na azért az nem...inkább Izé) egy romlott, gonosz, deviáns ribac, jó nagy adag kisebbségi komplexussal.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:49:52

@Bar Kochba: ehem, de amikor be kellett mutatkozni múlt héten angolul a bártendernek beállított gyereknek akkor annyira futotta, hogy my name Szandra Ökrös. You?
De a cherry on top of the cake az megy. Még magyarra fordítva is. Anyám

AnnaKarenina 2011.05.11. 09:50:37

@HMF: Szerintem Detti döntése nem volt rossz, és igazából teljesen mindegy is volt, mert az új fiú védettsége esetén a triumvirátus bármelyik kiszemelt tagja beállhatott volna Aliz mögé, és Laci ment volna haza. Így Detti lebutázása és hazaküldése megint csak Ádám dominanciájának erősítése miatt történt, kiejtése viszont ellenszenvet keltett főleg a lányokban, és ez nem mellékes.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 09:50:52

@tuono: Az angoloknál van egy "üzlet show", ahol nem a külcsíny számít, hanem az ész; rendkívül népszerű műsor! Igen, el lehetne képzelni ilyet is, uis az is ember, aki nem vasággyal 40kg! :)

Lotyó Bridzsida 2011.05.11. 09:51:58

Kurva egyszerű a történet, gyerekek:
A Szandra őszinte, a többiek meg sunyi pöcsök. Ez itten a lényeg.
A Szandra az egyetlen nő, aki nem fossa le a bokáját a királytól, sőt röhög rajta, érthető, hogy a királynak ezt nem veszi be a gyomra.
Tegnap egyértelműen kinyilatkoztatta, hogy simán ki lehet billenteni a nagy királyt is. a király gyenge pontja Szandra.:)))) Egy óriási problémája van vele: nem úgy táncol a Szandra, ahogy ő fütyül! A KOSZVADT RIBANC!!!:D:D:D Játszani mer a fődíjért, bazmeg, amikor az ENGEM ILLET A KIRÁLYT!:)))
A kedvencem azok a rinyák, amikor azt mondja, hogy meeeert óóóóólyan jóóó lenne a hangulat, ha nem lenne itt ez a kúúúúrvaaaaaa. GÚTENMÓRGEN! ez egy játék, nem nyaralás, seggfej!:)))) Sok pénzről van szó, tetszik érteni??? És nem minden úgy lesz, hogy őfelsége elképzelte!:))))

tedthebad 2011.05.11. 09:52:05

@Sixx:
a cseresznyést még senki nem fejtette meg?

a hab a tortánt akarta szebben mondani, a koktélcseresznyébe tűzött amcsi zászló a putter fagyikelyhek/koktélok alaptartozéka , innen a szókép

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 09:53:34

@Benyeszke: Muhaha! :) Összekeversz valakivel Benyesz! Az egyenes labirintus volt szerintem... :D

2011.05.11. 09:54:36

Nem gondoltam volna, hogy ennyire tud fájni az igazság Ádáméknak. Akármilyen paraszt és fölényeskedő is a stílusa Szandrának, egy nővel akkor sem beszél így az ember, főleg nem ha ekkora erkölcsi és intellektuális tálentumnak képzeli magát, mint Ádám... Ennyi, ezen szerintem kár vitázni, Ádikánál is elvált a szar a levétől: egy igazi tapló, álkifinomultságba rejtve.

Egyébként a birkák még most sem veszik észre, hogy Ádám és Dani csakis kizárólag magával foglalkozik. Semmi másért nem dobták ki Dettit, csak hogy az új őstulok ne állhasson be Dani vagy Ádám mögé. És még örül is neki a fotbalista, hogy milyen jót tett a csapatnak... Nagyon egyszerű nép.
A játék vége felé azért nem gondolhatták komolyan, hogy legalább Szandrának nincs annyi esze és talpraesettül nagy pofája, hogy rájöjjön mire készülnek a Kristóf-Aliz vonulaton. Elhiszem, hogy nagyon kényelmetlen, mikor 2 napig kell jópofizni még Lacival, mielőtt beáll (beállítják) hozzájuk Kristóf. Úgy látszik nagyon fájdalmas az igazság, és az, hogy nem mindenki hülye rajtuk kívül. Minden más csak gyenge műbalhé volt utána.

AnnaKarenina 2011.05.11. 09:55:05

@Hana30: Nem kell érzelmileg viszonyulni a játékosokhoz. Az, hogy Pókmajom előző héten nem küldte haza Danit meglepő volt, de nem érthetetlen, egy utolsó kísérletként is felfogható az Ádámmal kötendő tűzszünethez. Detti az érzelmei szerint döntött, és döntése nem okozta volna egyik régi pasi vesztét sem.

zsiroskenyér_lilahagymával 2011.05.11. 09:55:30

Simán bunda az egész. Ha nem az lenne, akkor a danikát nem vitték volna vissza. Látták hogy a szandra kicsinálja a kedvenc rezsó fiúcskát az ádit, és visszavitték erősítésnek a danikát ádihoz. Csípázom mikor eltűnnek kettecskén :-)

GL-581 g 2011.05.11. 09:56:10

@nyílegyenes labirintus: Ott a pont. :)

@Benyeszke: Az a gyönyörűen szerkesztett angol mondat a múlt héten ütött. Még hogy ő escortozott, igék nélkül, na persze... másnak hívják azt, nem escortnak. :DDD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:56:21

@nyílegyenes labirintus: á így már teljesen más, bocsánatot kívánok. Csak a nagy kirohanásból úgy tűnt mintha beültetted volna az asszonyt kommentelni. :D

Tiko 2011.05.11. 09:57:18

@nyílegyenes labirintus: pozitív emberi tulajdonság neked az önzés, arrogancia, konspirálás mások háta mögött?

hááát.. te tudod..

én semmi pozitívat nem látok, csak azt, hogy itt sokan megkajálják a karácsonyi csomagolópapírba rakott szart.

AnnaKarenina 2011.05.11. 09:58:35

@GL-581 g: Igazad van, Pókmajom kissé elgaloppírozza magát önmaga dicséretében, de hát ezek az önvallomások a legkevésbé érdekesek, ld. Kristóf rettentő buta megnyilvánulásai.
Pókmajom második védettsége már kockáztatás által állt elő, más esetekben pedig mindig tudott párt találni magának (Krisztián, Robi). A többieknél is lehetett volna védettség, de ők sosem rizikóztak.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 09:59:14

@Lotyó Bridzsida: továbbra is tartom a magam részéről, hogy nem az a baj hogy játszik és nem hódol be Ádámnak. Hanem a STÍLUSA! (ha már itten nagy hévvel kiabálunk)

Tiko 2011.05.11. 09:59:17

@AnnaKarenina: nem iróniából, de te egy igazi gondolkodó vagy, és ez nekem nagyon tetszik:)

haruka 2011.05.11. 10:00:17

@Tiko: de amikor Detti döntött, nem tudta, hogy utána fiúknak lesz ez a lehetősége, ergo ő csak 1 fiút küldött volna haza így is, úgy is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 10:00:59

@tedthebad: Pontosan, azt akarta jelképezni, h ez már a csúcsok csúcsa...Ennél magasabb pont már nincs is:P

Tiko 2011.05.11. 10:01:30

@haruka: ez igaz. pontosan megmutatja hogy az összes fiú butább volt együttvéve mint Detti maga.

AnnaKarenina 2011.05.11. 10:01:50

@Hana30: "Kristóf meg azért háborodott fel, mert még ha az igazat is mondta a hülye madárpók, még néhány napot együtt kell tölteniük a Lacival és szerette volna magát és a srácot is megkímélni a kényelmetlen pillanatoktól. Ettől akadt ki." Kristóf drága, érzékeny lelke, jobb is az, ha a legutolsó pillanatban tudja meg az a szegény ember a kivégzését, nehogy már kellemetlenül érezze magát Kristóf, Dani és Ádám. :)

Hana30 2011.05.11. 10:02:03

@AnnaKarenina: Miért, ha a srác védettséget kap, bárkit hazaküldhetett volna. Akár Kristófot is. És mivel Kristóf kapásból összeszólalkozott a Gyökérrel, várható volt, hogy ő megy a levesbe. Kristóf ezt akarta megakadályozni.
az, hogy Pókmajom utolsó kísérleteként fogható fel a múlt heti húzás, hát ne haragudj, de szerintem ez baromság. Pókmajom soha senkihez nem lojális, sőt imád "gonoszkodni". Egyszerűen ezt nyomták neki a szerkik. Semmi más logikai összefüggést nem vélek felfedezni.

2011.05.11. 10:02:17

Aki elkezdte nézni a műsort, az mégis mi a lószarra számított most komolyan? Mosolygós teadélutánokra, ahol mindenki szeret mindenkit? Egy alapvetően másokkal-való-kibaszásra épülő műsorban azt utálni, aki ki is mer baszni nyíltan másokkal? Őőőrület, mik vannak.

Ádikán kívül más is nyerni szeretne. Tényleg kiborító... :-) "itt sokan megkajálják a karácsonyi csomagolópapírba rakott szart" by Tiko

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 10:03:23

@zsiroskenyér_lilahagymával: Nekem az a furcsa, h CSAK 1 főt hoztak vissza! És akkor miért pont Őt??

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:04:28

@GL-581 g: igen pont ez jutott eszembe, hogy ő kb 20-25 szakkifejezést ismerhet amit tévesen angol nyelvtudásnak értelmez, de hogy azokat használva nem lehet társalogni az biztos.
Meg az escort lányok általában igényesek, mert pénzesek az ügyfeleik. Nem hinném hogy ilyen körmökkel igényesnek hat. Meg ugye pornós cipője van.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 10:06:56

@Tiko:
"pozitív emberi tulajdonság neked az önzés, arrogancia, konspirálás mások háta mögött?"
Sehol nem írtam hogy ez az lenne, félreértesz. Annyit írtam, hogy a többiekben felfedezhető. Pókmajomban semmi emberi nincs! Ezért is nem szeretik. Rendben ez egy játék, gecinek kell lenni, valahol mindenkinek muszáj,de ő zsigerből mocsok, az a baj.

"én semmi pozitívat nem látok, csak azt, hogy itt sokan megkajálják a karácsonyi csomagolópapírba rakott szart. "
És? Szerinted nem szebb a szar becsomagolva? Némi dezodor és a szaga is jobb lesz. :))

haruka 2011.05.11. 10:08:40

@Tiko: én máshogy látom. szerintem jó döntés volt.

Lotyó Bridzsida 2011.05.11. 10:08:46

@Benyeszke:

Ja, hogy lekoszvadtribancozni csúcs-style, őszintén arcba véleményt mondani száni?:)

AnnaKarenina 2011.05.11. 10:09:11

@Tiko: Kedves tőled. Az emberi viselkedésnél nincs érdekesebb dolog. (Bár szóba jöhet még az állatok viselkedése is.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 10:09:39

@Csárli Sín: a többiek fogják fel rosszul a játékot, ezért is lehet sokszor dögunalom! Nem nyaralás, basszus, hanem öldöklő harc a nyereményért. Ha meg valaki meg akarja szerezni, az tesz is érte. Ádám, Szandra ezt teszi. Ádám alamuszi köcsög, míg Szandra nyílt köcsög:P Ez a különbség:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:10:48

@Lotyó Bridzsida: de azt ne felejtsd el hogy ha Szandra nem kezdi el, akkor ők se mondanak ilyet.

Hana30 2011.05.11. 10:10:56

Ja, csak annyi kérdésem lenne, hogy időközben behomályosodott a szerkesztők szeme? Ez a pasas elég randa példány, nem beszélve hájaskáról, aki az éjszaka közepén megjelent a szatyorkájával.

AnnaKarenina 2011.05.11. 10:12:46

@Hana30: Én úgy értelmezem a védettséget, hogy az a párválasztó ceremónián nyert volna értelmet, vagyis aki mögé az új srác áll, annak nem lehet más párja. Kristóf állhatott volna rögtön Aliz mögé, aki választhat és nyilván Kristófot tartotta volna benn. De szólj, ha tévednék.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:12:54

@ladyandhenk: szerintem nem öldöklő harc. Ha a kulcsfontosságú pillanatokban valaki jó döntést hoz egyébként meg lavírozik és reszelgeti a körmét úgy van a legnagyobb esélye. Hacsak a szerkesztők ki nem rúgják a picsába.
Szerintem akkor lesz igazán érdekes ha a két karmester végre eltakarodik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 10:13:09

Egyébként abból is látszik, h nem volt VÉGRE unalmas a tegnapi rész, mert reggel 10kor már 150 hozzászólás van, így kellett volna ezt eddig is csinálni,üzenem a szerkesztőknek!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:13:40

@ladyandhenk: vagy VÉGRE mindenkinek szabadságra ment a főnöke :DD

taligas 2011.05.11. 10:14:14

Na, látom muszáj kifejtenem kicsit, mert néhányan nem értik!:D
Nekem Ádám játéka nem "tisztább", mint Pókmajomé, csak a személyisége SOKKAL szimpatikusabb. Miért is? Lehet, hogy ő is szervezkedik, és jó néhány embert kiejtett már közvetve, de erről szól a játék. Szandrával sem ez a baj, hanem:
Ádám nagyon szimpatikus azért, amiért a kamerák előtt nem húzza meg Nikit, csak azért, mert "ingyen lyuk". Nem bírom a "legyet is röptében" típusú GRobikat. Ellenben Pókmajom minden álló cerkára azonnal rárepült, holott mindig azt nyilatkozta, nem jön be neki a csávó, akinek a kukiját előző este polírozta. Ergo egy ordas ribanc, amit nem nagyon visel el a kis lelkem.:)
Másik: Ádám kijelentette, hogy nem iszik, mert neki nem az a szórakozás, hogy sugárban hány reggel. Dani és Kristóf se issza hányásig magát, náluk a buli nem itt kezdődik. (jó, az egymás simogatására ne térjünk ki, szerintem sem akkora poén, de ettől még nem melegek.) Ellenben Szalamandrát láttuk már jó néhányszor pityókásan (na jó, ebben azért soha nem éri utol TökösBulát és Nikit:) )
Na és az utsó (így hirtelenjében): Ádámék is állandóan szervezkednek és saját helyzetüket biztosítják be, de nem vihogják bele a kamerába minden interjú alatt, hogy milyen kurva jó érzés gonosznak lenni, mint az idióta Pókica.
Summa summarum: Pók viselkedése nem menti fel az udvartartást, de erkölcsileg messze felülmúlják Pókmajmot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 10:14:42

@Benyeszke: igen, ez igaz, de így a szerkiken múlik és úgy szarabb hazajönni, szerintem. Persze Aliz ezért csinálja jól!!!!

haruka 2011.05.11. 10:15:13

@Lotyó Bridzsida: szerintem egyik 19, a másik egy híján 20. ami miatt Szandrát semmibe sem nézem, az az, hogy imádja a szarkavarást, gonoszkodást, a másik kicsinálását. konkrétan arra gondolok, amikor nekiesett Lindának, hogy te gyenge vagy, kicsinállak. undorító volt.

*jinx* 2011.05.11. 10:18:24

@Hana30: Pókmajommal kapcsolatban nem használnám az okos szót, inkább azt mondanám megvan a józan paraszti esze. Én sem értem miért nem ejtette ki Danit, haragszom is rá emiatt, szerintem szerkesztői utasítás volt, a Bunkónak is erős hátszele van.

Alíz: simulékony, konfliktuskerülő csaj 0 önérzettel. Nem tudom emlékeztek-e mikor tök nyíltan megfenyegette a Don, amihez neki egy szava sem volt. Szerintem is esélyes, h nyerjen.

haruka 2011.05.11. 10:19:18

@Benyeszke: ez így van, a Survivorban, amire sixx előszeretettel hivatkozik, gyakran a kis szürkék nyernek, és nem a főgonoszok (Russell Hentz háromból egyszer sem nyert, pedig ő tényleg főgeci volt mindig).

GL-581 g 2011.05.11. 10:19:56

@Tiko: A többiektől nem láttunk olyat, hogy vicsorogva hahotázik azon, hogy a többiek szomorúan búcsúztatják egy társukat. A többiektől nem láttunk olyat, hogy visít bele kamerába, hogy "minek jött ez ide egyáltalán? hogy néz mán ki?" A többiektől nem halljuk folyamatosan, hogy ő mennyire imád gonoszkodni. Csak úgy, a gonoszkodás kedvéért.

Akinek ez rokonszenves...

Egyik sem egy kisangyal, és ez nem is az a jófejkedős játék.

Csak éppen mindent lehet jól csinálni, és lehet olyan gusztustalan, alpári és undorkeltő módon csinálni, ahogyan a Szakadár Retek. Kisebbségi komplexusos, halott lelkű ember, egy kiégett 21 éves ágymelegítő.

És nem a tegnapi alakítása után lett ennyire rossz róla a véleményem.
Amit Lindával művelt, a "minek jött ide" szöveg, meg az, hogy "gyenge vagy oszt eltiporlak" - ott jöttem rá, hogy egy szánalmas kis gonosz kobold.
Az is mekkora tudathasadás volt már, mikor a "gyenge vagy, és nem bírom a gyengéket, ezért el foglak tiporni" duma után egy, azaz 1 nappal megkérdezi az Eltipornivalótól, hogyaszongya "látom valami bajod van velem. mi bajod van velem?" :DDD
Ez a csaj tuti nem normális! Szeretném inkább azt hinni, hogy beépített ember, mert elszomorít a lehetőség, hogy 21 évesen ennyire beteg lelkivilággal szabadlábon vannak emberek.

Detti pedig segghülye volt, megérdemli a sorsát. De a Velvet cikk alapján még mindig nem fogta fel (jéé, Aliznak rögtön tiszta volt). :D

*jinx* 2011.05.11. 10:20:03

@Tiko: nyitott szájjal eszik, közben potyog a kaja fúúúúúújjj. Látszik, hogy nem volt gyerekszobája.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 10:20:31

@taligas: Codálatosz megfogalmazász, reszpekt, catlakozom. +1

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 10:20:42

@taligas: Az is lehet, h csak jobban bírják az alkoholt! Én Ádámot akkor is megtanítanám enni, mert az sokat elárul az emberről. Na már most ez nem feltétlenül pozitívuma!!! Egyébként neki is vannak olyan megnyilvánulásai, ami nem feltétlen jobb Szandáénál (lsd. tegnap).
Ádám ugyanolyan alattomos és bárkit kidobna, kidobott gátlástalanul.
Összegezve, lehet, h vannak jobb tulajdonságai, attól még ő is olyan alpári, h csak na:P:P

Kistigris 2011.05.11. 10:21:13

Ádám most átveheti a Prosztó címet Robitól; függetlenül attól, hogy igaza van-e, vagy nincs, undorító "férfi", aki így beszél egy nővel.
Ha Szandra stílszerű lett volna, visszaköcsögözi a kis gecit, de akkor az biztos tényleg pofán baszta volna, oda lett volna a híres önuralom.

S nem az számít, mit tett Szandra, egyértelmű, Ádám azért engedi meg magának ezt a minősíthetetlen stílust, mert a másik "gyengébb", s tudja, senki nem mer kiállni ellene nyíltan. Pedig biztosan sértette néhányak fülét. (Nincs igaza egyébként, semmivel sem játszik szimpatikusabban vagy önzetlenebbül, csak jobban bedőlnek a manipulációinak a "barátai", fenyegetéseinek a többiek.)

*jinx* 2011.05.11. 10:22:22

@Lotyó Bridzsida: Szandra kimondta, hogy a király meztelen, ennyi

AnnaKarenina 2011.05.11. 10:24:19

@Hana30: Persze az is lehet, hogy a védett srác csak teljes felállás után választ párt magának, akkor Ádáméknak van még idejük meggyőzni, hogy álljon Aliz mellé, így kiejtve Lacit. Persze Pókmajomnak ugyanennyi ideje van meggyőzni az új fiút, és akkor kiejti Danit. Ki tud meggyőzőbb lenni?
Persze ez most már valóban akadémikus fejtegetés, ahogy sixx írta, mert jött az új nő. Ez egyszerűsítheti is a dolgot, a két új egymást választja, Kristóf még mindig Aliz mellé áll, Laci megy.

*jinx* 2011.05.11. 10:26:48

@nyílegyenes labirintus: de van, ő sosem személyeskedik ellentétben a többivel, akik ribancnak, prostinak, szakadár reteknek stb... nevezik igazi férfiak, komolyan mondom! :)

Lotyó Bridzsida 2011.05.11. 10:27:16

@Benyeszke:

Hát ez a ki ütött előbb kategória.:))
Továbbra is azt gondolom, hogy annyi a lényeg, hogy egy nőtől nem megszokott, hogy összefüggésekben tud gondolkodni, és meri elég magabiztosan végigvinni úgyis a játékot, hogy senki nem áll ki mellette.
Az összes többi belesimul az adott helyzetbe, és lapul a végig, mint alíz: befogja a pofáját, nehogy valamelyik rosszat gondoljon róla. Kit érdekel ki mit gondol, ha 25 milla a tét?
Mindazonáltal természetesen igaz, hogy az egyik 19 a máisk 1 híján 20.:D

gnme 2011.05.11. 10:27:19

én nemtom miezaz éden hotel, sose érdekelt

de ezután a poszt után, ...sixx, leborulok előtted bazegh' :-)

ez jobb, mint a Józsi a modoros szervízes :-D ...pedig az aztán odabasz

..lehet átszokok ide

..borod van? Sör is jó lesz, ha bor nincs. (legfeljebb többet megyek brunzolni)

2011.05.11. 10:28:55

@Britte: Én is amondó vagyok, hogy nem az a baj, hogy elmondta a tervet (ami ugye még csak épp körvonalazódott Ádámék fejében), hanem az, hogy miért tette. Szimpla szarkavarásból. Mert látni akarja, hogy Lacigyerek csúnyán néz most 2 napig mindenkire, komoly paranoiát szed össze és a végén, ha jól forgatja, talán az egész társaságot egymásnak ugraszthatja, ő meg majd ül a nagy zűrzavar közepén és elégedetten vigyorog. Neki meg ez a terve. Undorító. Én kérek elnézést, hogy ez a gnóm nőnek született. Nagyon szégyenlem magam.
Ha ott lettem volna, én is bizisten pofán baszom egy vizes strandpapuccsal, nemcsak segget lehet azzal kalapálni...

Alíz eddig is szimpatikus volt, de így meg főleg. Ő legalább értelmes csaj, felfogja, hogy nem biztos, hogy okos húzás így viselkedni - ha már játék.

Játék. Hm... Pókmajom gyönyörű szegénységi bizonyítványt állít ki magáról meg arról, hogy neki milyen fogalmai vannak a játékról, mint tevékenységről. Neki az a játék, hogy elrontjuk másokét?! Gratulálok :-)

*jinx* 2011.05.11. 10:28:59

@GL-581 g: nem, a többiek alattomosan sunyin intézik. :)

Britte 2011.05.11. 10:29:08

@*jinx*: Ja Pókmajom meg igazi nő mi? :DDD

CSÉ 2011.05.11. 10:30:27

"Kristóf nem nagyon örül a faszinak, egyrészt magasabb nála..."

Miért, volt már bent olyan faszi aki alacsonyabb lett volna nála.

A cseresznyén a zászló az onnan jött, hogy a hab a tortán helyett mondják, hogy nemis a hab a tortán, az már a tejszínhabon a cseresznye, na ezt fejlesztette még tovább a Pókmajom. Bár a nyelvújításban közel sem olyan kreatív a ribanc, mint a szarkavarásban.

GL-581 g 2011.05.11. 10:32:13

@*jinx*: Én nem emlékszem. Az mikor volt? :)

@ladyandhenk: Jaja, tényleg izgi volt a tegnapi, végre! :)

És egyre határozottabban foglal állást mindenki, ez sem baj - csak azt remélem, hogy nem csapnak át a dolgok személyeskedős szájkaratéba, mint néhány VV-s bejegyzésnél és fórumon. :((

Liller 2011.05.11. 10:32:17

sajnos nem láttam tegnap,csak most nézem.de annyi mondanék,h ez a ruha az elején T69-en nekem nagyon tetszik:)
és kimaradt az összefoglalóból,h Kristóf azt is mondta Daninak,h "csinálj gugolásokat,és akkor visszatérne az életedbe a segg,mint testrész!":)

CSÉ 2011.05.11. 10:33:03

Amúgy ebben a részben nem szerepelt Niki, csak a csöcsei. A mai nap tuti ő kapja a főszerepet.
Csak szólok, a BK-ben is így oldják meg, hogy követhetőek legyenek a történetszálak.

taligas 2011.05.11. 10:34:00

@GL-581 g: Egyre jár az agyunk!:D

CSÉ 2011.05.11. 10:34:17

@Liller: Az jó volt, ha nem olyan vontatottan mondja, még nevettem is volna rajta.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:36:18

@*jinx*: azér' ne avassuk szentté ezt a szerencsétlen lányt.

GL-581 g 2011.05.11. 10:38:10

@*jinx*: Nem személyeskedik?! :-o Amit Lindának levágott, az mi volt?

Amúgy Linda is mehetne haza, ha van annyira hülye, hogy beáll Pókmajom mellé udvarhölgynek. Azok után, amiket mondott róla... na NEKI tényleg nincs semmi önérzete.

"@GL-581 g: nem, a többiek alattomosan sunyin intézik. :) "

Mert ő maga a megtestesült egyenesség. Csupa báj az a nő... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:38:27

@CSÉ: na de ő mindent ilyen vonatottan mond. Ezért nem tudna segítséget hívni ha tűz ütne ki :D

Liller 2011.05.11. 10:38:54

@CSÉ: ugyan,hisz ő a Lassúbeszédű,csak nem hazudtolja meg önmagát!:)
fúj,fúj,mennyire undorító ez a Nyikhaj!!!áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 10:39:04

Ádámékat az menti fel, hogy ezt a játékot csak így lehet sikeresen játszani.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy akik fikázzák a csapatot, azok hogyan viselkednének induló játékosok helyében.

felmary 2011.05.11. 10:39:39

@Kistigris: Nálam még mindig az a döntő szempont, hogy ki tiszteli jobban az ellenfelét. Miután Pókmajom már párszor bebizonyította, hogy nem szarja össze magát Ádámtól, és igen is képes taktikázni, ezután Ádám úgy beszél róla (főleg a kamerába - a szemébe tegnapig sosem mondta) ahogy tegnap is. Ehhez képest Szandra igen is értékeli Ádámot, és soha nem hülyézte vagy bunkó parasztozta le.
Más kérdés, hogy baromira irritáló a csaj, és ha ott lennék, valószínűleg én is utálnám, de szerintem Ádám egy sunyi kis köcsög, akinek egész életében a seggét nyalták. Ismerek pár ilyet...

*jinx* 2011.05.11. 10:39:43

@GL-581 g: bájosnak nem bájos, nem is kell - ez egy trash-reality - viszont őszinte, egyenes nem sunyi mint a többi.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 10:39:51

@*jinx*: "de van, ő sosem személyeskedik ellentétben a többivel, akik ribancnak, prostinak, szakadár reteknek stb... nevezik igazi férfiak, komolyan mondom! :) "

Ebben igazad van! Tényleg nem.

Mondjuk a személyeskedés egy ok-okozat, hatás- ellenhatás következménye. Tudod, nem zörög a haraszt...

Lotyó Bridzsida 2011.05.11. 10:39:58

@*jinx*:

Ez a tökéletes megfogalmazása a lényegnek.:))

Britte 2011.05.11. 10:40:10

@*jinx*: Azzal jön itt mindenki hogy nővel így nem beszélünk. :)Csak erre írtam ezt.
Szerintem Pókmajom nem egy nő, hanem egy gusztustalan féreg. :)

CSÉ 2011.05.11. 10:41:20

@Benyeszke: Reából kitelt volna, de elbaltázta a beszólásával.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 10:41:54

@Benyeszke: "na de ő mindent ilyen vonatottan mond. Ezért nem tudna segítséget hívni ha tűz ütne ki :D "

Szegééény! :D Ez övön aluli volt... :D

garrett27 2011.05.11. 10:42:12

Még hogy Pókmajom milyen jól küzd! A kiesés környékére sem került eddig. Ilyen hátszéllel bárki tud rinyálni. A borítékot is túl gyorsan felkapatták vele a szerkik, nehogy más megkaparintsa. Hagyjuk már ezt az egyszemélyes gerillaharcot Ádámék ellen! Nincs más választása, épelméjű, normális ember a közelébe nem megy ennek a ribancnak, így marad neki az ellenállás, viszont az arcán már látszik, hogy nagyon egyedül van. Megérdemli!

Tiko 2011.05.11. 10:42:26

@GL-581 g: "A többiektől nem láttunk olyat, hogy vicsorogva hahotázik azon, hogy a többiek szomorúan búcsúztatják egy társukat."

Melyik játékos kiesésénél volt ez? Illetve volt-e olyan, hogy a Korleone család emberei megjegyezzék, hogy nem bánjuk, hogy kiesett?

"A többiektől nem láttunk olyat, hogy visít bele kamerába, hogy "minek jött ez ide egyáltalán? hogy néz mán ki?"

Ne viccelj már. Csak ezt lehet hallgatni tőlük. Pl tegnap Kristófka hozzáállása az új fiúhoz? Vagy Robikáról a megjegyzések? Tódiról? Vagy Lindáról? Hogyasszonggya: Lehet lesz még egy Szandránk idebent? Soroljam?

"A többiektől nem halljuk folyamatosan, hogy ő mennyire imád gonoszkodni. Csak úgy, a gonoszkodás kedvéért."

Nem hallod, mert nem vállalják nyíltan. Ők ezt akkor csinálják, amikor Nino Rota zenéje forog.. Hányszor is játszották be?

felmary 2011.05.11. 10:42:56

@Növény: körvonalazódik? hetek óta másról sem beszélnek

Summerwine 2011.05.11. 10:43:07

@Bubba Rogowski: Azért passzol az, bár nem hiszem, hogy Szandra eredetiben nézi Mr Wolf-ot, hogy ugyanezt a gondolatmenetet futtassa. :)

Kistigris 2011.05.11. 10:43:52

Kicsit feministaszerű érvelésnek hathat, de szerintem a kommentelők egy része is azért akad ki Szandra kavarásaitól jobban, mert NŐ, és ennek ellenére nem kedvesen mosolyogva, erköcsös önmegtartóztatással (jóhogy nem már főzés és takarítás mellett) a legjobb szándékait hangoztatva, sunyin próbálja eltenni az útból az ellenfeleit.
Bezzeg a Férfi, még szép, hogy minden ellenségét(!) ellentmondást nem tűrően, erőt fitogtava próbálja a földre tiporni.
Hozzáteszem, ha valaki prosti módra viselkedett (szóval a cél érdekében, gusztusa ellenére dugott) az Krisztián volt, a jópöcsű.

garrett27 2011.05.11. 10:43:57

@Benyeszke: Na ebből szállóige lesz: "Hívjon neked Kristóf mentőt!"

KaLi 2011.05.11. 10:44:04

amugy szerintetek nem volt tiszta vicc, h az uj sracnak lent volt a slicce a bemutatkozasa alatt es nem vettek ujra a jelenetet? nem hinnem, h ez lett volna az egyetlen megjatszott jelenet bent

beacska 2011.05.11. 10:44:15

nnna, gyorsan a véleményem, aztán megyek kenyeret sütni:
-Detti buta, ha érti, ha nem:NEM ADUNK INGYEN VÉDETTSÉGET SENKINEK!!! punktum, ez az egyetlen szabály a hotelben!!! Aki ezt nem látja át, az minek van itt? (és ez Szandrára is vonatkozik, mondhat bárki bármit!!)
-a fiúknak igazuk volt. Itt vannak 40 napja, ők már tudják hogy KEDDEN (2. nap) még nem dőlt e semmi! csütörtökig egy egész kommandó jöhet be. KEDDEN nem szövögetünk terveket, csak szerda este, v. csütörtök délelőtt!!
-Szandrának azért volt nagy pofája, mert a 6 fiú van 4 lányra. Amióta bent van, nem volt ESÉLY sem a hazaküldésére. ÉS EZT MÉG MOST SEM LÁTJA BE!!! Ö okos???
-Ádám-Dani-Kristóf-Alíz: első 2 héten rájöttek a játék lényegére: nem csak a párodban kell megbízni, lehet a "párod" más párja is.
-Alíz ügyes. maradjunk ennyiben ;D
-Szandra tépkedi a körmét és vakaródzik...idegbeteg...nem érzi jól magát a bőrében - ez sok mindent elmond
-Ádám előtt le a kalappal. Felhúzta magát, dünnyögött, sőőt szitkozódott, de aztán levezette a feszültségét! Szerintem NAGYON keményen visszafogta magát. Az én férjem ilyen állapotban már szétrúgott volna egy ajtót minimum. Pedig egy intelligens, kultúrált, választékos modorú (hmmm :))) ember, de a feszültséget kezelni kell!
-Szandra meg konfrontálódni akart. Ült az újak közt, és csinálta a feszkót. Láttátok? össze volt vágva: Linda és Robi nem mindig volt ott képen: ergó Szandra az ÚJAKNAK adta a belevaló nagyasszonyt...nnna, ezért volt bicskanyitogató. Ez a kanapéról a fiúknak odakiabálás nem irritált senkit, csak az Ádám dünnyögése? ENGEM jobban zavart...

megyek sütök, mert nem lesz kész ebédig

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:44:30

@nyílegyenes labirintus: igen igazából engem is ez zavar, hogy zsigerből gonosz és ellenszenves. Ugyanakkor azzal nem értek egyet, hogy nincs benne semmi emberi, nagyon is van. Ilyen volt a tisztelet mantra, illetve a körmeiből látszik hogy folyton sík ideg a csaj.

CSÉ 2011.05.11. 10:44:51

@Benyeszke: Ez qurva jó!!!!!

:DDDDDDD

Szinte magam előtt látom a szitut.

felmary 2011.05.11. 10:45:55

@garrett27: Lehet, hogy Pm-nek súgnak. De az mekkora hendikepp volt már Ádámnak, hogy visszaküldték a fasziját? Egy erős szövetséges többet ér, mint egy védettség!

Csárli Sín (törölt) 2011.05.11. 10:46:55

Most nem azért, de ha én egy igazi tahó vagyok, de van egy még nálam is tahóbb, akkor én már egyből jófej vagyok? Csak mert erről beszélnek itt sokan Ádám és Szandra kapcsán.
Egyik sem különb semmivel a másiknál, mindegyiknek az fáj, hogy megtalálták saját magukat ellenfélként. Abszolút megérdemlik egymást. Ádámék meg tipikusan "másban a szálkát, saját magukban a gerendát sem". Aki beveszi Ádám(ék) stílusát, az legalább annyira egyszerű, mint Henifer.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:47:32

@Kistigris: és az milyen, hogy egy nőnek kerek perec megmondja a pasi, hogy csók az nincsen az meg ennek ellenére többször is összefekszik vele..az nem prosti akkor?

Egyébként meg a Csudálatos Pöcst ne bántsátok! :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:48:33

@nyílegyenes labirintus: tudod, hogy imádom Kristófot és puszi a hasára, de azért vannak helyzetek amikor nem szeretnék vele lenni, ez pont egy ilyen :D

CSÉ 2011.05.11. 10:51:06

@beacska: Jobb is ha sütsz és nem írogatsz hülyeségeket. Én még mindig rühellem a Pókot, de, hogy Ádám jól kezelte a helyzetet??? Ne legyél már vak!

Te a cseh 2-est nézed vagy mi? Ádám kimutatta a foga fehérjét. Agresszív, idegbeteg, képtelen veszíteni. Sokkal primitívebb, mint az a prosti.

Liller 2011.05.11. 10:51:33

@KaLi: én is észrevettem.undorító,undorító.én a Detti helyében csak kézzel fogtam volna meg azt a levelet,amit onnan húzott elő...
@garrett27:igen,igen!!!!:)
@Benyeszke: továbbra is egyetértek. teljesen bolond ez a csaj.még mindig teljesen kivagyok ezen a terhességen...arra nem gondol,h össze-vissza zabál,azért nem tud a hasán aludni?!ááááááááááá

Kiscsillag_86 2011.05.11. 10:51:42

Helló!
Már elég régóta olvasom a hogyvolt-ot és most végre rávettem magam, hogy regisztráljak. :)
Én is a sixx-es összefoglalók miatt kezdtem el nézni az ÉH-t, mint sokan mások.
Egy csomószor amikor nézem arra gondolok vajon másnap erre mit fog írni. :)
Tegnap amikor a Szandra előadta magát az új fiúnak eszembe jutott, hogy kétszer is volt már olyan helyzetben a Katás dolog óta, hogy kiszúrhatott volna Ádámákkal mégsem tette!!! Először amikor védett volt hazaküldhette volna a Nikit, bár én örülök, hogy nem tette és másodszor az előző párválasztásnál hazaküldhette volna a Danit miútán ő mondta az új fiúnak, hogy álljon be mögé. Szóval ezek után nem tudom miért van olyan nagyra magával, hogy ő az egyetlen aki nem fél Ádáméktól és nem lehet befolyásolni!
Az lehetséges, hogy nem találom sehol a 33.rész kommentjét?
Ja és a mainál a Danis kép alatt eltűtek a betűk, pedig érdekelt volna a szöveg többi része. :(
A tegnapi rész előzetese úgy volt összevágva mintha a Kristóf Ádámmal veszekedett volna, közben meg nem is úgy volt.

Kivétel 2011.05.11. 10:52:49

@taligas: Itt van a kutya elásva, teljesen igazad van!!! Ha Szandra nem beépített ember - bár én szeretem azt hinni, hogy ááááá ilyenek nincsenek - akkor neki az okoz örömet, hogy szemétkedjen, kicsesszen, idegesítsen másokat /a gonoszkodjont többet nem fogom használni, mert már magamtól is hányok/ és nem érdekli a nyeremény, akkor undorító a viselkedése... többször is hangoztatta, hogy nem érdekli, ha kiesik, már elvégezte a feladatát, nem is érdekli a nyeremény, az a célja, hogy a kezdő mag széthulljon. De minek???? Mit érdekli őt, hogy XY nyer, vagy VZ, nem mindegy neki, ha nem ő??? Ráadásul mindezt előadja egy bicskanyitogató stílusban.. Ádámék se jobbak, valóban, de legalább a cél szentesíti az eszközt.. nyerni akarnak, nem szemétkedni.. persze ők sem ússzák meg anélkül, mint már többször is látható volt, de nem az a fő céljuk

CSÉ 2011.05.11. 10:52:58

@Csárli Sín: Nana, Henifert blokkolnám. :)
Amúgy igazad van.

beacska 2011.05.11. 10:53:05

@CSÉ: jó. én meg úgy gondolom, hogy ha az elejétől nézted volna, akkor érdekelne a véleményed, így viszont teszek rá.

Ameddig nem vagy képes személyeskedés nélkül válaszolni, addig ez volt az utolsó válaszom neked, sőőőt, az a gyanúm, a te beírásaidat ugrani is fogom...

Bubba Rogowski 2011.05.11. 10:53:44

@Summerwine: "so pretty please with sugar on top, clean that fucking car.."
erre gondoltál? ehehe...

sélli_ 2011.05.11. 10:54:51

Bocs, de nem olvastam vissza 150 hszt, uhogy ha volt szorri, de tegnap Kristófé volt a nap beszólása: a ne tömj gyertyát a füledbe után: mert ettől nem égnek ki a démonok a fejedből!!! :)))

Az új csávó a Don szavaival élve: vállalhatatlan... ahogy elkezdte Kristófot osztani 1 perc után, ezzel a ki ha én nem stílusban, egyszerűen döbbenet volt...

Detti megérdemli amit kapott, egyrészt tényleg hülye döntés volt, másrészt amikor a párja felhívja a figyelmét arra, hogy nem csak Ő hanem MINDENKI bukhat ezen, elég figyelmeztetés volt... egye meg amit főzött. Sajnálom mert aranyos csaj volt, bár sok vizet nem zavart.

Kistigris 2011.05.11. 10:54:59

Nem hiszem el, hogy egy nő, ha nem teszik a stílusa, máris kurvázható, pocskondiázható, fenyegethető.
S ez egy másik nő szerint csak "dünnyögés"...
Inkább Ádám is rágja a körmét, ha ideges.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:55:16

@Liller: lehet, hogy az iskolában nemcsak angol hanem biológia óráról is hiányzott :D

CSÉ 2011.05.11. 10:56:05

@nyílegyenes labirintus: Az ember akkor vált át személyeskedésbe, ha elfogytak az érvei, de nem ismeri be, hogy tévedett vagy azt, hogy veszített.

Liller 2011.05.11. 10:57:37

@Benyeszke: sztem ő nem járt iskolába...vagy csak a wc-be:)annyiszor meséltem mindenkinek azóta az "Szandra,my name,you name?":)))vagy hogy is mondta?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 10:58:48

@Liller: jaja, ez már szóba került ma, ha visszakeresel a kommentekben megtalálod.

fairytale 2011.05.11. 10:59:10

@Honeyy:
Valószínűleg az, aki nem vihette be az egész bőröndjét, mert akkora zajt keltett volna vele éjszaka, hogy mindenki felébred. És csak kiszedte a legszükségesebb cuccait.

Kistigris 2011.05.11. 10:59:19

@Benyeszke: Nem bántom én... Pm-nek sem a szája kellett:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:03:11

@Kistigris: kis vicces :D De ez amúgy tényleg komoly, mert szerintem a megalázás netovábbja a nincs csók de leszophatsz dolog és Pókmajom mégis belement (vagy beleült) többször is. Ezért kár hogy Krisztián kiesett, mert teljesen megzavarta a csajt és az úgy tök jó volt.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 11:04:49

@CSÉ: "Az ember akkor vált át személyeskedésbe, ha elfogytak az érvei, de nem ismeri be, hogy tévedett vagy azt, hogy veszített."

Ez nem feltétlenül igaz.
Ezek szerint Te is ezért személyeskedsz Beacskaval?
(semmi közöm hozzá, tudom, csak magas labda volt)

fairytale 2011.05.11. 11:06:40

@*jinx*:
Mondjuk, nem csak őt illetik ilyen jelzőkkel. Krisztát is leundorítózták, Nikiről is Ádám kinyilvánította már véleményét hasonló stílusban, sőt Dani, aki Aliztól várja majd a megmenekülését közölte, hányni tudna tőle vagy ilyesmi.

Szandra semmivel nem rosszabb, mint a szent páros. Sőt. Azok ketten leszarnak mindenkit, valszeg Dani a végén még Ádámot is, csak úgy tesznek, mintha nem.

CSÉ 2011.05.11. 11:07:12

@beacska: Szerintem én nem személyeskedtem, te viszont igen, azzal, hogy nem nézem az elejétől.

Nem mellesleg szerintem azért nem tudod objektíven nézni a tegnap este történteket, mert már az elejétől nézed és érzelmileg kötődsz Ádámékhoz. Én meg egyikhez sem kötődök, így objektíven látom, hogy Ádám vállalhatatlanul viselkedett, Pók meg "csak" kicsit kavargatta a szart. Intelligens ember sohasem süllyed olyan mélyre, hogy másokat (még ilyen Pókmajom-féle szarrágókat sem) ilyen formában fenyegessen lüktető szemgolyóval. Vérciki volt. Majdnem levetkőztem emberi mivoltát. Meg is mondta, ha nem járna kizárással megütné. Hát akit csak ez tart vissza egy erőszakos cselekedettől, az számomra nem jó ember.

Az új gyerek egy hiperaktív nagypohájú tróger, de még mindig szimpatikusabb, mert csak szájkaratézik és nem fenyeget erőszakkal.

Ha te férjed rosszabb Ádámnál, akkor csak gratulálni tudok a választásodhoz. Legyetek boldogok!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 11:08:43

@mocskosmacska:

Előrebocsátom, hogy nem nézem csak olvasom, tehát nem tudom mi hogy hangzott el, de:
"A király leér, és rászól Pókmajomra, hogy ne várja meg, míg ő fogja be a száját. ... Hülye kurva, veti oda a király,... Hülye prosti, mondja, és tovább folytatódik az üvöltözés,... Akkora szar vagy, Pókmajom, nem is tudod."

Hogy is mondtátok? Kultúrált viselkedés?
Aha. Na ja...

Liller 2011.05.11. 11:08:50

@Benyeszke: ja,igen,látom.és az utóbbi meglátásod is arra utal,h nem escort volt az,hanem valami sokkal ősibb foglalkozás,amit ő űzött...ez a csók nincs,csak szopj dolog annyira megalázó,h aki ebbe belemegy,úgy,h ráadásul nem is tetszik neki állítólag a srác...és igen,ezért IS kár,h kiesett csudapöcs:)

CSÉ 2011.05.11. 11:11:32

@nyílegyenes labirintus: Én nem érzem személyeskedésnek a menjél sütni fordulatot. Indokolatlanul írta bele, nem mellesleg még azóta is itt van. Amit a férjéről írtam, az már tényleg beillik személyeskedésnek, de egyszerűen nem értem meg, hogy hogy lehet valakinek ennyire különböző az értékrendje, mint az enyém.

Rizseslecsoo 2011.05.11. 11:12:56

vicces hogy pár ember megnézett két részt és elolvasott 3 HV-t és elmondja a tutit. A Király mindig kombinál, de ha megnézzük ki miért esett ki, nem olyan jelentős a szerepe, össze sem hasonlítható PM-el, aki mind védettséggel mind párválasztással küldött már haza embereket. Ahogy vannak események javul a HV is, csak így tovább!

GL-581 g 2011.05.11. 11:14:19

Éééééééééééééés MOST értük el a VV4-vitafórumok színvonalára. :(
Ebből jó már nem sül ki...

Kellemes napot, este talán visszanézek! :)

@beacska: Pontosan. :)
@nyílegyenes labirintus: 10 pont! :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:14:28

@Kiscsillag_86: "A tegnapi rész előzetese úgy volt összevágva mintha a Kristóf Ádámmal veszekedett volna, közben meg nem is úgy volt. "

Üdv a fedélzeten. :D

Az előzetesnek soha szabad hinni

beacska 2011.05.11. 11:16:24

@GL-581 g: igen, én is megvárom az estét, amikor azok vannak, akik nézik, és nem azok, akik csak olvassák ;D

sélli_ 2011.05.11. 11:17:02

@Nathan D'Xantine: Ennyi bezártság után, úgy hogy 3 hete össze vagy zárva egy olyan emberrel akitől agyfaszt kapsz nem kell csodálkozni, hogy elgurul a gyógyszered a veszekedés közben.
Félreértés ne essék: nem védem Ádámot, mert valóban nem beszélt szépen, de abszolute érthető hogy így kijött a sodrából. sok minden miatt lehet Dont szidni, 1 viszont biztos: Ő maradéktalanul kiáll a bohóc-seregéért. Most is onnan indult az egész gebasz, hogy Kristófot 'védte'.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 11:17:54

@CSÉ: Az emberek pedig már csak iylenek, különbözőek. Ettől még nem kell egymásnak esni, pláne nem egy hülye műsor miatt vagy az értékrendeltérések miatt. Kit érdekel?
Béke van és nyugodtság.

CSÉ 2011.05.11. 11:20:20

@Kivétel: Erről most az jut eszembe, hogy a szamurájoknak azt tanították valaha, hogy ha úgy indulnak a csatába, hogy nem akarnak meghalni, akkor tuti, hogy odavesznek, ellenben, ha új indulnak neki, hogy meg fognak halni, akkor visszatérnek.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:21:03

@CSÉ: na de felnőtt ember vagy, és ez itt csak egy nyavalyás blog ahol kommentelünk. Már hogy ne lehetne különböző az értékrendje valakinek. Sőt még nekem is különböző, nagyon hasonlít beacska-hoz. Nem az életed múlik ezen, csak szórakozunk. De ez így már nem szórakozás

Szerintem az ilyen jellegű dolgokat hagyjuk mert ebből tényleg semmi jó nem sül ki.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:21:36

@beacska: @GL-581 g: ne menjetek el, mi lesz így velem? :D

kovacsem 2011.05.11. 11:21:57

@taligas: függetlenül attól, hogy nyilván igazad néhány dologban, két csendes hozzáfűznivalóm lenne: 1. azt, hogy az interjú alatt Ádám mi mindent mondd, csak a játék médiamunkásai tudják, az áltagnéző csak metszetet kap ebből. 2.sokkal jobban szeretem az olyan embert, aki a szemembe és a hátam mögött is egyformán szemét, mint az olyat, aki simán hátbaszúr.

MEDVE1978 2011.05.11. 11:22:28

1. Detti IQ-ja már már alulról szaggatja az 50-est. A helyzet viszonylag egyszerű lett volna: beválasztja az új köcsögöt két napra utána meg beáll mögé Laci, aki lebeszéli Kristóffal a helycserét. Utána meg visszacserélnek. De Dettike hülye és bizalmatlan.
2. A fiúk reakciója a.) és b.) részre mehet szét.
a.) Sejtették, hogy jön Detti helyett egy csaj. Ebben az esetben érthető cselekvésük, hiszen Detti olyan hülye szegény, hogy már veszélyes.
b.) Nem sejtették, hogy jön Detti helyett egy csaj. Innentől már sokkal veszélyesebb a dolog, mert az egész Pókmajmon bukik, ha ő az új köcsögöt választja, kiejtheti a Pápát.
Először azt mondtam, hogy rosszul döntöttek, de aztán kiderült, hogy az új csak valószínűleg őket igazolja.
3. Pókmajom egy pszichopata kurva, de legyünk őszinték, hogy nélküle nem lenne semmi izgalom az egészben. Számomra egyértelmű, hogy a szerkesztők mesterségesen benntartják egészen a végéig.

Explorer 2011.05.11. 11:22:55

@tuono: Hát nem feltétlenül akadémikus urakra gondoltam, de ezek nagyon buták szegények. És igen hát nőkből jobbakat szerintem lehetne találni :-/

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 11:22:58

@sélli_: Miért is? Kije őnéki Kristóf?
Ja! Hogy a riválisa... Így már érthető.

Egyébként ha jól rémlik ő még nem volt összezárva a csajjal. (Lehetett volna, dehát ugye nem Nikit küldte haza Szandra.)

Ami meg azt illeti a "Király" inkább Nikitől kap "agyfaszt"(?). Ezt aztán persze ilyenkor vezeti le... :)
Hogy a Dani vonalú féltékenységi rohamot bele se vegyünk a lehetséges kiváltó okok közé... :D

CSÉ 2011.05.11. 11:24:09

@nyílegyenes labirintus: Ez tényleg vicc, mert én tök nyugodt vagyok. Kb, mint Pókmajom, mikor adta a nagyasszonyt.
Ha Beácska átugordja a kommentjeimet, arra csak annyit tudok mondani: Na und? vagy azt, hogy Na gut!

Egyszerűen nem értem, hogy valaki hogy lehet érzelmileg ennyire vak.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:25:53

@CSÉ: érzelmileg vak? :D Ez elég súlyos képzavar nem? Vagy csak szerintem?

fairytale 2011.05.11. 11:26:12

@MEDVE1978:
Nem két napról lett volna szó, hanem két napról és egy hétről. Kristóf ugyanis nem lehetett volna a párja a párválasztónál sem.

taligas 2011.05.11. 11:26:40

@kovacsem: Ezen igazán ne vesszünk össze!:)

Kicsit eldurvult a fórum, próbáljuk meg jobban tiszteletben tartani a másik véleményét! (most magamon is önkritikát gyakorolok)

Nalbi99 2011.05.11. 11:27:18

@beacska: Egyetértek, én is így gondolom.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 11:27:48

@CSÉ: Két lehetőség van ezek után.
1. A tanítás nem igaz.
2. A szamurájok többsége olyan hülye volt, hogy képtelen volt ezt az egyszerűnek tűnő tanítást megtanulni.

Csakis így magyarázható meg ugyanis a középkori Japán háborúk töméntelen halottja... :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 11:27:52

Sziasztok :) Előrebocsátom, hogy a mai poszt kommentjeit még nem volt időm elolvasni, ezért elnézést, ha ismételni fogok :)
1.Detti döntése baromi hülye és több oldalról is védhetetlen húzás volt: a.) ebben a játékban nem igazán érzelmi alapon kell döntést hozni, illetve ezt tudni kell felülbírálni b.) az az indok, hogy Kristóf párja akart maradni, minimális egyeztetéssel és egy párcserével továbbra is működhetett volna (Nyikhaj – aki az első 5 perben bizonyította, hogy iszonyú nagy PÖCS – Detti mögött ugye, egyeztetnek, Laci vagy Dani mehet mellé másodiknak, Nyikhaj pápá, majd alkalom adtán visszakapja mindenki a régi párját).
2.Ha egy kicsit valaki gondolkodott odabent, nyilvánvaló, hogyha Detti kiejtésével 4 lány+6 fiú marad, akkor még nem kezdődhet el a végjáték, mert 5 párossal indult, és onnan is fognak új ember nélkül kipotyogni. Azaz: nem állta meg a helyét, hogy 2 fiú fog a héten kiesni, mert akkor ugyebár már csak 4 pár maradna. Így a döntés egyértelműen ült a fiúk részéről, mert a védettséggel esélyük nem lett volna. Sixx írta, hogy ha Nyikhaj védett, akkor sincs gáz, mert Kristóf beáll Aliz mögé és pápá Laci. Nade nem mindegy, hogy ki mikor választ.
3.Lehet, hogy ezzel a véleményemmel sok hölgytársamnál kiverem a biztit, de bizony nincs olyan, hogy egy nővel nem beszélünk úgy, mint a Don a Pókribivel. Ugyanis attól, hogy ő kétikszes, ugyanolyan emberi lény, mint bárki. A fizikai bántalmazás nem oké, de nehogymár verbálisan se lehessen vegzálni, csak mert lány! Amúgy a bicskanyitogató stílusra előbb-utóbb mindenkinek felmegy a pumpa, én azt csodálom, hogy eddig nem ugrottak egymásnak. Hogy ilyen volt a hangnem? Meg is érdemelte, oda-vissza játék volt ez, kérem szépen.
4.Szóba került, hogy Kristóf azon húzta fel magát, hogy Pók kiterítette a lapokat. Na szerintem nem egészen, itt szintén a HOGYAN volt a dolog nyitja. Nyilván minden játékos tisztában van azzal, hogy Szandra kavar, mint a turmixgép, néha átmegy pondróba, ha kell. A baj csak az, hogy élvezi a látványos szarkavarást/gecózást. Igen, valószínűleg Laca is tudja, hogy neki lassan kongatnak, de mivel a fiúk és közte nincs ellenszenv, nem szerették volna elbaszni az utolsó napjait. Erre Botsáska belekakál, azzal érvelve, hogy Lacinak is nyíljon ki a szeme. Nade mire megy vele, könyörgöm, mit csinál, mögé áll?
5.Pók érvelése, miszerint Alíz, meg Niki majd jól járnak, ha elmegy a pébe DonDaniKAlóz hármas, ott bukik, hogy MINDENKINEK erős pár kell, hogy esélye legyen a döntőre. Kvázi csak neki jó, ha a trió távozik, mert tervei szerint Robival (vagy jelen esetben Nyikhajjal) konspirálhat a végéig, de akkor ki marad a többieknek? A 25 milláig stabil párban kell evickélni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, jameg hogy a vágónak jár egy csillagos ötös, mehetnek a vévések tanulni hozzá :)

Kivétel 2011.05.11. 11:28:08

@Kistigris: Amitől NŐ egy nő, és nem beszélünk így vele, az Szandrából hiányzik... szóval vele akár így is lehet beszélni, - mondom ezt nőként -
Külsőleg megpróbál a női nemre hasonlítani, de ehhez mondjuk nem ártana néha a gon......-ás helyett néha egy kicsit pl vádlira, lábra edzeni... mint egy botsáska, kb olyan.. ideje meg éppen lenne rá..

beacska 2011.05.11. 11:28:22

@Benyeszke: tudod, még arra sincs kedvem, hogy itt a "hátam mögött" menjen a szapulásom...ez már tényleg tiszta VV fórom...(fejcsóva)

neked írtam a Besbére, majd visszajövök, ha tiszta lesz a levegő. Nekem ehhez nincs kedvem, hogy még a férjem is szarember legyen, pedig én még a szereplőket sem illettem egyszer sem a gúnynevükön...erre való a fórum, a gerinctelen emberek gyülevész hadának...

Nyuszika158 2011.05.11. 11:28:28

A király nem csapta le a Pókmajmot, mer nem férfi, bezzeg a bátor Nyikhaj szembeszállt már egyszer a T69-cel! Mondjuk igaz, a T69 meg nem nő. :D

www.borsonline.hu/news.php?hid=19855

Horváth Évát élő adásban felpofozta Jankóczky Attila, alias Nyikhaj. Mik vannak!

Csárli Sín (törölt) 2011.05.11. 11:28:44

Az amúgy is csak szájban nagy maccccsó Kristóf most mennyire le lett alázva csúnyán fogalmazva, hogy a kis barátja ment rendet rakni utána és megvédeni? Baszki, 25 éves férfi (pffff) védje már meg magát, van ha képtelen, akkor húzzon pityeregni a sarokba és kussoljon, ahogy hősünk is tette. Ezekért kéne rajongani, mert milyen rendes emberek, Szandra meg milyen csúnya dög? Jaj de furcsán ferdít néhányotoknál a tévé :-)

CSÉ 2011.05.11. 11:29:24

@Benyeszke: Akkor ezennel bocsánatot kérek Beácskától meg mindenkitől akinek elrontottam a napját. Nem állt szándékomban.

Különbözőek vagyunk, ez abból is látszik, hogy az én fejemben nem hangzott olyan sértőn amit írtam, de ha valaki ezt nagyon sértőnek érzi akkor elnézét.

Csak zárójelben mondom, hogy aki szerint Ádám vállalhatóan viselkedett, az nem értem miért van kiakadva azon, amit írtam, de nem szeretek a semmin veszekedni másokkal, úgyhogy inkább bocsánatot kérek a stílusomért megint.

Britte 2011.05.11. 11:29:50

@sélli_: Hát sokáig vissza fogta magát Ádám, nem csodálom hogy elszakadt a cérna.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 11:30:00

@CSÉ: Hát apám nem vagy egyszerű baszod! :D
Mindig van egy "de" a tarsolyodban...
Tisztára, mint a nejem, az is: Jóó, DE, De , DEdededede... :D

2011.05.11. 11:31:17

@felmary: tudom, figyelek :-) Itt speciel az aktuális helyzetre felépítendő stratégiára gondoltam.
De egyébként köszönöm.

KaLi 2011.05.11. 11:31:46

Sztm sokban fugg a vagastol, h PM v Adam tunik gonoszabbnak. A szerkesztok ugy vagjak a mondatokat, ahogy akarjak, es ugy alakitanak ki bennunk vmi kepet a jatekosokrol. En ahogy latom, Adamon kivul mas nem utalja PM-et, ugyh annyira megsem lehet olyan bunko paraszt, mint amilyennek mi latjuk. Az h Adamban felmegy a pumpa, hiaba mond barki barmit, ha cukkolnak, direktbe baszogatnak vkit, mindenkiben felmegy es igenis visszareagal mindenki. Es most nem vedem, nagyon nem szimpi az a srac, eleje ota azt varom, h kiessen. Az, h a szerkesztok segitik PM-ot sztm hulyeseg. Amennyit segitettek Adamnak Dani visszakuldesevel, annyit segitenek PM-nak is max. Pl. a boritekot felvehette volna mas is, nem allt kozel hozza, o volt legtavolabb mikor olvastak a levelet, csak gyorsan felfogta, h mi a szitu, nem ugy mint műfog. Ez az egy eselye volt, elt vele. Az uj srac egy igazi paraszt, Kristofnak sikerult is jol osszevesznie vele, mar az elso 5 percben, pont ezert feltette a segget, valamint a kiralyet, ha vedett lesz a srac. Detti talan annyiban hibazott, h ha most nem is lett volna a parja Kristof, kovetkezo valasztason visszakapta volna, viszont ezt Kristof se hangsulyozta ki neki, ha mar probalta meggyozni, h dontson maskepp.

sélli_ 2011.05.11. 11:32:28

@Nathan D'Xantine: Nem értem a kérdésed. 'Kije neki Kristóf?' - a barátja, ezért állt ki mellette.'Ja! Hogy a riválisa... Így már érthető.' - mi érthető...?
Kristóf egyszerű mint egy A4es lap (ettől még szerethető persze) inkább arrébb megy mielőtt elfajulna a veszekedés. ellenben Ádám, igenis konfrontálódik. Hajrá. Legalább van mit nézni. Még mindig jobb mint a tejbetök Laci (?) aki mióta beköltözött meg sem mukkant.

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 11:32:48

Ádám nekem az első héttől kezdve unszimpatikus, Alízzal való kétszínűsége miatt. Dani a "Kérsz mogyorót?" esetével bizonyította, hogy egy vidéki suttyó.

DE! Mi volt amit Ádám kiabált Pókmajomra és nem igaz?
Ribanc, prosti, kurva? Az.
Szar ember? Igen.
Nőnek született? Éppenhogy.
Hányinger? Broáf...

haruka 2011.05.11. 11:32:50

@GL-581 g: én is lépek, nekem ez már sok. a VV HV-t is ezért hagytam abba, mindenki túl komolyan vette az egészet. az elején még itt is csak a röhögés ment, most meg... na mindegy, este én is visszanézek.

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 11:36:36

hű basszus, most nézem, mi folyik itt :O

@beacska: nem, ne menj sehova, én a vévéről is hiányoltalak, bár értettem a döntésedet...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:36:47

@CSÉ: bocsánatkérés elfogadva :D. Szerintem itt mindenkinek joga van elmondani a véleményét de a személyeskedés nem vezet sehova, mert egyáltalán nem ismerjük egymást. Néhány kivételtől eltekintve én pl. azt se tudom ki fiú meg ki lány.
Néhány hete én is belefutottam egy ilyenbe, azóta inkább meggondolom mit írok mert nagyon szar érzés ha téged vagy a hozzátartozódat sértegeti valaki csak azért mert nem szeretsz egy valóságshow-szereplőt.
És végül beacska a virtuális barátom ezért védem meg.

CSÉ 2011.05.11. 11:39:25

Ez kész. A végén még kiderül, hogy nem Ádám viselkedett vállalhatatlanul, mert az teljesen renben van, ha valaki egy Pókmajommal így beszél, hanem én, aki sütni küldi a sütni készülő fórumozókat.

Bocs, de én is lépek. Majd visszanézek legközelebb, hátha akkor nemcsak olyanok lesznek, akik cukorból vannak.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 11:41:20

@sélli_: Barátja. Persze. Még valami?
Te figyu! Lehet hogy én nem értem a lényeget!

Hány pasi nyerhet a végén?

Ha mondjuk, teszem azt egy, akkor nem riválisok véletlenül?

Logikailag a "Don"-nak éppen "Pók"-kal kéne közös hálót szőni. Persze barátkozhat is, az is klassz dolog... :D

felmary 2011.05.11. 11:41:27

@sélli_: ne már! magát védte! MaciLaci és Robi után Kristóf lenne az első, akit küldene a 'csába. Már csak azért is, mert vele ellentétben egy szimpatikus srácról van szó.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:42:49

Gyerekek ne vicceljetek már. Eddig olyan tök jó volt ez az egész, most meg hirtelen mindenki besérül.

Legyen a főszabály az, hogy nem személyeskedünk és akkor minden oké lesz.

2011.05.11. 11:43:31

@Csárli Sín:
"Kristóf most mennyire le lett alázva csúnyán fogalmazva, hogy a kis barátja ment rendet rakni utána és megvédeni?"

Szerintem vannak emberek, akik inkább befelé ölik magukat ha konfliktusba keverednek, mintsem hogy a végsőkig elmenjenek az igazukért. Nem rossz tulajdonság ez, csak egy pöttyet önromboló.

És vannak másmilyen emberek, akik nehezen tűrik ha környezetükben bántás ér olyan valakit, akit mondjuk kedvelnek is, de ezen túl még azt is tudják róla, hogy inkább elvonul. Önjelölt kis igazságosztónak is lehet az ilyet titulálni, bár azt gondolom, ez sem kifejezetten rossz tulajdonság, ha ésszel használják. Főleg ha annak a másiknak akit ezzel megvédeni szándékoztak, leesik, hogy önmagáért ezt úgysem tudta volna megtenni.

Én is ilyen vagyok, akit kedvelek, azt ne bántsák! Mert kijön belőlem a sárkány tüzet okádni :-)
Nem vagyunk egyformák.

Az értés kedvéért: a kiskamasz gyerekemért is elmennék a világ végére is, miközben pontosan tudom, hogy idővel meg KELL tanulnia megvédeni magát. Meg azt is, hogy ő olyan, aki NEM SZERETNÉ még véletlen sem használni ehhez azt a fizikai erőfölényt, ami van neki. Akkora gyerekem van, hogy ha melléüt, az is halálos lenne, és olyan jámbor, hogy jajj :-) Mert ő JÓ-nak született. Én meg nem annyira :-)

Szóval mélységesen megértem Ádám kirohanását.
Szandra meg egy csúnya dög. Igen :-)
Sőt!!!

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 11:44:52

@Benyeszke: Na persze!És amik le Pókmajombarát-oztál? az smafu? :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 11:46:33

@CSÉ: bázz, namost nemár. mindenki higgadjon le, és próbáljuk meg kicsit érteni is, amit a másik mond. számomra Ádám nem volt vállalhatatlan, mert KÁMINGÁUT!: én nagyon sokszor viselkedem úgy, hogy a körülöttem lévőket felingerelem és nem várom el, hogy csöndben, megadóan tűrjék. milyen alapon? adok-kapok ez, semmi a köze a nemekhez. a tiszteletadás szintúgy kölcsönösségen alapul. Szandra az elmúlt napok alatt (legalábbis vágás alapján) az én szememben nem sokat tett ezért. viszont elfogadom, ha van, akinek ez nem tetszik. szerencse, ha nem találkozott (vagy élt összezárva) hasonló jelenséggel.

beacska 2011.05.11. 11:48:11

@Növény: :DD én is PONT ezen gondolkodtam. Van aki felmegy a szobába duzzogni, és van, aki le megy ordibálni. Én is azt tanítom a gyerekeimnek, hogy bizony van olyan szitu, ahol KI KELL ÁLLNI MAGUNKÉRT! Különben eltaposnak. De ehhez kell egy mantalitás, ami vagy kialakul, vagy nem.

És van, ami egy anyának mentségül szolgál ;D

sélli_ 2011.05.11. 11:50:30

@Nathan D'Xantine: 1 pasi nyerhet, nem is azt mondtam hogy nem, csak az a lényeg, hogy hogy jutsz el a végéig... Átgázolsz mindenkin, szemétkedsz és ármánykkodsz, mint Pókmajom, aki szinte minden nap hangoztatja, hogy 'engem nem érdekel mi lesz veled, de ezt most lépjük meg' - ez mennyivel jobb??
Előbb-utóbb persze hogy egymásnak mennek - el kell fogyniuk a végére, csak az a nem mind1, hogy valaki az első perctől kezdve döngöl a földbe mindenkit, vagy megpróbál addig ember maradni, ameddig lehet. Ádám megmondta, hogy ha arról lenne szó, inkább Ő menne mint Dani - kérdés hogy valóban így lenne-e ha arra kerülne a sor.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:51:56

@nyílegyenes labirintus: szánom-bánom bűneimet, de ne rontsd már itten az ázsiómat pont amikor békéltetni próbálok. :DD
Mondjuk a felek közül már kb senki nincs itt de akkor is.
(Megjegyzem a villanykörte még mindig nem lett kicserélve, pedig tegnap szóról szóra úgy kértem ahogy írtad)

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 11:52:04

Kristóf padlón volt a szemét randi és Detti hazaküldése miatt. Ezután Szandra még teljesen feleslegesen belerugdosott (sejthető volt egy lány érkezése, és akkor Laci haverjuk szóba se kerül).

Kristóf inkább lelépett, megelőzendő a tetleg-kiesést. Ádámék látták rajta, hogy tényleg padlón van, ezért rakták helyre Szandrát, neki se legyen már annyira jó. Szerintem teljesen megérdemelte.

2011.05.11. 11:52:25

@beacska: köszi a megértést :-)

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 11:54:20

@ladyandhenk: Télleg? Hát nekem ilyenkor (jó,dedededed) nem annyira. :)
Olyan kis ketrecben tartom egyébként, mint Te a párodat! :)
A meccs milyen volt tegnap? Sör elég hideg? :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 11:55:39

@Benyeszke: Akkor mondd neki, hoy felajánlottam, hogy kicserélem. :D
Szerinted?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 11:55:59

@ladyandhenk: nekem is szimpi a neje, hívjuk meg a tesztelős klubba, úgy emlékszem ő is Kristóf fan :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 11:56:52

@Nathan D'Xantine: A döntőig el is kell jutni, két út vezet:
- minél több megbízható társ (egy nem elég) vagy
- szerkesztői segítség.

Tuti bukás:
- egy stabil párom van,
- nyaralok és eltűnök (szerkesztők kiírnak),
- érzelmileg döntök (ésszel kidobnak).

Ádám a póker rutinjával némileg előnyben van, ezt csak mellékesen jegyzem meg.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 11:58:07

@Növény: Igen, de ez hol barátság? A gyermekeidért persze, h megteszel mindent, de akit 1 hónapja ismersz? (lehet, h túl a barátságon ez, akkor persze megértem) Megjegyzem, nem volt indoka neki lemenni, de épp ilyen kedve volt, kiadhatta a fölös indulatokat...:) Attól még nem volt szép, na...

KaLi 2011.05.11. 11:59:05

azokhoz lenne kerdesem, akik neztek tegnap az adast, h nem remlik nekik olyan jelenet, amikor Kristof all a kamerak elott es kerni akar vmi? (reklamszunet elott mutattak, es nekem ugy jott le, h azt akarja kerni, h engedjek vissza Dettit, persze ezt nem mondta) de most hiaba nezem vissza az adast, nincs benne, youtubeon meg nincs fent az a resz. most lehet elaldutam es almodtam? de nem hinnem

beacska 2011.05.11. 12:00:12

@Növény: az én fiam 12 évesen véletlenül fülön vágta az egyik osztálytársát, hogy eleredt a hmmm füle vére (de vicces). És akkor leültünk beszélgetni, a testi erőről meg ilyesmikről. Tudnia kell az erejét kordában tartani, és a konfliktusokat helyesen kezelni. Ez egy (azóta) 76 kilós kamasznak nem lehet könnyű...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 12:05:22

@Benyeszke: @nyílegyenes labirintus: Akkor nálatok el van tévedve a társadalom, mert nem az asszony az ÚR a házban! Helytelen!!! Te egyike lennél azon keveseknek, akik fellázadtak és nagy uralomra tettek szert a gonosz női nemmel szemben? Lehet, h Ádám sem paraszt volt tegnap, csak próbál lázadni a sok 180 IQ-jú nő mellett, akik csak kihasználják őkelmét (főleg Niki, ugye)?
Megjegyzem, h nálunk a német juhászoknak is nagyobb a ketrece, mint a páromnak, de hát ezt érdemli, mert férfinak született szegény!
De követelem, h az asszonyt engedje ki, mert különben...

Igen, az asszonyt bevehetjük:) Örülnék neki, fel kell világosítani, h legyen "NŐBB":)

winyettyu 2011.05.11. 12:05:39

én Ádámékat nagyon csodálom h nem kevertek le nekik 2 nagy büdös sallrt. én monitoron keresztül "lekezeltem" pókmajmot. nagy önmegtartóztstásuk van a srácoknak.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 12:06:10

@sélli_: Óriási szerencse, hogy Ádám nem ármánykodik. És nem gázol át senkin.
Barátai vannak meg ilyesmi.

Azért édes, hogy magad sem vagy biztos benne hogy Ádám "valóban" úgy tenne-e ahogy mondja, bár láthatólag imponál neked, hogy mondja, még ha hazugság akkor is.

Magyarán neked nem az számít mit csinál, hanem hogy mit mond. Akkor is, ha nyilvánvaló hazugság.

Egyébként tök cuki, hogy mindenki frankón osztja az észt a játékosokról.

Pl.
Nem ismerem Pók-ot, nem kedvelem, stb.
DE! Az ő viselkedése is simán lehet szerep. Mindenki hajde őszintének gondolja(már ami az önfelvállalást illeti), és persze kavarós gecinek.
Pedig lehet, hogy csak kilőtt magának egy más játékban hatékonynak látott stratégiát, és azt próbálja több-kevesebb sikerrel követni.
Ez esetben sokkal érthetőbb lenne a rágott köröm és társai, mint abban a verzióban amiben ő tényleg egy laza vérgeci.

Lehet továbbá hogy én gondolom rosszul, de itt a fiúknak a lányokkal kéne sokat haverkodni, nem egymással. A fentebb említett egyszerű oknál fogva: mindenkinek az azonos nemű játékosok az ellenfelei, míg a másik fél a szövetségese.

Ádám pl hiába "barátkozik" a pasi sleppel, és védi hősiesen Kristófot(pfff), ha közben a nőket(pl.Niki-t, már elnézést az igazi nőktől!) elvadítja magától. Ugyanis a játékban hiába áll be Dani mögé a párválasztáskor.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 12:07:20

@beacska: Asszony vagy Drága:), tessék NŐként viselkedni, ketrecbe berakni, hagy szocializálódjon, szokja, h a nő az Úr a házban!:)

beacska 2011.05.11. 12:07:37

egyébként szegény Kristóf borzasztóan magába zuhant. Az elején még viccelt vele, hogy "8 nap alatt 5 hálótársam volt", de aztán már nagyon örült a Jennynek, hogy végre van stabil társa. Aztán azóta....szegény...szerintem Daniék is azért macerálják ennyit, hogy ne búslakodjon magában, hanem lefoglalják kicsit. Lehet, hogy ez buzisnak tűnik, meg "más értékrendnek", de ha így vesszük a szívatásokat, akkor nem biztos, hogy a "sorrend" változott, csak próbálják felkarolni a "gyengébbet". Látszik is, hogy sikerül is néha, mert jól el van ezekkel a seggrepacsikkal.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 12:11:19

@beacska: Hát, kérem szépen, borzasztó is lehet, h megint találnom kell valakit, és nem lavírozhatok végig egy nővel.

Hogy áll a kenyér?

beacska 2011.05.11. 12:11:53

@Nathan D'Xantine: igen, ezt én sem értem. Ez valami berögzött szokás, amit az oviból hozunk (jaa, nem inkább a suliból. az oviban még játszanak együtt), hogy mindenki a saját nemével barátkozik, a másik nem csak "indokolt esetben ;D") ficcen be.

Növény (törölt) 2011.05.11. 12:12:45

@beacska: énfijam most ballag majd, 14 éves. Ehhez 196 cm magas és kb 135 kg, amiben csak kb 10% a súlyfelesleg, a többi csont, belső szerv és izom. Napi három edzése van, kézilabdázik. Olyan válla nőtt az elmúlt években, hogy szédület végignézni rajta, sokszor még nekem is.

Szerinted? Neki milyen lehet? Mikor akárhol elmondja a nevét, az emberekben leáll az ütő és azt hebegik, hogy "jézsatyaúúúúristeeeen". A kölköt meg ez például rettenetesen frusztrálja, de ilyenkor jön anyu és kicsit segít :-)

Jó, Kristóf nem ilyen NAGY, ezt tudjuk, de akkor is úgy tűnik, hogy törékeny. Ahogy Ádám is nagyon jól látja. Az ilyenre kicsit "vigyázunk". Ennyi.

beacska 2011.05.11. 12:13:53

@ladyandhenk: megsült ;D most hül. köszönöm kérdésed.

De tényleg elég szar érzés lehet, főleg, mert Kristóf olyan kis barátkozós. Nála mindig mutatták, ahogy "barátkozik" az újjal. Bezzeg Alíz! Se Gáborral,se Lacival nincs még vágókép sem!

Kistigris 2011.05.11. 12:14:29

@Kivétel: Pont Ádám volt az (és a lekurvázó, leszutykozó, stb. "vitapartnerek") akik nőiségében támadták, egész más dolgok miatt.
Épp az egyéb emberi-roszz emberi tulajdonságai, viselkedése miatt a nőiségében gyalázzák, alázzák, mert azt a legkönnyebb.
S a külső tuladonságokat felhozni... ne haragudj...
Csak azért nem írom le, hogy Ádám a kockahasa ellenére ronda, mert nem a külső számít:)
De ne érts félre, nem akarlak kioktatni, vagy osztani az észt.
Egyszerűen, csak az késztetett szólásra, amit most Ádám viselkedése képviselt, illetve az, hogy ez "társadalmilag általánosan elfogadott és megszokott", hogy nagy szavakat használjak...

Honeyy 2011.05.11. 12:14:59

@beacska: de mennyire jó volt már, amikor Dani próbálta vigasztalni azzal, hogy: gyere, készítettünk meglepetést, készültünk neked. Örülsz? Benne van mindened.
Hát én tényleg tök kész voltam tőle, ha ott vagyok, tuti lepisilem a lábam szárát a nevetéstől.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 12:15:11

@Növény: No, neki nagy ketrec kell majdan mostanság!:D

Nem semmi magasság és gondolom, h még nőni fog! Le a kalappal!

Na, elugrom enni, mindenkinek Jó étvágyat!

zaphodbeeb 2011.05.11. 12:15:21

1. Nézettre kell csinálni a műsort!
2. Az életképtelen gusztustalan vagy gusztustalanra maszkírozott figurákat életben kell tartani!
3. A jól játszó figurákat kisebb nagyobb szívatásokkal kell rendszabályozni vagy elzavarni!
4. A végére lesz valami, amiből a csatornánál a szerkesztők kihozzák azt amit akarnak vagy amit valaki megkövetel tőlük.

Ezt nézzük minden nap körítéssel.
Oszt jónapot!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 12:15:31

@Jozeph Pelikahn: Olvasva a sztorikat a döntőhöz mindkettő kell. Ugyanis a szerkesztők néha eléggé "istenjátékként" kezelik az egészet.

Tehát: Több szövetséges+szerkesztői segítség.
És hát a több szövetséges az ellenkező nemből szükségeltetik.
ezt nem annyira fogták fel a játékosok.
Jól lemérhető azon, hogy a "Don" alatt hányszor moccant a léc amiatt, hogy a pasikkal szövetkezik, és magához csak egy(!) nőt emel(?)... Eddig megúszta, de nem rajta múlt...

beacska 2011.05.11. 12:16:46

@Növény: az enyém meg vízilabdázik...mondjuk az agresszió levezetésére mindkét sport nagyon jó ;D Lehet, hogy anyuci nem tudja, és mégis agresszív a gyerek? ;D milyen a pályán? mert az sokat elárul ;D mondjuk nem jutott volna el napi 3 edzésig, ha nem lenne benne némi támadó szellem és agresszió. Ami nem baj.

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 12:17:19

@Nathan D'Xantine: mi több: az is lehet, hogy mindegyiküké szerep. und? mindenki a maga vérmérsékletének megfelelőt osztja és/vagy szereti őket, így kerek ez :)

a fiú-lány haverkodásra: részben igazad van, de egy jól kiépített "háló" biztosan nem árt, már annál, aki hosszabb távon gondolkodik bent (most a váratlan szerkesztői húzásokat hagyjuk ki). nameg tapasztalhattuk, hogy nem mindenki gondolkozik feltétlenül egyszemélyes győzelemben. valaki írta régebben, hogy ha választania kéne, hogy 25 milla, vagy osztozkodás, előbb megpróbálná önerőből (mint Pók), de nyilván nem kizárt, hogy mások meg úgy vannak vele, hogy oké, ha szakadárként bukom, akkor nulla HUF, amúgymeg mondjuk 5 milla. nem mindegy :)

Növény (törölt) 2011.05.11. 12:18:54

@ladyandhenk: amíg én élek, neki nem lesz ketrec :-)
próbálom úgy nevelni, hogy ismerje fel a nőkben azt ami sunyiság már az elején, nehogy ketrecben találja magát. Nem szép dolog a mai világban ilyet sugalmazni, de szerintem akkor is ez az evolúció rendje: a férfi az legyen férfi, a nő meg nő, mindenki tudja hol a helye :-)

Asszem maradi vagyok :-))))))
Áááá, jobb ha inkább dolgozom én is.

Átvitel honvéd 2011.05.11. 12:19:02

@Nyuszika158: hmmm, ez már a második, releváns cikk azzal kapcsolatban, hogy a szerkesztők így, utolsóra egy színészbojtár gyereket küldtek be szart keverni. (Színészbojtár = nem képzett, de vitt már fajsúlyos szerepet közönségfilmben). Az eléggé felrúgja az erőegyensúlyt. Ráadásul vegyük észre, hogy amit mi tudunk, azt a bentiek ebben az időben még nem tudták, ti. hogy az új ellenfél nem egyszerű lelkes amatőr, aki csak úgy az utcáról besétált a casting-ra, hanem valójában gumicsont, amin lehet rágódni, + nagyokat nézni, hogy ja, így is lehet. Én borzasztóan kíváncsi leszek, hogy ki lesz az első, aki kapcsol, és felveszi a ritmust... egy biztos, ha a srác nem teljesen béna, akkor pl. Ádám számára a Pókmajommal vívott, végtelen "akkor most kinek is a q anyját"-saga csak kellemes emlék lesz ahhoz képest, amilyenné a viszonyok még válni fognak.

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 12:20:31

@Kistigris: "...akik nőiségében támadták, egész más dolgok miatt.
Épp az egyéb emberi-roszz emberi tulajdonságai, viselkedése miatt a nőiségében gyalázzák, alázzák, mert azt a legkönnyebb."
itt mire gondolsz pontosan?

samba pa ti 2011.05.11. 12:24:42

Ádám a póker rutinjával egy elkényeztetett köcsög, aki képtelen elviselni azt, hogy másképp is történhet valami, mint ahogy azt ő elkpzeli.
S amikor ez megtörténik, hisztizik, mint egy rossz kurva.
Az egyik legrosszabb fajtájú nárcisztikus, önelégült majom, akit életemben láttam.

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 12:26:31

@samba pa ti: pedig akad egy néhány odabent... :)

Növény (törölt) 2011.05.11. 12:27:33

@beacska: egyelőre csak a bírók mentalitásáról árul el néhány dolgot, hogy nem sokat van játékban... pár perc után mindig kiállítják, mert túl nagy az esélyegyenlőtlenség közte és az azonos évjáratú ellenség között, még akkor is övé a 2 perc ha éppen hárman csimpaszkodnak az ő nyakára :-)))))))

Félnek tőle.

zaphodbeeb 2011.05.11. 12:28:19

@samba pa ti: igazad van, gáz a csávó!
De! Amit eddig bemutatott azt a játékban tette, saját erőből. Míg mondjuk Póki csak egy mesterségesen életben tartott figura.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 12:29:21

@Benyeszke: @ladyandhenk: Nananaaa... álljon meg a nászmenet! Csak semmi Kristóf klub! Asszonynak otthon a helye! Úgy ahogy I.Korleóne királytól láttuk: ül, fekszik, kulturáltan szórakozik! :P

Még hogy Kristóf klub... adok én neki...

Kivétel 2011.05.11. 12:30:13

@József István: Még az is kiderülhet, hogy szerepet játszik, lehet van valami titkos küldetése, mint Robinak volt, hogy legyen prosztó.. csak ez most annyira titkos, hogy mi se tudunk róla, ha már színész/jelölt, lehet, hogy a szerkesztők nem hagyták ki az ebben rejlő lehetőséget

zcsi 2011.05.11. 12:30:14

A nagy taktikusnak tartott urak, Ádám, Dani, esetleg Kristóf, arra nem gondoltak, hogy ha bent tartják Dettit, akkor egy, azaz egy fiúnak kell alapesetben távoznia (Attila védettségével mondjuk Lacinak), míg ha kiszórják, akkor rögvest kettőnek? Ami legalábbis dupla esély bárki távozására, és még ennél is nagyobb esély, hogy hármójuk közül húzzon haza valaki. Puszta matematika, ugye. Ők akkor nem tudhatták, hogy este belibben az új csaj.

Ami persze felvet egy újabb kérdést: ha Dettit nem küldik haza, akkor is jön az új leányzó? Mert gyaníthatólag nem csak beugrónak utaztatták ki, azaz egy lánynak tegnap mindenképpen távoznia kellett.

Kivétel 2011.05.11. 12:32:45

@zcsi: A védett eddig még mindig utoljára választott, szóval vagy Laci ment volna, vagy bárki más... kár lett volna ebben reménykedni.. miért állt volna pont Alíz mögé a védettségével az új srác... főleg a genyó szereppel, ami amúgy lehet, hogy csak álca...

Eruka 2011.05.11. 12:32:55

első felháborodás: T69-et ugyan ki a hóhér sminkelte???? tegnap olyan apró malacszemeket sikerült varázsolni neki, hogy szinte nem is látszott... :o
továbbiak: jól megkavarták a szart a szerkik... ügyes húzás volt ez a randis "válassz valakit" húzás. Igazából nem volt jó választás...Dettit is megértem, és Kristóf felháborodását is. Mikor kimondta a csaj, hogy marad Kalózné, akkor én meg felnyögtem, hogy "ez hülye!".
Az új csávót Kristóf helyében ott fojtottam volna vízbe rögvet... ez valami übergáz! És bakker, egy palinak hogy lehet keskenyebb a válla mint a csípeje??? (ne persze az iq -90 az igazi gáz, de legalább látványnak is ocsmány!!! ) és ahogy előadja magát...! remélem, én is, hogy repül a francba!!!

Pók: egy undorító, gerinctelen rohadék!!! nem az volt a baj a medencés jelenetnél, hogy kimondta, amit, hanem ahogy, és ahol: egyrészt Alizt kellemetlen helyzetbe hozta, másrészt a Kisgyereket is porig alázta, de leszarja, mert ő ezt nem érti! egy satufa paraszt! nekem már görcsben van a gyomrom tőle!
az meg, hogy folyamatosan védik a szerkik... nem élt volna túl egyetlen párválasztót sem, ha nincs védettsége! ráadásul 2.... Annyira remélem, hogy egy ilyen szakadék szar szutyok nem nyerheti meg!!!!
és hogy mekkorát fog nézni, hogy borul a szaros kis terve az új lány miatt!! muhaha!
Mellesleg Szandra az őszinte????? aki ezt mondja, látta azt a jelenetet, mikor Alizt "okosítja", és Aliz visszakérdez, hogy "te meg Danit teszed ki?" erre ez a gennyláda nem átallja azt mondani, hogy "ááá, azt én még nem tudom, de te csak paklod ki a Kalózt...!" SZAR!

Ádám, és sleppje: csodálom, hogy a Don megállta, hogy ne pofozza fel istenesen.. és nem értek egyet azzal, hogy nővel így nem beszélünk, mert ha megérdemli, akkor de, és EZ a lény különben sem nő.... Szal, hajrá DON!!! :) kövezetek meg, gyerünk!

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 12:33:32

@samba pa ti: Hogy kiket láttál eddig azt nem tudom, de amúgy igazad van, a Katás történet a legjobb példa. Meg a csőlátású flegma is igaz.

beacska 2011.05.11. 12:34:11

@zcsi: biztos volt, hogy jön még egy új csaj. Olyan még nem volt, hogy csütörtökre 6+4 legyen a felállás.

És ez a lépés nem csak a Dettinek szólt, hanem az többi lánynak is, csak hát a szellemi szint miatt, csak Alíz vette a lapot.

Kistigris 2011.05.11. 12:34:15

@terrortűrő tintatartó: Jaj, már a végén a női egyenjogúság élharcosának szerepében tetszelgésre kényszeredek:)
Egyszerűen csak az verte ki nálam a biztosítékot -hogy banális szófodulattal éljek- hogy X-nek baja van Y-nal, amiért szerinte pofátlanul belelát a lapjaiba, és ezt cinikusan ki is fejti az érintettek előtt, stb., stb.
Erre X nem ad valami frappáns, esetleg ironikus, akár durva választ, hanem prostizza, szutykozza, stb. Y-t mivel nő. (Fenyegeti is, de mondjuk ez nemétől függetlenül megtette volna)
Na, és ehhez az ottlévők közül senkinek nem volt egy szava sem. Hogy, mondjuk "Na, Ádámkám, azért ezt nem kéne..."

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 12:34:40

@Kivétel: Nekem első 3 perce után volt az a reakcióm: ilyen igazából nem létezhet, ez tuti beépített arc.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 12:35:30

@nyílegyenes labirintus: megmentjük, kiszabadítjuk ez nem is lehet kérdés! :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 12:37:35

@zcsi: Aki az elejétől bent van, az tudja, hogy a VÉDETTSÉG a legfőbb mumus. Szegény Detti ezt még nem értette, nem volt rutinja.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 12:38:59

@beacska: és amikor Robi bejött? Akkor 6-4 volt az állás és két csávó repült a párválasztón

beacska 2011.05.11. 12:40:27

@Benyeszke: szerintem 5-7 volt, nem? olyan nem volt, hogy csak 4 lány ült a széken...szerintem

felmary 2011.05.11. 12:41:34

@samba pa ti: egyetértek. Volt egy ilyen kollégám. A hátunk mögött ármánykodott, és ha valaki kritikával illette, hisztizett, mint egy gyerek.
Pl. meddig lovagolt már Ádám a "csőlátáson" meg a "flegmán"?

Kivétel 2011.05.11. 12:43:42

@Kistigris: Szerinted mitől nő egy nő? Aki jogosan elvárja, hogy úgy is viselkedjenek vele? Szandra pont nem igyekszik úgy viselkedni, persze nem is ez a cél ott, csak hát sokszor előkerül, hogy miért nem tisztelik, és hogy beszélnek vele.. Aki többször előadta, hogy mennyire nem jön be neki a Krisztián, aztán minden este lefeküdt vele, aki olyan tiszteletlenül és lealázóan beszél emberekkel - l. pl legutóbb Linda, aki idétlenül, erőltetetten előadja, hogy lepisili a bokáját, annyira nevetséges volt a kiválasztás, hogy féltek tőle, közben meg látszik, hogy megjátszás az egész... szerintem mindenki azt kapja, amit megérdemel.. És ne hidd, hogy én szeretem a csúnya beszédet, még a"gyúny" neveket se használom itt, és sajnos, hogy egyre inkább elfogadottá válik a társadalomban, de ott abban a szituációban engem kevésbé az zavart, ahogy Ádám viselkedett, mint az, ahogy Szandra a "gonoszkodni" szót ki bírja ejteni... És igenis a külső is fontos, ne csak attól legyen nő egy nő, hogy puncival született... tessék tenni érte

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 12:43:43

@beacska: hehe tényleg, akkor ezt benéztem :D

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 12:44:16

@Kistigris: Gyanús vagy te nekem! Hány részt láttál eddig? :-)

Kistigris 2011.05.11. 12:50:46

@Jozeph Pelikahn: Sokat; de nem vagyok rá büszke:) a dzsungel mélyéről figyeltem...

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 12:52:20

@Kistigris: ok, értem, köszönöm a választ :)

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 12:55:34

@zcsi: az szintén puszta matek, hogy 5 lány lesz párválasztóra. én is írtam fentebb, beacska is írta pár hsz-szel ezelőtt. nem nagy varázslat. foghíjasodni új ember nélkül 10-ből fognak.

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 12:56:33

@Kistigris: Csak azért kérdeztem, mert az első beszélgetés óta szutyok prostinak tartják Szandrát, aki ezt későbbi viselkedésével sem igyekezett cáfolni.

Nem a női mivoltjáért kapta amit kapott, sőt!

Kistigris 2011.05.11. 12:57:33

@Kivétel: Értsd meg, nem azt fejtegetem, hogy egy nőt glória és édes titkok illata, valamint az erkölcs tizsta levegője lebeg körül... mivelhogy csak egy ember mindenki.
eccerűen, az én vitakultúrámba nem fér bele amit Ádám kifröcsögött. De oké, másnak más nem tetszik. De még ez a sokat szidott nőszemély -akit pl. én sem értek, miért állítja be magát pokolbélinek- sem beszélt íg senkivel. Oké, ezért se írtam volna. Csak az késztetett szólásra, ó jaj, hogy mindenki úgytett a kolumb vidéken, minha ez az Ádám-stlíus szót sem érdemelne.
(Épp Ádám szőtte bele mondandójába egyébként Szandra női mi voltát, azt a szerinte ilyen-olyat.)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 12:58:18

@Kivétel: A kultúrált viselkedést nem kell "kivívni". Az vagy van, vagy nincs.
(Tisztelet, tekintély, megbecsülés, stb. kivívható. De az más tészta.)

Itt különben se arról van szó, hogy Szandra megédemli, vagy sem. Arról van szó, hogy kissé meredek kultúrált játékosnak nevezni egy ilyen csávót mint Ádám. Ennyi.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 12:58:29

Jajj, de teCCett a tegnapi rész!:)
Pók iszonyat jól konspirál má megen.

Hogy odabaszott már a beretvált fejűnek. Tetszett a nyílt szembesítés. A Laci meg ült ott, mint egy bambafejű pincsi.:)
Korleóne ha dühös, mindig mókás mopszfeje lesz. Alapból kétfelé állnak a szemgolyói, de amikor ideges, még jobban szétfeszülnek..:))

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 12:59:42

Nem lehet, hogy Attila tényleg beépített tag és így léptetik le Szandrát:
"Van, aki azt hiszi igazi párt választott, de tévedett..." :-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 13:00:49

@Kistigris: Egyetértek Veled.

Akármilyen szarkeverő is Szandra, soha nem személyeskedik, és gyaláz másokat.
Ez a hülyribanckurvázás a bróker urat minősíti.
Egy mosdatlan szájú tahó műmacsó.

Eleve, aki nőt ilyen szavakkal illet, az számomra nem férfi, csak egy fasszal ellátott húsdarab.
(like VV Olivér ugye..)

Kistigris 2011.05.11. 13:01:03

@Jozeph Pelikahn: Ja, ja, to'm,to'm, lásd Kivételnek adott, helyesírási hibákkal tűzdelt sietős válaszom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 13:01:11

@nyílegyenes labirintus: Nyugi, nem szállok be a Kristóf klubba:) Asszonynak élni kell, sörözni, haverokkal lenni, nem otthon, ez milyen már?:)

Tegnap tényleg nem volt meccs:S, de néztük Wolf Katit:D:D

kumm 2011.05.11. 13:06:07

@Éden Zina: Naa, azért már ne védjük ennyire Pókmajmot. Már az elején előadta magát, hogy mivel foglalkozik. Akkor meg miért ne nevezhetnék jogosan hülye ribancnak?

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 13:06:11

@Éden Zina: nem személyeskedik? :O ja, végülis csak finoman oltogat (lásd Baltaarc) :)

Kistigris 2011.05.11. 13:08:18

Sajnos távoznom kell, de lehet, hogy ezt nem kell itt bejelentenem...
Sziasztok, további jó napot!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 13:08:36

@terrortűrő tintatartó: nem emlékszem olyan jelenetre, amikor uralkodó gennygócnak nevezte volna pl. korleónét, vagy behódoló lábtörlőnek Kristófot.

kultúráltan is el lehet küldeni valakit a picsába, gyalázkodás nélkül is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 13:08:58

@Éden Zina: "Eleve, aki nőt ilyen szavakkal illet, az számomra nem férfi, csak egy fasszal ellátott húsdarab.
(like VV Olivér ugye..)"

Egyetértek:) Tökéletesen megfogalmaztad az Ádámról alkotott képemet, köszi!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 13:10:28

@Kistigris: Valóban nem szükséges, de köszönjük:)

Neked is szép napot!

*jinx* 2011.05.11. 13:10:54

@GL-581 g: amikor már mind a tíz ember utálta Szöszit és ki akarták vágni a Don kitalálta, hogy Kristóf álljon mögé (igen a Lassúbeszédű és nem ő, ugye milyen bátor férfi? Pedig akkor Pók volt a párja) majd felvezették Alíznak, hogy ha ki meri ejteni Szöszi ellenében Kristófot, akkor gondoskodik róla, h nagyon rosszul érezze magát a továbbiakban...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 13:11:13

@kumm: jaj-jaj, ajó öreg "ha a férfi dug, tökös legény, ha a nő, akkor büdös ribanc"- kártya.

ez a csont már rég fényesre lett nyalva, szakadjunk már le erről.
Marisnéni, aki vécés, az meg szartúró?

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 13:13:54

@ladyandhenk:
Na persze,nálunk rend van és fegyelem. :)
Hogyne lett volna meccs?! Real Madrid-Getafe, 4-0.
Hogyhogy nem láttad? Izzót cseréltél a lámpában éppen, mi? :)

Miigeii 2011.05.11. 13:14:10

Az irritáló új csókának egyébként nem volt felhúzva/ bekötve/ begombolva... a slicce. Szerintem ez vicces, mert annyira szánalmas. Ha jól láttam.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 13:16:34

@nyílegyenes labirintus: esküszöm bepróbálkozom ezzel is :D Vagy csak simán fogom magam és kicserélem azt a kurva izzót :D

kumm 2011.05.11. 13:18:31

@Éden Zina: Az olyan csajokkal nekem sincs semmi bajom, akik sok sráccal fekszik le. Tegye, egészségére. De Pókmajom ezt pénzért csinálja. Hülyének nem nevezném, mert nem az. De nem ribanc? Akkor finom szóval, hogy nevezzük az ilyen csajokat?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 13:18:57

@nyílegyenes labirintus: Pontosan, azt a vörös izzót, ami a szexszobában van, ahova minden egyes nap bekötözöm az Éden Hotel előtt a szegény, elnyomott férfiút, h teljesítse minden kívánságomat! Persze a műsorra vissza kell érnem, tehát addig ő ott marad, utána beteszem a szobában levő ketrecbe, majd másnap előveszem! Szerintem így elég lojális vagyok hozzá, mert ő megérdemli:P:P

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 13:20:59

@Éden Zina: "Eleve, aki nőt ilyen szavakkal illet, az számomra nem férfi, csak egy fasszal ellátott húsdarab."

Akkor pont ott vagy mint Ádám, aki számára Szandra nem nő, csak egy ...

Ezért viszont nem igaz, hogy egy nőt illetett ilyen szavakkal. Te nőnek láttad, ő meg - és azok akik szerint mindez rendben volt, - nemnőnek.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 13:21:49

@Éden Zina: akkor mi a politikailag korrekt megnevezés arra a nőre aki pénzért szexel pasikkal? Mert szerintem a kurva (és nem mint szitok, hanem mint foglalkozás).

Szerintem amikor Ádám azt mondja Szandrára, hogy prosti meg kurva azt részben szitokként részben meg a szó valós értelmében mondja. Ettől függetlenül Ádám stílusa elég ordenáré volt tegnap, de én akkor is jobban utálom ezt a csajt.

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 13:25:02

@Miigeii: Hát szerinted mivel dobolt olyan ütemben mint egy kolumb, a két kezivel? :-)

Így már a szárazbaszás is sértőbb és Detti lépése teljesen érthető lett! :-)

Hana30 2011.05.11. 13:27:49

Ami engem illet, valószínűleg Ádámnak elgurultak már a gyógyszerei Pókmajomtól. Gondoljatok bele, hetek óta össze van zárva egy számára teljességgel elviselhetetlen nővel. És amikor csak annyit lát, hogy az a szutyok most még a barátjaiba is belerúg, hát elszakadt nála a cérna. És igen, egy nőt legjobban úgy lehet megbántani, ha a nőiességébe gázolnak bele. Ádámnak sem volt más szándéka, mint belegázonli végre jó alaposan Szandrába. Valószínűleg, ha az én barátaimat bántják, akkor én is anyatigrisként mentem volna neki a Szutyoknak . És egyébként sokat nem tévedt. Az a nő tényleg ordenáré, közönséges, rosszindulatú. Tényleg egy Szutyok. Az már más tészta, hogy nélküle biztosan unalmas lenne a műsor.

seriesto 2011.05.11. 13:29:27

A Don flegmaságához vicces részlet Niki bemutatkozószövegéből: "Úgy érzi, hogy általában a machóbb, kigyúrt, flegma stílusú pasiknak kelti fel elsőre az érdeklődését" Hát ez nem jött be:D

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 13:30:38

Mennyivel kulturáltabb és hitelesebb lett volna Ádám: "TE! TE! Te szerves hulladék eszkortos hátsófél! Te rúdtáncos, te! Odamegyek megsimogatlak! Ezt az értelmi fogyatékos genetikai kerekséget!"

Nemár!

g_a_bee 2011.05.11. 13:36:39

Azért ez az új csaj szegény már nagyon a tartalék, úgy tűnik... Mint egy bajor fejőlány, legalábbis így pár másodpercben megtekintve a sötétben...

Csárli Sín (törölt) 2011.05.11. 13:38:18

Ádám(ék) eszének valós nagysága tökéletesen kijött tegnap, hogy így felültek egy ártatlan provokációnak. Egy büdös prosztó néha Szandra, de azt tényleg nagyon érti, hogy az arra fogékonyakat egyszerű hülyeségekkel nagyon felhúzza, ergo folyamatosan gyengítse. Ádám ettől megint csak Szandra kiejtésére fog koncentrálni (megjegyzem esélytelen), közben meg Szandra fokozatosan megnyeri magának Nikit, elég csak elültetnie a fülében, hogy a király mennyire szarba sem nézi mint embert és mint nőt. Niki egyre inkább csak megszokásból áll be Ádám mellé, valójában szerintem tökéletesen közömbös számára már a bróker.

Ha Ádika valóban akkor spíler lenne mint képzeli és láttatja a birkanyájjal, röhög egyet és egyszer poénosan visszaoltja Szandrát, majd elvonul. Abszolút felesleges Ádám fröcsögésének igazságtartalmát keresni, egyszerűen az fáj nekik, hogy nem mindenki olyan hülye és megvezethető, mint ahogy elképzelték. Sőt, pont neki és a haverjának kéne csontig benyalni Szandrának, hogy ne vágja ki Danit mint a macskát szarni.

Egyébként 1: barátság...? Egy ilyen helyen és játékban...?
Egyébként 2: Ádám a tisztességes és jófej és istenkirály? Ez az ember annyira szarba sem nézi a többieket, hogy az a nevetséges, hogy a majmok még nem jöttek rá erre. Abszolút lenézi a bent lévők 90-95%-át. És még egyszer, Szandra sem különb éppenséggel, de nehogy már piedesztálra kelljen emelni egy ilyen hisztis, gerinctelen, beképzelt és önző brókergyereket, mint Ádika.

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 13:38:41

Szerintem maradhatnánk annyiban, hogy a műsorhoz kell Ádám is, Szandra is és a viselkedésük is. :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 13:39:38

@Benyeszke: politikailag korrekt megnevezés : prostituált , jogilag is:)

Bajkon Úr 2011.05.11. 13:42:26

@kumm:
A Pókmajom egy koszos, buta kamionos kurva, Olaszországban Pordenone mellett volt egy darabig egy bárban, rudonpörgő és 30-50 eurós ribanc, de elhajtották, mert lehúzta, meglopta a kuncsaftokat, és ezzel rontotta a hely és a többi lány hírét!!!!
Csak a tisztánlátás kedvéért .....!!!!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 13:43:04

@Benyeszke: @Jozeph Pelikahn:

szakadjunk le erről a pénzért szexel témáról, légy szíves.
a műsor szempontjából tökéletesen irreleváns, hogy a civil életben mivel foglalkozik.
(már a vv-ben is ezt utáltam,hogy nem ajátékot nézték, hanem,hogy ki, kivel szopatta le magát a játék előtt, vagy ki,kire nézett csúnyán)

még egyszer mondom: teljesen irreleváns a játék szempontjából,hogy szandra escort, vagy sem.
nem tisztem megítélni,hogy minek minősül,hogy kint ezt csinálja, és őszintén szólva nagy ívben leszarom.

Ti is csak azért jöttök elő ezzel folyton, mert utáljátok a nőt, és a játékstílusát. Ez idáig rendben van, jogotok van utálni, de nem kapcsolódó dolgokat ne rángassunk már elő.

Egyébiránt a játékot a lányok közül Szandra játssza egyedül. A fiúk meg azért frusztráltak, mert a férfiak általában utálják az eszes, furmányos nőket, akik átlátnak rajtuk.

A bentiek aligha tudják amúgy,hogy ő escortként dolgozik. Ha így ordította rá Ádám a sok szutykot, akkor azért is egy tahó, ha viszont tudja, és azért, akkor meg még inkább.

GL-581 g 2011.05.11. 13:45:40

@*jinx*: Arra emlékszem. És szerinted az volt az a szitu, amikor "Alíz: simulékony, konfliktuskerülő csaj 0 önérzettel. Nem tudom emlékeztek-e mikor tök nyíltan megfenyegette a Don, amihez neki egy szava sem volt." ?

Elkezdett sírni, hogy hagyják őt végre békén, megmondta, hogy Ádám, ha nem bízol bennem, akkor ne álljatok mögém. Egyúttal kikérte magának a feltételezést, hogy ő bárkit, akár magát a patás ördögöt is kiejtené a félkegyelmű ikebanaművész Pöszi ellenében. Majd kiborult Krisztának, hogy elege van ebből a belviszályból és bizalmatlanságból, mert megszerette az egész társaságot.
Ha megfigyelted, az első két fenyegető mondat után a két srác vissza is vett a lendületből, amikor látták, hogy mennyire ki van borulva Pocok. Utána ébredt rá Kriszta, hogy addig minden rossz dolog, ami odabenn történt, valahogy Alizon csattant, nem csoda, hogy kivan.
S nagyjából azon "fenyegetős" jelenet óta változott meg Pocok megítélése.

De, ha szerinted nincs önérzete, és egy szava sem volt a fenyegetésre, én nem vitatkozom. :)

@beacska: 5-7 volt szerintem is. De vissza kéne nézni otthon.

@Jozeph Pelikahn: Flegma-témakörben az volt a leggyönyörűbb, mikor kikérte magának Niki vádját, miszerint ő flegma, majd tüzet adott, és olyan félfüttyel kísért csuklómozdulattal küldte ki a csajt bagózni a teraszta, mint valami cselédet. Ja, Ádi, tééényleg nem vagy flegma, bocs. :DDD

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 13:45:41

@seriesto: Szép. Szerintem is Kriszta volt a legjobb nő bent. Remélem nem bántja ez a tulok! :-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 13:45:50

@Bajkon Úr: az Úr szót a komment tükrében kicsit túlzásnak érzem a nickben.

beacska 2011.05.11. 13:46:31

visszanéztem a tegnapi veszekedést. Én így láttam: Szandra feszegette a Detti témát, Kristóf próbálta nyalogatni a sebeit. Az, hogy Szandra lefuttatta az Alíz verziót, nem is lett volna baj, de belerúgott egy földön fekvőbe. Szép vígasztalás volt...Kristóf fel, búslakodik. (Dani is ott ült, felment utána). Ádám felhúzta magát, lement és minden káromkodás nélkül mondta Szandrának, hogy le kéne állni, ne agyaljon ilyesmiken és ne hozza KRISTÓFOT ÉS ALÍZT (nicsak, Alíz!) kellemetlen helyzetbe.
A következő később történik, mert Robi és Linda nincs ott:Ádám és Dani edz, Ádám dünyörög...hogy így meg úgy. Mire Szandra a nappali hátsó végéből: nekem mondd, hogy én is halljam! Na mi van, nem mered?? És EKKOR kurvázta le Ádám.

Aki elmegy kurvának, ne csodálkozzon, ha megdugják.

Bajkon Úr 2011.05.11. 13:49:12

@Éden Zina:
Gondolkodj egy keveset......és ha van egy kevés általános műveltséged, akkor rájössz, hogy mit jelent és honnan van a szó!!!!:))))))
Ha nem akkor sincs nagy baj.....

GL-581 g 2011.05.11. 13:51:35

@Éden Zina: Nekem önmagában nem az escortozással van bajom. Nagyon értelmes, művelt, dekoratív lányok űzik.
Érted már, mi a bajom? :DD

"Máj ném Szandra Ökrös, jú ném?"
Szerintem kicsit gyanús, hogy az escortozás csak duma.

gorkmc 2011.05.11. 13:52:09

Milyen fordulat lenne, ha az új lány, aki éjszaka érkezett a szingli! szobába, egy levéllel a zsebében jött volna. Miszerint a színész srác nem tudta megtartani a védettségét, ezért mehet is haza rögtön (és mert korábban megütötte HÉvát). Mire felkelnek a Hotel vendégei, az új fiú helyett egy új nő van bent. Lenne nagy pofára esés. Igaz, ekkor 5-5 lenne a nemek aránya, tehát kéne még valamit csavarni rajta, hogy legyen kieső(k) is csütörtökre.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 13:52:38

@Éden Zina: a neve Bajkonur-ból jön, szóval itt nem lehet kivenni az urat mert elvész az értelme.

De - minden hátsó szándék nélkül - nem értem ezt a vehemens tiltakozást. Szandra kurva/prostituált. Ahogy pl. Ádám bróker. Hányszor megjegyeztük hogy vlsz Ádám egy darab részvényt nem tudna eladni telefonon vagy közös ebédeken, mert nem tud se rendesen beszélni se enni.
Szandra esetében ez részemről egyáltalán nem szitok hanem tény és valóban semmi köze a játékhoz. Nem a foglalkozása miatt utálom.

*jinx* 2011.05.11. 13:53:11

@GL-581 g: de, mégis volt szava, elkezdett hebegni-habogni. Kristóf rászólt Ádámra, hogy erre semmi szükség ő is soknak érezte a stílust.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 13:54:05

@Bajkon Úr: Szabad érdeklődni, h honnan vagy ilyen jól értesült?

GL-581 g 2011.05.11. 13:54:39

@beacska: "ne hozza KRISTÓFOT ÉS ALÍZT (nicsak, Alíz!) kellemetlen helyzetbe"

Nicsak, neked is feltűnt? :DDD

@gorkmc: Érdekes ötlet. Tetszik! :)

Bajkon Úr 2011.05.11. 13:57:10

@ladyandhenk:
Kiváncsi lennél?:)))
Nem nyilvános!!!!!!!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 13:58:35

@GL-581 g: nem fogom kockásra kaparni az arcom, inkább javaslom,hogy olvasd vissza a kommentjeimet.
nem érdekel Szandra mivel foglalkozik a civil életben.
ha egy kigyót csúsztat fel a hüvelyébe a holnapi blikk címlapon, akkor sem.:)

@Benyeszke: értem én, roppant vicces, azóta is röhögök, komolyan,de külön írja, nagy 'ú'-val és ez, az ő esetében túlzás. már,ha a kommentjét nézem.

@Bajkon Úr: ne viccelj!hogyan is nőhetnék fel általános műveltségben egy olyan emberhez, aki egy nőt az alábbi módon illet egy közösségi oldalon?

" koszos, buta kamionos kurva, .. rudonpörgő és 30-50 eurós ribanc.."

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 13:59:44

@Benyeszke: "khm (Real Madrid alibi focit játszik) khm "
Aham... ilyet én is tudok. A paprikás csirkébe oregánó kell... na? :D

@ladyandhenk: Vörös izzó, szexszoba... nincs is rossz dolga.
hmm, nem baj ha nem sajnálom őt? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 14:00:39

@Éden Zina: sőt még az info is titkos, h honnan tudhatja, igen fontos ember, na...megteheti:)

sélli_ 2011.05.11. 14:01:38

@Nathan D'Xantine: Kicsit túl komolyan veszed ezt az egészet... Pihenj, lazíts! A Nap süssön le rád!

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 14:01:41

Zina, most komolyan kérdem, miért idegesít ennyire, hogy valaki(k) kurvázza(ák) Szandrát? most komolyan, nem mindegy? hányan/hányszor leribancozták már Nikit (u.úgy ócska/szakadtnak, van, aki még a szülővárosa nevében is szégyenkeziik miatta :)), megint mások faszfejezik, buzizzák, köcsög brókerezik Ádámot stb. ne vedd csesztetésnek, de én ezt igazán nem értem...

Bajkon Úr 2011.05.11. 14:02:23

@Éden Zina:
Nem is kell felnőnöd.:))
Nehogy már én szégyeljem magam, mert le merem írni, hogy a nagy NŐ mivel foglalkozik!!!!!
Én kérek elnézést!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 14:02:29

@nyílegyenes labirintus: nem baj:), de ki mondta, h jó dolga van?:) Lehet, h halálán van:P

vernarancs 2011.05.11. 14:02:44

Ebben miert nem szerepel Alekosz?

GL-581 g 2011.05.11. 14:03:08

@*jinx*: Mint mondottam, nem vitatkozom. Éljen Pókmajom!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 14:06:02

@vernarancs: mer' éppen feleséget keres. Már nem tudta bezsúfolni a programjába, pedig könyörögtek neki, hogy ide is jöjjön :D

*jinx* 2011.05.11. 14:06:41

@GL-581 g: Éljen! :D

Azért megkerestem, 4.44-nél kezdődik a Keresztapa zenéje megy alatta ;-)

www.youtube.com/watch?v=4Yu5EVa7Vs8

GL-581 g 2011.05.11. 14:07:27

@Éden Zina: "nem fogom kockásra kaparni az arcom, inkább javaslom,hogy olvasd vissza a kommentjeimet"

Ezek szerint mégsem értetted meg, amit írtam. Kár. :(

@terrortűrő tintatartó: Igen, ez valóban érdekes kérdés. Egyre érdekesebb... :DD

(Vajon most itt van körünkben valamelyik ÉH-s szereplő? És vajon ki? Remélem, nem PunkóPesta szelleme kísért. :S Prosztónak pl. tökre örülnék, de Pocoknak vagy Lassúnak is. :DD)

GL-581 g 2011.05.11. 14:08:43

@*jinx*: És most látnom kéne azt, amit te látsz? Aha... ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 14:10:07

@terrortűrő tintatartó: Amúgy én sem értem, mert ez csak egy tény nem szitok. Úgy mint Lajos, kőműves. Vagy Béla hidegburkoló

@GL-581 g: nekem is ez jár a fejemben, egyre gyanúsabb a dolog.

sandokan 2011.05.11. 14:10:44

@beacska: ezt megint szépen levezetted, grat, miért nem csodálkozom a végeredményen. Kívánok neked sok ádámkához hasonló kedves embert és boldogságot. A lényeg, hogy gyűlölni lehessen, persze egy lányt. Jaj.

Szandra tökéletes pillanatban vázolta a tervüket. Nem hazudott, nem a másik háta mögött, mint a don, meg a lassú beszédű teszi az egész játék folyamán, hanem a kalóz előtt. Ezt speciel a saját játéka szempontjából megfelelő helyen és időben csinálta.
Most komolyan nem undorító, meg szánalmas, ha egy férfi, még ha radiátor is szegénykém, így beszél egy idegen nővel?

A két éljátékos közt semmi különbség nincs. Viselkedni, enni, öltözni, beszélni egyik sem nagyon tud. Mind a ketten átgázolnak bárkin, akin csak szükséges és bevettnek mindent, ami csak lehetséges. Ennek ellenére már hetek óta fröcsög az utálat, a rosszindulat a kedves hölgyekből.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 14:10:49

@sélli_: Éééééén?
Itt röhögtünk a kolleganővel a sok szerencsétlenen, aki képes rajongani/gyűlölködni e roppant mélyenszántó műsor kapcsán...

Komolyan veszem. Ja... Édes bogaram... :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 14:10:55

@vernarancs: Mert volt olyan szemét a viasat, hogy akkor forgatták a műsort, amikor Nagy Alekosz beköltözött a Villába és nem várták meg, amíg kijön, leforgatja a feleségkereső izét, dobja a műsor kedvéért (ugye szinglinek kell lenni hozzá:)). Így nem tud benne részt venni, amit én is mélységesen bánok...
Sőt a Média Tanácsnál jól fel is jelentem őket majd emiatt...

Apropó Média Tanács:
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa május 11-én tartott ülésén központi téma volt az RTL Klub Való Világ című valóságshow-ja, amelynek 2010. november 20. és december 31. közti adásait vizsgálták. A csatornának 130 millió forintot kell fizetnie kiskorúak védelmének megsértése, 14 millió forintot a reklámszabályok áthágása miatt.

Ratttatattta 2011.05.11. 14:12:59

a Kristóf-Attila jelent volt a legjobb, mikor Detti választott épp közülük

Kristóf le volt blokkolva, mekkora majom az Attila, előbb letette kongázni, ameddig az elvitte a csaját táncikálni, majd volt 3 olyan beszólása hogy ihaj-csuhaj:D

nagy kár, hogy a etkőzős pókert nem Robi vagy Ádám nyerte, baromira megnéztem volna, hogy ők hogyan reagálják le Nyikhaj randis viselkedését:DD

bent már Nyikhaj is visszavett a stílusából

a jó gyerek Pista vs. Nyikhaj szópárbaj egy médiatörténeti csúcs lehetett volna

*jinx* 2011.05.11. 14:14:34

@sandokan: "A két éljátékos közt semmi különbség nincs. Viselkedni, enni, öltözni, beszélni egyik sem nagyon tud. Mind a ketten átgázolnak bárkin, akin csak szükséges és bevettnek mindent, ami csak lehetséges."

Igen ebben hasonlítanak, de különbség azért van: míg az egyik nyíltan konspirál, addig a másik sunyin vagy gyáván, a csicskáját előre küldve.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 14:15:16

"a jó gyerek Pista vs. Nyikhaj szópárbaj egy médiatörténeti csúcs lehetett volna"

@Ratttatattta: Azt megnéztem volna!:DDD

Bubba Rogowski 2011.05.11. 14:15:21

Szóval....ez a táncoslábú újfiú élő adásban felpofozta Évát, előtte meg Labancz Lillát???? tudom, tudom, játszásiból, de akkor is aztakurva! Pont ez a fiú kell ide, ebbe a felfokozott hangulatba!! Valaki, akinek ennyi minden bejött az életben!!!

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 14:16:38

@Benyeszke: nemnem, vonatkoztassunk el a ténytől, mert azért valljuk be, az emberek zöme nem ilyen logika mentén kommunikál kirohanás közben :)szóval ne tereljük a dolgot ebbe az irányba.csak fogjuk fel szimplán bunkó kurvázásnak Ádám részéről. engem viszont az érdekelne, hogy akkor most már mindenki fasz-e, aki kurvázza Szandrát (nem a szakmája miatt, hanem csakúgy), vagy csak a hímek? azazhogy akkor most Szandra valamiért kivételezett-e.

Hana30 2011.05.11. 14:16:45

@Bajkon Úr: Honnan van az infó Pókmajomról?

sélli_ 2011.05.11. 14:17:24

@Nathan D'Xantine: Valamit félreértettél, mivel nincsenek ilyen mélyenszántó érzéseim. Szerintem itt talán abba is hagyhatnád a személyeskedést. Az Édes Bogaramat meg főleg - nem emlékszem, hogy együtt pisiltünk volna a homokozóban. Részemről ennyi.

*jinx* 2011.05.11. 14:19:50

@Ratttatattta: az jó lett volna, egy Pista-Attila párbeszéd :)

"Nem kell félni, nem fog fájni" :D

De Kristóf is jó volt, hogy nem hagyta magát!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 14:20:08

@Hana30: Nem tudjuk meg, bizalmas, államtitok! Bizony! Úgy szeretem ezt sok, én mindent tudok embert, de ha valaki rákérdez, rögtön titkos!

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 14:20:31

@sélli_: És én veszem komolyan. :D
Hát nem is rád céloztam. De sebaj!

Béke veled!

beacska 2011.05.11. 14:22:20

@sandokan: még egyszer elmondom: nem gyűlölöm a Szandrát. Ő nekem senkim se, nem írtam itt róla soha semmilyen csúnyát, még csak a csúfnevét sem.

Csak szeretném érzékeltetni, hogy nem csak azok az emberek vannak, akik azt látják, hogy "hűűű, az Ádám azt mondta egy nőre, hogy kurva!!!hűűűű, én ilyet ki sem ejtek a számon!"
Vannak olyan emberek is, itt a fórumozók közt is, akik kevésbé higgadtak, nem tudnak úgy uralkodni magukon, mint sok más RENDES ember, és bizony átérzik, hogy valakiben felmegy a pumpa, ha elé állnak a pofonért, és provokálják őket.

Igen, én gyenge ember vagyok, nem bírom az ilyen állandó konfrontációra képes, hajlandó és igényű embereket. Igen, én már öreg vagyok az ilyen pattogó nikkelbolhákhoz, és igen, a korom miatt én jobban értékelem, hogy Ádám felhúzta magát inkább a gerendára, minthogy felvegye a kesztyűt, amit Szandra hozzá vágott...

De attól még nyugodtan ünnepeljétek a Szandrát, mert manapság az ilyen mentalitásba lehet, sajnos botolni úton útfélen. Én azt gondolom, hogy ha nem lett volna ott, akkor is lett volna 40 nap után veszekedés. Nem lett volna nélküle kevesebb ez a játék.

Hana30 2011.05.11. 14:24:06

Nem lehet, hogy Éden Zina álnéven a Pókmajom kommentel velünk?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 14:24:23

@terrortűrő tintatartó:
áiijjjjjjjj. fááááááááááj!
hányszor mondjam el, hogy az,hogy a játéka miatt mondják, még oké is. habár semmi kifogásom nincs az ellen,hogy valaki megdugatja magát pusztán élvezetből egy vonzó férfival?! pláne, ha nincs elkötelezettsége más férfi felé.

az viszont marhaság, hogy a civil foglalkozása miatt dumálnak be folyamatosan. kíváncsi vagyok, ha Ádámról előkerül egy faszkiverős videó egy homopornó oldalról, akkor hányan fogják büdösbuzizni a szandraribancozók.:)

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 14:25:29

@vernarancs: Alekosz jön majd, az Éden2-ben kipiheni az előző három valóságshowját. :-) Vele kezd még Pitta, Szöszi, Robi és Attila. Lányokat még válogatják egy olasz bárban.

Bubba Rogowski 2011.05.11. 14:28:22

@Jozeph Pelikahn: Ajj, de kemény mezőnnyel indítasz..ezt most elképzeltem :D

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 14:29:23

@Nathan D'Xantine: ezen a rajongós/gyűlöletes megjegyzésen elgondolkodtam (mármint magamra vetítve) és azt kell, hogy mondjam, hogy igen, ez a szutyok bizony indulatokat és érzelmeket gerjeszt bennem, de ettől még nem mondhatni, hogy konkrétan X az, akit gyűlölök (eleve vicces felvetés egy ismeretlen ember imádata vagy gyűlölete) vagy Y-t emelem ki és rajongok érte. viszont vannak adott helyzetek, konfliktusok, amikor nyilván a számomra elviselhetőbb (vagy hozzám hasonló) karakter reakcióit tartom "normálisnak", a másikat pedig visszataszítónak. hogy van-e értelme vitába bonyolódni ennek kapcsán? nincs hát, de a kommentelés, mások konteóira, gondolataira való reagálás néha kitermeli :
jaés ami engem bármi kapcsán felidegel, az 1. az álszent duma 2. a kinyilatkoztatás. e kettőre simán ugrok gyűlölet és rajongás hiányában is :)

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 14:30:57

@Ratttatattta:
Médiatörténet, persze:
Attila: - Szopni fogtok!
Pitta: - Mármint a lónak a tökét, úgy gondolod?
Attila: - Nem fog fájni!
Pitta: - Hajjaj ha meglátod az örökölt gyárkéményt, nem ezt mondod!
Attila visszaül dobolni és a kalap alatt kihúzza míg a stáb hazapakol.

Hana30 2011.05.11. 14:30:59

@Éden Zina: Figyelj Zina, szerintem birkózómatracon aludtál és folyamatosan személyeskedsz! Nem csodálkoznék rajta, ha tényleg te lennél Pókmajom, bár annyira szereted, hogy számodra akkor ez bók, nem tudom min háborodsz fel. Egy biztos, unom a személyeskedésedet, az egész blog tőled fröcsög, amiből elegem van. Élvezd csak a mocskolódást, én meguntam ezt az egészet, remélem büszke vagy magadra. Sziasztok!

felmary 2011.05.11. 14:34:32

@Éden Zina: Egyébként mi a különbség kurva és kurva között? mármint, a tarifán kívül...
Mellesleg (vagy nem is annyira mellesleg) - és ez az emancipált véleményem: a "hagyományos" értelemben vett kurva (általában) semmivel sem rosszabb, mint egy "brókerecske", vagy jogász, vagy akár egy értékesítő - mindegyik pénzért nyal (szop).
Jó, ez off volt.
De egyetértek. Leszarom, hogy ki mit csinál az életben, itt a játék a lényeg.

Oxana BMW 2011.05.11. 14:34:48

Nyikhaj. Micsoda aránytalan puha teste van. Tán a cirkusz járt arrafelé?!

Lóvéteszlek 2011.05.11. 14:37:00

@terrortűrő tintatartó: De van itt egy bökkenő: ez az utolsó előtti párválasztó, mert már csak két hét van hátra. Vajon Dettit visszaválasztaná Kristóf az utolsón? Elég erősnek érezné a végjátékhoz? Szerintem nem. Kristóf Aliz mellett maradt volna. Detti szerintem jól döntött, a fiúk meg rosszul. Ugyanis így Kristófnak kell Alizhoz mennie és Daninak csak egy esélye marad: Szandra. És: még mindig eggyel több fiú van, tehát mindenképpen fiú fog menni. Ha Kristófot akarták védeni, akkor ezt elég szarul és rövidlátóan tették, mert így viszont Danit Szandrához láncolták, ami ugye nem életbiztosítás.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 14:38:14

Mi a tököm van itt megint? Ma mindenki meghülyült? Komolyan vitatkoztok ilyen szarokon? Beszarás...

CSÉ 2011.05.11. 14:38:20

@sandokan: Vigyáz, mert beacska majd rádsüti a személyeskedő jelzőt.

Állítása szerint az ő férje nem tudná magát így türtőztetni, mint Ádám. (Vagyis emberi nyelvre lefordítva még így sem. ) Ezért ő felnéz Ádámra az "önuralma" miatt.
(Ami persze kultúremberhez mérten nincs Ádámnak, de beacska ösztönlény férjéhez képest nagyon is sok van neki.)

Beácska sütni készült, én mondtam neki, hogy akár mehet is, de ez nagyon durva volt a mimóza lelkének, mert az taplóság volt, de szerinte a Pókmajmommal nem volt tapló Ádám, sőt egy szent volt.

Kb. úgy tudom elképzelni Beácskát, mint egy olyan kőbunkút, aki a barátaival véd és dacszövetséget alkot, viszont akit utál azzal szemben bármit megtehetőnek gondol, de még a tetejében úriasszonynak is tartja magát, aki nem mocskolja be a kezét és mindig a férjére bízza a piszkos munkát, hogy harapja át mások torkát. (Hisz ő nem használja a szereplők gúnyneveit, de állva tapsol az idegbeteg Ádámnak.)

Újra megjegyzem Pókmajmot továbbra sem kedvelem, Ádámot meg egyre kevésbé.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 14:39:07

@Éden Zina: ennyi erővel tényleg bevallhatnád hogy te vagy az és nem futnánk felesleges köröket :D

@Hana30: ott a pont.

oscar dirlewanger 2011.05.11. 14:39:24

a dölledt szemű buzi broker tényleg huzzhatna, ki a franc akar főmusoridőben degeneráltakat nézni!!arra van a hajnali műsorsáv!!!

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 14:40:32

@Éden Zina: magyarán ha Bajkon Úr úgy fogalmaz, hogy igen, Szandra lenyúlós megélhetési táncos, akkor is zavart volna, merthogy ne a foglalkozásával hozakodjon elő. ebben az esetben viszont tök fölösleges az úri mivoltát feszegetni :)

más: faszverős videó nélkül is buziz(t)zák a Dont, ha előkerülne is, mit számít. szerintem ilyen típusú jelzők esetén (buzi, kurva) teljesen fölösleges firtatni, hogy valós tartalom indukálja-e a használatát, hiszen ha nem bántani akarod a másikat, nem így fogalmazol.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 14:40:39

@CSÉ: ehhez gratulálok, most és itt tetted/tettétek tönkre az egészet. Pedig jó buli volt amíg tartott.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 14:40:45

@terrortűrő tintatartó:
Hát... A helyzet ölég fura.
Adott egy műsor. Ami egy csinált "vetélkedő"-szerű izé, néha szappanbuborék átlászóságú manipulációkkal a készítők részéről...
És ezek után legyen mondjuk gyomorgörcsöm az egyik szereplőt meglátva?
Miért?
De ha az lesz... minek nézem? Élvezem a gyomorgörcsöt? A gyűlölködést?
Akit ilyen szinten irritál minek nézi?
Én is csak sixx örökbecsűit(jó van gyengébb eresztés is) olvasgatom. A műsor megkerülhető...

De ez itt olyan mint a cirkusz Rómában. Vagy a magyarfoci a szocializmusban...
Rajongók, gyűlölködők...
Egy lényegtelen mellékhadszíntéren kiélve ezeket az érzéseket.

Számomra tényleg csak az az elgondolkodtató, hogy vannak akik szerint a látható viselkedésminta pl kultúrált. Nem tudom az illető ezt mondaná-e ha a való életben vele szemben vezetnék elő...

beacska 2011.05.11. 14:40:52

@CSÉ: jééé, mi ismerjük egymást?? te itt laksz az utcában igaz??? még tán a böcsületes nevedet is elárulod, ugye? vagy csak így névtelenül pocskondiázol???

bameeg...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 14:41:05

@Hana30: nem igazán értelek.
ki fröcsög itt?
Te fröcsögsz angyalom, és jó páran, akik pókot alázzátok lépten-nyomon, ha nem tűnne fel.
Kettős mérce. Hallottad már ezt a kifejezést?
Más kérdés pókmajmot és más a játékát védeni. Én ez utóbbit teszem.
Ha nem tudsz ésszel érvelni, akkor legalább ne írkálj hülyeségeket.

@felmary: az a baj, hogy az orrukig se látnak el.
nők és egy másik nőt gyepálnak, aki a férfiak szabályai szerint játszik.
na, ez a baj a nőkkel általában. kettőnél több összekerül és megy a gyilok.
pókmajom kurvás, de egyben férfias jelenség is, mivel úgy taktikázik, gondolkodik, játszik mint egy férfi és jó alaposan lealázza a Dont és csapatát feszt. kevés ilyen nő van és a többi nőt ez általában megijeszti, mert lábtörlőnek szocializálják őket. ezért hát neki mennek.

Don meg ahelyett,hogy elkezdene taktikázni, csak fröcsög, mint a kisfiú a homokozóban, akinek elvették a dömperét.:)
vicces, na:)

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 14:41:07

Éden2 nyitókép megvan?
Hátul halat fognak a lomha folyóban, középen HÉ. Attila elől nyitott sliccel pofozkodik, Pitta hátul kardozik. Alekosz a bokorban fehér alsónadrágban, keresi az utat. Szöszi virágot szed, Robi csak sétálgat.

Lóvéteszlek 2011.05.11. 14:41:21

@HMF: Linda imádja Prosztót, szerinted milyen esélye van mögötte bárkinek? Prosztó pedig ha vált, csakis Pókmajomra és nem Alizra.

CSÉ 2011.05.11. 14:41:57

És, ha valakinek megint elrontottam a napját a személyeskedésemmel, attól elnézést kérek.

Különben nagyon hasznosnak érzem a Beácskával való vitámat, mert elgondolkodtatott az emberi jellemek különbözőségén. Fogom még ezt hasznosítani.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 14:43:22

@terrortűrő tintatartó: az a baj,hogy a mai világban már ez sem bántás, hiszen nézd meg milyen szintre süllyedt a média pl. a nők pondrók és bélférgek, stb.stb.

az lenne a nagy szám, ha egyszer valaki kulturáltan alázna le valakit, de ehhez ész kell, abból meg hiány van.:)

sélli_ 2011.05.11. 14:43:49

@Nathan D'Xantine: Ja bocs, lehet félreértettem, nem tudom ma mi van itt mindenkivel, de egyesek olyan vérkomolyan veszik ezt az egészet, hogy jó hogynem eret vágnak magukon :)) Vagy lehet csak ihletet kaptak veszekedés fronton tegnap a Dontól...

*jinx* 2011.05.11. 14:44:39

@Lóvéteszlek: ma összevesznek, kölcsönösen lehülyézik egymást az előzetesben

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 14:47:03

@CSÉ: az a nőkép, amit vázoltál, a Segítség című (K. Stockett) könyvben szereplő Hilly nevű nő tökéletes mása.

Úriasszony, pénzes dáma, közben fekete rabszolganőket aláz sorra.

zcsi 2011.05.11. 14:47:35

@beacska: Ádámot és Szandrát a következő jégkorszakig lehetne szóismétlés nélkül szidni, rászolgáltak - mégis le a kalappal előttük, mert ők ketten játszanak. Hogy mennyire gusztustalanul, az más kérdés, de nagy többségünk miattuk nézi a műsort. Szandra múltja ilyen szempontból közömbös, megmutatta ő a hotelben is, mekkora gyökér (szegény Homoattilát a múlt héten úgy vágta ki, hogy szándékosan maga mögé állította, miközben Dani benttartását semmilyen logika nem indokolhatta). Ádám az elején nagyon jó volt, aztán visszaesett, tegnap meg szimplán hülyét csinált magából. Az erkölcs hagyján, az egy ilyen műsorban kit érdekel, de taktikailag is lebőgött, és ezt az üvöltözéssel beismerte, mert látja, hogy már nem csak ő irányít. Sőt, nem ő irányít.
Sokan mondják, Szandra mindig védettséget kapott. Ádám nem kapta azt meg Dani személyében?
A rúdonpörgősnek meg a becsődölt hadvezérnek a végéig kell maradnia, hogy legyen izgalom. Megnyerni szerintem úgyis egy harmadik fogja.

felmary 2011.05.11. 14:47:42

@felmary: és még 1 megjegyzés. Kurvák sem lennének olyan pasik nélkül, akik hajlandóak / kénytelenek fizetni egy 5perces menetért. Szerintem ez az igazán szánni való.
Na, befejeztem a kurvázást.

sandokan 2011.05.11. 14:49:07

@beacska: "De attól még nyugodtan ünnepeljétek a Szandrát"

Senki nem ünnepli, csak ez a fajta egyoldalú, szemellenzős utálat aminek te itt a kezdetektől az élharcosa vagy, már nagyon visszataszító.

Ha csak nem ádámka anyukáját tisztelhetjük benne, akkor mire ez a töretlen kislányos elfogultság? Az előbb leírtam, igazán nincs különbség köztük, a don számos tekintettben vállalhatatlan. Ahogy beszélt tegnap szintén, de csak fényezd a szobrát továbbra is. Még te beszélsz az érdekes mentalitásról, na, ezen tényleg jót nevettem.

CSÉ 2011.05.11. 14:49:32

@beacska: Majd gondold át, hogy van-e igazságtartalma annak amit írtam!

Ez sajnos kikívánkozott belőlem, pedig engem nem tanított arra az anyám, hogy mindig álljak ki magamért, bár azt sem mondta, hogy menjek az emeletre duzzogni.

A továbbiakban legyen úgy, hogy nem veszünk tudomást egymásról!

De mégegyszer mondom, eddig a pontig hasznos volt veled összevesznem, mégha ez másoknak nem is volt ínyére, a továbbiakban viszont legyen úgy, hogy megegyezünk abban, hogy kedveljük egymás társaságát és semmiben nem értünk egyet, ezért nincs is miről vitatkoznunk.

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 14:50:29

@Lóvéteszlek: ez igaz, de Dani továbbra sem állítja, hogy tutira Szandra mellett maradna (a tegnapiak fényében pláne hülye volna, kivéve, ha beleszarik és fejest ugrik, mint Levi). Pókról viszont azt gondolom, ha most Attila áll mögé, őt akkor is lecserélné Robira a végére, mert amúgyis összetartanak+Lindát is utálja. szóval ha (az egyébként nyíltan megfenyegetett Linda) nem hasal be neki, illetve Aliz és Niki is fogja, hogy a trió meggyengítése egyben neki is érvágás (t.i. a 3 fiú mindegyike kidobná Pókot Aliz és Niki ellenében, a következő pedig Linda lehet, ugyanez nem mondható el Robiról és Attiláról). szóval ha a lányok is viszonylag kiszámíthatóbb párt akarnak, akkor semmiképp nem ülnek fel Szandra elméletének és semmi nincs lejátszva.
egyébként azon röhögnék, ha szarkesztők megjátszanák, hogy az új lány és Attila a párválasztón MINDENKÉPP egy párt kell, hogy alkosson. lenne toporgás :D

Lóvéteszlek 2011.05.11. 14:52:01

@Eruka: Szerintem Pók terve nem borul sehová, főleg nem ezzel az új tyúkkal. És én már abban sem vagyok biztos, hogy tényleg nem gondolkodik-e két lépéssel előbbre, mint a többiek, hiszen az erős Danit választotta a gyenge Attilával szemben. S lássuk be, Dani igencsak meg fogja gondolni, hogy lecserélje Szandrát, mert úgy tünik, hogy nem lesz kire. Az új fiú meg az új lány valószinűleg össze fognak tartani. Talán mégsem kellett volna Dettit hazaküldeni. A saját dugájukba dőltek. Ja és Dani egyáltalán nem viseli rosszul ágytársát, nem úgy mint Ádám.

Bubba Rogowski 2011.05.11. 14:52:01

@Jozeph Pelikahn: Ácsi!! bontsuk csak ki ezt a képet! Attila pofozkodik nyitott sliccel... de a kezét használja? Pitta Éva háta mögött beváltja régi álmát a...karddal? gyárkéménnyel? Alekoszról nem beszélek, Szöszi nem kell, viszont Robi nem tud kibontakozni, ha csöndben kell lennie, szóval mondjon szépen mocskos dolgokat a szájával, és legyen a kezében egy literes Bacardi!

felmary 2011.05.11. 14:53:22

@Éden Zina: teljes mértékben egyetértünk. Igen, ez a szocializációnkban, és a még mindig lépten-nyomon tetten érhető nemi diszkriminációban gyökerezik.
Szerintem is szánalmas az összes kiscsaj, aki bent van a rángathatósága miatt. Pm. is, de ő önmaga miatt. A legszánalmasabb Kriszta volt, mert neki lett volna esze is, mégis majd megveszett, annyira nyalt az őt amúgy utáló Ádámnak.

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 14:53:58

@Benyeszke: "pedig milyen jól békéltettem nem? :DD "
Jaja,hiányzott nekik a segítséged, mint szabolcsba a szolárium... :)

Hilux94 2011.05.11. 14:55:21

A mai tyúkudvar sokkal jobb, mint a tévéműsor! :-)

Pókmajom rulez, ennyi a lényeg, bár jobban is belemászhatott volna Korleóna +sleppje arcába... Még mindig az egyetlen nőstény, aki nem csak érzelem-vezérelt biodíszlet, hanem aktív, taktikázó játékos, eseménygenerátor, élvezi a műsort, nem fél használni a pináját, és odabasz, ha vmi centivel sem jobb buzoid beugat neki.

Szorítok a még nagyobb balhékért, és akkor itt is remek lesz a cirkusz! :-))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 14:55:44

@Benyeszke: csak mert nem állok be bégetni a nyájba, még nem jelenti automatikusan azt,hogy azonos vagyok azzal, akinek a játékát (!!!) szimpatikusnak találom.

ez a nő játszik, használja az eszét, és jól gondolkodik.
megértem,hogy ez a többi, boxzsáknak nevelt nőt idegesíti, hiszen kapnak egy tükröt az arcuk elé,hogy "nesze, lehetnél ilyen is, ehelyett ez vagy"

ugyanakkor tény,hogy az utóbbiak mennek hamar férjhez, élnek tartós kapcsolatban, szülnek, főznek, sütnek...csalnak, és csalatnak, válnak, és menekülnek, de ritkán évtizedekig boldogok.
mert a férfiaknak ilyen nők kellenek.

a férfias, okos, taktikus, harcos típusú csajok viszont hosszú távon egyedül maradnak.

hogy ki jár jobban? ha tudnám a választ, akkor nem itt kommentelnék, hanem épp a yachtomon piríttatnám a seggem a Karib tengeren.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 14:58:18

@felmary: Kriszta aprópénzre váltotta fel magát. Jellegtelen volt, mint a döglött hal.

Pedig a legjobb kiállású és eszű csaj lehetett volna. De ő alapból lábtörlő típus. Elég ránézni. Boci tekintet, sírásra görbülő száj, azonnal belehabarodás az első pasiba, aki hendszám.:)

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 14:59:26

@Nathan D'Xantine: jó, hát persze, hogy nem jó, de nem is szándékosan megy fel néha az ember vérnyomása. franc tudja,én hiperérzékeny vagyok bizonyos stíluselemekre :)
már gondolkodtam, hogy inkább csak olvasom a HV-t, de az - Sixx iránt érzett legmélyebb tiszteletem mellett - mégsem ad vissza minden momentumot, nekem az pedig kell a vélemény alkotáshoz.
a kulturált témára pedig: a magam részéről tágan és rugalmasan értelmezem, tekintve hogy sem tökéletes, sem szent nem vagyok, viszont tudok elfogult lenni. simán :)

hozzaszolo 2011.05.11. 14:59:51

csak pár commentet olvastam de ez az éden zina valami elképesztő szandra okos... nővel így nem beszélünk... grat neked

Szandra annyira okos hogy bement első héten megkapta a szerkesztőktől hogy kiket kell robbantani mit csináljon adta is a nagy arcát azóta semmit nem csinált csak arcol továbbra is és beszéli a hülyeségeit persze direkt úgy csinálják hogy mindig megúszhassa...

*jinx* 2011.05.11. 14:59:52

@sandokan: "De attól még nyugodtan ünnepeljétek a Szandrát"

senki nem tud olyan hsz-t idézni, amiben Szandrát ünneplik. :D

CSÉ 2011.05.11. 15:00:59

@Lóvéteszlek: Azért azt még megléphetik a szerkik, hogy megtiltják az újaknak, hogy összeálljanak, mert ha megtehetnék, akkor elég kevés teljesítménnyel juthatnának döntőbe.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 15:01:16

@zcsi: "miközben Dani benttartását semmilyen logika nem indokolhatta"

Javítsatok ki ha tévedek (ami simán benne van a pakliban, hiszen csak sixx írásait vehetem alapul),de nekem úgy tűnt az Ádám-Dani tengely reccsent egyet miután Szandra bent tartotta a csávót. Tehát némi logika azért volt benne. Olvasva nekem úgy fest a Don alól folyamatosan húzzák kifelé a szőnyeget...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.05.11. 15:01:52

@sandokan: lájk.

Beácska, ne haragudj, nem személyeskedni akarok, de amikor először elkezdtem kommentelni és láttam a hozzászólásaidat, akkor feszt az volt az érzésem,hogy egy huszonéves naív lányka vagy.
Utána jött a pofaleszakadás, mikor kiderült,hogy csaknem felnőtt gyermekeid vannak.

De Te ilyen vagy, és ez tiszteletben tartottam, és fogom is.

sandokan 2011.05.11. 15:02:06

@Éden Zina: egyetértek. Az viszont szomorú, hogy mennyire nem képesek ezt belátni, sőt, még büszkén hirdetik is. Hiszen nagy erőfeszítések árán persze mindig találnak egy újabb gyenge érvet a viselkedésükre.

Rubicon 2011.05.11. 15:03:12

A tegnapi részhez + sixx-hez + a kommentekhez én csak annyit tudok hozzátenni: mennyivel tehetségesebbek az ÉH szerkesztői, mint a VV abszolute nulla, az események után 2-vel járó pszichológusai. A Dettinek feladott tegnapi dilemma nekem nagyon tetszett. Tényleg nem volt olyan egyszerű, mint ahogy az egyre fáradtabb királyi udvar gondolta volna, mert Detti ugye nem állhatott volna Kristóf mögé.Vajon ki állt volna oda akkor? A mégiscsak kesztyűbáb Alíz? Várom a csütörtököt. Most , ha jól tudom 6 fiú és 5 lány van.

Lóvéteszlek 2011.05.11. 15:04:43

@Jozeph Pelikahn: Hát Ádám nem lehet túl rutinos pókerjátékos, a póker egyik alaptétele ugyanis az, hogy ha úgy játszom, ahogy az ellenfelem várja, akkor veszítek. Szandra jól beszólt neki és erre a Don úgy is reagált, ahogy várta. Szóval shuffle up and deal:-)

Rubicon 2011.05.11. 15:05:43

Ja és Szandrát én is értékelem. Ádám??? Háát. Aki olyanokat mond, hogy "akkora szaaaaaaaaar vagy", az nálam elásva. Nem tud disztingválni. Luzer.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 15:06:36

@terrortűrő tintatartó: Hát...
Hogy klasszikust idézzek, Ádám kirohanása "több mint bűn, hiba volt".
Szerintem. De majd jól elválik.

Igazság szerint eddig mindkét "bálvány" többet köszönhet a szerencséjének, mint a stratégiájának. No persze fontos elem a többiek... hogy is mondjam... nívótlansága...

Az pedig, hogy a teljes képből akarsz ítélni dícséretes önfeláldozásra vall! ;)
Isten óvja a vérnyomásod! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 15:08:15

Tudjátok mi az érdekes? Hogy akik szidják Szandrát többségében tényleg őt szidják az alapján ahogy a hotelben viselkedik. Viszont akik Szandrát támogatják valahogy mindig a kommentelőket kezdik el sértegetni és nem mondjuk Ádámot vagy egy másik játékost szidnak. Igen, én is írtam durva dolgokat a csajról de eszembe nem jutna egy kommentelőt szidni azért mert Szandrát szereti.
Ellenben valahogy mindig oda lyukadunk ki, hogy a Szandrát utáló nőnemű kommentelők biztos csökött agyú kövér háziasszonyok akik nem bírják az erős nőket. Most akkor hogy is van ez?

Lóvéteszlek 2011.05.11. 15:08:24

@terrortűrő tintatartó: igaz, de akkor Dani hová áll, ha Ádám mögé nem lehet és Aliz csak 1 van? Oda pedig gondolom Kristóf szeretne.

CSÉ 2011.05.11. 15:08:36

@Nathan D'Xantine: Azért a tengely nagyobbat reccsent volna, ha Danit játékon kívül tudja Szandra. Szerintem.

Kivétel 2011.05.11. 15:10:06

@Bubba Rogowski: üdítő a hozzászólásaitokat olvasni itt az utálkozás dzsungelben

hozzaszolo 2011.05.11. 15:10:24

nagyon messze vagyok én egy emesétől gondolkodásban, de te kb. szandraval ugyanaz a szint hanem ő vagy

Csak nem tudom mire arcoskodtok mikor valamire való embernél egyből kiütközik hogy eszetek egyaránt 0.

hozzaszolo 2011.05.11. 15:11:01

de meg merem kockáztatni hogy egy személy vagytok esetleg a húgod akinek diktálod :D

Lóvéteszlek 2011.05.11. 15:11:13

@CSÉ: igaz, de ilyen még nem volt. Bár ez ugye az Éden Hotel, ahol minden megtörténhet:-) De szerintem nem teszik, hadd rettegjenek a többiek, főleg Kristóf és a gyerek (szégyen, de a neve sem jut eszembe).

GL-581 g 2011.05.11. 15:11:14

@CSÉ: Ne haragudj, de ezt már olvasni is sok. Ez egy BLOG, ahol egy JÁTÉK eseményeit tárgyaljuk ki.
Elsőre nem is tűntél pedig trollnak...

(Tényleg jobban tettem volna, ha estig erre sem nézek...)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 15:11:25

@nyílegyenes labirintus: Hiába na, a jó úttörő ott segít ahol tud! :D

felmary 2011.05.11. 15:11:42

Még egyszer megjegyzem: mi a nagyobb hendikepp?
Visszaküldeni a legjobb haverod/szövetségesed, miután a BIZTOS párod kiesett
avagy
Lerakni egy borítékot védettséggel, amit elvehet valaki?

Ne felejtsük el: ez egy megkomponált (ha nem is megírt) show azért, hogy mi leüljünk a TV elé. Ebből kifolyólag karakterek kellenek. Szandra a szarkeverő karakter - nyilván hasonlóan bevállalós a való életben is, de az is biztos, hogy beköltözéskor elmondták, mit várnak tőle. Ádám egyértelműen irányító típus, már kb. 1 perc után tudni lehetett, hogy ő lesz itt az atyaúristen. Mivel a dominanciája kb. 1 párválasztó után nyilvánvaló lett, és a szerkesztők tisztában voltak vele, hogy itt valamit tenni kell, különben oneman show lesz ebből. Ezért jött Tünde aki szentté avatta Danit. Majd Szandra kiszórta Katát, amikor kb. egyenlőek voltak az erőviszonyok - nos, mivel azonban a nézők gyomra nem veszi be az ilyenfajta nőket - ezért szentemberünk visszatért - és az erőviszonyok erősen eltolódtak Ádám javára.

zcsi 2011.05.11. 15:11:45

@Nathan D'Xantine: Nem vitatom, hogy reccsent, de annál nagyobbat nem reccsenhetett volna Ádám és Dani kapcsolata, mint hogy utóbbit hazavágják. Ne feledjük, mára Ádámnak egyetlen barátja maradt (Kristóf észrevette, hogy immár csak harmadik a bandában, és ez a dobogó jelene esetben kevés lehet, Niki meg rájött, hogy szívszerelme előbb dönti meg Danit, mint őt), és ha a pápát is elveszítené, olyan egyedül maradna, mint éjszakánként Niki a bal kezével.

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 15:12:34

@Lóvéteszlek: hát én rávenném Robit, hogy húzzon a lelki társához, ő sem akarja annyira Lindát már, Ati akkor repül, Dani meg Baltát lecserélheti köv. fordulóban (vagy repteti, mittudomén jönnek-e még, vagy milyen az új lány).

sandokan 2011.05.11. 15:15:20

@Mezei ZsurLó: egyáltalán nem ugyanaz a kettő. A legnagyobb különbség, hogy itt nincsenek szabályok (!!!), teljesen ad hoc jellegű az egész, bár az elején úgy hirdették, hogy ez micsoda stratégiai játék. Ja, persze.

Azért egészen más úgy forgatókönyvet írni, hogy a szabályokat, történéseket ott és akkor találod ki, változtatod meg. Nincs megkötve a kezed. Ebből a játékból sokkal többet ki lehetett volna hozni, ha valóban kreatívok a forgatókönyvírók.

felmary 2011.05.11. 15:16:22

@Benyeszke: nem ingem, nem veszem magamra. Szerintem több, mint nevetséges ez a személyeskedés, akármelyik részről is.

haruka 2011.05.11. 15:17:12

@Benyeszke: azért nem érted, mert egy baszatlan picsa vagy! :D (ez is ütős érv szokott még lenni :))

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.05.11. 15:17:35

@zcsi: Akkor nem reccsent volna, hanem megszűnik. Ádám lett volna a központ, és megerősíi a pozícióját.
Így viszont "zavar támadt az erőben"...
:)

Bár mint mondtam nekem továbbra is az alapkoncepció tűni véresnek. A pasiknak nem egymást közt kéne szövetkezni. Hiszen a nők küldhetik őket haza.

*jinx* 2011.05.11. 15:17:43

@Lóvéteszlek: "igaz, de akkor Dani hová áll, ha Ádám mögé nem lehet"

:DDD mindjárt Te is megkapod, hogy homofób vagy v. látens buzi

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 15:17:45

@felmary: persze, tudom, csak elrontja a hangulatot, ezért nagyon sajnálom ezt az egészet. De ezt kb. mindenki leszarja :D

Lóvéteszlek 2011.05.11. 15:19:01

@*jinx*: hát az előzetesekből eddig még mindig más jött le, mint ami valójában történt. Szóval már kíváncsian várom, mi is lesz valójában. Ravaszak ám időnként a szerkik, főleg az előzeteseket illetően:-)

Bubba Rogowski 2011.05.11. 15:20:46

@Kivétel: de sajnos kifogyóban a muníció, na majd estére!!*gonoszul röhög a markába*

Lóvéteszlek 2011.05.11. 15:21:00

@*jinx*: nem mintha lenne jelentősége, de én legföllebb leszbi lehetek, muhaha:-) bár talán még látens buzi.... ez teccik:-)

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 15:23:30

@sandokan: azért valamiféle licensz alapján ment ez is, hiába saját gyártású. a fene se tudja, hogy abban milyen irányadó dolgok voltak pl. beküldést, visszaküldést, választási sorrendet érintően. viszont az tény, hogy az ébren töltött időt sokkal jobban kihasználhatták volna a lakók (több játék, több kavarást/gondolkodást/kétkedést előidéző performansz. a hülye pandora már rém unalmas. legalábbis nekem)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 15:23:58

@haruka: tényleg na ezt kifelejtettem :D
(Remélem poénból mondtad :D)

Lóvéteszlek 2011.05.11. 15:25:00

@terrortűrő tintatartó: nos ez sem rossz, de azért én kekeckednék még kicsinység: gondolod, hogy Balta feltétlenül Danit választaná? Amikor eléggé ki van bukva a Donra és az ő hűséges fegyverhordozóira.
Szerintem már nem jön be senki, mert 48 epizód és 28 játékos lesz, szóval ezután a kiválasztás után kezdődik a végjáték.

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 15:25:40

@Lóvéteszlek: lassan ami az előzetesből következne - na az nem lesz

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 15:27:32

@Jozeph Pelikahn: én éppen ezért szeretem az előzetes videókat mert mind baromi hatásvadász és a szerkesztők azt hiszik, hogy a néző megkajálja a gondosan összevágott drámát.

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 15:29:30

@Lóvéteszlek: ha csak Dani áll mögé, akkor nem kérdés :) mert Robi menne Pók mögé, ahogy írtam, úgyis lecserélné T.Bulát. ha Ati az új csajjal áll össze, akkor Kristóf-Alíz és Laci megy. ha Ati beállna Linda mögé, akkor passz, az ő kapcsolatukat még nem értékeltem ki :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 15:30:24

Nahát, elmegyek a kutyákkal játszani egy órára és mire visszajövök, ölitek egymást!@Benyeszke: Ha nem tetszik, amit ír, ne reagálj rá, ajánlom:), látod, h nyílegyenes labirintussal is milyen jól elvagyunk, nem kell felvenni!

Egy show feleslegesen hoz ki indulatokat az emberből!

CSÉ 2011.05.11. 15:30:42

@Benyeszke: Mégegyszer bocsi, hogy elrontom a hangulatot a "trollkodásommal".

Írhattam volna privit is Beácskának, de az szerintem már az ember személyes szférájába való belemászás lenne. (Nem, én nem érzem ezt önellentmondásnak.)

Amúgy itt szerintem senki sem igazán Szandra rajongó, de ezt a vitát sehogy sem lehetett Ádám javára írni. Beácska meg feltette a szemellenzőjét és osztotta a mantrát, ráadásul ő jött elő a saját életével, meg a saját férjével, hogy alátámassza az igazát.
A saját életével kezdett el példálózni, tehát ő kezdett el személyeskedni, ő vitte bele ezt a vonalat. Ha meg akarod cáfolni az érveit, óhatatlanul is személyeskedned kell. Ennyi a történet.

sandokan 2011.05.11. 15:30:53

@terrortűrő tintatartó: így van, ezért tartozom én is abba a táborba, akik inkább egy Farm + Éden Hotel típusú műsor ötvözetét látnák szívesen.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 15:33:01

@ladyandhenk: kipróbálom, remélem menni fog :D Milyen kutyáid vannak?

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 15:35:06

Azért a szerkik is megviccelhetnék kicsit Kristófot: éjszaka befeküdne mellé az üres helyre Rea, majd ezzel ébresztené: "Aztán a reggelihez rendesen öltözzél fel!" :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 15:36:20

Szerintem, hangsúlyozom, ez az én magánvéleményem a prostituált is ember, sőt! Valljuk be, van rá kereslet, rengeteg ember műveli (férfi-nő egyaránt!). Amióta világ a világ volt ez a szakma és lesz is! Szakma, mert pl a gésák, kurtizánok művészien értettek a gyönyörkeltéshez. Ha Szandra, v más ezt csinálja, ha a higiénia megvan, csinálja; nem ettől lesz rossz ember! És most ne menjünk bele vallási nézetekbe, mert a téren nagyon is elítélem...

terrortűrő tintatartó 2011.05.11. 15:36:29

@sandokan: a Farmot én nem néztem, de ha emlékeim nem csalnak akkor pont ezen a blogon mostanában elhangzott, hogy az megbukott. mi volt az oka? (már amennyiben tudod :) )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 15:40:36

@Benyeszke: oh, én nagy német juhászkutya párti vagyok:), de az árvízben elpusztult az egyik, amit a másik nem hevert ki, tehát január végén. Így most más van. Két mentett kutya: egy törpe schnauzer, és egy belga-német juhászeb keverék!

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 15:54:18

@ladyandhenk: Azért mert dolgozom, olvasok ám a sorok között. Még hogy jól elvagyunk...na persze, miután megfélemlítettetek,és nemhogy női egyenjogúságot, hanem egyenesen diktatúrát vizionáltatok, majd beírattátok az asszonyt a Kristóf Fan Club-ba, engem meg bezártatok egy ketrecbe, marha jól elvagyunk téllleg... :)
Egyébként mondtam neki, azt mondta simán megy. :)
nem baj addig kitakarítok és megfőzök... muhahaha

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 15:57:06

@nyílegyenes labirintus: hát ebből én egyedül a Fan Club-os dologért vállalom a felelősséget.
Szerinted nálunk mégis miféle női diktatúra lehet ha arra nem tudom rávenni az embert, hogy egy izzót kicseréljen? Itt ééén vagyok az áldozat. De most komolyan :D

Drinking Dorithy 2011.05.11. 15:58:02

jajj mi van itt! Ádám csúnya, gonosz bróker volt tegnap. De: valójában Kristófrt tette (a mödansziénál sem volt) => valaki küldjön már be egy csini fiút Ádámnak! Hátha...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 15:59:41

@ladyandhenk: biztos nagyon aranyosak! :-) Nekem már régen megvan a szerelmem az egyik menhelyen, de lakásba két macskával egyelőre nem lehet

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 16:08:48

@Benyeszke: Rossz a fortélyod! Legyél sokkal ravaszabb. Ne feledd, egy hárításban rendkívül rutinos hím példányt kell lépre csalnod. Nem állhatsz neki a feladatnak felkészületlenül, komolytalan fegyverekkel. Tessen má rendes csapdát kieszelni! :)

Rubicon 2011.05.11. 16:26:34

@sandokan: A VVben sem voltak szabályok, be is fejeztem félidőben az egészet. Itt viszont tényleg olyan dilemmák vannak, ha nem is mindig, amik azért rafkósak. Pl. a tegnapiba mind Dettinek, de mind Ádáéknak beletört a "bicskájuk".
Tipp:
Ádám- Niki
Robi- TökösBula (mi is a neve?:D)
Kristóf- Alíz
Dani- új nő?
Attila- Szandra

A Krsitóf-Dani páros cserélődhet.
Hazautazó: LAci.
Annyira mamlasz, vagy a szerkesztők gonoszak. Tényleg állandóan a pasikkal ücsörög, ahelyett , hogy a párjával Alízzal diskurálna?? Szánalmas. Nem véletlen, hogy az új versenyben 20 év alatt nem lehet jelentkezni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 16:31:41

@nyílegyenes labirintus: gondolom, h a költségeit is fizeted, ugyibár:P Új ruhák is kellenek ám, pipere dolgok stb.! Ha van gyerek, velük is foglalkozni kell, bizony!!! :)

Pont azért vagyunk jól el, mert lassan beállítunk arra a posztra, ahova minden férfi való.
Abba a ketrecbe meg te önként mész, nem kell hozzá erőszak:D, az csak utána jön:P:P:P

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 16:44:57

@ladyandhenk: Kemény vagy csaje! :)
Valahogy Ford Fairlane aranyköpése jutott most eszembe, "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszoni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas" :)
Aztán nem csodálkozni, ha a piperétek a plafonra lesz szigszalagozva... :)

Edecker Bürger 2011.05.11. 16:48:49

Még csak a felénél tartok a kommentek visszaolvasásánál.
Nem tudom, a sok zsigeri Szandra-gyűlölőnek feltűnt-e, hogy Ádám a riportkor (éééésss akkor még nem tudhatta, hogy egy nő is befut éjszaka) azt ismételte el, amit Szandra mondott. Nevezetesen: hát igen, most esély van arra, hogy két fiú megy el. Épp csak a fejét nem vakarta meg, de látszott az arcán: bassz, hogy én erre nem gondoltam, és ennek a koszvadéknak igaza van.
Obejktivitás, kérném szépen, objektivitás.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 17:00:35

@nyílegyenes labirintus: nem csodálkozunk...:), de ki által? Te nem leszel otthon, őrzöd a lakást stb:)

Szóval én vagy a fájdalmas, akkor nézz egy kis Alekosz feleséget keres műsort:) Na, az fáj!!!!!!!!!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 17:05:17

@nyílegyenes labirintus: @ladyandhenk: nagyon jó a műsor, kezdtek úgy beszélni mint az igazi házasok! :D

nyílegyenes labirintus 2011.05.11. 17:10:22

@ladyandhenk: Isten ments! Miért akarsz Te nekem rosszat? Ezt is csak azért művelem,mert munka közben szórakoztat...
Na, de mára ennyi elég, jocccakát...

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 17:24:08

Kíváncsi lennék ki mi alapján szimpatizál a versenyzőkkel.

Én tudom, hogy részemről az érzelemviláguk alapján, ezért szimpatikus például Kristóf, Gábor, Levi, Kriszta vagy Alíz. Jó szándékú emberek, pozitív érzelmekkel.

A másik véglet viszont Szandra: gyűlölet, bosszú, gonoszkodás, önteltség, lenézés, beképzeltség, káröröm. Mindezek mellett mutatott bármi pozitív érzelmet? (hacsak a faszra rágerjedés nem számít annak)

De miért szimpatikus valakinek Szandra?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 17:28:06

@Benyeszke: fú, lehet, h azért vagyok ilyen jó, mert még nem vagyok nej:) Gondolom, h addig jó az élet! Bezzeg utána nincs élete a férfinak végképp, ergo csak a munkahelyén tudja kiélni magát:P Khm..., h nem mondjak rá példát:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 17:33:16

@Jozeph Pelikahn: talán mert nyílt; megmondja mindenkinek a véleményét, nem a háta mögött! Ez csak tipp.

Egyébként itt a vita szerintem azon volt, hogy melyik jobb: Ádám, Szandra? Pedig...pedig:)

makijoe 2011.05.11. 17:37:44

mióta survivort nézek az éden hotel a rejtvényfejtő-órám. blindsideot ide! habár horváth éva sosem lesz egy jeff probst [a beszólásai néha néha majdnem a leggyengébbeknek a közelébe érnek], legalább.. eh.. nemtom.
a végét megvárom.
nem jelentkezem a második évadba. :F

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 18:14:37

Affrancbamá! Pont amikor elkezdek azon mosolyogva mélázni, mi is lenne, ha Pókék egyszerre ejtenék ki Danit és Kristófot (GIRL POWER RULZ!!! veheheee >D ) beküldik ezt a csúnyácska arcú lányt. Az éjszaka közepén. Attila nem tudom hogy nem kapott idegbajt, hogy felriad álmából, és ott van egy vadidegen a szobában. Én zsigerből vágtam volna hozzá az éjjeliszekrényről az első kezembe kerülő tárgyat. Ami azért ciki, mert szeretek olvasni. Vastag könyveket. Vastag, keményfedeles könyveket. ;)

CSÉ 2011.05.11. 18:17:15

@neccharisnyás útonálló: Szerintem tudta, hogy bejön a csaj az éj leple alatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 18:21:22

@CSÉ: szerintem is tudta. Felteszem, h együtt utaztak a gépen!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 18:26:39

Újgyerek nekem helyből az a tipikus sudribunkó fajtának néz ki. Nagy az arc, nagy a duma, nagy lesz a pofára esés. Ja és Ő flegma.

Sixx, az alliterációid bámulatosak még mindig! ,)

Ja, és újcsaj miért húzta fel a ruháját a köldökéig az ébredező Attilának, hogy csak jóval azután rendezze vissza, hogy megvolt az alsónemű mustra? Melyik szubkultúra üdvözlési módja ez, jóanyám?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 18:28:39

@CSÉ: Jó, rendben, ismerte. De alvó, félálomban lévő emberre rárontani AKKOR is életüket unó emberek hobbija. Tele a net pórul járt társaik dokuvideóival.

beacska 2011.05.11. 18:29:40

kíváncsi vagyok rá, mi lesz ezzel az Újfiúval. Ez ANNYIRA rosszul kezdett, hogy csak az lehet, hogy ez volt a feladata. de ilyen meg volt már (lsd. Robi)...én el nem hiszem, hogy ez a srác ilyen nagymellényű. A fura az, hogy a leírásában is az van, hogy asszisztens v. mi. Vagy nem tudták a szerkik, hogy amatőr színjátszó (amit nem hiszek), vagy minket néznek hülyének...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 18:36:01

@beacska: Személyi asszisztens. Nem az az ügyeletes lótifuti, aki nagy gázsiért sétáltatja a főnök pincsijét, és marhára odavan magától, hogy micsoda fontos ember? Közben a főnöke az, nem ő.

CSÉ 2011.05.11. 18:40:14

@neccharisnyás útonálló: Ismerek egy gyereket, aki ismer egy gyereket, aki a francia idegenlégióból jött haza.
A mutter reggel ágyba vitte neki a kakaót v. tejeskávét vagy mit. Persze a kisfia még aludt, úgyhogy ébresztgetni kezdte...

Nem sokkal később az anyuka is belátta, hogy nem volt egy nyerő ötlet.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 18:41:50

Húúú, láttátok Velveten az édent promózó beszélő T69 alkalmazást? Úgy néz ki a nő, mint valami vénséges vén bantu banya.

*jinx* 2011.05.11. 18:44:58

@Jozeph Pelikahn: Az én kedvenceim Levi (már nem :( ) és Szandra. Na erre varrjál gombot! ;-) Utóbbi azért, mert 1. életet visz az uncsi hotelba 2. veszi a fáradságot és játszik 3. őszinte, egyenes nem sunyi. Ki nem állhatom az alattomos, sunyi embereket.

*jinx* 2011.05.11. 18:47:26

@*jinx*: ja és hozzáteszem, ez a két ember jóban volt egymással. :)

GL-581 g 2011.05.11. 19:08:40

Újabb ÉH-s játék van, érdekes a kérdés:
"Kivel veszik Niki össze annyira a Pandorán, hogy már nem is akarja többé az Éden Hotelben látni?"

Érdekes lesz a mai is. :D

@beacska: Az új gyerek az első benyomás alapján amolyan hétköznapi szalontahó, Quimby után szabadon. Vicceskedni akart zavarában, csak nem vette észre, hogy cikisen és furkón csinálja ("nem fog fájni", ja, meg a nénikéd, az!).
Még kiderülhet róla, hogy jó fej, meglátjuk.

@Jozeph Pelikahn: Hááát, eléggé egybevág a kedvenc-listánk. :) Csak az enyémen más a nevek sorrendje. :DD

beacska 2011.05.11. 19:21:29

@GL-581 g: hát erre a belépőre csak a zavar lehet mentség

beacska 2011.05.11. 19:24:13

@GL-581 g: csendben megjegyzem, az enyém is ez, csak ezt most már úgysem hiszi el rólam senki, el lettem könyvelve Ádám anyukájának (nagy sóhaj)

GL-581 g 2011.05.11. 19:32:40

@beacska: Hát, nem irigyeltelek. Az a fikacunami már engem is kiakasztott. Eddig nem volt szokás az ÉH-s posztokban az iszapbirkózás, lehet, hogy ehhez is hozzá kell szoknunk (nem szeretnék). :((

@neccharisnyás útonálló: "Ja, és újcsaj miért húzta fel a ruháját a köldökéig az ébredező Attilának, hogy csak jóval azután rendezze vissza, hogy megvolt az alsónemű mustra? Melyik szubkultúra üdvözlési módja ez, jóanyám?"

Ez olyan lehet, mint a madaraknál a pompás tollruha, vagy a majmoknál a fenékmutogatás: nééézd, nekem milyen szép vaaan!
Emlékezz vissza, Niki a második este véres kardként hordta körbe szilikontól duzzadó csecseit a srácok között, hogy 1) nyomkodják 2) keressék meg a bimbót.

:DD

Jozeph Pelikahn 2011.05.11. 19:46:11

@*jinx*: "Szandra. Na erre varrjál gombot! ;-) Utóbbi azért, mert 1. életet visz az uncsi hotelba 2. veszi a fáradságot és játszik 3. őszinte, egyenes nem sunyi"

Az 1. és 2. pont oké, de a harmadik!? Mintha nem egy műsort néznénk - fura. :-)

ga_zsi 2011.05.11. 19:57:00

Amikor összekerült kristóf és Detti, Kristófnak az volt az első mondata, hogy "ha le akarsz cserélni, két-három nappal előre szólj, hogy tudjak intézkedni"
Detti csak szót fogadott, nem szólt, tehát nem cserélhette le.
A másik: ha Kristófnak kell két-három nap, a többi miért nem érdemli meg, hogy tudja, hogy ki akarják dobni?
Már akkor sem értettem, amikor nyafinak megtiltották, hoigy szóljon Gabinak. Ez csak az ő joguk?

yilane 2011.05.11. 20:26:41

Kedves lány volt Detti, dehát így járt. Már a játék végén jött be és nem volt ideje arra, hogy ráérezzen a játék (íratlan) szabályaira.

Nem csodálkoztam azon, hogy Kristóf kiakadt Detti választásán és igazából azon sem, hogy a 3 fiú (mert a döntésben Robi és Lacigyerek csak testükben vettek részt)kiszórta Dettit. Több mint egy hónapja bent vannak és már nyilván nem akarnak kiesni egy karnyújtásnyira a végjátéktól.

Így a vége felé egyre több kemény húzásra számíthatunk.

Kivétel 2011.05.11. 20:29:27

Elszállt az előbbi kérdésem, de ravasz módon felteszem újra: na szent már a béke? Mármint itt:) Remélem, marad a jó hangulat, és társaság:)

yilane 2011.05.11. 20:31:21

@beacska: Az kizárt, max. Daniénak. (Danit vissza az édenbe!) - ez nagyon tetszett :))(természetesen csak viccelek)

Egyébként még régebben írtad (talán akkor amikor Kriszta Danit választotta Levi helyett), hogy az életkor milyen fontos ebben a játékban.
Akkor magamban vitatkoztam ezen az állításon (jobb szerettem volna ha Levi marad) de valóban. Látható, hogy a 20 év körülieknek kevesebb az esélyük a bennmaradásra, pedig az "öregek" is csak 25 körüliek, de még ez az 5 év is sokat számít.

beacska 2011.05.11. 20:39:57

@yilane: szerintem erre rá is jöhettek a szerkesztők, azért emelték fel a következő korhatárát. Bár a 20-35 elég tágnak tűnik. Itt már korosztályi problémák is felléphetnek (és ezekhez képest semmiség lesz Dani "Húzz innen" beszólása). De nem bej, érdekes lesz legalább

fruzsii96 2011.05.11. 20:49:25

@ladyandhenk: "Egy show feleslegesen hoz ki indulatokat az emberből!" Ezzel a mondattal tökéletesen egyet értek.:) Attól, mert két ember nem ugyanazzal a szereplővel szimpatizál, még nem kell rögtön egymásnak esniük!
Amúgy ez az Attila nekem már akkor nem volt szimpatikus, mikor a Kristóffal ketten maradtak, és kijelentette, hogy amíg ő bent van, addig a többiek szívni fognak. Mondjuk az se volt semmi, mikor beszólt Lassúnak, hogy 40 napot itt voltál már, nem elég? Elég barna vagy, már egész nyugodtan húzhatsz haza...
Na és a másik: én az Attila helyében menten szívrohamot kapok, ha valaki éjnek évadján a szoknyáját húzogatja a nyakáig az ágyam mellett... Erről ennyit.:D

Tordas 2011.05.11. 20:53:04

Remélem Pók terve sikerül és kéz a kézben megy haza az álompár, Dani és Ádi.

Kivétel 2011.05.11. 21:03:37

@neccharisnyás útonálló: valamennyire színész is, az Álom.net című filmben főszereplő féle volt...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.11. 21:13:07

Sziasztok! :) Sajna ma nem tudtam a blogot olvasni. Ha valakinek van kedve, összefoglalná nekem milyen friss hír van, mik a tippek? Köszike :)

haruka 2011.05.11. 21:21:00

@beacska: nekem Dani beszólása egyáltalán nem volt bunkó, ilyeneket én is szoktam mondani, és nem gondolom komolyan. mondjuk nyilván nem olyanokkal engedek meg ilyen hangnemet, akiket kb 5 perce ismerek. engem csak az lepett meg, hogy Laci felállt, és szó nélkül elballagott. kis béna. :D

Kivétel 2011.05.11. 21:28:16

Ezt valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy mi az ördögnek kell a bevezető 2 mondatot 2 különböző kamerába mondani, és közben idétlenül forogni egyikből a másikba? Ennek van valami konkrét célja, vagy csak és kész?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 21:28:57

@Kivétel: az túlzás, hogy színész, igen csak amatőr:):), és irritáló volt még abban is!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 21:30:41

@Kivétel: Kötött volt a csípője kiskorában. Ez a gyógytornás terápia.

haruka 2011.05.11. 21:31:01

"Lotti egy aranyos, kedves, egyszerű lány" :DD ez az új fiú milyen kis kedves!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 21:32:25

@mosoly73: Összegzem: majd' mindenki összeveszett, h ki a sokkal-sokkal csúnyább, gonoszabb ember( Ádám v Szandra)
Előjöttek az indulatok:)
Terítéken volt még Attila is, ő sem különb Pittánál uis:)

Kb ennyi történt ma! - itt a blogon:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 21:33:33

Anyám, falra mászok, h mindig Aliz a menekülő út :'(

Kivétel 2011.05.11. 21:33:34

@ladyandhenk: a filmet nem láttam, csak a beharangozóját, ahol elmondta, hogy nagyon örült, hogy a rossz fiú szerepet osztották rá

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 21:34:26

@GL-581 g: Jaaaj! Ilyen madaras szitu volt. Egy csaj rendre arra gyúrt, hogy dögösebben nézzen ki, mint én. Azt amikor olyanom volt, és farmerben mentem, ő meg fekete miniben feszített, önelégülten vigyorgott. A kocsmában.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 21:35:22

@ladyandhenk: Köszi tőlem is. Nincs hangulatom végigpörgetni 600 hszt.

Tillasz 2011.05.11. 21:39:58

Szandra egy Tetű Ribanc!
Nekem volt egy ilyen barátnőm!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 21:41:58

Hű, Nikike sírni fog...Lehet, h Ádám tényleg szívja, h nem kedves vele?

Shun Hasegawa 2011.05.11. 21:42:53

Ezek az újoncok azt hiszik, ők döntik el, ki fog hazamenni! Haha.

pokoli nőszemély 2011.05.11. 21:43:00

Sziasztok!

Eddig csak read only üzemmódban működtem. Sixx összefoglalói nagyon jók, miatta kezdtem el nézni az ÉH-t.:) Igaz egy nap csúszással, mert nincs Viasat3 itthon.

Viszont lenne egy teóriám a terhességi tesztre és úgy egyben az egész Szandra szituációra. Szerintem ez is egy tipikus reklámfogás csak arra, hogy szerepeljen az egyik szponzor terméke. Szerkesztői utasítás volt az egész, mivel az általános tüneteket hangsúlyozta Szandra és eljátszotta azt a lelkiállapotot, amiben egy nő ilyenkor van. Gondolom így akarják felhívni burkoltan a figyelmet a biztonságos sexre. Azért valljuk be egy óvszerrel nem lehet úgy bánni, mint a szponzorbögrével:) Elég komikus jelenet lett volna a nagy akció közben, ha az egyik szereplő mosolyogva előhúzza és a kamera felé lengetve közli: "A felelősségteljes szeretkezés érdekében csak a Lifestyle óvszert használjuk, mert az megvéd minket a betegségektől és a nem kívánt terhességtől!"

De lehet, hogy szimplán túlkombináltam az esetet:)

beacska: ha nem gond, akkor tudósítasz majd az izgalmas fejleményekről?:)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.11. 21:43:39

@ladyandhenk: köszike :) nyugi gyerekek ez csak egy műsor :) de azért hajrá Aliz és Kristóf! :)))

Shun Hasegawa 2011.05.11. 21:45:49

@mosoly73: Jól mondod! Alíz és Kristóf a legjobbak.

beacska 2011.05.11. 21:47:03

@pokoli nőszemély: oké. de eddig nem volt semmi izgi. Szandra próbálja Nikivel kirakatni Ádámot. Ádám, Kristóf és Dani az új csajt osztja le (mert jött egy Lotti-Dani:Lotti, ilyennév is van? igen. A két Lotti.-De ez egyedül van! :DD)
Az új Laci és Attila éppen Kristófot fikázza, és azt vitatják milyen sorrendben küldjék haza a másik hármat.

GL-581 g 2011.05.11. 21:47:49

@beacska: Igen, köszi. :)

@neccharisnyás útonálló: LOL! Kocsmába bizony kell a miniszoknya a sörunikumos törzsgárda tiszteletére. :DD

Danit küldenék el? Nocsak! (Nem is lenne baj...)

Rohadtul nem tetszett, hogy Dani már megint elmondta ezt az "Alizzal megbeszéltük hogy csereszabatos hármunknál" dumát. Nem érzi, hogy ennek kiteregetésével veszélybe sodorja a csajt? Ha kiejtik a szerkik Pockot a Pápa hülyesége miatt, morci leszek! x-(

Amúgy csak engem idegesít a '90-es évek tévéhíradóit idéző szignál a Pandora elején? :P

Ádámék megint, és igen, megint elkövették az örök hibát. Nem mennek oda az újakhoz, erre pedig már nem egyszer rácsesztek. Don figyelmét annyira leköti a Pápa, hogy már Nikit is beszervezte Pókmajom.

Bubba Rogowski 2011.05.11. 21:50:33

rohadtéletbe, lemaradtam az elejéről. Gyorsan tájékozódok, most épp Kristóf szónokol, jó lassan, Szandra egy mondaton belül 2X bírta mondani, h gyenge pont

horee6 2011.05.11. 21:51:56

ez a pandorás helyszín olyan, mintha a háttérben egy szennyvíz ülepítő lenne. Nagy totálban elég jól látszik :)

haruka 2011.05.11. 21:52:14

@pokoli nőszemély: lehet, hogy a szponzor szólt, bár ennek ellentmond, hogy Szandra szerint már 2 hónapja nem jött meg neki, annyi ideje meg nincs bent. :))

mocskosmacska 2011.05.11. 21:53:14

A királyi udvar nem tud kombinálni. Ha bent akarnak maradni, akkor jóban kell lenniük a lányokkal.

pokoli nőszemély 2011.05.11. 21:53:34

köszi @beacska: eddig tényleg nem valami izgi. Lehet, hogy Attila a másik Lotti?:) csak még próbálják titkolni:)

beacska 2011.05.11. 21:53:51

Pandorán Kristóf a téma. a riportban azt mondja, próbálja elhitetni mindenkivel, hogy feladja. De ez nem így van.

Dani és Niki egymással a megromlott kapcsolatát firtatja. Niki letámadja Danit, ő meg magyarázkodik. Elég hangosak...
Elhangzik a kedvenc mondatom:"nem egy az értékrendünk"

mocskosmacska 2011.05.11. 21:53:58

@Bubba Rogowski: Laci meg már csak egyszer, hogy tulajdonképpen.

mocskosmacska 2011.05.11. 21:55:43

ÁDámnak most kellene bűnbánóan Nikihez törleszkedni. Szandrát megütné a guta. Romba dőlnének a tervei.

Kivétel 2011.05.11. 21:55:56

Ez az értékrend dolog jó volt:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 21:56:54

Ezt a Pandorát miért kell ilyen komolyan venni?????????????????????

beacska 2011.05.11. 21:57:15

most Ádám és Niki beszéli ki, hogy ki kivel nem. Niki sír. Szandra belefolyik.
Laci nagyon felvonja a szemöldökét...hmmmm...

Bubba Rogowski 2011.05.11. 21:57:20

ÚÚÚ, Niki sírva reklamálja, hogy Ádám menekül előle... hát én kérek elnézést.

Szandra MEGINT elmondta, hogy ő játszani jött ide, és kurvára nem érdekli senki...

UNCSI

répakörte 2011.05.11. 21:57:35

Most sajnálom Nikit. Szerencsétlen próbálja elmondani, mi a baja, de Dani és Ádám egyszerűen nem akarják megérteni.

Pókmajomnak az előbb igaza volt, mikor azt mondta, hogy Kristóf szerint mindenki alsóbb szinteken van saját magánál...

Nagy igazságok hangzottak el a mai Pandorán.

pokoli nőszemély 2011.05.11. 21:57:46

@haruka: ez az Éden hotel, itt bármi megtörténhet, sőt bármit lehet mondani a szponzor érdekében, ami a figyelmet még jobban felkelti:) Különben meg lehet még régebb óta bent vannak a tartalék játékosok, csak épp az őserdőben bújócskáznak a játékba kerülésig:D

répakörte 2011.05.11. 21:59:01

@ladyandhenk: De a két fiú egyszerűen nem akarja felfogni, mit mond. Vagy csak nem jut el a fülükig.

horee6 2011.05.11. 21:59:30

az a jó ebben a pandorás veszekedésben, hogy mindenkinek igaza van - saját maga szerint :) más álláspontját meg egyáltalán nem hajlandó még csak tiszta fejjel végighallgatni sem, mindenki mondja a saját hülyeségét

mocskosmacska 2011.05.11. 21:59:40

Daninak van valami taktikai érzéke, próbálja Nikit megnyugtatni.

haruka 2011.05.11. 21:59:41

@pokoli nőszemély: nekem is az jutott eszembe, hogy lehet a stábbal ment a móka a hotelen kívül, csak nem akartam gonosz lenni :DD

beacska 2011.05.11. 21:59:53

Vége a Pandorának. Dani és Niki egymás mellett fekszik, és a miérteket firtatják. Niki tunképpen féltékeny, és Alízt lekellékezik.

horee6 2011.05.11. 22:00:05

Dani: Aliz egy kellék

GL-581 g 2011.05.11. 22:00:22

Danikám, a nénikéd a kellék, nem a Pocok! Őszintén remélem, hogy Pókmajom holnap úgy kivág, mint a taknyot!

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:00:52

aha, respect Nikinek, mi? nyehehe

mocskosmacska 2011.05.11. 22:01:25

Ádámnak és Daninak az a baja, hogy az egyetemi koleszban ők voltak a legmenőbb srácok és azt hiszik, hogy most is ez van. Nem veszik észre, hgoy ez egy olyan játék, hogy szükségük van a lányukra.

haruka 2011.05.11. 22:02:37

Szandra meg Linda mi a jóeget csinál együtt? nem utálatról meg eltaposásról volt szó?

Kivétel 2011.05.11. 22:03:24

Végre Alíz rájött, hogy a csajok az ellenfelei, nem a pasik

pokoli nőszemély 2011.05.11. 22:03:33

Szegény Pocok:( Szerintem fog Ő még meglepő fordulatokat produkálni a végjátékban...:)

beacska 2011.05.11. 22:03:40

Alíz:nekem itt bent nem a fiúk az ellenségeim, nem őket kell kitenni, hanem a lányokat.

hááát, mit mondjak...;D

Ezt Niki és Szandra nagy dumájára mondta

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:03:46

ÁÁÁÁÁ megvolt mindenkinek az a cigányasszonyos, kezet égnek dobálós, "isten látja a lelkemet" Szandra-szónoklat? És már Nikiben is kisördög van

beacska 2011.05.11. 22:05:17

2 szövetségest és 2 ellenfelet kell felírniuk a papírjukra. Mindenki csak a saját neméből írhat, és nagyban befolyásolja a továbbit!!!

ez jóóóó

horee6 2011.05.11. 22:06:30

@mocskosmacska: tényleg úgy viselkednek, mint a menőcsávók a koleszban, beszólnak a kisebbeknek, fenyegetik őket, ugatnak a csajoknak, még jó, hogy részegen nem dobják ki a hűtőt az emeletről - ezért respect nekik :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:07:35

@beacska: főleg Attiláét, végképpen Lottiét, most jött be szerencsétlen:)

beacska 2011.05.11. 22:08:19

@haruka: óóó, az még akkor volt, amikor Robi azt mondta, hogy átáll mögé ;D

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:08:49

Úgy tűnik, így a vége felé nagyon megszaporodnak a csillogós levelek. Vagy eddig is mindig ennyi volt?

GL-581 g 2011.05.11. 22:09:19

@pokoli nőszemély: Szerintem is. :)

@beacska: "Alíz:nekem itt bent nem a fiúk az ellenségeim, nem őket kell kitenni, hanem a lányokat.

hááát, mit mondjak...;D"

Mondjuk azt, hogy végre az egyik csaj felfogta a játék lényegét! :DDD

Amúgy Nikinek a "Baj van, nagy baj van" szövege mi lesz vajon? Elfogyott a neonkék pálinka? Hánynia kéne, és mosásban van a zsinórtanga? :D

horee6 2011.05.11. 22:09:30

@mocskosmacska: azért az egyetemi koleszban jó volt jóban lenni a csajokkal is, különben maradt volna a zsebzsötem égész szemeszterben :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:09:43

@pokoli nőszemély: Szia! Üdv itt! :)
Jó az elméleted. Én is néztem anno bután, hogy terhesség egy óvszergyár által szponzorált műsorban? Lehet, bújtatottan nevelni akarnak, mint anno a Szomszédokban.

yilane 2011.05.11. 22:09:43

Alíz a Kellék

bmeg Dani, és ezt épp Nikinek mondod!

candyperfumegirl 2011.05.11. 22:09:48

Én szégyellem magam a női nem nevében...komolyan szégyen, hogy ilyen aljas, buta és gerinctelen nők képviselik a nemünket. Nikivel eddig semmi bajom nem volt, röhögtem max a kilengésein, de ahogy hagyja magát a pók hálójába sodródni csak azért, mert hanyagolják az altestét, az elképesztő gerinctelenségre vall. Linda ugyanez, tudjátok, mikor állnék szóba egy olyannal, aki úgy beszélt velem, mint Lindával a Pókmajom. Alíz az egyetlen, amiben némi értelem csillog (földim, szóval hajrá Alíz :), hát persze, hogy lánynak lány az ellenfele, és nem asszonykórust kell itt alapítani, hanem a fiúkkal összeállni! Nem is értem, mit bandáznak ezek az eszetlen nőstények folyton, Alíz jól csinálja, ő az egyetlen, akiben bizalmast látnak a srácok.

horee6 2011.05.11. 22:11:07

@GL-581 g: Amúgy Nikinek a "Baj van, nagy baj van" szövege mi lesz vajon? Elfogyott a neonkék pálinka? Hánynia kéne, és mosásban van a zsinórtanga? :D

Vagy a gerillák beveszik a villát és eléggé megerőszakolós fejük van. A fiúkkal kezdik, Nikit ez zavarja.

mocskosmacska 2011.05.11. 22:11:34

@ladyandhenk: Akkor ő az általános iskolában volt a legmenőbb.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:11:53

@horee6: Nem mondod, hogy Csepelen forgatták...! 8O

Lygia 2011.05.11. 22:12:02

Hmm, Alíz egyre szimpibb, nagyjából ő az egyetlen, aki minden indulat nélkül és tök okosan játszik. A többi vagy Eszemínusz, vagy elvakítja a saját vélt fölénye

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:12:15

@candyperfumegirl: ez egyenes következménye volt Ádám viselkedésének, ezért nem lehet Nikit elítélni, sztem! És nem feltétlen a szexhiánya miatt gondoltam ezt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 22:12:18

Nu Pókmajom megint bedugta a fejét a téglaporos bödönbe.

Egyébként most már minden tekintetben hajrá Alíz és Kristóf. A többi mehet a levesbe Danival, Ádámmal meg Szandrával az élen.

Az új gyerek iszonyú irritáló, Lotti meg úgy tűnik esőben is tud bagózni :D

yilane 2011.05.11. 22:12:18

És mi lesz azzal aki a legtöbb ellenséget gyűjti össze?
Védettséget kap? :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.05.11. 22:12:33

@Kivétel: Tudta ő, a kis Pocok, tudja ki az ellenfele, nem a fiúk! Én is írtam tegnap, és most ki is mondta! Hajrá ALIZ!!!!! :)))))

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:12:34

@candyperfumegirl: ja és meg is mondta, hogy befolyásolható, és muszáj tartoznia valahová, azt hiszem, azt is mondta, kötődni. ŐŐŐŐŐszintén, ez a megfelelő lelki beállítottság egy ilyen játékhoz? Az a sírás is mennyire gáz volt már, mint egy szegény elhanyagolt háziasszony...

GL-581 g 2011.05.11. 22:12:41

@candyperfumegirl: "hát persze, hogy lánynak lány az ellenfele, és nem asszonykórust kell itt alapítani, hanem a fiúkkal összeállni!"

LOL! :DDD
Igen, jó, hogy bizalmast látnak a srácok benne, de az agytröszt Daninak nem kéne ennyit hangoztatnia. Nikinek elmondja, egek! :S

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 22:13:07

@candyperfumegirl: én megmondtam, óvakodj a meg nem dugott nő haragjától

pokoli nőszemély 2011.05.11. 22:14:06

@neccharisnyás útonálló: Szia:) Ugye, túl abszurd volt az egész szituáció! Meg a másik, hogy csak Krisztiánnal volt konkrét akció... és azóta semmi, pedig Robi is mászott volna Szandrára.

beacska 2011.05.11. 22:14:07

Lotti és Attila SZINGLIK és nem választhatják egymást!!! KIRÁLY!!!

Lotti összezavarodott :)))

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:14:15

Attila egy SEGGFEJ. azt hitte, hogy elvesztette a védettségét, de kapott helyette egy fix párt?!

Shun Hasegawa 2011.05.11. 22:14:19

Kristóf - Lotti páros?

beacska 2011.05.11. 22:15:07

Kristóf ráúszik Lottira. egyezkedik vele.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:16:13

"játszunk játékot, te elmondasz nekem mindent, h mit beszéltetek Attilával"-ez egy igen szimpi mondat volt Kristóftól!

haruka 2011.05.11. 22:17:00

@Benyeszke: hát, ezek szerint mégis van valami abban a baszatlan picsaságban! :D

juj, Prosztó meg Linda egymást osztják. vége a lamúrnak? :)

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:17:21

Robi - Linda vita PÁRATLAN!!!! hát ezek nem tudnak beszélni!!! nem tudják kifejezni magukat!!!

beacska 2011.05.11. 22:17:23

Arról volt szó, hogy Robi Szandra mögé áll? Linda kéri rajta számon!!

Robi nem akarja Danit hazaküldeni. Ez az agymosásos duma...Kikéri Robi magának ezt az egészet. Őt se Szandra, se a fiúk ne irányítsák

horee6 2011.05.11. 22:17:23

@neccharisnyás útonálló: Csepelen biza! Csak a totálképekből kiretusálják a panelokat :)

Shun Hasegawa 2011.05.11. 22:19:48

Szandra: És ki áll mögém?
Ezt mondtam senki ne álljon oda!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:19:53

Egyébként, ha Ádámot ki akarják rakni, akkor, ha Ádám már beállt Niki mögé, még vkinek kell:) és Niki dobja!

will 2011.05.11. 22:20:15

@Bubba Rogowski: :))))
ők bizony azok a fajta emberek, akik ilyeneket mondanak a hétköznapok során, hogy "valószínűleghogy"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:20:27

Ő mentette meg Alizt, akkora paraszt ez a Kristóf!!!

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:20:42

szégyenlem bevallani, de asszem elvesztettem a fonalat. Keresek pár kavicsot, gyöngyöt, "picike sziklát", valamit.

will 2011.05.11. 22:20:53

Elfogyott a körme, Szandra már a hámlásait tépkedi...

répakörte 2011.05.11. 22:20:55

Úrég, Kristóf hanyadjára hivatkozik már az első heti cuccra? Mellesleg, Kristófnak is érdekében állt anno, hogy Alízzal legyen, mert Rea kiejtette volna.

horee6 2011.05.11. 22:21:29

a nap mondata:
GONDOLKOZZ LOGIKUSAN!!!

egy ilyen közegben, anyám borogass!

beacska 2011.05.11. 22:21:45

Linda pisil és közben Szandra dumál vele. vicces :)))
Ráuszítja Lindát, hogy ő beszéljen helyette Attilával, hogy kiejtse Danit

énszóltam 2011.05.11. 22:21:47

gyerekek pár napig nem látom, erre most meg mindenki szervezkedik mindenki ellen:))

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:21:50

@haruka: Figyu! Én ilyet láttam már élőben is. Nem volt szép.

@horee6: A becsámpázó őslakó szamurájokat is? :D

répakörte 2011.05.11. 22:21:56

@ladyandhenk: Kicsit elszállt mostanában magától, az biztos...

haruka 2011.05.11. 22:22:04

Linda, Linda, te tényleg gyenge vagy, igazat kell adnom Szandrának. hjjj...

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:22:22

nem hiszem, hogy elhangzik itt a "lelki társ". egy játékban. itt.

Solid214 2011.05.11. 22:22:51

Kristóf nyomás alá helyezi Alízt, miszerint tartozik neki azzal, hogy benntartja... WTF?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:22:58

Egyébként erre volt jó Szandra tegnapi kiterítem a lapokat monológja, h felnyitotta az emberkék szemét! Most meg már konspirálnak:)- ez így jó.

will 2011.05.11. 22:23:17

@ladyandhenk: :)))
Kristóf: "játsszunk olyat, hogy elmondaz mindent, aztán kesztyűbábbá válsz!" erre Lotti: "Kristóf a legintelligensebb"

Kivétel 2011.05.11. 22:24:13

Most akkor mi van?? Kristóf beszél Lottival, de nem áll mögé, hanem Alíz mögé? És Dani hova fog, nem hiszem hogy Szandrához.. lehet, hogy nem figyeltem eléggé

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:24:48

Ó, Éva ikrei ma mosolyognak.

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:25:36

@Kivétel: ugye hogy ugye, mily könnyű elveszni?

beacska 2011.05.11. 22:26:04

Ádámnak is telivan a micsodája Danival, mert "bekavar"...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:26:27

@haruka: "Húshiánytól" megtébolyult nőszemélyt, akinél érdekesmód elmúlt a sárkányitisz amint feltűnt valaki, hogy rendesen megrakja.
Mégse volt Galénosz annyira hülye ezzel a női nemiszerv - hisztéria elmélettel.

Láttátok T69 bárcás leány outfitjét az előzetesben??? ROFLMAO!!!!

Kivétel 2011.05.11. 22:26:35

Hú az előzetes megint rejtélyes!:) Első tipp: a kieső helyett lehet valaki áldozat, azaz ha valaki önként hazamegy, a haver maradhat? Szerintetek?

horee6 2011.05.11. 22:26:38

@ladyandhenk: nekem is bejött ez a mai rész, végre nem nyaralnak, hanem megpróbálnak gondolkodni. Kik-ki a maga szintjén. Kristófnak persze saját szintje van: )

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:26:46

Most már azért fogunk lemaradni, mert mindenki elkezd "agyalni":P:P:P

haruka 2011.05.11. 22:26:51

akkor holnap valakinek önként kell távozni? és mi lesz a listával? ja, és mi van azzal a listával amit még a múltkor írtak, mert annak csak a felével ismertettek meg minket!

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:27:17

@neccharisnyás útonálló: nem fogyasztom, de most hogy mondod, elég retrónak hangzik. Még árusítják? vagy te is örökölted? :D

*jinx* 2011.05.11. 22:27:30

"ki vállalja fel az áldozat szerepét" - kérdezte HÉ.

Úgy látszik Dani és Ádám között kell választani.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:27:44

@Kivétel: Nyugi! Sixx holnap gyönyörűen összefoglalja, ízes alliterációkkal körítve. 8)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 22:27:50

@beacska: ez milyen módi? Ezek folyton egymás előtt vizelnek nemre való tekintet nélkül. Vagy csak én vagyok prűd?

GL-581 g 2011.05.11. 22:28:07

Tipp:

a párválasztón soron kívül hazamegy az a lány, akit a többi lány fő riválisnak tart. A fiúk közül vállalhatja valaki a hazamenő áldozat szerepét, ha senki nem vállalja, akkor az megy, aki az ő szavazásukon a legtöbb játékosnak ellenfél.

Pocok? Pókmajom?
Ádám? Dani?
Huhh!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:28:49

Minek kell HÉ-t mindig átöltöztetni, meg h néz ki holnap??? Én eddig szerettem Lakatos Márkot, de kezdek igen kiábrándulni:(

répakörte 2011.05.11. 22:29:12

@Benyeszke: Nem csak Te, már ketten vagyunk! Nekem is furcsa.

horee6 2011.05.11. 22:29:20

a végén a Dani-Ádám-Kristóf hármas úgy összeveszik a lányokkal, hogy mindhárman Aliz-kellék mögé akarnak állni. Aliznak bérelt helye lesz a végéig.

candyperfumegirl 2011.05.11. 22:29:25

@Benyeszke: Hát igen, nagy népi igazság ez :D

haruka 2011.05.11. 22:29:41

@neccharisnyás útonálló: ja, értem. én még nem találkoztam a jelenséggel. HÉ meg tényleg hogy nézett már ki! a szájliszt gondolkozzon el az életén!

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:29:44

@neccharisnyás útonálló: pont ezt (is) akartam mondani, hogy AZT a kinézetet Sixx mélyen és kéjesen a sárba fogja döngölni... Maxigáz. Nem hiszem el, hogy valakit fizetnek azért, hogy ezt tegye egy másik emberi lénnyel.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:30:11

@ladyandhenk: Inkább ezért szeretnék lemaradni. Ciki, tudom, hogy az embert gondolkodó lénynek képzelem.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 22:30:37

A mai rész után oda jutottam, hogy Robi szimpatikus lett. Tessék ezt tették ezek az idióták akik egymást nyírják válogatott kifejezésekkel.
Na Ádámot azért kellett volna felképelni ahogy Nikivel beszélt, de mivel szegény csajnak semmi önálló elképzelése nincs (ezt ugye ő maga mondta) így ez is rendben van.

Szerintem Dani megy holnap

répakörte 2011.05.11. 22:31:08

@ladyandhenk: A sminkes munkája a nem semmi! A holnapi HÉ-smink valami szörnyű, nem áll jól neki.

beacska 2011.05.11. 22:31:33

@Benyeszke: hát akkor én is az vagyok...bár, amikor a gyerekek csúszó-mászó korban voltak, fura szokásokra fanyalodtam, de igyekszem elfelejteni, és már csak rémálmaimban jön elő...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:31:58

@horee6: pont erre gondoltam! :) Jóban kell ám lenni a másik nemmel is! Ádám úgysem áldozná fel magát egyébként!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 22:32:46

Holnapi előzetesben HÉ úgy néz ki mint a Rocky Horror Picture Show egyik szereplője, leginkább Magenta

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.05.11. 22:33:44

No, jó éjszakát mindenkinek, szép álmokat kívánok!

pokoli nőszemély 2011.05.11. 22:34:20

@Benyeszke: biztos úgy vannak a közös pisiléssel, hogy ha már veszi a kamera, akkor az a plusz egy fő már nem számít:)

Kivétel 2011.05.11. 22:35:04

@Bubba Rogowski: hú, és az a rúzs.. az megtetézte a dolgot - már ha van ilyen szó:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 22:35:40

@pokoli nőszemély: na ez az de ahogy emlékszem senkit nem mutattak még a vécén ha nem szemből közelítette meg.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:36:12

@Bubba Rogowski: Hú, hallod, nemtom. Legközelebb bevásárláskor ránézek. Kiskoromban nagypapa édességesszekrényében mindig volt. Keménycukorral a szájban rohangásztunk kint a gangon. Nyelvet is el kellett harapni valahogy. :D

@haruka: A röhej az, hogy van kb. 15 outfitje, és azokat variálják az ékszerekkel. A retro 60as évek pinkes-mozaikos mintájú ruhájától pl. már az arcomat rágom belülről. Ez a piros a szaloncukor ruha, amit SZINTÉN egy kiválasztáson hordozz először. Marky Mark húzzon vissza a gettóba rappelni, mert stylistnak xar.

yilane 2011.05.11. 22:36:20

Ádám hülye, hogy most veszekszik Nikivel. Simizgetnie kéne, így a párválasztó előtt egy nappal.

Dani Alízt fikázó mondata miatt kiakadtam.Akinek Szandra a párja legyen sokkal óvatosabb.

Kristóf lehet, hogy nem a legjobb módszerrel repült rá a Kétlottira, de helyesen cselekedett. A 3 fiú az utóbbi időben túlságosan is figyelmen kívül hagyta az aranyszabályt, mármint azt, hogy az ellenkező neműekkel igenis jóban kell lenni.

Persze lehet, hogy annak a beadványnak az elbírálását várták, amelyben Dani és Ádám kérelmezte, hogy egymás mögé állhassanak.
Mást nem tudok elképzelni. Ez a haveri barátkozás biztos nagyon élvezetes, de nem vezet a 25 milla felé.

GL-581 g 2011.05.11. 22:36:29

Egy Aliz-Kristóf párosnak még örülnék is holnap. S akár vihetnék is a végéig, erős pár lehetnek. S lehettek volna már a 2. héttől kezdve, ha nem kellett volna megmenteni Niki seggét a kieséstől.

@horee6: A "kellék" az egyetlen lány odabenn, aki képes gondolkodni, és érti a játék lényegét. A többi max ágymelegítőnek jó.

Mekkora suttyó volt már a Tiszteletes Pókmajom meg a Répahányás Királynője! Amint kilépett Aliz, hogy kaját hozzon, rögtön elkezdték ekézni, hogy "Jaaj, ennek is úúúgy unom már a bájcsevejeit!"
Ebből is látszik, milyen nagyszerű ember mind a kettő...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:37:55

@Benyeszke: Ezt...EZT RAKD BELE, SIXX, A HVBA!!!!
Zseniális!

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:38:24

@répakörte: hát ez annyira finom és politikailag korrekt megfogalmazás volt :D nyugati boszorkánynak maszkírozták, aki egy nagyon komoly részegségből ébredt és sietve kellett összekapnia magát.

haruka 2011.05.11. 22:39:05

@GL-581 g: de hát Pókmajom olyan őszinte, megmondós lány, ilyet ő nem mondhatott, rosszul hallottad! :DD

beacska 2011.05.11. 22:40:05

ti értettétek ezt a Linda-Robi veszekedést? Miért kell Robinak Szandra mögé állni? mikor lett ez lezsírozva? nem a múlthéten? most meg csak úgy átpasszolja? miért?

pokoli nőszemély 2011.05.11. 22:40:16

@Benyeszke: Olyan eddig még nem volt szerintem sem, de úgy látszik újítanak a szokásaikon. Nehogy ezzel akarjanak új divatot teremteni, mint a csoda stylelist-juk a rettenetesnél rettenetesebb ruháival.:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:40:44

@ladyandhenk: Jó8! :)
@Benyeszke: Haggyadmá! Ő mondta az elején, hogy 2 éve van agya. Azért nem mindenre jó az még.

horee6 2011.05.11. 22:41:42

@ladyandhenk: persze, hogy nem áldozná fel magát 25 milláért! Én sem, azért senki nem a saját ellensége. Ezért tartom álszentnek a fickót, mert egyik pandorán ezt simán benyögte... marhaság.
Egyébként itt szinte csak a másik nemmel kell jóban lenni. A szerkesztők nyilván tudnak olyan szitut teremteni, hogy így is, úgy is kiess, de ha van egy stabil párod, plusz még jóban vagy legalább egyel az ellenkező nemből,akkor a játékosok elég nehezen tudnak kiejteni.

Aliz pont ezért van jó helyzetben, mert egyik fiú sem utálja. Mellesleg a legnagyobb poén lenne, ha Ádámmal lebeszélték volna az elején, hogy kerülik egymást, de a végén ha kell, majd összeállnak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.05.11. 22:44:39

@horee6: Hát azon besírnék! Mekkora lenne, ha a végén ezt így a többiek képébe tolnák. Isten!!!

horee6 2011.05.11. 22:47:52

@GL-581 g: Jaja, jelen pillanatban nálam is Aliz a favorit. Okosan kimaradt a balhékból, tűrt, amikor kellett és most eljutott oda, hogy válogathat a fiúk közül. Nem tudom mit tettem volna, ha bent lettem volna, de Alizzal kb az egész játékot végig lehetett volna vinnie bárkinek, aki nem bántja őt. persze a szerkesztők simán megunhattak volna egy olyan párt 2-3 hét után, ahol se szex, se ordibálás, úgyhogy akár mesterségesen szétrobbanthatták volna őket.

GL-581 g 2011.05.11. 22:49:46

@horee6: "Aliz pont ezért van jó helyzetben, mert egyik fiú sem utálja. Mellesleg a legnagyobb poén lenne, ha Ádámmal lebeszélték volna az elején, hogy kerülik egymást, de a végén ha kell, majd összeállnak."

Igazad van, és pont ezért félek a mai szavazás eredményétől. :( Azonos neműek közül simán beírhatták ellenfélnek. Ha a csajok soron kívül kivágják, én nagyon szomorú leszek...
Az Ádám-Aliz Konspiráció úgy látom, egyre népszerűbb. :DDD Pedig milyen hülyének voltam nézve pár hete. :P

@haruka: Igazad van, elnézést, félrehallottam. A játékostársad iránti tisztelet az, ami minden mozdulatát irányítja, mint tudjuk. Meg a kisördög. Meg a csodapina. :DDD

Egyébként az a durva, hogy Ádám ennyire meghülyült Dani közelségétől. A három srác úgy viselkedik, mintha már biztos helyük lenne a döntőben, pedig most nagyobb veszélyben vannak, mint valaha.
És a mai részben, este tényleg elég tahó módon viselkedett Nikivel, és a leghülyébb taktikát választotta. Összeveszni a párommal, választás előtti éjjel? Gratulálok. :S

Azt figyeltétek, hogy a végén milyen ügyesen úsztatták be kettejük veszekedését a nagy kolumb éjszakába a szerkik? Ügyes. :D

répakörte 2011.05.11. 22:50:31

@Bubba Rogowski: :D
Én úgy tudom, hogy sminkkel egyszerre csak egy részt szabad hangsúlyozni, de a holnapi esetnél a szem is és a száj is brutálkifestve van... Tényleg boszorkány, hacsak nem a LadyGaga stílus volt a példa, csak rosszul sikerült a megvalósítás.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 22:52:15

@beacska: jelenleg bármennyire csak kétéves Nikinek az agya, Linda a leghülyébb a hotelben. Semmi értelme nincs annak amit mond csak ismételgeti amit Szandra mondott neki de érteni nem érti ő sem a helyztetet

horee6 2011.05.11. 22:52:27

@neccharisnyás útonálló: mókás lenne, de szerintem annyira nem jó színészek
Azt meg a három sráctól nem értem, hogy miért mindegyik Alizt akarja használni mentőövnek. Nem az volt a megállapodás, hogy egyszer megmenti Kristóf seggét, ha gáz van? Mindenki kapott egy biankó életmentést?

répakörte 2011.05.11. 22:53:32

@GL-581 g: Egyetértek Ádám viselkedésével kapcsolatosan. Az a legdurvább, mikor valaki meg akarja magyarázni, hogy amit érzel, az hülyeség, ahelyett, hogy meghallgatna.

yilane 2011.05.11. 22:56:14

Egyébként, hogy felfejlődött az ellenállási mozgalom! Eddig nekem nem jött le, hogy Linda, és Niki ilyen komoly konspirációban vannak Dani kiejtése érdekében. Ráadásul Robi is végighallgatta a beszélgetésüket és nem volt meglepve, vagyis tudott róla.

Bubba Rogowski 2011.05.11. 22:57:18

Ádámnak tényleg nagy az arca, legalább megölelte volna azt a szerencsétlen, síró-picsogó Nikit, a fülébe dünnyöghette volna, ne rinyálj már, te vagy az én párom, csak ne igyál többet. Vagy valami.

CSÉ 2011.05.11. 22:58:11

Így lenne ötösöm a Lottón, tényleg nem választhatják egymást az újonnan érkezők.

Csatlakozom a T69-eshez. Niki viselkedésén én sem csodálkozom. Az Ádámén már annál inkább. A triumvirátus (talán mínusz Kristóf) ezerrel tolják el maguktól szerencsétlent, egyenesen a Pókmajom karjaiba, aztán meg még azért is fújnak Nikire, hogy a Pókkal lóg.
Komolyan mondom, tegnap emberileg csalódtam Ádámban, de ma már a szellemi kvalitásait illetően is erős kétségeim támadtak. Bunkóság Nikitől még a figyelmet is ennyire megvonni, pláne Katához hasonlítani, de nemcsak jófejségből kellene közelednie felé. Arra még nem jött rá Ádám, hogy (ugyan bárhol máshol igen), de a párválasztón nem állhatnak be egymás mögé Danival?
Neki egy stabil kapcsolatra lenne szüksége.

Kezdek olyan lenni, mint Beácska, mert most már én is csodálom egy játékos önuralmát, csakhogy nem Ádámét, hanem Nikiét. OK, hogy neki is érdeke együtt maradni, de az se lesz meglepő, ha előbb-utóbb felülírja nála az érzelem a józan észt.

horee6 2011.05.11. 22:58:31

@GL-581 g: nem nagyon hiszek ebben az Aliz-Ádám szövetségben, de tény, hogy ennél nagyobb flash nem jöhetne a végén!

A Don szerintem is rosszul taktikázik mostanában. Eleinte mindenki elvolt ájulva tőle, mekkora rutin-róka, de szerintem egyszerűen ő volt a leghangosabb/legerőszakosabb és a többiekre erőltette az akaratát. Aztán a szellem szép lassan kiszabadul palackból...

Savafan 2011.05.11. 22:58:43

én azon csodálkozom, hogy Pókmajom még él:) a ma esti "Dögöljek meg ha rossz ember vagyok" mondatán sírva röhögtem:) gondolatolvasó a bige:)

candyperfumegirl 2011.05.11. 23:00:49

Korleónának az a baja, hogy nem érti, hogy itt bizony néha neki is kedvesnek/civilizáltnak/nyitott fülűnek kell lenni akkor is, ha a francba kívánod az illetővel való kontaktust. Nem Pókmajomra gondolok. De a pároddal összeveszni nem pálya, ahogy annak idején Katától is bocsánatot kellett volna kérnie, amikor ráüvöltött, és még mindig nem fogta fel, hogy az újakra rá kell repülni AZONNAL, vendégszeretőnek mutatkozni és kedvesen körbevezetni őket, nem gyanakvó képpel méregetni, majd suttogni a háttérben. Csak ő nem tud kicsit sem jó képet vágni ahhoz, akit rühell, vagy idegesíti, ami nem feltétlen rossz tulajdonság a való életben, mert egyenes, de itt a bentmaradása függhet olyan egyszerű dolgokon, hogy bocsánatot kér-e a hisztis Nikitől, vagy beszélget-e a csajokkal néha ahelyett, hogy Danival keringőzik. Hű alattvalók nélkül nem lehet királyságot megtartani.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 23:02:42

@horee6: szerintem a legnagyobb gond Ádámmal az, hogy azt hiszi ha ordít akkor neki lesz igaza.
Egyébként Ádám nagyon súlyosan control freak és pont ez lesz a veszte. Azt hiszi minden fasza, közben a háta mögött szépen kiteszik, mindezt azért mert nem hallgatott meg senkit

candyperfumegirl 2011.05.11. 23:03:01

@Savafan: Azon a ponton én is vártam egy villámot, ami lesújt, hogy aztán csak egy kupac füstölgő fekete por maradjon utána.

horee6 2011.05.11. 23:03:48

egyébként elég érdekesen alakul ez a hét, a mai résszel bezárólag nagyon úgy néz ki, hogy nincs igazán stabil pár a játékban
Pók - Dani felejtős
Aliz - Lacika dettó
Niki - Don talán a konfliktus ellenére ez a legstabilabb
Linda - Robi ez sem fix, aztán 3-an még ott vannak pár nélkül. A végére mégis izgalmas lesz a játék?

Bubba Rogowski 2011.05.11. 23:05:10

@Savafan: de mekkora ripacskodás volt!

horee6 2011.05.11. 23:08:17

@Benyeszke: control-freak, ez tetszik :) Valószínűleg ezért annyira ellenszenves nekem. hozzátenném, az ő melójában rohadtul kellene figyelnie az ügyfelei reakciójára, itt nem az jön le, hogy ez az erőssége inkább az a "megmondom én, mi lesz a jó neked"-típus.

répakörte 2011.05.11. 23:08:49

@Benyeszke: Egyetértek!
Nem lennék a barátnője semmi pénzért. Eddig két nő volt közel hozzá a hotelben, és mindkettővel úgy beszélt, mintha a fenekéből :) húzta volna ki őket.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 23:12:14

@horee6: az ilyen típusú embernek ugye az a halála ha valami nem úgy történik ahogy ő akarja/mondja. Ezért utálja annyira Szandrát. Ádámnak szerintem innentől befellegzett. És biztos vagyok benne hogy a sok elfojtott düh miatt súlyos aranyérrel küzd :D

Amúgy én a mai napig nem értem, hogy lehet bróker.

CSÉ 2011.05.11. 23:13:03

@will: És a végén még úgy érezte szegény, hogy neki tett ezzel szívességet Kristóf.

Ha nem kavarnák meg a szerkik a ceremónián a szart a málészájú Laci mehetne haza, de így???

Savafan 2011.05.11. 23:14:08

@candyperfumegirl: csak azért nem szakadt a fejükre a plafon mert a terasz hányásmentes részén voltak:) ha ez bent történik a szobában akkor lehet renoválni az édent.

horee6 2011.05.11. 23:14:16

@répakörte: tényleg, volt valami affér, amikor a részeg Nikivel akart valamit közölni az egyik szobában, bement Kata is, ő meg valami ordenáré takaroggyákifelével reagált a szitura. Na ott elásta magát nálam. Egy nővel ilyet soha. főleg akivel jóban vagyok.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 23:14:17

@répakörte: de ehhez ugye két ember kell, egy aki így beszél és egy aki hagyja magát, mindkettő hibás. Nikinek el kellett volna küldeni az anyjába.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 23:15:18

@candyperfumegirl: amennyi téglapor volt ma az arcán nem biztos, hogy fekete por szállt volna fel a villámcsapás után :D

horee6 2011.05.11. 23:16:48

@Benyeszke: lehet múltkor sem a foga fájt, amikor kimaradt a parasztolimpiáról. Aranyér, tényleg az kéne neki :)

Savafan 2011.05.11. 23:16:58

@Bubba Rogowski: csak hozta a szokásos formáját:) és az a szégyen, hogy az ott strázsáló csajok mem kapcsoltak.

2011.05.11. 23:19:39

@Benyeszke: Tuti kamu a bróker, hogy engednék el 2 hónapra csak úgy, ha rendes munkája lenne? Vagy ez csak nekem fura?

horee6 2011.05.11. 23:21:27

@Benyeszke: gyanítom, hogy a bróker az valami biztosítási ügynökösdit takar. Abból meg kétféle lehet sikeres, aki jó emberismerő, empatikus, könnyen az ügyfeleire hangolja magát, vagy lyukat beszél a hasukba és rádumálja őket valamire. Az egyiket el tudom képzelni Ádámról.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 23:21:59

@mookella: lehet, hogy a szakmája bróker de az olvasási készség és az étkezési kultúra hiánya mindeddig meggátolta abban, hogy megfelelően kibontakozzon a pályán.
Fizetés nélküli szabadsággal elvileg oda mehet ahova akar.

CSÉ 2011.05.11. 23:22:08

@mookella: Én is ismerek olyan "brókert", aki valójában telemarketinges. Pénzügyi termékeket (különböző megtakarítási formákat) kínálgat telefonon vadidegeneknek. Simán kinézek belőle egy ilyen állást is.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.05.11. 23:24:11

Nu én léptem, jó éjt mindenkinek, holnap folyt.köv.

CSÉ 2011.05.11. 23:27:06

@ladyandhenk: "Ő mentette meg Alizt, akkora paraszt ez a Kristóf!!!"

Még csak nem is az a durva, hogy erre hivatkozik, hanem az, hogy ezt komolyan is gondolja.

horee6 2011.05.11. 23:35:18

@CSÉ: hogyvolt (!) az a sztori, én már nem nagyon emlékszem. Nem az történt, hogy Ádám dobta Alizt, de Kristóf nem akart valami szőkével lenni, erre Alizt választotta?

répakörte 2011.05.11. 23:38:40

@horee6: Szerintem tökmindegy, hogy nő vagy ffi, senkivel nem kéne így, ilyen magas lóról...
@Benyeszke: Ebben a játékban ilyet nem szabad, vagy legalábbis tízszer átgondolva. Az biztos, hogy Niki helyében kiejteném.

répakörte 2011.05.11. 23:40:08

@horee6: Nem akart Reával lenni, mert a csaj 5 perc alatt kiosztotta, és Kristófnak világossá vált, hogy Rea kiejtené. Úgyhogy szerintem egyik sem tartozik a másiknak. De Kristóf még nagypapakorában is erre fog hivatkozni... :)

horee6 2011.05.11. 23:44:58

@répakörte: lehet 20 év múlva bekopog Alizhoz:
Gyere, vasald ki az ingemet, moss, főzz, takaríts, mert akkor ott az édenben megígérted, hogy...

CSÉ 2011.05.11. 23:46:32

@horee6: Igen, nekem még friss az élmény mert múlthéten láttam. Alízt körbeutálta mindenki, de főleg Ádám, aztán rájöttek, hogy Rea elég rafkós meg szép, ami elég veszélyes kombináció ebben a játékban. Azt is mondta Ádámnak, hogy hányhatnékja van Kristóftól, de Ádám ezt elvileg nem mondta vissza a haverjának. Aztán a ceremónia előtt Rea beszólt egy olyat Kristófnak, hogy normálisan öltözzön fel, mert mellé akar állni. Na ezen besértődött Kristóf, hogy nem lesz olyan párja, aki lenézi őt. Tudta, hogy ha fiú jön be, jó eséllyel repül. Aztán összeült a kupaktanács (Dani, Ádám, Kristóf) és a ceremónia előtt benyögték Alíznak, hogy mindenképpen úgy volt, hogy te leszel a kieső, mert Krisztián csak azért akart beállítani maga mögé, hogy megerősítse a Krisztával való kapcsolatát, de mi most megmentünk, ha következő alkalommal te is bevéded Kristóf seggét. (Aztán nem fiú jött, meg Niki szorult segítségre, úgyhogy Alíz még nem adta vissza a kölcsönt.)

horee6 2011.05.11. 23:46:33

@répakörte: mondjuk az a szőke sem volt egy matematikus, volt bent 5 fickó, 4 lány, ő meg kutyázta a Lassúbeszédűt... okos

CSÉ 2011.05.11. 23:49:33

@répakörte: Egyébkét igen, szerintem sem lóg neki Alíz, Kristóf az ilyen.

répakörte 2011.05.11. 23:51:31

@horee6: Hát ja. A magas ló nála is megvolt. De lassan Kristóf is ilyen lesz, jól mondta Pók, nagyon magasan érzi magát.

@CSÉ: Remélem, nem gond, hogy helyesbítek, de nem Krisztián, hanem Norbi. :)

horee6 2011.05.11. 23:51:36

@CSÉ: oké, már képben vagyok, de azt még mindig nem tudom,hogy Aliz Kristófnak lóg eggyel,vagy az egész klánnak? Mert ha gáz van, minden srác Aliz mögé akar állni. A végén olyan jelenetek lesznek Aliz mögött, mint amikor a GUM áruházba narancsot vittek.

répakörte 2011.05.11. 23:52:11

@horee6: És főzz paprikás csirkét nokedlivel! :-D

CSÉ 2011.05.11. 23:52:46

@répakörte: Igen, igazad van Norbi akart lenni.

répakörte 2011.05.11. 23:56:09

@horee6: Szerintem senki nem tartozik senkinek, pláne úgy, hogy a triumvirátus hogy szokott beszélni Alízról.

A GUMból van életem 1. fülbevalója! :)

CSÉ 2011.05.11. 23:57:33

@horee6: Szerintem senkinek nem lóg, de Kristófnak megígérte. Aztán később lehet, hogy tett ilyen ígéretet a többieknek is. A fiúk mindenesetre azzal vannak, hogy Alíz az egérútjuk, de könnyen lehet, hogy pofára ejti őket.

horee6 2011.05.12. 00:01:00

Akkor Aliznak tulajdonképpen van három jokere?

CSÉ 2011.05.12. 00:02:54

A legnagyobb flash az lenne, ha beállna Pocok mögé Kristóf vagy Dani, Pocok meg kiejtené és benntartaná Lacit, közben meg a zenei szeresztő bekeverné a jelenet alá a Kovbojoktól a Télapót:

"Nem jár neked az aranyos kisállat..."

CSÉ 2011.05.12. 00:04:24

@horee6: Ha a fiúk szabadok, mert ez nem kölcsönös, hogy ha Alíz veszélybe kerül, de perpillanat igen, kettő biztos van.

horee6 2011.05.12. 00:10:13

@CSÉ: az sem rossz, nekem jelenleg egyedül Aliz szimpatikus, úgyhogy nyerjen ő! Kriszta volt még az, de őt kinyírta a Pók, Levi meg öngyilkos lett.
Az összes többi szereplő vagy nem érdekel, vagy idegesítő. Legtöbbjükkel még egy sört sem innék szívesen, nem hogy hetekig bezárva velük a Zédenben.

CSÉ 2011.05.12. 00:20:10

@horee6: Alíz jófej, amolyan lassú víz partot mos elven játszik, nem is biztos, hogy ésszel, inkább csak megérzéssel, de eddig jól csinálja. Én szegény Nikit sajnálom, hogy senki nem sunázza, de még csak nem is foglalkozik vele más csak Póki és már kezd belekergülni szerencsétlen.
süti beállítások módosítása